Presedintelui Basescu ii place enorm la televizor. Enorm. De duminica pana joi a fost permanent pe ecrane.

Televiziunea este viata lui. Ii plac teribil transmisiunile in direct, dar accepta si redifuzarile. Nu pune conditii de tema sau audienta. Vorbeste despre orice, oricui, oricand.

Cele mai grele momente din viata lui sunt acelea in care se uita la televizor si nu se vede pe sine.

Nu intelege de ce Mihai, Mircea sau Razvan sunt la televizor in fiecare seara si el nu este. Cat talent irosit! Ce “Acces Direct” ar face el! Cu ce succes l-ar inlocui pe Bendeac in fiecare sambata! Ce “Sinteza” adevarata i-ar iesi de duminica pana joi! Si apoi ce-“N Gura Presei”!

Visul lui de aur, atat de drag incat nu l-a spus nimanui, este sa-si dea singur legatura. “Traian, ai legatura.” “Multumesc, Traian.”  Ar invata atunci si “diletantii” de Gadea si Badea cum se fac niste “pase” adevarate intre emisiuni.

Totul, de unul singur.

N.B. Intelegeti acum si obsesia cu mogulii?!

67 COMENTARII

  1. Cel mai corect diagnostic de pe blogul dvs. Dar sa ne gandim invers: cum credeti ca ar fi Mircea (Badea, nu Geoana) – presedinte?

  2. VOICULECU PONTA BASESCU LA TELEVIZOR
    Sunt un om de televiziune. Pe langa doua facultati in domeniu am o companie de film si televiziune. Reprezint TV Japoneza la ONU.
    Este foarte greu sa compar o valoare si o nonvaloare. Ponta este o sub nulitare provenita din borocratie de partid. Un om care nu arealizat mai nimic in viata.
    Printre altele mogulul ar putea fi angajat fara reticienta la orice firna majora din occident in timp ce Ponta nici macar ca contabil la o gospodarie colectiva,
    Pentru mine Basescu a ajuns un fel de Ceausescu si este din ce in ce mai grei sa-l suport. Scuze dar …..a-mi vine sa vomit. Totusi nu sunt orb sa nu notez calitatiile. Acest individ ai are pe Ponta si Antonescu in buzunarul de la vesta.
    Nu trebue subestimat ci dimpotriva.
    Romanii datorita istoriei si a mentalitatii inoculate de comunism au un defect major. Nu gandesc cu capul lor si ai lasa pe altii sa gandeasca pentru ei. Acest tatuc ganditor este Basescu. Sper ca ei sa inteleaga ca gandirea acestuia ai inpinge si mai adans in prapastie. Din fericire au si o calitate importanta sunt extrem de inteligenti si mai in limbaj popular …..smecheri.
    Sper ca la acest moment al adevarului ca singurul care poate sa ofere ceva este Voiculescu.
    Chiar in negativ Basescu are forta si magnetism personal. Unii al urasc de moarte altii invers. Voiculescu are siguranta competentei si a unui om care a reusit in viata. Ca om de televiziune propun UN DIALOG DIRECT BASESCU -VOICULESCU. Vom vedea infarsit cine este mai calificat si cu cine votam.

  3. PS
    MOGULULE
    INDRAZNESC SA VA CONTRAZIC. FIXATIA CU MOGULUL FELIX ESTE IN ALTA PARTE. BASESCU STIE CA SINGURUL PERICOL PENTR MAFIA PE CARE O CONDUCE ESTE MEDIA VOICULESCU. ESTE VERSAT SI STIE CA CLASA POLITICA ESTE IMPOTENTA SI FARA O DORINTA REALA DE A PRELUA PUTEREA.
    DE DEPARTE ….DE PESTE OCEAN LUCRURILE SUNT CLARE.
    ROMANIA ARE DE ALES NUMAI INTRE DOI OAMENI …VOICULESCU SI BASESCU. ARE DE ALES INTRE A SE INFUNDA IN PRAPASTIE SAU A INCERCA ….SA IASA DIN PRAPASTIE. RESPECTE

  4. @eli
    Pai de ce sa-i dea emisiune? e o televiziune privata pe bani privati.
    Daca tot statul toaca bani fara chibzuinta….locul lui e la TVR international.

  5. @andron: ar trebui totusi primit pe la o emisiune a mogulului. Dar nu la Antene, ci la Euforia, la un talk-show gen Oprah. Ar putea sa planga si sa isi verse toate frustrarile la adresa mogulilor, poate asa se calmeaza si el.

  6. Prabusirea lui Traian Basescu vine, in acest an, nu din prea multa slabiciune, ci, dimpotriva, din prea multa putere.

  7. Oricine ar incerca sa analizeze cauzele dezastrului economic, social, politic si moral in care se afla Romania, nu poate disocia aceasta situatie de Traian Basescu.

  8. Intr-un regim autocratic, care se indreapta catre dictatura, fireste ca nu ma pot astepta ca un sef al statului sa fie scos din joc exclusiv in urma unor aranjamente politice. Nicidecum. Cetateanul va fi cel care va cauta si va gasi “capul lui Motoc”. Basescu va fi “capul lui Motoc”.

  9. Mi se pare usor penibil ca nimeni, absolut nimeni sa nu iasa pe piata cu probele fraudarii alegerilor prezidentiale de securistul Basescu … Insa niciodata nu este prea tarziu.

  10. Rade ciob de oala sparta!

    Intre a conduce din umbra si a conduce din fatza, prefer a doua varianta pentru ca dovada de un om mai integru si mai sigur de propriile puteri.

    Daca nu aparea la televizor, era criticat ca nu e transparent si e distant, rupt de popor, asa il faceti „infometat” de notorietate si admiratie.

    Nu scaunul il face pe om mai om, ci respectul fata de ceilalti, indiferent cine sunt ceilalti.

  11. Ponta l-a numit pe Voiculescu singura vulnerabilitate a USL . Voiculescu a raspuns ca numai prin inteligenta se poate depasi propaganda portocalie daca nu ma insel …

    parerea mea e ca primul care trebuie sa dea dovada de inteligenta e Voiculescu . a facut un lucru bun cu alianta Opozitiei si a castigat puncte importante introducand PC in alianta cu PNL. exact ca la poker trebuie sa stii cand sa te opresti … victoria asta de etapa trebuie tratata cu multa grija . se pare ca le-a luat mintile unora …. a merge cu termene privind suspendarea , a marja pe televiziuni la fel de mult ca Basescu e o greseala . trebuie inteles ca la dat din gura e mai bun si 1v1 bate pe toata lumea ..mai putin Antonescu cred …
    Deci inteligenta trebuie tradusa in modestie , altruism si spirit de sacrificiu nu epatari arogante si nu cu termene ultimative … un pas in spate pentru un scop nobil ?

  12. In caz ca nu sinteti up to date cu gramatica limbii romane, de ceva timp se zice „succesuri”, mai intrebati. Cat despre faptul ca lui nea Traian ii place „pe sticla” este de la ce e in sticla, asta-i place cel mai mult. Eu sper ca-si va realiza visul de a avea televiziunea lui in care sa zica ce vrea la ce ora vrea, dar sper sa fie obligatoriu de urmarit de toti pdl-istii, iar la sfarsit de saptamana sa le dea lucrare de control. Pun pariu ca boc nu trece si ia trei.

  13. stai sa vezi cum ii vor taia romanii legatura, legatura cu functia de presedinte al Romaniei. acush vine suspendarea!

  14. eu sunt curios sa vad o emisiune intre dumneavoastra si marinar…cred ca maturati cu el pe jos…dar e prea lash marinaru sa vina intr-o emisiune

  15. aia-i! daca n-ar fi vb. despre un presedinte ar fi mult mai amuzant! din pacate insa.. asta e cu asta defilam…
    foarte tare si La mai mare!
    p.s. aveti cam multi laudaci p-aci

  16. ANTIDOT

    De bea Javra whisky, noi vom bea o ţuică
    Deşi n-am vrea s-avem dureri de plex ,
    Când îl vom vedea în locul lui Săvuică ,
    Vorbind cu vreun Cocoş ”Totul despre sex”.
    (Iar C.N.A.să ia lămâie rămânând perplex)

  17. ma uit acum pe cnn si observ ca mubarak se pregateste sa-si dea demisia. cred ca ar fi bine ca si basescu sa faca asta. ce bine ar fi…

  18. cat de minunate sunt aceste randuri, vai vai – mi-au placut mult de tot in special partea cu ‘n gura presei :))

    asta e presedintele ROManiei, traian basescu – din ce in ce mai penibil si mai mic.

  19. Si acum, serios… EU CU CINE VOTEZ!? Toata Romanica fierbe, matzu’ e gol si tinerilor le place sa politizeze totul! PUNETZI BAH MANA PE MUNCA!!! Nu va place unde traiti??? MIGRATZI! Nu va ia nimeni??? Poate ca nici nu au motive! E usor sa stai sa filosofezi, cu munca e mai greu! Degeaba se face atata tam-tam… ca oricine ar fi la putere, noi, „prostimea”, tot pielea …… vom fi! Totzi cei care se cearta la TV (vb de oameni politici) au muuuulti bani si vor si mai multi… iar noi… noi suntem cei care ne uitam, ne inversunam, ne „ies venele” si urlam. Trageti aer, puneti mana pe munca si alegeti una din urmataorele 3 variante: 1) pleacatzi din tzara…asta in cazul in care si ai unde(sunt multi papagali care se lauda ca au ramas din patriotism, dar de fapt…nu ii vrea nimeni ca sunt incompetenti) ; 2) furatzi cat putetzi – e sport national, si 3) tacetzi draq din gura si votati cu cine trebuie… nu asta stiti sa faceti?!

  20. Buna seara,

    Nu am tangenta cu politica, deci comentariul va fi off-topic. Va rog totusi sa-l cititi, pentru ca e IMPORTANT: pentru mine, pentru oameni, pentru dvs.
    Problema: teroarea cainilor maidanezi din Romania
    Rezolvarea: propunerea schimbarii legislatiei (care in prezent interzice eutanasierea)–> o initiativa media, cu strangerea de semnaturi online…
    Beneficiari: milioane de oameni care traiesc zi de zi cu spaima haitelor de caini si trustul dvs. de presa (pt ca, demarand campania si implicandu-va, veti starni simpatia si admiratia romanilor).
    Problema exemplificata: http://www.gds.ro/Eveniment/2011-02-10/Teroarea+maidanezilor (cititi si comentariile, sa va faceti o idee mai exacta).
    Problema detaliata: in fiecare localitate din Romania, fiecare cetatean s-a confruntat cel putin o data cu agresivitatea cainilor. multi au fost muscati, cei mai multi urmeaza sa fie muscati ; unii au murit sau au ramas nenorociti pe viata, altii au fost traumatizati doar emotional ; sunt peste tot, traiesc in haite si au ca hobby atacarea oamenilor, e un chin sa ies pe strada si un pericol iminent. Va rog sa contribuiti la salvarea noastra, a cetatenilor tarii… destul ne mutileaza basescu vietile, nu mai vrem si mutilarea trupurilor de la muscaturile maidanezilor ! Propuneti trustului demararea unei astfel de campanii ! Mediatizand-o, se vor strange sute de mii de semnaturi, care vor fi inaintate Parlamentului si… se va produce miracolul schimbarii legislatiei !

    Multumesc.

  21. articol corectat
    SOLUTIA VOICULESCU PENTRU ROMANIA
    AM PRIMIT UN TELEFON DE LA UN SERVICIU DE INVESTIGATIE AMERICAN. INTREBAREA ESTE CLARA….. DAR NU AM PUTUT DA NICIUN RASPUNS. CARE ESTE POZITIA AUTORITATILOR SI A POLITICIENILOR ROMANI IN LEGATURA CU DECLARATIA OFICIALA A GUVERNULUI SUA CARE CARACTERIZEAZA ROMANIA CA CENTRUL FINANCIAL EUROPEAN AL QUEDA , FINANTAREA SE FACE PRIN CONTRABANDA DE TIGARI SI ALCOHOL. DECLARATIA A FOST FACUTA DE Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey.
    LA ORIZONT UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT.
    Domnule Voiculescu
    Acesta este cel mai senzational caz de contrabanda din Romania. Aceasta actiune nu putea sa aiba loc fara umbrela serviciilor si si a lui Basescu. Ca meesangerul personal al lui Ben Laden sa conduca AL Queda din Bucuresti si nimeni sa nu preia informatia mea este exrem de ciudat si grav.
    CITITI CU ATENTIE ;
    DESCHIDETI SI CRUCITI-VA : http://www.implu.com/government_news/498/134975
    “Today’s designation of two Europe-based facilitators who supported terrorist groups targeting U.S. forces and others in Germany and Iraq illustrates, once again, the urgent need to maintain a global coalition to counter terrorist networks that place us all in danger,” said Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey.
    Ahmad Khalaf Shabib al-Dulaymi
    Ahmad Khalaf Shabib al-Dulaymi provides financial, material, or technological support to al Qai’da in Iraq and al Qai’da. As of March 2009, al-Dulaymi smuggled weapons and explosives into Iraq from Syria through a United Kingdom-based company on behalf of AQI. As of late 2008, al-Dulaymi provided financial support to AQI by providing funding to the families of AQI fighters killed in Iraq.

    ATENTIE ATENTIE ATENTIE
    As of mid-2007, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai’da network in Europe comprised of two cells, including one in BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai’da in Europe by smuggling cigarettes and coffee. Al-Dulaymi is responsible for facilitating the training, equipping and movement of foreign fighters into Iraq by recruiting Muslims in Europe to aid al-Qai’da by smuggling funds or weapons, or fighting Multinational Forces-Iraq.
    As of late December 2006, al-Dulaymi facilitated the movement of money to an AQI financial facilitator in Fallujah, Iraq. At an unspecified time in 2006 or 2007, al-Dulaymi brought unspecified resources to an AQI leader in Iraq and subsequently brought several individuals to the same AQI leader for training in support of AQI operations.
    In addition to providing financial, material, or technological support to AQI and al-Qai’da, al-Dulaymi provides services to Usama bin Laden. As of late January 2007, al-Dulaymi allegedly carried a letter from bin Ladin to AQI leader Abu Ayyub al Masri, and in 2006, acted as an intermediary between AQI and al-Qai’da members surrounding bin Laden.

    DOMNULE VOICULESCU DACA INTRADEVAR VRETI SA DARAMATI MAFIA
    BASESCU VA ROG INSISTENT SA PRELUATI ACEST CAZ EXTRAORDINAR.
    OCHIUL AMERICAN ESTE INDREPTAT ASUPRA RASPUNSULUI DUMNEAVOASTRA. CU RESPECT ,

    http://devanewyork.blogspot.com/

  22. (R) LA DOUĂ CAPETE

    Originala păpuşă gonflabilă mioritică având la un capăt gura Preşedintelui Traian Băsecu şi la capătul opus gura Helenei Urdella a spart toate vânzările în materie, cu 11 milioane la intern şi zeci de milioane la extern (vameşii fiind martori de încredere).
    Un studiu psihanalitic portocaliu a concluzionat, contrar aşteptărilor, că 90 % din utilizatori au preferat gura prezidenţială pentru descărcările sexuale !…
    Domnule DV, vă rog să analizaţi, pe bune, această idee practică, în cadrul concursului cu premii ce l-aţi lansat cu ceva timp în urmă.
    Am în vedere (tot marcă înregistrată) şi oliţe de noapte gonflabile gândite pe mulajarea gurilor politice căscate din arcul guvernamental şi majoritatea parlamentară a puterii efemere…Dar toate la timpul lor.

  23. Eu zic sa facem o cheta sa-i dam bani de un costum ca vad ca ne scoate ochii cu faptul ca si le cumpara: „n-am voie niciodată să am un costum ros în coate”.

  24. @ Dan Voiculescu
    Domnule Voiculescu,
    De ce nu faceţi o emisiune săptămânală, Tribuna Administraţiei Prezidenţiale, în care „Mihai, Mircea sau Răzvan” să fie faţă în faţă cu preşedintele statului. Dacă chiar credeţi că dl. Traian Băsescu are o problemă reală cu „mogulii” şi „dezinformările de la televiziunile mogulilor”, de ce nu-i prilejuiţi preşedintelui să-şi expună punctul de vedere ca un drept la replică onest.

  25. Domnule Voiculescu, şi dacă i-aţi oferi, cu adevărat, lui Traian Băsescu un spaţiu de emisie la Antena3? Emisiunea s-ar putea chema „Ia de la Băsescu”, numai că, în spiritul celor scrise de dvs., anume că visul lui de aur este să-şi dea singur legătura, în emisiunea cu pricina javra ordinară ar da şi TOT EA ar lua. Băsescu ar lua de la Băsescu. La urma urmelor, am văzut, cu toţii, atâtea javre (sau, dacă preferaţi, câini vagabonzi) care se ling între picioare…

    P.S.: Cea mai bună dovadă că Băsescu este perfect capabil să ia de la Băsescu este modul în care panarama şi-a dat cu stângu-n dreptul, organizând arestările în masă ale poliţiştilor de frontieră. Intenţia lui a fost să-l pună cu botul pe labe pe Blaga, iar opinia publică a tras concluzia (perfect corectă) că responsabil de corupţia din vămi este PDL-ul, şi javra ordinară a trebuit să vorbească la radio panicată, pentru a-i trasa populaţiei modul în care trebuie să gândească. Superb, nu?!

  26. Revin cu o noua sugestie, domnule Voiculescu: emisiunea sa se numeasca „Basescu ia de la Basescu”. Ar fi mai clar, nu?

  27. Stimate domnule Voiculescu,
    iar face baiatul asta, seful oranjadei, rating prin dv., mogulul cel rau. Dar si dv., il tolerati din motive lesne de inteles: nu exista telespectator mai fidel decat presedintele tarii!
    Fac apel la dv., va stiu om bun, sa ii oferiti posibilitatea unei emisiuni la Antene: l-ati face extrem de fericit si… ocupat, poate asa ne mai lasa si pe noi!
    Cu respect,

  28. Din pacate, TB reuseste, prin actiuni ( telejustitia in actiune ) si prin aparitiile sale televizate si radiofonice, sa impuna tema discutiilor. Nu se mai discuta de situatia economica, de imprumuturi, de scaderea nivelului de trai, de scrisoarea de intentie catre FMI, de viitoarele privatizari paguboase si cu siguranta frauduloase, de faptul ca imprumuturile de la FMI se fac sarind peste Parlament, etc. Se discuta temele impuse de TB – arestarea de plevusca din vami, cazul Pasat, atacurile la liderii opozitiei, etc. Din pacate, si antenele si Realitatea TV ii fac jocul lui TB si ii mai fac si publicitate gratuita , reluand la nesfarsit aparitiile lui la TVR-Culcer in nesfarsitele talk showuri care piseaza marunt orice cuvintel al numitului.

  29. In legatura cu adresa @senat.ro, am inkercat sa luam legatura ku dvs., si este invalida adresa:)
    Mentionez ca sunt vicepresedintele partidului conservator pe comuna malaia jud valcea, si as vrea sa intru in legatura ku dvs. pt accesarea fondului de 25.000 de euro, care a fost dezvatut de dnul. Voikulescu la antena 1, pt cei ce vor sa munceasca!
    Va multumesc!

  30. Eu chiar eram serios.
    Singura posibilitate de a demonta acest etern discursuri cu mogulii este spaţiul de emisie pentru administraţia prezidenţială. Dacă nu vine preşedintele, poate veni orice reprezentant al administraţiei prezidenţiale… iar preşedintele nu mai poate da vina pe „oamenii lui Felix” care manipulează opinia publică pentru că este liber să dea, în timp util, o replică acestei manipulări, după cum crede de cuviinţă. Dacă şi Realitatea TV ar face acelaşi lucru, s-ar închide, o dată pentru totdeauna, „teoria mogulilor răi”.

  31. GLACIALA

    Zeus şi-ar dori să aibă “Acces direct”
    La Simona Gherghel ;(ştim că-i place)
    Ea însă nu se-ncurcă cu un om infect
    Şi i-ar zice Javrei scurt : “Piei drace !”

  32. INTEROGAŢIE 1

    Dacă plânge-un Preşedinte ,
    C-o duce greu ; n-are parale
    De pantofi ori de veşminte ,
    Eu să-l cred că-i coate-goale ?

    INTEROGAŢIE 2

    Dacă preţurile vor creşte
    Şi se vor scumpi cartofii ,
    Pentru cel care domneşte ,
    Vom scoate şi noi …pantofii ?

  33. De la inceput TB a spus ca va fi un presedinte jucator.A intrat pe teren , a inceput sa loveasca sa injure , sa scuipe adversarii , pe coechipierii lui i-a zapacit detot , dar n-a pus niciodata piciorul pe minge sa dea un gol , iar noi stam in tribuna si suntem uimiti si dezamagiti . N-ar trebui dat afara acest jucator aiuritor ?

  34. Avand in vedere realizarea Uniunii Social Liberale, sansele ca PDL sa mai acceada la guvernare scad vertiginos spre zero, iar hegemonia PDL va fi stopata.

  35. Motto : Li s-ar potrivi doamelor :
    Monica Mac., Anca Boa., Alma Rob., U!! Elena
    Şi altora din oranj-crema…

    SONET
    de Florin Iordăchescu

    Se stinge viaţa falnicei Lucreţii…
    Nu o mai vezi la teatre-n loji sau staluri
    Şi nici frecându-şi nopţile prin baluri
    Venind acasă-n faptul dimineţii.

    Înveşmântată-n spaniole şaluri
    Cu doi bujori în frăgezimea feţii,
    Când împrejuru-i se rotea băieţii
    Şoptindu-i la ureche madrigaluri.

    Azi, greul anilor îi stă în spate.
    Cu riduri convergente spre pupile,
    Sub fardul gros apare pe-noptate,

    Şi-nfiripând utopice idile,
    Cerşeşte tinereţii-mbujorate :
    – ” Un strop din tinereţea ta, copile ! „

  36. Nici nu stiu de ce si-a irosit acest talent enorm,de ce nu isi da demisia si vine sa faca ceea ce isi doreste.Nu e nimic nou ce face zeus ,ci felul cum o face ,o face la fel de josnic si la fel de penibil asa cum a facut-o de-a lungul timpului ,si asa dansul ,poate o sa iasa din ce in ce mai des pe la tv si o sa spuna nimic si iar nimic ,asa cum o face de obicei.Cred ca se plictiseste pe la Cotroceni si probabil nu mai are pe cine sa jigneasca?Ceea ce face acum Traian Basescu se cheama manipulare oridinara si asta o face timp de sase ani incoace ,dar treaba asta merge la popor ,fiindca sunt o gramada de deontologii lu’peste prajit care inghit porcaria asta,si zic: uite ce le-a zis-o presedintele romaniei ,e tare ma ,e de-al nostru ,ce sa mai zicem?Sunt sigur ca asa zic si pana la urma asta vor romani sa vada ,si unul dintre motivele pentru care am ajuns aici in prapastie este acesta si sper sa scapam o data pentru totdeauna de clica lui Traian Basescu?Zeus ,asta vrea sa comentam ceea ce zice dansul ,ca sa aiba si el succes si sa rada de noi.Din acest motiv ar trebui sa nu mai facem ce facem si sa ne vedem de treaba noastra?!

  37. Dle Voiculescu,

    sunteţi GENIAL,să moară mama!
    Cred că sunteţi printre puţinii care îl face pe T.Băsescu să se oftice.

    ps.Un sincer BRAVO pt.PROIECTELE pe care le faceţi!

  38. Va scriu pentru prima data pentru ca va apreciez foarte mult. Va scriu ca unui prieten al romanilor. Aveti dreptate, nici eu inainte sa va cunosc prin interviurile si interventiile de la TV nu aveam foarte mare incredere in dvs, din cauza barfelor din partea adversarilor politici. Prin faptul ca TB v-a numit „ideolog” acum, din punctul meu de vedere v-a dat un punct in plus, fara sa-si dea seama. Trebuie sa vedem ce se intampla, „ideologia basesciana” ne duce de rapa!
    Va admir curajul de a-l infrunta inca din 2007. Pacat ca nu am reusit sa scapam de el atunci. Ce bine ar fi fost pentru Romania!
    Va scriu acum pentru ca vreau sa va reamintesc dvs si celor care citesc acest blog cum gandeste TB. Mai tineti minte cand a spus „voi gasi eu metode de a-mi linisti constiinta” atunci cand a fost incoltit intr-o emisiune cu Cristian Tudor Popescu si Emil Hurezeanu pe tema casei din Mihaileanu? Poate nu mai retin eu exact, dar pe mine m-a socat acel raspuns. Va dati seama ca acest individ conduce tarisoara noastra de 20 de milioane de suflete fara sa isi puna probleme de constiinta asupra actiunilor pe care le face, cum ar fi taieri de salarii, de pensii, marire de TVA cu mai bine de un sfert, imprumut cu FMI, pe principiul, nu imi pasa, ca or sa plateasca altii… Nu pot sa inteleg, au taiat veniturile, au marit taxele, si tot o sa avem o inflatie de o sa ne doara capul? Noi cu ce mai ramanem? Cum isi permit sa dea vina pe guvernul anterior? Ei unde erau cand s-au luat acele masuri de corelare cu cresterea economica? De ce nu au vorbit atunci?! Stiti cum se spune, daca are cineva ceva de obiectat, sa spuna acum, altfel sa taca pe vecie!
    PS: Bineinteles ca ei vor spune ca nu aveau acces la cifre (care oricum aratau crestere economica, ce puteau sa arate, ma gandesc). Dar ei acum de ce nu ne dau si noua acces la toate aceste informatii, din trecut si din prezent?

    Ma bucur ca pot impartasi cu altii micile mele idei din cand in cand, macar de-am scapa de confuzia asta generalizata mai repede. Nu stiu daca ce fac eu din cand in cand conteaza prea mult. Eu nu am putere si nici timp sa urmaresc tot ce se intampla. Dar sunt niste lucuri de bun simt pe care cred ca ar fi foarte bine daca le-am intelege, ca popor. Si o sa le intelegem mai devreme sau mai tarziu!
    Nu avem voie niciodata sa ne pierdem speranta! Avem nevoie de o schimbare urgenta! Trebuie sa credem in ea! Trebuie sa credem in noi!

  39. Alta era situatia daca in 2006 PC-ul nu trada alianta cu PSD…..Nu se mai forma nici un guvern cu pd-l.In momentul de fata,udmr-ul ar trebui aruncat in bratele pd-l,atrnindu-i in acest fel o piatra de moara.

Comentariile sunt închise.