Traiane, iar te-ai pitit?  Cand au început inundaţiile, ai dispărut (“vizitele de lucru” de astăzi sunt o diversiune, încerci să schimbi subiectele de pe agenda publică). Cand te-au vizitat pensionarii să-ţi spună cât de bine trăiesc în mandatul tău, te-ai ascuns. Când te-au călcat poliţiştii şi te-au invitat să ieşi afară, te-ai dat plecat.

Marţi, Camera Deputaţilor a votat în unanimitate reducerea la 5% a TVA pentru alimentele de bază. Din greşeală, strigă năucă tabăra ta portocalie. Din fericire, susţine unanim opinia publică. Tu, în schimb, taci mâlc. Ai devenit, din nou, foarte discret.

De fiecare dată când se îngroaşă gluma, preşedintele-jucător, reformatorul-statului, îmblânzitorul-de-moguli, barbatul-intre-barbati se ascunde! Mai rău, aruncă în luptă femeile (Udrea) şi copiii (Boc)!

Traiane, nu mai ai unde să te ascunzi! Această coaliţie de guvernare este creaţia ta. Ordonanţele neconstituţionale, măsurile economice nocive, fraudarea constantă a votului în Camera Deputaţilor, unanimitatea “din greşeală”, toate sunt marca Băsescu. Ai inventat cea mai mai grotescă maşinărie politică din istoria democraţiilor europene: incorigibilul Guvern Boc. Pentru toate eşti integral responsabil. Nu te mai poţi ascunde după proceduri birocratice. Ai construit un regim personal, nu mai poţi invoca erori instituţionale.

Dacă îmi urmai îndemnul la demisie, pe care ţi l-am făcut într-un cadru oficial, la Cotroceni, pe 20 martie 2007, ai fi putut salva aparenţele. Acum, e prea târziu.

Aşadar, Traian Băsescu, asumă-ţi o poziţie oficială în problema reducerii cotei de TVA la 5% pentru alimentele de bază! În opinia mea, este o măsură extrem de necesară pentru populaţie, pentru combaterea evaziunii fiscale, pentru încurajarea consumului şi a producţiei. Însă, din păcate, astfel de argumente nu ajung la urechile tale supraîncărcate cu înregistrări telefonice. Te-ai deprins cu minciuna, iar adevărul îţi pare demagogie.

Traiane, excesele te-au indepartat ireversibil de propria naţiune şi de realitate. Mâncarea mai ieftină este, din păcate, prioritatea zero a românilor, nu-i mai lăsa să aştepte.

Renunţă câteva secunde la căşti şi anunţă-i pe români dacă le permiţi sau nu dreptul esenţial la hrană.

66 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu, nu voi spune decât că vă urmăresc şi îmi place.
    A, încă un lucru: am văzut aseară la Sinteză că, odată, incultul şi needucatul Băsescu mai era în stare să recunoască unui om meritele de a fi învăţat şi citit infinit mai mult decât el.

  2. Aici e o greseala totusi.
    Un raspuns de la Basescu vom obtine in maxim 17 zile (promulgarea se face in 20 de zile de la primire).

    Pitit nu e: azi face vizite in teritoriu (Suceava, Neamt etc.), pe acolo pe undeva, cica, s-au facut lucrari dupa inundatii (Podul de la Dornesti, digul de la Saucesti). Maine merg si eu in Suceava (Siret). O sa trag o fuga si la Dornesti sa vad podul, sa vad daca ce va lauda Zeus chiar exista sau nu.

  3. TRAGEŢI APA

    Cum bine zici, Traian e piticios ;
    Poporul îl catalogă drept căcăcios.
    El ştie mai demult ce este frica
    Şi stă ca ce-nveleşte mâţu şi pisica

    Un căpitan mailat la cap, prea laş
    Nu-l veţi afla în lume mintenaş.
    Un sfat să scape toată ţara de mişel:
    Miercuri să tragem apa după el !!!

  4. Reducerea cotei TVA la 5% pentru alimentele de baza ar fi o masura exceptionala. Insa, ma intreb oare, chiar ar scadea preturile? Oare comerciantii vor renunta la diferenta de cota (in detrimentul unui adaos mai ridicat?) Cum putem ingradi nemarginita dorinta de inavutire (intr-un timp foarte scurt) a comerciantului?
    Cat despre Traian…a stat pitit in primul mandat ca nu avea guvern, acum sta pitit si ne vorbeste de „reformare” ca are „guvern”, vad ca sta pitit si ne si asculta…oare ce urmeaza sa mai faca pititul…pardon piticul jucator?! (acum inteleg de ce e Boc unde e, pentru ca e pitic, si cum presedintele e pitic nu putea alege un prim-ministru inalt)

  5. daca va gasi o metoda sa nu se mai „sifoneze” dar totusi sa nu promulge legea- o va face…sa speram ca nu o va gasi…

    PS.le e frica la romani sa mai comenteze…
    le e frica de tatarul marinar..:(

  6. „Jos palaria!” pentru un astfel de mesaj, dar din pacate catre un om care nu mai are demult niciun fel de reper.

  7. Greseala mea: abia saptamana viitoare pleaca legea spre Cotroceni.

    Oricum, Traian Basescu deja a inceput campania impotriva legii. Parerea mea: daca nu va depune „cineva” o sesizare de neconstitutionalitate sau vor incerca alte tertipuri (abrogarea ei, re-dezbaterea+un nou vot [ar fi in stare]), Zeus nu o va promulga, la fel ca in cazul legii pensiilor. Va gasi o chichita de care sa se lege.

  8. Atat stie Basescu asta. Sa se ascunda. Si sa stea cu castile pe urechi, cu pagini aurii in mana si sa asculte romanii. Sa-i urmareasca. Probabil asta a invatat la Anvers.

  9. N-am inteles bine, un presedinte pitit sau pilit. De fapt, in cele doua ipostaze il stie lumea tot timpul. Aveti dreptate cu privire la fuga de raspundere a preseditelui. A ajuns sa fie lamentabil. El nu are nicio vina. A sosit acum pe Pamant si a luat contact cu Romania si a aflat cate nenorociri sunt in acest stat nereformat. Este de un tupeu fara masura. Afla abia acum doua luni ca exista stimulente si ia o masura la indemana oricarui trglodit, aceea a taierii. Dar acest consumator este in fruntea staului de 6 ani. Ce a facut in acest timp? A reformat statul? Nu, fiindca nu na avut timp. A citit mult. S-a documentat permanent. Cititul stenogramelor ia timp. Sistemul interceptarilor l-a incurajat sa devina omniprezent. S-a ajuns de la uz, in conditiile prevazute de lege, la abuz. Poate fi interceptat oricine fara ca organele care efectueaza acest lucru sa dea socoteala, tot conform legii. Ba mai mult, daca nu iese nimic tot te dau in presa ca sa te faca de cacao analistii sau onanistii.
    De parca toate abuzurile regimului nu erau de ajuns sa te faca sa o iei razna, in ultima perioada la aceste nenorociri se mai adauga si posturile dvs., mai ales Antena 3. Unii dintre angajatii dvs., realizatori de emisiuni, li se pare ca-i normal sa umple si ei de invective poporul roman, reprosandu-i ca l-au votat pe Basescu. Sunt unul care nu l-a votat niciodata pe acest om, daca-i putem spune asa, nici ca primar si, cu atat mai mult, ca presedinte. Deci nu am ce-mi reprosa. Cu atat mai putin, imi pot reprosa acest lucru domnii Stan sau Badea care au declarat ca l-au votat cel putin o data.
    Nu este suficient ca suportam ca un sfertodoct ca Boc, ajuns printr-un accident al istoriei, numit Basescu, sa ne faca asisitati, nesimtiti, pomanagii si cancer, mai trebuia sa se alature acestor doi corifei si oamenii dvs.
    Pesronal ma deranjeaza ca-i fac pe romani in tot felul fiindca l-au votat pe Basescu. Nici romanii nu-i pedepseau pe toti ci aplicau decimarea. Poate numai nazistii aplicau exterminarea. Pana si comunistii ii imparteau pe oameni in burghezi, mosieri, chiaburi, intelectuali, buni de trimis la Canal si muncitori, buni de trimis in Paradis. Acum suntem toti vinovati, chiar daca l-au ales cca. 27% din totalul populatiei cu drept de vot (cca. 5,3 milioane din 18 milioane) si nu peste 50% din populatie cum le place sa se laude si prostii au preluat ca atare acest lucru.
    Nu cred ca este normal sa-i certam chiar si pe cei care l-au votat. Sunt convins ca multi din ei regreta acest lucru sau unii au fost dati peste cap de charisma prezidentului sau de flacara liliachie.
    Cred ca nu dati un semnal prea incurajator, ca formator de opinie, acestor oameni care au gresit. Ba mai mult, sa fie facut vinovat, nu zic imbecil, idiot,manelist intreg poporul roman cred ca-i total contraproductiv. Oamenilor dvs. le este mai usor sa-i traga la raspundere pe romani, decat sa-si indrepte tinta spre guvernare si cel care o conduce. Daca le este greu sa scotoceasca sa ia zilnic cate un porcism de pe porcisme.ro si tot ar fi ceva.
    In speranta ca mi-ati inteles demersul, ca angajatii dvs. sa nu mai jigneasca inutil oamenii onesti ai tarii, va rog sa primiti domnule senator salutul unui cetatean oarecare.

  10. „Traian, presedintele pitit” sau „Traian, presedintele pilit”!?
    Mie imi place mai mult ultima varianta!
    Ce spuneti despre protestul de astazi al angajatilor din penitenciare din fata sediului PDL?
    De ce nu scrie Mediafax nimic despre asta?
    Si pentru ca veni vorba de penitenciare, este adevarat ca ramasitele Maresalului Ion Antonescu se gasesc intr-o celula zidita a Fortului 13 de la Jilava???
    In luptele lor de 20 de ani politicienii, si nu numai, nu au gasit timp sa rezolve aceasta rusine …
    Intr-un articol precedent spuneati ca vreti sa faceti (facem) ceva pentru pensiile marilor oameni ai Romaniei care mai traiesc.
    Nu credeti ca ar trebui facut ceva si pentru ceilalti si pentru familiile lor?
    Nu credeti ca atacarea „crizei morale” ar putea debloca impasul economic si politic?

    S-a lansat Campania „Mormantul Maresalului Ion Antonescu” …

  11. singurul moment in care basescu nu se piteste, este atunci cand vine udrea la el cu o rugaminte: ba sa fie presedinte la pdl, ba sa fie prim ministru, ba sa o mai ajute sa mai faca o combinatie.

  12. MEDICINA ALOPATĂ (Emil vs.Traian)

    – Şefu, au chinezii o cheste – ginseng – bună de cap.
    – Micuţule, cred că-i zice Gin. Iau toată ziua, şi sunt capiu…
    – Pe stomacul gol ?
    – Nu! peste whisky.
    – Încearcă şi invers…

  13. Nae Ionescu, aflat în Occident prin anii 20, a fost rugat sã explice situatia politicã de la noi. Ei, occidentalii, nu reuseau sã înteleagã cum de functioneazã totusi mecanismul politic în România, presãrat cu nenumãrate partide, aripi, fractiuni, grupãri care mai de care mai diverse si mai contradictorii. Marele profesor le-a spus cam asa: “Aici, în Occident, în Germania de exemplu, în fiecare sat existã câte un bãtrân întelept, înteleptul satului. Când oamenii din comunitatea respectivã au un necaz, o divergentã, o nelãmurire, vin la el, îi cer sfatul si tin seama de recomandãrile lui. La noi, în România, a continuat Nae Ionescu, în fiecare sat existã câte unul mai altfel, dar acela este… prostul satului. Toti ceilalti sunt întelepti.”

    sursa: http://www.munteanu.ro/revolutie.html

  14. va trebui sa scape de cartoful fierbinte cu cat mai putine daune colaterale . nu stiu ce a facut Mircea Toader la Camera dar in momentul de fata este pe punctul de a fi declarat cel mai iubit PDL-ist .
    e interesant sahul dat . daca o promulga isi va strica propriile aranjamente cu FMI respectiv noul imprumut ceea ce bine …… daca o respinge ..va fi a 2-a piatra de moara de gatul lui dupa anuntarea taierilor de 25 % . imi place felul in care a fost lucrat

  15. ati facut o analiza foarte interesanta. din pacate, suntem condusi de un marinar si de un pacalici incompetent. oare suntem blestemati?

  16. Mi-am amintit ca in perioada asta trebuia sa fie ziua ta si am vazut pe goagal ca a fost acum o luna…cu intarziere si cu scuzele de rigoare, LA MULTI ANI!

  17. @cristina – reducerea TVA la alimentele de baza (si mai bine ar fi – la toate produsele alimentare) nu numai ca ar avea ca efect, in aceste conditii de miscorare a puterii de cumparare – scaderea preturilor cu aproximativ douazeci de procente, dar ar reduce si evaziunea fiscala semnificativ pe segmentul produselor respective. Cat despre Traienel Pinocchio el mereu s-a pitit, ba dupa fuste, ba dupa eticheta scticlelor de pilit, ba dupa minciuni, stenograme, lacrimi si alte facaturi…

  18. Pacat ca Basescu nu mai are demult urechi sa auda si nici ochi pentru a vedea care este starea de fapt a lucrurilor din Romania. Si daca alege sa stea pitit/pilit intr-un moment decizional dificil, atunci ar fi bine sa lase pe altul in loc. Si nu cred ca ar trebui, asa cum fac altii, sa ne cramponam de intrebarea : Cine sa-i ia locul? Raspunsul este ” Oricine’. Pentru ca acest ‘ Oricine’ este cu siguranta mai presus decat orice Basescu.

  19. Face si el ce stie cel mai bine cand o da in bara: ori incearca sa schimbe subiectul si sa atraga atentia pe o alta tema lipsita de importanta gen stenogramele, ori mai face cate o vizita de complezenta ca sa nu spuna lumea ca nu se implica, eventual mai vine si cu cate o sticla de ulei ca sa fie sigur ca mai are sustinatori. E un fatarnic care nu cauta decat metode sa cada mereu in picioare, nu-si asuma nimic si nu-l intereseaza daca-si vorbeste de rau inclusiv oamenii alaturati. De fiecare data spune ce ar vrea ceilalti sa auda doar ca sa pice bine.

  20. @Geta – si Polonia a avut bubble imobiliar, si chiar si un Tariceanu; si Turcia. Totusi nu au fost niciodata in recesiune…

  21. Băsescu, Udrea şi Boc naufragiază pe o insulă pustie. În prima seară îl trage Udrea pe Băsescu deoparte şi-i şopteşte: „Hai să-l omorâm pe Boc ca să putem şi noi doi avea o viaţă sexuală normală.”. În a doua seară, Boc îl trage pe Băsescu deoparte şi-i şopteşte: ” Hai s-o omorâm pe Udrea ca să putem şi noi doi avea o viaţă sexuală normală.” În a treia seară, Băsescu îi omoară pe amândoi ca să poată şi el avea o viaţă sexuală normală.

  22. Şi-acum fără glumă. Cine-i chiar într-atâta de redus încât să creadă că Pinocchio nu ştia de stimulentele de la Finanţe, nu ştia de d-na Anghel, nu ştie de o grămadă de lucruri care sunt pe buzele tuturor?? Oameni buni, acest domn (mamă, ce l-am complimentat!) reformează această ţărişoară de circa 6 anişori. E în politică din 89, de când s-a lăsat de poliţia politică (oare??). Cum naibilui reformează el o ţară despre care nu cunoaşte elemente esenţiale? Lasă, bine că ştie ce vorbesc toţi pe la telefoane!
    D-le Voiculescu şi celorlalţi cu telefoanele ascultate, eu vă propun să discutaţi la telefon STRICT despre aceste probleme, mai lăsaţi problemele personale deoparte, de ce să discutaţi chestii intime cu apropiaţii? Vorbiţi cu soţia despre problemele ţării, repetaţi-le în mod obsesiv, poate află şi Pinocchio al nostru ce se întâmplă! Mirciulică, Badea, ai auzit? Când vorbeşti cu Gâdea, după ce treceţi de apelativele „escroc mic şi pupăcios”, „golănaş bezmetic”, „pui de comunist drăgălaş” şi ce vă mai ziceţi voi, discutaţi de TVA, d-na Anghel, cei 20 de milioane de români care mor de foame, etc. Poate află şi „golănaşul nostru cel drăgălaş, chel şi chior” despre problemele reale ale ţării!

  23. @sam san jur excelenta poanta. bravo

    „MEDICINA ALOPATĂ (Emil vs.Traian)

    – Şefu, au chinezii o cheste – ginseng – bună de cap.
    – Micuţule, cred că-i zice Gin. Iau toată ziua, şi sunt capiu…
    – Pe stomacul gol ?
    – Nu! peste whisky.
    – Încearcă şi invers…

  24. RUGĂ DE CĂPUŞE

    Dă-i Cerule putinţa şi dorinţa stăpânului să-şi hrănească bine câinele, ca să am şi eu ce suge.

  25. Când ţara-i condusă de-o Javră şi-o Potaie ,
    Unii, de foame, mănâncă şi de pe gunoaie ,
    Căci e fără tva deşi meniul e foarte variat …
    Mai rău-i de Putere : mănâncă doar … rahat .

  26. Buna ziua! Incep prin a spune ca sunteti singurul politician pe care il apreciez. Singurul. Sunt studenta in anul 2 la facultatea de economie si de administrare a afacerilor din Timisoara, UVT. De 2 ani imi caut de lucru si nimic, desi am terminat specializarea patronata de „foarte competenta” d-na Udrea, turismul. Nu mi-am imaginat ca voi gasi un job in turism asa ca am cautat , precum toti colegii mei, pe principiul „orice, numai sa fie ceva”. Dar nu a fost nimic. Parintii mei sunt profesori de 30 de ani. Luna trecuta salariul lor a fost 1400 lei… respectiv 1700 lei (14 respectiv 17 milioane lei vechi). Asta-i tara????
    Printr-un program am ajuns in SUA. Am lucrat 4 luni de zile, fiind platita cu salariul minim de aici. 7.5$/ora. Cu toate astea, castigam PE SAPTAMANA cam cat castiga tatal meu, profesor de limba si literatura romana de 30 de ani, INTR-O LUNA! Incredibil.
    Desigur fac parte din categoria care trimite bani acasa. Nu traiesc aici decat cu strictul necesar si restul banilor ii trimit acasa, incercand sa acopar o parte din creditele la banca luate de ai mei. Imi apreciez foarte mult parintii si incerc sa fac cumva sa le fie mai bine! Desi este aproape imposibil. In timp ce lucram aici ma gandeam sa raman aici, am intalnit pe cineva si aveam posibilitatea sa raman aici, sa am un job de 20$/ora, cu alte cuvinte, sa traiesc visul american. Dar lacrimile mamei mele, faptul ca fratii mei imi spuneau ca nu doarme deloc si ca plange incontinuu m-a facut sa renunt la visul american si sa ma intorc acasa. Mai am o saptamana de stat in SUA si abia astept sa ma intorc ACASA! Imi voi relua cautarile de un job, orice job, in Romania… imi voi termina masterul pt o bucata de hartie care nu-mi foloseste la nimic si probabil voi ramane mereu cu intrebarea „daca as fi ramas in SUA?”
    Ok. Mai vreau sa spun ceva. Pe aici e campanie electorala. Se alege senatul, congresul, procurorii si tot tacamul. Cu toate astea nu vad bannere si panouri cu tot felul de „incrucisatori” pe toate cladirile si tot felul de MINCIUNI nerusinate! In cel mai „fericit” caz vad niste placute (cam 0.5/1m poate nici atat de mari) infipte in iarba prin intersectii sau in fata unor case PRIVATE. Cea mai importanta parte a campaniei electorale se desfasoara la TV. In reclame intotdeauna cu trimitere la contracandidat. Ce am observat din mesajele lor este ceva f interesant. La ei nu se transmite mesajul „daca eu voi fi ales VOI FACE asta si asta”.. Ei spun cam asa „uite ce A FACUT X cat timp a fost acolo.. si uite in ce scandal a fost implicat X si uite ce A VOTAT X.. in timp ce eu AM VOTAT asta… si AM FACUT ASTA”. Toate datele fiind demonstrabile, evident.
    Pai la noi? Ce sa zica? „Uite eu AM FURAT doar atat.. asta a furat mai mult” :|
    Mda… ce rost are sa comparam POLITICA din Romania cu politica din SUA? Sau cu cea din Congo? Sau cu orice politica? Pt ca ce e la noi este de neimaginat in orice tara civilizata de pe Pamant.
    Oricum, am zis ca poate veti gasi interesanta ideea de politica si de campanie electorala de aici.
    Va urez succes cu motiunea (poate sleahta aia de nesimtiti de la PDL gresesc iar si nu stiu ce sa voteze :) ). As fi vrut sa fiu in Romania si sa particip la miting-ul din 27.
    Bafta multa.
    Cu stima, Catalina

  27. Foarte interesant si adevarat articolul totusi tristul adevar este ca noi l-am ales acum tragem ponoasele,deci ne meritam soarta…ati vazut ce in Franta?doar pt ca se mareste cu 2 ani varsta de pensionare…iar la noi?niste proteste usoare fara sanse prea mari de izbanda…totusi poate cineva va salva Romania…

  28. @razvan – eu refuz sa mai aud „ne meritam soarta”. daca unii au gresit atunci cand l-au votat pe acest Basescu, tot ei au inteles acum ca individul trebuie suspendat. deci, ar trebui sa ne unim fortele si atunci cand o sa fie referendumul pentru suspendarea acestui individ, trebuie sa ne mobilizam si sa venim la vot. sa-l suspendam!

  29. @razvan jumatate din electorat nu a fost de acord cu basescu, deci nu ne meritam soarta. poate nici cei care l-au votat, ei fiind de fapt mintiti de masina de propaganda a pdl-ului.

  30. JOS BĂSESCU, NAŞUL MAFIEI PDL ! JOS GUVERNUL DEZASTRU BĂSESCU-UDREA-BOC-ANASTASE ! CAPUL ÎN PĂMÂNT, TUPEISTULE, AFACERISTO-IMPERTINENT, OPREA !
    HOARDA DE ŞARLATANI NEDEMNĂ DE SALUTUL ARMATEI ROMÂNE SE IMPUNE TRIMISĂ LA GUNOIUL ISTORIEI !
    ROMÂNIA ÎN STRADĂ!! JOS FAMIGLIA PDL!
    http://sfinx777.wordpress.com/2010/10/24/onoarea-armatei-romane-batjocorita-de-pacalicii-impertinenti-oprea-si-boc-basescu-hahaie/
    LAŞII de la PDL au decis să NU participe la votul Moţiunii Majoritare ! Acesta E ORDINUL COTROCENIULUI, să se abţină de la vot! DE FRICĂ ! Nişte lache, pămpălăi care răspund la comanda stăpânului Băsescu! RUŞINE, PĂCĂLICILOR !!
    SUSPENDAREA MÂRLANULUI DE LA COTROCENI, DON BĂSESCU, SE IMPUNE !!!

  31. @cabinetultrei:
    Eu stiu doar ca mananc mere fff bune made in Polonia, morcovi idem etc.Si mai stiu ca acolo nu s-a inscenat o revolutie de dragul televiziunii.Acolo se traieste real.
    Si mai stiu ca aici nici merele nu mai are cine sa le culeaga.Doar sa le fure.

  32. securistule felix termina cu morala si lasa poporul asta in pace caci atunci cand vor iesi in strada adevaratii Romanii nu stiu pe unde o sa scoti camasa.

  33. @astralro – o va scoate pe fereastra de la Palatul Victoria, unde va fi numit Premier. Pe camasa va fi mult praf si boc….Mai subtire, fanatici oranj.

  34. @Geta Jagellogeneta – las’ ca si Romania are mere bune, Voineasa o stie, si prune si pere si morcovi, daca vrei – si mai ales Oameni. Pe unii ii vezi aici sau la Antene, pe altii inca nu.

  35. Chiar as vrea sa mananc din nou mere romanesti din supermarket-uri decat sa mananc resturi ieftine ale altor natii…
    Da, chiar sunt curioasa sa vad romani.
    Si chiar mai mult, sa-i vad asa cum sunt ei, fara masca.

  36. in privinta merelor din supermarket – e o problema a mafiei TVA-ului.. si a altor mafii. In piete mai gasesti, cel putin mere romanesti..”inca-o vreme si-nca-o vreme”.

  37. @Neo:
    In piete …prin pietele din orasul meu…mai rar gasesc mere romanesti.Le iau comerciantii sau de la depozit unde numai made in Romania nu se aduc sau de la supermarket si apoi le revand in piete…la un astfel de comerciant din piata i-am gasit printre mere bonul de casa de la supermarket-ul care le avea cel mai ieftin…
    Cat despre intalnire…la orice ora din zi sau noapte…24-din-24 (atat timp sunt cetatean roman eu ) :)

  38. deja ma simt dezgustata. nu am nevoie doar de drept la hrana. ce faceti cu copii pe care ii ajutati? aceia talentati? le dati mancare? :))))))))))))) daca in 2010 inca mai vorbim in romania de dreptu la hrana ca fiind prioritar atunci cred ca eu fac depresie si ma sinucid.

  39. sau mai bine plec din tara. nu mai vreau sa locuiesc intr-o tara in care dreptul la hrana se urla ca din lagarele naziste de catre toata lumea. deja parca vad un mare lagar nazist in care si bogatii si saracii isi urla dreptul la hrana. ce va impiedica sa nu va transformati televiziunile in mancare? cu icre negre am fi multumiti? :))) se vede pe noi cat suntem de fomiti :)))))))))) dreptul la automie il au oamenii astia care asteapta ca sindicatele sa le rezolve problemele salariale?

  40. basescu si numai basescu ii vinovat :))))))))))))))))))) veti reusi sa faceti un rou national din presedintele basescu. bine si atat. panteonul romaniei este rezolvat :)))

Comentariile sunt închise.