Stiati de acest proiect?

18 COMENTARII

  1. Nu am stiut de existenta unui astfel de proiect. Imediat dupa sarbatori ii voi contacta intrucat se muleaza perfect pe framantarile mele din ultima perioada. Va voi tine la curent. Oricum ar fi rezultatul in cazul meu, chiar doar si alertarea in legatura cu astfel de oportunitati este mai mult decat binevenita. Multumesc

  2. Opinia mea ar fi sa va urez mai intai Craciun fericit. Nasterea Mantuitorului e prilej de speranta si ar trebui sa credem in asta. Da’ e greu, cel putin pentru anul care urmeaza.
    Bani europeni? Sa-i luam ? Credeti ca exista suficient optimism sa o faca cineva?
    Contrar parerii generale, in tara asta inca mai exista bani neinvestiti, e suficient sa vedeti statisticile BNR. Economiile populatiei cresc, si asta se intampla nu neaparat fiindca oamenii ar castiga mai mult sau ar fi devenit peste noapte mai intelepti. E si o dovada a lipsei de incredere in stabilitatea mediului economic.
    Bani ar fi in tara, dar nu prea mai e tara pentru bani.
    Statul roman vad ca tinde sa capete ‘geometrie variabila”; actuala putere vrea sa-l ‘reformeze”. Ori in afara distrugerii parlamentarismului care pare certa, restul ‘reformei” e deocamdata o nebuloasa. Si cand ‘reforma’ asta rezulta din vointa unui singur om, dati-mi voie sa fiu extrem de circumspect in privinta viitorului.
    De bine de rau exista libera circulatie a capitalurilor, preferam sa le lasam in libertate, adica sa nu le legam de active romanesti, sa nu investim.
    Noi cei putini care am stiut ce urmeaza sa se intample, am intrat in 2009 cu lichiditati, inca nu e timpul si nici locul sa renuntam la ele.
    Lumea e mare, Romania e mica si riscanta. Faptul ca suntem romani nu schimba cu nimic situatia.

  3. bun si util link . ar fi putin mai util daca ar fi insotit si de un exemplu de reusita pentru fiecare sursa de finantare in parte .

    P.S. ar fi interesant de stiut daca va petreceti sarbatorile de iarna in tara sau afara. Un an mai bun pentru fiecare desi …… asta e . numai bine

  4. Cred ca stim cu totii despre faptul ca UE ne-ar da bani, numa ca nu suntem noi in stare sa-i luam. Ceea ce nu stiam e ca dl. Voiculescu are o fundatie care ofera sprijin in acest sens. Totusi, din cate am vazut eu, banii sunt foarte greu de accesat. Pt a-i accesa, e nevoie de o intreaga echipa care sa lucreze. Ori nu-si permite oricine asa ceva. Deci pana acum, pare a fi ceva tot pentru oameni cu bani. Daca poate cineva sa ma contrazica, si sa-mi si demonstreze contrariul, as fi tare bucuros. Chiar va rog.

  5. Sarbatori fericite, sanatate si tot ce e mai bun pe lume pentru Dvs si cei dragi !
    Am si eu un proiect pentru a carui punere in practica nu mi-ar trebui foarte multi bani. As putea oferi si locuri de munca. Dispun de locatie, dotari, aparatura necasara. Este sub demnitatea mea umana ca din creator de locuri de munca si om care am facut pe banii mei asistenta sociala sa ajung la cantina sociala doar pentru ca sunt o femeie singura care nu intelege sa plateasca taxa de protectie clanurilor de interlopi intr-un stat membru UE in anul 2010.
    Pe mine nu criza m-a ingenunchiat (aveam contracte in derulare, o clientela multumita, angajati cu carte de munca) ci coruptia, nepasarea, lipsa de profesionalism, neimplicarea celor platiti si din banii mei sa ma apare si sa vegheze la respectarea legii care in loc sa-si faca datoria s-au aliat cu tiganii.
    Imi doresc foarte mult sa pot avea o intrevedere cu Dvs in care sa punem bazele unei viitoare colaborari. Am multe idei, conexiuni multiple in toata Europa. Oamenii ne-ar ajuta mai mult daca ….
    Pentru moment sunt in Germania (incerc sa obtin ajutor pentru copiii si femeile abuzate) am luat legatura si cu reprezentanti ai Bisericii Catolice, BOR, etc.
    Incredintata fiind ca nu veti ignora mesajul unei tinere pensionare (care a avut forta sa invinga boala si dupa ce a dat mana cu moartea sa inteleaga faptul ca in viata trebuie sa ai prioritati de bun simt) va asigur de intreaga mea consideratie.
    Cu stima,
    Doina Dumitrascu

  6. …ce zicea oare Dl.Moise GURAN la emisiunea de asta seara?
    In care stat din US este „Paradis Fiscal”…? Poate aflu daca vad reluarea emisiuni…dar nu mai tin minte cand e reluarea?!
    Daca nu ma doare capul maine -de la bere, evident -sampania e maine seara!- …o dibuiesc eu…reluarea emisiunii.

  7. Buna seara ,

    As dori sa pot sa discut cu dumneavoastra asupra unei idei de afacere , din pacate nu am gasit alt mijloc sa va las un mesaj decat aici .

    Va doresc tot binele din lume , sanatate si multa fericire dumneavoastra si familiei.

    Cu multa stima si respect.

    Daniela Briggs.

  8. Buna ziua.As dorii sa accesez si eu acest proiect ( ma refer sa il pot citi de pe site-ul dumneaavoastra ) din pacate nu reusesc.Ati putea sa ma ajutati cu el.Am un plan de afaceri care deja este oarecum in derulare dar nu pus in practica de mine ci de prietenul si fratele meu.Eu nu am avut potentialul financiar de al pune in aplicare si acum incerc sa il dezvolt macar pe al lor,doar ca ceea ce eu vreau sa fac este pe termen lung si uneste cateva domenii in transporturile de marfuri.Momentan incerc sa fac asta pas cu pas si sa incerc sa ma dezvolt,dar din pacate nici pentru putinul de care am nevoie in realitate nu dispun in acest moment,iar cu trecerea timpului si ideile se schimba,dar si problemele stiti prea bine asta.Momentan as vrea sa vad daca pe domeniul trasnporturilor, pentur achizitii de utilaje se pot accesa fonduri?

  9. Domnule Voiculescu cum pot accesa fonduri pentru construirea si dotarea unei sere de 8-10 mii de mp? am incercat la firmele care se ocupa de proiecte de genul asta si mi-au cerut un comision (fara chitanta) destul de mare care sa il platesc la inceput si nu garanteaza nimeni daca i-mi vor fi acordate sau nu aceste fonduri. ma puteti ajuta?

Comentariile sunt închise.