Vreau sa le multumesc tuturor celor care mi-au transmis astazi, aici sau pe mail, urari de „La multi ani!”: atentia, curiozitatea si felicitarile voastre ma onoreaza. Le marturisesc celor care m-au intrebat ca am profitat din plin de acest moment pentru a-mi recalibra bateriile alaturi de familie (mai numeroasa si putin mai virila :) dupa nasterea lui Vladut).

M-am bucurat de un concert exceptional al lui Marius Mihalache (sau al familiei Mihalache, pentru ca virtuozitatea sa este si o mostenire de familie), care reuseste sa reinterpreteze traditia intr-o maniera depotriva moderna si conservatoare.

Iar astazi, la prinz, am iesit la mall-ul din Baneasa alaturi de Dana si Liana.

A fost un moment de ragaz pentru a… privi. A contempla sute de romani care reusesc cumva sa-si invinga oboseala si dezamagirea, ramanand tonici, proaspeti, cu pofta de viata si zambet; abia deduci in acest zambet greutatile cu care se confrunta. Mi-am readus aminte acum cat de frumoase si demne pot fi romancele, in ciuda faptului ca – pe fondul disolutiei familiei din ultimii ani – majoritatea isi plimbau singure copiii.

O lectie de optimism pentru inca un an de politica si … blogging :).

41 COMENTARII

  1. N-am stiut….La Multi Ani domnule senator. Asteptam sa reprezentati cu acelasi succes cetatenii sectorului 4 care cu siguranta va sustin in marea lor majoritate. Ca si pe dl. Piedone

  2. De ziua ta eu iti doresc,
    Tot ceea ce este firesc,
    Un an tu mai implinesti,
    Si ce-ti place sa primesti
    Sa iubesti, sa fii iubit ,
    Si sa traiesti fericit.

  3. Cu ocazia zilei tale de nastere va doresc din toata inima si cu toata caldura sinceritatii cele mai dulci si calduroase urarii si traditionalul La multi ani !

  4. Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara,iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi „La multi ani !”, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

  5. @ D-lui Dan Voiculescu

    LA A – 65 – A ANIVERSARE

    Îţi transmit felicitări (ca să le pui in ramă),
    Regretând că nu pot bea cu tine un pahar ;
    Şi promit solemn să-ţi fac şi-o epigramă ,
    Dacă mă inviţi în timp util … la centenar !

  6. O zi de nastere este facuta dintr-un milion de clipe, iar in fiecare clipa sta promisiunea implinirii viselor si planurilor tale speciale… un La multi ani din toata inima !

Comentariile sunt închise.