L-am putea numi paradoxul moral al PDL: să nu poti face bine decât din greseală :).

41 COMENTARII

  1. inca o data, puterea portocalie a dat dovada de incompetenta. insa este de laudat eroarea.
    astept cu nerabdare ziua in care pdl-ul o sa zboare de la putere. iar basescu o sa fie suspendat. si ceva imi spune ca aceasta zi este foarte aproape.

  2. pe cine mai mira? de cate ori sa-si mai demonstreze incompetenta.. e jenant si strigator la cer cu cata nonsalanta prezinta aceste „erori”. mi-e si frica sa ma gandesc ce altceva ar mai putea vota din greseala.

  3. ce efect de turma perfect..e chiar hilar, asta asa ca sa facem haz de necaz ca situatia e de-a dreptul jenanta. ei macar asa una din reformele opozitiei a fost votata

  4. Pai na la ce altceva sa te astepti de la inteligentii aia, cand scaunele is asa comode si numai bune de dormit cu degetul in nas.

  5. Ma simt ca intr-un banc prost care nu se mai termina. Trebuie neaparat suspendat acest individ ca nu se mai poate, nu mai este amuzant.

  6. Chiar nu pot sa inteleg atata nepasare si dorinta parca de a face rau oamenilor. Isi bat joc de noi pe fata fara absolut nici o jena. Cum poti sa spui ca a face un lucru in interesul romanilor este o eroare ce trebuie indreptata..este nedrept ce se intampla

  7. @DV

    Retoric ,
    Ar putea fi util ca proiectele legislative sa beneficieze de clip-uri scurte de prezentare . Aceste clipuri sa contina actori , de toate varstele ceea ce nu e tocmai rau , care sa joace in mici scenete din care un reprezentant al poporului sa inteleaga ceva , suficient cat ca fiim siguri ca am ajuns in zona in care discernamantul e garantat .

    De citit cati citesc ?
    Daca citesc , cati inteleg ?
    iar partea cea mai grea dupa ce acoperim etapele de mai sus
    Ce garantie avem ca va vota in interesul poporului ??

    In fine , e posibil sa fie util un mic studio de cinematografie al parlamentului .
    Fara a miza pe bascalie in final ..

  8. De şase ani, greşind mereu,
    PD-L a devenit penibil ;
    Dar îl va bate Dumnezeu ,
    Când va ajunge … infailibil .

  9. Din câte știu, acest proiectul de lege privind reducerea tva la alimentele de baza a fost inițiat de dl.senator Dan Voiculescu. În situația în care acest tva se va reduce la 5% pentru alimentele de bază ar fi un lucru bun și util pentru economia romanească, dar și pentru oamenii de rând.

  10. Parerea mea e ca nici un deputat n-avea habar ce voteaza. Daca opozitia ar fi stiut ca s-a votat tva 5% la alimente iesea de aseara pe tv sa se laude. Dar s-a aflat abia azi dimineata. Ideea e ca dormiti toti acolo. Noroc ca mai sforaie cate unii si va mai trezesc din cand in cand. Hai sictir, parlamentarii lui peste prajit!

  11. In sfarsit se intampla un lucru bun pentru romanii de rand, oricum, felicitari d-le profesor, stiu ca dumneavoastra sustineti aceasta masura de prin 2006..

  12. Stim cu totii ca acest guvern impreuna cu traian basescu formeaza un tot al incompetentei. Ei sunt prea ocupati sa faca afaceri cu statul, sa se imbogateasca pe bani publici, ca sa mai fie atenti la ce voteaza. Oricum e bine ca in toata furtuna asta intunecata se mai zareste si cate-o raza de lumina. Va multumim ca ne spijiniti si ca va luptati pentru drepturile noastre, pe care acest stat talhar le incalca de bunavoie.

  13. @ DV un amanunt important ..eroarea a fost facuta pe proiectul promovat de Voiculescu cu scaderea TVA la 5 % pentru alimente de baza

  14. Prin reducera tva-ului la produsele de baza, beneficiaza in primul rand persoanele cu venituri foarte mici. In sfarsit o masura de bun simt pt toti romanii, care pana acum n-au auzit, numai de taieri de pensii, de salarii, concedierei in masa, scumpiri, taxe noi, impozite peste impozite etc…felicitari.
    p.s speram ca intr-un viitor apropiat sa reusiti sa inlaturati actuala putere si sa croiti un nou drum pt tara asta, un drum spre un viitor mai bun, cu un trai decent

  15. Sa ne amintim dictonul “ Exceptia confirma regula “. Regula este ca PD-ul face rau si, ca atare, trebuie dat la reforma. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.

  16. Ai totusi sa nu ne bucuram inca, deocamdata legea nu a fost promulgata de presedinte. Iar daca v-a fi promulgata te miri, ca la ce au astia in cam (nimic) dau imediat o OUG prin care modifica schimbarea :)) incompetentei lor

  17. Domnule Voiculescu, am rugamintea sa concepeti in cadrul partidului dumneavoastra o lege a averilor dobandite ilicit, pe care sa o introduceti in Parlament, poate se repeta EROAREA si isi voteaza singuri condamnarile=))

    Intreabare: Sunteti inclusiv dumneavoastra indeajuns de curat incat sa puteti propune o asemenea lege?Eu sper ca da, nu de alta dar la felul liber in care discutati orice subiect, mie unul imi inspira un istoric curat.Doar daca n-aveti cumva studii de teatru sau film:)

  18. DEŞT(EPTĂ-TE) !!!

    Ralu o deputată get-beget
    Detestă o mişcare din deget
    A ramolitului ieşit din formă
    (Operatorul votului la normă).

    Ca vărsător, bătrânul deputat
    Uitase că potenţa s-a vărsat…
    Că domnele te simt cum şezi;
    Cu ele nu se poate să trişezi !

    Veţi cugeta să demolaţi o lege
    Blufând, printr-o fărădelege,
    Înfricoşaţi, cum tot poporul
    Vă face semnul cu „arătătorul”.

  19. Admirabil…
    Formularea dumneavoastră definește una dintre legile prostiei politice românești… Cum am mai putea zice ? Prostul nu poate face bine decât din greșeală…

  20. RECLAMĂ

    Circul Politic Chinezesc de Stat prezintă, „nonstop”, în premieră mondială, dresură cu capitalism sălbatic îmblânzit, zilnic (matineu, prânz, seara şi noaptea), cu 1,3 miliarde de artişti, toţi costumaţi – splendid – în curul gol.

    P.S. În pauze puteţi admira menajeria mioritică pedelistă, unică în lume, cu sensul curentului politic stabilit prin originala regulă a degetului mâinii drepte, brevetată de MT (Matusalem Toader).
    Bilete la casieria din Cotroceni în Ziua Porţilor Deschise, închise anul acesta.
    Director
    Şam Săn Jur

  21. @Ionut Georgescu – sunt convins ca senatorul Voiculescu nu se va da inapoi de la nimic pentru a incerca sa normalizeze, alaturi de cei pe care i-a coagulat in jurul sau – viata politica romaneasca.

  22. cu sigurantza, sau mai bine zis nici asa nu stim dc ei pot face ceva cum trebuie. cred ca nici din greseala nu reusesc

  23. @brad – din pacate si eu cred acelasi lucru; dar poate ca acest lucru va avea consecinte fericite si nebanuite…

  24. @mariusica da, micsorarea tva-ului la produsele de baza e un lucru bun. presiunile lui dan voikulescu au dus la aceasta masura

  25. @casperskius – sa speram ca va ramane modificat TVA-ul, nu vezi ca acesti maimutzoi oranj vor sa-si inceapa dictatura lor de opereta??

Comentariile sunt închise.