Agentia de Rating Politic îmi propune o nouă leapsă. Citez: ”Campania actuala e un bun stimulent pentru a ne gandi cumva la cald, dar totusi la rece, cine vor fi actorii luptei prezidentiale in 2014 sau favoriti pentru a intra in lupta in 2014?”

Pot numi, desigur, o serie de candidati previzibili, ”sistemici”, pomeniti deja de cei care au raspuns înaintea mea. Vreau totusi ”să-mi aduc un aport” original în jocul de fată. Mă voi limita în consecintă la a spune că un actor important al prezidentialelor din 2014 va fi poetul Mircea Dinescu.

Pam-pam!

8 COMENTARII

  1. Cum? Sa nu avem oameni de succesuri si de vanzari anterioare, gen eba sau urdea? Oameni modesti, artisti adevarati gen guta, salam si peste? Romani sadea gen nati meir? Intelectuali subtiri gen patapievici? N-am facut nimic atunci, reforma carmaciului nu si-a atins scopul, tinta si…nu e terminata. Propun mandat pe viata acordat celui mai hahait presedinte al romanilor, iar cand si-o da obstescul sfarsit, sa ne lase cu limba de moarte, pe Continuator.

  2. Problema esentiala in Romania este ca liderul creeaza prozeliti in toate structurile statului … cine stie ce inseamna asta isi da seama de situatia in care e tara … sigur avem nevoie de alte modele …

  3. Personal vad ca si viitori candidati ai alegerilor prezidentiale din 2012 (prevad ca Basescu dupa ce va castiga al 2 lea mandat sa nu il termine, deoarece o moarte subita il va astepta)pe urmatorii:
    Bogdan Olteanu din partea Partidului Social Liberal (infiintat in 2011)
    Cristian Boureanu (Partidul Democrat)
    Cristian Diaconescu (Partidul Socialist cei care nu au facut jonctiunea cu PSL de mai sus)
    Vor mai fi si 2 sau 3 independenti (nu ii pot anticipa) insa, Corneliu Vadim Tudor se va pensiona si isi va scrie memoriile in cele mai moderne Spa-uri din Ungaria, Gigi Becali va incheia al 2 lea an din cei 10 de la puscarie unde va finaliza si studiile superioare, iar UDMR nu va mai fi partid politic ci doar un puternic ONG care va primi an de an o suma frumusica de la buget si va controla alaturi de PRO Democratia aceste alegeri.

  4. un tip simpatic. Doar simpatic. Inca de poeti nu am fost condusi….Mai are pana sa devine EL-PREZIDENTE…..Dar daca Croitoru ar fi premier vre-o 3-4 ani…..si sustinut de vre-o fratie…poate deveni Presedinte.
    Cum in tinerete Bush se juca prin cimitire cu tot felul de cranii, fiind ulterior sustinut de fratia respectiva…..Cine stie ce ne asteapta si pe noi prin Romania……Noi de ce oare am fi feriti?

Comentariile sunt închise.