Prea ocupat să pună umărul la salvarea altor vieti, Mile Cărpenisan n-a mai avut putere să se salveze pe el. E incredibil si ireparabil – ca moartea oricărui tânăr. Subscriu si eu gândurilor celor de la Jurnalul National. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

12 COMENTARII

  1. Nu am cuvinte…simt o greutate care ma apasa pe piept…Prea devreme, prea nedrept. Dumnezeu sa il odihneasca si sa ii ajute pe cei care l-au iubit sa treaca atat cat se poate de usor prin si peste aceasta tragedie.

  2. Poate ar fi bine sa cititi si sa recititi aceste randuri. In felul asta, poate, va veti intelege chiar si afacerea. Si poate va veti intreba de ce ati lasat asa usor sa va scape niste oameni care chiar faceau presa. Pacat. Criza asta va cerne multe. Cu siguranta, in presa vor ramane doar cei care o iubesc, nu oportunistii.
    Lectura…de pus pe ganduri:
    http://www.petreanu.ro/2010/03/mile/

  3. de ce politicienii vorbesc de bine despre ziaristi doar cand cei din urma au mainile pe piept?
    a se vedea pe langa blogul mogulului si cele ale lui nastase sau iliescu

  4. Domnule Profesor,
    E a doua mea postare pe blogul dvs. De ce va spun asa?
    Pt. ca mi-ati ramas Domnul Profesor care a oferit garoafe rosii celor ce au luat nota maxima ….Si stiti despre ce este vorba!
    Drept mentor, asa cum v-am perceput, va rog sa „aerisiti” si mintile „volburate” din Antene. Si educati-i pe OAMENI sa puna pret pe cuvant, mai ales in calitate de formatori media.

    La moartea jurnalistului M.C. am „revazut” durerea cu care s-a despartit de locul pe care il iubea-Antena 1.A fost un om care a pus suflet in ceea ce infaptuia!

    Durerea Cuvintelor ramane „daltuita” pe blogul sau.

    Reactia primita , in calitate de prim comentariu la disparitia sa, pe site-ul Antenei 1 m-a inspaimantat! Cati „moderatori” tip mahala poate inghiti site-ul unei televiziuni cu arie nationala si nu numai? Si ce putem promova cu astfel de angajati? Doar ura!
    Cu ganduri bune, va rog, alungati Fariseii din curtea antenelor!
    1.irina
    Fa-ti cont pe
    iDunic !
    22.03.2010, 22:39 | RAPORTEAZA ABUZ | CITEAZA
    #85
    Postat de brindusa pe 22.03.2010, 22:02
    Toata Stima PT. Mile Carpenisan!
    Pt. Fariseii de la A1 un dar pe masura -Capul Medusei – Mereu Aproape!
    REMEMBER:
    ” In cei 10 ani de Antena 1, Carpenisan si-a predat de fiecare data la timp materialele. Astazi, a venit timpul sa-si predea legitimatia. Doar pe cea cu sigla Antenei, nu si pe cea de ziarist. Se desparte de postul in care munca i-a fost si viata, dar si risc de moarte- fara sa faca liste de motive, fara sa insire picaturile stranse in aproape jumatate de viata, care astazi …

    BRANDUSA DRAGA,CUMVA ESTI FACUTA LA BETIE? AI O OBSESIE CU ANTENELE , DU-TE SI TE CAUTA LA TIGLE,AI CATEVA SARITE.

    (precizez ca prima mea reactie la cele scrise de Irina fiind stearsa dupa cateva minute de pe site-ul A1.
    Si atunci ma intreb -administratorul site-ului avea o „musculita pe caciula”?)

    2. In aceste conditii, transmit D-nei Irina si prin intermediul blog-ului dvs.si cu voia Domnului Profesor, cel de-al doilea Raspuns:
    PT „Irina, Palmasa la A1”- fara nici o clauza Leonina:

    E grea intrebarea !Nu am fost martora la crearea mea-imi voi intreba parintii si va voi raspunde! Poate aveti dvs astfel de amintiri! Apropo , Marea Zona Ferentari va caracterizeaza? Ceva amintiri …?
    Un fapt este cert! E prima data cand postez pe acest forum!

    Iritarea dvs. tip obsesie – ma inspaimanta, mai ales daca sunteti MODERATOAREA acestui site! Lucrati ca „formator de opinie” si mai ales in media ? La Antena 1?
    UNDE E LOGICA? un minim de cunostinte despre logica si teoria probabilitatilor se studiaza si in liceu.
    1.Probabil ” cateva tigle lipsa” poseda fiecare! Dar cel putin avem mansarda construita! Dumneavoastra unde ati pierdut-o? Dupa iritarea sau la comanda vreunui superior ?
    2.”Ai o problema cu Antenele” – de unde ati ajuns, doamna, la aceasta concluzie? Repet : A fost prima mea postare pe forum.
    Afirmatia dvs. nu se justifica decat daca ati argumenta
    E a doua postare ca raspuns la atacul dvs.. Care ,daca o veti citi, va asigur ca va va da de gandit legat de conduita.Eu cred in schimbare!
    Si domnul Voiculescu- mentorul Spiritual al Antenelor , flexibil cum este, ne va intelege !
    Ganduri Bune!

    Brindusa

  5. Decat sa-l deplangeti ipocrit dupa moarte (ceea ce nici n-ati avea dreptul, pentru ca stiti de ce si in ce conditii a plecat si sunteti responsabil pentru asta), mai bine-l lasati sa-si faca meseria asa cum stia. Dar in ultimii ani, n-ati mai avut nevoie de jurnalisti. Doar de yes-men, yes-women. Sa va traiasca! V-o spune in nume propriu- dupa cum vedeti- un fost antenist care nu se mandreste cu asta, nu-si incalca, dar nici nu se ascunde in spatele Contractului de confidentialitate.
    Si nu-mi raspundeti ca n-aveti nicio legatura. Ar fi inutil. Si nu-l scoateti pe Sorin Oancea in fata. Ar fi la fel de inutil.

  6. si totusi ..nimeni nu face nimic..
    cati dintre cei care au puterea in mana fac ceva PENTRU tara asta? imi puteti spune?
    Dumnezeu sa il ierte!
    Si sa mai ierte si pe orbii care conduc tara

Comentariile sunt închise.