Abia ce-am iesit din salina de la Slanic Prahova, unde am fost in vizita cu familia.

Si, la plecare, mi-am amintit: chiar asa, nu striga Traian Basescu, in 2009, prin toate pietele Romaniei, ca ma pregatesc sa iau sarea?! Si nu se jura el, cu lacrimi de crocodil, ca se va opune cu orice pret diabolicului plan :) ?

Am cumparat, in consecinta, de la standurile de suveniruri, un bulgare de sare gema.

Sa vedem acum pe unde mai scoate camasa :) …

23 COMENTARII

  1. Chiar ma intrebam acum cateva luni daca salina de la Slanic Prahova mai poate fi vizitata, daca s-a mai investit ceva in intretinerea ei, ca la cate s-au lasat in parasire si degradare in tara asta…
    Am vizitat-o in ’87 (am stat 2 saptamani in Slanic), este magnifica. Oare muntele de sare de la Grota Miresei mai exista?
    Cat despre bulgarele de sare gema pe care l-ati cumparat, i-ati putea da o intrebuintare foarte buna, cel putin unei parti din el: maruntit bine si poate reusiti sa-l aruncati in ochii lui Basescu.

  2. Basescu le vinde „baietilor destepti” tot ce-a mai ramas din resursele importante ale Romaniei. Dar, nu va numarati printre ei.

  3. Probabil vor sa-l pravaleasca la vale… sa-l dea acel „efect de bulgare”… ca si in cazul cu dosarul de colaborare…

    Oricum, minunata abordare :) inca va mai pastrati simtul umorului

  4. Presedintele e ocupat acum cu regandirea strategiei pentru PDL si UNPR. Vor veni si zilele in care va mai varsa niste lacrimi de crocodil pentru naivi.

  5. Oferiti-o lui Frunzaverde.Sau mai bine lui Antonescu.Poate o sa observe astfel,gustul ce l-am simtit eu cand am fost dezamagit de „politica” USL.Nu se bateau Ponta cu Antonescu ,cu pumnii in piept ,ca NU vor mai accepta „tradatori” din randul PD-L si chiar si din randul „dezertorilor” de la UNPR?
    Am uitat ca in Romania,Basescu a inventat „reevaluarea politica”,cum a facut in cazul lui Oprea.Nu pot sa nu observ ca cei din USL ,au preluat tactica „reevaluari politice”.
    Pana acum PD-L si toata coalitia de guvernare .reprezenta insasi diavolul in carne si oase,acum se pare ca unii din coalitia de guvernare sunt defapt niste „virgine”,care nici ceapa nu au mancat si nici gura nu le pute.
    Piedone,ce a facut „saracu”?A avut un moment de ratacire politica,a fost precum un adolescent ,supus hormonilor?A fugit in UNPR ,Daniel Constantin a spus ca e un tradator si acum ……Piedone nu mai e tradator?Acum saracutul si micutul Piedone ,a realizat ca USL o sa castige si el pierde fotoliul ala atat de bun.
    @Laura Paun Cum e cu lacrimile pentru naivi?Uite ca USL ,ne-a dat direct cu nisip la toti in freza .Ce zici de miscarea asta MINUNATA.O sa imi spui ca Frunzaverde era defapt unul din cei cinstiti din PD-L .Si uite asa discutia devine una comica.Dar parca liderii USL erau cei care strigau dupa cei din parlament sa se alature lor la motiunile de cenzura,si eu nu l-am vazut pe Frunzaverde sa sara ca ars de pe scaun in ajutorul USL ,impotriva ABUZURILOR STATULUI,doar acum cand a devenit eident ca vor pierde alegerile si normal si locurile alea calduroase cu multi bani.
    Te-am intrebat asta pentru ca stiu ca tu erai un APRIG sustinator al USL.Presupun ca esti in continuare.Interesele personale vin inainte la orice.Apropo ,daca nu sunt interese personale doar cele civice la mijloc,cand USL o sa te dezamageasca ( si o va face,din moment ce aduna si mentin pe pozitii aceiasi oameni care au fost atatia ani si in PD alias partidul hot) oare atunci vei recunoaste,ca ai fost inselata?
    Eu am renuntat sa mai am macar o minima speranta,motiv pentru care o sa votez cu …… .Din pacate multi vor urma gestul meu.USL o sa se trezeasca ca nu are majoritate (rusinos ,pentru o coalitie formata din principalele 3 partide de opozitie ) si vor ajunge sa fie si ei santajati de un alt partid gen UDMR.Ba chiar de UDMR,de ce nu?!?!?!?
    Astept un raspuns dupa alegeri.Nu o zic la misto.Chiar e serios,ca dupa alegeri astept raspunsul ,pentru ca vreau sa vad ce o sa se spuna atunci ,cand predictia mea o sa se adevereasca.
    As vrea sa fiu eu carcotasul ,dar pana acum din pacate tot ce banuit ,peste noapte a devenit realitate.

  6. Are oare cineva evidenta minciunilor pe care le-a emanat de-a lungul timpului securistul de la Cotroceni ?

  7. Recunoaşteţi, un alt succes al vigilenţei domnului preşedinte, nu aţi luat sarea. Bulgărele ar fi să se pună un pic de sare pe coadă pentru “suspendare” :)

  8. @ Dan Voiculescu

    Cu sarea am două probleme… dar mari.

    Prima problemă este că în România nu se mai găseşte decât sare iodată.

    A doua problemă este E536 sau ferocianura de potasiu, respectiv anti-aglomerantul pus în orice ciorbă.

    Dacă pui sare în mâncare şi o încălzeşti peste 100 de grade… Ce credeţi că se întâmplă?

    Ferocianura de potasiu K4[Fe(CN)6] se descompune, la 100 de grade celsius, în cianură de potasiu KCN şi clorura de fier FeCl2. Clorura de fier nu e prea toxică, cel mult neplăcută la gust, dar cianura de potasiu este otravă de otravă. Sigur este foarte puţină încât omul nu moare… dar consumând ani de zile… nu mai este aşa de puţină.

    Dar iodul, cel despre care se tot spunea în reclamă că te deşteaptă? Provoacă hipotiroidie.

    Cine vrea să se supună reclamei, OK, nu am nimic împotriva… Dar eu, dacă nu vreau să mă otrăvesc, nu ar trebui să pot să găsesc nişte sare fără ferocianura de potasiu şi fără iod? Se poate da cumva o lege ca această sare să existe pe piaţă?

    Într-o clipă de inteligentă am luat o pungă de sare grunjoasă pentru murături şi am măcinat-o cu o maşină de tocat piper. Din păcate nu se mai găseşte nici asta, probabil până la toamnă.

  9. Din gură-n gură

    PEREŢII AU URECHI
    – Mai bine mă căsătoream cu Dracu, i-o reteză ea soţului.
    – Căsătoria între rude este interzisă, bibilico, îi replică el tandru.

  10. Mai era si Posta insa a avut grija un domn cocos sa se implice. Merge o vorba prin targ ca deja e pe butuci Posta Romana.

Comentariile sunt închise.