27 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu, cum poate un absolvent sa ia legatura cu Dvs.??? De ce este asa de dificil sa va intalnesc? Bianca F. (0741.XX.XX.XX).

    D.V. a raspuns:

    @ Bianca Florea:

    Cel mai sigur mod de a lua legătura cu mine sau echipa mea e sa răspunzi la telefon, Bianca :). Verifică apelul de la 15.31.

  2. Va rog sa ma iertati, Domnule Voiculescu. Azi am prezentarea Proiectului de Licenta si nu am putut raspunde la telefon. Imi permiteti sa va sun la numarul respectiv maine? Va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns!

  3. e un inceput . ar fi interesant de facut o statistica respectiv din cate demersuri initiate de DV cate au avut finalitate pe o perioada de 2 ani de exemplu . ce se mai aude de mita Daimler ?

    P.S. Domnul Cristoiu a pus o intrebare la b1 aseara . daca plata TVA se face de DV doar catre cei care activeaza in prezent la Intact sau si cei care au activat … poate afla si omul ca Paunescu nu prea plateste …. :)

  4. @Bibliotecaru

    Cred ca toti stim , ca nu risca absolut nimic.Este anchetata , se taraganeaza cativa ani probabil prin instante si comisii si ca final …cunoscut de toti : NU PLATESTE IN NICI UN FEL DACA ESTE GASITA VINOVATA.
    Eu cred ca oricum , ancheta o sa arate ca este …nevinovata.Nu pentru ca asta e adevarul ci pentru simplul fapt ca anchetarea ei este doar praf in ochii nostrii pentru a discuta despre diferite lucruri si astfel sa uitam in final , ideea de baza, si manevre care ar putea fi mult mai usor de probat.
    Asta este.

  5. LA MINTEA PĂSĂRICII

    În acest caz, PG riscă o depilare pubiană, după care, o vreme, nu va mai trimite pe nimeni „în puii ei”…

  6. nici eu nul plac pe basescu isi schimba vorbele de la o zi la alta,si legat de rege,e alcolic etc.,nu sunt de acord cu emisiunile in care este dat credit monarhiei cum ca ar salva tara.

  7. Sper ca aceasta „doamna” sa plateasca pt faptele ilicite pe care le face dar ma cam indoiesc….

  8. Inspectia aceasta judiciara ar trebui sa ii verifice averea mafiotului de la Cotroceni.

  9. Domnul presedinte , doar ce a facut cateva gafe enorme , in fosta lui meserie de marinar.

    Comandantul este raspunzator pentru o coliziune sau esuare a navei sale in momente care nu implica situatii de forta majora.

    Se pare ca domnul presedinte a uitat de regulamanetul international COLREG,care reglementeaza circulatia in siguranta a navelor in toate marile,oceanele etc.Totodata a uitat si de reglementarile internationale IMO la care si Romania a aderat ,ce prevede responsabilitatile fiecarui membru al echipajului unei nave.
    Chiar nu isi aminteste nimic , nici macar din momentul in care a fost ministru al transporturilor?
    Cum poate sa spuna ca in cazul unei coliziuni , comandantul unei nave , nu pateste absolut nimic si ramane posesor asupra brevetului sau?
    Ar trebui informat ca in cazul unei coliziuni sau esuari ce are ca rezultat , pierderea de vieti ,bunuri sau deteriorarea navei si chiar scufundarea sa ESTE PASIBIL DE PUSCARIE SI PLATA UNOR DAUNE CE VOR FI REZULTATUL UNUI PROCES DINTR-O INSTANTA DE JUDECATA.
    Precizez ca sunt anumite cazuri in care este acceptat ca un comandant sa esueze voit o nava , spre exemplu in incercarea de salvare a unor vietii umane , ii este acceptat acest lucru si atunci NU SE SUPUNE NICI UNUI FEL DE PEDEAPSA.
    Cazul prezentat de domnia sa este unul , profund gresit si induce ideea comunista ca un comandant este precum Dumnezeu si nimic nu il poate atinge.
    Un comandant si ofiterul de cart in timpul caruia sa petrecut incidentul SUNT PASIBILI DE PUSCARIE SI PLATA DE DAUNE ,chiar si in cazul POLUARII nu numai de pierderi de vieti omenesti.
    Ii sugerez sa reciteasca COLREG , Conventia MARPOL , SOLAS si conventia IMO , la care si Romania se supune precum toate statele LUMII.

  10. Dupa ce ca justitia romana era cum era, a trebuit sa fie numita procuror general si o Kovesi pentru a decredibiliza total aceasta institutie, prin activitatea ei de veritabila unealta basesciana.

  11. @ marco

    Domnia sa riscă cea mai grea sancţiune pe care o poate da CSM, adică excluderea din rândul procurorilor.
    Asta încercam şi eu să spun, că nu riscă mare lucru cât timp nu există o încălcare a legii ce trebuie sancţionată cumva cu închisoarea, anchetă penală, serviciu în folosul comunităţii…

    Scuzaţi-mă, dar în măsura în care abuzul procurorului şef (şi aici nu mă refer la cazul de faţă, ci în general), a unul procuror sau a unui judecător, poate conduce la distrugerea vieţii unor oameni, eu cred că o banală excludere din sistem este o sancţiune prea măruntă.

  12. Vinerea trecută în faţa Camerei Deputaţilor a poposit un şoim (fotografia e pe blogul lui Năstase), drept care a stârnit următorul dialog între MARKO şi HUNOR :
    – Să-l fi tentat păsărica lui miss Cocoşata ?
    – Fugi tu ! că aia vulture e…

  13. Kovesi e din catgoria Udrea , Ridzi, Vass, Boagiu si alte pitipoance PDL-ise ridigate la rang de mari specialiste in domeniu. Sa fim seriosi, Kovesi a adus mai multe deservicii justitiei romane decat in toata perioada post-decembrista.

  14. Si eu astept un raspuns de la un parchet din zona mea…
    Mi s-a spus ca sunt prea putini procurori si ca probabil va dura 2-3 saptamani sau o luna sau poate dura mai mult pana atunci fiindca vine si vacanta… :(
    Eu inca nu ma grabesc, desi am de rezolvat un titlu de proprietate facut pe genunchi…sau pe baza de „doar suntem neamuri, nu-i ase ?” …un titlu de proprietate emis si pe numele bunicului la… 4 ani de la moartea lui, adica in 2004.
    Superb, nu-i asa ?
    Nu e vorba decat de vreo 10 ha, dar cred ca va trebui sa mai fac un copil pentru a fi sigura ca nepotii din partea acestuia vor putea rezolva titlul acesla de proprietate in sfarsit, nu pe principiul romanesc „nu lasa pe maine ce poti face azi.Lasa pe poimaine pentru ca atunci nu va mai fi nevoie….”

    Sper doar sa nu patesc ca bunicul meu : sa mor inainte de a primi inapoi pamantul cu care a fost improprietarita strabunica mea in calitate de vaduva de razboi.Primul razboi. -daca a fi vaduva de razboi este…calitate si nu defect.

    :( :( :( :( :( :( :(

  15. o sa fie pedepsit si procurorul general ca si presedintele camerei deputatilor pt.frauda din 15 septembrie 2010.

Comentariile sunt închise.