Suntem foarte aproape de momentul alegerilor pentru Parlamentul European. Listele de candidați sunt publice, campania electorala a inceput deja, neoficial.

Oare se va schimba ceva semnificativ, in optiunile de vot, dupa cele 50-60 de zile de razboi politic pe toate fronturile?

Pentru a afla raspunsul, va propun un test: se verificam impreuna intentia de vot atat la inceputul campaniei electorale, cat si cu o saptamana inaintea alegerilor.
Primul sondaj este deschis de azi pana duminica viitoare.
P.S. Daca va incumetati la predictii, va astept in spatiul destinat comentariilor.

18 COMENTARII

  1. cred ca trebuie sa votam persoanele cu experianta in asa ceva ca nu este de joaca eu votez maria grappini imi place mult de acesta doamna pentru ca vocea ei era cea mai auzita in parlamentul european

  2. rovana plumb cred ca ne poate reprezenta cu mare mandrie la europarlamentare de aceea eu o voi vota pe ea este o femeie serioasa

  3. eu votez carmen avram imi place foarte mult de ea de cand avea emisiune ain premiera era preferata mea

  4. eu cred ca vor castiga rovana plumb si carmen avram si maria grappini ele vor fi votate de foarte multe persoane

  5. cea mai competenta dintre toti mi se pare carmen avram ea este cea care ne va reprezenta cu mandrie si va face totul ca romania sa fie la masa bogatilor

  6. Romania ar fi trebuit sa devina o tara neutra si nicidecum sa se bage in tot felul de organizatii distructive, gen E.U., care are in vest numai 43% acceptanta, in timp ce in Romania se afla la 57%. Problema majora a fost si s-a agravat, aceasta fiind lipsa romanilor.

  7. https://de.wikiquote.org/wiki/Jean-Claude_Juncker
    https://diepresse.com/home/wirtschaft/eurokrise/1335097/Junckers-beste-Zitate_Wenn-es-ernst-wird-muss-man-luegen#slide-1335097-0

    Din citatele lui Juncker care reprezinta modul de functionare a E.U. si “crezul” acestei constructii:
    „Wir beschließen etwas, stellen das dann in den Raum und warten einige Zeit ab, was passiert. Wenn es dann kein großes Geschrei gibt und keine Aufstände, weil die meisten gar nicht begreifen, was da beschlossen wurde, dann machen wir weiter – Schritt für Schritt, bis es kein Zurück mehr gibt.” – in Die Brüsseler Republik, Der Spiegel, 27. Dezember 1999.
    „Hotarim ceva, apoi aducem la cunostinta opiniei publice și așteptam o vreme să vedem ce se întâmplă, iar dacă nu există multe strigăte și revolte, pentru că majoritatea nu poate intelege ce s-a hotărât, atunci vom merge mai departe – pas cu pas până când nu mai există posibilitatea unei cai de intoarcere.”
    „Fischer hat nicht nur Marx und Mao Tse-Tung studiert, sondern auch Brehms Tierleben, weil in Brehms Tierleben ist nachzulesen, dass große und kleine Tiere gemeinsam atmen, leben und sich bewegen müssen. Zum Beispiel weiß jeder, auch der in Brehms Tierleben weniger Kundige, dass ein Floh einen Löwen zum Wahnsinn treiben kann, ein Löwe einen Floh aber nie zum Wahnsinn treiben wird.” – in seiner Laudatio anlässlich der Verleihung des Gottlieb Duttweiler Preises an Joschka Fischer ,Außenminister und Vizekanzler der Bundesrepublik Deutschland, 4. Mai 2004.
    “Fischer i-a studiat nu numai pe Marx și Mao Tse-Tung, dar și “Viața Animalelor” a lui Brehm, deoarece, in cartea lui, acesta ne spune că animalele mari și mici trebuie să respire, să trăiască și să se miste împreună. De exemplu, toată lumea, inclusiv cei mai puțin familiarizați cu “Viața Animalelor” a lui Brehm, știu că un purice poate provoca nebunia unui leu, dar acesta niciodată nu poate provoca nebunia unui purice.”
    „Wenn es ernst wird, muss man lügen.” – auf einer Abendveranstaltung zur Euro-Krise in Brüssel im April 2011 dapd, zitiert nach spiegel.de
    “Când lucrurile devin serioase, trebuie să mințiți.”

    Birocratii E.U., atit de apreciati de romani si-au marit veniturile cu 423,5%!! Politicienii romani ar trebuie sa ia exemplu.
    http://www.focus.de/finanzen/news/neue-regelung-vor-fuenf-jahren-pensionen-fuer-eu-abgeordnete-steigen-um-423-5-prozent_id_4135556.html

    In anii 90 Scott McNealy, CEO al firmei Sun Microsystems, a spus ca principala problema a viitorului este “to have food, or to be food”.

    Fara efort se vede ce-au ales romanii sa fie!
    Adaug doua carti:
    Suicide of a Superpower: Will America Survive 2025? – Pat Buchanan
    Coming Apart: The State Of White America 1960-2010 By Charles Murray
    Daca in Romania anilor 90 ar fi existat o minte lucida, dar nu mai era cazul, ar fi ales ca tara sa devina neutra! Se putea f bine, dar…..
    Neinvatind nimic din nimic, repetam totul si se vede f bine acest lucru.

  8. Inca o carte importanta. Cine vrea sa stie anumite probleme citeste din cartile acestuia.
    The American Deep State: Wall Street, Big Oil, and the Attack on U.S. Democracy (War and Peace Library)
    by Peter Dale Scott (Author)

    Sper sa le cititi. La jurnalistii nostri nu am pretentii! S-au format in caste, care sint usor de dus cu presul. Se intilnesc si stau zi de zi de vorba numai intre ei. Au intrat, fara sa observe, de buna voie, intr-o roata de hamster, iar de acolo ne explica multe explicatii. Asa s-a reusit distrugerea noastra in 15 ani, fapt unic la nivel mondial! S-a semnat ca vom trece la €. Nimeni n-a scos o vorbulita despre consecintele devastatoare care vor urma! Si in vest au fost si sint la fel. Grecia era mai bine situata decit Romania, plus ca dispune de un popor, ceea ce noi am incetat sa fim. Chiar atit de jos am cazut?! Vad, dar imi este f greu sa cred. E f greu sa te obisnuiesti ca propiul popor a murit!

  9. Nicolae Steinhardt
    “Plecăciunea” (închinarea, cedarea, capitularea imediată) iscă – de data aceasta fără greş – alt rezultat: măreşte pretenţiile adversarului, îi dă acestuia un surplus de energie, de neruşinare, de tupeu. Totodată ea semnifică pasul dintâi pe calea unei înrobiri din ce în ce mai perfecte. O lege inexorabilă se aplică în toate cazurile de cedare: neluptătorului i se va cere mereu altceva, va fi exploatat cu predilecţie, departe de a-şi fi asigurat liniştea va ajunge, ca şi consumatorul de stupefiante, la o stare de totală dependenţă şi-şi va sfârşi mizerabila viaţă ca sclav al unui gangster obraznic şi nesăţios, la consolidarea puterii căruia va fi contribuit şi el, victima.

  10. Vreau sa ajut prin votul meu si ALDE,Nicolai si Weber,dar o respect si pe dna Carmen Avram si suita,si neindoielnic va fi votata masiv!Avem nevoie de oameni inteligenti,patrioti,care sa lupte pentru ROMANIA!

  11. The CIA: Forgotten History by William Blum (1986-12-02) Taschenbuch – 1835
    von William Blum (Autor)

    Acelasi autor are si alte carti bune. Toate sint la Amazon.

Comentariile sunt închise.