Ne-am intalnit intamplator: eu mergeam la o intalnire cu cetatenii din zona Emil Racovita, ea iesea cu mama de la gradinita, plangand de-ti rupea inima; nu vroia sa plece, prea era bine intre colegi.

Cand ne-am despartit, dupa trei minute, se intamplasera deja cateva minuni: nu mai plangea, uitase de gradinita, acceptase sa-mi ofere un zambet si, da, chiar un pupic!

  

Se cheama c-am avut o zi buna.

22 COMENTARII

  1. Defapt a-ti avut o zi excelenta. Asta da politician care reuseste sa puna un zambet pe chipul unui copil. In comparatie cu altii care stiu sa ii friga un dos de palma . Ce pixel a fost aici? Cel albastru sau poate rosu ? Acesta e singurul motov pentru care politicienii ar trebui sa faca ceva si pentru cei ce i-au ales NU doar pentru propriul buzunar. Cand cei ce vor sa ne conduca vor intelege acest lucru elementar vor avea parte de surpriza vietii lor…..sa fie alesi cu un numar impresionant de voturi.

  2. @ Dan Voiculescu

    PUPĂCIOŞII

    Sărutându-ţi chipul atâta de blajin ,
    Unui copil, şi dacă-i foame îi trece ;
    Iar rivalii-n iarnă, nainte de scrutin ,
    Cu toţii aşteaptă să te pupe … rece.

  3. Copilasi au intuitie perfecta si „detecteaza” imediat oamenii buni iar Dv. sunteti unul dintre ei.

    Foarte reusite si aceste fotografii iar domnisoara e o dragalasa.

  4. Dle Voiculescu, de ce nu va apucati de scris? Serios, aveti talentul lui Cehov. V-ar prinde bine proza scurta. Luati-va inima in dinti si scrieti!!! Astept sa-mi dati un autograf in calitate de autor. Bafta!

  5. Am aflat ca veti candida din nou la mine in colegiu, d-le Dan Voiculescu :)

    Impreuna cu acad. Dinu C. Giurescu pentru Camera Deputatilor.

    Aveti votul meu, va respect activitatea politica, dar mai mult decat orice va respect cuvantul. Dan Voiculescu nu vorbeste ca sa se afle in treaba.

    Nu sunt multumit de USL pentru ca nu a adoptat legea insolventei persoanelor fizice, care ar fi ajutat niste sute de mii de oameni in aceasta perioada dificila. Ponta a respins proiectul, nimeni din USL n-a spus un cuvant. A fost tacerea rusinii si a neputintei daca vreti.

    Deci pe cale de consecinta va spun sincer ca daca aveam vreun candidat de la PSD – votam toata lista, mai ceream tus daca nu-mi ajungea.

  6. Ce draguta e fetita! Sper ca ea si generatia ei sa prinda timpuri mai „dragute” decat noi. Sa nici nu stie ce au insemnat anii 2004-2012, si cine stie cati altii…

  7. Buna ziua,

    Ceva imi spune ca nu sunteti un om rau, poate cateodata sunteti prea ambitios si poate pretentiile dumneavoastra de a fi considerat un exemplu de reusita autentica sunt poate putin exagerate…Dar pana la urma , luat in modul, se poate spune totusi ca sunteti un om bun. Eu nu mai locuiesc in tara din 2004, an in care ne-am stabilit in prea generoasa tara ,Canada. Asta nu m-a facut insa sa rup legatura cu tara mea natala iar aproape tot ce a fost bun legat de Romania(in afara de familie si prieteni) , in acceptiunea mea , am luat cu mine aici. Urmaresc regulat emisiunile postului dumneavoastra Antena 3, in special „In gura presei”,emisiune realizata de foarte talentatul Mircea Badea si pana nu demult emisiunea domnului profesor Valentin Stan,”Conexiuni”, emisiune care din motive necunoscute mie a fost scoasa de pe post. Poate aceasta emisiune nu a produs rating-ul asteptat ,asta ,dupa parerea mea, pentru ca este o emisiune de nisa ingusta, adresata unei categorii restranse de telespectatori dar care eventual reprezinta pepiniera de potentiali lideri politici(persoana de fata se exclude :-) ). Nu o sa ma opresc in a va ruga sa reintroduceti aceasta emisiune chiar daca ar trebui sa o sponsorizati pentru a face posibila difuzarea. La urma urmei sunt dispus sa donez o suma de bani lunar, si sunt convins ca s-ar mai gasi si altii pentru a facilita reaparitia acestei emisiuni. Pana atunci va doresc numai bine si mult succes si credinta .Cu prietenie.

  8. Exclusiv despre copii

    A FOST UN COCKTAIL

    Întrebată cu cine a conceput sarcina, domniţa RAI C.U. a răspun evaziv :
    – Mă tem c-a fost un cocktail.

  9. si intamplator era si fotograful acolo :))) oricum, cred ca dupa ce s-a intalnit cu ea, felix a turnat-o la invatatoare

Comentariile sunt închise.