La varsta la care vocatiile pot fi inca ascunse, copiii trebuie incurajati sa urce pe o scena si sa se exprime. Fie si numai pentru a invata sa comunice si pentru a primi incurajarile noastre. Asa a pornit ideea concursului despre care puteti citi aici si aici.

26 COMENTARII

  1. Viitorul unei tari , NU se face prin pachete cu ciocolata si portocale ci se face prin educatie , motivarea talentelor tinerilor , prin sansa de a fructifica fiecare gram a acestor talente.Fiecare copil reprezinta o sansa pentru un popor.
    Fundatia dumneavoastra creste talente.Pacat ca acest lucru ar trebui facut de autoritati , nu de o fundatie.

  2. Un exemplu de copil talentat este si Maddi Jane. Are doar 13 ani si este o senzatie pe youtube. Cele mai vizionate video-uri ale sale de pe youtube sunt coverul dupa piesa „Price Tag” (Originalul este interpretat de Jessie J) si coverul „Impossible” cantata de Shontelle. .

  3. Ca de fiecare data romanii nu ii apreciaza pe cei care provin din randurile lor… Sincer cateodata imi pare rau ca m-am nascut aici.

  4. talentul copiilor…..
    acum cativa ani… dimineata intr-un troleu, doi copii ce nu pareau mai mari de clasa a IV-a isi aratau unul altuia ce facuse pentru ora de abilitati practice cred. si era iarna iar in zona de unde au urcat erau doar blocuri. si unul scoate din ghiozdan jumatate de butuc din lemn de salcam in care sculptase ceva. cu o surubelnita de-a lui taica-sau (spus de el cu glas soptit celuilat)…
    am indoieli despre faptul ca tatal lui a apreciat asta si la fel si despre profesorul caruia a aratat „compozitia” sa.

  5. @ cranz
    De ce ar fi nerealista? Copii talentati avem si acestia ar trebui sprijiniti pentru a progresa. Iar in ceea ce priveste mediatizarea, cred ca emisiunea-concurs s-ar bucura de interes din partea telespectatorilor, dar si a participantilor.

  6. statul roman nu face absolut nimic pentru acesti tineri talentati. tot ong-urile si antreprenorii sunt cei care ii sustin

  7. @ Dan Voiculescu

    Stimate domn,
    Trebuie să spun, că nu mă pot abţine… chiar dacă sunt offtopic.
    Eu nu sunt deranjat de faptul că PC a luat decizia să participe separat cu candidat la alegerile pentru primăria Bucureştiului, dar nu-i păcat ca domnul Piedone să nu mai fie primar de sector?

Comentariile sunt închise.