Remarcabil comentariul Oanei la postarea de ieri. Îl citez integral pentru că exprimă, după părerea mea, senzatia de nesiguranta a întregii Românii în raport cu deciziile unui stat incompetent si, adesea, de-a dreptul tâlhar.

Oana Says:

februarie 22nd, 2011 at 1:29 pm

Dar a fost vreodata altfel de cand au venit acestia? Mereu sunt de vina altii, preferabil Decebal si Burebista. Se iau masuri cu rea-vointa si cand se ajunge acolo unde specialistii au avertizat ni se spune ca a fost, in cel mai bun caz, incompetenta. Tare mi-as dori sa se instituie raspunderea personala. A semnat pentru o goanga, sa plateasca omul de stat si familia lui, si urmasii urmasilor lor. Pentru ca oricum suferinta, lacrimile si bolile milioanelor de romani pe care i-au omorat cu o singura semnatura, astea nu vor fi platite niciodata! Germania nici acum nu indrazneste sa ridice capul in problema evreiasca. Pentru genocidul de la noi cine va plati?

53 COMENTARII

  1. Comentariu corectat
    RASPUNDEREA
    Consider comentariul Oanei remarcabil. Dar situatia actuala se datoreste nu numai celor de la putere. O raspundere egala o are opozitia. Basescu a bagat
    frica in ea si….. serviciile controleaza tot. Ultima baricada si speranta este trustul mediatic Voiculescu., Atacurile impotriva lui Basescu sunt marginale si fara o destinatie finala. Nu apare nicio ancheta anti Basescu desi subiectele sunt cu zecile.
    DOSARUL DE TERORISM BASESCU remis catre FBI se bucura de atentia asteptata, Primesc zilnic comentarii, documente
    si incurajari. Am primit astfel un numar de mesaje din partea unor ofiteri ai servicilor de informatii care sunt ingrijorati .
    Domnule Horvath
    Urmaresc cu atentie comentariile care le faceti pe blogul profesorului Voiculescu.
    Nu stiu daca aveti cu dansul o legatura personala dar vrem prin intermediul dumneavoastra sa-i trimiteti un mesaj urgent. Se pregateste un dosar care sa dea satisfactie poporului infometat, si ” insetat de dreptate „. Surse de regula bine informate, ne-au anuntat ca intr-o saptamana-doua DNA ar proceda la retinerea Cameliei Voiculescu, fiica liderului conservator Dan Voiculescu, cea care a preluat administrarea afacerilor tatalui ei. Cica ar exista si probe. Aici nu bagam mana in foc, pentru ca un asemenea dosar nu poate fi disociat de conotatiile sale politice, Vestea asta ne aminteste de jelania lui Dan Voiculescu, care acuza ca e monitorizat cu intreaga familie de catre SPP. Adevarul era doar partial, el fiind monitorizat mai cu seama de noi de SRI!
    Aveti dreptate Domnule Horvath. Voiculescu trebue sa se miste rapid si terminal. Daca Antena 3 ar prelua un singur capitol din denuntul dumneavoastra catre FBI, Basescu ar fi terminat. Maine va fi prea tarziu.
    Cu respect. Tinem legatura.
    DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU POATE FI CITIT DESCHIZAND
    http://devanewyork.blogspot.com/
     

  2. @ Dan Voiculescu
    Dacă ne trebuie neapărat un Pantheon, am putea să schimbăm destinaţia Sălii Palatului, că tot seamănă a Pantheon… are un fel de coloane, are şi cupolă, este şi încăpătoare… :D

  3. PDL a dat ceea ce nimeni, în istoria parlamentarismului din România, n-a fost în stare să dea până acum în România: primul preşedinte al Parlamentului femeie, Roberta Anastase. Este cu adevărat un om care, dincolo de calităţile politice pe care dvs. le cunoaşteţi, este un om cu suflet de adevărat pedelist, un om pentru care sufletul, inima, dedicaţia, capacitatea de a fi alături de cei care sunt la greu, aceste lucruri nu le are oricine… Iar Roberta Anastase este acel coleg pe care orice pedelist şi-l doreşte. Roberta a reuşit, când nimeni nu credea, că vom reuşi să trecem Legea pensiilor, Legea Educaţiei, legea bugetului de stat, în acord cu FMI. Nimeni nu credea asta. A fost posibil pentru că, dincolo de pedelistul Roberta Anastase a fost omul Roberta Anastase, care a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă, şi pentru toate hoţiile făcute îi mulţumim pe această cale.

  4. ACEST GENOCID PORTOCALIU TREBUIE SA INCETEZE CAT MAI URGENT POSIBIL !!!
    NE-AM SATURAT DE MINCIUNILE ACESTOR GOLANI SI TUTUROR CURVELOR PORTOCALII !!!

  5. In opinia mea, fiecare persoana ar trebui sa raspunda pe masura gravitatii faptelor sale…Teoretic, toata lumea aproba aceasta raspundere, dar practic, nu se vede nimic. Boc&basescu cand vor platii pt dezastrul in care se afla Romania?

  6. CONSIDER CA AR BI MAI BINE IN ROMANIA FARA BOC, UDREA, VIDEANU, BERCEANU, PORA, LAZAROIU, BOUREANU, SI TRUPA DE ASALT A LUI BASESCU IMPREUNA CU UDMR CARE SUNT DEPENDENTI DE SECURISTUL BASESCU.

  7. „sa plateasca omul de stat si familia lui, si urmasii urmasilor lor”…e adevarat ca romanii suporta toate masurile aberante luate de basescu si guvern, si este la fel de adevarat ca EL, personal ar trebui sa plateasca scump pt tot….dar nu stiu daca familia si urmasii ar trebui sa plateasca pt dezastrele provocate de acesta…oricum, sunt deja pedepsiti facand parte din aceeasi familie…Parerea mea e ca fiecare este raspunzator pt faptele pe care le comite!

  8. PONTA JOACĂ CU NEGRELE

    Procurorul Ponta cunoaşte toată ţigănia din vămi, motiv pentru care a păstrat pe tabla de şah numai piesele negre, despre care deţine probe indubitabile.
    Are însă o problemă de culoare, cu regina, alias blonda Helena Urdea care ar trebui să fie neagră…Cum să formuleze acuzarea ? Îl scoate din încurcătură Mădălin :
    – Şefu şezi copăcel, gagica e de etnie rromă dar umblă cu cioara văcsită !
    – Vreau proba Mădăline.
    – O prindem în poză când îşi ridică poalele, că acolo nu e blondită…
    – Dar regeale *JON ?
    – Ăsta oricum e negru (de supărare).

    *Javra Ordinară Naţională

  9. @Fault:
    Poate e vorba de piese albe,totusi, iar regina e de fapt un rege in ton cu piesele respective (bucatile respective zic :) ) si de aceea nu-l/n-o gaseste nimeni…
    Facu’ rocada…mare….- ca a’ mica se face in directia opusa pozitionarii reginei sale.
    :)

  10. oana a tras un semnal de alarma. a punctat foarte bine. mi-ar placea ca raspunderea personala sa fie un element important al campaniei din 2012. promiti ceva, semnezi pentru asta si iti asumi responsabilitatea, respectiv consecintele.

  11. eu ma simt sufocat. simt ca nu mai pot respira. parca traiesc intr-o inchisoare de dimensiuni foarte mari, in care sunt „coleg” cu tot felul de corupti, smenari, combinatori, parveniti, snobi etc. aceasta inchisoare, este gestionata tot de corupti, smenari, combinatori, parveniti etc. nimeni nu face nimic in interior, totul se reduce la propria persoana. si la supravietuire. altii sunt leneshi, superficiali si se multumesc cu aceasta situatie. de „evadat”, nu pot. nu se cade. simt ca trebuie sa raman aici si sa lupt. sa ma lupt pentru a trezi la realitate colegii de „inchisoare”, pentru a face ceva, pentru a transforma „inchisoarea” intr-o tara. intr-o tara gestionata de competenta. de profesionalism.

  12. “DACĂ NU -ŢI SCRIU, SĂ NU-MI RĂSPUNZI !”

    De ce-ar răspunde oare guvernanţii ,
    Atâta timp cât nimeni nu-i întreabă ?
    Doar rău ne vor conduce ignoranţii ,
    De n-adoptăm urgent soluţia arabă .
    (Ei,ca Păcuraru,să nu facă … treabă)

  13. @ Publius Septimius Geta
    Evoluţia Nuţicăi în raport cu Ponta îmi stârni gândul cum că fiinţa s-ar mulţumi şi cu un “pat” în partida asta. Ce bun i-ar fi un at, că regina „ca calul” nu poate…

  14. Probabil va mai iesi pt a o mia oara Basescu pentru a-si afirma asumarea raspunderii pentru acest esec care nu face decat sa intregeasca tabloul unei guvernari absurde. Nu am inteles inca in cei 7 ani ce inseamna pentru domnia sa aceasta asumare a raspunderii si ce comnsecinte are.

  15. Ar fi cam greu sa nu intelegeti cine conduce coruptia de fapt in aceasta tara dupa ce veti consulta aceste materiale.

    1.

    Fw: Asasinul economic Jeffrey Franks a ucis si economia Argentinei

    Asasinul economic Jeffrey Franks a ucis si economia Argentinei

    S-a tot vorbit de asasinii economici, s-au facut documentare, s-au scris carti. Noua, romanilor, ni s-a parut ca este o chestiune care-i priveste pe altii. Noua nu are de ce sa ni se intample. Pentru ca ne-am crezut europeni. Si noi, si grecii, si bulgarii. Asasinatul economic, ne-am inchipuit, e doar pentru tarile din America latina, pentru fostele state sovietice, precum Ucraina.

    Am citit in carti definitia asasinului economic, dar niciodata nu ni-l putut inchipui aievea. Si Agentia de Investigatii Media a tratat subiectul, iar la vremea respectiva ni s-a spus ca batem campii. Iata ca asasinul economic al FMI si-a aratat in fine fata, s-a devoalat. Este acelasi care a contribuit la criza majora din Argentina, din 2001. Apoi, la prabusirile
    economice din Ecuador, iar recent, la anihilarea economiei din Ucraina, dupa 2004, odata cu venirea „portocaliilor” la putere. De la finele lui 2008, Jeffrey Franks s-a mutat la alti „potocalii”, odata cu noile alegeri, si si-a pus amprenta pe criza economica din Romania, incepand cu 2009. Situatia in care se afla tara , indatorarea fata de FMI, faptul ca Franks este adevaratul conducator al Romaniei se vede cu ochiul liber. Tara a intrat cu un picior in groapa, iar groparii sunt Franks si reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu. Care Mihai Tanasescu, cel mai probabil, asa cum anunta AIM la inceputul anului, ar putea deveni urmatorul premier al Romaniei.

    Conform Jeffrey (Jeff) R. Franks, MPA ’88: „In 1997, Jeff moved to work on Latin American countries. He was desk economist for Argentina ”
    (in 1997, Jeff s-a mutat in America Latina . El a fost desk economist pentru Argentina ). Apoi a ajuns in Ecuator, dupa aceea in Paraguay, iar inainte de Romania s-a ocupat de Ucraina. In Paraguay s-a ocupat de criza serioasa care afecta tara , de datoria uriasa la FMI care a rezultat in urma acestei crize economice. La fel cum acum administreaza datoria uriasa a Romaniei.

    Franks provine din gasca de la Princeton, dintr-o „fratie” de temut pe plan mondial: The Order Of St. Anthony, cu patronul Sf. Anton din Egipt, o societate secreta infratita cu celebra Skull and Bones de la Yale (unde exista si o ramura numita Sigma – The St. Anthony Hall), cu o elmblema la fel de infricosatoare (vezi foto stanga), desi in aparenta societatea respectiva s-ar ocupa cu serate literare intr-o cladire straveche, intretinuta de fratie (foto dreapta). Despre Skull & Bones, ca si despre The Order Of St. Anthony se spune cafac parte din pepiniera Illuminati si pregatesc elitele care sa conduca lumea intr-o noua ordine mondiala social-economica. Daca despre presedintii SUA se spune ca au fost in marea majoritate membri ai Skull & Bones, despre creierele economice ale planetei se spune la fel de clar ca au apartinut Ordinului St. Anthony Of Egypt.

    Si, iata,
    in urma cu doar cateva zile, Argentina a denuntat faptul că FMI aplică Greciei aceleaşi reţete de austeritate pe care le-a aplicat acestui stat latino-american fără a reuşi să îi împiedice acutizarea crizei, în 2001. „Reţeta FMI pentru Grecia este aceeaşi ca pentru Argentina înaintea prăbuşirii din 2001: scăderea salariilor şi creşterea impozitelor” afirmă Jorge Remes Lenicov, fost ministru argentinian al economiei în 2002, în timpul celei mai grave crize economice din istoria acestei ţări. Si, dupa cum se observa nu este numai reteta pentru Grecia, ci si pentru Romania . Un alt fost ministru al Economiei, Roberto Lavagna (2003-2005), artizanul redresării ţării sale: „FMI nu a tras nici un învăţământ din criza argentiniană, nu a învăţat nimic şi emite pentru Grecia aceleaşi recomandări ca pentru Argentina în 2002, cele pe care noi le-am respins abia in 2003, iar dupa ce nu le-am mai aplicat si am cautat solutii
    bune, altele decat cele impuse de FMI, a urmat redresarea”. Deci iata ca respingerea cerintelor FMI – asa cum doreste si Ungaria acum, dupa noile alegeri – nu a dus la secatuirea tarii, ci la redresarea ei economica. E adevarat, insa, Romania este deja datoare pana peste cap la FMI, cu bani ce n-au ajuns in buzunarele romanilor, ci in „bancile mama” din Occident, sau in conturile clientelei politice a actualei puteri.

    Dovada ca Franks n-are, de fapt, nicio solutie economica reala pentru Romania, ci in fapt doreste adancirea crizei in favoarea FMI, este si ciorna pe care a folosit-o la inceputul lui 2010, dupa o intalnire cu Mugur Isarescu (foto stanga). Pe hartie, Franks a schitat sovaielnic o linie de redresare inca de la inceputul lui 2010. O redresare care n-a avut loc, iar acum ni se spune ca va fi in 2011, cand,
    probabil, nici atunci nu se va petrece. Asa ca predictiile lui Franks in materie de economie sunt ca si nule. Asa cum au fost si pentru Argentina .

    Prăbuşirea economică a Argentinei a antrenat la finele anului 2001 o gravă criză socială şi proteste de stradă soldate cu 30 de morţi. A urmat o criză instituţională, între 20 decembrie 2001 şi 6 ianuarie 2002 succedându-se cinci preşedinţi. Argentina a revenit spre creştere economică cu mari sacrificii, după o devalorizare de 65% a monedei sale antrenând sfârşitul parităţii peso-dolar. Si asta dupa ce s-au respins indicatiile FMI.

    Conform unor analisti economici, FMI este arma financiara a asa-intitulatului Guvern Mondial, care are rolul de a conduce lumea dintr-o singura sursa, iar pentru asta trebuie sa prabuseasca mai intai economiile tarilor care nu fac parte din elitele care constituie acum acest guvern planetar ce va instaura noua ordine mondiala, sociala,
    culturala si, mai ales, economica. Iar arma aceasta mortala se afla in mainile unor asasini economici ca Jeffrey Franks.

    http://www.agentia. org/anchete/ asasinul- economic- jeffrey-franks- a-ucis-si- economia- argentinei- 6664.html# formComments

    Corporatocratia – asasinarea economica(urmariti acest film)
    http://www.youtube.com/watch?v=ZNg_Kw0reUU&feature=PlayList&p=A4DCFD655D314A95&index=0&playnext=1
    http://www.youtube.com/watch?v=pqwi7sp9AGk&feature=PlayList&p=A4DCFD655D314A95&index=1
    http://www.youtube.com/watch?v=AIMj22Zn2zA&feature=PlayList&p=A4DCFD655D314A95&index=2
    http://www.youtube.com/watch?v=pSMlj_v-vQU
    Back to top

  16. SCHMBAREA LA ROMÂNI

    Pandele era o construcţie umană plămădită din materia nemuritorilor. Nu se văita de nimic. Avea trei iubiri : un cintezoi captiv, doi băieţi prin ciclul unu şi o soţie fragilă pe care o venera.
    Paharul cumpătat dar neapărat cu strat, în companie plăcută la bomba Honolulu pe Giuleşti, îi prelungea viaţa, după spusle sale, cam cu şase ore pe săptămână (trei reprize a două ceasuri fiecare).
    Era adeptul schimbării, dar nu oricum. Povestea despre insuccesul a două surori titrate, în a emancipa pe bătrâna lor mamă din Pietroaia care de la naştere se purta fără chiloţi ; acestea i-au cumpărat şi au lămurit-o să-i poarte, câteva perechi de chiloţi “moartea pasiunii”. Nătângile nu ştiau că mai de fiecare dată când bătrâna mergea la umblătoare pentru un pipi, uitând că poartă chiloţii îi făcea inutilizabili o vreme…
    Acum când 42 % dintre conaţionali n-au veceuri în case, îi dau dreptate mai mult ca niciodată lui nea Pandele că nu chiloţii ar fi oportunitatea românilor, mai ales că şi cu şi fără chiloţi tot îi aia sărăcia…
    Tot nea Pandele spunea : “să-l aia pe omul nenoricit care dă de băut fără mâcare ! “
    Boc-Băsescu nu dau nici una nici alta, aşa că… să-i aia maidanezii […]

  17. Numelui basescu i s-ar mai putea alatura si denumirea Mondialu’. Basescu Mondialu’ sau….cel mai incompetent Modial daca putem spune si asa ;).

  18. ® Economia capitalistă este ca o structură complexă static nedeterminată ; greu de anticipat când şi unde cedează.
    .

  19. RASPUNDERE SI LIPSA EI
    O VESTE MAI VECHE DAR SEMNIFICATIVA DESPRE BASESCU SI INBECILITATEA DIPLOMATIEI DE TIP BAKONSKY

    Ministrul român de Externe, Teodor Baconschi, a declarat, luni, pentru NewsIn, că a avut o întrevedere cu liderul libian Muammar Gaddafi şi i-a transmis acestuia dorinţa părţii române ca dialogul politic la nivel înalt să continue printr-o vizită la Bucureşti, transmite Realitatea.net. Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, participă, luni şi marţi, la Tripoli, Libia, la cel de-al treilea summit UE-Africa, eveniment organizat sub egida preşedinţiei belgiene a Uniunii Europene. În octombrie, liderul libian, Muammar Gaddafi, îl invitase pe preşedintele Traian Băsescu la reuniunea din capitala Libiei.
    CADEREA LUI GADDAFI ESTE O VESTE GREA PENTRU BASESCU, ERA SINGURA TARA CARE PUTEA SA-I ACORDE AZIL POLITIC,

  20. Aveti mare grija d-le Boc !!! Ce faceti si cui ne vindeti. Rabdarea, ajunge la capat !!! In ziua in care nu vom mai rezista, veti da socoteala !!!

  21. Ma numesc Cirstoiu Mariana din Petrila,jud. Hunedoara si am un baiat de 22 ani cu handicap grav suferind de distrofie musculara progresiva forma duchenne si se afla intr-un scaun cu rotile.Acest guvern nenorocit a emis prin ministerul munci un nenorocit de ordin 1739/2011 care intra in vigoare de la 1 martie.Poate intre timp fiului meu iau crescut muschii ca la” Popeye”.O bataie de joc v-a fi,acesti oameni nu mai au scrupule.
    ordinul1739/2011 loveste si in persoanele cu handicap ca fiul meu care are acest defect genetic din nastere.
    daca se doreste cu adevarat curatenie sa se mearga la cei cu handicap dobandit dubios si sa se vada cati din acestia au cu adevarat handicap dobandit si cati nu.Puteti mediatiza pe media sau sa impiedicati ca in urma ordinului1739/2011 sa fie chemate la comisie persoane cu handicap grav nedeplasabili? cu grad permanent.Sa vina la domiciliu sa-i verifice.Cu stima Cirstoiu!

    ministrul muncii, familiei si protectiei sociale emite prezentul ordin.
    Art. 1. — Se aproba Procedura de suspendare a dreptului de asistenta sociala sub forma de prestatii sociale a persoanelor adulte cu handicap, in situatia reevaluarii ca urmare a recomandarilor cuprinse in documentele intocmite in urma unor actiuni de control dispuse prin ordin al ministrului muncii, familiei si protectiei sociale, prevazuta in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 2. — Comisia superioara de evaluare a persoanelor adulte cu handicap din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si directiile generale de asistenta sociala si protectia copilului judetene, respectiv ale sectoarelor municipiului Bucuresti vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
    Art. 3. — Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei.
    Anexa – Procedura de suspendare a dreptului de asistenta sociala sub forma de prestatii sociale a persoanelor adulte cu handicap, in situatia reevaluarii ca urmare a recomandarilor cuprinse in documentele intocmite in urma unor actiuni de control dispuse prin ordin al ministrului muncii, familiei si protectiei sociale
    Procedura-de-suspendare-a-dreptului-de-asistenta-sociala-sub-forma-de-prestatii-sociale-a-persoanelor-adulte-cu-handicap-in-situatia-reevaluarii.
    Art. 1. — (1) Decizia de reevaluare emisa de catre Comisia superioara de evaluare a persoanelor adulte cu handicap va fi transmisa directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului, pe baza careia aceasta suspenda dreptul la asistenta sociala sub forma de prestatii sociale, pana la incheierea procesului de reevaluare, prin decizie a directorului executiv.
    (2) Modelul deciziei privind suspendarea dreptului de asistenta sociala sub forma de prestatii sociale a persoanelor adulte cu handicap este prezentat in anexa nr. 1.
    Art. 2. — (1) In situatia in care in urma reevaluarii se mentine incadrarea in grad de handicap, Comisia superioara de evaluare a persoanelor adulte cu handicap emite decizia privind incetarea suspendarii dreptului de asistenta sociala sub forma de prestatii sociale a persoanelor adulte cu handicap, al carei model este prezentat in anexa nr. 2
    (2) In situatia prevazuta la alin. (1), prin decizie a directorului executiv al directiei generale asistenta sociala si protectia copilului, persoana cu handicap va primi drepturile aferente perioadei suspendarii.
    Art. 3. — In situatia in care in urma reevaluarii se constata ca persoana nu este incadrata in gradul de handicap corespunzator sau, dupa caz, aceasta nu se mai incadreaza in grad de handicap, Comisia superioara de evaluare apersoanelor adulte cu handicap dispune, prin decizie, incadrarea in gradul de handicap corespunzator ori anularea certificatului de incadrare in grad si tip de handicap si solicita directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului emiterea unei noi decizii pentru stabilirea drepturilor in conditiile noii incadrari in grad de handicap sau, dupa caz, incetarea acestora.
    Art. 4. — (1) Deciziile Comisiei superioare de evaluare a persoanelor adulte cu handicap vor fi transmise in termen de maximum 5 zile atat directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului, pentru a fi aduse la cunostinta serviciului de evaluare complexa, care va modifica si completa corespunzator planul individual de servicii, dupa caz, cat si persoanelor cu handicap carora le sunt aplicabile.
    (2) Punerea in executare a deciziilor prevazute la art. 2 se face de catre directia generala de asistenta sociala si protectia copilului care a dispus acordarea prestatiilor sociale.
    (3) Deciziile directorului executiv al directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului se aduc la cunostinta agentiilor pentru prestatii sociale judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, precum si a beneficiarilor, in termen de maximum 5 zile de la emiterea acestora.
    Art. 5. — Anexele nr. 1 si 2 fac parte integranta din prezenta procedura.
    Puteti consulta Anexele 1 – 2 la Procedura in fisierele atasat
    -de-suspendare-a-dreptului-de-asistenta-sociala-sub-forma-de-prestatii-sociale-a-persoanelor-adulte-cu-handicap-in-situatia-reevaluarii.

  22. Membrii pdl sunt contra timpului. Din anul 2008 sunt tot timpul in campanie electorala. Programul lor de guvernare consta doar in apararea propriilor hoti.

  23. Articol corectat
    RASPUNDERE
    DOMNULE VOICULESCU
    IN CALITATE DE ADEVARATUL SEF AL OPOZITIEI ROMANE VA ASUMATI
    IMPORTANTE RESPONSABILITATI. UNA DIN ELE ESTE DE A SPARGE CENZURA SI CONTINUA DIVERSIUNEA A SERVICILOR SECRETA.. ASUPRA MEDIILOR ROMANESTI. CNN SI TOATE AGENTIILE DE PRESA DESVALUE FAPTUL CA REPRESIUNEA DIN LIBIA ESTE CONDUSA DE FOSTI SI ACTUALI AGENTI KGB SI DE SERVICIUL EXTERN ROMAN….MAI PRECIS SE FILIERA ARABA DIN ACEST SERVICI. AM CONVINGEREA CA VETI PUBLICA ACEST MATERIAL INCENDIAR .VA MULTUMESC
    ANTICIPAT.

    LEGATURA TERORISTA GADDAFI BASESCU
    ATACUL 9/11 PREGATIT LA BUCURESTI SI TRIPOLI
    TRIUNGHIUL BASESCU BEN LADEN GADDAFI
    Pe langa arabii ramasi in servicile secrete de pe timpul lui Ceausescu Basescu a creiat in cadrul SIE o adevarata filiera araba, Ei reprezinta armata secreta a presedintelui intrbuintate in lumea araba si legatura sa cu organizatiile teroriste.
    Aparatura de securitate a lui Gaddafi este intesata de specialisti provenind din aceasta de securisti romani de origine araba, Atentia presei internationale se indreapta spre aceasta filiera. Serviciile occidentale face descoperiri zilnice . Una din cele mai senzationale reprezinta faptul ca o echipa de rezerva a atacului de la 9/ 11 a fost pregatita in Libia si Romania avand sprijinul logistic al serviciilor romanesti si libiene. Acest unghi nou al relatilor Basescu cu terorismul international specific Ben Laden, poate insemna sfarsitul regimului Basescu. Echipa de teroristi a fost pregatita in Romania in timp ce Libia a asigurat scolile de pilotaj pentru atacul de la New York.
    O echipa FBI condusa de doi directori se afla de ieri la Bucuresti.
    Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”
    ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA si LIBIA
Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean. 
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE PILOTAJ SI deschiderea unei TABERE DE ANTRENAMENT AL AL QUEDA de antrenament in Muntii Fagaras .ERA UN PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE PILOTAJ IN LIBIA LUI GADAFFI. Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate, 
CALATORESTE IN EGIPT SI EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN UNDE PRIMESTE INSTRUCTIUNI.
Intors in Romaniase mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale; 
DE SI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA “FUGA’ IN USA. 
Este cautat in USA DE FBI Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.

  24. Astazi , in data de 24 Februarie , anul „de gratie” 2011 , m-am convins – pe viu , cum se spune – ca marele conducator , cel mai mandru carmaci si „conducatorul suprem” al porcariei generale pe care a creat-o , este iremediabil prost. Adica prost si atat. Ma rog , nu chiar „si atat” , mai este si nesimtit dar aceasta mi-a fost clar de multa vreme.
    Tovarasul a tinut , vezi Doamne – o asa zisa „conferinta de presa” , adica raspundem ce vrem si numai cui vrem , nu se raspunde direct si corect sub nici o forma , si , mai ales , nu se raspunde ziaristilor incomozi , vezi cazul Corina Dragotescu.
    Ei bine , individul cu aere de conducator a avut tupeul sa ne anunte pe toti ca avem numai vreo 48% din „productivitatea” , sau „competitivitatea” celor „15” din Uniunea Europeana” … Ce vrea exact sa ne spuna cu asta (probabil mai nimic) , numai ciumpalacii portocalii pot sa ne traduca , pentru ca eu am inteles asa , dupa mintea mea aceasta stramta , care nu e o minte de „presedinte” contrafacut , votat de exemplu si de „cangurii din Australia” …
    Si anume , inteleg eu ca , daca avem 48% din competitivitatea U.E. , ar trebui sa avem , in mod natural , si venituri corespondente , adica sa fim platiti cu 48% din veniturile ce sunt asigurate in aceasta U.E. ! E simplu , nu-i asa ? Gresesc eu ? Sau greseste tovarasul conducator ? Poate are impresia ca si prin Romania a fost votat tot de canguri.
    Pai daca eu produc competitiv aproape de jumatate din valoarea a ceea ce produce un cetatean din Uniunea Europeana … Unde naiba sunt restul banilor pe care ar trebui sa-i incasez ? Caci nu sunt platit nici pe departe ca roman cu acei 48% din salariul celui care imi serveste ca termen de comparatie ! Personal cred ca subestimarea adversarului , caci suntem in mod cert adversari – noi , oamenii cinstiti versus „presedintele” – este o greseala ce poate fi fatala in lupta . Iar tovarasul ne subestimeaza in mod evident , pentru el suntem doar niste prosti oarecare.
    Pai mai , tovarasul presedinte al PDL , al Aliantei Dreptate si Adevar (?!?) … Mai intai ceea ce declari matale cu atata superioritate ma duce cu gandul ca guvernul acesta pe care cu veselie il conduci , statul – de ! , ne cam fura salariile . Cei din U.E. cu care ne compari matale , platesc si ei 100% impozit pe salariu ? Ma indoiesc serios ! Nu pot crede ca sunt in U.E. hoti mai mari decat cei care stapanesc Romania. Si , atentie : „Hotii iti devasteaza si viata , nu numai casa !” Ia faceti domnilor socoteala ce procent atinge impozitul aferent unui salariu in tara asta , si aratati-mi ca ma insel !
    Pe de alta parte , nu pot sa nu ma intreb : Ce mama naibii ai pazit atatia ani de cand te crezi „presedintele tuturor romanilor” ? Vad ca celor de la partidul portocaliu le merge din plin . Nu se putea face la fel pentru cei care va intretin bunastarea ? Se pare ca nu… Matale ai cu totul alte preocupari , alte prerogative , trebuie sa faci pe justitiarul , trebuie sa modernizezi statul , simti nevoia sa ne explici etern cine sunt Vantu , Patriciu si altii …
    Corina Dragotescu l-a intrebat pe „divinul” comandant de nava daca tovarasul prim-ministru Boc poate fi un om potrivit in continuare pentru a „conduce” un guvern in vecinatatea acelor evenimente ce urmeaza a fi implementate in urma discutiilor in Consiliul U.E. . Sensul intrebarii , pentru orice om sanatos la minte , era acela ca , un guvern condus de ageamii care au demonstrat pina acum cu succes(uri) ca orice tara poate fi nimicita , si orice economie poate fi redusa la zero absolut , daca ai ceva tupeu si inscaunezi cei mai nepotriviti indivizi in locurile cheie ale statului … ei bine acest guvern sincer nu prea are ce cauta in re-alinierea Romaniei in randul Uniunii Europene.
    „Raspunsul” , daca ne putem imagina ca tovarasul a dat un raspuns , nu a fost altceva decat o agresiva mormaiala la adresa jurnalistei si a televiziunii Realitatea Tv , un fel de fiasco mental obsesiv al lui tov. presedinte , care , in lipsa argumentelor logice si de bun simt , face pe intelectualul jignit , dar jignit pe banii nostrii . Tin sa-i dezvalui presedintelui (ajuns in aceasta functie a statului exclusiv accidental) , un lucru ce s-ar putea sa nu il inteleaga , totusi ma simt dator sa ii explic : Corina Dragotescu s-a pregatit un timp pentru a deveni jurnalist , a facut o scoala pentru aceasta si a reusit , in pofida faptului ca unii cred ca „scoala romaneasca scoate tampiti”. Matale , tovarasul presedinte ai urmat cumva vreo scoala care te califica pentru postul ce cu tristete il ocupi ? Ai urmat ceva cursuri de diplomatie pentru a ma convinge ca stii sa imi reprezinti interesele in Uniunea Europeana ?
    Ai cunostinte temeinice despre cum functioneaza economia unui stat democrat ?
    Ai cunostinte care sa probeze ca poti indruma cursul justitiei intr-o democratie ?
    Ne poti lamuri si pe noi , „cei multi dar prosti , Maria Ta” ce cunostinte ai despre agricultura ? Dar despre turism ? Ceva despre sanatate ? In fine … orice !
    Pentru ca in mod ciudat , desi pare ca matale te pricepi la toate , in cei cativa ani de cand ne demonstrezi aceasta , ai nenorocit totul in tara.
    Chiar nu va pare curios , Domnule Presedinte , ca 90% (noua zeci la suta) din cei care nu fac parte din PDL , noua zeci la suta din oamenii in al caror presedinte va erijati cu emfaza , sunt impotriva dumneavoastra si a „ideilor” dumneavoastra despre asa-zisa „reformare” a statului ? Chiar credeti ca toti suntem prosti si numai dumneavoastra sunteti singurul intelept de pe aici ? Nu va pare totusi ceva deplasat ? Adica , totusi , ramane intrebarea : cum a rezistat viata inteligenta in Romania pina la venirea D.vs in functie ?
    S-au scris carti in tara asta , s-au facut transplanturi in spitale , s-au jucat spectacole de teatru , s-au format profesori universitari , s-au format militari de cariera … Cum puteti spune ca nimic din toate acestea nu a existat pina acum ? Cum puteti crede ca nimic din toate acestea nu este bun , si ca numai D.vs le puteti face cu adevarat bine ?
    Mai stiu pe unul care gandea aproximativ la fel . Nu e cazul unei comparatii insa. Acela a facut totusi si cate ceva pentru tara aceasta , la matale nu se pune problema .
    Multa vreme am crezut din pacate ca sunteti doar rau intentionat. Azi am inteles in sfarsit adevarul . Nu cred ca sunteti chiar rau intentionat ; mai degraba nu aveti inteligenta minima necesara macar unui gospodar oarecare , pentru a isi tine casa in buna stare , pentru a isi tine familia unita sau macar pentru a isi hrani la timp cainele.
    Sincer , mi se pare limpede ca Romania se prabuseste sub luminoasa D.vs conducere precum se prabuseau blocurile de locuinte in urma cutremurului din 1977 , lasand in urma morti , praf , moloz , sange si durere , cosmaruri amare si multa neputinta.
    Mult iubite carmaci , pot intelege ca nu vreti sa parasiti pozitia ce va da puterea de a va bate joc de o tara intreaga , imi imaginez ca va place sa stiti ca va puteti juca de-a Dumnezeu cu vietile atator oameni cinstiti , pot sa accept pina si faptul ca D.vs chiar credeti ce spuneti … Dar ce nu inteleg este cum se face ca nimeni nu este mai presus de D.vs , nu poate exista om mai inteligent , mai competent si mai bine intentionat ca talica , maestre ! Daca nici un om , un singur om in toata tara aceasta , nu poate fi cu ceva , macar ceva acolo , mai bun decat asemenea presedinte…am zbarcit-o ! Asta inseamna ca stam rau , rau de tot , nu se poate explica in cuvinte cat de rau !

  25. Basescu reactioneaza cel mai bine in momentul in care isi identifica adversarii pe care poate da vina pentru multiplele esecuri.pe langa Decebal si Burebista, PNL, PSD, Vantu, Patriciu, dvs, cred ca acum poporul roman este cel care a intrat in vizor pentru ca se comporta ca atare.

  26. Cine va pati pentru genocidul de la noi? Pai sper ca de data asta nota de plata o va face poporul roman in 2012 sau chiar mai devreme la o eventuala suspendare.

  27. « DUBIOSUL » MIRCEA BADEA

    Carpeta Răpirea din Serai – dar de ziua lui pe care MB îl fâlfâia aseară, am recunoscut-o ca făcând parte din cele 300000 bucăţi identice aduse prin contrabandă de *JON pe când era căpitan de cursă lungă.
    La Mulţi Ani domnule Mircea Badea şi la cât mai mule… carpete !
    Nu m-ar mira ca băiatul să facă o rocadă cu Boc(ciul) şi să-şi astupe gura cu „Mihăileanu”…prin grija lui JON.

  28. ati vorbit acum cateva saptamani la antena 3 despre accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru tinerii care vor sa-si deschida o afecre in mediul rural, spunand ca cei care doresc cu adevarat si au nevoie de sprijin pot trimite un mail la [email protected].
    Am trimis si eu un mail si sper ca poate o sa aveti timp si pentru mine!
    Cu stima,
    Ovidiu

  29. Stimate Domnule Voiculescu,

    Care este pericolul real daca s-ar pune prin Jurnalul, dar si prin Antene, Zu etc. in discutia publica un proiect care sa modifice legea responsabilitatii ministeriale? Care este pericolul daca bizonul s-ar apuca sa reflecteze un pic la un „cazier politic” care să excludă de la orice demnitate publică electivă pe demnitarul care îşi încalcă programul electoral şi, odată ajuns la putere, procedează exact invers fată de promisiunile care l-au adus pe scaun? Eu aş vedea acest „cazier politic” ca cea mai bună sancţiune a încălcarii contractului social implicit dintre votanţi si guvernanţi, în cazul în care guvernanţii îşi încalcă programul care i-a adus la putere (sancţiune temporară, fireşte, limitată la o legislatură).

    It’s a thought, huh?

  30. Domnule Voiculescu
    Vreau sa va felicit calduros pe dumneavoastra si pe realizatorii Sinteze Zilei pentru emisiunea cu ” mondialul „. Am asistat consternat si indignat la radiografia sistemului mafiot si caracatita clanurilor tiganesti care a cuprins Romania. Pentru prima data atacul a fost direct batand sus….spre gatul zoaiei de port care conduce aceasta tara. Inca cateva emisiuni de acest gen si basescu o ia colegial pe urmele lui Kaddafi. Jos palaria pentru Mihai Gadea un realizator cu care bate tot ce vad in SUA . Bravo ! Bravo !

  31. Intotdeauna a fost asa: cine spune ADEVARUL are de suferit: Iisus Hristos, Ioana D’Arc,Giordano Bruno,Galileo Galilei si multi altii au avut de suferit din pricina asta.Si pentru toti, mai-marii vremurilor, au ales pedepse fizice sau chiar moartea pentru ca nu suportau sa-l afle.Va felicit pentru calitatea emisiunilor de la Antena 3 realizate de colectivul Dumneavoastra de acolo care se intrece pe sine insusi in relatarea cu maxima acuratete a realitatii cotidiene.Trebuie sa fii orb sau „ciumpalac”, vorba domnului Mircea Badea,ca sa nu vezi de partea cui este adevarul si cat de bine este aplicat celebrul :”sa traiti bine!”(pentru ca raspunsul il stiti probabil:”bine ca mai traim!”) Eu va doresc,ca orice roman de bun-simt si (inca) intreg la minte multa sanatate dumneavoastra si celor pe care-i iubiti,putere in lupta cu nedreptatea si Dumnezeu sa va calauzeasca pasii si sa va apere de cei care va vor raul
    Cu stima:Cristian Marin

Comentariile sunt închise.