Vreau să dau si eu o leapsă. Semn de serioasă maturizare on-line.

Sunt curios (si nu neapărat la modul platonic) care sunt, după părerea voastră, cele mai bune condeie din on-line-ul românesc. Care sunt cei mai buni ”creatori de continut” original (dincolo de marketing, pricepere tehnică, influentă etc). Talent la taste, asadar.

Leapsa mea merge la: Sorin Tudor, Bucurenci, Mordechai, Adrian Ciubotariu, Raetchi, Adriana Dutulescu, Real Kafka, Anca Bundaru si Rekinoo.

Am spus!

30 COMENTARII

  1. Inregistrarea emisiunilor In Gura Presei de pe siteul Antena3.ro sunt NASPA!!!!!!!!!!!!!! Se intrerupe din 5 in 5 secunde,nu se intelege nimic. De vreo saptamana a aparut problema asta, este extrem de frustrant pentru cei care nu apuca sa vada emisiunea la tv. Si inca o intrebare : de ce emisiunea de vineri nu este postata si pe Antena1.ro? Sambata nu e zi lucratoare la IT?
    Scuze ca nu e un post in legatura cu subiectul……sunt extrem de nervos, sunt fan Mircea Badea si nu pierd nici o emisiune a lui.

  2. Pai normal , cei mai buni sunt pupatorii in fund de serviciu : ciutacu , mordechai, chinezu si cine mai vreti voi…

  3. Domnule Mogul, in afara de cei Mari, vor mai fi si niste condeieri buni prin provincie. N-ar fi rau ca cei mari sa aplece un ochi si catre ei (a nu se intelege catre mine – nu sufar de modestie, da’ nici nu-mi bat capul in coltul meu de WWW), pe considerentul „eu sunt mic (talentat) tu fa-ma mare”!

  4. Domnule blogger Voiculescu( aici nu sunteti Presedinte),
    Nu sunt blogger, n-am un blog al meu, dar fac comentarii la cateva bloguri. Practic eu reprezint „Vocea poporului suveran”si sper ca imi cititi comentariul scurt.Multumesc. De obicei semnez cu ” I.I.”.

    Victor Ciutacu este de departe cel mai bun „jurnalist cu blog” (nu este incantat sa fie privat de denumirea de „jurnalist” pentru ca de fapt aceasta pasiune l-a consacrat). Dumnealui chiar este „cel mai bun creator de continut”, de „stil”, de „idei”, de „viziune”, de „actualitate imediata”. Este foarte tehnic, riguros, calculat. Are o activitate blogosferica imensa, atat calitativ cat si cantitativ; subiecte de o diversitate impresionanta: de la politica la cultura generala: muzica (de mai toate genurile), sport (mari performeri), actorie (monstrii sacri), interpreti de muzica populara, vedete (muzica usoara), etc.Isi plimba cititorii si comentatorii in cele mai variate domenii, trecandu-i dintr-un registru in celalalt, cu o naturalete inegalabila.Este un adevarat formator de opinie, cu un talent innascut, cu o scriitura imensa.
    M-as bucura sa nu fie doar o leapsa.
    Cu respect,
    I.I.

  5. Bună seara domnule Voiculescu
    Din seria „unde dai şi unde crapă„ ar fi extrem de interesant să studiaţi cui aţi dat leapşa şi cine s-a trezit sa vorbească neîntrebat (neîntrebaţi).
    Mă stric de râs nu alta !

  6. draga mogulele, cel mai bun condeier este angajatul tau de pe plantatie, de la a2 Victor ai grija de copii! cand facem urmatoarea coalitie la Grivco?

  7. Noi poporul ,
    suveran şi conştient de marea noastră putere
    şi încredințati că vocea noastră este legea cea supremă , care-i deasupra oricărei alte legi
    şi peste orice impuneri şi condiționări străine nouă ,
    noi :
    desfidem şi scuipăm în față justiția criminală băseskară , mongolă , hitleristă şi moşieră .
    şi spunem răspicat , ca să se ştie :

Comentariile sunt închise.