Faceti ceva cu Valentine’s Day? Îi gasiti vreo utilitate? Nu-i o sărbătoare a generatiei mele, dar, oricum, altul ar trebui să fie „publicul tinta”: faceti parte din el?

46 COMENTARII

  1. Cred ca e o sarbatoare inutila. Indiferent ca e vorba de sf Valentin sau Dragobete. Daca te iubeste te iubeste tot anul. Daca nu… nu. Asta e doar o sarbatoare in care ploua cu cadouri rosii, spre propasirea economica a comerciantilor. Sau o sarbatoare a adolescentilor, pentru ca nu au alte probleme la care sa se gandeasca.

  2. @ Dan Voiculescu

    INTEROGAŢIE

    Când n-ai de un’să iei doi lei ,
    Ca să plăteşti căldura în bordei
    Şi să cumperi lapte la buflei ,
    Îti mai arde de Valentine’s Day ?

  3. MITOLOGICA
    Boc, boc, boc (asemanarea cu numele sinistrutului nostru prim-menestrel e pur intamplatoare) la usa lu’ Bunicu:
    -Ce faci nepoate!
    -Primesti cu arcu’!?
    -Afroditooo-hai, striga atunci Bunicu, e ziua lui Marcu!?
    -Nuu! E Valentin.
    -Uf, ofta bunicu, scarpinandu-se-n cur, ce m-am speriat! Baga!

  4. Valentine Day
    Este un eveniment important. Ridica multe probleme si cadouri. Ma intalnesc impreuna cu sotia mea Kiyoko cu doua cupluru de romani la un restaurant boem sa sarbatorim evenimentul. Este in Harlem….multi negrii si se danseaza ca pe timpul prohibitiei.
    Fiind cineast si etern indragostit ma gandesc sa folosesc notororetatea blogului sa transmit un gand de dragoste eterna artistelor romane pe care le-am cunoscut.
    @ Bibliotecaru
    Din experienta mea occidentala toata lumea raspunde la bloguri sau la scrisori.
    De la presedinte pana la un star de film. Deobicei scrisorole sunt semnate si multi le pun pe perete. Poate nu toate sunt personale dar este un efort in aceasta privinta. Este un efect al democratiei. In fond participarea mogulului ar avea un efect benefic chiar pentru persoana in cauza, In locul unui personaj de carton am lua cunostinta cu un Voiculecu mai real ,legat de persoanele si idealurile pe care sustine ca le reprezinta. Apoi blogul este citit de lume multa si „buna „. Presedintele le citeste personal si analistii serviiciilor le interpreteaza. Un lucru al stiu de la sursa.
    DEPARTAMENTUL DE STAT SUA ARE O INTREBARE PENTRU DAN VOICULESCU …..
    Este in atentia sectiei romane de la Departamentul de stat SUA. Chiar astazi am fost intrebat daca exista vreo reactie Voiculescu la declaratia guvernului SUA care considera Bucurestiul ca centru financiar AL Queda. Sume uriase de bani provin din contrabanda de alcohol si tigari. Este evident ca o asemenea operatie de anvergura nu putea avea loc fara umbrela serviciilor romanesti si aprobarea lui Basescu. (Deschideti pentru amanunte Robert Horvath Deva blog ). In concluzie noi si americanii nu stim parerile unui politician de anvergura …un adevarat sef al opozitiei in legatura cu probleme de importanta capitala. Deci chiar si autoritatile diplomatice americane au o intrebare . Dece o declaratie a Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey care declara ca Ben Laden conduce cea mai importanta organizatie terorista din Romania nu intra in atentia ….daca nu a parlamentului cel putin in atentia Antenei 3. Daca o declaratie a a ministrului adjunct american specializat in terorism este complect ascunsa si cenzurata de media romana…..licrurile sunt mai mult decat grave. Intrebarea americana duce la o intrebare personala. Dece cea mai importanta declaratie SUA nu este intrebuintata la inmormantarea regimului Basescu ? Dece ? Asteptam un raspuns .

  5. daca as fi avut bani, mi-as fi scos si eu sotia la un restaurant. dar asa, i-am cumparat un buchet de flori si sarbatorim acasa

  6. urasc aceasta zi, la fel cum urasc si halloween-ul. avem si noi dragobete. ce ne trebuie sa copiem zilele altora? sa ne mai lase in pace americanii astia

  7. 14 februarie nu semnifica nimic altceva decat dorinta oamenilor de a inventa noi ocazii pentru a sarbatori. Nu putem sa-i condamnam, nu?

  8. Eu am fost la munca. La fel a fost si prietena mea. Ne-am intalnit acasa si acum ne pregatim sa ne uitam la un film. Cam acesta a fost „Valentine-ul” nostru.

  9. E mult prea siropoasa aceasta sarbatoare. Nu prea sunt genul. Chiar daca sunt tanar, nu-mi plac dulcegariile de genul acesta. Doar asa, ca sa bag bani in buzunarul unor marketeri.

  10. Nu pot sa zic ca sunt in tabara pro Valentines Day, insa cu siguranta nu sunt in tabara contra. Sincer, ma enerveaza cei care dau ochii peste cap trezindu-se brusc mari patrioti. Cred ca orice sarbatoare, importata sau nu, care face oamenii mai buni, e la randul ei…buna. Deci….go with the flow si nu mai fiti atat de incrancenati.

  11. @ Bibliotecaru

    e politician… nu te lasa amagit . uite un calcul sumar

    in dreapta sunt categoriile si in paranteza numarul de posturi la fiecare categorie . matematica ne arata urmatoarea realitate cruda
    – 540 postari vs – 30 raspunsuri (am inclus si replici sunt generos)
    uite dublez raspunsurile le fac 60 incluzandu-le si pe cele de genul de mai sus de tapuns pe postare ca sa nu ma acuze ca-s manipulator . ceea ce da un raport de 1 la 9 si repet …sunt generos .

    @ on topic . cat priveste valentine’s raspunsul e nu pe linie asteptam dragobetele . daca nu ma baneaza pana atunci ca is mai ceva ca broscoiul lui Oltean

  12. mie-mi place foarte mult. mi-as dori ca fiecare zi sa fie un prilej de sarbatoare, insa ma multumesc si cu cateva zile pe an. motiv pentru care nu pot sa ma plang de aparitia unei noi sarbatori, fie ea importata sau nu.

  13. nu-mi place deloc aceasta zi in care unii nu se pot abtine de la gesturi libidinoase, dulcegarii ieftine si alte chestii siropoase.

  14. Bărbaţii se chinuiesc să scrie felicitări romantice şi îşi dau jumătate de salariu…
    pe o seară la restaurant și cadouri, iar femeile dau fuga la raionul cu lenjerie intimă, căutând ceva cât mai sexy pentru o noapte de pasiune.

  15. Conform unor studii, bărbaţii nu pun mare preţ pe cadourile romantice. Se pare că jumătate dintre bărbaţi vor să primească doar sex în dar.

  16. Femeile, consideră că de Valentine’s Day partenerul ar trebui să facă un gest romantic. Un sfert dintre femei vor o cină la lumina lumânărilor, 14% şi-ar dori o felicitare, iar 12 % se mulţumesc cu un buchet de flori. Doar 14% dintre femei vor să facă sex de Valentine’s Day.

  17. (R) CEL MAI CADOU

    Azi pe coama unei case vis-a-vis de bloc,
    Un guguştuc făcu trei-patru plecăciuni, pe loc,
    Perechii sale, atentă şi foarte receptivă la amor,
    Cum se obişnuieşte-n lumea pură a guguştucilor.

    Convinsă, zâna se lăsă în jos, pentru stabilitate,
    Iar craiul, hotărât, nevoie mare, i se urcă pe spate
    Cătând la potriveala cozii, o taină doar de ei ştiută.
    – Ce faci Vasile-mi zise Leana ;- O lecţie… văzută !
    ………………………………………………………………..

  18. Raspuns – Agentului non-statal Robert Horvath

    Participarea de dragul participarii nu exista.

    Va vad pe toate siteurile si pe forumurile romanesti. Exista cateva atitudini care trebuie adoptate, cateva demersuri, gesturi, reflectii, cateva intrebari care se impun, dar si unele comportamente care se impun.

    Sa incercam sa facem un tur de orizont. Pomul se cunoaste dupa roade, iar omul se cunoaste intotdeauna dupa fapte. Eu nu as vrea sa ma iau de sireturi cu nimeni. Mintea trebuie cucerita, nu spatiul sau.

    Politica fara cunoastere este asemenea unui razboi fara strategie, iar cunoasterea fara politica este o strategie fara razboinici: razboiul este continuarea politicii cu alte mijloace.

    Oricine are dreptul sa aiba drepturi, dar unii abuzeaza de aceste privilegii.

  19. Nu este o sarbatoare in adevaratul sens al cuvantului, este doar o ocazie de iesit cu iubita in timpul saptamanii…..In anii trecuti nu era nici macar atat, dar acum, vad ca toata lumea o ia in serios si se pregatesc cu adevarat…

  20. Nu prea sunt genul care sa sarbatoreasca. Nici de ziua mea nu prea am chef de sarbatorit.
    Valentine`s Day e un prilej de a sarbatori acel „impreuna”. Chiar daca poti face ceva romantic pentru partenera in fiecare zi, de cele mai multe ori grijile vietii cotidiene te fac sa uiti. Asa incat e o zi in care ti se aminteste ca poti face ceva special pentru cea/cel de langa tine. La fel ca si aniversarea de 1, 2 ,3 ani a relatiei, Craciunul, Dragobetele etc.

    O floare pe 14 februarie poate face fericita orice femeie.

  21. Nu sunt amatoare de Valentine’s Day cata vreme avem Dragobetele, pe 24 februarie. Nu e cazul sa importam sarbatori cand avem propriile traditii de respectat.

  22. Fiecare dintre noi are la dispozitie 365 de zile intr-un an pentru a-si arata dragostea si aprecierea fata de persoana draga.Nu cred ca trebuia inventata o zi care sa te oblige sa faci asta.Si in niciun caz una care nu ne apartine, cu iz pur comercial.

  23. @ Dragos – o cita pe Udrea, bai Dragos Troll Batran.
    @mogul – ma Diotallevi, fa si tu aste calcule pe blogul lui Sebi Lazaroiu, acest Cohn-Bandit al viitoarei ”revolutii a frustratilor sexuali”. Al carui Hendrix va fi, desigur – Ponta.

  24. Parerea mea? O sarbatoare de import, pur comerciala! Dragobele este pe plaiurile noastre sarbatoarea celor indragostiti si se serbeaza din strabuni!
    De altfel, cine iubeste, iubeste zilnic, fara a exista o sarbatoare anume!

  25. @ mogul
    :)
    Trebuie să-i fac atunci o dedicaţie muzicală domnului Voiculescu, pentru încurajare… Motivaţia este mama implicării.

    M-am gândit la o lucrare de Henry Macini scrisă, cred, imediat după The Pink Panter (şi totuşi atât de diferită ca stil) pentru filmul „The Great Race” regizat de Blake Edwards, în 1965.Fragmentul se numeşte „Pie in the Face Polka” şi îl are la flaut pe, poate, cel mai mare flautist român al momentului, dl. Ion Bogdan Ştefănescu.
    http://www.youtube.com/watch?v=xXNpVBtirDs

  26. Pe 25 Martie 2011 poporul roman iese in strada!
    Cerem tuturor celor ce vor fi prezenti sa faca un mars de protest pasnic, fara incidente, pe marile artere ale oraselor si in pietele centrale ale acestora. Poporul roman nu vrea violenta!
    Acest protest nu este organizat de niciun partid politic, organizatie guvernamentala sau sindicat.
    Este un mitig de protest al intregului popor care cere aducerea in instanta a celor ce savarsesc acte de coruptie si abuz in institutiile statului.

    Deoarece acesta este un protest al oamenilor, cerem participarea activa la dezbaterile ce vor avea loc pe aceasta pagina pentru a gasi cu totii solutia optima de manifestare in ziua de 25 Martie 2011.

    Propaganda puterii va fi activa zilnic pe aceasta pagina, asa ca cerem oamenilor sa fie foarte atenti in discernerea informatiilor care vor aparea in aceste zile aici.

    Nu va fie frica!
    Avem drepturi!
    Lasati lumea sa stie!
    Impreuna vom reusi!

    Dati vorba in tara!!

    http://www.facebook.com/event.php?eid=164393376944694

  27. Orice eveniment -sarbatoare religioasa sau pagana- care celebreaza Iubirea intre parteneri este binevenita pentru reinvierea sau sustinerea sentimentelor frumoase care, de multe ori, ni se ascund in tainice cotloane sle sufletului pana uitam de ele.
    Importata sau nu, la fel ca Ziua de 1 Martie – care, cu putina imaginatie si promovare ar putea fi si ea preluata de altii, de ce nu – este inca o Zi a Bucuriei celor ce se iubesc.

  28. @ ETC
    Amestec vorbele sau scrisul cu faptele ., Roadele actiunilor mele sunt mai mult decat evidente dar sunt cenzurate de servicii. Am creiat uriasul scandal ICR New York prin trimiterea politiei la expozitia antisemita, anticrestina si pornografica organizata de statul roman. Datorita denuntului meu Basescu a fost introdus ca martor in procesul celui mai mare traficant din istorie Victor Bout. Procesul va avea loc in Septembrie. El nu poate avea loc fara participarea presedintelui roman…toate armele transportate de Bout fiind fabricate in Romania si poarta aprobarea si semnatura lui Basescu. Inainte de extradarea lui Bout i-am luat impreuna cu sotia mea Kiyoko un interviu in Tailanda. Am avut o discutie out -camera in care m-a asigurat ca in cazul deschiderii unui proces impotriva sa, il va implica pe Traian Basescu direct si va cere punerea sa sub acuzare.
    Datorita scriisorii mele catre Sarkozii sa redeschis dosarul Rouen unde criminalul Traian Basescu a incendiat 46 de vapoare iar apoi a schimbat probele.
    Am desvaluit transportul de armament romanesc special in Africa unde arme Ak-47 sunt vandute la un sfert de pret. Interpolul ONU este pe fir si se pregateste chemarea lui Basescu in fata unui tribunal international. Aceste arme au cauzat moartea a milioane de persoane si refugiati.
    Trimiterea Dosarului Criminal si Terorism Basescu catre Fbi are efectul scontat si garantez pentru Basescu un loc linistit cu masa, casa si in ingrijire medicala gratuita. Se pare ca el va avea de ales intre o institutie romaneasca , franceza sau americana. In cazul in care va fi acuzat de un tribunal international pentru genocid si crime impotriva omenirii poate sa-si termine existenta intr-o inchisoare elvetiana.
    Cei care cred ca doborarea helicopterelor si uciderea a 60 de soldati si piloti purtand uniforma americana va fi uitata se inseala amarnic. Denunturile mele sunt facuta in calitate de ziarist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme. Sunt cetatean american si japonez si fac si eu ce pot.
    Pentru inforrmatii suplimentare deschideti ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  29. Avem şi noi Dragobetele, pe 24 februarie, însă cum tradiţiile autohtone nu mai prind la generaţiile tinere, îndrăgostiţii îşi declară iubirea prematur, cu zece zile mai devreme. Si cum un simplu „te iubesc” nu mai are valoarea de odinioara, tinerii amorezati isi daruiesc jucarii de plus, felicitari ori dulciuri, musai decorate cu o inima rosie.

  30. Valentine’s Day, ziua îndrăgostiţilor de peste ocean, este un kitsch important, preluat de români în ultimii ani şi primit cu mare bucurie de comercianţi. Bărbaţii aleargă ca nebunii după cadouri, excursii, rezervări la restaurante, iar toate acestea însoţite, bineînţeles, de flori.

Comentariile sunt închise.