Merită votat aici – nu de alta, dar să vedeti atunci frumusete de justificări diplomatice pe Chinez. :)

Care – de când am băut o cafea împreună, vorbind despre on-line, Facebook si lucruri de gen – a fost nevoit (de o categorie vigilentă de cititori) să inventeze o nouă specie literară: ”Nu sunt omul mogulului!”.

30 COMENTARII

  1. @ Dragos

    Ia de-aici:

    http://blog.grupul.ro/?p=1712

    http://blog.grupul.ro/?p=494

    http://blog.grupul.ro/?p=1137

    http://blog.grupul.ro/?p=1113

    http://blog.grupul.ro/?p=653

    http://blog.grupul.ro/?p=630

    http://blog.grupul.ro/?p=1163

    http://blog.grupul.ro/?p=1450

    http://blog.grupul.ro/?p=675

    Ai, aici, nu presupuneri, ci DOVEZI.

    De ce te prefaci ca nu il iubesti pe Basescu? Degeaba negi. Este evident ca il iubesti. Tot ce-ai scris tu mai sus este preluat, cuvint cu cuvint, de la Basescu. Este clar ca sustii „lupta” lui Basescu cu „comunistii” si „mogulii”. Si ca ii urasti pe jurnalistii care il critica pe el si „reformarea si modernizarea statului” initiata de el.

    Voi, retardatii portocalii, ati ramas foarte putini. Daca ati fi prinsi la inghesuiala, ati fi linsati. Si ati merita-o. Oamenii va urasc. Provocati scirba.

    Muie suculenta in continuare.

  2. ce om..a mai pus si steluta, are el precizari pretioase de facut..de ce nu se poate impaca cu ideea ca lumea chiar va citeste blogu pentru ca nu e plin de abureli si vorbe goale…am dat si eu un vot, dar ramane inchis

  3. coolmogulule, mie imi place blogul matale…informeaza, distreaza si trage anumite semnale de alarma. de la mine, ai un big like!

  4. sunteti un blog foarte citit si apreciat, asa ca pe mine una nu ma mira topul si dintre toti cred ca ati avea sanse la primul loc

  5. Mesaj corectat

    SENATUL ROMANIEI
    Vice Presedinte
    IN ATENTIA DOMNULUI VOICULESCU.
    NU ESTE UN SECRET CA SERVICIILE SPECIATE SUNT INFILTRATE IN MEDIA ROMANEASCA……. CARE ESTE CONSIDERATA CA UN PERICOL PENTRU SIGURANTA NATIONALA. SUNTETI BINEINTELES IN CENTRUL ATENTIEI………
    VA FELICIT CA ATI SCAPAT DE ANDREI BADIN SEFUL INFILTRARII LA ANTENA3.
    Eu sunt cineastul care a decansat uriasul scandal ICR New York prin chemarea politiei americane . Venita in miez de noapte politia a adunat documente despre expozitia AL Queda organizata de statul roman. Autorul real al acestei expozitii este cunoscutul artist al terorrii OMAR AMBAKY castigator al expozitiei de la Teheran. La inceput a fost o excelenta colaborare cu Antena 3. Fotigrafiile trimise de mine au fost subiectul unor emisiuni ale statiei dumneavoastra decansand un scandal politic si cultural monstru. In momentul in care am descoperit ca este o expozitie araba contactul meu cu dumneavoastra ,Andrei Badin ma anuntat telefonic ca ” VOICULESCU NU ESTE INTERESAT DE SCANDALUL ICR SI SUSPENDA ORICE EMISIUNE DESPRE ACEST SUBIECT”
    Din acest moment cenzura serviciilor a devenit totala. Si grupul mediatic Intact
    nu a mai scos nici o vorba participand la conspiratia impotriva adevarului. Romania nu a auzit de ancheta deschsa de FBI…… de sponsorizarea din Arabia Saudita si de cordonarea actiunii de catre asa numitului departamentul sirian din SIE,
    PROTESTUL SUA
    Impotriva acestei expozitii au protestat DEPARTAMENTUL DE STAT si ANTIDEFAMATION LEAGUE. Am fost anuntat personal atat eu cat si redactorul Culian de la NY.MAGAZIN de aceste proteste de Ionathan Vick seful departamentul extern al organizatiei. Protestul oficial a fost trimis prin ambasada SUA si a fost adresat lui Basescu care este Presedintele de Onoare ( de dezonoare ) al ICR.
    DUMNEAVOASTRA A-TI PARTICIPAT CU VOIE SAU FARA VOIE LA O CONSPIRATIE A TACERII MENITA SA SALVEZE REGIMUL BASESCU!!!!
    SCANDALUL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT NU AJUNS IN ROMANIA.
    ATENTIONARE OFICIALA :
    IN CAZUL IN CARE NU DESCIDETI O ANCHETA PARLAMENTARA……. VOI DESCHDE O ANCHETA PERSONALA CARE VA TERMINA CARIERA DUMNEAVOASTRA POLITICA…..SI CHIAR MAI MULT.

    VOM VEDEA ASTFEL CINE ESTE
    VOICULESCU …. UN OPOZANT AL REGIMULUI BASESCU SAU DOAR AGENTUL UNEI DIVERSIUNI CREATE DE SERVICIILE SPECIALE,
    EXPOZITIA AL QUEDA BASESCU !
    PRIMA EXPOZITIE ANTISEMITA ORGANIZATA DUPA SFARSITUL CELUI DE AL DOILEA RAZBOI MONDIAL ORGANIZATA LA NEW YORK LA DOI PASI DE ONU NU VA RAMANE FARA RASPUNS.
    „DESECRAREA MENOREI” FILM DOCUMENT IN PREMIERA INTERNATIONALA.
    ( Va fi prezentat la inceputul lunii Martie si pe you tube pentru audienta din tara )
    PREMIERA FILMULUI MEU IN PREMIERA PREZENTAT LA NHK TOKYO SI IN CURAND LA FOX TELEVISION SUA
    VA FI LOVITURA FATALA PENTRU REGIMUL….DACA CENZURA FA FI SPARTA SI ROMANII VOR LUA CUNOSTINTA DE ACEST SCANDAL INTERNATIONAL.
    Scandalul ICR face parte din dosarul CRIMINAL SI DE TERORISM BASESCU REMIS CATRE FBI. DESCHIDETI
    http://devanewyork.blogspot.com
    ATENTIA SE INDREAPTA INGRIJORATOR CATRE PERSOANA DUMNEAVOASTRA,

    Cenzurarea acestui mesaj va fi fatala. Sper sincer sa nu fiti personal inplicat in aceasta afacere. Tacerea dumneavoastra va face partas la un scadal international fara precedent. Datele mele de contact persona inclusiv numarul de telefon
    http://www.devagallery.com/
    ATENTIE :
    Scriu aceste randuri fara idei peconcepute. Legatura dumneavoastra personala si de afaceri cu seful serviciului sirian in Europa Mahmud Farzat unul din cordonatorii al acestui atac
    ,al propagandei islamice ,preocupa serviciile occidentale. Pe de alta parte darea afara de la Antena 3 a agentului Andrei Badin este un semn extrem de pozitiv.

    Cei care va sfatuesc sa nu nu recunoasteti primirea memoriilor mele oficiale lucreaza impotriva dumneavoastra. Atept alaturi de altii clarificarile necesare.
    CONSIDERATI ACESTE RANDURI CA O NOTA OFICIALA. IN CAZUL IN CARE ACEASTA POSTARE APARE PE BLOG INSEAMNA CA A INTRAT IN ATENTIA DUMNEAVOASTRA,
    Cu sinceritate
    Robert Horvath DEVA PRESEDINTE DEVARTES FILM IMTERNATIONAL Tokyo New York

  6. Trebuie sa ai talent de a scrie, talent de a trai frumos, talent de a mentine o aura pozitiva, talent de a vorbi cumpatat, talent de a linisti si obloji rani nevazute de altii, talent de a picta fraze potrivite in momente de tacere, talent de a inviora un grup letargic, talent de a educa, explica, evalua, talent de a darui gesturi, cuvinte, impacari…suflet.

  7. Noroc cu polimedia…oaza pentru rutina mea mamiceasca. Adica locul unde oameni deosebiti care impartasesc pasiunea de a scrie “fain” imi activeaza zone umbrite de grijile zilnice. Oameni care dau la o parte buruieni ce au crescut pe gradinite cu talent adanc radacinat in programul mintii mele.

  8. RAPORT CIA ROMANIA
    Hai sa discutam lucruri serioase. Tara arde si baba Voiculescu se piaptana, Basescu sta de vorba ore intregi cu sefii servicilor secrete in timp ce mogulul este preocupat de aliante si propaganda de doi bani. Rabdarea acestui blog a explodat.
    Este cazul ca cineva sa-l atentioneze pe gazda acestui blog ca Romania explodeaza si el se ocupa de nimicuri si penibilitati. CIA prevede in ultimul raport
    revolta armatei romane. Sa speram ca Voiculescu va lua legatura cu militarii romani si ai va sprijini pe pensionarii militari cu cateva milioane euro. La 3.5 biloane de
    dolari…… poate un ajutor pentru familiile unor pensionari care nu au bani de medicamente ar fi binevenita.

    ROMANIA – RAPORT SPECIAL (FRAGMENTE)
    ROMANIA as nations of the world are thrown into a debt crisis, the likes of which have never been seen before, harsh fiscal ‘austerity’ measures will be undertaken in a flawed attempt to service the debts. The result will be the elimination of the middle class. When the middle class is absorbed into the labour class – the lower class – and lose their social, political, and economic foundations, they will riot, rebel, and revolt.
    ROMANIA ECONOMIC CRISIS AND SOCIAL UNREST
    The head of the IMF warned that, „violent protests could break out in Romania if the financial system was not restructured to benefit everyone rather than a small elite.”
    CIA REPORT
    IN IANUARIE 2010: it was reported that Eastern Europe special Romania was expected to experience a „dangerous popular backlash on the streets” in response to the economic crisis. In this vinter government Basescu vill colapse due to the pressures from the economic crisis, and amidst a storm of protesting in anger against the political class.
    As the Times reported, „it is a sign of things to come: a new age of rebellion.” An economist at the London School of Economics warned that we could expect large-scale civil unrest beginning ………..2011.
    to the pressures from the economic crisis, and amidst a storm of Romanians protesting in anger against the political class. As the Times reported, „it is a sign of things to come: a new age of rebellion.”
    BASESCU PREPARE FOR CIVIL VAR
    it was reported that „top secret contingency plans” had been drawn up to counter the threat posed by a possible „vinter of discontent,” which „has led to the extraordinary step of the Romanian Army being put on standby.”
    Robert Horvath Deva for Nipon Press

  9. REVIN CU ULTIMUL RAPORT CIA PRIMIT ACUM O ORA.
    CIA: PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMANE
    Sindicatul militariilor in rezerva si disponolizati cheama la revolta
    „Situatia poporului roman este dramatica, la limita supravietuirii. Orice scanteie poate sa aprinda incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scanteia. Ca militari, stim ce inseamna si diversiunea si gestionarea crizei si o explozie controlata!”
    Cand armata cheama direct clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi
    „Ii vom ajuta profesionist sa sara direct direct la Jilava, acolo unde le este locul.”
    Militarii chema direct la solidaritate in vederea unei noi revolutii si pedepsirea Presedintelui Basescu si a clicii de la puture.
    Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane
    Încă din anii din ’90, în numele modernizării Armatei, cerută de alinierea la exigenţele armatele statelor NATO, au fost desfiinţate mari unităţi, uniăţi militare tradiţionale, categorii întregi de forţe ale armatei. Zeci de mii de ofiţeri şi subofiţeri au fost disponibilizaţi.În paralel, prin decizii de natură „economică”, a fost trecută la fier vechi o industrie militară ca urmare au fost condamnate la foame alte mii,zeci de mii de specialişti de înaltă clasă împreună cu familiile lor.
    În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiţeri, subofiţeri şi militari în termen.
    În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numărul acestora se va diminua la 65.000. Au dispărut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizării armatei
    în anul 1998: 36.500 ofiţeri;
    – la 31.12.2003: 14.252 ofiţeri;
    la 31.12.2009: 11.250 ofiţeri;
    Nici o altă instituţie fundamentală a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatică transformare în anii de după revoluţie!
    CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA .

  10. ce sa faca si baiatul ala, baga si el niste pupaturi poate-l mai inviti pe la tv cand nu are cine veni, mogulule prea ne iei de fraieri.

  11. Nu stiu de ce Chinezu a trebuit sa gasesca justificari pentru calificarea in primii zece. Pana la urma sunteti unul din oamenii momentului.

  12. Comentariu corect

    SOLUTIA VOICULESCU PENTRU ROMANIA
    Mogulul Voiculescu se considera prea important sa raspunda la mesje sau sa se inplice pe bogul personal. Aroganta peste orice limita comparata cu amabilitatea printului Charles ,viitorul rege este evidenta, Aceasta este diferenta dintre un aristocrat de vita regala si un aristocrat al banului. Un inbogatit dupa razboi, pardon
    revolutie….cu maniere discutabile.
    REGE AL ROMANIEI PRINTUL NICULAE
    PRIM MINISTRU DAN VOICULESCU
    Acum un an de zile am scris o scrisoare Printului Charles. La cateva zile spre surpriza mea am primit un raspuns. De atinci sunt onorat sa corspondez cu dansul. Subiectul principal este situatia din Romania.
    Saptamina trecuta am intrebat care este sansa unei reveniri a monarhiei in Romania.
    Iata raspunsul :” Conducatorul Romaniei trebue sa fie o persoana peste interese politice partizane. Un arbitru politic neutru. Al cunosc bine pe varul meu Printul Nicolae un tanar extrem de valoros. Am discutat de multe ori cu el subiectul revenirii monarhiei in Romania. Criza politica, sociala a facut ca aceasta posibilitate sa intre in discutile purtate cu diferite familii Regale Europene. Tinand seama ca el este conform ” costitutiei regale ” mostenitorul legal la tron
    (care trebue sa fie pe linie masculina) sprijinul nostru este evident. Faptul ca a inceput sa vorbeasca fluent limba romana este de retinut. Oricum decizia finala apartine natiunii Romane .
    Am auzit numai lucruri bune despre profesorul Dan Voiculescu. Ambasada Britanica al recomanda ca un economist cu calitati deosebite . Romania are nevoie printre altele de o noua imagine. Propunerea dumneavoastra este interesanta si valoroasa.”

  13. @domnul profesor universitar doctor Dan Voiculescu

    dom’ profesor, cum dracu’ se intampla, dom’le, ca esti inconjurat numai de imbecili sinistrii ?

    Ex.: popii aia de Gadea si Buble, Ciutacu, Badea, Dan(a) Grecu (nene, hermafroditul(a) asta-i femeie?), Radu Tudor, Firea aia a lu’ Pandele, Razvan Dumitrescu, aratarea aia cu laptop…
    Ia uita-te nene Felix si la postacii tip/gen vuvuzele. Un exemplu, la intamplare: @LuciusCalpurniusBestia. Dobitocul asta este intr-atat de cretin incat citeaza din Mugur Ciuvica.

    Ce dobitoci…ce de dobitoci…cati dobitoci pe langa matale, nene profesore Dan…

  14. consider ca sunt prea mic si nestiutor sa am o parere de rau despre dmv, cunosc doar povestile din presa care pot fi sau nu adevarate, ce ma deranjeaza este partidul care il sustineti si care nu a realizat nimic pentru tara asta desi ii de ceva vreme pe scena politica. incercati sa faceti mai multe cu putearea care o aveti.
    o zi buna

  15. @ Dan Voiculescu

    PREZUMŢII

    Abia pe locul 5, tu eşti în top
    Căci te-a furat la vot Chinezu ;
    O fi având cumva vreun scop ,
    Sau i s-a umflat în el … orezu’ ?

  16. Blogul Voiculescu
    Poate sunt subiectiv………
    De departe acesta este cel mai bun blog romanesc. Este comentat de oameni inteligenti si cultivati. Multi au idei interesante si incearca sa gaseasca solutii.
    Ceace deranjeaza ansa este corul permanent de laudatori si de pupatori in fund.
    Probabil spera si ei ceva…….Daca cenzura tine de stalinism…cultul personalitatii tine de maoism, ceausism si de alte isme. Mogulul ar trebui sa renunte la acest cor mioritic……. nu se potriveste cu un om inteligent si sofisticat. Poate speram prea mult.

  17. Oamenii trebuie să lupte pentru păstrarea integritaţii individualităţii lor prin păstrarea în mentalul lor a unor gânduri pozitive, benefice atât cantitativ cât şi calitativ. Se impune o educaţie a gândului prin cultivarea gândurilor pozitive şi a atitudinilor demne, nobile şi senine, prin pronunţarea vorbelor frumoase şi plăcute semenilor, tact şi diplomaţie în anumite cazuri extreme.

  18. Sănătatea mentală este mai importantă decât cea fizică. Cu ajutorul unui mental sănătos putem obţine sănătate fizică, tămăduiri miraculoase, cunoaştere, împliniri şi progres. Depresiile nervoase şi psihice apar ca urmare a unor acumulări de gânduri pesimiste sau atacuri psihice ( sub diferite forme ), stres accentuat.

  19. @ Dragos

    Tot ce spune Ciuvica e adevarat, boule, chiar daca tie nu-ti convine. Documentele care dovedesc ca Base a colaborat cu Securitatea au fost cercetate si declarate autentice chiar de CNSAS. De fapt, chiar CNSAS a cerut SRI sa-i dea tot ce are despre Base. Si SRI le-a dat documentele astea. Crezi ca le-a falsificat SRI-ul, care e unealta lui Basescu, boule? Sau crezi ca le-a falsificat CNSAS? Daca le-ar fi falsificat CNSAS, cum de n-a zis SRI-ul ca nu provin de la ei si ca sint false?

    N-ai nici cea mai elementara logica. Trebuie fie sa fii cretin, fie sa fii nascut dupa revolutie, ca sa nu stii ca un om care, prin profesia lui, iesea foarte des din tara, ca Base, era OBLIGAT sa colaboreze cu Securitatea, altminteri nu i se dadea voie sa iasa din tara.

    In ce priveste dovezile de coruptie ale PDL si ale lui Base personal, si pentru astea exista documente, in arhive. Le poate cerceta oricine. Dovada? Le-a facut publice Ciuvica. Si nu l-a acuzat nimeni de fals in acte sau de calomnie. Ca, daca-l acuza cineva de asa ceva, era de mult in inchisoare. Mai ales ca justitia e unealta lui Base. Du-te tu si cere dosarele astea si-ai sa vezi ca exista. Boule!

    Dar sa admitem ca toate astea sint false. Tot l-as injura pe Base, pentru ca e un handicapat si un incompetent care duce tara de ripa. Incompetenta este, pentru o tara, mai grava decit coruptia. Asadar, ma doare-n cur ca X e corupt sau caY a colaborat cu Securitatea. Numai un imbecil ca tine nu poate intelege ca aceste lucruri, pur si simplu, nu au nici o importanta si nu intereseaza pe nimeni.

    Imi pierd timpul degeaba cu un retardat de genul tau. Nu intelegi nici cele mai simple lucruri. Esti un muist portocaliu si retardat. Si, indiferent ce spui, si pe ce blog, toata lumea isi da seama ca esti un muist portocaliu si retardat. Du-te si te-mpusca! Hai pa, handicapatule!

  20. SOLUTIA VOICULESCU PENTRU ROMANIA
    Domnule Voiculescu
    Primesc aproape zilnic mesaje importate de la membrii servicilor romanesti.
    Din scrisorile reiese ca servicile l-au parasit pe Basescu . Motivul principal este faptul ca ele nu pot paria pe un cal pierzator. Cu cateva exceptii ofiterii mentionati
    se impotrvesc politizarii servicilor si transformarea lor intr-o garda personala a unui presedinta urat de majoritatea populatiei. Stiind ca postez pe blogul Voiculescu ei adreseaza prin mine vorbe de sprijin si de simpatie pentru dumneavoastra, considerand ca si mine ca sinteti unica si singura speranta.
    Sunt convins ca se adreseaza direct si dumneavoastra. Este cazul sa le raspundeti facand apel la patriotismul lor. Mesajul dumneavoastra poate fi transmis printr-o scrisoare deschisa. Profit de faptul ca blogul dumneavoastra este citit si analizat zilnic choiar de un departament special ” antimogul folosesc prilejul sa adresez personal cateva randuri. Fac acest lucru in calitate de artist adanc ingrijorat de soarta tarii,
    MOMENT AL SOLIDARITATII NATIONALE , APEL CATRE SECURITATE !
    SERVICIILE SPECIALE IN SLUJBA ROMANIEI ,IMPOTRIVA DICTATURII.
    MOMENT AL SOLIDARITATII NATIONALE
    Romania se afla int-un moment prerevolutionar similar cu cel ce prevestea caderea lui Ceausescu. Elementul hotaritor in caderea lui Ceausescu la reprezentat reorientarea securitatii in favoarea dezideratului national. Elementele pragmatice au dus la caderea dictatorului. Securitatea nu poate sa joace pe un cal pierzator pentru ca a-si va frange gatul. Singura ei sansa de supravitui furiei care vine ,este sa se alinieze vointei populare.
    APEL CATRE SECURITATE !
    Nu am nici-o simpatie pentru aceasta organizatie ci dimpotriva. Am scapat de infernala ancheta securitatii dupa un an jumate de an fiind invinuit de inalta tradare, pentru transmiterea in occident a unui material filmat despre Ceausescu. Imediat dupa terminarea facultatii am fost trimis sa fac un film la Scornicesti . In sat a avut loc o nunta unde unde Ceausescu a vorbit in fata unor tovatasi despre …..o bomba atomica. Am scapat cu viata printr-o scrisoare adresata de Presedintele SUA. Carter. In ancheta ( securitatea era divizata din 1977 ) am cunoscut ” securisti buni ” care au incercat sa-mi salveze viata ” si cei rai ” care se pregateu sa-mi puna streangul pe gat. Cu alte cuvinte am cunoscut securitatea pe pielea mea atat la figurat cat mai ales la propriu. Cu toate acestea ma simt moral obligat sa spun doua mari adevaruri, fara de care socitatea romaneasca nu poate merge inainte, – Securitatea a reusit sa cuprinda cu anumite exceptii elita societatii romanesti. Fiecare valoare a cestei tari a avut intr-un fel sau altu relatii cu securitata. Acest lucru sa intamplat atat in Germania lui Hitler sau Rusia lui Stalin. – Securitatea a fost elementul hotarator in caderea si lichidarea lui Ceausescu. In aceste zile istoria se repeta, Basescu ca si Ceausescu a declarat razboi poporului roman. Asistam la o atmosfera prerevolutionara asemanatoare cu cea din …1989. In serviciile romanesti se gasesc oameni de tote felurile….Gasim patroti si oportunisti, oameni tineri care nu au cunoscut comunismul alaturi de ” vechea garda care are sansa de a-si sterge pacatele. Cunosc de la sursa faptul ca ” securistii ” sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt lasati sa-si faca datoria devenind un fel de garda pretoriana a clicii Basescu. In concluzie ma adresez fiecarui om de bine din servicille romanesti sa arate demnitate si sa se alature poporului mereu jignit si acum infometat, exact ca in… 1989. .Cetateni acestei tari va vor recunoscatori si va vor strange mainile mainile iar copii vostrii vor fi mandrii de voi ! Dumnezeu sa va ajuta sa gasiti calea cea dreapta .
    Robert Horvath DEVA Cineast- New York
    .

  21. Domnule Voiculescu
    Traiesc intre Japonia si America de ani buni. Icepand cu Presedintel Obama toate personalitatile indiferent daca sunt politice sau staruri de film fac eforturi sa raspunda la mesajele primite….si in lipsa de timp angajeaza un personal calificat sa raspunda. Nu lipseste niciodata semnatura care este un prilej de mandrie pentru primitor. Toate personalitatile au bolguri si postarile de raspund nu lipsesc niciodata. Acest raspuns tine de politetea elementara intr-o societate civilizata.
    In legatura cu situatia din Romania am primit raspuns direct si la obiect de la Vice presedintele SUA Biden dela Sarkozi ….dela printul Charles. Recunosc ca unele raspunsuri au fost formale….dar nu au lipsit niciodata.
    Singura personalitate de pe acest blog care sta in turnul de fildes al descosiderarii tuturor sunteti dumneavostra. Sper sa reflectati la aceste randuri…si poate si altii sa se pronunte despre aceasta problema care devine deranjanta si chiar ofensatoare,
    Cu sinceritate .

  22. Domnule Horvath. vorbiti zilnic cu toti sefii serviciilor secrete din Romania, sa fiti sanatos. Dar nu invocati numele meu. Si nici discutii pe care nu le ati avut vreodata.Sanatate va doresc

Comentariile sunt închise.