TheIncredibleHulk Says:

iunie 22nd, 2011 at 5:01 pm edit

Evitand putin subiectul: Ati tot promis ca mai faceti publice documente de la dosar. pe cand urmatoarele dezvaluiri?

Asa este, am promis. Pentru ca v-am tot plictisit cu nota despre cetateanul strain care „practica atacuri tangente fine”(unicul temei retinut de justitia din Romania din balonul de sapun al colaborarii cu securitatea) , am promis ca va arat cateva „bunatati” din dosarul meu de urmarit de Securitate – un dosar cu sute de file, ignorat complet de toti lupii moralisti.

Postez aici schita casei mele intocmita de Securitate:

Aceasta schita e doar un exemplu din intregul proces de monitorizare care ma viza – imi erau ascultate telefoanele, imi interceptau corespondenta, ma urmareau permanent, se intocmeau liste cu persoanele cu care ma intalneam etc. Pentru cei care ma monitorizau, eram obiectivul „Dorin”. Toate documentele sunt la dosarul CNSAS.

N.B. Astazi este inca un termen din dosarul in care contest decizia ICCJ, pronuntata de judecatorul Albu, coleg de guvern cu domnul Basescu, in procesul cu CNSAS. Sigur, asteptarile mele sunt moderate, domnul Albu este tot la ICCJ, dar, oricum, va asigur ca voi continua sa atac acea decizie la toate instantele interne si internationale.

27 COMENTARII

  1. MOGULULE DIZIDENT POLITIC
    Aruncarea dumneavoastra spre penibil este vizibila. A fi urmarit sub comunism
    nu probeaza nimic.Pana si Zoia Ceausescu avea microfoane in casa.
    Sunteti un om plin de talent ,sifisticat si deosebit de inteligent dar care cadeti
    intr-o cursa proprie. In loc sa schimbati discutia si ocoli subiectul atragei atentia .
    Ceausescu printr-o hotarare secreta a hotarit ca sefii intreprinderilor sa faca parte din securitate. Nu o spun eu ci Pacepa care va cunostea prea bine. Pe de alta parte la intreprinderea Crescen pana si portarul umbla inarmat si avea grad, Dumneavoastra ca director aveati un grad mai mare. Numai inamicii sunt interesati de trecutul dumneavoastra in timp ce ceilalti sunt interesati de viitorul dumneavoastra. Gata ajunge.

  2. ATAC FARA PRECEDENT IMPOTRIVA ROMANIEI , A ISTORIEI SI DEMNITATII NATIONALE !

    PRESEDINTELE ROMANIEI

    Domnule Presedinte

    A sosit momentul sa fiti impuscat. !
    Nu este o figura de stil sau o exagerare jurnalistica. Dimpotriva . Atacul dumneavoastra impotriva istoriei Romaniei si a Regelui Mihai dovedesc ca lucrurile au scapat de sub control si trebue apelat la masuri de urgenta. Mentionez ca asistam la un atac fara precedent la adresa aliatilor care au luptat impotriva Axei hitleriste. Nu in ultimul trebue reliefat batjocorirea suferintelor evreilor si a altor nationalitati din aceasta perioda.
    A sosit momentul sa fiti inpuscat !
    Ma numesc Robert Horvath Deva si sunt de meserie cineast. Pentrul fimul Razboiul rece a inceput la Hotel Ambasador care documenteaza perioada din jurul Actului de la 23 August am studiat arhivele americane si am contact prin asociatia pensionarilor CIA pe martorii evenimentelor . Sunt un unic specialist al acestei perioade,
    ACTUL DE LA 23 AUGUST A FOST O ACTIUNE A REGELUI MIHAI CU SERVICIUL SECRET AMERICAN OSS. LA JUMATATE DE ORA DE LA DISCURSUL REGELUI MIHAI……4 AVIOANE ALE ARMATEI AMERICANE AU TRANSPORTAT I60 DE AGENTI SUB COMADA COMANDORULUI WIESER DE LA ISTAMBUL LA BUCURESTI.
    RUSII SI PARTIDUL COMUNIST AU FOST ANUNTATI IN ULTIMUL MOMEMT.
    Regelui Mihai i sa promis un tratat de ocupatie asemanator Austriei, cu trupe americane, egleze, franceze si ruse de garda cu schimbul in fata palatului.
    Tradarea Romanuei sa facut la Yalta si nu la Bucurest.
    Sunt gata sa predau aceste documente si relatarile martorilor oculariAcademiei Romane.
    Regele MIHAI a fost un erou si o personalitate marcanta a celui de al doilea Razboi Mondial.
    Atacul impotriva Romaniei si genocidul impotriva cetatenilor acestei tari trebue oprit pana nu este prea tarziu pentru toti.
    Fac un apel la demnitatea dumneavostra . Parasiti vaporul care se scufunda si veti fi iertat. A sosit momentul adevarului pentru dumneavostra si pentru cetatenii acestei tari. Nu mai este loc de intors.

    Domnule Presedinte al Romaniei Traian Basescu

    A sosit momentul sa fiti impuscat !
    Cu toata sinceritatea
    Robert Horvath Deva cineast
    Presedinte Devartes Film International New York Tokyo

    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  3. @DISTRUGATORUL
    „Robert Horvath nu e decat o nulitate cu ifose de artist „.
    Deschideti :
    http://www.devagallery.com/
    http://tracilslatton.blogspot.com/2011/03/film-about-sculptor-sabin-howard-by.html
    „si jurnalist de investigatii.”
    Deschideti
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Amestec vorbele cu faptele. In calitate de jurnalist de investigati am creiat singurul scandal ” distrugator ” ….Scandalul ICR New Yok.
    „Si un mare onanist”
    Raspuns
    Nu deschideti nimic
    Mai bine onanist decat securist si comunist.

  4. APARITIA UNUI NOU DIZIDENT POLITIC : DAN VOICULESCU
    Dizidenţa din România are un profil similar cu cea din Rusia Sovietică. Este o acţiune a intelectualilor de formaţie umanistă (excepţia muncitorului Paraschiv este una doar pe jumătate, ştiut fiind apetitul său pentru cunoaştere în general şi pentru lectură în special); urbană, iar biografiile dizidenţilor mărturisesc legăturile cu minorităţile etnice şi religioase sau originea dintr-o regiune periferică a României Mari (ca în cazul Doinei Cornea – este vorba de legătura cu minoritatea maghiară şi de aparteneţa la confesiunea greco-catolică, ori naşterea într-o provincie zmulsă României de Uniunea Sovietică – Basarabia, în cazul lui Paul Goma).
    Revolta muncitorilor de la Braşov va fi prilejul pentru naşterea dizidenţei Doinei Cornea, care îşi va manifesta, la rîndul său, sprijinul pentru contestarea venită din mediile muncitoreşti, populare.
    O alta forma de dizidenta apare chiar in cadrul sistemului. Un caz special al reprezinta directorul intreprinderii de comert exterior care devune un varf de lance impotriva dictatorului Ceausescu
    Acţiunea lui Dan Voiculescu fi la originea unei întregi pleiade de protestatari care vor lărgi sfera contestării regimului comunist şi/sau a lui Ceauşescu: Radu Filipescu, Mihai Botez, Mariana Celac, Gabriel Andreescu, William Totok, Sőcs Geza, Dan Petrescu, Liviu Cangeopol, Liviu Antonesei, Mircea Dinescu, Dan Deşliu Lazslo Tőkes,

  5. @ Dan Voiculescu

    DECONSPIRARE

    Ne-a luminat dosarul tău de urmărit,
    Aflând că Felix ar fi fost de fapt Dorin ;
    Şi multă lume abia acum s-a dumerit
    De ce lui Porumbacu, i se spune …Crin .

  6. @DV: Ati spus ca veti promova cercetarea si inovarea in randul tinerilor prin diferite initiative cum ar fi acele proiecte prin Senatul Stiintific. Nu ati mai spus nimic legat de acest subiect.

    Apropo, „Tanar antreprenor” se organizeaza in acest an?

  7. @ D.V.
    APARITIA UNUI NOU DIZIDENT POLITIC ANTICOMUNIST CU NUMELE DE COD DORIN REPREZINTA O LOVITURA GREA DATA CODULUI FELIX…….. FELIX MOTANUL.

  8. ERATA
    A SE CITI CU OCHELARII TRMURAND
    Acţiunea lui Dan Voiculescu a fost originea unei întregi pleiade de protestatari care vor lărgi sfera contestării regimului comunist şi/sau a lui Ceauşescu: Radu Filipescu, Mihai Botez, Mariana Celac, Gabriel Andreescu, William Totok, Sőcs Geza, Dan Petrescu, Liviu Cangeopol, Liviu Antonesei, Mircea Dinescu, Dan Deşliu Lazslo Tőkes,
    Acesta declara cu modestie pe blogul sau intregul proces de monitorizare care ma viza – imi erau ascultate telefoanele, imi interceptau corespondenta, ma urmareau permanent, se intocmeau liste cu persoanele cu care ma intalneam etc. Pentru cei care ma monitorizau, eram obiectivul „Dorin”. Fara sa mentioneze ca actiunile sale au reprezentat o lovitura mortala regimiului Ceausescu.
    Propun in consecinta schimbarea numelui blogului de la Intalnire cu Dan Voiculescu la ….Intalnire cu securitatea lui Ceausesci .Iar denumirea de Felix motanul cu cel real Dorin Motanul.

  9. @ Codrin
    Spuneti : Apropo, “Tanar antreprenor” se organizeaza in acest an? ”
    Intrebarea corecta este „Apropo, “Batranul antreprenor” se organizeaza in acest an? ”
    Aveti idei putine dar fixe. Cercetarea nu face niciun sens. Cercetatorii oricum alegand calea si drumul stranatatii.

  10. Nesimțirea ta ca și a grobianului Severin sunt pur și simplu paralizante!. În loc să dispăreți din viața publică cu viteza fulgerului, să vă ascundeți în gaură de șarpe și să așteptați să mai întrebe cineva de voi, dacă va mai întreba, asemeni aurolacilor aflați în criză, voi vă dați cu fundul de pământ și urlați isteric: De ce dai nenea? Ce am făcut?

  11. @ geta
    VORBA ACEEA
    ….CAND O SECURISTA E PROASTA……. ESTE FOARTE PROASTA !

  12. D.V.
    Va rog sa schimbati fusul orar. Aici la Tokyo este miez de noapte iar la New York este prea de dimineata. Nu se da nici cafea nici zahar ….si cand se da.. seamana cu turniruri de samurai. Ajutorul economic romanesc de 50.000 nu ajunge pentru o tara atat de mare si desvoltata ca Japonia. Fara cafea si zahar eratele continua. Va rog de asemenea sa ma ajutati sa iau inapoi cat mai repede cetatenia Romana fiind la ora actuala doar cetatean a unor tari in curs de desvoltare…. . Am jurat sa reiau cetatenia inapoi…..doar dupa caderea lui Basescu . Se pare ca am de asteptat….mult si bine.

  13. @ ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK:

    Nu inteleg aluzia.
    Puteti fi mai explicativ ?

    A…daca va deranjeaza graba mea neatenta, va promit ca atunci cand nu veti mai face dv.greseli gramaticale sau de exprimare nu voi mai face nici eu.

    Fair enough ?

  14. sincer nu m-ati plictisit deloc. va rog sa nu renuntati la lupta. demontati-le toate intoxicarile!

  15. @ geta din Napoca

    „Nu inteleg aluzia.
    Puteti fi mai explicativ ?”

    „A…daca va deranjeaza graba mea neatenta …”

    Geta

    Nu „explicativ” ci „explicit”.
    Nu graba este ” neatenta” ci tu esti proasta si foarte proasta asa dupa cum, fara a mai recurge la aluzii, ti-a zis-o direct si d-l Horvath.
    Acum ai inteles „aluzia” ?

  16. Ceea ce imi place la dvs cel mai mult este puterea pe care o aveti ca sa va luptati cu sistemul ticalos actual.

  17. Consider ca acest subiect referitor la securitate este expirat. Este evident faptul ca dvs. nu aveti nici cea mai mica legatura cu securitatea.

  18. @ Codrin: Vei fi contactat. @ Dan Doboseriu: Sunteti foarte inspirat in ultimele zile. @ adrian: Cred ca tenacitatea e obligatorie pentru orice om politic.

  19. @ Dan Voiculescu

    Va multumesc pentru aprecierile facute la adresa mea insa cred ca inspiratia ca e din vina … radiatiilor. Cu respect .Toate cele bune !

  20. @Ciubotaru…este evident ca treaba cu securitatea este expirata…doar basescu se ambitioneaza, din frustrare, sa mai vorbeasca de acest subiect si sa arunce cu noroi cu orice ocazie!!! Oamenii au cam inceput sa deschida ochii din fericire :)

  21. Toata lumea a inteles faptul ca dvs. nu aveti legatura cu fosta securitate. Justitia este coordonata de securistul Basescu, iar judecatorii sunt fosti membrii pdl. Sa mai comentam ceva ?

  22. @ Clujeanul:

    „e usor a scrie…
    cand nimic nu ai a spune.”

    Esti genial, ca-ntotdeauna si sper sa am ocazia sa te cunosc personal fie si numai pentru ca sa ma onorezi si cu alte vorbe intelepte.

    Dar tot …nu te salut stimabile.

  23. E greu de luptat cu niste mentalitati adanc inradacinate in mentalul colectiv de catre Basescu, pe parcursul unor ani buni. Dar dvs o faceti cu brio.

Comentariile sunt închise.