Am avut zilele trecute o întâlnire cu liderii PUSL.

Concluzia este că sunt hotărâți să obțină la alegerile de anul viitor min. 7% din voturile românilor.

Pentru asta, au decis ca priorități:

1. Reducerea prăpastiei dintre bogați și săraci (în acest sens sprijină cu toate mijloacele inițiativa cetățenească de confiscare a marilor averi ilicite).

2. Eliminarea prăpastiei dintre generații. Adevărul este că la scara națională ne confruntăm cu un conflict între copii, părinți si bunici. Acest conflict nu poate avea alt rezultat decât slăbirea legăturilor din societate. Din punct de vedere social nimic nu este mai important ca familia. În acest sens, PUSL are în Parlamentul României un proiect de lege prin care seniorii, oameni cu experiență, presupuși a fi mai înstăriți din punct de vedere material, să constituie un Fond de Solidaritate pentru ca tinerii să își poată cumpăra o locuință personală.

Vă rog să observați că sunt doar două teme din toate cele care frământă societatea noastră, dar care dupa părerea mea sunt determinante pentru a realiza o schimbare pe fond.

Nu în ultimul rând, i-am auzit vorbind despre o Românie Social Liberală care merită mai mult și care poate oferi mai mult comunității internaționale printr-o cooperare reciproc avantajoasă.

Bunul Dumnezeu să ne Ajute!

104 COMENTARII

  1. Pentru mine e limpede că actualii guvernanți au eșuat în a aduce prosperitate și bunăstare în țară. Este timpul să le cerem să dea socoteală pentru acțiunile lor și să promovăm o nouă generație de lideri care să fie dedicați dezvoltării și bunăstării României. Forța PUSL.

  2. Avem mare nevoie ca idealurile doctrinei umaniste să fie puse în practică. Pentru asta e nevoie ca PUSL să ajungă în parlament și să câștige cât mai multe primării. Vă doresc mult succes, avem nevoie de voi.

  3. Pe mine m-au convins să-i votez prin faptul că sunt printre oameni mereu, nu doar în campanii! A fi activ, a pune umărul la treabă nu doar atunci când îți urmărești propriul interes, spune multe! Bravo umaniștilor! Le doresc mult succes

  4. Chiar dacă, deocamdată ponderea umaniștilor în Parlament este redusă, calitatea inițiativelor și proiectelor lor arată cât sunt de profesioniști. Eu votez PUSL la viitoarele alegeri tocmai pentru că îmi doresc o prezență mai consistentă a lor în Parlament

  5. E timpul pentru o schimbare, măcar lucrul acesta e clar. Cred că am avea o șansă să ieșim din marasmul actual cu umaniștii.

  6. În aceste vremuri tulburi, avem nevoie de lideri puternici și integri. PUSL reprezintă această speranță pentru mine și pentru mulți alții, sper. Le urez mult noroc

  7. Vreau să văd o Românie mai bună, o Românie în care oamenii sunt respectați și unde sunt create oportunități pentru toți. Vreau să cred că PUSL este partidul care poate face asta.

  8. După părerea mea, prin faptul că umanismul pune în primul rând accentul pe aspirațiile, voința și împlinirea potențialităților noastre ei se apropie destul de mult de filosofia existențialistă a lui Soren Kirkegaard sau a lui Martin Heidegger, care și el vorbea despre om ca fiind suma experiențelor ființării sale în lume.

  9. Umanismul armonizează foarte bine ființa umană si cea colectivă! Sincer, eu am foarte multa incredere in umanism!

  10. Doctrina umanistă este singura care poate determina o schimbare fundamentala de sistem.
    Felicitari, domnule profesor Dan Voiculescu!

  11. Cum am mai spus pe-aici, eu vă votez. Sper să fie cât mai mulți ca mine și să obțineți un rezultat pe măsura meritelor voastre. Forța Umanistă!

  12. Votul meu merge către PUSL pentru că am văzut acțiuni concrete, nu doar vorbe goale. Ei sunt cei care vor face diferența în politica noastră.

  13. Faptul că PUSL se implică în comunități și ascultă problemele oamenilor este ceea ce îi face cu adevărat speciali. Sunt sigur că vor aduce această atitudine și în politică și îi voi vota cu încredere.

  14. Ceea ce apreciez cel mai mult la PUSL este dedicarea lor față de valorile umaniste. Ei nu compromit aceste principii și asta îi face demni de încrederea mea.

  15. Chiar mă bucur că PUSL este în creștere în sondaje. Este un semn că oamenii sunt tot mai nemulțumiți de actualii guvernanți și că își doresc o schimbare reală. Sunt sigur că vor reuși să obțină 7% și chiar mai mult la alegerile din 2024.

  16. initiativele dumneavoastra sunt foarte bune si ma bucur ca exista oameni in romania care se gandesc la viitorul acestei tari.

  17. ne asteapta un an electoral foarte greu de aceea romanii trebuie sa fie foarte atenti la ceea ce voteaza si la ce viitor vom avea.

  18. frontul ideologic este unul foarte mare de aceea trebuie avuta mare grija la ce doctrina implementam in tara noastra.

  19. Dincolo de cuvinte, PUSL se remarcă prin fapte concrete și inițiative menite să îmbunătățească viața oamenilor obișnuiți. Aceasta este exact ceea ce avem nevoie în politică. Bravo, PUSL!

  20. Demersurile din ultimii ani ale PUSL au fost notabile! Mereu au luptat pentru dreptate și împotriva abuzurilor! Sunt sigur că acest partid va ajunge mare!

  21. PUSL face treabă și când nu e campanie electorală, asta spre deosebire de restul partidelor care sunt active doar în preajma alegerilor.

  22. Mă bucur să văd că PUSL crește în sondaje. Acest lucru arată că nemulțumirea față de actualii guvernanți crește, iar oamenii caută o schimbare autentică. Sunt optimist că vor obține 7% sau chiar mai mult în alegerile din 2024.

  23. Implicarea PUSL în comunități și ascultarea problemelor oamenilor îi definește cu adevărat. Sunt convins că vor aduce această atitudine și în politică și îi voi susține cu încredere la vot.

  24. Am avut bucuria și privilegiul de a întâlni membri ai echipei umaniștilor și am descoperit că sunt indivizi extrem de dedicați, cu un efort asiduu, competenți și, mai presus de toate, patrioți autentici! Aceasta este o realizare extraordinară! Vă felicit pentru tot ceea ce faceți!

  25. Niciodată nu a fost mai necesară o doctrină umanistă ca în prezent. Sper că după alegerile din 2024, umanismul va deveni o voce semnificativă în peisajul politic. Sunt încredințat că PUSL va obține un scor remarcabil la următoarele alegeri.

  26. prapastia este una foarte mare intre clasele sociale de la noi din tara si asta ar cam trebui sa dispara pentru ca nu duce la niciu progres.

  27. Felicitări echipei PUSL! Este îmbucurător să observăm că încă mai există politicieni dedicați și hotărâți să lupte pentru binele colectiv. Aveți tot sprijinul meu, atât moral, cât și electoral.

  28. PUSL primește votul meu pentru că am observat acțiuni concrete din partea lor, nu doar discursuri lipsite de substanță. Sunt convinși că ei vor marca o diferență semnificativă în politica noastră.

Comentariile sunt închise.