Infrangerea Elenei Udrea in congresul PDL a spulberat fragilul echilibru emotional al domnului Basescu.

Furios, frustrat, ranit in orgoliul de mascul alfa incapabil sa-si protejeze teritoriul, Traian Basescu a dat masura suprema a neputintei sale: s-a filmat dand spasmodic din mana, ca o papusa de lemn uitata pe bordul unei masini comuniste.

Luni, trezit din aburii furiei, a incercat sa schimbe agenda publica printr-o scrisoare deliranta adresata Parlamentului. Mesajul, care sintetizeaza demagogia basesciana din ultimii ani, abunda de termeni ultimativi ce incalca, in mod evident, echilibrul institutional reglementat de Constitutie.

Astfel, cu scurt-metrajul din ziua congresului PDL si ultimatumul neconstitutional adresat Legislativului, Traian Basescu a intrat ireversibil in sfera ridicolului, a minoratului politic. Strident si inconsistent. Vesel si iresponsabil.

Evident, nimeni nu l-a mai luat in serios. A fost fie ironizat, fie ignorat. Insa, din pacate, dezechilibrul persoanei se transfera asupra institutiei. Functia de presedinte al Romaniei a fost redusa de Traian Basescu la dimensiunile minuscule ale unui saltimbanc. Pe termen scurt, putem rade. Insa, pe termen lung, se impune o reactie institutionala serioasa si ferma.

Romania este o tara, nu un cabaret. 20 de milioane de romani au nevoie de institutii serioase, de solutii economice si sociale, de credibilitate externa. 20 de milioane romani au nevoie de un presedinte care sa ii reprezinte cu onoare in lume, nu de un presedinte ajuns de rasul lumii. Un presedinte atat de slab precum Traian Basescu, intrat pe spirala derizoriului, reprezinta o vulnerabitate pentru Romania pentru ca este predispus la orice compromis intern si extern.

De aceea, cat de curand, dupa ce rasul se va fi oprit, este absolut necesar ca toti cei responsabili pentru destinul Romaniei sa decida cand si cum vor reface increderea in Presedintia Romaniei, institutie fundamentala a democratiei.

 

52 COMENTARII

  1. Barca pneumatică în care naviga marinarul a fost străpusă de rechinii pedelişti, rămânând în final şi fără “colacul blond”, fapt ce-l determină să dea din mâini şi din picioare disperat, precum naufragiatul în mijlocul oceanului.
    Să-mi fie iertată comparaţia, dar Nemernicia Sa a considerat Ţara Românească şi Constituţia, un prezervativ în care şi-a introdus “fişicul genital”, după cum a avut “erecţie”.
    După norii sumbrii de la orizont, pdl-ul s-a scindat în două grupări politice, una care colcăie de lingăii săi loiali şi alta plină de rechinii care instaurându-se la şefia partidului, visează că vor avea imunitate politică în continuare şi nimeni nu le va mai cere “socoteală” pentru faptele mârşave săvârşite.
    Acest “Dinu Păturică” al societăţii contemporane ar trebui resuspendat !
    Să dispară din “scena” politică şi să ne lasă neuronii să se liniştească, pentru că ne-am săturat de atâta intrigă şi “minciuni politiceşti”, menite a ne face viaţa mai amară. Este asemeni unui copil de grădiniţă ce nu suportă ideea că i s-a luat jucăria favorită şi “chirăie ca din gură de şarpe” pentru a o reprimi.

  2. „Sfârșitul bețivului e sau în șant sau în casa de nebuni; iar sufletul îi este în iad încă de aici.” – Parintele Arsenie Boca

  3. Esenta Basismului aceasta este : Rautatea absurda. Asezonata cu dezmatul minciunii . Daca ar fi o fiara inchisa-n cusca , ar fi doar dizgratios . Dar Basescu este o dihanie libera . Frustrata si revansarda. In ochii sai injectati de furie nepuntinciosa licare pofta razbunarii. Inainte avea draci doar impotriva politicienilor ce-i contestau diktatura . Acum , vrea sa rupa , sa darame tot. Va face orice. Va distruge cat mai mult. Basescu este in culmea nebuniei. Din punctul meu de vedere nu mai este faptura umana. Trebuie inteles bine : Cu el nu se trateaza. Nu se dizerteaza. Nu se fac „pacte” . Ci se actioneaza ferm , curajos, si fara mila. Pentru ca un om ca Basescu nu mai are nici un drept. Vreau ca Romania sa arate ca mai are barbati . Nu numai politicieni . Scuzele ca „nu putem” , ca asta-i cu Merkel si cu Gitensteinii sunt perverse, deci inaceptabile. Daca Basescu mai sta pana la capatul mandatului , Romania va fi Valea Plangerii . Basescu trebuie oprit. Acum. Nu peste un an. Poporul vrea acest lucru. Poporul vrea sa-l striveasca pe Basescu si regimul sau blestemat. Cine are urechi , sa auda aceasta. Cine are minte , sa-nteleaga aceasta. Cine are vointa , sa actioneze . Lasii vorbesc si analizeaza. Dupa care vin cu scuzele neputintei lor. Ale nimicniciei ambalate in diplomatie politica. Noi , poporul ne-am plictisit si dezgustat de acestia. Noi , poporul , vrem dreptate. Si rafuiala cu distrugatotul tarii. Acum , nu altadata . Cine nu pricepe aceste lucruri va pierde . Va fi asociat in complicitate cu acest regim criminal. Poporul judeca intotdeauna corect .Sa nu se iluzioneze noua specie de intelepti ce ne tin teorii. Nu pacalesc pe nimeni. Dimpotriva.

  4. TRAIAN BĂSESCU BLESTEMUL LUI NICOLAE CEAUŞESCU

    Adrian Năstase scrie azi pe blogul său :
    “Traian Basescu pierde controlul pe un instrument de presiune politica si de comunicare. Aceasta pierdere il face si mai izolat. Dupa pierderea alegerilor de anul trecut, dupa pierderea controlului guvernarii, dupa pierderea exclusivitatii din zona economica, strategica, de securitate, diplomatica – Basescu devine tot mai izolat. Daca va pierde si in urma numirii noilor procurori sefi, el va ramane un presedinte strict simbolic.
    Reactia lui Traian Basescu este generata de faptul ca pierde teren, pierde din statutul si mai ales din instrumentele “presedintelui-jucator.
    Cariera lui TB este in cel mai jos moment…”
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    Astăzi am aflat de pe sticlă despre vânzarea la kiloram a cartuşelor la poarta unei fabrici de armament din România. Poate şi pentru asta a fost decorat azi Şeful SRI de către Traian Băsescu.
    Ce or fi vrut să facă băieţii ăia cu ucigaşele cartuşe ?
    Speranţe sunt, şi ni le dă onorabilul domn Fenechiu care îi replca acum 5´ lui Traian Băsescu :
    – “Să vedem cine pleacă primul !”

  5. Şi atunci de ce se ascunde
    Trian Băsescu, dacă e aşa de
    uşor de găsit ?

    Oamenii de stiinta sustin ca este extrem de usor sa identifici un utilizator de telefonie mobila, bazandu-te doar pe cateva detalii legate de locul in care acesta se afla, noteaza BBC.
    http://www.incont.ro/mobile-si-telecom/smartphone-ul-te-identifica-doar-dupa-locul-in-care-te-afli-spionarea-prin-telefonul-mobil-mai-simpla.html
    De fiecare data cand un telefon este pornit, conexiunea pe care o face cu reteaua inseamna ca din acel moment pozitia in care dispozitivul se afla poate fi oricand detectata. Datele sunt transmise mai departe unor terte parti, atat pentru a facilita transmiterea de servicii catre utilizator, cat si in scopul reclamelor targetate. Dar, potrivit unui studiu recent, obiceiurile de deplasare ale oamenilor sunt atat de previzibile, incat un user poate fi identificat pe baza a numai patru date despre pozitia sa.

    Nu s-a spus niciodata de unde provin informatiile folosite in aplicatiile de calcul personalizate, precum cele din GPS-uri, dar ultimele cercetari indica prezenta unor baze de date gigantice, in care comportamentul fiecaruia dintre noi este stocat asemenea unei amprente digitale, creand adevarate tipare si predispozitii.

    Informatiile sunt extrem de importante pentru publicitari si furnizorii de servicii, dar sunt utile si cercetatorilor din stiintele sociale, celor care vor sa construiasca centre comerciale sau care activeaza in domeniul serviciilor urgente. Insa dezvoltarea acestor tehnologii de localizare ridica mari semne de ingrijorare cu privire la pastrarea discretiei fata de profilul utilizatorilor.

    Cercetatorii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) si Universitatea Catolica din Louvain au studiat timp de 15 luni datele mobile inregistrate pentru 1,5 milioane de persoane.

    “In 1930 era nevoie de 12 coordonate pentru a indentifica precis . Ce am facut aici este exact acelasi lucru, doar ca am folosit telefoanele mobile. Felul in care ne miscam si ne comportam este atat de diferit, unic, incat 4 coordonate sunt acum suficiente pentru a indentifica 95% din oameni. Iar acesta tehnologie este cat se poate de prezenta printre noi, chiar daca nu ne dam seama. Spre exemplu, cand pornim wi-fi pe telefon cerem accesul la niste astfel de date”, explica Yves-Alexandre de Montjoye, cel care a condus studiul.

    Co-autorul cercetarii, Cesar Hidalgo spune ca informatiile urmeaza un tipar matematic natural, care ar putea sa fie folosit drept ghid de analiza, si inca unul extrem de necesar in secolul vitezei. Cat despre problema discretiei, Hidalgo spune ca utilizatorii dau oricum de buna voie mare parte dintre aceste informatii, prin localizarea tweet-urilor sau a “check in-urilor” prin aplicatii ca Foursquare.

    “Telefoanele noastre mobile exporta date despre locul in care ne aflam catre mai multe organizatii, ce prezinta politici diferite. Toate beneficiile pe care le obtinem din folosirea acestor servicii sunt mult mai importante decat ingrijorarile cu privire la discretia procesarii datelor si, desi ni s-a spus ca putem controla cata informatie oferim, in realitate nu exista o astfel de alegere”, spune Sam Smith de la Privacy International.

    “Nu vrem sa oprim colectarea acestor date. Am avea cu totii prea mult de pierdut, companii, oameni de stiinta, utilizatori. Doar ca nu vrem sa facem ca asta sa para o institutie-mamut de supraveghere, care stie totul despre orice. Chiar daca s-a demonstrat ca nu sunt deocamdata legaturi directe intre aceste coordonate si nume sau adrese de e-mail, este in continuare vorba de date personale, asa ca problema trebuia tratata ca atare”, este de parere Montjoye.

  6. D-le Voiculescu, vulnerabilitate pentru ca i se permite. De ce nici o formatiune din USL fie ca-i vorba de PSD, PNL sau PC nu face istoria tutor tepelor trase de Traian Basescu pe cand acesta era ministru transporturilor, primarul Capitalei si presedintele Romaniei precum s-a dosarelor penale pe care le are deschise borfasul la DNA cu numele procurorilor care i-au dat NUP sau IUP si traseul acestora dupa ce l-au scos cu bazmaua curata la CCR, CSM, ICCJ… numiti prind decrete semnate chiar de el??? Istorie pe care USL s-o prezinta intr-o conferinta de presa iar apoi sa fie reamintita in mass-media romaneasca ori de cate ori borfasului Basescu deschide gura despre coruptii din guvernul Ponta. Istorie care sa fie transmisa de asemenea Bruxelles-lui si guvernelor Frantei, Germaniei, Italiei, Olandei, Spaniei,USA… precum si agentiilor internationale de presa explicanu-i-se clar si la obiect de ce tine borfasul atata cu dintii de justitie ameninand mereu ca USL este acela care vrea s-o subjuge. Si iar de ce nimeni din USL nu face plangere penala impotriva lui Daniel Morar pentru infractiunea de favorizare a infractorului in dosarul Flota deoarece acesta a ordonat o contra-experitiza tocmai pentru a reduce prejudiciul de 300 de milioane de dolari la 0.

  7. D-le Voiculescu, vulnerabilitate pentru ca i se permite. De ce nici o formatiune din USL fie ca-i vorba de PSD, PNL sau PC nu face istoria tutor tepelor trase de Traian Basescu pe cand acesta era ministru transporturilor, primarul Capitalei si presedintele Romaniei precum s-a dosarelor penale pe care le are deschise borfasul la DNA cu numele procurorilor care i-au dat NUP sau IUP si traseul acestora dupa ce l-au scos cu bazmaua curata la CCR, CSM, ICCJ… numiti prind decrete semnate chiar de el??? Istorie pe care USL s-o prezinte intr-o conferinta de presa iar apoi sa fie reamintita in mass-media romaneasca ori de cate ori borfasului Basescu deschide gura despre coruptii din guvernul Ponta. Istorie care sa fie transmisa de asemenea Bruxelles-lui si guvernelor Frantei, Germaniei, Italiei, Olandei, Spaniei,USA… precum si agentiilor internationale de presa explicanu-i-se clar si la obiect de ce tine borfasul atata cu dintii de justitie ameninand mereu ca USL este acela care vrea s-o subjuge. Si iar de ce nimeni din USL nu face plangere penala impotriva lui Daniel Morar pentru infractiunea de favorizare a infractorului in dosarul Flota deoarece acesta a ordonat o contra-experitiza tocmai pentru a reduce prejudiciul de 300 de milioane de dolari la 0.

  8. Excelenţă, dv. mai auziţi greierii ?

    [[Bine de „citit” si „inteles” „lectia” de mai jos:

    lectia auzului:
    Un orăşan primeşte vizita unui prieten al său dintr-un sat îndepărtat şi merg în centrul oraşului. Era ora amiezii, iar străzile erau pline de oameni. Maşini claxonând, taximetre ce luau curbele cu viteză, sirene ce se apropiau sau se depărtau, sunete ale oraşului care parcă te asurzeau. Dintr-o dată săteanul îi spune:
    – Am auzit un greiere.
    – N-ai cum să auzi un greiere în tot vacarmul ăsta! i-a spus orăşanul.
    – Sunt sigur, am auzit un greiere! a insistat săteanul.
    – Asta-i o nebunie! a răspuns prietenul.

    Săteanul a ascultat cu atenţie un moment, după care a trecut strada spre o zonă unde se aflau câţiva copaci. A căutat împrejur, sub ramuri şi a găsit micul greiere. Prietenul său a rămas uimit.

    – E incredibil! Trebuie să ai un auz supraomenesc!
    – Nu! a spus săteanul. Urechile mele nu sunt diferite de ale tale. Totul depinde de ce asculţi cu ele.
    – Dar nu se poate! a continuat prietenul. Eu n-aş putea auzi un greiere în acest zgomot!
    – Depinde de ceea ce este important pentru tine, a venit imediat răspunsul. Dă-mi voie să-ţi arăt.

    A băgat mâna în buzunar şi a scos câteva monede pe care le-a lăsat să cadă discret pe asfaltul trotuarului. Atunci, cu tot zgomotul asurzitor al oraşului, au remarcat că toţi oamenii de pe o rază de 5 metri au întors capul privind în jur, dacă nu cumva banii căzuţi erau ai lor.

    – Înţelegi ce am vrut să spun? a continuat săteanul.
    Totul depinde de ceea ce este important pentru tine.
    Ascultând zi de zi la televizor „ştiri” politice şi/sau diverse tragedii, catastrofe etc… URECHEA, CARE ESTE PRELUNGIREA CREIERULUI NOSTRU, se fixează pe tot ce este rău, urât, nefolositor…
    Ni se induce FRICA!
    Devenim neputincioşi, temători (de avion, de frig, de vânt, de mâncare, de oamenii de lângă noi şi ce este cel mai rău, de sentimentele noastre)
    şi … NU ŞTIM DE UNDE … CÂND … ŞI CUM …

    Răspunsul este:

    UITE AŞA: ascultând aşa zisele ,,informaţii”, care de fapt sunt praf în urechile noastre, ne lăsăm prinşi în această capcană.

    Toată ziua spunem: e greu, oamenii sunt răi, trăim într-o lume nesigură, nu am încredere în nimeni etc.

    Şi în tot acest timp, greierii cântă, frunzele foşnesc, apele curg şi noi … nu le mai auzim !]]
    ………………………………………………………………………………………………..

    După mascarada pdl-ului de săptămâna trecută, nepotul îşi întreabă bunicul :
    – Cum ţi s-a părut Conferinţa pdl ?
    – Lume multă, oameni puţini…

  9. QUO VADIS

    Când îl băgă pe primul, am oftat.
    Al doilea urmă curând ; m-a încântat.
    “Pinalti” fu la rând ; asta-i, mi-am zis.
    Veni şi ultimul; Piţurcă-Curcă quo vadis ?

  10. MEMORIU JUSTIFICATIV

    Băsescu a proiectat “Mişcarea populară”,
    Să nu mai fie în PDL subiectul de ocară ;
    Căci nu doreşte a mai fi piatră de moară,
    Ci va rămâne o simplă … Javră ordinară .

  11. Traian Basecui poate sa doarma linistit si sa-si faca de cap in continuare adica sa fure si sa dezmembreze Romania conform ordinele primite de la americani, unguri si germani. I-a pus pe procurorul Morar la CCR, pe procurorul Ponta la Guvern si pe Kovesi o va pune sefa la DNA in timp ce serviciile vegheaza la linistea lui si la ascultarea telefoanelor noastre.

  12. Inscripturi din stenograma intalnirii de saptamana viitoare dintre Basescu-Ponta. Ponta: Sa traiti sefu am venit!!! Base: Acu…mai.. n-am terminat sticla de vischi…de ce ai venit ma, ha, ha, hic…nu te-am chemat eu ha, ha, ha… Ponta: Sa traiti sefu dar m-ati chemat sa-mi dati numele prucurorilor de la DNA si Parchet. Basescu: A, hau, hic, ha, ha.. acu imi aduc amint…stiuuu ce sunt aia procorori, dar pache…. ha, ha, ha.. dna, ha, ha, hic??? Ponta: Pai sunt institutiilea de forta ale statului care dau drumul la dosare, sa traiti. Base: Acu… inteleg, ha, ha, ha ma pisoia.. tu vrei sa ma legi pe mine? Ponta: Sa traiti sefu chiar asa… stiti doar ce colaborator supus si umil sunt. Doar pu..li…mea. crede ca eu va uresc…Hei va place sefu cum i-am dus pe prostavani??? Base: Ha, ha, hic, ha, ha, ha…esti tare pisoia….s aici mi-a placut hau, hic, hau…ai avut de la cine invat..hau, hic! Victor: Asa ca, sefu da-ti-mi numele ca trebuie sa plec, sa lucrez pentru tara. Base: ha, ha, ha pentru mine pisoa…s pentru mine lucre… tu vrei sa ma pacalesti..Hau, hic, hau..pai ma una e Kovesi saraca aia ce plimba armasarul de la SPP, hau, hic, hau ce fat…stie e ce e de calite..ai vazut pisoias ce arma…sari am, hau, hic, hi, hi, hi…Pai si al doile… procoro..hau, hic, hic, ha, ha, ha am uitat wischi asta e de vina ha, ha, ha sticla e goala, ha, ha, ha… Lazaroiul unde esti mmai, imbe..ci..le… hau, hic..mai adu o sticla hau, hic, ha.. ba tranture…. trebuie sa-ti spun eu, hau, hau, hic, ha, ha, ha, ha…. hai pisoaias pleaca acum…. te sunea maine Daconeasa hau, hic, hau, hic si ti-l da si pe alalt, hau, hic, hau, ha, ha, ha… Ponta: Sa traiti sefu, am inteles, sa traiti, sa traiti. Base: hau, hic, hau cand scap drac… de fonctia asta ma fac dresor, hau, hic, hau de pisoia….ha, ha, ha, hic… ca-mi palce, hau, hau, hic, ha, ha!!!

  13. Preşedintele ne zise : Şi ce dacă,
    n-aţi mâncat voi cal în loc de vacă ?

    “ VESTE BOMBĂ DE LA LUJU.RO : Procurorul „cu CV exceptional” laudat de Traian Basescu ca fiind cel mai nimerit pentru sefia DNA – Calin Nistor – a intrat in lumea dreptului in urma unei isparvi de pomina. In 1998 pe cand a dat examen de definitivare in avocatura, junele avocat stagiar Calin Nistor ar fi fost prins copiind si ca urmare, dat afara din examen, iar lucrarea sa anulata. De ce oare nu ne mira o atare veste? Adevarul e ca noi nu l-am vazut niciodata „exceptional” pe Nistor, dimpotriva…”
    http://www.luju.ro/culise/vorbe-de-fumoar/vorbe-de-fumoar-27-03-2013-seful-dna-calin-nistor-a-fost-dat-afara-de-la-examenul-de-definitivat-pentru-ca-a-copiat

  14. NEREUŞITĂ

    Despre recentul circ din PDL, nu voi să comentez ,
    Decât că Blaga, pe Băsescu, nu l-a băgat în seamă ;
    În locul lui l-aş fi băgat – se ştie doar cât îl stimez ,
    Dar nu am reuşit s-o fac … căci nu mai are mamă .

  15. ANUNŢ BOMBĂ

    În grădina subterană din Zambaccian procurorii lui Morar au găst canabis în stadiu avansat de vegetaţie pe o suprafaşă de un hectar, iar pe tot perimetru, la distanţă egală, 399 minilansatoare de rachete cu crochete muiate în laptele cucului (substanţă otrăvitoare provenită de la planta cu acelaşi nume) îndretate spre laboratorul culinar din Cotroceni. I s-a adus la cunoştinţă, ieri, lui AN.

  16. Lui Sorin Ionita , GDS-istul, cel care ,cu vitejia-i Basista cunoscuta , i-a declarat ura si razboi ,Sabinei Elena :::::::::::::::::::::::::::Cu dedicatie si sila :
    Tot ce-i GDSist este dusmanul romanilor . Toti zgreptzane pe la gardurile strainilor . doar-doar or ajunge ca Monica-Beria-Macovei !! De ce ar fi altfel avortonul de Sorin Ionitza ?? Da cu bocancul in gura Sabinei , doar-doar l-o vedea cine trebuie si l-o rasplati cum se cuvine . Nu are frica , deoarece se afla sub ” inalta protectie „oferita de Traian Basescu . Si , prin el, al unor Gitensteini. Evident , cu mintea aia ,asa zis intelectuala , nu se gandeste la ce-ar fi daca……. Daca intr-o buna zi ar trebui sa dea fatza catre fatza cu noi.

  17. ® Diferenţa dintre Vespasian şi Isărescu este aceea că primul
    a făcut bani din rahat iar al doilea este pe cale de a face rahat
    din banii românilor.

    [[Isărescu: BNR va cere băncilor să anunţe în ofertele de econimisire UNDE sunt garantate depozitele

    Banca Naţională a României va aproba solicita băncilor să publice în ofertele privind produsele de economisire unde sunt garantate depozitele constituite, pentru a evita eventuale neclarităţi ulterioare, a declarat joi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.
    „Vom discuta în Consiliul de Administraţie, vă spun în avans, şi vom introduce un regulament, în care fiecare depozitar să ia cunoştinţă, fie că sunt bănci cu capital românesc, fie că sunt sucursale. Să fie un asterisc în care să spună: depozitul este garantat la ….”, a afirmat Isărescu.
    Guvernatorul BNR a explicat că cele două băncile cu capital cipriot prezente pe piaţa românească reprezintă doar 1,3% din activele sistemului financiar bancar, iar în cazul Marfin Bank România, al cărei acţionar majoritar este Popular Bank of Cyprus, bancă în lichidare, depozitele constituite sunt în întregime garantate de Fondul de Garantare al Depozitelor Bancare.
    În România, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare, la finele anului trecut populaţia avea constituite la cele 32 de băncile participante la schema de garantare depozite în valoare totală de 115,4 miliarde lei.
    Dintre acestea, intrau sub incidenţa schemei de garantare depozite în sumă de 114,9 miliarde lei, din care se calificau pentru despăgubire depuneri cu o valoare totală de circa 98,7 miliarde lei, ceea ce înseamnă că aproape 17 miliarde lei (4 miliarde euro) nu erau garantate.
    Dintr-un total de 173,8 miliarde lei depozite constituite la cele 32 de bănci de companii erau în schema de garantare depozite ale IMM-urilor în sumă de 36 miliarde lei, iar sumele calculate la despăgubiri se rdicau la 13,5 miliarde lei.
    Datele indică o pierdere ipotetică a deponenţilor în cazul unei prăbuşiri a sistemului bancar de 160 de miliarde lei pentru toate companiile, dintre care 22,5 miliarde lei (5,2 miliarde euro) pentru IMM. Pentru celelalte opt sucursale de bănci străine depozitele sunt garantate prin schemele de garanatare din statele de origine.
    Datele BNR arată pentru finele anului trecut depozite constituite de populaţie în sistemul bancar totalizează 121 de miliarde lei.]]
    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/isarescu-bnr-va-cere-bancilor-sa-anunte-in-ofertele-de-econimisire-unde-sunt-garantate-depozitele_1146052.html#ixzz2OrRMQwt6

  18. Da, Udrea este vinovata, foarte vinovata. Da, multi romani o urasc pe Elena Udrea dar aceasta ura (despre care stie foarte bine si Basescu) nu trebuie sa ne faca sa uitam ca Basescu este raul suprem.
    In acest cuplu de distugatori de tara nu exista calau si victima sau daca exista atunci calaul este Basescu iar victima este un fost partener de crime care isi merita soarta.
    Tapalaga vorbeste despre sacrificarea PDL-ului. Nu imi pasa va spun. Pe mine ma doare ca a sacrificat tara, a sacrificat o parte din poporul roman, partea cea mai vulnerabila poporului roman, cea care nu are puterea sa se apare ……..
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/03/28/dan-tapalaga-incercare-grosolana-de-manipulare-da-udrea-este-vinovata-da-multi-romani-o-urasc-pe-elena-udrea-dar-basescu-nu-este-victima-este-raul-suprem/

  19. Ca-n Cer şi pe Pământ

    Băutura miraculoasă care distruge cancerul

    “Un celebru nutriţionist din China i-a recomandat unui bolnav de cancer să o consume timp de trei luni, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În mod miraculos, omul s-a vindecat.

    Miracle Drink este o băutură consumată de chinezi de foarte mult timp, pentru menţinerea unui stil de viaţă sănătos.
    Lui Seto, un bolnav de cancer pulmonar, un celebru nutriţionist din China i-a recomandat să o consume timp de 3 luni, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Seto s-a vindecat de cancer.

    Pentru a face acest suc, ai nevoie de o sfeclă roşie, un morcov şi un măr, toate crude. Se spală bine, se taie cubuleţe, se pun în blender (cu tot cu coajă) cu puţină apă plată şi sucul se bea imediat.

    Acest suc va ajuta în următoarele afecţiuni: Previne dezvoltarea celulelor canceroase, preveni bolile de ficat, rinichi, pancreas şi poate vindeca ulcerul, întăreşte plămânii, previne atacurile de cord şi tensiunea arterială ridicată.”

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/bautura-miraculoasa-care-distruge-cancerul_1145675.html#ixzz2Orm5eWAd
    ———————————————————————————————-

    – Bă chinezule, hâc, sucul ăsta merge înainte sau după o litră de turţ ? hâc.
    – Nu ţiu ţe eţe turţ…

  20. Revista 22 e sucursala oficiilor straine de spionaj. Deci, toti e..vre…ii ce locuiesc in afara granitelor Israelului si ocupa functii importante in institutiile statelor in care domiciliaza sunt si agenti Mossad. Hajneala esta e…vre…i…ca si de aceea este agent Mossad ceeace inseamna ca Mossadul conduce pe bune CSM din Romania si nu numai CSM. Si de aceea a fost Hajneala aleasa sefa la CSM tocmai din ordinul Mossadului via Traian Basescu si serviciile de inform….a…tzii pe care acesta le controleaza. Nu trebuie uitat faptul ca si la SIE, a ajuns sef pana sa fie numit premier alt agent Mossad posesor si el al dublei cetateni s-a pasaportului israelian Mihai Razvan Ungureanu, coincidenta si el scolit din intamplare si-n Israel. Este important de stiut daca Hajneala poseda dubla cetatenie israeliana si romana fiind posesoare si de pasaport israelian? Instructia Mossad a fost facuta in perioada iunie-iulie 2008 cand Hajneala a studiat la Colegiul Galillee, Israel, cursurile de specializare pe tema Studii privind securitatea natională – Evaluarea Info…rma…. tziilor. Iar intrebarea care se pune este urmatoare. Cati cetateni de origine e..vre…ia….sca lucreaza in aparatul celor 8 servicii de inform……atii cu precadere la SRI si SIE care detin dubla cetatenie romana si israeliana si sunt posesori s-ai pasaportului israelian deoarece toti care fac parte din aceasta categorie sunt 100% agenti Mossad interesati in primul rand de servirea intereselor Israelului si in nici un caz de intresele si bunastarea Romaniei s-a poporului roman????? Si atunci sa ne mai miram de ce se cramponeaza Traian Basescu de putere si nu-l lasa serviciile recte Mossad-ul din mana.

  21. „Părintele Papa Francisc a semnat miercuri, 27 martie 2013, decretul prin care recunoaște „martiriul slujitorului lui Dumnezeu Vladimir Ghika, preot diecezan; născut la Istanbul (Turcia) la 25 decembrie 1873 și ucis din ură față de credință la Bucureşti (România) la 16 mai 1954″. Astfel, Vladimir Ghika, preot catolic și principe român, va fi ridicat curând la cinstea altarelor și înscris în rândul fericiților și sfinților Bisericii Catolice”, informează Arhiedieceza Romano-Catolică de Bucureşti

    Cine este românul care devine FERICIT al Bisericii Catolice. Sfântul de sub ciomege

    Monseniorul Vladimir Ghika, preot romano-catolic, la 18 noiembrie 1952, în plină prigoană a regimului comunist împotriva Bisericii Catolice, a fost arestat pe o stradă din Bucureşti în timp ce ieşea din casa unei bolnave căreia îi administrase Sfintele Taine. După un an de anchete şi torturi, a fost condamnat la trei ani de închisoare. Avea 80 de ani. Slăbit, înfometat şi suferind, a încetat din viaţă în închisoarea din Jilava doi ani mai târziu, la 16 mai 1954.

    http://www.realitatea.net/papa-francisc-inscrie-un-roman-in-calendarul-bisericii-romano-catolice_1146038.html#ixzz2Ou8wkSru

  22. Rationament :

    basescu vulnerabilitate pentru Romania. ponta semneaza un pact de coabitare cu vulnerabilitatea basescu.

    ponta ce este, ghici ghicitoarea mea?

  23. Este V.Ponta „Copilotul” Nashului T. Basescu sau nu este ?!

    Ponta si-a dorit o jucarie cu care habar nu are sa se joace, aceea de Prim Ministru !
    Cu aceasta strategie debila a USL nu am schimbat nimic in bine in Romania ci mai degraba am complicat starea noastra care continua sa ramana sub controlul lui Basescu si al Statului sau Mafiot !

    Am sperat si m-as fi bucurat foarte tare daca A.Nastase iesit de la Jilava l-ar fi luat de urechi pe „micutzul Titulescu”, alias Ponta, alias Pres, alias Maimutzica, pe aceasta Caricatura de PM si de Titulescu si sa-l dea nitel cu capul de peretii cabinetului de Prim Ministru, un Cabinet si functie in care a ajuns prin vointa si voturile Cetatenilor Romaniei si nu a lui Basescu, Udrea, Merkel sau Barosso !
    Nastase ar trebui sa-si oblige ucenicul sa nu mai accepte postura de Zdreanta, Carpa sau Pres la usa lui T. Basescu de la Cotroceni sau de pe oriunde s-ar mai afla !

    Daca Ponta va accepta sa o numeasca pe Kovesi la DNA si pe ceilalti oameni ai lui Basescu in functiile prin care Nashul Mafiei Portocalii sa continuie sa controleze Justitia si Parchetele, inseamna ca Ponta isi va recunoaste public statutul de „Copilot” al „Soferului Guvernator”, isi va recunoaste Porecla de Pres, Zdreanta, sau de Pupincurist, inlocuitor al lui E.Boc, o Marioneta a celui care de 10 ani si mai bine distruge Romania si care va face mai departe acelasi lucru daca va ramane la Cotroceni cu ajutorul si sprijinul direct al Guvernului USL !

    Nu mai cred ca Ponta si intregul lor USL cu PNL si PC dimpreuna, mai au Hotararea, Vointa Curajul si Onestitatea necesara pentru a-si respecta Cuvantul si Promisiunile facute Cetatenilor Romaniei !
    Voturile astfel obtinute de USL sunt la fel de necinstite ca si cele furate de Gasca Borfasilor Basisti pe la Paris sau oriunde in alta parte !
    Sunt din ce in ce mai convins ca Cetatenii Romaniei au fost din nou trasi pe sfoara si ca am fost pacaliti in modul cel mai josnic dimpreuna cu tot ceeace inseamna Romania !

    Este V.Ponta Copilotul lui T. Basescu sau nu este ?!
    Aceasta este intrebarea la care in foarte scurt timp V.Ponta va trebui sa dea un raspuns !
    V.Ponta va trebui sa aleaga si sa sustina direct si personal Deciziile care il vor situa alaturi de Basescu si Dusmanii Romaniei sau alaturi de Cetatenii si Interesele Romaniei !!!

    Cetatenii Romaniei, vor trebui sa aiba si ei un raspuns de dat la acest nou act de Inalta Tradare a intregii Clase Politice fata de Interesul National !
    Va trebui sa avem o reactie fata de Tradarea tuturor Liderilor Politici sau a Parlamentarilor USL care cu o Majoritate de 70% in Parlament stau si dorm in Parlamentul Romaniei(si nu al lui Basescu) fara sa incerce macar sa impuna respectarea legilor sau sa corecteze Legile incorecte prin care Mafia Basista a reusit sa anuleze si sa desfiinteze Statul de Drept din Romania transformandu-ne intr-o Republica Bananiera cu un Dictator si o Camarila in fruntea ei !

    Traim cu totii azi in Romania vremuri de mare rusine Nationala !
    Vremuri in care niste Politruci Nevolnici si Tradatori, Iude ale Poporului nostru s-au catarat Miseleste in Ierarhiile Institutiilor Fundamentale ale Statului Roman unde au reusit sa acapareze intreaga Putere si intregul control al societatii din tara noastra !
    Acesti Impostori, falsi Lideri Politici si falsi Oameni de Stat, care sustin ca ne reprezinta Interesele sunt mai degraba niste Sefi ai unor Grupuri de Crima Organizata care si-au propus Jefuirea Avutului National si Distrugerea Statului Roman !
    Aceste Gasti de Borfasi si Interlopi pun in primejdie prin actiunile lor de Inalta Tradare insasi Fiinta noastra Nationala !

  24. Moto : Şi nu mică le-a fost mirarea celor de la Bruxelles când au constatat că raportul MCV n-are obiect deoarece toată populaţia României împreună cu păsările şi animalele domestice au dispărut ca prin farmec…Tocmai aprobaseră intrarea în Shengen.
    Unde or fi plecat ? că de ce, se cam ştie.

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/tunelurile-de-sub-munti-reteaua-secreta-de-sub-pamant-1030324.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=realitatea

    “Tunelurile de sub munţi. Reţeaua secretă de sub pământ

    Secolul XXI este marcat de o descoperire uluitoare: existenta unei retele intinse de tuneluri subterane, posibil interconectate la nivel mondial.

    Pe langa grote si pesteri create de natura, peste tot in lume s-au descoperit diverse canale si tuneluri subterane construite, spun oamenii de stiinta, de civilizatiile antice sau de alte civilizatii premergatoare celei umane; spatii, adesea gigantice, ai caror pereti au fost tratati pentru conservare prin metode si tehnologii necunoscute in ziua de azi.”

    Despre Sergheevka care este un catun uitat de lume din regiunea Moscova se spune ca acesta, denumit sugestiv Bezdonii (Fara fund), este conectat cu oceanele, adancimea lui fiind necunoscuta.
    ………………………………………………………………………………
    Tunelul fusese trasat si construit tinand cont de geologia dificila a solului de sub fundul apelor. Peretii sai erau foarte netezi, acoperiti cu un material care semana a lava vulcanica. Toti cercetatorii rusi au fost insa de acord ca acel material nu era unul creat de natura. In urma unui studiu aprofundat, s-a ajuns la concluzia ca asupra peretilor se actionase simultan termic si mecanic, iar rezultatul fusese aceasta crusta, cu o grosime de 1,5 mm, deosebit de rezistenta. Conform afirmatiilor specialiştilor, nici macar tehnologia moderna nu ar fi putut realiza o asemenea lucrare. Totodata, s-a amintit despre gasirea unor obiecte stranii in tunel, a unor mecanisme de neinteles, instrumente si echipamente necunoscute, si chiar despre fosilele unor animale neidentificate. Imediat dupa abandonarea acestui gigantic si ambitios proiect, serviciile secrete sovietice au preluat toate aceste valoroase artefacte, care in decursul deceniilor „s-au pierdut”.

  25. [Mărturie ȘOCANTĂ: „Există dovezi despre existența marțienilor”

    Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Alfred Webre, fostul director al Institutului pentru Cooperare în Spaţiu (ICS), susţine că sunt dovezi că există civilizaţii etice mai avansate decât cea umană, care participă la procesul nostru de dezvoltare.
    „Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat în programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre”, a declarat Webre (70 de ani), care este doctor în drept şi este judecător al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi. Acesta susţine că guvernul SUA lucrează cu extratereştrii în secret de peste 60 de ani. „Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori înaintea raselor extraterestre”, a adăugat fondatorul ICS, care a făcut şi o altă dezvăluire-şoc: „A avut loc o întâlnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte”.]

    http://www.realitatea.net/marturie-ocanta-exista-dovezi-despre-existen-a-mar-ienilor_1146771.html#ixzz2P1VKfUjr
    …………………………………………………………………………………………………………………

    Codruţa Kovesi este o preferată a marţienilor bruselieri, care prin Traian Băsescu vor s-o pună la Curtea Marţiană ( transformarea DNA) începând de marţi (trei ceasuri rele), cu schimbarea prenumelui în Mărţuka spre a-i închide papiţa Noricăi Nicolai.
    Daniel Morar numit recent marţafloi la Curtea CR alături de Mărţuca la Curtea Marţiană, astfel ridicaţi la rangul de curteni, vor asigura arierzgarda avangardistului şaşiu.

  26. Ieri , a fost seara Danei Grecu . M-a emotionat cum rar patesc.
    Dupa Sabina Elena,fata cu bentita, a fost a doua mare bucurie ce am trait-o anul acesta.Dana face ce face din suflet . Altii , alesii nostrii, parca au uitat de asa ceva. Dar , va veni vremea sa afle ca existam . Ne vor cersi din nou voturile. Si mie , si Danei Grecu , si altora ce-am sperat in altceva.
    Unii , prea-repede protapiti in mariri , se pare ca nu inteleg natura romanilor.
    Aceea ca nu pot fi mintiti de doua ori. Mai ales de se foloseste aceeasi minciuna. Basescu a procedat identic. Rezultatul : azi e o ruina abjecta ,un talhar ce refuza sa-si paraseasca salasul unde vietuieste cu nesimtire.
    „Coabitatorii” lui se pare ca-l gasesc acum frecventabil. O fi pentru ei . Nu pentru noi , poporul.Care va fi fara mila fata de inselatorii sperantelor. Din aceia care au jurat stramb , in schimb acum ne tin predici despre „responsabilitati”. Predici de felul asta trebuiau sa tina inainte de 9 Decembrie. Daca le-am fi gasit corecte , ar fi luat votul nostru. Dar , n-au facut-o. Atunci vorbeau altfel. Asadar sunt doar fatarnici, prostitori-de-oameni. Adica , niste escroci. Nu mi-e frica de acest cuvant. Altul , mai aproape de adevar n-am fost in stare sa gasesc . Daca vreun „coabitant” impaciuitoristo-basist poseda unul mai corect , sa faca bine sa mi-l transmita . Nu se face sa si-l tina doar pentru uzul propiu…./// al dvs, Serban

  27. Pentru toti neoamenii ce-si zic membrii GDS , pentru toti acesti aciuati pe Calea Victoriei , Cu tot dispretul ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    ::Tot ce a produs natiunea romana mai marsav se afla grupat in GDS. Nimic nu le seamana. Liota de inamici ai tarii si ai traditiilor. Sunt cei care lovesc cu dispretul nemerniciei in Fata-cu-tricolor , Sabina Elena. Sunt cei care ne dispretuiesc traditiile , cantecele ,istoria, fiinta nationala. Culturnici fara opera , dar avizi de mariri. De vile, de saci cu bani , de viliegiaturi , de femei. Totul numai-si-numai pe banii nostrii . Toti cu aere obraznice. Se comporta de parca ar fi cel putin Goethe or Marquez .La un loc !! In realitate sunt niste cersetori pe sub gardurile marii culturi occidentale , unde ajung sa amusine tot pe banii poporului. Cu totii, niste praduitori ICR-isti. Cu totii niste Basisti samavolnici si libidinosi. Cu totii , prieteni ai spurcaciunii numita Monica-Beria-Macovei , denigratoarea de tara !! Fie ca de la Romani sa aiba doar ocara si dispretul . Cum merita toti neavenitii si toti escrocii !!

  28. Mafiotul Basescu Traian este un enorm pericol pentru Romania.Raul facut de mafiot Basescu Romaniei este atat de mare incat ne vor trebui multi ani de acum incolo sa ne redefinim in Europa ca o tara civilizata,nu o tara de huligani alcoolici, de prostituate si de proxineti care in regimul mafiot Basescu Traian au instpaimantat Europa.
    Subscriu celor scrise de d-l Senator Dan Voiculescu, caruia eu ii multumesc pentru Fundatia Voculescu,pentru Antena3 cea mai profesionala televiziune din Romania,dar ramane o singura intrebare :ce facem din p.d.v juridic impotriva calaului romanismului teroristul international Basescu Traian?

    De ce nu se depune plangere in numele mai multor parlamentari romani la Curtea de Justitie de la Luxembourg impotriva teroristului international Basescu Traian, cel care in 2008 cu de la sine putere,dictatorial,fara acordul Parlamentului, a refuzat sa semneze Codul de contuita a U.E in materie de achizitii militare,fapt ce a permis mafiotei famiglii Basescu Traian sa traficheze arme de delaborat catre terorismul international.Zilele acestea auzim ca IMORALA Codrutza Kovesi complicea la terorism international a lui Basescu Traian, cea care a dat NUP in dosarul nr.628/D/P/2005 ,dosarul ARMANENTUL,este impusa la sefia DNA si aceasta pentru ca Basescu Traian ocupa fraudulos Institutia Prezidentiala,institutie pe care o transforma in sediul unei false Miscari Populare de fapt o Miscare paramilitara de sorginte stalinist-nazista,roprietatea famigliei Basescu Traian,Miscare ce include exofiteri ai securitatii,exspioni sovietici ,dar cel mai grav tradatori de tara.Si nimeni in Parlament nu are nimic de spus?In numele unei false democratii criminalii basisti se regrupeaza!

    Unica grija a mafiotului Basescu a fost si ESTE sa:

    1.Transforme toata Romania intr-o tara de teroristi internationali,vezi afacerile teoristilor Al Qarda din Romania,aprobate de MR Ungureanu falsul sef al SIE cel ce le-a dat cetatenie romana teroristilor arabi;
    2.Transforme Romania intr-o tara care sa fie perceputa in lume ca o tara
    de prostituate,proxineti,contrabandisti si interlopi.Nimeni nu se revolta in Parlamentul tarii ca prostituata Udrea Elena ,cea cu dosare in politiile de moravuri din tara este atat de vorbareatza ,impertinenta si-si ataleaza cu nerusinare luxul exorbitant,INSTIGAND astfel la prostitutie minore si adolescente din Romania.” Exemplul Udrea” le-au facut pe mii de adolescente din Romania de peste Prut sa doreasca cetatenie ” romana” a mafiotului Basescu Traian,pentru ca apoi sa devina” angajatele proxinetei basisite Andreei Marta, executanta a gruparii de crima organizata Blejnar-Basescu-Marta.

  29. Evenimentul Zilei ,stupida Oficina fascista, dar si Traian Basista , improasca cu minciunile-i nerusinate , dar ne-crezute de nimeni , in contra lui Dan Voiculescu. Facaturile de securitate autentica ale regimului Basescu , ei le prezinta drept adevaruri , drept „justitii” (!??!!) Cu talharii si borfasii evenimentisti , doar un prost si-un neavenit se poarta cu manusi. Asadar , le-am dat ce merita. Cititi mai jos comentariul meu ,. Evident , „democratii” , „Europenii” cenzori obisnuesc sa-l stearga. Ei , si ce daca ?/?Il pun la loc , ca nu ma dor mainile !! Daca vor sa ia bani infecti de la Basescu , atunci sa munceasca, nu sa trantoreasca. Asadar , comentariul ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    Voua astora, care nu aveti somn din cauza „Varanului”,cosmarul zilelor voastre bicisnice ! Sincer,va inteleg. Si mania, si prostia.Este cel care a binemeritat de la natiune ! Cel ce a strivit cu eficienta desavarsita capul caiafei denumita Basescu Traian . Daca n-ar fi asa , nu v-ati batzai asa , ca nevolnicii !!
    Urati-l basisti !! Cat mai mult . Pe acest „Varan” , care este de fapt inger. Cu aripi gratioase-si-frumoase ! Cu ele,se inalta sus , de unde va priveste ca pe niste aratari sub umane , pidosnice . Zambeste divin la vedrerea voasta , netrebnice creaturi ce va tarati prosteste. Va asigur ca aceste caraieli pe care le scoateti din gatlejurile voastre basiste , ragusite , ii provoaca doar extaz . Deoarece este cu adevarat placut sa-ti vezi prostii fierband in propria manie stupida . Dar etern neputincioasa. Urati-l asadar , basisti ! Este tot ce mai aveti la dispozitie in mizeria vietii voastre de prosti dusmanosi, de ratati nevolnici ,si de rebuturi umanoide .Pentru care si dispretul „varanului” si al meu,”avatarul” sau, ar fi un cadou nemeritat !! /////Serban

  30. ,,Romania este o tara, nu un cabaret.”
    Un primar a transformat o primarie in cabaret si realitatea te contrazice.

  31. Nava Flaminia a intrat incarcata cu 3000 de tone de reziduri toxice si radioactive in apele teritoriale ale Romaniei. Nava va fi reparata la Mangalia iar incarcatura chimica toxica si radioactiva va fi transportata chipurile la Pitesti pentru a fi distrusa. Deci Basescu, PDL, Ponta, Antonescu si USL au batut palma ca sa umple Romania cu deseuri chimice si radioactive ca dovada ca coabitarea functioneaza din plin. Afacera fiind derulata de Basescu si PDL inainte de caderea guvernului Boc sau Ungureanu si continuata intr-o veselie de Ponta, Antonescu si USL dupa venirea lor la putere. Deoarece containerele cu chimicalele si deseurile radioactive au fost imbarcate din USA tocmai pentru a ajunge in Romania pentru a fi distruse sau stocate in vreo vaguna ferita de ochii lumii, contract fiind bisnitarit de Basescu care s-a luat tainul gras de vreo 10 de milioane de dolari si a primit aprobarea derularii in CSAT cu semnaturile lui Basescu, Boc sau Ungureanu si a sefilor SRI, SIE, MAN, si MAI. Contractul nefiind anulat nici dupa ce canaliile Ponta, Antonescu in recte USL au preluat puterea anul trecut. Initial daca nava nu lua foc in preajma tarmurilor Angliei trebuia sa fie descarcata intr-un port din Belgia si Germania pentru ca containerele sa fie transportate pe calea ferata pentru a li se sterge urma tarii de proveninta si a continutului lor si a ajunge pe sestache in Romania. Deoarece nava a luat foc si a fost avariata s-a fost plimbata vreo 9 luni pe langa tarmurile europene si in final a ajuns in Romania destinatia finala a incarcaturii inca de la semnarea contracului. Cate asemenea contracte au mai fost derulate sub pulpana bisnitareasca a lui Traian Basescu, Guvenul Boc si Ungureanu numai aghiuta stie, cate asemenea contracte vor fi derulate sub pulpana aceluias bandit Basescu si Guvernul Ponta tot aghiuta va stii??? Acum ati inteles de ce USA si Glitensteinghiti l-au sustinut cu atata ardore pe Basescu ca sa nu fie demis la Referendum???? Si de ce Basescu s-a opus intrarii in spatiul Shengen??? Tocmai ca traficul semiclandestin cu reziduri chimicale si radioactive foarte toxice din USA catre Romania sa continue intr-o veselie. Ps.1 Scuzati-mi limbajul canalii dar daca pot sa faca asa ceva canalii sunt pe bune.

  32. LA 61 DE ANI A 5-A CASĂTORIE
    ( da halatul cât costă ?)

    “Apropiaţi ai penelistului spun că acesta nu prea era de acord să se însoare pentru a cincea oară, dar, la insistenţele Loredanei (35 de ani), Tăriceanu (61 de ani) a cedat şi a hotărât să bată recordul la numărul de n e veste, c i n c i , dintre toţi politicienii români. “După ce a spus da, senatorul s-a dus împreună cu iubita la Clubul Diplomaţilor pentru a negocia şi a semna un precontract pentru nuntă. Localul i s-a părut însă prea mic viitoarei doamne Tăriceanu, aşa că au hotărât să organizeze petrecerea la Palatul Snagov, loc unde încap mult mai mulţi invitaţi”, spun persoane din anturajul celor doi.”

    Mai mult: EXCLUSIV | Tăriceanu se însoară a cincea oară – Politica | Libertatea.ro

  33. Nici Barroso, nici Reding, nici Merkel si nici departamentul de stat al SUA nu ar mai fi indraznit sa ne impuna indeplinirea cvorumului, nu si-ar mai fi permis sa ne forteze sa il pastram pe basescu la Cotroceni, nu ar fi existat nici lista lui Barroso si acum nu ne-am fi enervat din cauza posibilitatii numirii basistei Laura Codruţa Kövesi in functia de procuror sef la DNA, daca noi am fi indraznit sa ne aparam votul, in mod PASNIC in strada.
    Ce ne-ar fi facut jandarmii? Ca nu puteau a ne aresteze pe toti. Ar fi venit tancurile NATO sa faca “ordine” in Romania? Ne-ar fi dat afara din UE si NATO? Hai sa fim seriosi! Sigur ca nu. Sigur ca nici unul dintre cei enumerati mai sus nu ar fi indraznit sa creeze o sitiatie tensionata intr-o tata membra UE si NATO………………..
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/04/01/si-noi-suntem-vinovati-pentru-tot-ce-s-a-intamplat-de-la-suspendarea-lui-basescu-traian-pana-astazi-nu-am-stiut-cum-sa-ne-aparam-votul-pentru-ca-raul-sa-triumfe-este-suficient-ca-cei-buni-sa-nu-fa/

  34. Conform cutumelor, dl Presedinte Traian Basescu trebuie sa schimbe directorii SRI si SIE cu persoane din actuala opozitie.

  35. NU MAI PLÂNGEŢI !

    De-o vreme bună – mai mult de-o săptămână ,
    N-a mai postat nimic mogulul, ceea ce-i bizar ;
    Unii- l cred bolnav – deşi-i solid şi numai vână ,
    Adevărul însă-i altul : blogul este-n … inventar .

  36. Cea mai potrivita persoana pentru Min Justitiei: Mircea Badea ( si nu glumesc). Basescu ar fi „sah-mat” for ever….Oricum Mircea e cu multe clase peste muuulti juristi . De el imi place cel mai mult e hotarat si foarte inteligent in modul cum pune „problema”.

  37. Un lucru pe care vreau sa-l adaug si care sunt sigur ca nu a fost remarcat de ai nostri vajnici conducatori ( care or fi aia…):

    Sa presupunem ca la nivel global chiar avem o problema serioasa cu incalzirea globala.

    Daca v-ati uitat pe Discovery, sper ca ati vazut fabricile dezafectate de la americani, fabrici care sunt complete, au in continuare inauntru liniile tehnologice si capacitatile de productie doar ca sunt in….conservare….

    In Romania, capetele proaste au decis ca-i mai bine sa distruga TOT in loc sa CONSERVE, DA DE LA CONSERVA…CONSERVEZI SI FOLOSESTI MAI TARZIU, CHIAR SI PESTE UN SECOL……..

    Cum este posibila atata prostie concentrata intr-un singur loc?????

  38. Era sub fundul unei blonde, în metrou ;
    Pe ea albuş cu gălbenuş şi coji de ou,
    Prea multe să confunzi c-ar fi de gâscă.
    Am conservat-o, blondă rea de muscă !

    ”SCRISOAREA UNEI MAME BLONDE CATRE FIUL EI

    Draga fiule,

    Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a
    ti-o mai timite o data.

    Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede.

    Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarit sa ne mutam mai departe.

    Noua casa este minunata; are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o.

    Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 zile, a doua oara 4 zile.

    A propos de vesta pe care o voiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult; atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar.

    In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu’; l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la „De-a v-ati ascunselea”.

    Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am ‘zburat’ din casa. Ce emotie! A fost pentru prima data, dupa multi ani, cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva.

    A venit doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a pus un tub din sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc 10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela.

    Si daca tot vorbim de ta’c’tu, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in cimitir.

    Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfarsit, da’ nu stim inca sexul copilului.N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa.

    Taica’tu a intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in 5 cinci luni de-acum; atunci taica’tu a intrebat-o daca era sigura ca era al ei. Ea i-a spus sigura ca da. Ce fata sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata!

    Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara!

    Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut…

    Cel mai rau e frate-tu’ ala’ mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo.

    Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele de la casa pentru a le pune la noua adresa.

    Daca o vezi pe Margareta, transmite-i salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic.

    Mama ta care te adora,
    Antoaneta

    P.S. Aveam de gand sa-ti pun si niste bani, dar deja am inchis plicul.”

  39. Si daca declaratia de ieri a lui Daniel Morar cum ca “Laura Codruta Kovesi nu poate fi sef la DNA” a fost facuta tocmai ca sa provoace numirea ei ????
    Nu tip, nu amenint, nu plang dar dupa parerea mea Laura Codruta Kovesi ar trebui sa fie cercetata pentru activitatea ei din perioada in care a fost procuror general si nu propusa pentru functia de procuror sef la DNA ………..
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/04/03/si-daca-declaratia-de-ieri-a-lui-daniel-morar-cum-ca-laura-codruta-kovesi-nu-poate-fi-sef-la-dna-pentru-ca-nu-are-cv-in-anticoruptie-a-fost-tocmai-ca-sa-provoace-numirea-ei/

  40. 5 zile mai tarziu:

    Rationament :

    basescu vulnerabilitate pentru Romania. ponta semneaza un pact de coabitare cu vulnerabilitatea basescu.

    ponta ce este, ghici ghicitoarea mea?

    Vulnerabilitatea USLului.

    Domnule Voiculescu, scapati-va/scapati-ne de ponta.
    Nu pentru ca e tradator, blatist, om fara demnitate si fara de cuvant ci pentru simplul motiv ca nu poseda intelectul necesar unui individ pentru a trece pragul maturitatii.

  41. De la ridicol la sublim , nu-i decat un pas . Asa a spus Napoleon Bonaparte.
    Eu vin si zic : De la „coabitare” la tradare e cam la fel . De fapt , e chiar la fel.

  42. Cand l-am auzit ca el este protectorul justitiei noastre de influenta politicului, am stiut ca isi pregateste o justitie „prietenoasa” pentru momentele cand nu va mai fi presedinte. Astept sa vad daca avem o justitie inteligenta – lenesa este. :(

  43. Basescu e o vulnerabiliate pentru Romania, ha, ha, ha??? Nu e un dezastru, dezastrul continuat in primul rand prin neducerea suspendarii pana la capat dar si prin coabitarea semnata de omul serviciilor Ponta cu seful Secu Basescu. Un Ponta care mai nou este lasat pe sticla la Antena3 sa-si propage nestingherit minciunile.

  44. Basescu este o javra si un securist ordinar de moda veche. Un mitocan infect, crescut in porturi, pe vapoare si in calele lor. Victor Ponta este insa un ciocoi modern . Are studii , are plagiate ,are minciuna de tip american in limbaj. Chipul sau pare facut din plastic atunci cand ne toarna minciuni si fatarnicii. Basescu este un tradator de genul mitocanului infractor. Ponta insa este un tradator genetic : pare creeat in cuve artificiale , de felul celor din seria „Matrix”. Insa , amandoi se completeaza. Sunt echipa „perfecta” :maestrul decrepit si urmasul ambitios. Sunt trecutul infect si viitorul groaznic.

  45. De ce este Ponta o Mare, Mare, Mare Canalie???? Pentru ca inainte de Referendum cand s-a intalnit cu Barroso putea sa-i prezinte lista cu toate dosarele penale ale borfasului Traian Basescu impreuna cu lista procurorilor care i-au dat NUP borfasului penal si sa-i demonstreze astfel maoistul sef peste UE de ce borfasul tine cu dintii de scaunul de la Cotroceni tocmai pentru a nu ajunge la puscarie, el Basescu fiind acela care a acaparat Justitia si asta nu de ieri de astazi ci de 9 ani de zile. Dar Marea Canalie Ponta n-a facut acest lucru tocmai pentru a avea motiv sa accepte propunerile lui Barroso pentru a o salva astfel pe Canalia Perfecta Basescu, deoarece cei din serviciile de securitate colaboraza intodeauna foarte bine, chiar daca primul este subaltern iar al doilea ii este sef.

  46. Daca PNL e cu adevarat bine intentionat acest partid trebuie sa rupa USL chiar de maine deoarece Canalia Ponta va face cu fiecare zi ce trece cate un compromis cu Canalia Perfecta Basescu ceeace va duce la compromiterea totala a USL si implicit s-a PNL. Canalia Ponta va face atatea compromisuri pana ce toti usl-stii vor deveni niste slugi basiste ordinare cu totii. De la suspendarea lui Basescu in Parlament, Ponta tot a facut compromisuri cu TB iar el, PNL, o tot tineti una si buna cum ca nu este de acord cu ele dar nu vrea sa rupa alianta argumentand ca PNL s-a luat niste promisiuni in fata electoratului care l-a votat. Iar daca PNL sustine acest lucru o poate face din doua motive. 1. Ori o face din prostie si atunci efectiv PNL nu mai are ce cauta in politica, ei liberalii, daca sunt prosti sunt pe bune. 2. Ori sunt intelesi cu Ponta si Basescu si PNL joaca aria vaduvei infuriate pentru a prosti cetatenii care au votat acest partid tocmai pentru a scapa tara de borfas si nu pentru coabita pe mana Canaliei Ponta cu Basescu. Alta explicatie logica nu exista, coabitand in continuare cu PSD, PNL coabiteaza in adevarat cu Basescu facandu-i jocul. Politica nu se face la televizor, pe de o parte cu Ponta si sleahta lui din PSD care ne demonstreaza cum vrea el binele tarii coabitand in draci cu Basescu iar pe alta parte Antonescu cu echipa lui demonstrandu-ne cum vor mentine liberalii USL pentru a nu deziluziona electoratul. Asta-i marea politica USL care intr-un an de zile n-a luat prin guvernul Canaliei Ponta sau prin vreo lege votata in Parlament nici o masura efectiva care sa puna economia pe picioare. Ba mai mult USL lucreaza de zor la regionalizare tarii pentru a destrama statul unitar si national roman.

Comentariile sunt închise.