Acum vreo două săptămâni, ziarul amicului Dinu făcea vânzare cu vreo două poze cu mine în tinereţe. Ieri, „Libertatea” publica alte două poze, din vremea când pucul îmi ştia de frică.

Dan Voiculescu, Corina si Camelia

Dacă-i pe-aşa, dacă am căutare, atunci de ce să câştige concurenţa? Mai bine public eu tot „materialul compromiţător” în rubrica „Despre mine”.

59 COMENTARII

  1. mogulule, faci ce faci si punctezi la imagine artistica; cred ca romanii au inceput sa se cam plictiseasca de politicienii care se tot cearta si se insulta reciproc si prefera sa vada mai multe despre politicianul cu fata umana…

  2. faine comentariile la pozele din sectiunea despre mine… cea mai tare e aia cu „tati, cand o sa avem trust de presa?” :))… ai uitat-o pe aia cu „tati, mogulii sunt buni sau rai?” :))

  3. savuroase rau comentariile la poze. mi se pare mie sau sunteti singuru’ mogul cu simtul umorului? e foarte bine asa. io zic ca e de preferat sa-i dai posibilitatea omului sa-si faca o parere despre tine, sa te cunoasca chiar si numai virtual, decat sa iesi tu, mogul, si sa te lauzi ca ai facut din rahat bici. sper sa nu va plictisiti prea curand de blog. la cat mai multe postari

  4. Salutare Danut,
    chiar nu aveam idee ca ai fost sportiv, foarte tare :) iar poza ta favorita este dupa parerea mea una dintre cele mai reusite. Uitandu-ma la poze, .. mi-am dat seama cat de tare ne schimba anii (ma refer la ambalajul asta de carne si oase)..
    Oricum, multumesc pentru poze, a fost foarte interesant sa imi imaginez cum era in vremurile acelea :).
    Cu apreciere..

    P.S. despre ce contract era vorba?

  5. Domnule mogul,
    si eu am doua fetite la fel de minunate., pe care le iubesc ca si ochii din cap … .si sunt in perioada intrebarilor si a „ideilor ingenioase” ….am si un aparat de facut poze color ca si dvs in acea vreme…deci avem ceva in comun……si ma gandesc sa la arat fetitelor mele pozele de pe sait spunandu-le ca pe nenea asta l-am cunoscut personal …….si cine sunteti dvs acum …..si cred ca o sa ma intrebe „Tati o sa devii si tu mogul? „….”ne ei si noua un catel”..de fapt au mai avansat un pic…la 6 ani acum intreaba „noi cand o sa avem o masina decapotabila ca si la tanti? ” eu raspunzand” nu sunt bune tati…se aseaza praful….vezi cum sunt drumurile murdare…te trage curentu si o sa va doara urechiusile…’ :) E o perioada super si unica in viata unui om!

    Felicitari pentru ca ati avut initiativa de a arata si o alta latura a dvs!

    Andron

  6. Domnule Voiculescu, cred ca sunteti cel mai „uman” mogul.In primul rand pentru ca aveti o familie adevarata , peste care nu s-au aruncat „zoaie” in presa.
    In al doilea rand pentru ca ati avut intelepciunea (unii i-ar spune talent managerial,dar asta ar taia din aspectul uman al personalitatii dvs) sa nu-i schimbati pe niciuna dintre „vedetele” Antenelor.Toti sunt cat se poate de slobozi la gura si,prin urmare,autentici.De aceea ii iubim.
    Va multumesc ca ne-ati facut partasi ai laturii vietii pe care persoanele publice o tin ascunsa.
    E o idee foarte buna cu blogul acesta.E o cale ce comunicare mult mai apropiata decat prin „sticla”.ma bucur ca am avut ocazia sa-mi schimb parerea.

  7. Domnule DAN Voiculescu, pentru ca am o slabiciune pentru copii, ma intreb…. ati fost intrebat vreodata,” Tati, dar pe Dumnezeu cine l-a nascut?”.

    Cine credeti ca este Ciobanasul moldovean, dar cel muntean si, mai important, cel vrancean?

    PS Este prea tarziu, „Despre mine”( nu ati renuntat la puc), Va cunosc si, asta conteaza.

  8. „Amicul meu Dinu”,in media se lasa impresia c-ati fi rivali in ale afacerilor,care e adevarul?
    Da intineriti,nu gluma:-)

  9. Buna ziua, dle. Voiculescu! V-am fost studenta la ASE in anii ’89, erati un barbat dupa care destule blonde (inclusiv subsemnata) ale acelor vremuri intorceau capul pe coridoare sau in sala de curs, aveti o familie foarte frumoasa, sa va traiasca si sa aveti sanatate. Numai bine! :)

  10. Ca tot ii place la Dn.Voiculescu sa-si zica mogul.O intrebare:
    Dn.Mogul, da de vremurile cand faceati pozele celea si dadeati cu subsemnatul la securitate nu ne ziceti ( pentru prieteni Felix).Ca poate unii isi imagineaza ca au fost vremuri misto, si tara era impanzita de turnatori.

  11. @vasile andrei
    Vezi ca Basescu e mai curat si mai proaspat uscat,portocaliule ai sarit gardul cotrocenilor si ai rupt lantul.

  12. Foarte interesant. O poza poate spune destule despre omul imortalizat in ea. Si imi plac fotografiile vechi. Inteleg ca ati un tata bun si un sot la fel. Ma impresioneaza faptul ca an de an mergeti la mormintul sotiei sa va reculegeti. Cred in sentimentele profunde, nu in cele care zboara….

  13. Îl ştii pe Mădălin Voicu? De ce n-ai făcut ca el, în timpu’ liber? Când aud de ‘Voiculescu’, parcă aud de ciumă, deşi – din ce se prezintă – nu e. Mai durează ‘cinci minute’ până să fug la tv, s-aud ce zice ‘ciumă’!!… :D Până atunci, ţine-o tot aşa! Mă scuzi că vorbesc cu mata aşa, da’… na!, poporu’!… Tre’ să te ‘cobori’ la nivelu’ lui, ca Badea! Continuă să pui aici ceea ce crezi, să spui la tv ceea ce crezi şi să faci ceea ce crezi, ca să te pot pune pe acelaşi palier cu Badea. Pe omenaşu’ ăla pot să-l fac orice, mai puţin ‘mincinos’. Pe dumneata, mai durează cinci minute până să te fac orice, mai puţin ‘mincinos’!… :D Cu toate că se vede cât încerci… :D Nu pot să spun decât atât: ‘spor la treabă!’… :D

  14. Domnule Voiculescu,dati dovada de adevarata libertate de exprimare chiar si scursurilor portocalii,nu de alta dar la pupinii cotrocenisti portocalii nu ai parte de postari anti TATUC SI SISTEM.
    Felicitari pentru echidistanta de care dati dovada.

  15. salutare dane
    sanatoasa viata de sportiv, sti ceva despre un club de hochei pt amatori in Bucuresti ? A fost odata la Sportul Studentesc, echipa pt amatori, dar s-a desfiintat. Incerc de 2 ani de zile sa prind un „lot” pt amatori si nimic. Vorba lui nea Iancu: s-a dus dracu tot respectul.. Numai fotbal scandaluri si performanta deloc.
    Cat despre fotografiile din tinerete, acestea spun totul despre latura dedicata familiei. si sportului.
    Pe cand un meci de hochei, editiei veterani ?

  16. cred ca ar trebui sa oferiti macar un 20% peste ce ati negociat cu acel consilier (consilieri) care va sfatuieste in aceasta perioada…au remarcat bine ca din imaginea publica va lipseste latura „umana” si au gasit si formula ieftina: blogul.
    pentru impact mai mare as folosi aceasta strategie folosindu-ma si de alte forme de mediatizare, cred ca raportul beneficii/cost va fi in favoarea beneficiilor.

    succes!

    PS – fain barbat:)…frumosi copiii (sa va traiasca sanatosi si impliniti)

  17. Ca sa fie si alti copii un pic mai fericiti…si implicit si parintii acestora….poate puneti de o propunere legislativa de majorare a alocatiei pentru copii…cu 40 ron pentru un elev de clasa 4 de exemplu nu poti sa faci nimic….Care e scopul acestor 40 ron? – nu prea inteleg…..reprezinta batjocora adevarata….Si mai suntem tara UE…Ne-am aliniat doar la nivelul accizelor….dar nu si al alocatiilor…

    ce ziceti? Poate facem o campanie mai adevarata decat aerul pentru Mircea Badea!? :) Ce ziceti dl Profesor?

    sa traiti!

  18. Domnule moderator,

    de ce m-ai pedepsit asa de crunt pentru propunerea mea de a sustine zambetul pe buze al tututor copiilor printr-un lobby de a majorara alocatia de copii?si mi-ai trimis propunerea la Recycle Bin….Chiar nu ai copii sau esti platit foarte bine si nu te intereseaza?
    Ca doar nu am vorbit ceva necenzurat…Unii vor aer pentru Badea, altii vor sa-si transmita CV-uirle si nu stiu unde…si sunt respectati de catre toti,ca sunt la tema sau nu, (inclusiv de catre mine) si nu inteleg de ce ma dai cu flit cand solicit sa se propuna un proiect de lege/ordonanta pentru majorarea alocatiilor pentru copii, intrucat suntem tara UE si ne-am aliniat doar la nivelul accizelor pe cand alocatia lasa de dorit….. la cheltuirea banilor publici in alte domenii nu ne bate nimeni..iar aici vrem sa fim mai catolici decat Papa…

    spor la treaba

  19. super poze! felicitari! aveti o familie frumoasa!
    PS. da! erati mai frumos decat marinaru’!

  20. Oau, d-le Voiculescu, ce privire a la Omar Sharif aveti in ultima fotografie din „despre mine”!!! Foarte…” cool mogul” !

  21. Dane,

    Poza cu fetitele e foarte frumoasa.
    Cum stateau lucrurile in tinerete si cum stau acum – e de gindit.

    O vara usoara,

    „unu’ din america”…

  22. Risc un pronostic la poza no.6 – fan Phoenix. Doi la mana, important nu e cine este mai frumos decat Basescu (aici cred ca lista e lunga), ci acela care este mai destept decat… si aici lista trebuie ca e maricica :).

  23. Dane,

    Poza cu fetele e foarte frumoasa.
    Cum stateau lucrurile in tinerete si, mai ales, cum stau azi – e de gindit.

    Vara usoara,

    „unu’ din america”

  24. Minunata ideea Dumneavaostra de a ne prezenta evolutia Dumneavoastra in timp, din punct de vedere al trecerii anilor.
    Va felicit ati fost un barbat frumos si foarte bine, si acuma sunteti un barbat foarte placut la vedere.
    Din pozele prezentate eu am putut sa vad minunatul Dumneavoastra suflet.
    Un om , care isi iubeste asa de mult familia si copiii, nu poate fi decat un om bun.
    Acuma, cand am ocazia sa va aud vorbind, imi dau seama cu cata blandete vorbeati cu fetele Dumneavoastra. Se vede ca ati predat mult la catedra, aveti un stil de a prezenta ideile Dumneavoastra foarte limpede si clar.
    Sunteti un suflet nobil. Numai un asemena suflet poate iubi asa de mult copiii, si dreptatea sociala.
    Sunteti singiurul politician caruia ii pasa de soarta seniorilor societatii, asta va face cinste.
    Eu va fac o propunere: candidati ca presedinte, numai Dumneavoastra ati fi in stare sa salvati tarisoara asta. Aveti idei salvatoare, sunteti un bun porator si aveti carisma, oamenii va iubesc si va indragesc usor.
    Sunt sigura ca toti pensionarii va vor vota, pentru ca nu le-ati facut doar promisiuni desarte ci ati facut lucruri concrete pentru ei. In plus toti cei peste un milion de oameni aflati in situatia de a fi evacuati din case pentru ca au cumparat increzatori fiind in statul roman, de la stat locuintele in care locuiau, pe baza Legii 112/1995 si Dumneavoastra sunteti singurul care a gasit o solutie echitabila prin Legea Voiculescu, ati facut dreptate. Dar pacat ca nu se prea aplica. Dar sunt sigura ca veti continua sa luptati pentru aplicarea ei.
    CANDIDATI!!!!

  25. Intr-adevar, un alt Dan Voiculescu.
    Foarte frumos. Intr-o tara unde familia nu ma ie „celula de baza”, unde divorturile sint la ordinea zilei, da-ti un exemplu corect si binevenit.

  26. @sandman
    Ce curva de om esti,la Simona Tache pe blog ii injuri pe Ciutacu,Badea,Voiculescu iar cand intri la fiecare pe blog,lauzi.De asta nu merge tara bine ca sunt multe lepadaturi si curve.

  27. La rubrica „despre mine” puteti sa ne scrieti ce prieteni adevarati aveti? Dinu e printre ei?

  28. Mda…parca as fi vrut sa spun mai mult, dar prefer sa rezum totul intr-un cuvant, acela care defineste starea mea, cand am privit pozele. Emotionant!
    Cum mai trece vremea! Dar, orice s-ar intampla, ati realizat multe in viata….mai ales copiii si abia apoi ce se invarteste in jurul lor.

  29. O mai platesti mult pe excroaca aia dovedita si condamnata IM VLas sa scrie articole despre cinste si corectitudine in afaceri? Sau aia e pedeapa ei? sa scrie despre ce nu a facut la FNI. Da o-n puscaria ei ca ai pierdut toata credibilitatea trustului cu numele ei in ziar. Dar, cine se aseamana se aduna.

  30. loool ce face omul ptr un pic de campanie, fratilor omul asta nici nu stie cum arata o tastatura, are aproape 100 de ani!!!

  31. Stimate coleg(DAN VOICULESCU),
    Dupa atatia ani de activitate politica,din pacate inca o dezamagire.V-am scris acum cateva zile si nu am primit nici un raspuns.Sincer,mi-ar place sa cred ca ati omis mesajul meu.

  32. Locuiesc in strainatate si nu stiu de unde asta cu mogulul (am dat intamplator peste blogul Dvs), dar pozele cu pustii sunt foarte misto! si eu am doi mici si pot sa traiesc perfect senzatia de bucurie din poze :) felicitari!

  33. mai impartasesc si eu parerile si va felicit pentru familia frumoasa si a mea era pana domnul basescu mea ruinat cu legea lui atat casa si serviciu si la cei 52 de ani ai mei sunt o ne-norocita,am si eu 4 copii frumosii atata bucurie am pentru ca restul am pierdut cu basescu am o locuinta natonalizata si este cumparat de un fost presedinte de tribunal si sotia sa care este deputata la partidul PDL iar serviciu la fel din cauza crizei sa ridicat atestatul de asistent-maternala am crescut copii de la casa de copii iar din martie 2010 nu mai sunt cu criza financiare.

Comentariile sunt închise.