Iun 05

S-a săvârşit!

În următoarele trei luni, şase bloggeri tineri vor primi o bursă lunară de 300 de euro. Ceva mai lipsiţi de griji cotidiene, ei se vor putea concentra asupra „operei”. Dacă valoarea acesteia creşte, prelungim sau mărim bursa. Şi tot asa. Până îl batem pe Zoso. Orice ar însemna asta. (Mărturisesc că nu am înţeles prea clar despre ce e vorba; totuşi, aud că provocarea supremă a oricărui blogger din România e asta: ” să îl bată pe Zoso”. )

Bursele care vin direct din vânzarea celor 2 spaţii de publicitate merg la:

1. nenea.ro
2. codrinpaveliuc.finantare.ro (opţiunea sponsorului)

Bursele oferite de mine merg la:

1. canalia.wordpress.com
2. articolul30.blogspot.com
3. athenian-legacy.com/ro
4. allandalla.blogspot.com

Voi căuta sa promovez prin diferite mijloace:

1. bangkokdaily-dorian.blogspot.com
2. addsalu.wordpress.com
3. cemerita.blogspot.com
4. razicugura.wordpress.com
5. exasperat.wordpress.com

Mă voi întâlni, dacă acceptă invitaţia mea, cu autorii blogurilor:

1. mcgogoo.ro
2. sisokoki.wordpress.com
3. rubenbudau.wordpress.com
4. ralukiaro.blogspot.com

Se va întâlni, dacă acceptă invitaţia, cu consilierul meu:

1. skorpionblog.wordpress.com

Vor primi exact ceea ce au solicitat:

1. lamunculitza.blogspot.com

De-acum înainte, echipa mea se va ocupa de detaliile tehnice (contracte, bani etc).

Succes!

57 Raspunsuri la “Avem bursieri!”

 1. dyio spune:

  foarte tare:)!..felicitari castigatorilor….

 2. cristian spune:

  deci… „razicugura” se gaseste mai nou la adresa razicugura.ro 😀

 3. DAN CEL MARE spune:

  Domnule Voiculescu ma numesc CEL MARE DANsunt din Mangalia ,casatorit si am un copil ,am lucrat laD.M.H.I. Mangalia am obtinut o locuinta de serviciu (contract de inchiriere) mentionez caci eu am facut scoala profesionala aici,, am muncit aici pina in anul 2007 DARin 2006 am dat in judecata intreprinderea sa-mi vinda aceasta casa in baza legii 85/1992 dar nici un rezultat ,Am perdut la toate instantele… Acum ce ma sfatuiti sa fac?Credeti ca poate fundatia dumneavoastra sa ma ajute sa merg mai departe?MAI AM SANSE? Va multumesc ,,cu respect dancel mare (nr tel 0729133658)

 4. roxy manelista spune:

  Eu oricum il bat pe Zoso cand vreau….si apropo’ de bursa,doar stii ca eu cand vreau sa fluier,fluier…..si nu a paguba;)

 5. Ca sa vezi cui da Voiculescu bani « I would like to thank the Academy… spune:

  […] folosind fara drept o fotografie personala si incalcandu-i grav dreptul la imagine este unul din laureatii burselor Dan Voiculescu, Mogulul Antenei 2 (chiar si […]

 6. And the winner is… | athenian legacy spune:

  […] gloria si notorietatea sunt motoare umane puternice, money is better. Acestea fiind spus, va anunt ca, incepand de azi, blogul http://www.athenian-legacy.com este bursier . […]

 7. mirela spune:

  desi pierd bani de ani de zile pe bvb ,in fiecare trimestru fara exceptie,STATUL ROMAN ma obliga sa platesc impozit pe venitul din tranzactii bursiere pe anul 2010,pe motiv ca pierderea neta din primul semestru a acelui an pe tranzactii cu actiuni detinute de mai mult de un an nu se compenseaza cu castigul net (mult mai mic oricum) pe tranzactiile din aceeasi perioada cu actiuni detinute de mai putin de un an,urmand ca aceasta pierdere sa compenseze eventuale castiguri din 2011,ceea ce nu a fost cazul eu inregistrand pierderi in continuare.
  ce ma sfatuiti sa fac pentru a-mi recupera acest impozit perceput de statul roman care se presupune ca nu mai este „ticalosit” acum dupa 8 ani de cand preamaritul si preabunul este la putere ,pana de curand si impreuna cu „specialistii” lui care au putut inventa asemenea ineptii ,ADICA SA PLATESTI IMPOZIT PE PIERDERE ? !!
  Rog faceti ceva acum ca sunteti in situatia de a putea,sa corectati aceasta INEPTIE,si ca toti cei ca mine sa-si primeasca inapoi banii luati ilegal ca „impozit”

Lasa un Comentariu