Săptămâna viitoare – marti – Stefan Tomici, tânărul meu amic sahist, vine la Parlament pentru un simultan cu un grup de senatori si deputati (câti îsi vor lua, până la urmă, inima-n dinti).

La drept vorbind, am impresia că actiunea asta nu va face bine imaginii si-asa chinuite a Parlamentului României: dacă bate pustiul de 13 ani toti ”alesii”, pe fugă, trecând de la o masă la alta? :)

Iată de ce vă cer sprijinul: cunoasteti vreun parlamentar priceput la sah, care să salveze onoarea Legislativului?

(E si o provocare de a-si testa talentul pentru parlamentarii activi din on-line, precum Mihai Voicu; Victor Ponta; Alina Gorghiu; Varujan Pambuccian sau Oana Niculescu-Mizil.)

17 COMENTARII

  1. Domnule Varan,

    Dupa cum puteti observa, dracu'(Doamne iarta-ma!) mai salveaza „onoarea'(?!) Parlamentului!…Scuze, dracu’-am zis, pardon, shacu (tot un drac), ca la sah pa esichieru’ politic deja nu mai insemnati mare lucru!…

  2. MOGULUL CEL ROMANTIC
    IN TIMP CE DEMOCRATIA PRIMESTE O LOVITURA MORTALA IAR OPOZITIA
    DOVEDESTE IPOTENTA SI LASITATE MORALA, MOGULUL ASCULTA BALADE MUZICALE AMERICANESTI.
    IN TIMP CE FAVORITUL MEU INTRA IN ATENTIA OCCIDENTULUI CA SINGURA
    SPERANTA DE A SCOATE ROMANIA DIN PRAPASTIE, MOGULUL
    NOSTRU SE OCUPA DE TURNEIE DE SAH .
    IN TIMP CE OBAMA SE ZBATE DE CEASUL MORTII DECLARAND CA NU VA ACCEPTA UN MILOSEVICI LA BUCURESTI IAR SARKO TRIMITE SCRISORI DE AMENINTARE, MOGULUL INTRA IN TOAMNA PLIN DE ROMANTISM.
    IN TIMP CE MATELOTUL JURA SA-L TRIMEATE LA PUSCARIE MOGULUL VISEAZA STATUL SOCIAL.
    MOGULUL CARE ARE UN BILION JUMATE VALUTA IN BANCI SI UN IMPERIU
    MEDIATIC IN BUZUNARE TREBUESTE TREZIT DIN SOMNUL TOMNATIC, PANA NU E TREZIT DE ALTII……., MASCATI SI GATA ORICAND SA IMPUSTE CAINELE DELA POARTA.

  3. Alte actiuni nu puteti face in Senatul ala?
    Actiuni benefice pentru publicul pensionar de exemplu!
    Uite asa ca o diversiune puteti sa verificati contractele cu Statul ale firmei ROMSTRADE.
    S-ar putea sa fie ceva surprize!

  4. Ba cat stati degeaba prin Senat ocupati-va si de facilitatile date diversilor hoti din tara.
    INTERAGRO e un exemplu. Dati-l dracu cu combinatele lui. Ce daca le inchide?
    Ce ingineri are asta? De ce nu sunt capabili sa faca procesele eficiente?

  5. Mai cezar fizician, ce treaba mai are senatul intr-o tara cu dictatura, senatul ca si dreptul are o legatura cu aia din Roma antica, cu acel concept si fundament de democratie de acum 2000 de ani, ce avem noi e o manelarie, o prosteala de prostit prostii si ghici ce? Ma ai dracu’ sunt vreo 5 milioane!

  6. @cezar ing.: uita-te si la celelalte televiziuni, dc e sa vorbim de agresivitate. protv da numai filme cu bruce lee, steven seagal sau alti batausi ramoliti. sa fim putin seriosi. la sport.ro luptatorii aia de wrestling (la care se uita toti copii) se calca pe cap in fiecare seara(din fericire pt ei la misto altfel erau demult la reanimare).

  7. @ROBER HORVATH – Ai intrucatva dreptate: cu Traian PINOCCHIO nu are rost sa joci sah, pentru ca ti-ar sterpeli piesele de pe tabla…. El e un jucator de poker care triseaza, si se stie ca asului din maneca i se raspunde ferm, pur si dur.. CU VOTUL, FIE EL SI ANTICIPAT. INAPOI LA POPOR.

  8. ce s-a intamplat pana la urma? domnisoara Gorghiu a venit, macar in calitate de chibitz si ”jucator de table” (dupa propria-i marturisire)..?

Comentariile sunt închise.