Un dialog util si agreabil: aici.

47 COMENTARII

  1. Domnule profesor si senator Dan Voiculescu,

    Presedintele Romaniei nu are – ori nu trebuie sa aiba – nici un parteneriat cu nimeni dintre noi.Este o greseala pe care o facem, de care Presedintelui Romaniei nu ii este ingaduit sa nu fie constient.
    Al dvs., Valeriu Mangu

  2. Din nou a fost o placere sa Va vizionez.

    Aveti din nou dreptate in legatura cu secretariatul tehnic iar eu cred ca in toate comunitatile exista tineri/tinere absolventi/absolvente de facultate -sau liceu- din familii cu solide afinitati politice si neangajate in retele, nu sociale ci paralele cu legile romane.
    Cat despre intoarcerea in economia tarii a unor parti din averile capitalistilor autohtoni…totusi,nu ne putem compara cu mentalitatea si BUNACREDINTA americana. Nu.Pentru mentalitatea si tipul de credinta romanesc, unde si devotamentul tine cat…tine salariul nu este o solutie.
    Pentru oamenii de afaceri cu exces de lichiditati eu as sugera, fiind vorba de tara asta, a noastra, dezvoltarea si incurajarea producatorilor agricoli individuali cu conditia ca cifra lor anuala de afaceri sa fie limitata conditionat iar statul sa se ocupe nu de construirea de sali de sport ci de canale de irigatie – pentru paza as instala camere de supraveghere care ar avea nevoie doar de 5 dispeceri buni – rodul pamantului fiind singurul care poate da si ocupatie si „painea cea de toate zilele”. Dar referitor la acest subiect, sunt convinsa ca ati avea in antiteza cu doctrina clasica conservatoare o idee care ar putea deveni o buna doctrina pentru zilele pe care le traim. Avem atat de multi oameni pentru care munca fizica este vitala si totusi nu-i stimuleaza nimeni sa munceasca legal si cu real profit pentru ei ca indivizi fiind lasati sa se indobitoceasca prin bautura. Dar…cati dintre oamenii de afaceri romani ar accepta acest lucru mai ales, cum spuneati Dv., ca producatorii vor consumatori iar acestia raman, in timp, fara lichiditati, in speta, fara banci care sa-i mai crediteze… ?!
    Pentru inceput, in sprijinul acestei idei, as face lista, chiar la Nokia -unde cu siguranta sunt multi viitori disponibilizati proveniti din zone rurale si i-as intreba, daca statul le-ar asigura sistemele de irigatie/antigrindina cati ar fi dispusi sa inceapa sa se autogospodareasca dupa ideea de mai sus … ?1?
    Dar eu, fiind doar …o farama de huma…cred ca….ma duc sa ma culc, fiind ora tarzie pe ceasul meu biologic… :(

    Poate ca …bisericile protestante sunt mai bune decat cele ortodoxe sau chiar decat cele catolice.

  3. @ Dan Voiculescu

    Stimate senator,
    Înainte de a asculta până la capăt interviul, trebuie să spun că am auzit ceva ce m-a bulversat, un ceva pe care nu credeam că-l voi auzi de la dumneavoastră.

    Cum să sancţionaţi un parlamentar pentru că „a votat cu puterea”.

    Orice parlamentar ar trebui să voteze conform conştiinţei sale. NICĂIERI în sistemul nostru instituţional nu există Putere şi Opoziţie. Este şi neconstituţional, de vreme ce separaţia puterilor în stat nu poate grupa Parlamentul funcţie de participarea în cadrul Guvernului (art. 1, alin. 4). Constituţia este extrem de categorică referitor la acest subiect, ba şi întăreşte acest subiect. A sancţiona un parlamentar pentru că votează într-un anumit fel este imoral. Sigur, dacă demonstraţi că domnia sa a votat într-un anumit fel pentru că astfel a avut un avantaj (ceea ce duce la Codul Penal şi la mită), este deja altceva, dar simplul vot al unui parlamentar nu poate fi subiect nici de mustrare, nicidecum de sancţionare. Păi luptaţi împotriva PDL cu aceleaşi mijloace de „disciplină de partid” ca şi ei, parcă rupte din trecutul totalitar în care votul era doar o miştocăreală? Nu pot să cred aşa ceva.

    Nici un grup si nici o persoana nu pot exercita suveranitatea in nume propriu.
    Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman.
    In exercitarea mandatului, deputatii si senatorii sunt in serviciul poporului. Orice mandat imperativ este nul.
    Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la raspundere juridica pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului.

    Domnule Voiculescu,
    Vreţi să fiţi parte din soluţia care mută România în afara dictaturii politice spre democraţie sau vreţi să fiţi parte a manifestărilor anti-democratice, din ce în ce mai prezente în ziua de astăzi şi vă place dictatura clasei politice?

    Menţionarea sancţionării pentru că un parlamentar nu răspunde la comanda politică este deja un gest anti-democratic grav. Dacă nu este un accident, ar fi bine să ne spuneţi că dumneavoastră consideraţi că parlamentarii trebuie să răspundă politic, prin vot şi atitudine, cerinţelor partidului care l-a propulsat în Parlament, ca să ştim exact cum vă poziţionaţi faţă de graniţa anormalitate/normalitate. Am fost profund neplăcut surprins de ceea ce aţi spus. Eu speram că USL este absolut un organism de luptă pentru democraţie. Dacă nu este aşa, n-am făcut nimic. România nu are nevoie numai de un Guvern mai competent, dar şi de eliminarea structurile de tip oligarhic care se infiltrează în întreaga societate, de la numirile unor oameni-slugă ca premier, miniştrii, directori… până la apărarea domnul Bercea prin instanţă.

  4. Domnule Senator,

    am vizionat interviul si fiind pentru prima data cand va „vad si aud” vorbind (nu ma uit la televiziunea romaneasca de zeci de ani) am fost mult mai „captat” de „forma” mesajului decat de „continut”. Va spun doar concluzia finala care este o intrebare: „Cum de nu a reusit omul asta sa il dea jos pe impostorul de la Cotroceni in toti acesti ani?”

  5. Spune-ti-i si lu Badea, poate intelege si el DE CE A PLECAT NOKIA DIN ROMANIA ? : Pentru ca piata din Europa nu mai cere telefoane ieftine, pe cand in Asia se cer telefoane ieftine. Diiiaaang!

  6. @DV & Bibliotecaru: Totusi Tudor Ciuhodaru a fost dat afara din PC. PC Iasi deja se dezice de el desi Vasile Salaru, liderul filialei, a zis acum cateva saptamani ca el, alaturi de alti lideri conservatori ieseni, va pleca impreuna cu Tudor daca nu va fi sustinut de USL la Primaria Iasi..Ieri si-a schimbat pozitia cu 180 de grade.

    Politica asta te termina psihic. O pozitie privind acest subiect?
    Daca as fi in locul lui Tudor Ciuhodaru sau m-as ocupa de strategia lui electorala, i-as recomanda candidatura independenta…ar avea mai multe sanse decat daca ar candida din partea UNPR… :-)

  7. Uniunea Social Liberala are sustinerea romanilor. Degeaba incearca Traian sa creeze o diversiune, pentru ca PDL/Miscarea populara nu va mai induce in eroare oamenii, chiar daca ar veni cu doua galeti.

  8. De problemele arzatoare ale romanilor si gasirea unor solutii pentru rezolvarea acestora ar trebui sa fie preocupati si guvernantii.

  9. @ Dan Voiculescu

    ZOOTEHNICĂ

    După ce-n PC, prea mult l-aţi promovat
    Ca viitor primar de Iaşi, pe dr.Ciuhodaru ,
    Acestuia, şoriciu-n toamnă, i s-a îngroşat
    Şi brusc a dispărut în ceaţă … ca măgaru’ .

  10. MELANJ

    Înc-un pic şi cântă cucu
    Chiar în fabrică la Jucu
    Nokia-şi lasă cucuveaua;
    Peste sclavi a dat beleaua.

    Baza ni-i la Răchiţele
    Că s-o-mperechiat „căţele”
    Cu alde Emil şi Jon*
    Mari, iluştrii în…pardon !

    Frunză verde de cucută,
    P-ăştia dracii să îi (n-am rimă)
    Şi iar frunză de stejar,
    Să-i văd cu fundul pe jar !
    –––––––––––––
    Un gând mă duse la Bacovia –
    Titan, şi rimă rară la „Varşovia”.
    Cad frunze, uneori şi avioane (!?)
    Chitesc ca Iliescu, nea Ioane…

    PS : 130 de ani de la naşterea lui
    Bacovia fuseră (n. 17 septembrie 1881).

  11. @ Codrin

    Marea problemă a României este, şi a fost încă de dinainte de revoluţie, nu atât că cineva anti-democratic ajunge în fruntea puterii, ci legată de faptul că o gaşcă de „şmecheri” ajunşi în anumite posturi ale statului pot face ce vor acolo, fără ca cetăţenii să poate interveni şi, prin îndepărtare, să rezolve problema. Nu putem face câte o revoluţie după fiecare preşedinte şi partid care construiesc o societate prea dominată de aceşti oameni, democraţia trebuie să rezolve astfel de probleme în mod normal cu instituţii şi mijloace normale.

    Dumneavoastră vorbiţi despre „cazul” Tudor Ciuhodaru. Eu i-au problema apărută în cazul Tudor Ciuhodaru ca simptom al activităţii politice aflate într-o desfăşurare de forţă de tip anti-democratic. Nu ştiu dacă observaţi, dar în această societate Poporul, deşi suveran, nu poate să-l demită pe preşedinte sau premier FĂRĂ PARTICIPAREA PARLAMENTULUI. Or dacă parlamentul nu reprezintă cetăţenii României ci un lider sau un grup de lideri de partid, Poporul nu mai are absolut nici un cuvânt de spus în ceea ce se întâmplă în România. Sistemul este astfel făcut încât o relaţie normală între cetăţeni şi parlamentari, ceea ce implică parlamentarii în slujba poporului şi neinfluenţaţi de nimeni şi de nici un alt fel de interes, conduce la buna funcţionare a democraţiei, dar, în cazul unei activităţi parlamentare subordonată intereselor de grup sau personale (adică cam ceea ce i se reproşează domnului Tudor Ciuhodaru că nu a făcut, de vreme ce acuzaţia nu este legată de doctrina partidului, de morală, de lege şi Constituţie… ci doar de „vot dat puterii”) democraţia nu are cum să existe, pentru că se rupe orice legătură între interesul cetăţenilor (exprimat prin vot), interesul public (exprimat prin vot) şi democraţia exercitată de activitatea parlamentarului (exprimată prin vot).

    Pe cine pune PC drept candidat nu este treaba mea (aici nu pot decât să chibiţez pe seama şanselor), dar faptul că un partid reproşează votul unui parlamentar… este treaba mea, pentru că-mi atacă chiar mie puterea, suveranitatea, voinţa politică, suveranitatea…

  12. @ Codrin

    Iată, deja a apărut şi „cazul Cristian Popescu Piedone”, născut exact din aceiaşi mentalitate a grupului de la vârf care spune partidul ce să facă. Din păcate domnul Piedone nu înţelege că-şi face, prin această acţiune, un mare rău… În urma unui congres care să aleagă un preşedinte, oricum s-ar termina această acţiune, respectiv Piedone preşedinte, Piedone nu este preşedinte, Congresul nu se va face, membrul de partid Piedone îşi va atrage foarte mulţi duşmani. Îşi riscă poziţia în partid, îşi riscă alegerea ca primar, cred că riscă şi un „dosar mediatic”, după cum ne-am obişnuit în ultimul timp.

    În cazul în care România ar fi un sistem democratic funcţional, astfel de lucruri nu s-ar întâmpla niciodată.

  13. SOLUŢIE DE AVARIE

    „Suntem curve şi mergem la f***t, că n-avem din ce trăi…”
    Este o frântură dintr-un interviu acordat poliţiei de o „meseriaşă”, preluat şi difuzat în direct de Antena 1 azi la 16:35.
    O fantezie de toamnă mă-ncearcă. 20 de milioane preluând metoda – până nu dă bruma – pentru a-i servi simultan pe cei doi clienţi naţionali ( Jon* şi Emil ), sigur i-ar scoate din impas ; numai de n-ar fi… curve.

  14. Domnule profesor si senator Dan Voiculescu,

    Interventia de mai sus a dlui Bibliotecaru este, in dimensiunile ei fundamentale, corecta. Am urmarit si eu primele 6-7 minute ale interviului si am renuntat. Candva ne-ati recomandat sa citim Constitutia; constat ca in primul rand dvs. n-ati citit-o. Apoi, ca nu cititi mai nimic din ceea ce se scrie aici, pe blog. Probabil ca administratorul sau va semnaleaza sub forma celebrelor Note diverse texte, in rezumat.
    Puterea statului, mai precis suveranitatea nationala, apartine, potrivit Constitutiei – v. art. 2 -, poporului. Poporul este asadar „puterea”. A vota cu „puterea” inseamna deci a vota cu poporul, mai precis pentru popor, in serviciul lui, dupa cum, de altfel, dicteaza aceeasi Constitutie. Dvs., ca, de altfel, orice deputat si senator, nu reprezentati – ori nu trebuie sa reprezentati – pe nimeni. Dvs., in calitatea de senator, sunteti – ori trebuie sa fiti -, dupa cum dispune Constitutia, in serviciul poporului.
    Din cate mi-am dat seama din primele minute ale interviului, intreg Partidul Conservator este subordonat vointei dvs., desi nu detineti nici o functie executiva in cadrul lui. Se poate deci spune ca, de fapt, ati confiscat acest partid ori ca este un fel de societate comerciala la dispozitia dvs.
    Dvs. sunteti tributar conceptiei ca un partid urmeaza sa puna mana pe stat, sa-l populeze cu activistii lui, pentru ca mai apoi acestia sa execute vointa dvs.Dar, desigur, nu numai dvs. sunteti in situatia aceasta – mai toti asa-zisii politicieni gandesc astfel. O asemenea gandire este neconstitutionala si nelegitima.
    Al dvs., Valeriu Mangu

  15. De cand tot va zic eu ca o sa pierdeti la alegeri … daca nu actionati cum trebuie.

    O sa va cumpere sau santajeze toti oamenii … nu va luptati doar cu Basescu si cu PDL ci cu toate institutiile statului in frunte cu serviciile secrete … si o stiti mai bine decat mine.

    Trustul dumneavoastra nu poate face fata uriasului aparat de propaganda al lui Basescu care acopera toate segementele populatiei (tineri, batrani, cu studii, fara studii, saraci, bogati).

    Daca reusati sa faceti valuri acum cateva luni inainte si declansati alegeri anticipate aveati o sansa … asa acum este cam tarziu … deja lumea este convinsa(de toata media) sa inteleaga buna guvernare a Basescului si rautatea si neputinta opozitiei.

    Pana si Xfactor care in UK spargea toate audintele nu o sa poata concura cu Vocea Romaniei … deja pe realitate.net si dcnews.ro ni se explica cum X Factor poate cauza probleme mentale.

    Si o stiti mai bine decat mine ca rating inseamna eventual voturi.

    Eu unul sunt resemnat. Cu toate ca si dumneavoastra sunteti din aceiasi categorie cu Traian Basescu (comunisti din aia grei) speram ca macar alternanta la putere sa imi dea un parfum de democratie, acum se pare ca Traian si cu uriasa lui coalitie (PDL, PP-DD, UNPR, PNG, PER, UNPR, Partidul Romilor) vor guverna si din 2012.

  16. În cadrul tuturor dezbaterilor din Uniunea Social Liberala, conservatorii au respectat toate înţelegerile asumate anterior, fără a solicita nicio modificare şi niciun privilegiu.

  17. ZVON DE NUNTĂ

    Pe d-l Piedone, multă lume-l agreează
    Căci e gospodar şi-i mândru-n toate cele ;
    De iubit ce este, zic unii că-l curtează
    Chiar şi-un ditai general … cu patru stele .

  18. Domnule Voiculescu,
    Am si eu o intrebare si problema in acelasi timp,daca ma puteti indruma catre o posibila solutie.In cartierul in care locuiesc,o grupare infractionala terorizeaza toti oamenii.Am mers la politie , am scris la procuratura,la toate structurile care mi-au trecut prin cap, ce ar trebui sa protejeze cetatenii.Nici macar una din aceste institutii nu mi-au raspuns, in vreun fel.Ca se poate sa actioneze sau nu.M-au ignorat complet.Principala activitate a acestei grupari este camataria, dar se ocupa si cu trafic de persoane,proxenetism,acte de violenta asupra unor simpli oameni ce le ies in cale pe strada.Sunt stransi legati de un alt grup ce se ocupa cu furturile.Cunosc aceste detalii,deoarece ii cunosc foarte bine pe o parte din cei implicati.In permanenta se lauda ca nimeni nu ii poate atinge si ei fac legea,cui nu ii convine NU ARE DECAT SA MOARA, DACA LI SE OPUN.Se saluta cu politistii care patruleaza si apoi isi vad in continuare de ale lor.Camataria,traficul de persoane sunt cele mai evidente din actiunile lor.Dar nu odata i-am vazut inarmati,spre exemplu.Trafic de droguri,contrabanda cu tigari sunt iar o parte din activitatile lor.Toata zona in care locuiesc si eu este terorizata si nimeni , se pare ca nu vrea sa ne ajute.Am fost abandonati complet.Cu prilejul alegerilor deja stiu , asa cum se laudau cei din aceasta grupare, ca vor rupe picioarele oricui , nu vonteaza cu cine spun ei.Am incercat sa anunt autoritatile si sa imi pastrez anonimatul ,deoarece nu odata i-am vazut de ce sunt capabili si stiu ca viata mea si a familiei mele ar fi in pericol daca sa-r afla.Efectiv eu nu stiu ce as mai putea face.Poate imi puteti da dumneavoastra o idee,catre ce autoritati as putea sa ma adresez.Sau ce sa fac.

  19. Tudor Ciuhodaru s-a nascut si a invatat pe melegurile romanesti ?
    Cristian Popescu „Piedone” s-a nascut, s-a instruit si a invatat pe meleguri romanesti ?
    O mama si un tata i-or fi conceput si pe ei (???)…deci oameni fiind…ma mir doar cum de functioneaza si la ei conditionarile din experimentul lui Pavlov… :(

    Pentru ca stim raspunsul, de ce ne-ar mira …dezorientarile lor politice ?!

  20. @Adi Martinescu

    „a reusit sa il suspende, dar romanii au avut ultimul cuvant de spus – prezentarea la vot.”

    Suspendarea a fost un lucru fantastic doar ca a venit la un moment gresit.
    Basescu va putea fi invins numai daca ne luam toate precautiile sa nu-i lasam sarpelui nici „o gaura” in care sa se ascunda. Romania nu a avut niciodata in lunga ei istorie un om mai malefic la conducere ca acest „bijnitar” care se duce la parastasul mamei lui imbracat in „jaca”. Asta spune tot! Omul asta nu are respect pentru nimic ce exista in lumea asta decat persoana lui.
    Este capabil de cele mai abominabile fapte sa-si „scoata pielea de la bataie”.
    Sfarsitul lui basescu va veni cand opozitia va putea convinge poporul ca singurul lucru care sta in calea bunastarii lui este basescu la Cotroceni in loc de Jilava.

    Traseismul politic este arma forte a javrei ordinare. Face opozitia ceva eficient sa ii anihileze puterile?
    Nu are rost sa ii blamam pe traseisti. Sunt oameni „putrezi”, oameni slabi si eu am convingerea ca nu e vina lor, e vina educatiei primite in familiile unde au crescut si s-au format, e vina „sistemului” comunist care incuraja ticalosenia sufletului. (da, unii traseisti sunt prea tineri sa fi fost „spurcati” de comunisti, dar nu uitati, parintii lor au fost. Ne trebuie 3-4 generatii sa „curatam” asta)

    Eu cred ca solutia este „in curtea” opozitiei. Ei trebuie sa gaseasca solutii ca traseismul sa devina „useless”. Vrea opozitia asta sau se gandesc ca vor avea si ei nevoie de asa ceva?
    Ce as face eu daca as fi in opozitie: As informa parlamentarii ca in momentul in care voi ajunge la putere voi reevalua toate voturile date in parlament pe legi care incalcau Constitutia in timpul regimului basescu. Parlamentarii care au votat pentru aceasta lege vor avea dosar penal si voi introduce o lege care ii va descalifica pe viata de a mai participa la viata politica.
    Da, pot fi traseisti, dar sa stie ca nu vor putea vota legi impotriva poporului fara repercursiuni asupra carierei lor politice.
    Astfel, traseisti vor deveni fie nefolositori regimului basescu fie „single use politicians”.

  21. „ALMAGRAŢIE”

    Drum greu prin sihăstrie pân’ la pustnic –
    Portret de sfânt, testat de El, ştiut ca Nik-
    Aflat la antipod cu cel mai înrăit obraznic,
    Ce pune-n corzi oricare suflet de slugarnic,
    Ajuns, cu greu, să afle ce-i acela semidoct.
    Răspunsul sec: E javra, când câinele e doct !
    Bărbaţii care zornăiau cătuşe îl botezară Jon*
    Şi-i aruncară-n cuşcă, caschetele – plocon !…
    Căţeaua cocoşată prmatur, cu sexul în prăjină,
    Roade la mortăciuni, ca vinovatul fără vină.
    Mă bate gândul să îi vâr, la prima ovulaţie,
    Un spermatozoid uscat, de mort prin inaniţie.
    Să aibă moartea-n corul ei o nouă „almagraţie”.
    –––––––––––––––––––-
    PS : E-aşa de lungă / Că-n gât o să-i ajungă…

  22. (a)P(f)DL (asociaţia politicienilor cu fundu-n două luntre)

    este în măsură să declare că numitul Piedone a confirmat în faţa comisiei pdl-udmr corectitudinea obţinerii permisului de conducere la toate categoriile de autovehicule, cu menţiunea că la motociclete, datorită fundului agabaritic, a folosit două (câte una pentru fiecare bucă) cea a UNPR şi cea a PC, cu eşapamentul între ele.
    Cooptat în Circul Politic, cascadorul Piedone va evolua la zidul morţii electorale, numai pe o bucă, pe păcăneaţa UNPR…

    (…)Primarul Popescu Cristian Victor Piedone si-a sustinut in Arges, in ziua de 19 octombrie 2007, examenul pentru obtinerea permisului de conducere la toate categoriile de autovehicule – motociclete, autoturisme, camioane (cu sau fara remorca) si tractoare. Ieri, prefectul judetului Arges, Marcel Proca, i-a suspendat permisul lui Piedone, invocand suspiciunile de ilegalitate care planeaza asupra dobandirii lui. „Din cercetarile noastre rezulta ca Popescu Cristian Victor Piedone, primarul sectorului 4 al Capitalei, a obtinut viza de flotant pe data de 27 septembrie 2007, figurand ca ar fi stat la cetateanul Constantin Grigoroiu, dar din informatiile noastre lucrul acesta nu s-a intamplat, iar la putin timp dupa obtinerea vizei, pe data de 19 octombrie 2007, a sustinut examen pentru obtinerea permisului de conducere la toate categoriile, examen pe care l-a promovat”, a declarat prefectul Marcel Proca.(…)

  23. Domnule profesor si senator Dan Voiculescu,
    Va stimez de pe vremea cand eram studenta si am avut onorea de a va avea profesor. ASE 1987.
    V-am reintalnit dupa revolutie ,lucram la Firos S.a
    Am semnat ca membru la fondarea partidului conservator ..
    va iubesc pentru curajul pe care toata viata l-ati transformat in exemplu…
    Oricum cee ce voiam sa va spun este ca eu de ex recunosc curajul…daca eu il am, recunosc inteligenta daca eu o am si tot asa …. inteleg o limba straina …pt ca o vorbesc …
    Daca o persoana are un caracter periculos si lipsit de scrupule atunci isi inchipuie ca si ceilalati sunt la fel…
    Dumneavoastra credeti ca cei ca Basescu, Udrea, Boc etc si toata liota de acoliti …parveniti.. pot vreodata sa perceapa :PRINCIPII, MORALA, etica..
    Sunt vorbe fara continut …pentru ei…
    Voiam sa va supun atentiei un fapt….copii rrom…
    de mici copii sunt obisnuiti ca trebuie sa iasa din casa sa ia ceva de la oricine si prin orice metode .si doar asa sunt apreciati acasa,doar asa primesc dragostea si consideratia parintilor … Acesti copii ..atunci cand cresc ….foarte greu vor ajunge sa faca ceva pe fortele propii..Asa cu nemernici astia …au crescut si s-au format in sistemul acesta…Sunt o forma de cancer social… cu fff grele repercusiuni…asupra tuturor fenomenelor sociale.
    Am fost la rang de secretar de stat in Romania si cand am realizat cu cine am de a face…am demisionat si am decis ca singurul mod de a pedepsi acesta clasa politica este de a nu mai plati taxe si impozite la asa un stat ..Mai bine dau aceste taxe la un alt stat ..Oricum cee ce se intampla in Romania …..nu se poate intampla ….in nici un alt stat .. cu istorie , civilizatie..Cred ca nici in Albania ..
    Cu deosebita stima si respect , domnule profesor

  24. Domnule Voiculescu,

    Va scult cu mare placere, dar uneori nu mai am incredere nici in mine-
    Nici nu pot sa imi explic cum am ajuns in aceasta situatie.
    Oare de ce a trebuit sa moara copii nevinovati ?
    Cu ce a gresit acest popor?
    Uneori ma supar rau pe pensionari ca nu au stiut si nu stiu nici acum cu cine trebuie sa voteze; acum suntem in aceasta situatie si se intreaba ce este de facut.
    Peste tot (sindrofii etc) ii vezi si cum sa nu te superi pe ei! Si spun ca sunt amarati, nu au bani, atunci de ce accepta aceste distractii? eu nu mai inteleg acest popor.
    Eu lucrez in sanatate si am un salariu de 600 lei nici eu nu stiu ce am sa fac la iarna si mai stau si cu chirie este cumplit- uneori imi doresc sa avem si noi parte un un om care sa ne conduca sa se gandeasca la noi. Sa isi aduca aminte ca datorita noua este acolo in aceas functie – sa tina cu acest popor.
    Am o prietena care a plecat in Grecia sa lucreze si zilele trecuta am vorbit cu ea si imi spunea cum se ajuta grecii intre ei – au fost infiintate Retele prin care sa se faca schimb de bunuri si servicii (retea de troc) oare noi nu am putea sa avem asa ceva?

Comentariile sunt închise.