Sa fie vreo 40 de ani de cand sunt fan :) Adamo: nu pot decat sa ma bucur, in consecinta, ca-l vom vedea pe Cavaler la Bucuresti.

Mergem?

 

28 COMENTARII

  1. CAVALERUL CELOR 100 MILIOANE DE DISCURI VÂNDUTE

    Oare cum ar fi mers “Leano dulce Leano” (din Pleşcoi, evident) în locul consacratei “Dolce Paula” ?
    Până pe 10.12.2o11 când va concerta la Bucureşti, Adamo la cei 34 ani ai săi (pe un picior) ne poate rezerva şi astfel de surprize…

  2. În lumea nebună în care trăim avem din ce în ce mai multă nevoie de astfel de muzică. Vă mulţumesc pentru această melodie minunată.

  3. @ CRAI NOU

    OLE,OLE,OLE, BOC EST TOMBÉ !

    Presimt că-n decada întâi din Undrea ,
    În România, vor fi schimbări majore
    Şi-i vom găuri şi frunza d-nei Udrea ,
    Cântând “Boc est tombé “cu Salvatore .

  4. @ Dan Doboseriu

    Să vă audă Crivăţul,
    Şi Maica Domnului.
    Să li se rupă hăţul,
    Să-i aia vâna Răului !

  5. Este adevarat c aa fost un mare slagar pe care majoritatea romanilor il stiau in varianta Stefan Banica senior adamo este unul din greii artisti ai acestei planete un mare artist si in acelasi timp un mare poet un romantic incurabil.

  6. a, salvatore…ce bine mi-ar prinde!
    am aruncat un ochi pe linkul oferit: din pacate nu stiu daca voi libera atunci iar pretul biletului nu mi se pare tocmai accesibil..
    as cumpara de pe net de la oferte da’ mi-e ca ma ia careva in balon tocmai cand mie imi crapa buza si raman doar cu visul!

  7. Oare,chiar atat de juvenili in gandire sunt „marii „nostri politicieni, incat ne cred pe noi,cetatenii de rand,recte s-anume votantii, o masa de manevra?????????? Pai, cu ce e mai cinstit Dan Voiculescu decat Patriciu ,ori decat un „X portocaliu”? Sau decat teatralistul si „dezinteresatul” de Dan Diaconescu-otevistu`! Doamne, dragi romani, mult timp ne mai trebuie ca sa renuntam la a cere privilegii financiare si ajutoare asistentiale de la stat? Ei bine, astea oricum se vor reduce in mod natural din cauza crizei, dar ceea ce trebuie sa cerem noi politicienilor nostri, trebuie sa fie RASPUNDEREA MATERIALA in cazul unor pagube produse( la buget)din cauza proastei Guvernari, din cauza actelor de coruptie, frauda sau orice alte actiuni care aduc atingere si prejudiciu intereselor cetatenilor. Iar ca o masura sine qua non, pentru a avea de unde sa recuperezi pagubele, eu as cere ca fiecare politician sa DEPUNA in contul statului o suma(corespunzatoare) care sa poata fi retinuta cu titlu de PENALITATE – pentru pagubele produse ! Ca, de fapt, daca doresti a te angaja int-un post de gestionar, ti se cer GARANTII financiare, or ei(politicienii) gestioneaza si valori financiare si chiar viata noastra ! Deci e o necesitatea sa
    depuna ,chiar toti functionarii statului ,sume din care sa isi plateasca gafele legislative sau de orice fel,pe care le produc. Asta e rezolvarea, sa vezi, cum nu se vor mai inghesui sa figureze in posturi si functii ,ptr care sa raspunda ,efectiv !

Comentariile sunt închise.