Am primit, la Cabinetul Senatorial din Colegiul 8, sute de solicitari din partea cetatenilor care vor sa se implice in Campania pentru Revizuirea Constitutiei nu doar semnand, ci devenind voluntari pentru strangerea de semnaturi.

Toate coordonatele necesare in acest sens – mi-au comunicat cei din Comitetul de Initiativa pentru Revizuirea Constitutiei – pot fi gasite aici.

Eu imi mentin pariul din 31 iulie: cand se va hotari sa vorbeasca si sa se implice,  Romania Tacuta va genera o emulatie civica fara precedent. Atunci nu ne vom mai complace in indiferenta, teama sau neputinta.

Iar Romania Tacuta va vorbi acum.

29 COMENTARII

  1. ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI

    Excelentă Revizuire prin Unire,
    Să prăbuşească o slută mărire.
    Vom face totul precum am promis;
    Gloata se porneşte, nu-i trebuie permis.

    Peste Cotroceni se varsă toată lava
    Din sufletele noastre, cu otrava
    Umilinţelor barbare şi îndelungate ;
    Ne ies văpăi din ochii care cer dreptate.

  2. SOLUŢIA LIBIANĂ

    Degeaba facem mult efort ,
    Să-l alungăm pe barcagiu ;
    Căci nu va pleca nici mort ,
    De nu-l vom prinde … viu .

  3. Domnule Voiculescu,dar de ce nu deschideti astfel de centre,in TOATE marile orase.Constanta,Satu-Mare,Iasi si multe altele,nu apar pe harta „semnaturilor”.
    Nu aveti nevoie si de semnaturile noastre?Nu putem sa ne deplasam cateva sute de km sa semnam pentru aceasta initiativa.Efortul nu cred ca ar fi de nesuportat,ca astfel de centre sa se regaseasca IN TOATE CAPITALELE DE JUDET,daca nu in toate orasele tarii.

  4. DIALOG PATRIOTIC

    -Copile, te rog să faci o treabă penru ţară,
    Vei debuta cu dreptul, să n-o faci de ocară :
    Mergi patru ceasuri cu fluturaşii prin metrou,
    « Revizuirea » să semneze toţi, fără vr’un apropou.

    Aşa îi vom învinge, înlăturând pe veci tiranul ;
    E vorba de Băsescu, ce-i spune lumea mitocanul.
    -Abia aştept să-ndeplinesc, şi mândru am să fiu
    Că am contribuit la timp să scape ţara de zbanghiu.

  5. @ marco

    Raspunsul la intrebarea dv. il veti putea gasi citind articolul 150, alin.2 din Constitutie. Va urez … lectura placuta si toate cele bune !

  6. Am semnat si eu. Din pacate, n-am prea mult timp liber ca sa ma pot ocupa de strangerea semnaturilor, dar mi-am incurajat apropiatii sa o faca.

  7. CONCLUZIE

    Recensământul
    Si-a găsit mormântul
    Chiar în populaţie.
    Ce aberaţie !
    Prostia etalată
    A făct-o lată
    Marca lui Jon* şi Boc,
    Lipsiţi de poloboc
    Codul numeric personal
    A dus puterea la canal
    Spre cupajare cu fecale
    Că nu mai este ată cale.
    Închei, măi boy.
    Hai recenzaţi-vă-ntre voi !

  8. D-AIA VREAU SĂ-L « CĂSĂPESC »

    Băsescu – onanistul politic irevesibil – a scos pe gură un orgasm cum că el a spus NU transferului de piţule de la subsidiarele care călăresc cu 95% ţara românească…
    DAR
    Reprezentantul Romaniei la FMI, excelentul Mihai Tanasescu, a declarat duminica dimineata CĂ EXISTĂ posibilitatea ca subsidiarele institutiilor de credit sa transfere bani in afara Romaniei daca bancile mamă o vor cere…

    PS : Înrerup comentariul pentru a semna, cu CNP, „Revizuirea Constituţiei”, marca Dan Voiculescu.

  9. Noi toti trebuie sa reactionam la abuzurile regimului dandu-ne semnatura pentru revizuirea Constitutiei. Daca nu noi, atunci cine?

  10. As dori sa sustineti si clauza femeilor in Revizuirea constitutiei, pentru a fi adaugat un articol in care sa se specifice ca reprezentativitatea in romania trebuie sa fie atribuita in mod egal femeilor si barbatilor.

    Multumesc frumos,

    Angela

  11. schimbarile trebuie sa fie notabile si atunci cred ca vom semna toti si nu cred ca romania a fost tacuta ci doar indiferenta, insa acum s-a umplut paharul

  12. O sa vorbeasca Romania Tacuta. Cu siguranta! Nu mai putem accepta incompetenta si ticalosia actualului regim.

  13. @Dan Doboseriu
    Multumesc pentru precizare,referitor la conditiile impuse pentru revizuire.Eu m-am referit la faptul ca se pot strange mult mai multe semnaturi,decat cele necesare.
    Art.150 alin.2 „Cetăţenii care iniţiază revizuirea Constituţiei trebuie să provină din cel puţin jumătate din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe sau în municipiul Bucureşti trebuie să fie înregistrate cel puţin 20.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative. ”
    Numarul de semnaturi prevazute de Constitutie,stiu ca se pot strange,eu m-am referit strict la acei cetateni care doresc sa semneze dar nu pot face asta deoarece,Constitutia prevede ca semnaturile trebuie sa provina din cel putin jumatate din judetele tarii.Eu zic sa nu se limiteze centrele de semnaturi doar la jumatate din judete.Ci in toate capitalele de judet,daca vreti, sa existe astfel de centre.Constanta si Satu-Mare sunt orase mari ale tarii si aici oamenii doresc sa contribuie la aceasta actiune civica.Sunt sigur ca si la Cluj sau Satu-Mare se pot strange cel putin 20.000 semnaturi.Oricum ,multumesc pentru specificatii.Nu strica niciodata sa primesti indicatii cu referire la ceea ce te intereseaza.
    @Laura Paun : Sper ca se vor deschide.Nu stiu care e strategia acestei campanii,dar vroiam sa atrag atentia si asupra celor care doresc sa se implice,numai ca nu au cum.Cei pe care ii cunosc in orasele unde sunt centrele.i-am indemant sa citeasca ce se doreste cu aceasta revizuire si daca o considera buna ,sa o semneze.Nu ii pot obliga,dar ii indemna.:)

  14. Ma intreb, si eu,cine va revizui constitutia?Strangem semnaturile si oferim baza legala de a o revizui.Ce urmeaza?

  15. nimic despre demisia lui Piedone . politica strutului e la moda . sau de obicei se evita sa se recunoasca cand greseste Voiculescu

  16. Vad DEJ,dar nu vad Constanta,printre orasele unde se pot strange semnaturi.Este unul din cele mai mari orase ale tarii.Chiar al 2-lea,depinde de datele ultimului recensamant,care a fost un fiasco.

Comentariile sunt închise.