Când devii persoană publică iti asumi – si nu trebuie să te plângi de asta, a fost optiunea ta – tot soiul de intâlniri, acuzatii si lupte ”exotice”. Zilele trecute, de pildă, am descoperit cum un simpatic critic al acestui blog, domnul Robert Horvath, luptă zelos împotriva mea cu… Interpolul pentru că nu i-au apărut niste comentarii :) .  Cam in aceeasi maniera, Traian Băsescu vorbea, in campania din 2009, despre cum vreau eu să mă înfrupt din sarea României, împilând pe cale de consecintă poporul. 

Cea mai haioasă acuzatie de gen datează însă din urmă cu 6-7 ani – si a facut obiectul unei ”anchete” in toata regula. Intr-o plangere, un cetatean indignat declara Politiei că, în timp ce cobora scările tribunalului Bucuresti, citez, ”Dan Voiculescu a trecut în fugă si i-a smuls borseta, dispărând ulterior cu ea”.  Cu tot amuzamentul implicat de scenă, organele de cercetare fuseseră sesizate – iar eu trebuia să-mi probez  nevinovătia: nu, nu am trecut fulgerator pe scările tribunalului, atentand la borseta omului. Intâmplarea făcea totusi ca în perioada presupusului ”furtisag în viteză” să fi fost plecat din tară, lucru demonstrat de documentele de călătorie – asa ca am inchis rapid povestea. 

Altfel EVZ ar fi titrat si astăzi: Voiculescu nu si-a clarificat inca implicarea in Operatiunea Borseta :) .

53 COMENTARII

  1. @ Dan Voiculescu

    Sunt un pic răutăcios, dar nu mă pot abţine, prea e tare poanta…

    Ştirea nu ar fi fost despre borsetă, ci despre Dan Voiculescu care alerga. :lol:

    Cum şi eu am cam aceiaşi conformaţie ca domnia voastră, sper că mi se va ierta gluma… Nici pe mine nu mă văd alergând, cu sau fără borsetă… :lol:

  2. Muncitorii de la Evz oricum n-au nevoie de fapte pentru a crea „stiri” despre Voiculescu, ei pot doar sa respecte ordinele marinarului.

  3. „ALERGRETO”

    Inamicul politic numărul unu – Dan Voiculescu vine şi o zbugheşte de la locul faptei cu viteză mult superioară celei a luminii – viteza gândului sugerat de trezire naţională. Deci se confirmă acel „alergreto”, în realitate nefiind o borsetă ci propria-i borsalină plină cu lovele, care nu a manglit-o ci a revărsat-o ca o contrapondere la seceta financiară generalizată, pentru ca plantaţia mioritică de puieţi superdotaţi să devină o grădină a raiului în expansiune în deşertul economic provocat şi patronat de primul boschetar-borsetar Traian Băsescu.
    Sigur că EZ marcă înregistrată de hârtie igienică cu aderenţă grosieră este prefarata multor cufuriţi (nevoi)aşi ai penei opărite.

  4. Întrucât sunt un biet pisoi
    Şi nu ma pricep la versuri mai de soi,
    Vă trimit nişte versuri puerile,
    Ce le-am găsit mai facile:

    Le doresc celor ce mai au creier
    Şi nu le scârţâie in craniu, nici un greier,
    Ca în acest Nou An,
    Să-l învingem pe băse traian,
    Să înlăturăm din ţară lacoma fiară,
    Ca haoticul guvern să dispară.
    Forţele cu toţii să le unim
    Şi pe trădătorii de ţară să-i înlemnim
    Ca pe nişte groteşti statui,
    Care au devalorizat ţara, distrându-se haihui,
    Ce ne-au adâncit în datorii,
    Până şi strănepoţii noştri le vor plăti.
    Doar o minune ne va mai salva,
    Dacă CUIRASATUL, în fruntea ţării va ancora !
    LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI !
    SĂ TRĂIM ŞI FĂRĂ BECISNICII DUŞMANI !

    Referitor la tematica pusă in discuţie:
    Dumneavoastră acuzat de furtul borsetei, iar eu de furtul switch-ului. Cum se spune în popor: – fiecare cu „oamenii” lui –

  5. DREPT LA REPLICA
    Incep cu o clarificare. Nu sunt nici simpatic si nici un critic al blogului dumneavoastra. Sunt un partizan politic iar criticile mele sunt la subiect si nu la persoana. Modestia nu ma da afara din casa din Tokyo sau New York. Sunt cineast si printre putinii artisti vizuali care am facut cariera in occident.
    Deschideti:
    http://www.devagallery.com/
    Ultima expozitie personala de la DALI LA DEVA trecand prin capitalele lumii a luat sfarsit in locul de nastere a lui Salvador Dali ….Figueras
    Spre deosebirea de cei cu gura mare am contribuit la caderea lui Ceausescu trimitind unde trebue, materiale filmate despre geniul carpatin….. vorbind despre bomba atomica romaneasca. Am scapat cu viata datorita unei scrisori a presedintelui SUA Carter. Am fost obligat sa aleg libertatea datorita unui schimb
    evident nu de studenti.
    Am un studio de film si televiziune numit Devartes Film International cu sediul in Tokyo si New York. Sunt specializat in filme despre arta si sint in faza de post poductie a doua filme de lung metraj.
    http://tracilslatton.blogspot.com/2011/03/film-about-sculptor-sabin-howard-by.html
    Reprezint in calitate de jurnalist impreuna cu sotia mea Kiyoko televiziunea si media japoneza la New York.
    Spre spaima mafiei de armament sunt specializat in terorism si in transport ilegal de arme . Amestec vorba cu faptele fiind o spaima pentru presedintele mereu reales .
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Domnule Dan Voiculescu
    Profitand de atentia acordata va voi da sansa sa aratati si dumneavoastra cine sunteti. Un patriot sau un doar maestru al vrajelilor politice. Insasi publicarea
    pe blogul dumneavoastra de exceptie va da o lovituta terminala mafiei de la putere. Atrag atentia ca cenzurarea urmatoarelor doua postari este neavenita.
    Sugerez ca citirea lor sa se faca stand pe scaun.
    Cu respect.

  6. DOSARUL DE TERORISM BASESCU REMIS CATRE FBI
    Domnule Voiculescu
    Acum mai multe luni am trimis un dosar de 67 de pagini despre activitatea mafiei romane de armament care are in frunte pe Traian Basescu.
    O mare parte a acestui dosar poate fi citita pe blogul meu personal.
    Daca 99% din acuzatiile mele sunt rezultatul imaginatiei mele de cineast va asigur ca restul poate aduce ani multi de puscarie .
    Acest dosar a fost remis guvernului roman prin ambasada si am avut discutii pe tema consulul Parjol si cu o delegatie venita special de la Bucuresti.
    V-am trimis documentele oficial in calitate de Vice Presedinte al Senatului cerand deschiderea unei anchete. Nu am primit raspuns
    CA URMARE A REMITERII CATRE FBI A DOSARULUI CRIMINAL SI TERORISM
    TRAIAN BASESCU …..PRESEDINTELE ROMANIEI ESTE CERCETAT SI DE AUTORITATILE STATULUI ROMAN…..PENTRU TERORISM.

    Document oficial.

    R O M Â N I A NESECRET MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Bucureşti Nr. 89.779 din 21.12.2010 Ex. nr. 1. INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE DIRECŢIA MANAGEMENT ORGANIZATORIC, STRATEGII
    ŞI RELAŢII CU PUBLICUL C ă t r e , Domnul HORVATH ROBERT
    kirostudio@yahoo*editat* Urmare memoriului adresat Guvernului României şi remis instituţiei noastre, vă aducem la cunoştinţă faptul că acesta, în conformitate cu prevederile art.61 din O.G. nr.27/2002, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pentru analiză şi competentă soluţionare. Cu stimă, DIRECTOR, Comisar şef de poliţie PANTILIE ION Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5 Tel./ Fax: 021/316.51.26, e-mail – cabinet@politiaromana*editat*
    SENZATIONAL SI TERMINAL !
    CITITI IN CONTINUARE
    BASESCU ACUZAT DE LAGATURA AL QUEDA DE GUVERNUL AMERICAN.
    SEFUL AL QUEDA EUROPA ARESTAT LA BUCURESTI PE DATA DE 31 DEC 2011 . CENZURA GENERALA SI TOTALA. !

  7. @ Bibliotecaru
    Ma voi calma cand al voi vedea pe batausul de port dupa gratii.
    Salute.

  8. @ Dan Voiculescu

    AVOCĂŢEASCĂ

    Să nu crezi cumva că politiştii-s proşti ,
    Înghiţindu-ţi tie drept alibi, acel înscris ;
    Deci să nu-ti vină-n gând, să recunoşti ,
    Căci furtul,de-acum 7 ani,nu e prescris !

  9. 1. OBRAJI CU BAZOANE

    interşanjabile este moda politicianului român în electoralul 2012.

    2. Ana şi Tom din (ana)(tom)ie puşi pe fapte…mici

    NOUA LEGE A EDUCAŢIEI…SEXUALE

    dă roade. Eleve dintr-a 7-a născură la cumpăna dintre ani, spre cinstea taţilor d-o seamă, colegi de clasă, care mirosind curba abruptă a natalităţii… au rupt-o-n fericire.
    Domnule Funeriu, pupă-te ! Noua lege a educaţiei face…ochi.

  10. la multi ani! eu am atras atentia demult asupra personajului asta defect rau . marturiile stau postarile . si am mai cerut insistent un regulament de postare care acum si-ar fi dovedit utilitatea . asta e cand oamenii se incapataneaza aiurea . cat despre postari ….. e un blog privat si ne rezervam dreptul de ne selecta clientela. multa bafta

  11. MOGULUL VOICULESCU CEL NEMILOS !
    Atacurile asupra mea desi furibunde nu ma impresioneaza. M-am obisnuit .
    Dupa creiarea scandalului ICR New York am fost numit in toate felurile : nationalist roman, ungur, analfabet, cultivat, mancator de sarmale, legionar, mancator de unguri,romani,semit,antisemit. aparator a maresalului Antonescu, si spion de toate felurile …..
    Cel mai aproape de adevar sa aratat Hunedoreanul
    AGENTUL HORVATH OO7 PREGATESTE NOI ATACURI LA NEW YORK !
    http://hunedoreanul.gandul.info/eveniment/
    Toti intelectualii sau napustit cu articole iar Patapievici a dat un comunicat oficial. De remarcat T. Ungureanu ” Statuia mitocanului roman la New York ”
    iar T. Morar articolul ” Un papagal ungur bruiaza arta romana la New York ”
    Recunosc ca majoritatea caracterizarilor si atacurilor m-au amuzat.
    Acuma pe neasteptate vine mogulul …..comparandu-ma cu un bataus de port.
    Aceasta comparatie supara.

  12. OPERATIUNEA BORSETA SE NUMESTE HORVATH !
    Oare ce se urmareste ? Latul se apropie prea mult de gatul lui Basescu ?
    Piratul trebue salvat de scaunul electric sau de o puscarie franceza ?
    Postarile mele sunt acceptate pana nu pun in primejdie scursura de port.
    Interesant foarte interesant !

  13. @ Mogul
    „eu am atras atentia demult asupra personajului asta defect rau . marturiile stau postarile ” Spuneti dumneavoastra. Va rog sa exemplificati postarile cu pricina.
    Va deranjat cand l-am propus pe mogul ca Presedinte dau in postarea in care al propun ca Prim Ministru? Va dovediti din nou un mogul mic, de cartier nu prea central, care nu are bani de sosete noi .Inchei cu un sfat. Cteste zilnic Robert Horvath Deva blog.
    PS Precizez ca interpolul nu se ocupa de furt de borsete.
    @ D.V
    Multumiti tuturor care va sprijina la nevoie. Aveti din plin nevoie de ele.

  14. @ Robert Horvath

    Ai repetat ca o placa hodorogita de 1000 ori biografia ta incat mi s-a facut pur si simplu greata de ea. Cat despre contributia pe care tot afirmi ca ai fi avut-o la caderea lui Ceausescu, aceasta e un pic mai mica decat 0(zero). Mai scuteste-ne domnule cu laudele tale inclusiv cu cele din care ar trebui sa ne intre in cap cu forta ca ai fi si tu vreun mare artist. Sa-i spui asta lui madam Kiyoko desi ma indoiesc ca , macar ea te va crede !

  15. @ Dan Voiculescu

    Macar ati gasit ceva in borseta aia, domnule Voiculescu, sau v-ati riscat reputatia degeaba? :lol:

  16. Eu cred ca cel ce v-a acuzat de furtul borsetei, a vrut sa spuna DAN DIACONESCU-DIRECT (era mai de crezut asa), dar a facut si el, ca omul, o eroare din greseala!
    Cat despre acel domn Robert Horvath, se vede si din numele ales pentru postarea comentariilor cat de plin de el este, trebuia numaidecat sa adauge si „Cineast din New York”, asa ca sa se stie cu ce persoana importanta avem noi de-a face si sa cadem pe spate cand ii vom citi titulatura.
    Spune in comentariul sau :”Spre spaima mafiei de armament sunt specializat in terorism si in transport ilegal de arme”.
    Ce sa intelegem de aici, ca este specializat in COMITEREA acestor doua infractiuni???!!!

  17. @ Robert Horvath Cineast New York
    Domnule Horvath, da-o dracului de treaba, daca esti cineast se presupune ca ai ceva studii,nu? Pai, cu gramatica de ce o scrantisi bre, mai pune si mata o virgula-doua, o cratima pe ici colea, ca altfel ne duce gandul ca esti cineast facut pe puncte, precum „intelectualii” de prin anii ’50.

  18. tradus din engleza
    CONSILIUL DOAMNELOR IN APARAREA MOGULULUI
    Intradevar mogulul are nevoie de sprijin femenin. Se pare ca a intrat in panica.
    A calca pe bombeu pe un ziarist de investigatie este o greseala. Instinctul femeilor trecute de prima sau a doua tinerete ar trebui sa primeze si ar trebui sa calmeze lucrurile.
    In arta intram intr-un teritoriu subiectiv.
    Fiecare persoana indiferent de educatie
    poate avea o parere. La ultima expozitie personala sau la filmele sale coada se intinde pana la colt de strada. Sunt multi care al invidiaza. Este obisnuit cu atacul la persoana.
    Eu personal l-am sfatuit sa nu raspunda la atacul mogulului. Vorbeste pozitiv la adresa lui. Este evident ca al simpatizeaza.
    Eu banueste un atac manipulativ a celor din jurul mogulului. Robert nu tine la suparare desi acum nu garantez. Acesta este un pericol pentru Basescu si si deranjeaza. Bucurestiul este in mijlocul unui scandal AL Queda si aceasta este o diversiune . Sa fie mogulul santajabil ? Vom vedea.
    Va doresc crosetat usor. Motanul Felix cam puriu si el sa va gudure visele.
    Kiyoko

  19. @Mihaela
    Recunosc ca nu stau bine cu gramatica. Am terminat doua facultati de arta
    cu diploma si o scoaal de corectie fara diploma. ( IATC film Bucutesti ….FIT fotografie New York )
    Am fost rebel si dat afara din toate scolile . Am lucrat prin fabrici si uzine.
    In momentul in care Ceausescu a hotarat ca fiecare cetatean al patriei socialiste sa fie scolit am primit o diploma de liceu fara sa fi trecut prin el.
    M-am plimbat cu diploma abia primita pe malul Dambovitei . In fata Institului
    am vazut fete cu piciare lungi si sani foarte atragatori.
    Am decis sa devin cineast.

  20. @ Consiliul doamnelor trecute de prima tinerete formata in apararea mogulului.
    Informatie : Am fost coleg cu o generatie de aur Pita, Veroiu, Gabrea. Filmul
    din ultimul an l-am facut cu Mircea Daneliuc. Am terminat cu 10 care din cauza numelui a fost transformat in 9. Nu se putea ca un artist fara nume romanesc sa fie cap de serie. Am fost insurat cu nenumarate artiste dar legal cu Mihaela Buta care a facut cariera in Suedia. Aceasta ma inselat cu Gaitan un actor de film cu calitati in afara profesiei. Sunt trecut de prima tineretea dar …. viril. Pot fi contactat pe blogul personal …..Robert Horvath Deva

  21. @Mihaela

    Intr-o tara in care majoritatea doarme sau isi pleaca capul in fata calaului portocaliu, vocile care mai au puterea sa strige impotriva nedreptatilor sunt ingerii pazitori ai natiei Romane. Indiferent cat de „too much” stie sa fie deseori Robert Horvath, eu ii tin partea. Daca tu si altii ca tine, nu v-ati mai poticni in greseli gramaticale si v-ati ridica glasul de protest antrenand alaturi de voi cat mai multi romani de buna credinta, soarta Romaniei ar fi fost azi, alta.
    Desi am gustat ironia ta legata de gramatica lui Horvath, doresc sa iti spun ca gresesti. Da, trebuie sa facem un efort sa fim „lizibili”, dar sa stii ca proverbul „what you don’t use, you lose” e foarte adevarat. Acum doua zeci si ceva de ani, nici nu imi puneam problema ca gramatica limbii Romane imi va face vreodata probleme… ei uite „i”urile, liniutele si virgulele, de-al naibii daca vor sa mai „mearga” la locul lor… se uita… il inteleg pe Horvath.

    @All

    Trebuie iesit in strada. Cat mai des. Cu un miting de protest nu facem o revolutie dar cu mai multe … ajungem acolo! Societatea civila trebuie sa fie motorul acestor proteste. Avem pana in luna martie sa protestam amanarea ilegala a alegerilor. Daca trece luna martie si nu am reusit sa ne impunem vointa, ne putem declara invinsi.
    Opozitia DEJA nu mai reprezinta poporul:
    “De pe 17 pana pe 22 ianuarie, pe Victor Ponta, liderul PSD, il gasiti la Monte Carlo…Liderul PSD va sparge impreuna cu pilotul sau personal, Edwin Keleti, undeva intre 30.000 si 50.000 de euro la aceasta cursa si totul este distractie pura, pentru ca echipajul nu concureaza pentru puncte si nici pentru un viitor in automobilism. E doar pentru o experienta de viata exclusivista si exorbitanta”

    Nu l-a fortat nimeni pe ponta sa fie senator si lider al opozitiei. De buna voie s-a bagat „la varf” in politica promitand sa reprezinte pe cei care l-au votat. Daca acum, fiind inca in opozitie, el se ocupa mai mult de “dixtractiile” lui demonstrand ca e capabil sa uite de toti si de toate la primul ciolan aruncat de un sponsor, mai mult sau mai putin rau intentionat, ce va face cand ajunge la putere? Cum putem vota un individ asa de usor “de vanzare”?

    USL si-a demonstrat impotenta si slugarnicia fata de un regim dictatorial. Alegerile nu au sens pentru ca nu avem ce alege.
    Avem nevoie de o REVOLUTIE ADEVARATA, SA SPULBERAM TOTI IMPOSTORII. JOS BASESCU, JOS FSN(PDL-PSD), JOS PUTEREA, JOS OPOZITIA! TRAISCA REGELE MIHAI SI ROMANIA ADEVARATA!

    @Robert Horvath

    Forma nu conteaza! Continutul e important. Doar vezi sa il faci „comestibil” ;) , adica sa se inteleaga. Ca e interpol sau CIA sau FBI, fie oricare ar fi, da cu DDT-eu pe plosnitele rosii, ca bine faci. (lasa-l pe Voiculescu in pace ca e de-a nost’ ,e singurul varf al opozitiei care mai face ceva)

  22. DOAMNELOR MOGULIENE
    Inteleg ca sunteti cu sufletul si chiar cu trupul alaturi de mogul. Va cer doar
    putina obiectivitate. Suportati tot anul cultul personalitatii lui Voiculescu si refuzati
    o zi doua cultul personalitatii mele. Sunt multe lucruri care ne aseamana si ne despart. Voi da doar una.
    Mogulul umbla mai mult pe la gradinite si la pensionare reumatice in timp ce eu
    sunt inconjurat de modele si actrite cu piciore lungi si sani si buze primitoare.
    Mogulul este cunoscut in……… iar eu prin lume.
    Deci suntem chit.
    Va doresc la multi ani fara reumatisme si artrita !

  23. PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU UMBRELA DE SPRIJIN PENTRU AL QUEDA ! UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT !
    Aceasta randuri vor fi postate pe intregul blog romanesc. Va rog sa-l cititi cu atentie.      
    MOGULUL VOICULESCU LA ORA ADEVARULUI !
    Domnule Dan Voiculescu
    Pe data de 3 Ianuarie a aparut un atac furibund la adresa persoanei mele pe blogul dumneavoastra.
    Iata ce spuneti „Domnul Robert Horvath, luptă zelos împotriva mea cu… Interpolul pentru că nu i-au apărut niste comentarii .  Cam in aceeasi maniera, Traian Băsescu vorbea, in campania din 2009, despre cum vreau eu să mă înfrupt din sarea României, împilând pe cale de consecintă poporul. ” Am cerut un Drept de Replica care a aparut triunchiat. El poate fi citit in intregime pe blogul meu personal
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Voi incepe cu o clarificare . Aceste comentarii nu erau oarecare. Ele faceau parte din Dosarul criminal si terorism Traian Basescu remis catre FBI.
    De fiecare data cand eforturile mele jurnalistice se apropie de mafia armamentului cenzura devine totala.
    Nu v-am denuntat la Interpol si voi face acest lucru numai cand voi ajunge
    la concluzia ca a-ti facut un blat politic cu presedintele inca in functie impotriva securitatii si interesele Romaniei.
    Comparatia persoanei mele cu un bataus de port o consider obscena .
    BUCURESTI CENTRU AL QUEDA !
    .Nu demult a aparut un comunicat oficial al guvernului SUA care declara Romania ca centrul financiat AL Queda . Un imperiu financiar bazat pe trafic de alcohol, droguri si armament functioneaza nestinghetit din 2007.
    Citez din declaratia UNDER SECRETARY FOR TERORISM AND FINANCIAL TERORISM STUART LEVEY :INCEPAND CU JUMATATEA ANULUI 2007, AL DULAYMI ESTE SEFUL RETELEI AL QUEDA DIN EUROPA, ALCATUITA DIN DOUA CELULE, INCLUSIV UNUL IN BUCURESTI, CARE AU FINANTAT AL-QAEDA IN EUROPA PRIN CONTRABANDA DE ARME SI ALCOHOL.
    Al-Dulaymi este responsabil cu formarea, echiparea şi circulaţia de luptători străini în Irak, prin recrutarea de musulmani din Romania, pentru a ajuta Al-Qaeda prin fonduri obtinute din contrabandă cu arme, sau pentru a lupta împotriva Forţelor Multinaţionale din Irak si Afganistan”
    Mentionez ca el este unul din mesagerii personali al lui Ben Laden
    BASESCU LA FACUT SCAPAT
    ……..PE 3I DECEMBRIE 2011 SEFUL AL QUEDA ESTE DAT IN JUDECATA

    Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism l-au trimis in judecata pe cetateanul irakian Al Dulaimi Ali Asae Mohamad, acesta fiind acuzat ca a inlesnit intrarea si iesirea din Romania a cinci cetateni irakieni, ce au savarsit acte teroriste in favoarea organizatiei Al Qaeda.
    La acest moment, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei………impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei, a peste 250 teroristi irakieni ….
    Domnule Voiculescu
    Sunteti la ora adevarului. Spargeti cenzura si preluati acest caz avand calitatea de Vice presedintele senatului sau va declar facand parte dintr-o conspiratie a servicilor romanesti in favoarea Al Queda ?
    Robert Horvath Deva jurnalist de imvestigatie New York.

  24. @ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK
    Daca nu specificai la comentariul d-nei Kiyoko „tradus din engleza”, as fi putut jura ca este al lu’ matale.
    Banuesc ca sunteti casatoriti de cativa ani, nu ai reusit s-o inveti romaneste?
    Desi vad ca, parca, nici cu engleza nu sta foarte bine, de vreme ce scrie „eu banueste un atac…”! Sa fie de vina traducatorul oare?
    Nu-mi dau seama cum a dedus doamna ca persoanele de gen feminin care comenteaza pe acest blog ar fi „trecute de prima sau a doua tinerete”. Spuneti-i ca se inseala.
    O cred cand spune ca „la ultima expozitie personala sau la filmele sale coada se intinde pana la colt de strada”; probabil ca spatiul care gazduia aceste evenimente era amplasat chiar la colt de strada! (oricum corect trebuia spus „se intindea”, caci se refera la o actiune trecuta).
    Iar cat priveste crosetatul s-o lase mai moale, mai bine sa se apuce dansa de confectionat origami, ca sa-i mai treaca timpul.
    Ce ma deranjeaza cel mai mult, este faptul ca ne admonesteaza si ne da lectii un om care si-a bazat cariera pe un fals, adica acea diploma primita fara sa fi trecut prin liceu.
    Oricate prostii am auzit ca a facut regimul lui Ceausescu, nu am cunostinta sa se fi dat diplome de absolvire fara sa fi urmat cursurile scolii respective (asta vad ca se intampla acum cu prisosinta).
    Spui ca ai fost rebel (adica oponent al regimului comunist?) si ai fost dat afara din toate scolile. Daca ai fost asa de indezirabil, cum reusisi bre sa faci IATC, facultate cu pretentii pe acea vreme?!
    Ai vazut in fata Institutului fete cu picioare lungi si sani atragatori si atunci te-ai hotarat sa devii cineast.
    Sa inteleg ca te-ai specializat in filme porno?
    La atat se reduce arta, la picioare lungi si sani atragatori?
    Eu cred, mai degraba, ca esti suferind, iar psihiatrii au un nume pentru aceasta suferinta!

  25. CARTE DE VIZITĂ

    D-l senator D.V. spune : „Zilele trecute, de pildă, am descoperit cum un simpatic critic al acestui blog, domnul Robert Horvath, luptă zelos împotriva mea cu… Interpolul pentru că nu i-au apărut niste comentarii .”
    Aceste afirmaţii extrase din context, ele însele, sunt o favoare ce i se face septagenarului @ Robert Horvath, pe care le poate valorifica, inclusiv în comunitatea de români ; şi m-aş bucura s-o facă în acest electoral 2012 pentru demolarea lui Jon *.
    Există dubiu că singura opoziţie consecventă şi valoroasă o face Dan Voiculescu – inamicul politic numărul unu ? D-aia şi schelălăitul puterii amplificat de băşicile de rezonanţă tv şi media, aproape în totalitate.

    Şi-atunci pot spune că Robert
    E mai ceva ca, Camembert
    Că în ăst nume de Hortvath
    Putere-i cât un megavat
    Gata să mişte roata vieţii
    În sensul ce nu-l vor mistreţii
    De Jon* şi neica nimeni Boc
    Ce papă ţara ca la … troc.

  26. @ SimP
    @ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK
    Vad ca sunteti amandoi bine de tot dusi cu capul!!
    SimP, cum ,dracului, sa nu conteze gramatica daca avem pretentia ca suntem intelectuali!
    Robert Horvath, vad ca te lauzi in continuare, in ultimul comentariu chiar cu virilitatea ta (numai Dumnezeu stie ce legatura o fi avand asta cu tema comentariilor de pe acest blog), dar nu faci decat sa-ti barfesti fosta nevasta(ca celelalte am inteles ca ti-au fost doar concubine).
    Nenica, iti trebuie un psihiatru, dar stii, unul bun, al draculuii de bun!!

  27. IA MUSCHETA ŞI LASĂ BORSETA

    Ore în şir, aseară, la OTV, fără să mai facă reclamă, în mod deliberat, Dan Diaconescu a citit LISTA CELOR 1500 de uzine şi intreprinderi dispărute după 1990, întocmită de o echipă de procurori americani angajată de el ( !!!) pentru credibilitate.
    Jaful cel mare l-a făcut calicul de Adrian Năstase sub oblăduirea criminalului Ion Iliescu, de care trebuie imediat, fără menajamente, să vă departajaţi. Dan Diaconescu va pedala în continuare pe această carte electorală, adunând voturi şi procente, pentru care e vremea să umblaţi, decisiv, la aşii din mânecă, d-le Dan Voiculescu.
    Rechemaţi sub arme pe Gâdea, Stan, Badea ; este o rugăminte.
    Prezentaţi de grabă poporului, prin « televiziunea naţională Antena 3 », situaţia dezastruoasei datorii publice provocată de imbecilul naţional Jon* şi nu mai puţinul Pitic orfan de toate, cu un desfăşurător real, pe ani şi generaţii a rambursării.
    Spuneţi, fără menajamente, poporului, fiecărui cetăţean ce trebuie să facă, în concepţia dv., pentru salvarea a ce se mai poate salva.

  28. Am o intrebare domnule Voiculescu : dvs. v-ati demonstrat nevinovatia ? „iar eu trebuia să-mi probez nevinovătia ” . Adica daca vine un „destept” si ma acuza ca i-am furat banii trebuie sa demonstrez ca nu i-am furat ? INCREDIBIL !
    Absolut incredibil.

  29. @SimP
    Am scris randurile de mai jos inainte de a citi postarea dumneavoastra.
    Multumesc de sprijin. Inseamna ca mai sunt oameni de bine. Nu mai sunt singur impotriva tuturor.

    SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR ?
    Romanii vor ca revolutia sa o faca altii. In nici-un loc depe acest glob un regim politic care are o sustinere politica de sub 10% nu poate rezista presiunii populare.
    Se taie salariile si pensiile….se inchid spitalele, copii striga de foame dar nimeni nu misca in front.
    Se minte de dimineata pana seara. Se vorbeste de reveniree economica in timp ce productia industriala reprezinta jumatate…..din cat se producea inainte de 89.
    Se vorbeste de o viitoare recolta inbelsugata in timp ce 90 % din produsele agricole sunt importate.
    Romania de care se vorbeste in ziare,televiziune si bloguri este produsul unei imaginatii bogate. Adevarul este ca mana de lucru ca si creierul a plecat …Romania traind prin economia subterana si banii trimsi din strainatate.
    Regimul communist a fost inlocuit cu regimul oligarhic de tip mafot.
    Clica Basescu a declarat razboi poporului roman si romanii sau…….. predat.
    Eu sun artistul care prin chemarea politiei americane am create uriasul scandal ICR New York. El a zdruncinat regimul si ma convins ca sunt pe drumul cel bun.
    Am publicat pe acest blog fragmente DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU. Fiind un journalist de investigate am verificat sursele si veridicitatea documentelor.
    Nu am primit …… vorbe de sprijin find in cel mai bun caz declarat nebun de legat sau exponent al nor forte ostile. Cateva exceptii intradevar remarcabile……
    Nu mai am nici-o iluzie .
    Sunt absolut singur impotriva…..tuturor.
    Am fost de multe ori tentat sa renunt ,dar nu o voi face. Poate intr-un sfarsit in mijlocul lasitatii generale vor apareasi oameni de curaj car vor sa faca ceva pentru copii lor . Macar atat.
    Un ziarist de investigatie poate darama un regime corupt. Exemplele sun destul de numeroase. Amintesc doar Watergate in aceasta privinta.
    Concluzie .
    Voi darama singur si nesilit de nimeni regimul Basescu.
    Robert Horvath Deva Cineast SUA.

  30. Cum sa se preteze Domnul Voiculescu la asa ceva?..A mai si fugit cu ea?!
    Nu gaseste ceva mai plauzibil , pentru a-l dezonora daca tot vrea s-o faca?

  31. @ Robert Horvath

    Scandalul ICR New York nu a zdruncinat de loc regimul!
    Cainii au latrat, caravana a trecut si nimic nu s-a intamplat!

  32. @ Mihaela

    Expozitia ICR la care am chemat politia nu a fost romaneasca.
    a fost OMAR AMWAKY romanii fiind recuzita si diversiunea,
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html.
    El a facut parte din celula Al Queda la care ma refeream inante.
    Galeria ICR are sediul in cladirea de 26 de etaje ….unde se afla centrul SIE
    New York. Serviciul Basescu a asigurat sprijinul logistic iar sponsorizarea
    a venit din Arabia Saudita. Realitatea depaseste orice film sau fictiune.
    Citeste mai multe pe blogul meu.
    SCANDALUL ICR AL QUEDA ACUM INCEPE !
    Sper ca mogulul sa dea o mana de ajutor la Antena 3

  33. In momentul in care devii persoana publica pot sa ti se aduca foarte multe acuzatii, dar daca nu exista probe, acestea se fac degeaba.

  34. @ D.V IMPORTANT
    AM FOST IMFORMAT DE AMBASADA ROMANIEI IN SUA CA DOSARUL
    DE TERORISM BASESCU A FOST TRANSMIS CATRE DUMNEAVOASTRA.
    NU AVETI DE ALES. PRESEDINTELE TREBUE SA DEA EXPLICATII SENATULUI. MENTIONEZ CA AM INFORMAT DE EXISTENTA GRUPULUI
    TERORIST CU UN AN INAINTE DE ARESTAREA SA PE 31 DEC 2011.
    Comisar şef de poliţie PANTILIE ION Bucureşti a confirmat primirea denuntului meu si la inaintat catre DICOT. Inregistrat
    MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Bucureşti Nr. 89.779 din 21.12.2010 INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
    VA MULTUMESC ANTICIPAT .

  35. PUBLICAT PE BLOGUL STAREA NATIUNII
    DEVINE DOCUMENTUL PUNERII LUI BASESCU DUPA GRATII !

    ROBERT HORVATHiunie 17, 2011 la 20:15

    DUPA DECLARATIA GUVERNULUI SUA :

    TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT

    Prietenul serviciilor romanesti si al lui Basescu, seful Al Queda Ben Laden a fost nu demult lichidat
    in Pakistan. CIA a reusit sa dea de mesagerul lui si prin el sa descopere unde se ascundea Ben Laden.
    Ceace nu se stie la Bucuresti si se ascunde cu indemanara prin filtrul tacerii totale…. este faptul ca americanii au fost in urmarirea unui alt mesager care a condus CENTRUL FINANCIAR AL QUEDA cu sediul in Romania . Banii proveniti din contrabanda de tigari si cafea.. au fost baza financiara a actiunilor Al Queda . Aceasta contrabanda sa facut sub ochiul atent si griluliu al serviciilor romanestti conform directivelor unui presedinte de tara nebun ….
    DOCUMENTUL GUVERNULUI SUA
    Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey:
    Iata un fragment senzational :
    In addition to providing financial, material, or technological support to AQI and al-Qai’da, al-Dulaymi provides services to Usama bin Laden. As of late January 2007, al-Dulaymi allegedly carried a letter from bin Ladin to AQI leader Abu Ayyub al Masri, and in 2006, acted as an intermediary between AQI and al-Qai’da members surrounding bin Laden.
    SI ACUM ATENTIE
    As of mid-2007, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai’da network in Europe comprised of two cells, including one in BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai’da in Europe by smuggling cigarettes and coffee.

    http://www.implu.com/government_news/498/134975

    Va veti intreba cum este posibil ca CENTRUL Al QUEDA SA FUNCTIONEZE LA BUCURESTI nestingherit . Raspunsul este simplu. Al Queda a cumparat cu bani grei umbrela si sprijinul logistic al servicilor iar actiunea de filare a devenit o actiune de acoperire. Va asigur ca autoritatiile americane cunosc perfect contributia lui Basescu la aceasta actiune. Nu-mi fac iluzii ca se va intampla ceva care sa pericliteze libertatea Presedintelui. Dar nu pentru multa vreme, Exista un tratat de extradare romano-american.
    DOCTRINA SUA ESTE CLARA ; CEI CARE ASCUND SAU SPRIJINA TERORISMUL SUNT TERORISTI. GARANTEZ CU TOATA RASPUNDEREA CA PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT.
    Robert Horvath DEVA Nipon PRESS
    DESCHIDETI
    http://devanewyork.blogspot.com/2011/02/guvernul-sua-bucurestiul-centru-europan.html
    COMPLET : ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    http://devanewyork.blogspot.com/

  36. @ MAI EXACT …..VOICULESCU A FURAT BORSETA ZIARISTULUI DE INVSTIGATII SPECIALIZAT IN TERORISM SI TRANSPORT ILEGAL DE ARMAMENT, ROBERT HORVATH ….CARE LA DAT PE MANA INTERPOLULUI !

Comentariile sunt închise.