Aud că liderii PDL se vor întâlni în această seară pentru a discuta despre hăcuirea pensiilor si salariilor. Din solidaritate cu românii, întâlnirea va avea loc la Palatul Snagov.

Bine că nu la Burj Al Arab…

21 COMENTARII

  1. probabil vor serba (departe de ochii oricărui „intrus”) această mutilare a pensiilor și salariilor ca și angajații merituoși ai agenției care a organizat un team building de joi până azi, în vreme de criză.

  2. Eu am auzit ca hăcuirea salariilor muncitorilor dvs. s-a hotarat la Grivco.

    Bine ca nu la SPA-ul lui Vantu.

  3. Naţionalizarea !

    Tăind din proprietate
    -Că pensia asta e !-
    Statul nostru tre’ să-şi caute
    Altă definiţie !

    Naţionalizând din truda
    Celor ce au tras o viaţă,
    Să nu mai dăm bani la stat,
    Chiar Guvernul ne învaţă !

    De-i aşa, mă’ntreb şi’ntreb :
    Şefu’, data viitoare,
    Ce ai vrea să ne propui
    Pentru naţionalizare ?

    Uite, eu propun aici
    Ş’o să obţii sumă mare:
    Proprietatea lui Videanu,
    Pentru naţionalizare !

    Mai apoi,p’a lu’ Berceanu :
    Blaga: cont cu sumă mare !
    Ş’apoi,chiar{şi de ce nu ?}
    Proprietatea matale !

  4. Pentru ca din punctul lor de vedere la Snagov este gratis.

    off topic.
    Statul controleaza o multime de societati neaducatoare de profit, se sting datoriile intr-o veselie si intr-o maniera descurajatoare pentru mediul privat, nu vor sa scape de aceste gauri negre si nici nu investeste in ele.
    Companiile de stat fac datorii imense catre buget, iar dupa privatizare vine o tovarasa Udrea si zice:” daca asta, noul propirtar ar fi achitat datoriile (inregistrate urmare a managementului defectuos public) la timp, nu am fi fost nevoiti sa reducem pensiile….
    Prinde bine la alegatorul de rand….
    Un lucru e cert: ei psihologia maselor o cunosc destul de bine.
    Nu dam Posta, CFR-ul, Sarea la oligarhii romani….nu o dam nici la cei straini ..unde vor lucra nepotii nostri, ca doar la astia lucreaza doar cei competenti.Nepotii nu se vor duce la capsuni…..sa se duca prostimea.
    Dupa ce provoaca criza, cade bursa intr-o veselie mai si vin sa vanda actiuni Petrom, la pretul pietei…adica mai pe nimic. Au gasit momentul potrivit.
    Noroc ca cei de la OMV nu-s prosti…maresc Capitalul social, statul nu are bani sa vina cu contributia corespunzatoare si uite asa va ajunge sa detina 1% dintr-o societate profitabila , dar majoritar la cele paguboase :)

  5. Dar unde voiati sa se intalneasca?

    La Crowne Plaza sau la birtul de la coltul blocului?

    Sunt curios daca il primesc astia pe Oajdea la intalnire. Daca o primesc pe Mihaela Popa.Bineinteles mai sunt si altii…

  6. @Dragos: Stimate PDL-ist, muncitorii lui Voiculescu lucreaza pe bani privati. Poate sa le „hacuiasca” salariile cat vrea el, chiar si de tot, daca are chef. Voiculescu face ce vrea cu banii LUI. Statul nu are insa banii lui, are banii mei, banii tai, chiar si impozitele platite de Voiculescu si banii a milioane de contribuabili. Iar eu vreau ca banii MEI sa fie administrati cum vreau eu. La o scara mai mare, bugetul de stat trebuie administrat cum vor contribuabilii. Iar contribuabilii vor ca banii lor sa ajunga la pensii, la salariile unor amarati de profesori si asa mai departe, nicidecum in salariile de sute de milioane de la ministere, ori in bugetele serviciilor secrete, ori in buzunarele regilor asfaltului ori in reclame idioate de promovare a turismului inexistent…Hai pa!

  7. Referitor la postare, chiar nu ma intereseaza unde se intalnesc. Puteau sa se intalneasca si la Burj al Arab, si la Neuchatel….important e ce iese in urma intalnirii!

  8. da, pai cica din motive de intimitate, ca sunt mai multe filtre si sa n-sculte lumea pe la usi ce vorbesc ei. Iar daca acestea ar fi fost criteriile pentru care au ales Palatul Snagov, Jilva are si mai multe filtre de securitate.

  9. Exact! Acolo aş merge şi eu solidarizând ipocrit cu… interesul! Mă refer la Burj Al Arab, nu la Palatul Snagov de care aş fugi cu siguranţă din cauza fantomelor!

  10. În loc de pâine, le-a dat regina cozonac
    Săracilor francezi, probabil ş-un cognac ;
    Dar n-a scăpat de eşafod Maria Antoaneta,
    Nici Boc nu va scăpa de mâna lui…Panetta !

  11. Ce mult visati,voi fonfilor gregari,
    Numai la cozonac va duce gindul,
    Uitati ca munca nu-i pentru spertari,
    Veti saraci incet, incet, cu rindul.

    Intai mogulii c-asa e cel mai drept,
    Apoi, zanatici bugetari si sicofantii.
    Poporul asta iertator, destept,
    Va-ntoarce roata si-n potriva sortii.

    Voi zugraviti biserici cu icoane sparte,
    Matanii dese faceti, la banul de furat,
    Cules prin fraude oculte si dolosive acte,
    E tot ce va-n conjoara, e tot ce-ati adunat.

    Nemernicia voastra, amarnic ne va duce,
    Spre naluciri absurde, spre al pierzarii prag,
    Purtrati tara asta pe caile caduce,
    Cu-n cozonac tesut cu prea mult sange, pe faldul de la steag!

  12. Mogulule, hai sa-ti spun, ca sunt baiat bun!…Sa dormi lnistit, ca astia nu mai da diazepam, nu mai e trendy, nu vrea Europa(Babornita dracu’ de menopaziata!),Baaaa, lumile se-virt dupa legile lui Kepler, ba gogomane!…Nu dupa Mogulime,baaaa, nici dupa Taricime, nici dupa Chuky-me, nici dupa popime !…Si basimea este K,constanta atractiei universale, pa romaneste constanta lui Isaac Newton!…E ceva mai complicat decit poti intelege tu si-ai tai!…

  13. asa cum spuneam si mai inainte…..companiile romanesti au inceput sa-si inregistreze companii in paradisuri fiscale pentru optimizarea afacerilor. Bravo lor.
    Se pare ca dl Vladescu a fost un student cam mediocru.

  14. :))
    Mai bine se duceau la Burj Al Arab, pai ce, nu sunt ei regii tarii? S-au injosit cu Snagovul, mi-ar fi rusine in locul lor.

  15. Boc şi ai lui doar simulează tăierile, teama de a nu fi linşaţi le-a ajuns până în gât, dar tot nu cedează. Vorba aia ” ambiţia e arma prostului “…ei încă n-au înţeles că dacă o să ia din salarii, oamenii vor peste ei, o să-i jupoaie de vii. Când omul nu are ce să mănânce şi cu ce să plătească chiria atacă fără discernământ. Cei care conduc guvernul, încă nu s-au văzut în oglindă că sunt refractarea lui Ceauşescu din 1989?

Comentariile sunt închise.