Puteti urmări aici înregistrarea teribilei mele lupte cu o canapea rosie. Eu zic, optimist, că, în final, am biruit-o!

[tubepress mode=”playlist” playlistValue=”611B7185B66AD458″]

18 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu ,ma scuzati ca iau legatura cu dumneavoastra in felul aceasta dar alta modalitate nu am gasit.Vroiam sa va intreb daca sunteti sa ajutati 6 tineri de la un colegiu renumit din tara cu transportul pana in america pentru un concurs NASA. V-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde macar pe e-mail chiar daca este si un refuz.

  2. vad decenta si stil, vad ochi care rad atunci cand vine vorba de copii si un suflet care razbea curat prin aceeasi ochi atunci cand canta Maria Dragomiroiu. vad un barbat matur si „epidermatic fata de inteleptciune” ( a se citi la un pas de atingerea ei)…vad incordarea care tradeaza o viata trecuta prin multe experiente si o lupta care se continua. oricum…Bravo, domnule Voiculescu! mi-a plaut ce am vazut.

    cu cat mai des alaturi de copii cu atat mai bine…va rad ochii in momentele alea.

  3. A fost interesanta emisiunea.
    M-am uitat azi dimineata la ea pe net. Chiar nu stiam ca numele de coolmogul a ve nit din partea cuiva de aici de pe blog. M-am interesat acum, am revazut toate articolele, comentariile si..am aflat foarte multe lucruri interesante!
    De exemplu: in niste „raspunsuri pe stil vechi” din mai 2009: ati spus ca sunteti de acord cu o conferinta pe net..un videochat! ..in afara de asta…de reluarea „raspunsurilor pe stil vechi” nu mai aduc aminte:-„….
    Mai sunt multe de spus..
    Apropo, cineva v-a spus ca aveti un PR bun si dumneavoastra ai confirmat..asta acum vreun an! L-ati concediat?…

  4. Sunt un om cinstit şi trebuie să recunosc că limita mea a fost un pic peste 5 minute. Poate că totuşi emisiunea a fost interesantă… dar dacă nu am văzut-o, nu mă pot exprima.

  5. cam balbait morar la inceputul emisiunii, emotionat; deh, nu in fiecare zi al invitat pe patronul de la care-ti iei leafa :))
    si, parca mai usor cu canapeaua rosie (apropo de lupta) decat cu barbarul de basescu…

  6. Vinerea Mare !

    Azi marturisesc,este o zi mare :
    De doua milenii-i vinerea ce doare !
    Asadar Hristos a fost rastignit
    Alaturi de hoti, ca nelegiuit !

    A’ndraznit sa ‘nfrunte puterea fudula
    S’a fost rastignit de legea lor dura !
    Inainte- insa- de crucificare
    Si-a purtat in spate,crucea ce ne doare !

    A urcat Golgota, cu cea cruce’n spate
    Obligat de juzi : asa scrie’n carte !
    Zeii lor,nemernici : zic, c’asa cred eu,
    S-au crezut mai sus decat Dumnezeu !

    Atentie zeus : nemernicii tai pun
    Azi,pe crucea ‘ceea, poporul roman !
    A mai fost un zeus , cazut in uitare,
    Blestemat de oameni, in Vinerea Mare !

    http://ro.netlog.com/porojnicumariusadrian

  7. a dat bine ..s-a echilibrat DV…. sau doar e doar avantajul psihologic al lupului care intra in gaura iepurelui pt interviu (a se citi patronul care da interviu angajatului) … chiar bine … echibrat, siret , stapan pe situatie , mereu cu replica … da … e bine …

  8. La Târgu Jiu, Ziarul online de investigaţii gorjNEWS.ro şi Radio Târgu Jiu au demonstrat puterea presei de a îndrepta lucruri strâmbe. Dan Voiculescu, Cotidianul şi Evenimentul Zilei, alăturându-se campaniei noastre sau iniţiind altele autonome, au pus umarul la aceasta victorie: pentru prima data, in Romania, un judecator pronunta o sentinta definitiva si executorie favorabila unui contribuabil caruia i s-a refuzat, de catre statul roman, dreptul la viata, dreptul la Formularul E 112. De-acum exista un precedent juridic. Romanii trebuie sa-si ceara drepturile, demni si cu voce tare!
    Domnule Senator, va asigur de aleasa mea consideratie pentru contributia dumneavoastra, care contrasteaza vadit cu indolenta unanima a parlamentarilor de Gorj, care au refuzat sa se alature campaniei Cancerul nu ucide, statul roman, da!
    Sanatate si impliniri in tot ceea ce intreprindeti!
    Narcis Daju, manager gorjNEWS.ro
    P.S. Victoria se sarbatoreste aici: http://www.gorjnews.ro/slider/victorie-dupa-ce-a-invins-cancerul-un-profesor-din-targu-jiu-castiga-si-procesul-cu-cjas-gorj-pentru-eliberarea-formularului-e112-de-acum-exista-un-precedent-si-romanii-trebuie-sa-beneficieze-de.html

  9. Foarte interesanta emisiunea, astfel am aflat si mai multe despre Dumneavoastra!

    Daca-mi permiteti, va intreb direct (ca nu stiu altfel): aveti idee ce poate sa faca o fatuca de la Satu Mare, cu studii medii si experienta in mass-media la Bucuresti? Adica are vreo sansa sa munceasca in Bucuresti exact pe acest profil? Pana acum, Bucurestiul nu prea stie ca stau de un an aici. Va multumesc si sper ca nu v-am deranjat.

    Cu respect,
    Elena U.

  10. IN NOAPTEA DE LUMINA SUFLETEASCA
    INCREDEREA NEMURITOR STRALUCI-VA
    LA MIRACOLUL ADEVARAT
    AL INVIERII DIN MORTI.

    PREA-SFANT P A S T E
    CE VIATA LUMINEZI,
    FERICITA CLIPA,
    PASTREAZA LUMINA
    IN MANA SI GAND
    NESTINSA CU-ALE NOASTRE PACATE

    “FIE CA SFINTELE SARBATORI
    DE PASTI SA VA ADUCA
    LUMINA IN SUFLETE “!!!

    “H R I S TO S A INVIAT “ !!

  11. …jenanta emisiunea. jenant morar. jenat motan.chiar ne luati de prosti?
    …..credeti ca ne prostiti cu farsele voastre …”naturale” ?
    …..vi se potrivesc perfect etichetele pe care le ati primit

  12. Hristos a inviat! Este pentru prima data cand va vad la o emisiune tv! Sunteti foarte ok si simpatic! Din punctul meu de vedere ati fost foarte sincer in aceasta emisiune! Felicitari! Sa va dea Domnul multa sanatate si fericire pentru ca o meritati din plin!

  13. Mi-a placut emisiunea si ati demonstrat ca sunteti om ca noi ceilalati, si ca stiti sa va bucurati de lucrurile mici.Sa mai apareti la emisiuni ca aveti ce spune!

Comentariile sunt închise.