Deprecierea intelectuală a lui Traian Băsescu pare atât de gravă si de accelerată, încât românii vor ajunge să-si facă cruci înainte de fiecare aparitie a sa în public: dă Doamne să nu-i reconsidere pozitiv pe Himmler si Eichmann; dă Doamne să nu ne explice că Eminescu era sluga lui Maiorescu si Veronica Micle era cam usoară din fire; să nu-l facă pe Obama lichea; să nu-l ameninte pe Putin cu-n cap în gură; să nu optimizeze teorema lui Pitagora si să nu anunte că, dacă-si pune el mintea, face niste legi ale termodinamicii mai bune, mai eficiente, mai cinstite.

40 COMENTARII

  1. O sa par din nou pe langa subiect…
    Parerea mea este ca anturajul Presedintelui tarii noastre nu stie ce face…jucandu-se nu cu focul ci cu flacara violet.
    Iar experimentul Aliodor Manolea…este bun la circ.

    Sper doar ca intre Casa Regala a Romaniei si Administratia Prezidentiala a aceleiasi tari daca nu a existat pana acum, va exista de acum incolo o corespondenta benefica in special pentru tara noastra, nu de alta dar consider ca dl.presedinte nu intelege regulile unei Case Regale, in speta a celei a Romaniei si are multe de recuperat referitor la acest subiect.

    Mai ramane sa-l faca …pastor baptist pe …Burebista pentru ca a interzis vinul… si ne rezolva si originea,noua, romanilor..
    Poate,in paralel, rezolva si problema cu…Ioan Botezatorul si Taierea Capului Acestuia… :(

    Eu atat vreau sa stiu:
    Excluzandu-l pe Burebista,care conducator al romanilor, al traitorilor pe meleagurile tarii noastre, poate fi un reper pentru demnitatea romanilor ?
    Unul a fost vasal la unguri, altul la turci,altul a avut atatea amante cate manastiri/razboaie a castigat…Exista in istoria noastra cineva,un conducator de care nu se face bataie de joc,caruia nu i s-au scornit barfe, cineva referitor la care toti istoricii au aceeasi varianta si daca se poate sa fie pozitiva,demna,reper ?

  2. Sper ca acum, spre deosebire de tunci s-a convins si marea majoritate a romanilor ca trebuie sa taca.

  3. in primele trei cazuri it’s complicated… iar legile termodinamicii au o concluzie destul de necinstita. Boltzmann stie de ce….

  4. Este rusinos ca avem in fruntea tarii, un presedinte cu circuitele cerebrale arse in intregime (la propriu). La functia pe care o are, in loc sa-i iasa porumbelul pacii din gura, ii iese ditamai cioara vopsita multicolor si pe care de multe ori, ne-o vinde pe post de „rara avis”. Domnul presedinte mai bine s-ar uita in propria-i batatura si nu s-ar mai benocla in curtile altora. Daca ar fi cineva sa-i faca o retrospectiva a vietii si sa-i faca statistica faptelor bune, ar constata cu stupoare ca la acest capitol, domnia sa este o nulitate, comparativ cu cei smotociti de dansul. Nu cunoaste oare zicala ce face referire: la ati vedea barna din propriul ochi, decat sa comentezi de firul de praf din ochiul altuia ? Nu cunoaste continuarea proverbului: „Caii mor de drum lung si „Excelenta Sa” de grija altora” ? S-au terminat cumva problemele ce framanta situatia economica a tarii, de s-a apucat sa traseze sotronul pe harta Romaniei ? Nu mai aveau CEI TREI CAVALERI AI APOCALIPSEI ROMANESTI pe ce topai dintr-o regiune intr-alta ? Alte treburi mai importante nu a gasit, decat sa-l umileasca pe bietul rege Mihai ? Nu inteleg mentalitatea de gandire a tovarasului Base…. Comportamentul acesta, de a-l pupa pe regele Mihai si dupa aceea de a-l da cu capul de toti peretii (verbal), imi da de gandit, ajutandu-ma de a ajunge la concluzia ca, scumpului nostru PRES i s-au cam desirat ciucurii si in curand o sa-si piarda si modelul tesaturii. Trist.. foarte trist..ca ne reprezinta tara in lume…Canuta om sucit.

  5. Jigodia infectă de Băsescu s-a apucat să-l împroaşte cu noroi pe Majestatea Sa Regele Mihai, în iluzia că ar reuşi altceva decât să-şi întoarcă mizeria în faţă. Calomniatorii se îneacă cu propria dejecţie.
    Regele e un om înalt şi curat, un erou în viaţă, cu suflet de înger.
    Să se sature cretinii pretinşi de dreapta, care l-au revotat pe derbedeul de la Cotroceni. …

  6. @soimul miop asta au votat romanii. chiar si cu voturile smecherite din afara l-au votat vreo 5 milioane pe base. asa ca….

  7. Consider ca afirmatiile lui Basescu referitor la Regele Mihai reprezinta un fals grosolan din punct de vedere istoric, un dezastru politic si o catastrofa diplomatica. In ultimul an insa turnatorul de la Cotroceni face gafe dupa gafe:nu participa la summitul de la Varsovia unde au fost luate decizii privitoare la zona geopolitica a Balcanilor si Europei de Est, iar deciziile au fost luate in lipsa noastra si pentru noi de catre altii, in loc sa avem un rol important …

  8. Piratul a uitat sa puna gheata in whisky ! S-a descalificat ca sef de stat si comandant suprem al armatei !

  9. @ D.V
    Dupa mult timp un exceptional comentariu Voiculescu.
    Va deranjez si va supar cu o intrebare.
    Deci toti nascuti in Transilvania sunt romani ? Hermann Oberth, Bela Bartok etc
    Maine poimaine ma veti declara si pe mine…..pui de dac de New York?

  10. TRUISM
    (reciprocă)

    De n-ar deschide de loc gura, ar fi mai de temut ,
    De pildă, când ş-un kil de whisky-l dă de duşcă
    Băsescu,chiar de-i rezistent, oricum rămâne mut
    Şi, după cum se ştie, javra ce nu latră … muşcă .

  11. Inca un drept incalcat in Romania de Baselu. Dreptul la egalitate. S-a dat BACUL lu’ FUNERIU si AU FOST SALI cu CATE 4 CAMERE DE LUAT VEDERI si ALTELE FARA, dupa cum a vrut fiecare liceu. PAI NE BATEM JOC. Si iar vin unii pasta si fac facultate in timp ce altii raman pe langa. Si uite asa vine Gicu de la Plescoi si intrece un olimpic national la admiterea la facultate. –––––––– Pai ori punem camere peste tot, ori nu mai punem.

  12. @ DV

    Cred ca se afla intr-o pozitie de prea mult timp si a uitat care ii sunt atributiile de serviciu.Poate ar trebui sa ii se aminteasca.Azi este istoric , mai ieri era fizician ( ne invata ,chiar si pe cei care stiu CUM PLUTESC VAPOARELE ) mai putin funtie de presedinte.
    Domnia sa vine cu proiecte constitutionale , administrative etc.Daca dumnealui le poate face pe toate , atunci care e scuza de a mai avea nevoie de guvern.Eu ii propun sa il dizolve si sa ocupe ( oricum o face ) si locul guvernului.E criza , decat niste ministrii care stau degeaba mai bine nu mai concedieaza cativa functionari de e la garda financiara.
    Din cate imi amintesc ( au trecut 7 ani ) un presedinte ar trebui sa se ocupe in principal de politica externa , de reprezentarea tarii acele lucruri care acum 7 ani stiu ca erau in fisa postului.
    Asta este! Suntem o tara de prosti si se vede ca asta se crede despre noi.
    Daca suntem atat de prosti , eu propun sa nu ii mai oferim votul nostru deoarece domnia sa nu ar vrea sa fie sustinut de niste cretini,care nu sunt in stare sa deschida o carte sau doua de istorie.

  13. @ DV

    Ati uitat sa il precizati si pe ARHIMEDE! Doar mai ieri , era cineva intrebat : DE CE PLUTESC VAPOARELE?
    Pe langa istoric , avem parte si de un fizician de mare avengura in persoana presedintelui.

  14. LA ATENTĂ VEDERE

    Pozorul vrând a-l vrea fără pereche,
    L-a prins aşa cum e : într-o ureche !
    Cu mâinile-i buşon pe şura-i vagă,
    Semn clar pentru novici, că-i într-o doagă.

  15. Cand vad afisul asta ma apuca niste frisoane gandindu-ma in ce transa intrasera romanii la adresa lui Basescu. Cate sperante isi pusesera ei in mariner!!

  16. RUGĂ SĂ DISTRUGĂ

    N-a fost destul că ne luaşi norocul,
    În plus ne-ai dat pe Băse-dobitocul…
    Ajunge, Doamne, schimbă-ne destinul,
    Ia ni-l pe Jon* şi ne-ntrerupe chinul !

    Dă-i în surghiun pe cioara cea blondită
    Şi pe pomponul Boc – prostie obidită !
    Îndreaptă-Ţi, Doamne, faţa spre români,
    Lăsându-ţi dosul aţintit spre huni…

    Pe cei ce ne-au adus la plug de lemn,
    Prin răutate refulată din sufletul nedemn,
    Dă-i Satanei spre plăcere genitală,
    Hrăniţi, numai, din cuhnia-i anală !

    Vom sta-n genuchi pe locul catedralei,
    Neincepute tot din vina haimanalei,
    Iubindu-te Părinte, alături de străbuni.
    Pe coaliţie s-o duci la casa de nebuni !
    ……………………………

  17. Este evident faptul ca securistul Basescu nu este o persoana care sa aibe o gindire de tip european si nu putem sa ii pretindem mai mult deoarece gradul lui de a intelege lucrurile este foarte scazut.

  18. Acest element malefic Basescu, dictator si tradator de tara, exponent al regim criminal pe care il coordoneaza in prezent trebuie imediat inlaturat.

  19. Singura fraza pe care mi-a facut placere cand am auzit-o spusa de Basescu a fost aia cu „demisionez in 5 minute”. Din pacate ne-am procopsit cu un presedinte fara cuvant.

  20. Individul Basescu Traian il putem identifica tot mai mult cu personajul principal din proverbul romanesc:”un nebun arunca o piatra in balta si zece cuminti n-o pot scoate ,,. Exemple: „revizuirea Constitutiei”, „reimpartirea teritoriala a Romaniei”, precum si atacul cretinoid asupra Regelui Romaniei. Probabil ar fi o solutie izolarea mediatica, daca nu si medicala pentru acest individ.

  21. De ce-şi astupă gura Jon* ?

    1. Ca să evite sexul oral popular
    2. Numai stânga şi dreapta, în unitate, îi pot închide clanţa
    3. Se linge-n podul palmei de seviciu igienic
    4. Nu vede stânga ce face dreapta
    5. Se aliniază demnităţii regale…
    6. Imită capacul în funcţiune al budei
    7. Acoperă un căscat prezidenţial prelungit
    8. Să nu răspundă provocărilor opoziţiei

  22. Stati putin. In postul acesta, ati scris efectiv niste analogii. Insa din pacate analogiile nu demonsteaza si nu informa o informatie. Analogiile exprima un punct de vedere intr-un mod diferit, si de cele mai multe ori, mai usor de inteles.

    Daca doriti sa discreditati un punct de vedere, trebuie sa veniti cu argumente logice. Oricine de pe strada poate sa vina cu analogii.

    Analogiile sunt ieftine. E adevarat ca generarea lor necesita putina creativitate insa nu aduc solutii.

  23. Partea proasta a povestii cu deprecierea intelectuala a lui Basescu si as mai adauga si comportamentala, este ca se reflecta si la nivelul populatiei si pana la urma chiar o sa ajungem o tara de ‘tampiti”, cum ii mai place presedintelui sa ne ‘alinte”.

  24. Basescu este unul dintre cei mai mari dementi ai Romaniei care arunca cu noroi in toata lumea ! Analfabetul acesta turnator face foarte multe magarii si din pacate nu este tras la raspundere.

  25. sa taca…sa nu mai scoata nicio silaba…este atat de incompetent omul acesta. mai mult, are tupeul sa sfideze o natie intreaga. nu-i este deloc rusine?

  26. poate isi strange sleahta de incompetenti si pleaca pe mare. romanul sufera prea mult din cauza acestor hoti

  27. :) cand l-am auzit azi pe presedintele meu (vorba lui Niels Schnecker) cum nu are nici o durere dupa cele afirmate cu rusii BRUSC mi-am adus aminte de ce ati scris dvs. Oare cat mai dureaza pana sa ii zica lui Putin v-o doua?

Comentariile sunt închise.