Voi cum ati vota pe această temă?

106 COMENTARII

  1. dar penibilii astia de la pdl nu mai au nicio limita. fratzilor, eu sunt pro sectoare. sa ramana in continuare.

  2. Intrebarea este: de unde se stie ca din 2012 clientela PDL va imparti averea primariei dupa bunul plac?
    Poate la alegeri populatia va decide ca PNL-ul sa fie majoritar…
    Parerea mea este ca daca vrem un oras care se dezvolta uniform e mai bine o primarie generala si „Administratii teritoriale/sectoriale care sa inainteze propuneri de dezvoltare/sa implementeze si sa fie mai aproape de cetateni.

    Primaria Generala sa emita obligatiuni municipale pentru a atrage fonduri de dezvoltare, va fi un partener mai credibil fata de institutiile internationale de finantare si va fi unicul responsabil pentru neindeplinirea anumitor obiective.

    Oricum la alegeri alegatorul decide majoritatea pe mainile cui incredinteaza dezvoltarea orasului si fondurile aferente.

    Mai multi imparati intr-o imparatie nu pot fi, la fel cum not pot fi doua sabii intr-o teaca.
    Daca avem pretentia sa schimbam presedintele tarii, lupta pentru Bucuresti ar trebui sa fie un mizilic.
    Trebuiesc proiecte viabile si nu picate din cer, proiecte serioase si nu populiste, echipa si putere de convingere.

    Deasemeni controlul asupra cheltuirii banului public/municipal trebuie crescut, depolitizat….
    Putine cazuri de coruptie au fost descoperite in randul consilierilor municipali….eventual au fost doar cativa demisi din functie…., pentru ca o mana spala pe cealalta.

  3. Uite unul din motivele pentru care noua alinta ar trebui sa functioneze. Pentru a impiedica astfel de abuzuri si incercari de concentrare a puterii din partea celor cu care ne-am pricopsit la conducerea tarii.

  4. sa ne lase basescu si udrea cu manarelile lor. mi-e lehamite de parvenitii astia. toata lumea stie ca aceasta manevra este menita sa imbogateasca si mai mult gasca oranj. votez pro sectoare. primari precum piedone sunt un exemplu

  5. ce le mai place pdlistilor sa inventeze tot felul de metode pentru a face business si a prada comunitatile locale. ei bine, nu o sa le mearga. pentru ca toti romanii cu capul pe umeri vor vota pro sectoare.

  6. ma mir ca pdlistii nu vor sa-l inscauneze pe basescu drept imparat si pe udrea imparateasa iar judetele sa se transforme in provincii guvernate de pdl. bah ce japite sunt astia, ce pungashi sunt. toti bucurestii vor vota pentru sectoare.

  7. Observ ca aceasta guvernare incearca din rasputeri sa copieze un sistem dovedit a fi falimentar: sistemul american. O intrebare logica vis-a-vis de subiect: asa se pune in practica marea descentralizare trambitata de PDL?!

  8. Noi cei care intram aici normal ca ne opunem acumularii puterii intr-o singura mana portocalie. Daca nu eram contestatari nu ne aflam aici. Intrebarea mea este cum oare vor vota ceilalti? Asistente tv, fotbalisti, manelistii si publicul lor, s.a.m.d.

  9. As vota pentru desfiintarea sectoarelor.

    Argumentul legat de dezvoltarea uniforma a Capitalei este valid. Modalitatea in care se doreste realizarea acestui lucru nu este bun totusi. Numirea de primari de sector din randul consilierilor?!? O desfiintare totala a sectoarelor si infiintarea unor centre de cartier (cu manageri de proiect pentru implementarea strategiilor). Numarul de consilieri nu are de ce sa creasca.

    Lege necesara, dar prost gandita si in graba ca intotdeauna.

    Cum a zis si Andron mai sus, cine a zis ca, in 2012, va castiga Udrea Primaria Capitalei? Orice e posibil. Ar fi mai bine daca s-ar implica toate partidele pentru realizarea unei Legi a Bucurestiului intradevar buna.
    Consultati experti in dezvoltare locala, dezvoltare urbana.

  10. Fiecare cu…dorintele lui de referendum.

    Eu, la referendum-ul „meu”/nostru am votat afirmativ deoarece cheltuielile sunt prea mari pentru atatia parlamentari si nu se justifica.
    Mie-mi place…putini si buni ! …sau, ma rog, putini si bine platiti

    Va doresc O Zi Frumoasa !

  11. Cu sectoare as vota…..nu inteleg ce vor astia, sa trasforme Bucurestiul intr-o mica Romanie condusa de un alt basesc?

  12. e logic sa continue sa existe sectoare: pentru a nu genera un stat in stat (bucurestiul devenind o Romanie miniaturala supradezvoltata) sectoarele isi au rostul lor. chiar mai mult, e esential sa continuam sa avem sectoare pentru ca in conditiile in care se atribuie – asa cum se atribuie in momentul de fata – contractele pt prestari servicii diverselor companii vom ajunge sa intretinem firme mamut doar pe bani publici. cu udrea primar, rosal probabil ca ar ajunge listata la bursa din NY. avand insa mai multi factori de decizie, primari de sector de coloraturi diferite, putem sa avem garantia va exista intotdeauna pluralism la nivelul administratiei locale.

  13. bucurestiul nu e un spatiu omogen, din niciun punct de vedere. e un oras cu probleme diferite in functie de sector. nu poti aborda tipul de administratie locala si dezvoltare din nord, intr-un sector din sudul Capitalei.

    Agenda locala a unui primar de sector difera in functie de locul in care candideaza, iar primarul general are o viziune de ansamblu. dar daca cele doua functii s-ar contopi… in mod cert anumiti cetateni ar ramane nereprezentati.

    deci, clar, pro-sectoare!

  14. pe sectoare avem mai multi primari , daca unul e mai harnic si presupunem ca din cand in cand ailalti se mai iau la intrecere cu el , pot iesi doar lucruri ok .

    cu unul singur ..o sa aiba o durere in dos de competitii si altele , dispare puterea exemplului fiindca retezam sansa de a crea posibilitatea generarii unor exemple …

    nu sunt din Buc

  15. Domnule Voiculescu
    Orice forma de concentrare a puterii este o palma data democratiei. Oare concentrarea puterii in mainile lui Basescu nu este un exemplu palpabil. „Tara arde si baba se piaptana”. Revolta armatei este la doi pasi. Iata un scurt raport CIA despre situatia din Romania.

    CIA: PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMANE
    SCADEREA PENSIILOR MILITARILOR POATE DUCE LA REVOLTA INTREGII ARMATE ROMANE
    Sindicatul militariilor in rezerva si disponolizati cheama la revolta
    „Situatia poporului roman este dramatica, la limita supravietuirii. Orice scanteie poate sa aprinda incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scanteia. Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi

    Militarii chema direct la solidaritate in vederea unei noi revolutii si pedepsirea Presedintelui Basescu si a clicii de la puture.
    Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane
    Încă din anii din ‘90, în numele modernizării Armatei, cerută de alinierea la exigenţele armatele statelor NATO, au fost desfiinţate mari unităţi, uniăţi militare tradiţionale, categorii întregi de forţe ale armatei. Zeci de mii de ofiţeri şi subofiţeri au fost disponibilizaţi.În paralel, prin decizii de natură “economică”, a fost trecută la fier vechi o industrie militară ca urmare au fost condamnate la foame alte mii,zeci de mii de specialişti de înaltă clasă împreună cu familiile lor.
    În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiţeri, subofiţeri şi militari în termen.
    În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numărul acestora se va diminua la 65.000. Au dispărut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizării armatei
    în anul 1998: 36.500 ofiţeri;
    – la 31.12.2003: 14.252 ofiţeri;
    la 31.12.2009: 11.250 ofiţeri;
    Nici o altă instituţie fundamentală a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatică transformare în anii de după revoluţie!
    CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA.

  16. Domnule Voculescu
    Tensiunea sociala este la varf. Ca un nou sef al opozitiei este necesar sa luati o pozitie ferma in problema pensiilor militare si sa sriticati starea deplorabila a armatei romane. Adresativa deasemenea profesionistilor si patriotilor din serviciile
    secrete . Pozitia lor sunt cheia unei schimbari fundamentale a societatii romanesti.

    MOMENT AL SOLIDARITATII NATIONALE , APEL CATRE SECURITATE !
    SERVICIILE SPECIALE IN SLUJBA ROMANIEI ,IMPOTRIVA DICTATURII.
    MOMENT AL SOLIDARITATII NATIONALE
    Romania se afla int-un moment prerevolutionar similar cu cel ce prevestea caderea lui Ceausescu. Elementul hotaritor in caderea lui Ceausescu la reprezentat reorientarea securitatii in favoarea dezideratului national. Elementele pragmatice au dus la caderea dictatorului. Securitatea nu poate sa joace pe un cal pierzator pentru ca a-si va frange gatul. Singura ei sansa de supravitui furiei care vine ,este sa se alinieze vointei populare.
    APEL CATRE SECURITATE !
    Nu am nici-o simpatie pentru aceasta organizatie ci dimpotriva. Am scapat de infernala ancheta securitatii dupa un an jumate de an fiind invinuit de inalta tradare, pentru transmiterea in occident a unui material filmat despre Ceausescu. Imediat dupa terminarea facultatii am fost trimis sa fac un film la Scornicesti . In sat a avut loc o nunta unde unde Ceausescu a vorbit in fata unor tovatasi despre …..o bomba atomica. Am scapat cu viata printr-o scrisoare adresata de Presedintele SUA. Carter. In ancheta ( securitatea era divizata din 1977 ) am cunoscut ” securisti buni ” care au incercat sa-mi salveze viata ” si cei rai ” care se pregateu sa-mi puna streangul pe gat. Cu alte cuvinte am cunoscut securitatea pe pielea mea atat la figurat cat mai ales la propriu. Cu toate acestea ma simt moral obligat sa spun doua mari adevaruri, fara de care socitatea romaneasca nu poate merge inainte, – Securitatea a reusit sa cuprinda cu anumite exceptii elita societatii romanesti. Fiecare valoare a cestei tari a avut intr-un fel sau altu relatii cu securitata. Acest lucru sa intamplat atat in Germania lui Hitler sau Rusia lui Stalin. – Securitatea a fost elementul hotarator in caderea si lichidarea lui Ceausescu. In aceste zile istoria se repeta, Basescu ca si Ceausescu a declarat razboi poporului roman. Asistam la o atmosfera prerevolutionara asemanatoare cu cea din …1989. In serviciile romanesti se gasesc oameni de tote felurile….Gasim patroti si oportunisti, oameni tineri care nu au cunoscut comunismul alaturi de ” vechea garda care are sansa de a-si sterge pacatele. Cunosc de la sursa faptul ca ” securistii ” sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt lasati sa-si faca datoria devenind un fel de garda pretoriana a clicii Basescu. In concluzie ma adresez fiecarui om de bine din servicille romanesti sa arate demnitate si sa se alature poporului mereu jignit si acum infometat, exact ca in… 1989. .Cetateni acestei tari va vor recunoscatori si va vor strange mainile mainile iar copii vostrii vor fi mandrii de voi ! Dumnezeu sa va ajuta sa gasiti calea cea dreapta .
    Robert Horvath DEVA Cineast- New York

  17. Votez sectoarele! Este singurul mod in care ne putem dezvolta mai repede, ca doar suntem capitala europeana, nu?

  18. @Bibliotecaru, nu personal ci asa-zicand ”statal” – ca Roman deci – nu ai cum sa-ti doresti acest lucru. E echivalentul unicameralului pentru Bucuresti.

  19. @Neo – e echivalentul unei caderi a Romaniei intr-o DICTATURA SUD-AMERICANA. NU VEDETI CA ASTIA SUNT NISTE TIRANI FARA IDEOLOGIE, CARE IN NUMELE CASTIGULUI PERSONAL AU DECLARAT RAZBOI POPORULUI ROMAN???

  20. Doamne fereste! Cum, sa desfiinteze sectoarele? Si sa avem un singur primar? Ce prostie, va dati seama daca vine unu’ dictator ca basescu, daca vine vreun hot din pdl?!! Se alege praful si de Bucuresti. Categoric votam PRO SECTOARE!!

  21. Nu doresc eliminarea sectoarelor. Sper totusi sa se organizeze un referendum. Si noi, cetatenii avem un cuvant de spus.

  22. daca se elimina sectoarele, oare nu va fi mult mai usor ca cine se afla la conducerea orasului (indiferent de partid) sa controleze TOATE contractele pe banii publici ai bucurestenilor?

  23. geeez, pedeu asta nu se mai satura. vor mai mult, mai mult, cat mai mult. neah, nu le merge. eu merg in continuare pe structura cu sectoare!

  24. defiintarea sectoarelor? ba, dimpotriva, eu as recomanda chiar contrariul: infiintarea unor unitati si mai mici, administrate de consilieri. asa, ai ajunge mult mai usor la cel responsabil direct de o problema locala.

  25. eu sper sa fie si un referendum pentru suspendarea lui basescu. la referendumul cu sectoarele, voi vota pentru sectoare.

  26. pdlistii sunt logoditi cu hotzia si nesimtirea. de ce sa votez o propunere din partea unor sarlatani? evident ca sunt pentru mentinerea sectoarelor.

  27. Si eu as vota pro sectoare, deoarece este cea mai buna solutie spre un Bucuresti mai curat, mai dezvoltat…mai civilizat.

  28. Ideea asta cu desfiintarea sectoarelor, numai a PDL-ului putea sa fie, deoarece e cel mai hot si mai talhar partid. Sper ca acest proiect sa nu se concretizeze, sa nu lasam hotii de la putere sa ne ia si capitala. Votati pro sectoare, asta in cazul in care ne intreaba si pe noi cineva si chiar se va organiza un referendum…

  29. Pai PDL-ul nu promova descentralizarea la nivel administrativ? Macar asa, din 6 primari, tot se nimereste unul bun si macar un sector are de castigat.

  30. mie imi este foarte bine in sectorul 4, unde piedone este primar. asa ca sunt pentru pastrarea sectoarelor. si cred ca tot sectorul 4 o sa voteze in felul acesta.

  31. primarii abia se descurca acum, cand au de administrat cate o parcela. cand va fi un singur primar – cu atributii cat toti 6 la un loc + primarul general – va avea mai multa putere decat un ministru… va fi mult mai multa politica, si mult mai putina administratie…. chiar si decat acum!

  32. trebuie neparat sa se organizeze un referendum. sunt sigur ca toti bucurestenii vor vota pentru actuala formula administrativa. asa si trebuie, sectoarele trebuie mentinute pentru ca in felul acesta, bucurestiul este mult mai bine gestionat

  33. din 1830, de cand s-a infiintat Sfatul Orasenesc, Bucurestiul a fost impartit in sectoare. asa trebuie sa ramana.

  34. dubiosii astia de la pd nu vor sa se mai opreasca din manarii si afaceri necurate. acum vor sa puna mana pe bucuresti, evident, tot prin jocuri murdare. guess what? asta nu o sa se intample pentru ca bucurestenii vor fi in favoarea mentinerii sectoarelor

  35. off, pedelicii astia sunt atat de penibili. ei cred ca daca fac misculatia asta, o vor avea pe udrea in jiltul de la primaria capitalei. mititeii…cum se screm ei in laboratoarele basiste, cum mai inventeaza ei tot felul de scheme. saprofitelor oranj, va anuntam ca bucurestenii vor vota pentru sectoare. da? understood?

  36. stiam de mult timp ca pdlistii vor sa puna mana pe capitala. cu aceasta mizerie pe care au propus-o, mi-au dovedit ca sunt doar niste mafioti. atat! de aceea, voi vota pentru sectoare!

  37. parerea mea este ca sectoarele trebuie sa ramana. si asa vor vota si rudele mele, prietenii mei. sper sa voteze si dusmanii mei la fel.

  38. Si eu as vota pentru desfiintarea sectoarelor! Conditia ar fi ca functia de primar general sa fie ocupata de presedintele Norvegiei!
    N-ar fi mai bine sa nu mai alegem un primar general si-un consiliu municipal?
    N-ar fi mai bine ca reprezentanti ai consiliilor de sector sa fie desemnati a forma un consiliu general ad-hoc, atunci cand e nevoie de legislatie municipala?
    N-ar fi mai bine ca primarii de sectoare sa formeze un comitet (ce urat suna!) municipal, care sa preia atributiile primarului general (atributii de ordin executiv)?
    Nu-i mai descentralizat asa?
    Da’ ce stiu eu?! Habar n-am!
    Stiu doar ca Norvegia n-are presedinte! Altii nici atat nu stiu, da’ fac legi!
    S-auzim numai de bine!

  39. Mafia clanului Udrea vrea sa puna stapanire pe capitala. In Bucuresti avem primari competenti. In consecinta, noi nu avem nevoie de proiectul dnei.Udrea.

  40. deci numai astia din pdl pot veni cu idei de astea super geniale, ei incet, incet daca nu suntem atenti transforma romania intr-un dezastru

  41. ce intrebare e asta?? pai cum am vota?? evident impotriva, desi ma mai gandesc avand in vedere de dovada gandirii poporului roman, nu m-ar mira sa o sustina pe cucoana udrea

  42. afara cu mafiotii astia care vor sa aduca romania inapoi in comunism, trebuie indepartati pana nu e prea tarziu, sper ca toate initiativele dvs sa se concretizeze ca sa nu ne intoarcem de unde am plecat

  43. @ Dan Voiculescu
    Pentru că ştiu că vă plac micile genii, vă semnalez un mic geniu în ale picturii. Acest domnişor poate ajunge, fără doar şi poate, cel mai mare pictor al României: Alexandru Kacso. Are resursă artistică, are chemare… urmează să aibă şi condiţiile necesare pentru a se exprima (în România este cam greu să exişti ca pictor). Sund convins că pictura lui va ajunge la sute de mii de euro în cel mai scump timp.

    În aceste zile expune la Atelierul de creaţie Sultana, Calea Grivitei nr. 403, bloc R, scara B, subsol, sector 1,(intrarea prin spatele blocului) Bucureşti. Eu am văzut expoziţia, câteva momente, la TV. Mergeţi acolo şi vă asigur că nu veţi regreta.

    http://sultana-art.blogspot.com/

  44. mai bine s-ar face un referendum cu privire la obligativitatea ca cei care candideaza pentru un loc in Parlament sa treaca prin niste teste psihologice. Aceasta idee mi-a venit de la conferinta de presa sustinuta de nervosul Gabriel Oprea.

  45. Din lipsa de activitatii, Udrea vine cu fel si fel de propuneri. Acest lucru nu inseamna ca noi trebuie sa fim de acord cu dansa. Personal, consider ca avem nevoie de primariile de sector.

  46. AVERTISMENT PROVINCIAL

    Bugetul Capitalei vi l-a furat o Javră
    Vreo patru ani şi n-aţi făcut rocoş ,
    Şi-o să vă mai fure, deşi faceţi lavră ,
    Punguţa cu doi bani … madam Cocoş .

  47. Motto :
    Nu-i dubiu că Traian e cel mai mare as,
    descoperind chiar roata pe care va fi tras.

    AXA BUCUREŞTI-BEIJING-WASHINGTON

    Hu Jintao (creditorul roşu) e în State
    Tet a tet la Casa Albă cu-al său frate,
    Să-i pună Obama la Băsescu pilă
    Pentru un mare împrumut, din milă,

    Cu dobândă mică, pe două zeci de ani
    (Chiar nerambursare dacă nu are bani).
    E vremea ca Traian s-abdice de la crez
    Şi să-şi legifereze statutul de ” chinez ”

    Asigurând românul speriat că de nu ai,
    Te urci în avion, dând fuga la Shanghai
    Să iei un împrumut, legal, fără condiţie,
    Scoţând pe veci din uz cuvântul inaniţie.

  48. Eu zic sa impartim Bucurestiul in 12-24 sectoare…si fiecare cate un primar, sa fie si mai aproape de oameni, sa cunoasca si mai bine problematica din coltul strazii de la el.
    Normal ca e cu mult mai usor sa convingi niste oameni de pe o strada sa te voteze decat un oras intreg.
    @APOFTEGMA de ce sa fim egoisti? Eu mi-as dor de exemplu ca Piedone sa castige Primaria Generala., si sa fie mai tare decat un ministru -vorba unui alt coleg de blog.

  49. Este ca si in agricultura: faramitezi parcele, le dai la oameni cate o bucatica…fiecare isi cunoaste parcela de la un capat la celalat (e mandru ca e proprietar) insa niciodata nu va avea recolta la hectar fata de o asociatie serioasa de astfel de parcele., nu va putea pe parceluta sa implementeze toate tehnologiile moderne, nu-si va permite sa angajeze profesionisti (agronomi,zootehnicieni, ingineri, economisti etc)credibilitate mai putina cu partenerii externi,putere financiara redusa.
    Desigur: asociatie serioasa…ceea ce in cazul nostru ar insemna Primarie Generala profesionista si nu plina de „vampiri monetari” :)

  50. am impresia ca incet-incet udrea acapareaza tot ceea ce inseamna resurse financiare si putere de decizie in tara asta. este incredibil. trebuie sa facem ceva ca sa oprim aceasta hotie

  51. desfiintarea sectoarelor inseamna desfiintarea capitalei. daca legea respectiva va fi aplicata, rezultatul va fi un haos de nedescris

  52. @australianul nu cred ca din lipsa de activitate vine udrea cu astfel de propuneri ci pentru ca isi urmeaza punc cu punct planul de a pune stapanire pe romania, ea si clica ei de profitori

  53. basescu o sa ajunga ca presedintele tunisiei daca o mai tine in brate pe madam udrea. oare cand s-o trezi la realitate?

  54. sunt de acord cu referendumul. decat sa dati pe mess mesaje cu sabotarea benzinariilor, mai bine ar fi sa ne ocupam cu lucruri serioase, care privesc interesul general

  55. In agricultura din Romania e la fel ca in politica si administratie. Ai dreptate.

    Toti tipa dupa subventii de la stat si, mai nou, de la UE ca altfel nu pot face agricultura (desi cativa reusesc foarte bine), stau pe bucatica lor dezorganizati si se bat cu pumnul in piept ca ei sunt cei mai tari din domeniu.

    Faramitarea in urma retrocedarilor masive din anii `90 au distrus complet agricultura, iar frica de colectivizare, voluntara sau fortata, a definitivat procesul. Acum, micile asociatii incearca, dar cu greu reusesc sa puna agricultura pe picioare. Pacat ca „lumea” nu are puterea sa asculte de specialisti.

    In domeniu, ar trebui macar o strategie care, dezvoltata la nivel national, sa fie aplicabil la nivel local. Actualul PNDR e plin de principii si obiective, dar e inutil.

    Trebuie sa se trezeasca „lumea”.

  56. POPOR ROMAN, ROMANIE, TREZESTE-TE !!!

    PROTESTUL DE LA BENZINARII TREBUIE SA CONTINUIE

    SINGURA SOLUTIE ESTE CA SA FIM SOLIDARI SI

    INCEPIND CU JOI 20 IANUARIE, TIMP DE 2 SAPTAMINI,

    SA NU ALIMENTAM DE LA NICIO BENZINARIE OMV-PETROM.

    RESTUL BENZINARIILOR NE ASTEAPTA !!!

    FARA CLIENTI, SAU O REDUCERE DE 75-80% A CLIENTILOR, PE O DURATA DE 2 SAPTAMANI OMW VA AVEA PIERDERI CONSIDERABILE, ESTIMATE LA ZECI DE MILIOANE DE EURO.

    OMV-PETROM NU POATE SA-SI PERMITA ASA CEVA.

    IN FINAL VOR REDUCE PRETUL !!!!! NU AU ALTA SOLUTIE !!!!

    In anul 1998 in Franta s-a aplicat exact acelasi gen de protest.

    Shell a rezistat doar 5 zile, apoi a cedat.

    PRESA, TV DIN EUROPA SI TOATA LUMEA VOR TRANSMITE ACEASTA SITUATIE, IAR POPORUL ROMAN VA CISTIGA RESPECTUL CELORLALTI, VA ARATA CA POATE SA FACA SI CE TREBUIE, CA NU ESTE RESEMNAT.

    PENTRU OMW-PETROM AR FI O MARE SURPRIZA ! !!!

    NU SE ASTEAPTA LA ASA CEVA, DEOARECE OMW CREDE CA :

    · SUNTEM UN POPOR FARA VOINTA SI CONSTIINTA NATIONALA;

    · NOI ROMANII NU PUTEM SA FACEM ASA CEVA, CA SUNTEM O MAMALIGA MOALE ;

    · DACA AM “INGHITIT” IN TACERE, FARA SA AVEM NICI O REACTIE, MIZERIA DE CONTRACT PRIN CARE OMW A PRIVATIZAT PETROM-ul, POT IN CONTINUARE SA NE TRATEZE CU DISPRET, SA NE MANIPULEZE IN MOD DISCRETIONAR;

    · GUVERNUL NOSTRU NU SE VA IMPLICA IAR EI, OMW VOR PUTEA SI MAI DEPARTA SA FACA CE VOR, SI SA NE-O TRAGA CUM VOR !! !!!!!!!!!!!

    AMINTITI-VA DE DECEMBRIE 1989. DACA ATUNCI AM FOST MANIPULATI, SA DOVEDIM CA AM INVATAT CEVA SI DUPA 20 DE ANI SA ARATAM CA AVEM DEMNITATE, CA NU SUNTEM VACA DE MULS NICI PENTRU OMW DAR NICI PENTRU ALTII == atentie la ROSIA MONTANA !!!

    TREBUIE CA 2 SAPTAMINI SA NU ALIMENTATI DE LA OMW-PETROM.

    AVEM ACUM ACEASTA OPORTUNITATE, REZULTATUL LACOMIEI DUSE PESTE LIMITA DE OMW, DAR SI DE DELASAREA GUVERNULUI NOSTRU.

    SA ARATAM, CA NOI ASTIA MULTI, STIM ACUM CE TREBUIE SA FACEM

    Dati mai departe acest mesaj, sa ajunga in toata tara

    RECUNOSTIINTA TINERILOR , EI SUNT VIITORUL ROMANIEI

  57. ma intreb, ce mai urmeaza? probabil desfiintarea tuturor ministerelor in afara de cel de turism. si eventual a tuturor partidelor in afara de pdl, partidul unic.

  58. OPREA oprea ruşinea

    În sufletul spurcat are un ulcer
    Baba Cloanţa – Rondela Culcer.
    Se vede bine pe ecran, că e cu nişă
    (la tvr); bt din când în câd se chişă
    prin institutul de studii populare
    (as în tot ce are titlul de măscare).

  59. Domnule Voiculescu
    Urmaresc cu multa atentie comentariile depe blogul dumneavoastra. Majoritatea sunt inteligente si pertinente. Ele depasesc cu mult calitatea celor care ai reprezinta in parlamentul roman. Nu cred ca exista pe acest glob o clasa politica mai putin inteligenta si mai corupta. Numai asa se poate explica cum un betiv si o nulitate absoluta poate fi presedinte. Pastrati o anumita distanta ….de partenerii de coalitie ….pana nu veti fi asimilati in constiinta publica cu acestia. Ramaneti singurul om competent in oceanul incopetentei. Folositi media din plin.
    Aratati ca in fruntea noastra se afla un criminal aflat in atentia politiei internationale. AM PREDAT SERVICIULUI INTERPOL DE LA ONU
    (Office of the Special Representative for the International Criminal Police Organization (INTERPOL) to the United Nations
One United Nations Plaza, Room 2610, New York, NY 10017)
    URMATOARELE DOCUMETE PERTINENTE ACTIVITATII CRIMINALE AL ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU
    http://blog.imperiaonline.me/

    http://blog.imperiaonline.me/2009/12/12/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe/
    2 inregistrari cu Traian Basescu recunoscand:
    Falsificare de probe
    Sechestrare de persoane
    Incendiere de nave
    Contrabanda in zone de razboi

    Prima inregistrare audio cu Traian Basescu povestind despre o intamplare in care a fost implicat la inceputul carierei sale de comandant de nava, mai exact cand era comandant al navei Arges, prima nava primita in comanda.
    Ce s-a intamplat?
    Era la vreo 3 luni comandantul acestei nave, nava ancorata intr-un port din Franta, a izbucnit un incendiu in care au fost implicate 38 de nave, efectul a fost o poluare masiva a Senei, nava sa fiind suspectata ca fiind cauza incendiului.
    Ce a facut presedintele nostru Traian Basescu in timpul si dupa cele 28 de zile de ancheta?
    Ascultati-l pe el personal, cu atentie maxima in jurul minutului 2 al inregistrarii audio:
    Inregistrare AUDIO 1:

    BASESCU TRAIAN
    1. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI CRISANA (1983), A SECHESTRAT LA BORDUL NAVEI SI A RAPIT DE PE TERITORIUL SIRIEI CINCI CETATENI SIRIENI PE CARE I-A ADUS IN ROMANIA, LA CONSTANTA (NU SE CUNOASTE PRETUL RASCUMPARARII);
    2. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI ARGES, IN 1981, A INCENDIAT 38 DE NAVE SI RADA PORTULUI ROUEN – FRANTA. ADEVARUL A FOST AFLAT IN 1998;
    3. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI PETROLIERE CRISANA, A EXECUTAT ACTIVITATI DE CONTRABANDA (1983-84) CU PRODUSE PETROLIERE, PENTRU UNUL DINTRE STATELE COMBATANTE, IN ZONA DE CONFLICT – RAZBOI (LIBAN), ZONA SUPUSA EMBARGOULUI ONU PROBA FAPTELOR TERORISTE.
    – APOLOGIA FAPTELOR TERORISTE ENUMERATE MAI SUS, FACUTA DE BASESCU TRAIAN IN EMISIUNEA “STAREA DE VEGHE – IN SPATELE USILOR INCHISE” REALIZATA DE ZIARISTUL SORIN ROSCA STANESCU – DIRECTOR AL COTIDIANULUI IN LIMBA ROMANA “ZIUA”, IN CARE BASESCU TRAIAN A FOST SINGURUL INVITAT EMISIUNEA A FOST DIFUZATA IN DIRECT DE CATRE POSTUL DE TELEVIZIUNE NATIONAL DIN ROMANIA “PRIMA TV BUCURESTI”.
    DATA REALIZARII EMISIUNII, IN DIRECT CU TELESPECTATORII A FOST IN 23/24 IUNIE 1998,
INCEPAND CU ORA 23:30.
    SUBIECTUL DE BAZA AL DEZBATERII A FOST “COLABORAREA LUI TRAIAN BASESCU CU ORGANELE FOSTEI SECURITATI DIN ROMANIA”.
    Inregistrare AUDIO 2:

    ROBERT HORVATH -DEVA
    http://devanewyork.blogspot.com/

    http://www.devagallery.com/

  60. cat timp este o initiativa din partea pd-l ar trebui votat impotriva. nu exista un moment in care ei au fost la putere sa faca ceva bun pentru tara sau pentru romani. tot ce fac ei este doar pentru interes personal, si, mai mult ca sigur, chiliman are dreptate.

Comentariile sunt închise.