Câstigătorii bursei de blogger au fost alesi: Codrin Scutaru, Infertilitatea este o boală si Blogul de PR. Felicitări!

14 COMENTARII

  1. Felicitari!

    Daca au fost 10% din voturi pe bune e ok. La nivelul asta, in care castigatorul castiga cu aprox. 200-500 de voturi poll-ul nu este cea mai indicata metoda de stabilire a unui castigator. Eu de exemplu am peste 300 de oameni in lista de YM(deci va dati seama cum as fi putut strange 300 de voturi… nici nu ar deschide celelalte bloguri) Totusi asta nu inseamna ca eu as fi procedat asa, dar diferentele mari de voturi intre categorii demonstreaza ca unii au procedat asa. Oricum felicitari! E totusi laudabila initiativa d-lui Voiculescu. Suntem romani, acceptam scaparile de regulament, sistemul e la inceput… Stim, stim. Avem parte la orice pas de asta in tara noastra draga.

    Traim in Romania, bucura-te cu ce ai, cat mai ai!

    Sisokoki

  2. Nu pot spune decat felicitari campaniei Infertilitatea este o boala.In rest,sunt mai mult decat dezamagit.Unul dintre castigatori s-a autovotat in exces,cu mai mult de 250 de voturi doar astazi iar celalalt cu foarte multe articole copy-/paste.

    Felicitari: Infertilitatea este o boala!

  3. Asteptam si castigatorii planurilor de afaceri. Promisiunea era pentru septembrie si ne apropiem de noiembrie.

    Multumesc

  4. Multumesc tuturor care m-au votat, d-lui Voiculescu pentru nominalizare,colegilor Mihnea, Felicia si tuturor prietenilor mei care au stat cu sufletul la gura in asteptatarea rezultatului! Sper ca pe viitor sa fiu la inaltimea asteptarilor celor care m-au sprijinit si citit!

  5. Dupa 1990,nu s-a dorit desemnarea ca PREMIER a renumitului economist RUGINA,,in schimb se desemneaza acum,o persoana care nu a avut functii de conducere,care nu are decat 35%;sprijin parlamnetar.Daca Croitoru a fost respins pentru functia de viceguvernator B.N.R.,este evident ca a fost o iresponsabilitate din partea PRESEDINTELUI sa desemnezi ca premier-pe cineva pe considerentul ca este sustinut de P.D.L.si BASESCU, dar si pentru ca are legatura cu fiica speculatorului Mugur Isarescu .
    La FACULTATEA de CIBERNETICA(din cadrul A.S.E.) se putrea intra in acea perioada,cu media minima 5.00!De astfel de specialisti,are acum nevoie Romania aflata in criza generala din cauza nebuniei de a nu pierde alegerile de catre Basescu si temerii pierderii privilegiilor PDL-istilor?
    Sa te apropii de fiica guvernatorului BNR din circumstante nedemne adica pentru a dobandi ulterior anumite privilegii,nu poate fi ceva onorabil! Croitoru, nu poate fi INDEPENDENT in raport de stapanii ROMANIEI: BASESCU-ISARESCU,ori in raport de Fondul Monetar International,BANCA MONDIALA…..
    La ce arma a facut armata desemnatul Premier LUCIAN CROITORU?NU CUMVA LA SECURITATE?DE CE SE ASCUNDE ACEST AMANUNT SEMNIFICATIV?A PRELUAT CROITORU aceasi tactica a fostulul PREMIER =-care nu a amintit acest detaliu relevant pentru orice barbat in biografia sa ,sau ii este teama sa nu se descopere vreun element de santajabilitate cu care va fi santajat de cel care detine acest secret?

  6. in ciuda nominalizarilor indoielnice, in ciuda si a postarii de pe blogul meu si a deficitului de numarare reala a „voturilor”, initiativa totusi este de apreciat: cineva scrie (si posteaza) si e premiat pentru acest lucru. mi se pare cat se poate de rezonabil.

  7. Buna ziua, domnule Voiculescu.

    Va multumim pentru premiul acordat, banii ne sunt foarte utili pentru tiparirea materialelor de promovare a campaniei, asteptam detaliii despre cum si cand putem intra in posesia lor. Mentionam ca va vom trimite fotocopii ale facturilor, pentru ca sa fiti la curent in ceea ce priveste destinatia acestor fonduri, pentru „binele comunitatii”, nu pentru cel personal, al editorilor blogului.

    De asemenea, ne-am dori sa ne sprijiniti oficial, in calitate de senator (si, in subsidiar, de tata si bunic) in campania noastra. Sustinatorii campaniei sunt afisati la „panoul de onoare” pe blogul nostru http://infertilitate.com/sprijin-politic/ si sunt mentionati in toate materialele noastre. Avem nevoie de un mesaj explicit de sprijinire a campaniei si a cauzei infertilitatii, care ne poate parveni prin mesaj public (in media) sau direct pe mail – [email protected]

    Va multumim mut si asteptam vesti.

    Cu deosebita consideratie,

    Raluca Bonzi,
    coordonator
    „SOS Infertilitatea”

  8. @Grupul de Initiativa „SOS Infertilitatea”: si domnul Voiculescu nu apare pe lista voastra de sustinatori.. sa inteleg ca nu s-a tinut de cuvant cu banii sau ce? :))

  9. Catimaimulti politicieni ar trebui sa infiinteze burse pentru tinerii care vor sa faca politica in viitor. Multi dintre ei ar trebui sa predea stafeta pentru cei care se gandesc altfel.

  10. nu am stiut de concurs, dar propun un blog de jurnalist curajos, fie si numai pentru a se bucura de atentia dumneavoastra: florentindeac.weblog.ro. Omul scrie ca iti e frica sa citesti, ca afli ce nu trebuie!

Comentariile sunt închise.