Zău aşa: mai bine dai mute la televiziunile mogulilor (unde, statistic, cineva se pregăteşte să te-acuze de ceva) îţi torni o cafea tare, fără lapte, şi-ţi pui la casetofon (esti un conservator, totuşi) o melodie din tinereţe.

23 COMENTARII

  1. sau publicitate gratis … depinde cum o privesti … nu poti sa forezi dupa petrol fara sa iti murdaresti hainele mister …. totusi …

  2. Desi tineretea mea e… in prezent, am si eu multe perioade in care prefer sa ascult melodiile de acum cateva zeci de ani… Sa fie din cauza faptul ca m-am saturat de toate tampeniile ce se aud acum?

  3. Domnule Mircea Badea,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea.

  4. Din tinerete stiu ca astrul ala apare numai in anumite conditii (ca de exemplu, la aparitia lui nea Nelu). Problema este ca de atunci pana acum, si mai ales acum, am ajuns la concluzia ca singurul om politic adevarat, OM POLITIC am spus, nu politicianist ieftin, de duzina, a ramas nea Nelu Iliescu. In tinerete, credeam ca numai Coposu are aceasta calitate. M-am inselat.
    P.S. Un mogul modern nu mai foloseste casetofonu, ci IPhonu.

  5. pai da… dar sunt „ever green”-uri.. le ascult si la 40 ani sh-o zi…..

    pune o vorba la G-Oana sa mai promita ceva impreuna cu pc, pnl, udmr si cine se mai poate, ca sa nu votez g-oana cu inima indoita, oricum jos basescu, dar vreau si stimulente mai mari decat neamtul premier, spre exemplificare numiri pe functie la nivel de secretari de stat si atat si in jos, concurs de ocupare functii directori la firme de stat si restul, dar pe bune concursurile.

    astept un comenta

    Nene mogul, matale te uiti la antena 3? macar sa vezi cum mai au putin si impart ecranul in 9 ferestre si o sa vedem si a zecea banda de scrool pe ecran. baietii astia chiar nu au imaginatie. Sa scrie si pe verticala ca la japonezi…..
    apo la stiri in loc de blur peste fete sau reclame sa puna bule cu text iar news alert, ceva mai sus, pe fetele celor ce apar in studio….

  6. Si totusi politica …
    Eu l-am votat pe Crin si il urasc pe Geoana ca a intrat in turul doi, in locul lui Crin si acum il cheama sa lupte in locul lui, ptr. ca el nu este in stare! Nu mi se pare corect! Daca stiau toti ca nu-l tin puterile pe Geoana, nu trebuaiau sa-l puna candidat si onoarea (care le lipseste cu desavarsire) ar fi trebuit sa le spuna sa se retraga si sa-i lase locul celui care este in stare cu adevarat de lupta, nu sa ajungem noi acum sa-l votam pe papa-lapte ala, ce a castigat doar voturile celor ce culmea, nici nu cred ca stiau nici cine e el, nici ca exista alti candidati, stiau doar de PSD si atat.

  7. PENTRU CA NU ATI REACTIONATATVICLEANA VUILPE BasescIiana ,TRAIAN,PAPUSARUL , VREA SA IL MANUIASCA PE KLAUS pentru ca acesta sa ii propuna noul GUVERN tot pe ministrii pdl.IATA DE CE AERONAVA PREZIDENTIALA A ATERIZAT LA SIBIU,SUB PSEUDOMOTIVUL CETII.
    EU AM SESIZAT ACEST LUCRU CHIAR ATUNCI!
    IL PRINCIPELE ESTE INTCARNAT IN BASESCU .Canul Basescu utilizeaza metodele din IL PRINCIPELE. NICCOLO MACHIAVELLI.
    I PAPUSARUL BASESCU SI pe cel vrut MANUIT: IOHANNIS!!
    INTR-O SCHITA ,CARAGIALE,CRITICA PE ULTRADEMAGOGII DE TIP BASESCIAN (PDL-ist),CARE TRAMBITEAZA , MANIPULAND LEGATURA LOR
    LA TIMP,MITOMANUL DIVERSIONIST ,ARE VOLUMUL ATAT DE TARE!

  8. Ce parere aveti domnule senator?
    Scorul de 31% al lui Geoana se datoreaza strict partidului, ce prin toate mijloacele si fortarile, l-a scos pe locul 2. Partidul nu poate mai mult, Geoana nu poate nici cat partidul si atunci il cheama pe Antonescu, ce dincolo de faptul ca isi va aduce partidul la putere in schimbul sustinerii, este chemat sa lupte in locul lui Geoana nu doar sa incline balanta, alaturi de Geoana. Eu la asta ma refer spunand ca turul 2 de fapt se disputa tot intre Basescu si Antonescu si in final iese Geoana! Uluitor!

  9. Mă bucur că vă place Beatles. :)
    Dincolo de politică există un uriaş teritoriu populat de miracole şi minunăţii, frumuseţi uluitoare (la cele estetice. mă refer) şi sonorităţi apropiate de muzica stelelor… Din nefericire, existenţa sau non-existenţa lor depind de această pârdalnică de politică…

  10. Si totusi..dincolo de politica…ce se mai aude de toate proiectele pe care le promiteati in vara?…ce idei de afaceri au devenit realitate?…in ce stadiu mai e acea emisiune?….mai au vreo sansa tinerii talentati sau trebuie sa emigreze?

  11. @ dumitru-razvan durlea: Cand ai vreme sa scrii atat? @ Codrin: Sunt in curs, la colaboratori, ma voi ocupa direct dupa 1 ianuarie. @ Gabriela Savitsky: Nu prea stiu cum sa raspund – ca de la personaj la autor. Banuiesc ca plin de respect. @ maca: Nici eu nu ma pricep la ce zici tu acolo. @ alin: Nu ajungi la 30% asa cum spui tu. @ matusalem: Eu sunt un mogul in curs de dezvoltare… @ george stancu: Nu scrii rău. @ mery: Foarte bine, sa vada si el cum e sa fii mogul! @ LittleCaty: Pur si simplu iti place muzica buna. @ mogul: Aud ca eu as prefera sarea.

  12. Domnule senator,
    Scorul de 31% apartine PSD, obtinut in special in zona rurala unde exista foarte putin acces la informatie si trebuie sa recunoastem ca Geoana nu a depasit scorul partidului.

Comentariile sunt închise.