12 COMENTARII

  1. Din păcate, Dumnezeu a făcut mişto de mine uitând să mă termine, adică, a început să mă plămădească şi a obosit, apoi m-a pus deoparte cu gândul că mă va termina a doua zi, dar a uitat şi din acest motiv, nu pot avea urmaşi la tronul conjugal. În schimb, mi-a dat dragoste maternă prea multă si nu mi-o pot manifesta decât prin faptul că mi se scurg ochii la puii altora, sau prin formele de alint pe care le aplic colegelor mele, gen „pisoiaşule”, „iepuraşule”, „piţigoiul meu scump”, „amandina inimii mele”, etc.
    Dacă aş fi avut un prichindel, mi-aş fi dat interesul să-i cultiv talentul, nu cum a procedat cel care m-a însămânţat, ca după aceea să părăsească definitiv domiciliul, nu înainte de-a mă traumatiza puternic, de am rămas cu extremităţi tremurânde, care au dat naştere la speculaţiile binevoitorilor, cum că aş fi beţivă. Am avut talent la desen, dans, literatură şi cine ştie câte alte haruri nedescoperite la acea vârstă. Asta este…. „Ale tinereţii valuri !”.

  2. NOUA GENERAŢIE

    Fiind copil la ţară, umblam cu vaca la cireadă
    Iar distracţia, pentru mine, era subiect tabu ;
    Astăzi, preşcolarii noştri merg la olimpiadă ,
    De se-ntorc în zorii zilei … de la Club Bamboo .

  3. Ce bine ar fi daca s-ar implica si Ministerul Educatiei pentru pregatirea copiilor nostri, macar la fel de mult cat o face aceasta fundatie.

  4. Interzis preşcolarilor sub 18 ani.

    DIALOG FĂRĂ DE LEGE

    – Domnule manifestant, de ce scandaţi la adresa domnului Preşedinte cu : porc, măgar,imbecil, javră ordinară, etc. ?
    – “Nu am nimic de schimbat în comporamentul pe care l-am avut ! “

  5. @bibicu
    In imaginatia lui, presedintele e perfect. In realitate insa, e maniac de putere, din nefericire pentru noi toti.

Comentariile sunt închise.