Tot din categoria pozelor dragi: trebuie sa recunoasteti ca „eroii” din fotografie au in comun o privire tare meditativa si hotarata :) in raport cu obiectul contemplatiei…

37 COMENTARII

  1. Bunicii se vad nevoiti sa aiba ei grija de nepoti, pentru a-si proteja proprii copii, care sunt din ce in ce mai solicitati la serviciile lor si sunt siliti sa isi petreaca mai mult timp la birou decat in familie.

  2. Scuze pentru off topic, dar timpul ne preseaza pe toti.

    Acum cateva minute, am postat pe blogul lui Ponta urmatorul mesaj, care deocamdata este la moderare:

    Daca luni, 20 august, demarezi procedurile de destituire a Laurei Kovesi si a lui Daniel Morar, CSM isi va putea da avizul (fie el si negativ) in sedinta de miercuri 22 august. Motive sunt destule, si voi mentiona doar doua:
    – interogatoriile facute din poarta in poarta, fara citatii;
    – cei care au primit totusi citatii, au fost citati in calitate de martori, deci normal era sa li se ceara informatii despre fapte savarsite de terte persoane. Ei insa au fost anchetati despre propriul vot, deci este vorba de un abuz (citati ca martori, dar anchetati ca faptuitori).
    Daca nu vei demara pe 20 august procedurile de demitere a celor doi, in calitatea de ministru interimar al justitiei pe care o detii, va fi clar pentru toata lumea din ce tabara faci parte. Si voi avea grija sa raspandesc mesajul de mai sus pe cele mai citite bloguri politice care sustin USL.

  3. Am o poza similara cu tatal meu si momentan singurul lui nepot . Totul se intampla la masa. Cumnata gatise alturi de fratele meu o masa copioasa cu carne de curcan , dar cum nepotelul meu (nu stim de ce ) nu agreeaza carnea deloc ci doar legumele ( trebuie fortat / pacalit sa manance carne ) si tatal meu are diabet , astfel ca cei doi nu erau deacord cu o astfel de masa. Amandoi au fost convinsi , chiar daca nepotelul a trebuit sa recurgem la diferite metode pentru al convinge. Trebuie sa recunosc , ca meritul ii apartine tot cumnatei mele . Tatal meu a fost cel care ( ca intotdeauna dealtfel ) a ales sa-l rasfete pe nepotel si pe noi restul dealtfel. Desi mancare era din belsug , a refuzat sa manance ,pana cand nu am mamcat noi ceilalti. Raspunsul lui a fost : ‘ ca nu cumva nepotelul sau noi sa vrem mai mult si sa nu avem de unde sa mai luam’. I-am explicat si cum carnea de curcan e ceea mai buna si recomandata de medic pe tru diabetul lui , dar si asa a refuzat sa manance odata cu noi. A stat la masa ne-a privit si dupa ce la vazut pe nepotel ca a terminat , a spus : ‘ Sunt satul si nu mai am nevoie de nimic , pe lumea asta ‘ – am inteles cu totii la ce sa referit si ce a vrut sa spuna prin gestul lui. Asta a si fost motivul pentru care nimeni nu l- a contrazis. A mancat la sfarsit si noi toti l-am asteptat . Nepotelul meu a avut ultimul cuvant : ” Tataie ….papa tot ca sa ai putere sa ridici bicicleta pe scara cand merg in parc , ca ma fac si eu mare si dupa o sa pot singur ‘ .
    Asta se afla in spatele pozei in familia mea. Un moment simplu , dar unul din cele mai importante , pentru noi.
    O zi buna tuturor si da…….familia este cel mai important lucru im viata noastra , fie ca suntem bogati , saraci , directori sau maturatori cu totii la sfarsitul zilei ne dorim un singur lucru …..sa fim alaturi de FAMILIE.

  4. NU-I DE-AJUNS

    Eu zic să nu te umfli-n pene ci fii mai reţinut ,
    Căci şi mogul-erou de-ai fi, nu ne păcăleşti pe toţi
    C-o fotografie-două şi-acelea făcute la minut ,
    Până n-ai să ne-arăţi şi poza … cea cu strănepoţi !

  5. Off-topic

    Am avut o revelatie legata de Antena 3. Postul a reusit f bine sa mobilizeze oamenii sa vina la vot 7.5. Milioane. Dar se pare ca au ratat citiva. Si aici ma refer la liderii USL care sint total demobilizati si il lasa de izbeliste pe cetatenii care au dat curs indemnului Usl de participare la referendum.

    Cred ca se impune lansarea unui post TV dedicat pt liderii USL ului ca sa li se explice ce trebuie sa faca in continuare (macar sa li se aduca aminte indemnurile proprii la mitingurile ante referendum)

  6. DEZVĂLUIRI COMPLETE

    Am şi aflat obiectul contemplaţiei lor :
    (Îl ştiu precis căci mi-a şoptit o sursă)
    Mogulul şi nepotul priveau un monitor
    Şi nu le plăcea defel … cotaţia la bursă .

  7. „C” ZILE

    „C” zile romane de farmec s-au scurs,
    Viaţa se-ndreaptă spre sfântul ei curs.
    Haideţi români cu toţii în stradă,
    „Curtea” să afle că nu e paradă.
    Diavoli, blocaţi-l pe *JON în Harghita,
    Să pască otrava ce satură vita…
    Iar noi să-nchinăm o cupă cu vin
    Alături de Ponta, alături de Crin,
    Să spunem, de-apururi, adio la chin.
    –––––––––––––––––––
    D.V. luminează, ca un arlechin !

  8. Cred ca este o adevarata alinare atunci cand sunteti cu nepoteii. Foarte frumoasa poza. Este atat de expresiva!

  9. Foarte interesant. Am urmarit pe antena 1 filmul Gladiatorul. Am sesizat asemanari intre personajele din film si actorii din politica romaneasca. Aproape pentru fiecare am identificat cate o proiectie catre politicenii romani Cea mai clara asemanare atat fizica cat si comportamentala a fost intre Dan Sova si Commodus fiiul imparatului care isi ucide tatal si comanda omorarea lui Maximus (pe care l-am asemanat cu….).

  10. De ce au fugit procurorii de ziaristii de la Antena 3? Procurorii sunt obligati sa se legitimeze. Va sfatuiesc sa verificati daca persoanele care intra in curtea sau in casa dumneavoastra sunt procurori sau nu

    Atentie!!!! – Nu sunati la numarul de telefon pe care vi-l dau ei. Sunati la informatii si aflati dumneavoastra numarul de telefon al insititutiei la care procurorii spun ca lucreaza.

    http://theodora0303.wordpress.com/2012/08/20/de-ce-au-fugit-procurorii-de-ziaristii-de-la-antena-3-procurorii-sunt-obligati-sa-se-legitimeze-va-sfatuiesc-sa-verificati-daca-persoanele-care-intra-in-curtea-sau-in-casa-dumneavoastra-sunt-procuro/

  11. Saptamana trecuta ma gandeam ca nu mai apare o poza noua cu pustiulica si iata ca, mi-ati facut o mare bucurie, fapt pentru care va multumesc. Dupa ochii mei miopici, zic ca seamana din ce in ce mai mult cu mami. Mii de pupicei pe frunte pentru Vladut.

  12. Si tatal meu a avut recent onoarea sa fie in preajma nepotelelor si a unicului nepot ce va duce mai departe numele de famile :) Pacat ca vremurile pe cale le traim fac ca familia sa fie dezmembrata si sa se vada rar.

    Intr-adevar, timpul petrecut cu bunicii in copilarie, a lasat o amprenta profunda in memoria mea, iar din experienta cu copiii (ca am si multi la numar :) ) pot sa spun ca au cel mai sincer zambet pe care un om il poate intalni.
    E cel mai bun mod de relaxare, dupa o zi/saptamana de munca.
    Sa fie sanatos!

  13. Doar la nas nu Va seamana…desi Dv. aveti nas…. evreiesc ( :) ), cred totusi ca sub indrumarea blanda dar ferma cum doar bunicii stiu sa o aiba, micutul va avea si el succes si va gestiona alaturi de ceilalti membri ai familiei imperiul financiar cladit de Dv. si chiar sa-l extinda, de ce nu… ?!

    Si pentru ca am navigat iar prin iutub, iata ce am gasit ca dedicatie speciala, evident :) :
    http://www.youtube.com/watch?v=mPpBYGXBRg4

  14. Referitor la afirmatia doamnei Geta…. nasucul lui Vladut este in formare. Dupa cit imi amintesc, exista trei categorii de nasuri si anume: Nas acvilin gen Dante, nas drept gen Augustus si nasul carn gen Socrate. Deci nasul Domnului Voiculescu se incadreaza in categoria Augustus.

  15. Referitor la afirmatia doamnei Geta…. nasucul lui Vladut este in formare. Dupa cit imi amintesc, exista trei categorii de nasuri si anume: Nas acvilin gen Dante Alighieri, nas drept gen Augustus si nasul carn gen Socrate. Deci nasul Domnului Voiculescu se incadreaza in categoria Augustus. Scuzati-ne Domnule Profesor pentru ca dezbatem forma nasului Dumneavoastra.

  16. Eu nu mai inteleg nimic!!!!! La intrebarea 1+1=? cate rezultate putem avea???
    Poate ca cifrele si legea de referndum nu sunt bune, dar au fost semnate si asumate de guvernul Ponta. De ce Ponta a mers la Bruxelles si a spus ca suntem 18.3mil alegatori daca nu era convins de acest numar? Eu cred ca el e omu lu Basescu. Ce mai vroia sa fac dupa ce BEC a afisat rezultatele????
    Chiar ma mir ca scorul la judecatori nu a fost 9-0!!!Sunteti parlamentari de ce nu modificati legile dar sa le respectam cu totii dupa aceea????? Rezultatul la referendum chiar daca acesta s-a desfasurat dupa reguli aberante a fost:
    18292512:2=9146258+1=9146259>8549053 deci invalidat!!!De ce dl. Ponta si-a asumat la Bruxelles 18 292 512 alegatori?????Cat s-a cheltuit cu tot acest circ??? chiar nu se putea spune de la bun incepu ca sunt 14 milioanae????

  17. Domnule Voiculescu,

    nu putem renunta la lupta cand avem atat de multa dreptate!
    Luptam in continuare cu armele „inamicului”. aspazia cojocaru s-a anteprnuntat ca referendumul a fost facut pe baza de date false si trebuie refacut. Corect! Are dreptate!
    Cele 18 milioane ale lui ioan rus nu „bat” cu rezultatele referendumului. Deci Parlamentul sa constate ca CCR a luat o decizie bazata pe date false si sa voteze refacerea referendumului pe LISTELE ELECTORALE ACTUALIZATE.
    ponta s-a sfiit sa ceara listele de la parchet sa le actualizeze asa cum i-a cerut initial CCR si a transmis CCRului niste cifre pe care domnul zegrean le-a declarat interpretabile cu veselia unui hanidcapat cu acte in regula.
    Parlamentul are obligatia fata de cei 8,5 milioane de romani care s-au prezentat la vot sa voteze refacerea referendumului. Politicienii USL nu aveti dreptul sa renuntati la lupta doar pentru ca ioan rus a facut fals in acte publice.

  18. Ginditiva 10 minute la ce va zic la urmatoarea i n f o r m a t i e . De ce BASESCU a fost in SECUIME ? Sa se alieze la toamna cu UDMR , adica : UDMR , PDL , PP-DD. Si sa depuna o motiune de cenzura cu majoritatea in PARLAMENT , sa dea Guvernul PONTA jos. Atunci daca va cadea Guvernul ponta jos vor fii si mai usor santajabili cu acele dosare ale partidului UNPR,adica nu vor mai fii parlamentarele in NOIEMBRIE 2012 , si le va lungii basescu c-am prin IANUARIE , FEBRUARIE …..2013. Sa urgenteze mai repede USL ,alegerile parlamentare in luna septembrie ,inceputul lunii Octombrie ca sa nu mai aiba timp BASESCU sa faca alianta PDL , UDMR si PP-DD ,sa aiba majoritatea in parlament ca sa poata dea Guvernul PONTA jos . Asta a fost discutia secreta din SECUIME.

  19. Imi cer scuze ca intervin intr-o postare atat de personala cu un mesaj politic.

    Dar e vorba de o problema importanta care ne poate aduce din nou la carma jocului:

    Vreau ca USL sa promita alegatorilor legea falimentului personal inainte de parlamentare. Vreau toti cei 2 milioane de datornici la banci sa vina de partea USL.

    Aveti influenta domnule Voiculescu, folositi arma asta, e devastatoare! Il lovim si pe Basescu, lovim si strainii dintr-un singur foc.

  20. dl voiculescu
    de acum chiar ca puteti sa ne aratati linistit „valoarea” copiilor cu degete vrajite….
    ca de acum incolo ce o sa urmeze nu mai conteaza…. sper sa puteti sa mai scrieti pe blog

  21. Domnule Voiculescu,

    eu nu am putut vota pentru ca am buletinul expirat dar figurez in listele electorale permanente deci am luat parte la calcularea cvorumului.
    Cum este posibil ca sa mi se refuze dreptul constitutional de a vota dar in acelasi timp eu particip la calcularea cvorumului?
    Decizia CCR cand a invalidat referendumul pe baza lipsei de cvorum, fie mi-a incalcat dreptul constitutional de a vota fie a facut un fals luandu-ma in calcul cvorumului! Care din ele?

  22. Buna ziua domnule Voiculescu,
    ma numesc Magda Stroe, sunt consilier la Ministerul Economiei si Comertului, am 51 de ani, sunt divortata si imi intretin singura baiatul, student in anul III la arhitectura.
    Va adresez rugamintea de a-mi acorda o intrevedere de cateva minute – doresc sa va cer parerea si ajutorul intr-o problema pe care nu o mai pot gestiona – stiti ce sanse are o femeie singura in lupta cu autoritatile si cu cei puternici. Am luptat ca o leoaica din anul 2000, dar acum sunt coplesita.Va pot gasi la cabinetul de pe bld Obregia?
    multumesc mult

  23. @SimP. Mi se pare prea mult sa-i acuzi pe clownii de la CCR pentru faptul ca ti-a expirat tie buletinul. Pe de alta parte, nici nu cred ca te-au impiedicat sa ajungi la sectia de politie sa-l schimbi.
    Din punctul meu de vedere, ai ales, cu buna stiinta, sa nu-ti exerciti dreptul la vot.
    In alta ordine de idei, nu avem solutii pentru iesirea din kktul in care iliescu si fsn-ul ne-au bagat.
    Spasiva.

  24. @parmalat. Asa e, de fiecare data, altii sunt vinovati pentru prostia si neputinta noastra.
    Adevarat spun voua, haideti sa lovim strainii!

  25. Sa-ti traiasca nepotelu’, mogulule! Sa-ti traiasca si baselu’, sa te bucuri de el pana’n 2014!…ca asta-i impresia mea, totul a fost un circ prost regizat, iar voi, usl-ul, n-ati vrut sa scapati de chior… c’asa-i in politica, hot la hot nu-si scoate ochiu’.

  26. Aspazia cojocaru e penala care a inclinat balanta.
    E adevarat, bre mogulule, ca-i verisoara lu’ cosmanca si a fost propusa la CCR de pretinu’ matale, ionel iliescu?

Comentariile sunt închise.