După o săptămână petrecută integral în colegiul meu senatorial, nu pot rezista tentatiei ca – lasând la o parte întâlnirile ”încinse” din piete, parcuri ori institutii publice – să vă prezint cei mai tineri si mai frumosi dintre prietenii mei: copiii de la gradinitele 101 Dalmatieni (strada Aliorului) si Piticot (strada Spinis).

Copii destepti, care participă la unul din programele de testări aptitudinale ale Fundatiei pentru Dezvoltarea României. Copii care reprezintă sensul si motivatia profundă a vietii oricărui părinte.

 

19 COMENTARII

  1. Alta discutie! Felicitari pentru initiativele avute in domeniul copiilor. Orce initiativa in acest sens e binevenita., si e cu bataie lunga!

  2. vai cat sunt de draguti si frumusei..sa-i sprijiniti atat cat puteti, sa creasca si sa devina oamenii de care Romania are nevoie

  3. În timp ce Cruella de Cotroceni îşi bate joc atât de tineretul acestei ţări, cât şi de cei de vârsta a III-a, este foarte bine că Dumneavoastră nu-i părăsiţi pe aceştia şi aveţi grijă să le întindeţi mâna de care ei au foarte mare nevoie, în această perioadă de nesimţire portocalie. Sunt plăcut surprinsă de gesturile nobile pe care le faceţi (afirmaţia mea nu este pe post de periuţă) şi întotdeauna am considerat că trebuie să „dăm Cezarului ce este al Cezarului”. Bineînţeles că, există persoane mâncătoare de rahat uman, care sunt roase de invidie şi caută prin diferite bombardări psihice să vă demoralizeze, cu gândul de-a vă împiedica să câştigaţi simpatia electoratului, denigrându-vă în fel şi chip. După părerea mea, nu cred că aceste căcăreze oranj, mai au vreo şansă de-a câştiga alegerile, decât numai dacă le va frauda, conform proverbului românesc „Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba”.

  4. Îmi este atât de milă de această generaţie! Când vor ajunge la deplina maturitate numai bine vor plăti cele câteva decenii de dezmăţ politic actual.

    Poza mea preferată este penultima, cea cu fetiţa în crem cu galben care râde deşi are un ochi învineţit.

  5. MISTER

    De mult doresc s-o trag de limbă pe o dăscăliţă :
    (Nu c-aş fi eu curios, ci m-au rugat nişte alegători)
    Dacă Voiculescu merge atât de des la grădiniţă ,
    O fi adevărat că el, acolo, are … un copil din flori ?

  6. Ceea mai buna investitie.E de durata investitia,iar’profitul’ nu poate fi niciodata cuantificat fiind cel mai valors bun al unei natiuni.Pentru noi (tinerii de peste 18 ani) poate e prea tarziu,dar macar acum in ultimul ceas,sa se faca ceva ptr. viitorul adevarat al nostru sh

  7. Aveti numeroase intalniri cu cei din colegiul in care sunteti senator. E foarte bine pentru toata lumea.

  8. Domnule Felix, este un lucru bun ca incercati sa promovati tinerele sperante, ar trebui ca mai multe persoane, in special cei care ne reprezinta in parlament sa isi dea mai mult interesul pentru a asigura un viitor mai bun pentru acesti copii care pana la urma reprezinta viitorul acestei tari.Se pare ca nu sunteti atat de rau pe cat pareti, nu stiu pana acum aveam impresia ca sunteti malefic dar am inceput sa-mi schimb parerea.Oricum, bravo , apreciez lucrurile frumoase!

  9. EXISTĂ O EXPLICAŢIE

    Mogulul merge-n fiecare zi la Piticot ,
    Să-şi ia pe-un caieţel câte-o notiţă ;
    Căci l-a rugat, se pare, al său nepot ,
    Să meargă-n locul lui, la grădiniţă .
    (Că-i dă şi el un ban … de-o şliboviţă)

  10. minunata initiativa, copiii reprezinta probabil sansa noastra la batranete, cu acesti guvernanti si fara pensie..

Comentariile sunt închise.