Scurt istoric:

In 2003, CNSAS confirma ca ”nu am fost agent/colaborator” al Securitatii ca politie politica.

In 2004, in momentul in care am candidat pentru Parlament, CNSAS a studiat arhivele si a decis ca nu am colaborat cu Securitatea. Decizia a fost mentinuta si in 2005.

In 2006, in plin conflict politic cu Traian Basescu, CNSAS a decis sa se gandeasca mai bine si a infirmat verdictele anterioare. Acest subiect a fost indelung dezbatut si este, de regula, cunoscut.

Mai putin cunoscut este ca decizia din 2006 a fost luata cu 3 voturi “pentru” colaborare, 3 voturi “impotriva” si 3 “abtineri” (datele se pot verifica la CNSAS), in conditiile in care, conform legii, o decizie se putea lua doar cu majoritatea celor prezenti (majoritatea normala din 9 fiind 5, nicidecum 3). Dar nici acel 3 “pentru” nu a ramas valabil pentru ca unul dintre acei 3, domnul Mircea Dinescu, a fost declarat incompatibil.

Sintetic: CNSAS si-a infirmat doua decizii anterioare si a dat un verdict de colaborare cu 2 voturi legale “pentru”, 1 vot incompatibil, 3 voturi legale “contra” si 3 abtineri.

Concluzie: cand te certi cu Traian Basescu, au voie sa voteze si incompatibilii, iar deciziile de colaborare se pot lua chiar si cu doua voturi “pentru colaborare” si 3 voturi “impotriva colaborarii”.

24 COMENTARII

  1. Multe mizerii se mai intampla. In ziua de azi nici nu stii cui sa te mai adresezi cand esti nedreptatit. Chiar daca d-voastra stiti adevarul si sunteti cu constiinta curata e important ca si justitia sa de-a in ceasul al 12-le un semn si sa termine cu comenzile politice. Abuzuri sunt peste tot in Romania!

  2. ………………….domnule Profesor,
    Cine crede in Porcariile si Manevrele Traian-Basismului ?? Orice ACUZE v-ar aduce acest regim , trebuie sa le priviti ca pe o Categorie Onorifica. Sunteti PRIETENUL ROMANILOR. Asadar dusmanul ireductibil , dar de NE-INFRANT al acestui Regim Anti-National. Toti Pleshii, Toti Liichenii, toti GHITZII SEBASTIENI , toate Tziitoarele rasuflate a` la` Udrea Elena se sufoca de furie oarba,nevolnica !! Iar organismele FABRICILOR-de-DETINUTI politici , adica Justitiile,Prokuraturile,CNSAS-urile Calca in picioare toate legile Scrise si Nescrise , doar-doar o „iesi” ceva !! Sa nu uite acesti SLUJBASI infecti. Acesti ARNAUTI ce au sugrumat si umilit romanii. TIMPUL VOSTRU ESTE PE SFARSITE !! pentru TOT ce ne-ati „DAT” , avem „recunostinta” dar si SOCOTELI. Tinute bine ,”la zi” !! Cat de curand veti face ASA : O sa va cautati PADURI,in paduri VAGAUNI,in vagauni BORTE de ROZATOARE uracioase !! De unde veti racni disonant, jalnic. ,penibil : NU NOI ! Altii au Zis ! Altii Au facut. etc,etc. Fiti pe pace ; O sa VA INTREBAM. Despre tot. Cum trebuie !! Nu ne confundati cu Beria-Macovei,cu Morar,cu Plesu. !! Poporul o sa va sileasca sa Raspundeti. Ca vreti sau nu vreti , cui Ii pasa. ?? A, ce ziceti, ca ne Reclamati Voi la Stapanii-cei-mari , la alde Gitenstein , la Merkel , la Barroso. !! Bazati-va pe Ei , slugoi basisti.
    Dar eu ,Serban , va spun din-nou-si-din-nou : VOM TRAI SI VETI VEDEA .

  3. Matematica BASISTA este aidoma CNSAS-ul basist. Care este precum „Justitia” basista !! Care are evident CHIPUL „suav” , „etern feminin” al creeatoarei acestei justitii : nimeni alta decat Monica-Beria-Macovei.
    Cat de curand , NOI,Poporul o sa-i invatam sa NUMERE CORECT. asta doar asa, drept inceput. Mai sunt si alte „predanii” pentru regimul Basescu. toate la timpul lor.

  4. Buna seara,

    Initial nu am vrut sa comentez, dar mi-am adus aminte figura novice a dvs din filmul acele Kapitalism parca ii spunea, sincer un pic de jena nu mai exista, uneori am senzatia ca frizati ridicolul, atunci cand sustineti niste lucruri evidente pt multi.
    Oare cine mai crede tot ce spuneti, nu uitati mai tarziu veti plati, cum spune vorba aia orice pasare piere pe limba ei nu?
    Sincer v-as aprecia mai mult daca ati fi mai retras si mai umil, spasit!!
    Matale sa fii sanatos. multi vad putin cunosc va suna cunoscut!!1

  5. Stimate domnule Voiculescu,
    Sa stiti ca orice s-ar intampla, multi oameni din colegiul 8 va stimeaza pentru tot ce ati facut. Pentru noi conteaza lucrurile bune pe care le-ati realizat si pe care, va rugam, sa le faceti si pe viitor.

  6. @Adi ::: Fa bine si du-te la Monica-Beria-Macovei , ia-i „masurile” , scoate Banii furati de tine si ai tai (de la noi !!) si TRANTESTE-I o „frumusete” de statuie . Dumneaei , „monichii”” !! Pune-i si niste CUNUNI de Lauri pe cap !! Abia dupa aia te vei da peste cap ( de minimum 3 ori, ca`n basmele romanilor , daca esti de pe aici ) si te vei preface in sfarsit in om. Si atunci vom sta de vorba cu tine. De la om la om ,evident !! Desigur , o meriti ! Prezumtiv , desigur.!!! Dar, vom vedea….

  7. Pentru cei nepartinitori si „open mind it” este foarte clar ca sunteti sistematic atacat. Si asta fiindca ati rabdat prea mult in tacere. O fi tacerea de aur dar a da replica este diamant pur !

    Regret sincer tot ce Vi se-ntampla dar, odata ce ati dorit sa intrati in politica trebuia sa aveti si o buna strategie de conservare a imaginii Dv. de bun patriot si deschizator de minti.

  8. „Dan Voiculescu în vârstă de 66 ani (n.25.09.1946)
    are doua fete, Camelia si Corina, si patru nepoti – Dan Guenther, Mara, Evelyn si Danut. Dan Voiculescu a infiintat in anii 90 trustul media Intact, care cuprinde televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia si GSP TV, posturile de radio Romantic FM, News FM si Metropol FM, publicatiile Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, Saptamana Financiara, Felicia si Financiarul. Averea familiei Voiculescu depaseste 400 de milioane de dolari.”

    Ce a programat Traian Băsescu :
    Condamnarea cu lipsire de libertate a Profesorului Dan Voiculescu până la Paştele Catolic 31.03. 2013);
    Recuperarea unui prejudiciu de 66 milioane dolari ( după criteriul câte un milion pentru fiecare an de viaţă al d-lui Dan Voiculescu);
    Recuperarea silită prin scoaterea la vânzare a antenelor, şi musai Antena 3.
    Spargerea USL prin dispariţia tribunei Antena 3

    Ce-i de făcut :
    Antonescu şi Ponta tebuie să înţeleagă că suspendarea rapidă din funcţia de preşedimte, a sabotorului naţional, este singura care mai poate salva România şi obiditul popor român.

  9. O intrbare simpla,nevinovata :Cum a fost Basescu Traian „seful statului” (??) la Junetze ? Si cum a „devenit” acesta inspre starea-i actuala , asa-zisa-i maturitate ?? De ce mi-as bate eu capul, cand il am la dispozitie pe Shakespeare !! Care, asa cum stiti, cunoastea pe calea Revelatiei , aparitia in viitorul indepartat a unei MONSTRUOZITATI. Da-da,chiar ” IDOLUL” Traian.Basescu : el-si-numai-el !!! . Despre acest individ face vorbire poetul cand spune asa de suav ; Ascultati , onorat auditoriu , si apreciati aceast talent fara egal . Despre basescu asadar ::: Ai fost copil cu NAZURI si ARTZAG / In scoala-ai fost ZALUD,TURBAT,SALBATEC / Si CRUD ,VICLEAN si IUDA-n anii copti !! In afara de stil, de sonoritate, cu adevarat lucru de geniu este in primul rand CONCIZIA !! Are vreun rost sa mai scormonim ,noi ,nevrednicii acestor timpuri dupa alte metafore, mai bombastice ?? cu respect , Serban

  10. Incercati sa evitati sau sa opriti razboiul Antena 3 si RTV pentru ca este un plan bine conceput de anumite structuri din „statul de drept”. Meditati bine si luati o decizie inteleapta pentru ca se incearca o implozie in interiorul USL.
    Primul pas a fost facut deja, incercati sa stingeti „fitilul”.

  11. Dedicată artizanului revoluţiei sociale
    în plină desfăşurare – profesorului
    DAN VOICULESCU.

    TREZIŢI-VĂ

    Cu foamea zilnic ne luptăm,
    Mâncând din ochi o floare.
    Fată morgană căutăm,
    Şi ne menţinem pe picioare.

    Minciuna la nivel înalt
    E ca puricele pe bucă
    Te pişcă ş-apoi face salt
    Pe altă bucă, să se ducă.

    Ocean de lavă sub Pacific
    Pândeşte să răpună viaţa,
    Distingem numai ce-i mirific;
    Naive, Bună Dimineaţa !

    La dreapta judecata de apoi
    Şi judele e-n curul gol,
    Cu silueta-i strâmbă de strigoi.
    În sală condamnaţii vin şuvoi,

    Cerându-i socoteală Cerului
    Cu ochii-nchişi la nedreptate.
    în glod stă oastea clerului;
    Ce slute sunt sfinţirile spurcate!

    Vicleană lovitură sub centură
    Trimite adevărul la podea.
    E numărat, se scoală, toţi înjură,
    Minciuna tremură; biata lichea!

    Prezervative indigene cu balene
    Să-mbrace oastea celor laşi,
    Ce poartă jugul, de frică sau din lene.
    Treziţi-vă ! La luptă, băi ocnaşi!

  12. Cineva spunea anterior despre un razboi al A3 cu RTV si despre un plan bine pus la punct pentru distrugerea Antenelor. Stiti ce se intampla in Prahova? Stiti ca planul este pus deja in aplicare? Vreti detalii?

  13. ………………………APEL CATRE CEI CE NE GUVERNEAZA……………………….
    AM VOTAT DREPTATE PANA LA CAPAT !NU ABUZURI DE JUSTITIE-POLITIENEASCA
    Asadar nici o sentinta ce vizeaza adversari politici DECLARATI ai numitului BASESCU TRAIAN nu poate fi valabila ! Sunt doar acte de INTIMIDARE,de BRIGANDAJ politic FATIS.
    Domnul profesor Voiculescu este atacat nu pentru fapte,nu pentru „securisme” inventate de „spatarul”CNSAS-ului Andrei Plesu. Ci pentru convingerile sale democratice, de aparator al legii. Si in special pentru calitatea sa de PRIETEN al ROMANILOR. Care Irita, Deranjeaza, Infurie ilegitimitatea ARNAUTULUI de la Cotroceni.
    Guvernul Romaniei , ce are in spate LEGITIMITATE ABSOLUTA data de Romani , nu de Gitensteini, este obligat sa ia masurile impuse. In caz contrar, il vom considera CO-PARTAS al samavolniciei Traian Basiste. Si VA RASPUNDE candva, solidar cu acesta. Nu incap scuze !! Nu ne-am dat sufletul din noi 8 ani ca sa vedem din astea !! DIMPOTRIVA, am sperat in ELIBERAREA de frica si abuzuri !! Nu ne risipiti sperantele, voi ce ne guvernati! Nu ne DEZAMAGITI ! Este singura voastra sansa sa aveti romanii langa domniile voastre. Pentru CA VETI MAI AVEA NEVOIE DE NOI. Mai curand decat credeti.MULT MAI CURAND !!

  14. @ Dan Voiculescu

    SCUZE PENTRU CNSAS

    N-or fi ştiut să calculeze ,
    (Nu c-au vrut să-ţi facă fenta)
    Dar au timp să exerseze
    Numărătoarea … cu Roberta .

  15. LOIALITATE ŞI TRĂDARE

    *Banul face diferenţa dintre loialitate şi prietenie.
    *Prea târziu a aflat Nixon că loialitatea trebuie plătită la timp.
    *Existenţa sporului de loialitate dovedeşte cât este de vulnerabilă aceasta.
    *Loialitatea trece prin stomac, prietenia prin inimă.
    *Loialitatea are punct de topire, ca şi conştiinţa.
    * Soarele ţine în frâu planetele prin forţă(de atracţie), nu prin loialitate.
    * Căsătoriile bazate pe loialitate, în mare parte sfârşesc prin divorţ.

    ® N-ar mai fi loc de spânzurători dacă toţi trădătorii ar sfârşi ca Iuda.
    Nenea Iancu sătul de trădare, a acceptat-o condiţionat : „dar s-o ştim şi noi.”
    ® Când te-au trădat până şi memoria, glasul, privirea, ai rămas fără „pilotul automat”.

  16. TRAIAN BĂSESCU SE PREGĂTEŞTE SUFLETEŞTE PENTRU PRIMIREA DE AZI DE LA VATICAN

    http://www.gandul.info/politica/basescu-imi-pare-rau-pentru-ce-i-s-a-intamplat-lui-nastase-poate-reveni-in-politica-nu-si-a-vandut-tara-a-fost-condamnat-pentru-o-gainarie-10563286#

    [[Preşedintele Traian Băsescu spune că îi pare rău pentru ce i s-a întâmplat lui Adrian Năstase, însă îi dă şanse acestuia să revină în politică.
    „Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. (…) Năstase are potential să revină în viaţa politică.Problema e cât şi-l doreşte partidul, nu capacitatea revenirii. Năstase nu şi-a vândut ţara, a fost condamnat pentru o găinărie. Electoratul îţi poate ierta asta”, a spus Băsescu.
    Şeful statului a spus că ştie „miniştri de Finanţe care au făcut doi ani de puşcărie şi acum în cabinetul unei ţări occidentale vechi”.
    „Năstase are potenţial să revină”, a conchis Băsescu.]]

    PS : Comportament specific muribunzilor are Guvernatorul.

  17. S-A ELUCIDAT
    http://www.gandul.info/news/francezii-ne-au-acuzat-dar-ei-sunt-de-vina-rezultatul-anchetei-in-scandalul-carnii-de-cal-10562769#
    [[Firma franceză Spanghero se află la originea etichetării greşite a cărnii de cal, conform anchetei realizate de Guvernul de la Paris, relatează AFP, potrivit Mediafax.
    Purtătorul de cuvânt al Guvernului francez a declarat că nu a existat „nici un motiv să ne îndoim” că furnizorul român de carne a fost „de bună-credinţă”.]]
    ……………………………………………………………………………………………………. În realitate lucrurile stau altfel. O doamnă din înalta societate franceză s-a confruntat cu un falus special al unui gigolo rrom, bucătăreasa auzind-o prin uşa întredeschisă cum se minuna : Măi Bulă, dar asta e de cal, dragul meu.
    Uite ce scandal internaţional poate să iasă din indiscreţia slugilor !

  18. POATE LA CARIERA DE PIATRĂ (PE VIAŢĂ)

    http://www.gandul.info/politica/basescu-mai-vrea-sa-fie-suspendat-o-data-de-data-asta-ma-bat-cu-ei-10563380#
    [[Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că dacă va fi suspendat din nou, va ieşi să se bată „cu ei” pentru ca electoratul să iasă la vot, adăugând: „Mi-ar da şi mie ocazia să îmi închei glorios cariera, adică mai bătându-i o dată”.
    El a fost întrebat despre declaraţiile fondatorului PC, Dan Voiculescu, legate de suspendarea preşedintelui.
    Băsescu a spus că a greşit că nu s-a bătut în urmă cu un an.
    „Eu am făcut o greşeală la ultimul referendum. Şi greşeala a fost că până la urmă, deşi pierdeam, că nu m-am bătut. A doua oară nu mai repet această greşeală”, a spus preşedintele.
    Băsescu a spus că se va bate cu cei care îl vor suspenda pentru ca electoratul să iasă la vot.
    „Dacă mă mai suspendă o dată, de data asta mă bat cu ei să iasă electoratul la vot. Mi-ar da şi mie ocazia să îmi închei glorios cariera, adică mai bătându-i o dată”, a spus Băsescu.]]

    ® Urâtă e moartea, chiar şi cea politică.

Comentariile sunt închise.