Cine este responsabil pentru cazul Boldea?

Persoana care coordoneaza DNA, prin Daniel Morar, coordoneaza Parchetul General, prin Laura Codruta Kovesi, coordoneaza toate serviciile secrete din Romania, conduce de facto Guvernul si, implicit, Ministerul de Interne si, nu in ultimul rand, controleaza PDL, partidul care l-a facut deputat pe Gabriel Boldea. Pe scurt, Traian Basescu.

Cum de a permis presedintele-jucator, care controleaza autoritar toate institutiile statului cu rol coercitiv, sa dispara deputatul PDL, Mihail Boldea, in conditiile in care SRI a avertizat inca din 2008 despre activitatile ilegale ale acestui domn?! Cum de i-a scapat domnului Basescu, avid consumator de dosare secrete, tocmai dosarul deputatului Boldea?!

Conform procurorilor, Mihail Boldea este anchetat pentru obţinerea unor importante foloase materiale, injuste, in perioada 2006-2011.

Oare foloasele ilegale obtinute de Mihail Boldea in 2006, 2007, 2008 si 2009, au fost folosite si in campaniile electorale ale PDL? In Galati, campania electorala din 2009 a candidatului la presedintie Traian Basescu a fost finantata si prin implicarea deputatului PDL Mihail Boldea? Este domnul Boldea doar un pion intr-un sistem piramidal de acumulare ilegala de fonduri pentru oligarhia care conduce Romania? A fost lasat sa scape domnul Boldea, tocmai pentru a nu vorbi despre persoane din varful statului roman? Este „evadarea” deputatului Boldea o repetitie generala pentru alti lideri marcanti ai PDL, care, dupa esecul in alegeri, isi vor pierde urma prin Africa sau America de Sud?

Sunt intrebari la care, in lipsa domnului Boldea, ar trebui sa raspunda Traian Basescu. Un presedinte cinstit ar fi direct interesat sa clarifice daca, printre sursele care i-au finantat campania electorala, se numara si activitatile ilegale desfasurate de Mihail Boldea. Ma tem insa ca domnul Basescu nu are un asemenea interes. Din contra.

In functie de obiectivele actualului regim, domnul Boldea va fi prins maine sau nu il vom mai vedea niciodata. Insa, acest caz, al plecarii din tara a unui reprezentant al Puterii anchetat pentru coruptie, reprezinta un exemplu care, atunci cand PDL va pierde alegerile, va fi urmat de nume mult mai sonore.

Atentie, Mihail Boldea ar putea fi doar inceputul exodului unor lideri importanti ai regimului Basescu!

23 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu, va dau un pont. Gasiti un candidat pentru Primaria Sector 5 pe care sa-l sprijiniti (vi-l recomand pe Victor Ciutacu, tot sta el in Rahova). Asa cum merg lucrurile, Vanghelie pierde pe vot negativ si va castiga uneperistul Romanescu.

  2. Fuga gangsterului Mihail Boldea a fost înlesnită de „naşul Băse”, pentru a nu se descoperi substraturile adânci ale „afacerii”. Întrebările la care ar trebui să răspundă „naşul Băse”, vor rămâne în Zona Crepusculară, iar năşicul va îmbrăca masca mutului, care dă în neştire din umeri. Nu are nici un interes să clarifice situaţia, întrucât îi este teamă că va intra adânc la apă. Conlucrarea dintre cei doi, clarifică înţelesul zicalei „O mână spală pe alta şi amândouă faţa”, iar exodul liderilor din regimul de „cacao” al „naşului”, va fi conform folcloristicii româneşti „Urma scapă turma”.

  3. si o sa-l gaseasca peste 15 ani..ei au dreptate cand au spus ca nu a fugit ci a plecat, exact ei il protejeaza si acum si toata asta e doar o tevatura facuta asa pentru opinia publica

  4. I’auzi…basecu zice ca boldea e in kenya…ce sa-ti povestesc. face pe virginelu’ acum…mai sa fie. nu este el cel care a dat mana libera sa canideze la camera deputatilor?

  5. @ Pisicila cel Miop poz.2

    Scrie Dan Voiculescu :

    „Cine este responsabil pentru cazul Boldea?

    Persoana care coordoneaza DNA, prin Daniel Morar, coordoneaza Parchetul General, prin Laura Codruta Kovesi, coordoneaza toate serviciile secrete din Romania, conduce de facto Guvernul si, implicit, Ministerul de Interne si, nu in ultimul rand, controleaza PDL, partidul care l-a facut deputat pe Gabriel Boldea. Pe scurt, Traian Basescu.”

    REPROŞ

    L-ai poreclit degeaba”naş”pe Traian Băsescu ,
    Căci nu l-a botezat el azi, pe Boldea,”Gabriel”;
    Ci lucrul acesta l-a făcut Domnul Voiculescu ,
    Ca motiv să aibă, de a-i da, de Paşti, un miel .

  6. Daca am reusi sa scapam de Basescu, coruptia s-ar diminua semnificativ, tocmai pentru ca grupurile baietilor destepti n-ar mai avea sustinerea diverselor institutii ale statului.

  7. Presedintele a jucat cartea favorabila siesi. A incercat chiar sa ne faca sa credem ca stie unde-i Boldea si ca el se va ocupa de rezolvarea cazului. E disperat.

  8. E putin fortata ideea cu presedintele.Nu poate fi in spatele tuturor „interlopilor” din tara,e imposibil din punct de vedere uman.Pe acelasi tipar se pot da exemple de „personaje” cu stranse legaturi cu lumea interlopa ce fac parte din toate partidele.Diferenta este data de faptul ca acesta „interlop” se afla in PARLAMENT.Diferenta o face faptul ca presedintele ,de nenumarate ori a venit si a prezentat „lupta impotriva coruptiei”,cand in realitate infractiunile se petrec la cel mai inalt nivel ,chiar sub ochii nasul lui.Cand dovezile sunt atat de clare ,atunci serviciile secrete NU MAI AU NICI O SCUZA.Din pacate,eu cred ca cei din serviciile secrete ,desi dores sa isi faca meseria si legea sa fie aplicata ,NU AU AUTORITATEA SA O APLICE.
    Suntem considerati ( noi popolatia ) , o adunatura de vite ce TREBUIE CARMUITA , nu oameni ce trebuiesc CONDUSI.
    Am ajuns al concluzia ,ca Romania este o tara pierduta.O tara a carei aliati ,doreste sa se prabuseasca.Motivul este simplu ……banii.Din punct de vedere economic se doreste ,ca Romania sa STAGNEZE.Ai putere economica,poti controla LUMEA.Cum poti mentine o tara in mizerie ? Simplu ….sustii persoane corupte in varful piramidei puterii.
    Afirmatiile mele vin ca o concluzie a remarcilor facute de ambasadorul USA.Acele afirmatiie sunt cu adevarat INGRIJORATOARE.Dar mai ingrijorator este faptul ca cei din tara natala ( USA ) , nu au luat nici o masura.Astfel pot trage 2 concluzii :
    1) Departamentul de stat sustine afirmatiile ambasadorului ( sustine astfel o putere corupta si nu ii pasa de aliatul sau din Balcani )
    2) Nu i-au in considerare remarcile facute ,pentru ca NU LE PASA ( le convine situatia aceasta ,in care Romania este un stat ce se zbate pentru supravietuire ,tocmai din simplul motiv ca suntem o piata de desfacere si o poarta IMPORTANTA de desfacere a produselor lor , in zona ,cu un motiv simplu si anume acela economic )

    Nu cred in conspirati.Supozitia mea nu este parte a unei conspiratii , ci doar o concluzie a politicii economice a unui stat ,aflat in mari probleme financiare ( asa cum e USA ).E vorba de interesul lor.In aceste momente ,toata lumea ISI VEDE DE PROPRIILE INTERESE.

  9. CU OCHII PE GAURĂ

    „Îl voi găsi şi-n gaură de târâtură”
    pe Boldea, ameninţă dom’ Preş.
    Elena blondă nevrând să dee greş
    Înfipse un OB import în scobitură !

    Colaborând în simbioză imobiliară
    Până Traian Băsescu este dat afară
    Şi judecat ca orice javră ordinară,
    O bestie, demolator de neam şi ţară.

    Cei doi de-o vârstă , meserie şi hoţie
    Vor prospera în mioritica democraţie
    Unde justiţia e doar un praf de copt
    Produse în cuptorul muieresc ca opt.

  10. Cred ca mult-mediatizatul caz Boldea este o diversiune portocalie ( sinucigasa, dar nu mai au ce pierde, sperantele de a castiga alegerile fiind practic nule. Asa ca dau ultimele tunuri ), menita sa abata atentia de la crimele economice si legislative pe care le savarseste puterea in acest moment. Dau un singur exemplu. Maine vom spune adio unui zacamant de cupru in valoare de 5-7 miliarde de eur pentru cateva zeci de milioane de Eur (licitatia porneste de la 60 de milioane de euro. Citez “ Patru potentiali investitori au depus pana pe 23 martie, data limita, documentele de participare la licitatia cu strigare organizata de Ministerul Economiei pentru vanzarea pachetului de actiuni detinut la Cupru Min, reprezentand 100 % din capitalul social al societatii, informeaza Ministerul. Verificarea si analizarea Documentelor de participare la licitatie se va face de catre Comisia de licitatie pana la data de 26 martie 2012, ora 10.00, cand se va intocmi si afisa lista ofertantilor acceptati la sediul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI).
    Potentialii investitori care au depus Documente de participare la aceasta licitatie
    OZ MINERALS LIMITED AUSTRALIA
    DUNDEE HOLDING B.V. OLANDA
    ROMAN COOPER CORP. CANADA
    ELLATZITE MED AD BULGARIA.
    Licitatia cu strigare va avea loc in data de 26 martie 2012, ora 11.00.”.
    Opozitia, secondata de marea majoritate a mediei, tace, cu exceptia A3.
    Tacerea opozitiei este cu atat mai ciudata cu cat ea va suporta efectele acestor privatizari paguboase cerute de FMI ( oare ?? ) , in cazul castigarii alegerilor.
    Mare pacat ca jurnalistii sunt cainii de paza ai democratiei si nu ai economiei.
    INTACT are o scoala jurnalistica. Cred ca ar trebui sa deschideti si o linie de studiu pentru a forma jurnalisti care sa apere si economia si interesul national, nu numai democratia.
    PS * Capitalul romanesc ( vezi clasamentul Forbes ) nu s-a inscris la licitatie.

Comentariile sunt închise.