Vineri merg la Târgul de Carte, strâng deja bani pentru un Cărtărăscu.

Alte sugestii de lectură aveti?

29 COMENTARII

  1. DEMNITATEA ,DREPTURILE SI LIBERTATILE OMULUI,LIBERA DEZVOLTARE A PERSONALITATII UMANE,DREPTATEA,reprezinta VALORI SUPREME,SI TREBUIE GARANTATE-potrivit alineatului 3 al art.1constitutional.
    TOTI CETATENII RESPONSABILI CONTRIBUIM -dupa posibilitati si principii-LA CE SE INTAMPLA POZITIV IN CETATE.
    MIJLOACELE DE INFORMARE IN MASA,PUBLICE SI PRIVATE,SUNT OBLIGATE SA ASIGURE INFORMAREA CORESCTA A OPINIEI PUBLICE.
    Cand mass media nu facece trebuie de la sine,ea trebuie ajutata neartificial!
    Marele Nicolae Iorga, spunea ca Istoria este intaia carte a unei natii!Celalalt targ in aer liber-la care va-ti gandit data trecuta, era prea departe ca timp,;dar acum,obiectivul este pe jumatate indeplinit.

  2. nu-mi apare postarea…. @DV cand am timp de scris…..
    am un netbook pe langa notebook, deschis pe antena3 si blogu lu’ matale, a lu’ nea ciutacu si nenea badea. lucrez in IT si butonez mult pe cele 4 tastaturi folosite cam mai mereu concomitent. Cand scriu pe netbook eeepc nu sunt atent si la ecran, asa ca si multe greseli la scriere…. :) dar oricum ascult antena3 si cand pun ochii pe ecran… vad ceea ce tot semnalez…..

  3. sper ca banii sunt pentru carti… nu pentru clasicul in viata si eu cred ca nu cititi aceeasi carte de cinci ani sau sa o recititi din alegeri in alegeri ca besescu…

  4. apropo….clasiul in viata nu are „L” rotund ca al basescului si nici nu scrie SiFi.
    apropo caut cartea o iubire in anul 42041, scrisa de un rus.. din care am citit prin 1980 si din care lipsea cam o treime, o lectura interesanta si era sifi de genul besescu

  5. Mă, io ţ-am măi zâs! Nu-ţ’ măi zâc. Da’ dacă vrei musai ceva greu, ceteşte neşte filozofie, sau neşte dude asemănătoare. N-are nici un haz să citeşti tâmpenii aiurea! N-aş citi piţigoi de genu’ lu’ Cărtărescu nici cu pistolu’ la tâmplă!! Ce, nu e destul de absurd trăitul în România?! Mai bine fumezi marijuana şi postezi aicea după ce-ţi trece efectu’, să vezi atuncea greutate literară. Înţeleg că vrei să te amăgezi la nas că ‘cum ar e să nu fie de bani’. E, nu e aşa! E de bani! Am ciudă pe bani, pe oamenii cu bani, pe oamenii care mai vor bani mulţi pe lângă banii mulţi pe care-i au, pe oamenii care nu vor să dea bani – deşi au; am ciudă pe faptu’ că ‘ban=libertate’ şi nici aia; am ciudă că lenea nu se plăteşte, şi jur că orice bancher du pă lumea asta îşi riscă viaţa în preajma mea, chiar dacă nu fac nimic pe lângă el! Căci asta e realitatea pe care şi-o fac oamenii cu bani! Un sfat: când treci pe lângă oameni săraci, să ştii că eşti urât!! Înăuntru poţi să te simţi cât de sărac te-ai simţi, dacă în afar’ eşti îmbrăcat într-o maşină, s-a dus pulii de suflet toată simţirea!!

  6. Domnule Mogul,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea.

  7. va recomand cartea Mihaelei Radulescu ‘Niste raspunsuri’. ;;)

    p.s Mereu m-am intrebat de ce pe televiziunile Mogulului ,el insusi nu apare mai deloc. Cine o sa va mai faca reclama dupa ce Basescu pierde alegerile?

  8. Ceva usor. SF. Ca de exemplu Isaac Asimov, Fundatia.
    Dupa ce incercati s-o cititi si s-o recititi de cateva ori, sper sa nu ma banati pe acest blog.

  9. Cartile de economie si management publicate de cei de la Pearson Hall….cand au venit in Iasi la Targul CaMuFi, mi-am luat si eu vreo doua-trei ca surse de documentare pentru doctorat! Din pacate, mi-am epuizat bugetul pentru carti pentru vreo 6 luni:D….cam mult sa dai 200-300 de lei pentru o carte…chiar daca acestea sunt foarte bune!

  10. o colectie buna de povesti, ca sa le cititi nepotilor o poveste buna inainte de culcare, in weekend. Costa in jur de 100-150 RON :)
    Eu asa procedez. :)
    Va trebui sa le dati si niste raspunsuri la intrebarile ce vor aparea pe parcursul lecturii…De ce asa si nu asa? Dar ce inseamna asta? etc….

  11. P.S. si sa nu credeti ca au adormit…chiar daca au ochii inchisi si va opriti de citit , imediat o sa va intrebe ce s-a intamplat? ca doar nu s-a terminat povestea :)

  12. Cred ca ar trebui sustinute financiar lucrariile ecologiste, cu un specifuice de genul „tehnologii economice, neconventionale de reciclare a deseuriilor”, pt ca in urma actualului regim/presedinte vor ramane o groaza de reziduri, de toate feluriile. Investitia cred ca ar fi utila in actualele circumstante.

  13. Mogulu’, nu le ai cu economia, imprumuta cartea de la Basescu, sigur o are el. A a citit-o si recitit-o. Sau poate il convingi sa ti-o povesteasca. Nu iti mai obosesti ochii si nu mai spargi pusculita!

  14. A, si daca tot veniti vineri la targ, la 17:30 editura Crime Scene si Flacara la standul Tritonic sarbatoreste un an de la infiintare, alaturi de George Arion si alti doi autori mari. Dar veniti acolo sa va convingeti.

  15. Jurnal secret. Dezvăluiri complete.2003-2009 – Alex. Ştefănescu, Ed. Corint
    Eu am citi Jurnalul secret, prima parte, şi am avut satisfacţia unei lecturi minunate, savuroase, relaxante, care mi-a zgărmănit simţul umorului până la maximum.

  16. Până la urmă, domnule profesor, ce cărți ați achiziționat de la Gaudeamus?
    Văd că doar ne-ați tras pe noi de limbă și atât.
    Nu-i corect! (vorba fetiței mele)

Comentariile sunt închise.