Camera Deputatilor a adoptat astazi proiectul legislativ privind dublarea pedepselor pentru evaziune fiscala. Am initiat acest proiect pe 1 februarie 2012, considerand ca, intr-o tara in care economia subterana este estimata la peste 40 de miliarde de euro, sunt necesare masuri ferme de combatere a evaziunii.

Decizia asumata astazi de Parlamentul Romaniei, dublata de control obiectiv si masuri de stimulare a disciplinei fiscale,  poate aduce la bugetul de stat venituri suplimentare de peste 2 miliarde de euro anual.

Insa, pe langa castigul bugetar direct, aceasta masura poate asigura numeroase alte beneficii indirecte:

  • concurenta corecta intre agentii economici (evazionistii nu vor mai putea “controla” pietele in detrimentul celor cinstiti);
  • un plus de competitivitate pentru intreaga economie romaneasca;
  • increderea investitorilor straini, care vor fi mult mai interesati sa investeasca intr-o piata corecta, generand infuzii de capital si noi locuri de munca.

Asadar, consider ca adoptarea legii privind dublarea pedepselor pentru evaziunea fiscala reprezinta o sansa importanta pentru Romania.

In consecinta, salut decizia parlamentarilor care au votat acest proiect si imi exprim increderea ca si ultima etapa institutionala necesara pentru aplicarea legii (promulgarea de catre Presedintele Romaniei) se va desfasura intr-un ritm alert pentru ca nicio institutie a statului nu isi doreste sa protejeze evaziunea.

45 COMENTARII

  1. Corect! dar se pare ca si triplate PEDEPSELE nu ii sperie pe „smenari” (au pile la DNA). Poate si Ceausescu a avut o mare vina pentru traiul mizer in care am trăit. Sa nu uitam totuși ca „băieții deștepți” au făcut averi fabuloase in acea epoca, bani care s-ar fi cuvenit a fi a fi folosiți pentru a cumpara alimente de baza si curent electric. Se arata cu degetu către un singur vinovat: Nicolae Ceaușescu. Același lucru se perpetuează si azi. EUROPA nu ne lasă!!!!!! Băsescu e un copoi mincinos!!!! Băieților deștepți!!!… sa va feriti de oamenii care nu mai au nimic de pierdut!!!!

    • Poate si Ceausescu a avut o mare vina pentru traiul mizer in care am trăit.

      Serios?! De unde stii care era nivelul lumii, atunci? Ai auzit de crizele economice, multiple, in care se afla vestul vostru iubit? Deci 1979, 1983, 1987 si urma 1991, care era final! Singura lor sansa era sa darime estul si sa treaca le ce stiu ei mai bine si anume jaful organizat, asa cum au facut toata istoria lor, pe care ti-o recomand de citit, deoarece s-a scris si exista! Clinton a spus in 1997 ca au un buget pt prima oara, dupa 30 de ani! D-aia ati fost in recesiune si v-a disparut indistria! O fi greu de gindit?! Se poare ca, da!
      Puneti mina pe carte, ca este jale mare cu voi! Pina una alta, daca nu ti-am placut anii 80 du-te la ambasade le vestului sa le multumesti! Sint acolo si fac tot ce stiu ei!

  2. Baftă pentru ziua de mâine, excelenţă !

    AFACERE DE SUCCES SAU HOBBYU BENEFIC

    Într-o prezentare excepţională, 3 plante la pachet, contra 10 lei/pachet, la Carrefour Chitila cu microbuz gratuit.
    Ai un loc însorit, grăbeşte-te. Înfloreşte în martie-aprilie. Cătina romănească n-are rival.
    Se poate planta în această perioadă dacă pământul nu e îngheţat. Un fleac !

    http://www.foodstory.ro/ce-ne-place/catina-miracolul-romanesc-unic-in-lume#axzz2LFLu0lQK

    « Uleiul de cătină este folosit şi în tratamentul ulcerului gastric şi duodenal, diareei, urticariei şi stărilor alergice, maladiilor neuroendocrine, reumatismului, afecţiunilor circulatorii şi hepatice, alcoolismului, anemiei, asteniei şi chiar stresului. Utilizările cătinei în geriatrie au dat rezultate spectaculoase, iar cercetările recente o recomandă şi în oncologie. Cercetări efectuate în Marea Britanie au descoperit capacitatea cătinei de a inhiba dezvoltarea unor tumori.”
    « Virtuţile plantei nu au scăpat neobservate şi în perioada modernă, când au fost pentru început utilizate experimental în alimentaţia cosmonauţilor sovietici, deoarece pe lângă celelalte calităţi ale cătinei, oamenii de ştiinţă din Moscova au descoperit că aceasta protejează organismul uman de radiaţiile cosmice. Potenţialul cătinei a determinat introducerea ei ca plantă de cultură în S.U.A., Canada, Germania, Rusia, China şi Ucraina. Există la nivel mondial numeroase institute de cercetare care studiază şi în prezent tainele acestui adevărat miracol al Naturii. »

    PS : Un tratament la pielea goală pe un pat de cătină, şi om te-am făcut, Guvernatorule !
    Cătinificarea PDL se impune.

  3. NU-I E BINE VACII NOASTRE

    Mai important pentru Băsescu e când mulge.
    Când legea nu-i a lui stă-n dubiu s-o promulge
    O spun deschis, nu mai vorbesc în şoapte :
    Bălaia noastră – os şi piele- nu mai are lapte !

    Profesore cinstit, n-aş vrea să-ţi umblu la avânt ;
    Am dubiu, c-ai putea să lupţi cu morile de vânt !

  4. Domnule Profesor ceea ce va scriu nu are nici o legatura cu tema pusa in discutie, dar m-am gandit sa va scot din stresul cotidian si sa va trimit o carte de bucate publicata in 1907, ce totalizeaza un numar de 910 pagini, in ideea ca, retetarul de pe vremea bunicilor si strabunicilor noastre era bogat in preparate culinare cu un gust rafinat. Sunteti de acord ?

  5. ADIO LA BRÂNZA ŞI LAPTELE DE PE POTECĂ

    http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/vinovatii-de-evaziune-fiscala-nu-mai-scapa-cu-o-amenda-ci-vor-face-inchisoare-lista-noilor-pedepse.html

    „Angajatorii care nu vireaza la bugetul de stat contributiile de asigurari sociale ale angajatilor nu mai scapa doar cu o amenda. De acum incolo cei responsabili risca inchisoare de la 1 la 6 ani.
    Salariatii pentru care insa nu se platesc contributiile nu beneficiaza de dreptul de a se interna in spital sau pierd bani la pensie.
    Si cei care refuza sa refaca documentele contabile distruse vor ajunge la inchisoare .***
    Tot cu inchisoare de pana la 6 ani vor fi pedepsiti si cei care impiedica accesul in birouri sau depozite a echipelor de control sau cei care nu prezinta documentele cerute pentru control de fisc.
    Cine face evaziune de peste 100 de mii de euro risca 5 ani de inchisoare, iar daca evaziunea depaseste 500 de mii de euro pedeapsa poate ajunge si la 7 ani. »

  6. Foarte bine, intr`un final s-a aprobat si asta … dupa atat timp in care v-ati zbatut si a`ti luptat cu toti rauvoitorii

  7. In sfarsit! Ma bucur cand vad ca se misca ceva si ca propunerile dvs incep sa fie aplicate. Romania are nevoie de aceste masuri!

  8. Imi cer scuze, dar din motive tehnice nu pot sa va trimit Cartea de Bucate promisa. Mai aveam inca doua, una din 1889 si cealalta din 1922. Toate 3 sunt in format electronic, totalizand un numar de 1486 de pagini, aparute in London, San Francisco si Canada, versiuni in limba engleza. Daca pana la finele programului nu pot sa vi le transmit, am sa incerc maine dimineata.

  9. Consider ca evaziunea fiscala este un domeniu extrem de sensibil. Din pacate, o mare parte din bugetul Romaniei se afla in economia la negru si ar trebui scos la suprafata.

  10. Aceste pedepse pentru evaziunea fiscala trebuiesc inasprite, insa aceste situatii ar trebui separate, in functie de gravitatea si prejudiciul acestora.

  11. Sunt o persoana careia ii place sa se tina de cuvant cand face o promisiune si de aceea am indraznit sa las volumele domnisoarei Lorena. M-as bucura ca preparatele culinare din aceste Carti de bucate sa va incante papilele gustative. Va multumesc pentru bunavointa Dumneavoastra si sper din toata inima ca nu am produs vreo nemultumire sufleteasca.

  12. Domnule Voiculescu,

    Foarte buna legea dar in Romania doar micii afaceristi vor fi afectati. Marii evazionistii nu vor fi deranjati nici cat negru sub unghie de aceasta lege. Problema in Romania nu e evaziunea fiscala oricat de mare ar fi ea ci coruptia de la varf.
    Astfel de legi sunt masuri foarte bune pentru o tara in care cheltuielile de la buget sunt directionate unde trebuie. Din pacate in Romania sume imense sunt furate de la buget de guvernanti. Ma intreb, la ce ajuta disparitia evaziunii fiscale? O vor duce mai bine amarastenii? Sa fim seriosi!
    Daca in Romania evaziunea fiscala ar fi fost 0, udrea plescoiana de la Inter ar fi avut mult mai multi bani de furat impreuna cu cei care o protejeaza acum. Familia ponta a facut afaceri cu statul de sute de milioane de RON in timpul guvernarilor boc. Cumnatul lui ponta incheia contracte cu statul de zeci de milioane de RON in timpul in care amarastenii protestau in strada la minus 20 de grade Celsius. Atat de mult s-a imbogatit clanul ponta sub guvernarea oranjgutana incat acum nu isi pot justifica cheltuielile. A ajuns ponta sa il ia pe ghita cu el in Dubai drept paravan la cheltuielile unei astfel de excursii exorbitante.

    Au picat guvernele basescu si acum ce avem? Il avem pe dragnea la ministerul dezvoltarii care ingroapa grijuliu matrapazlacurile plescoiene (pai nu facea dragnea degeaba contracte cu ministreasa udrea, sa aiba acuma ce ingropa) de audituri nimeni nu mai pomeneste nimic …doar auzim de imparteala prazii de razboi la cabana lui ioan rus, domnul de la referendum, auzim cum seful lui ioan rus primeste pentru cercetare, de la buget 50 de milioane de RON. Acesta este pretul platit de guvern din banii publici pentru „albirea” plagiatului lui ponta. Seful lui rus fiind in comisia de etica care nu a vazut niciun plagiat in copy-paste-ul lui ponta.

    Ministerul dezvoltarii al lui dragnea achita nota de plata pentru mobila antique de la spitalul Arseni. Deci udrea de plescoi isi primeste banii in conturile elvetiene ale firmelor fantoma apartinand acolitilor ei…

    Deci va intreb: la ce bun ajuta combaterea evaziunii fiscale? Sa aiba clanul ponta-dragnea-cocos ce fura?

    http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/dezvaluire-soc-familia-ponta-a-incheiat-un-contract-de-10-milioane-de-euro-cu-grupul-golden-blitz-apropiat-de-basescu-chiar-in-timpul-protestelor-din-ianuarie-271571.html

  13. PETITIE
    Va rog mult ca in cadrul emisiunilor dumneavoastra sa introduceti si informatii utile pentru cetateni privind drepturile pe care le au, caci astfel poate oamenii invata sa-si ceara drepturile.
    De exemplu:
    Conform Legii sanatatii 200/2006 la art. 222 scrie ca cei de la casele de sanatate sunt obligati sa ne informeze cu privire la serviciile la care avem dreptul, la nivelul de contributie personala si la modalitatile de plata, precum si despre drepturile si obligatiile asiguratului.
    In Buzau si cred ca si in alte judete nu ni s-a transmis nimic de ani de zile si acum de cand s-a transmis baza de date la Finante s-au trezit oamenii cu debite de mii si zeci de mii lei pentru ultimii 5 ani .
    Sunt personae care s-au trezit pentru anul 2011 cu un venit din dobanzi de 47 lei si nu a mai primit adeverinta de coasigurat si I s-a stabilit conform legii sa plateasca contributia de sanatate la salariu minim pe economie plus majorari, penalitati .
    O sa fie pentru anul 2012, de cand s-a introdus obligativitatea declararii veniturilor din arendarea terenurilor , mii de personae de la tara care poate au primit venituri pe pamantul arendat de 1200 lei si o sa fie obligat sa plateasca contributia de sanatate la nivel de 12 salarii minime deci 462 lei pe an.
    Se mai plateste aici si 16% impozit pe venit si nu mai ramanem cu nimic.
    Nu este correct, daca eu am obtinut venit doar de 1200 lei/an de ce sa platesc sanatate la venit de 8400lei/an?
    Referitor la faptul ca mergem cu trimitere de la mediul de familie la un medic specialist si aici mi se spune ca s-au terminat fondurile pe luna respectiva si sa sunam pe data de 25 sa ne programam pentru urmatoarea luna, iar daca sunam are telefonul inchis pana la ora 14 si dupa, ni se spune ca s-a completat lista dar daca vrem la cabinetul privat cu 180 lei consultatia.
    De unde sa stim noi ca s-a completat lista, daca ei nu sunt obligati sa afiseze cate consultatii gratuite au pe zi si nu sunt obligati sa ne dea un numar de inregistrare in baza caruia sa pot face si eu contestatie ca nu sunt tratat si sunt plimbat pe drumuri de la un cabinet la altul. Daca eu platesc contributii de sanatate de 30 de ani si poate pana acum nu am avut nevoie de o consultatie la un specialist, acum de ce sa ma amane o luna de zile pentru acea consultatie? Fondurile mele unde au ajuns?
    Luatii din nou la intrebari si mai prezentati public care e rezultatul auditului ce s-a facut la schimbarea ministrilor, cine va raspunde pentru neregulile din vechea guvernare ( despre Duta nu mai aflam nimic).
    Am intalnit cabinet (la stomatologie insa) unde ni s-a spus sa lasam trimiterea, cuponul de pensie si ca ne costa mai putin pentru ca au contract cu casa, dar informandu-ma si la alte cabinet e am vazut ca nu e mai ieftin si cand am intrat pe medicii cu contract cu Casa de Sanatate nu aveau contract.
    Alta informatie despre care eu cred ca trebuie sa fie responsabil cineva sau pentru care cineva poate chiar incaseaza banii si nu realizeaza acest serviciu. Sunt la sate inca multe fantani despre care nu pot afla cine este raspunzator ca nu s-a mai facut o analiza de potabilitate a apei si eu cred ca si amenajarea din jurul fantanilor si capace si acoperisuri ar trebui sa fie in responsabilitatile primariilor.
    Deasemeni am intalnit oameni pusi pe drumuri cu dosarele pentru pensii, care nu inteleg ca au dreptul la un raspuns oficial, astfel incat pe baza lui sa poate apoi contesta acel raspuns si sa nu se mai increada numai in raspunsul unor cunostinte de la ghisee ca nu se incadreaza pentru pensie.
    Sunt multe probleme utile pentru cetateni si pentru faptul ca aveti audienta mare ar aparea rezultate in educarea cetatenilor.

  14. ŞAPTE PE SĂPTĂMÂNĂ

    ® Ceasul de apoi sună întotdeauna culcarea.
    ® Ceasul de apoi funcţionează o singură clipă : ultima.
    ® Colecţionarul de ceasuri nu şi-l doreşte pe cel de apoi.
    ® Cadranul ceasului de apoi este vizibil numai la lumânare.
    ® Nu după ticăit ci după clopot se recunoaşte ceasul de apoi.
    ® Este de unică folosinţă ceasul de apoi.
    ® Eternitatea nu cunoaşte ceasul de apoi.

  15. Buna dimineata,Domnule Profesor………………………………..
    Felicitari sincere pentru trecerea prin Parlament a legii dumneavoastra. Spun aceasta pentru ca ati fost cel care a sustinut aceasta idee. Care este si populara,si atat de necesara Romaniei.
    Insa aplicarea acestei legi revine Justitiei. La acest moment aceasta „justitie” este un instrument in proprietetea infractorului Basescu Traian.Cu alte cuvinte este mai degraba o MILITIE personala,folosita in INTIMIDARI si RAZBUNARI. Evident,in contra adversarilor declarati. Aceasta „justitie” este parte constitutivaa unui STAT PARALEL,ocult,subteran si revansard.
    Pana cand puterea reala, ILEGALA si NEINSTITUTIONALA ce functioneaza sub comenzile lui Traian Basescu NU VA FI FOST PRABUSITA, personal nu-mi fac iluzii despre nimic. Orice legi am avea, chiar de-ar fi ele de esenta divina, NIMIC NU SE VA MISCA in tara noastra.
    Puterea infractorului Basescu s-a bazat pe NELEGIUIRI ; o justitie independenta ar fi fost cel-mai-de-seama adversar posibil pentru el.
    N-am dubii si nici vise iluzorii. Atata timp cat Basescu va FI ,alde UDREA-cocota si VIDEANU-apucatorul vor evaziona cat vor pofti. CAT-mai-mult, si,mai ales lipsiti de cel mai mic Stres.
    Vor face aceasta dupa „bunul” obicei,la vedere !! Ranjind cu satisfactie nedisimulata. Intr-un fel, au dreptate. Suntem vrednici de dispretul lor. Daca nici cand avem 70 % NU SE POATE FACE NIMIC,atunci cand ?? Nu s-au inventat in politica si-n alegeri scoruri de 101 % !!!!

  16. FRUMOASA , GRASA surpriza politica !! Ma refer la aducerea lui Klaus Johannis la PNL. Va aduce un plus substantial aliantei Conservator-Liberale. Singura care n-a uitat credo-ul DREPTATII PANA LA CAPAT.
    Viitorul este intotdeauna NE-DEFINIT , FLUID. Spun aceasta pentru ca nu pot anticipa Scena politica si surprizele sale.Pina la Alegerile prezidentiale ,in 2014,va mai curge mult timp.
    Doamne-fereste , sa nu mai apara intre timp SI ALTE PACTE,d-astea,de „coabitare”. Sau cine stie ce „ANEXE” mai interesante…..si mai absconse ! Onoratul premier ARE TOT TIMPUL DIN LUME sa ne arate ca suntem lejer PRAPASTIOSI. Si realmente doresc sa reuseasca. Daca nu va vrea sau nu va fi capabil ….ei bine, DOAR paza cea buna inlatura primejdia cea rea. Asadar , Succes lui Klaus Johannis !! … //// Serban

  17. „CE ŢIE NU-ŢI PLACE ALTUIA NU-I FACE”

    http://www.zf.ro/business-international/spionajul-economic-al-chinei-devine-insuportabil-pentru-sua-ce-e-unitatea-61398-din-armata-chineza-10578849

    „Unitatea 61398, care oficial este denumită Biroul 2 din Departamentul 3 al Statului Major al Armatei Populare de Eliberare a R.P. Chineze, este aproape inexistentă în documentele oficiale ale Chinei. Specialiştii în spionaj spun, însă, că această unitate este elementul central al activităţilor de spionaj cibernetic desfăşurate de China.
    Atacurile se concentrează în ultima vreme pe infrastructura critică a americanilor, reţeaua de electricitate, conductele de gaze şi utilităţile. Un atac recent a avut ca ţintă o companie care controlează 60% dintre conductele de petrol şi gaze din America de Nord.
    Administraţia Obama nu a discutat niciodată în mod public activităţile de spionaj chinez, dar o telegramă secretă din 2008, apărută cu o zi înainte de alegerea lui Barack Obama ca preşedinte, descrie în detaliu agitaţia pe care o provoacă atacurile Chinei asupra serverelor guvernului american. SUA nu sunt nici ele străine atacurilor cibernetice, având în vedere că recent au lansat un atac cibernetic împotriva programului nuclear iranian, cu ajutorul virusului Stuxnet, dezvoltat în colaborare cu Israel.”
    ………………………………………………………………………………………………
    Vizita la Paris de astăzi a lui Victor Ponta, care a vorbit numai în franceză, i-a lămurit pe toţi că România are, în sfârşit, un veritabil prim-ministru de exterior.
    Nu m-ar mira să-l aud, în curând, vorbind fluent şi chineza.
    Dar până atunci, o vizită tematică în China a VVP-ului, va fi una oportună şi, poate, istorică.
    Poate că un capitalism de stat ar putea fi soluţia de succes pentru ţări îngenuchiate de „mahalaua politică mondială”.

  18. @ Dan Voiculescu

    EFECT PERVERS

    Pe mulţi din cei ce fură de la fisc ,
    Ar fi de preferat să-i baţi cu ghioaga ;
    Căci cu sancţiuni penale e un risc :
    Să se dubleze, la inspectori … şpaga .

  19. AFACERE LA CHEIE

    Scandaloasa piraterie cu ovule româneşti destinate ameliorării rasei lui Moise, este de notorietate. Inspirat de această ruşine evreiască, lansez o idee de afacere ca o contrapondere la odioşenia de mai sus. În principiu este vorba de fecundarea cu lapţi evreieşti autentici a icrelor de ştiuci vii din Delta Dunării, extrase lamparoscopic, care ulterior vor ecloza în rechini economici şcoliţi în bazinetele israeliene sofisticate ; aceştia vor popula toate apele tulburi ale economiei mondiale.

  20. ………………..Directorul……………………………….
    Mr. George Maior , „directorul” , ne blagostoveste generos cu un interviu fluviu. Acordat oare pe unde ?? Evident, in Romania Libera, una din acele vizuini ideologice ale statului traian-Basist. Si ce zice el , directorul ?? Observ ca foloseste un limbal abscons, solomonaresc ,parca bine-invatat de la Gitenstein ,”marele prieten” al Romanilor .Dar ,ceva-ceva tot se deduce. Cum ar fi ca nu suntem la putere ! Asta inseamna ca Mr. Maior RECUNOASTE ca puterea in regimul ce-l slujeste nu-i institutionala si legala. Ci subterana ,oculta ,bine-pitita in diverse locuri. Locuri ferecate bine-de-tot !! Oare directorul este dintre ferecatori,dintre chelari ??
    In loc s-o arda cu marotele basiste clasice, cu Moscova si alte d`astea, ar fi interesant sa ne zica de-altele, ce ne intereseaza cu adevarat. De pilda cum a aparat SRI pe romani si tara lor asta vara,mai pe la referendum ?? Atacurile abjecte pornite din puzderia de oficine ce sprijineau samavolnicul,repudiatul-de-popor regim Basist primit-au vreo replica? Ori dimpotriva , au primit SPRIJIN ?? De la cei ce-au JURAT FIDELITATE romaniei, asa cum se face pe la institutia ce-o comanda. Astea ar fi lucruri demne de transmis, nu susoteli si insinuari serpesti, despre oamenii de afaceri cunoscuti drept ostili regimului Basescu. Ce-i cu adevarat enervant in interviul „directorului” este altceva. Lasa de inteles si asta nu subliminal, ci mai la vedere, ca ar dori ca Institutia Basisto-Sereista sa fie tratata preferential. Sa nu-si mai bage presa ochiul pe unde nu-i „productiv” pentru SRI si pentru tara evident !! Placut , uns, vorbeste „directorul” !! Parca ar fi un soi de clona spirituala a altcuiva, mai „de soi” , mai sef-de-stat !! Dar sa nu uite : vine si ziua cand vom fi la putere. Atunci vom pune si niste intrebari. Mai delicate. Si va trebui sa raspunda si „directorul”. O fi avind el acum STATUT SPECIAL, bine conferit ! Dar acesta nu este vesnic . Sper sa nu faca gafa de a-l considera pe alde Basescu un fel de ZEU nemuritor. Asta-i legenda de propaganda. Mincinoasa,abjecta si basista in acelasi timp.

  21. NOAPTE BUNĂ !

    Cale lungă drum de fier pe linia 703 Galaţi- Bârlad, 109 km, dar nu şi azi când un deal a lut-o la vale, aşa cu totul, şi cu terasamentul căii, pe o lungime de 500m, făcându-se linia precum şarple, că tot suntem în Anul Şarpelui Negru de Apă. Pe trenul de călători 15 407 plecat din Galaţi, la ferit Sfânta Sâmbătă de azi, mecanicul de locomotivă vâzând din timp că pământul e pus pe harţă, drept care a proţăpit mânerul robinetul ce-i poartă numele, pe frânare rapidă, roţile au făcut ca damele isterice, îmbrăţişate de saboţi, şi…gata. A anunţat băiatul prin staţia funcţională, evenimentul cu pricina, şi, cu aprobare a înpins trenul în staţia de unde plecase cu ceva minute în urmă. Kaput circulaţie (o vreme) pe 703.

    Şi pentru că Şarpele îşi vâră coada şi pe oarece falie care ar face legătură între Vrancea şi viitoarele bazine cu cea(nuri) de la Roşia Montata, ales bules cu afacerea evreiescă în stop cardiac.
    – Ssssss !
    – Am înţeles, coane…

  22. ASASINAT POLITIC RATAT

    „Sunt convins că, dacă nu ar exista această relaţie de prietenie, USL ar fi arătat cu totul altfel. Când o să ne scriem memoriile amândoi, o să aflaţi cum am rezolvat într-o discuţie de cinci minute lucruri importante, CUM AM MERS ÎMPREUNĂ CU UN AVION CĂRUIA I S-A OPRIT MOTORUL ÎN ZBOR LA UN MOMENT DAT, cum am ţinut discursuri împreună în sate unde oamenii nu ştiau nici cine e Crin Antonescu, nici cine e Victor Ponta, cum am fost într-o seară – ne plimbam prin grădina de la Cotroceni – şi ne gândeam cum să facem cu viitorul acestei ţări”, a spus Ponta. „Am făcut şi băi de mulţime împreună, am fost şi linşaţi mediatic împreună, aşa încât îl consider şi l-am considerat în toţi aceşti ani pe Crin nu doar un prieten, ci şi un camarad al meu de război”, a adăugat Ponta.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ponta-impreuna-cu-antonescu-am-mers-cu-un-avion-caruia-i-s-a-oprit-motorul-in-zbor_1119467.html#ixzz2Lh3lR2xl

    Problemele tehnice la roţile automobilului incomodei Mona Pivniceru, ce or fi fost ?
    Asasinat politic este şi ce trăiţi dv, domnule profesor Dan Voiculescu. Ce-ar fi să ne dezvăluiţi în premieră câteva din încercările ratate de asasinat politic care v-au vizat.

  23. Din categoria OPORTUNITĂŢI DE AFACERI

    Pe când îmbrăcăminte fotovoltaică ca soluţie
    de supravieţuire pe vremea caniculară tot mai
    greu de suportat ?

    O companie britanică a descoperit un mod mai uşor de a obţine energie electrică alternativă. Mai exact, a creat o peliculă fotovoltaică ce se aplică pe geam. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/geamurile-care-produc-energie-electrica-au-fost-create-de-o-companie-britanica_1119402.html#ixzz2LhJjrr43

    Aş face un pariu că până la finele anului, China va umple lumea cu pelicule ieftine la dimensiuni standardizate cu geamurile apartamentelor, ce vor asigura parţial consumul necearul de energie electrică în zeci de milioane de locuinţe, iar ca o « curiozitate », acestea vor fi aidoma cu cele de mai sus.

  24. Sper foarte mult ca ceea ce scriu sa ajunga la dumneavoastra,domnule PROFESOR.
    Sunt din BUZAU si sunt foarte tulburat de faptul ca filiala PC din judet incearca sa mentina la conducerea DIRECTIEI SANITARE VETERINARE acelasi director trup si suflet PD-L,promovat de d-l CEZAR PREDA .Cum explicati celor care au votat masiv suspendarea lui BASESCU,masiv au votat USL pentru a scapa de ce a fost mai rau in tara ,iar acum prin pastrarea locotenentilor PD-L in functii speram sa readucem linistea romanilor in case?
    CU MULTA SPERANTA v-am scris aceste ganduri

  25. SE-NDOIEŞTE CINEVA ?

    http://www.rtv.net/bizar-o-mazga-verde-cu-provenienta-extraterestra-a-fost-descoperita-intr-o-rezervatie-naturala_66947.html

    „Misterioasa mâzgă de culoare verde a fost descoperită într-un parc natural din Marea Britanie, de mai mulţi cercetători britanici. Potrivit acestora, substanţa vâscoasă nu seamănă cu nicio altă substanţă ;nu este nici animal, nici plantă. Un alt lucru bizar este faptul că nu conţine ADN, cu toate că seamănă cu ceva care este viu”, a declarat Steve Hughes, una dintre persoanele care investighează misterul.
    Cetăţenii sunt informaţi să nu atingă bizara descoperire.”
    ………………………………………………………………………………………………………………………………
    Pământenii, cu siguranţă l-au scârbit şi pe Diavol, care nu a pregetat să le arunce o flegmă satanică. Se-ndoieşte cineva de această ipoteză ? Sigur, aşa ceva se află şi pe gazonul din curtea Palatului Cotroceni.

  26. Buna seara, Domnule Profesor.
    Oare ce va face dragul nostru de „sef-de-stat” ?? Va va urma el exemplul dumneavoastra in chestiunea renuntarii benevole la PRESCRIERE ??
    Parca-l vad , declarand pe la B1 T.v ,in fata lui Turcescu sau Cristoiu : IO, sunt prescris pe viata ! Orice as face si-as drege !! fiindca IO , spre deosebire de romanii astia nepatrioti, Io m-am asigurat de-cu-toatele. Pai cand eram IO pe la Anvers, chiar asa prosti sunteti Ba ,ha-ha-ha , oi fi stat degeaba p`acolo ?? Hai ca nu pricepeti nimic din politici d`astea inalte. Pai, pe mine m-o fi trimisara „SECORITOTEA” romaneasca acolo , de ce , Io-s prudent , nu m-am bazat doar pe-ai nostri. Mai misunau pe la Anvers si alte securitati , mai mari, mai destepte !! Am sevit si pe la alte case, oficine cum se zice , ca asa-mi place mie sa ma integrez ! Astea, securitatile de peste mari-si-tari , mi-au promis sa aiba grija de mine, ca-s util !! Ati vazut dovada la Referendum, asta vara ! Doar n-oti fi chiori cu totii !! A vazut o lume-ntreaga cum am calcat in picioare toata Romania !! Si ,astia, prietenii mei strainezi , m-au asigurat si de prescriptii de toate faptele mele rele !! Asa ca n-am nevoie IO sa-l imit pe Voiculescu. Io m-am prescris de-dinainte !! Ceee, spune cineva ca asta-i TRADARE de tara ?? Ma, da idioti pareti cu totii . Doar v-am spus , ce, sunteti surzi ?? Nu se cheama tradare , Ci INTEGRARE !!!!

  27. AUTOINCINERAREA EXTRATEREŞTRILOR ?

    [Polițiștii din Sequoyah County cred că au de-a face cu un caz de combustie spontană, după ce au descoperit într-o casă cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 65 de ani, fără ca în jur să existe și alte obiecte incendiate. „E un caz foarte bizar. N-am găsit nici urmele unei substanțe inflamabile, nici vreo sursă de foc. Cadavrul a ars aproape complet. În lume există aproximativ 200 de cazuri de combustie spontană.”.
    Mai mult, nici măcar podeaua unde au fost găsite rămășițele bărbatului n-a fost afectată de flăcări.]

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-nou-caz-uluitor-de-combustie-spontana-in-statele-unite_1117445.html#ixzz2Lkcv0YGn
    ……………………………………………………………………………………………
    Români, nu vă pierdeţi speranţa. Urmează şi extratereştrii noştri.
    – Care ?
    – El, ea…

  28. De vrei sa afli in timp util ce mai pregateste Securitatea basista , musai citeste Romania libera !! Acolo cauta-l pe infectul apologet prezidential , pe nume Dan Cristian Turturica.Ieri scriam exprimandu-mi perplexitatea vis-a-vis de „iesirea” lui George Maior. Astazi , in „R.L” , Turturica deja EXULTA !! Fericit la culme de iesirile „directorului”!! Laudand nerusinat si fericit la culme faptul inadmisibil de incalcare a neutralitatii si obligatiilor impuse de servitutea directoriala !! Ba , mai mult ,Turturica are viziuni .Il prefiguraza pe Maior drept urmas al lui Basescu !! Cu ajutorul lui Victor Ponta !!?? O intoxicare ordinara sper !! si un fapt demn de luat aminte.

  29. PARADOXUL JILAVEI

    ® Să ieşi de la Jilava cu sufletul uscat.
    ® La Jilava doar ochii se umezesc.
    ® Este Jilava pentru că nici vaporii de apă nu se slobozesc.
    ® JILAVA ascunde un VALJAN dacă se înlocuieşte I cu N (de la Năstase) ; e şi JAN p-acolo.
    ® Fără soarele (dreptăţii) fierbinte, Jilava şulfă nu se uscă.
    ® Jilava : uriaş bazin de lacrimi pentru florile libertăţii.
    ® Toată LAVA din (JI)LAVA nu uscă rufele murdare ale justiţiei româneşti.

  30. ŞTIRE BOMBĂ

    Emma Harriet Nicholson, Baronesa de Winterbourne politiciană din Regatul Unit, membră liberal-democrată a Camerii Lorzilor, fost raportor al Uniunii Europene pentru România între 2000 – 2004, este chiar acum în vizită la Adrian Năstase

  31. Ş-A FĂCUT-O CU MÂNA LUI

    Scrisoarea de somaţie a Guvernatorului către Antonescu şi Ponta, prin cre-i face responsabili de neintrarea României în Şhengen dacă nu vor numi imediat Procurorul General şi Şeful DNA, este, numai ea, suficientă pentru suspendarea imediată a lui Traian Băsescu din funcţia de Preşedinte, pe care cu toţii ştim că o ocupă ilegal.

  32. @Ranga :::Ma mir ca Militziile judiciare ale Infractorului Basescu nu purced DEANDATA la ARESTAREA baronesei Nicholson !! CUM de n-o acuza de COMPLICITATE cu Nastase si cu alti Adversari ai”sefului-de-stat” ?? La cate samavolnicii au fost partasi, la cate inscenari , la cate acte de intimidare au desfasurat , ce-ar mai conta inca o proba a „Vigilentei” si „legalitatii” !!!

  33. PE NUMAI 52 € A VÂNDUT LA CONAŢIONALI, PENTRU CASARE, TOATE FABRICILE LUI DIN ROMÂNIA, ACEST :

    Igor Zyuzin, acţionarul majoritar al grupului siderurgic Mechel care este unul dintre cei mai bogaţi ruşi, cu o avere estimată de revista Forbes la 3,1 miliarde de dolari în martie 2012. Zyuzin este preşedinte al consiliului de directori al grupului Mechel din martie 2003.

  34. BARONEASA A VENIT SĂ-L AJUTE PE GUVERNATOR, ŞI IMPLICIT PE UE, ADRIAN NĂSTASE FIIND DOAR UN DIBACI PRETEXT.

    Aşa a rezultat din dialogul ei cu Gâdea terminat acum 30′ despre care cred că bine ar fi fost dacă nu ar fi avut loc. Unde dai şi unde crapă sau la pomul lăudat să se ducă… alţii. Baba ne-a cam tras-o, domnule D.V. !

  35. “Graham Watson: Putem să-l învingem pe Băsescu. Nu există porc atât de mare
    Boc și Băsescu au trecut cu buldozerul peste tot ce a fost construit în guvernarea Tăriceanu. (…) Îi putem învinge pe Băsescu și pe PPE. Nu există un porc atât de mare, încât ursul liberal să nu îl îngită”, a declarat Graham Watson. »

    Această declaraţie i-a adus-o la cunoştinţă Gâdea, Baronesei, în urmă cu o oră, la care, folosind zicerea unui ziarist, a răspuns : » Un politician spune ce are pe limbă ! » Interesant, nu ?

  36. AVEAM, N-AVEM

    Productia de energie sub Ceausescu: in 1980, produceam mai multa decat Japonia.(Sursa:Hotnews)
    Aveam şi oţel (cine are oţelul are puterea).
    Aveam şi export, gârlă !
    Aveam şi politică „esternă”.
    Aveam un popor, forţă de muncă suficientă şi calificată.
    Etc.
    Acum avem n-avem, cât cuprinde, şi un tembel de Guvernator.

  37. CEA MAI EMOŢIONANTĂ SCRISOARE DIN LUME (datată 1 iunie 1586)

    Pentru tatăl copilului nenăscut
    “Scrisoarea, foarte emoţionantă, este adresată de femeia însărcinată tatălui copilului său nenăscut”, după cum comenta Letters of Note. Iată conţinutul scrisorii:
    „Tatălui lui Won
    1 iunie, 1586
    Ai spus mereu „Draga mea, hai să trăim împreună până când părul ne încărunţeşte şi să murim în aceeaşi zi.” Cum ai putut să mori fără mine? Pe cine ar trebui eu şi băieţelul nostru să ascultăm şi cum vom trăi? De ce ai luat-o înainte?
    Cum de mi-ai dăruit inima ta şi cum de mi-am dăruit inima ţie? De fiecare dată când eram împreună, îmbrăţişati, îmi spuneai, „Draga mea, oare alţi oameni se preţuiesc şi se iubesc ca şi noi? Chiar crezi că sunt la fel ca şi noi?” Cum de ai putut să laşi toate astea în urmă şi să mergi fără mine înainte? Nu pot trăi fără tine. Nu vreau să mă despart de tine. Ia-mă cu tine, oriunde eşti. Sentimentele mele pentru tine nu le pot uita pe lumea asta şi tristeţea mea nu are limite. Ce o să fac cu inima mea de acum şi cum o să trăiesc cu dorul pe care copilul îl va avea pentru tine?
    Uită-te, te rog, la scrisoarea asta şi răspunde-mi, în detaliu, în visele mele. Pentru că vreau să îţi ascult spusele cu atenţie în visele mele ţi-am scris această scrisoare pe care o pun alături de tine. Uită-te la ea cu atenţie şi vorbeşte-mi! Când voi da naştere copilului nostru, cui îi va spune „tată”? Mă poate înţelege cineva? Nu e tragedie mai mare ca asta pe pământ. Tu eşti într-un alt loc şi nu suferi la fel de mult ca mine. Nu există limită a suferinţelor mele şi ele nu se termină în timp ce scriu. Uită-te cu atenţie la această scrisoare şi vino să mă vezi în visele mele, arată-te şi vorbeşte-mi. Cred că te pot vedea în vis. Vino în secret şi arată-te. Nu există limită a ceea ce vreau să spun şi mă opresc aici”…
    Aici se încheie ceea ce, în prezent, figurează în topul neoficial al celor mai emoţionante scrisori din lume.

    Citiţi mai mult: “Vino la mine în secret şi arată-te”. UIMITOAREA scrisoare de DRAGOSTE a VĂDUVEI însărcinate din Coreea – Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/vino-la-mine-in-secret-si-arata-te-uimitoarea-scrisoare-de-dragoste-a-vaduvei-insarcina.html#ixzz2LtJe4hjK
    EVZ.ro

Comentariile sunt închise.