Propaganda Suspendatului pare sa fi ajuns la fundul sacului.

Dupa ce au atacat tot ce are legatura cu mine, de la membrii familiei la trustul pe care l-am fondat si jurnalistii exceptionali care performeaza acolo, astazi, in disperare de cauza, au ajuns la fundatii.

Dar cei care ajung sa critice fundatii care au salvat vieti, care au ajutat concret zeci de mii de romani care se simteau parasiti si umiliti sau care au promovat talente recunoscute ulterior in intreaga lume (cel mai recent exemplu este chiar Ionut Budisteanu), si-au pierdut definitiv luciditatea si decenta.

S-au ratacit in ura si frustrare; pentru ca ei nu se mai pot curata, incearca sa murdareasca tot ce este in jurul lor si ajung sa se rafuiasca chiar si cu fundatii care ajuta copii, dezvolta talente si sustin pe cei ramasi fara sprijin.

Sincer, as vrea sa ii pot ajuta pe acesti rataciti.

Poate chiar prin intermediul fundatiilor…

20 COMENTARII

  1. Romani !! Aflati ca peste tot prin tara ,ticalositii membrii ai „Miscarii Populare”
    incita lumea la URA si DISPRET in contra batranilor si pensionarilor . Ii decalara pe acestia rebuturi , incapabili , lest , balast , fapturi ce nu mai merita nimic : doar moartea-n saracie si mizerie !!
    Promit ca daca vin EI la putere , le iau CU TOTUL pensiile !! Lasandu-i fara nici un ban. In plus , le vor bloca accesul in spitale !! Sa sufere si sa se sfarseasca ne-ingrijiti !!
    Acestea-s cele „pregatite” de Basescu oamenilor. De` aceea si-a trimis jigodile fasciste in tara , peste tot ! Uzand dement si ilegal logistica prezidentiala. Si muntii-cei-de-bani ce umplu la refuz hrubele din Cotroceni . Bani-multi, furati de la popor !!!
    Romani !! Primiti aceste bestii criminale asa cum merita : ca pe naparci …. ca pe dusmanii vostri !!.
    Romani !! aveti si voi parinti… ba , poate si bunici. Veti accepta din nou aceste samavolnicii Basiste ???????

  2. Cei mai feroci , cei mai fatarnici ,si cei mai rapaci Traian-Basisti s-au regrupat acum in „Miscarea P o p u l a r a” . Acesti netrebnici venali stiu un singur lucru :: sa Vicleneasca ! Romani , priviti-i drept in ochi pe dusmanii vostri ! Ei , sunt aceiasi : aceiasi satrapi , aceiasi vanzatori , aceiasi lasi abjecti ce ling fara rusine pulpana Merkelitzei si-a scabrosului Gitenstein. Scopul lor ? Devalizarea Romaniei ! Dorinta lor ? Prabusirea ei ! Priviti atent si fata-catre-fata aceste lichele ale inselaciunii. Scuipati-i drept in ochi ! Aratati-le ca poporul e satul de nemernicia lor. Aratati-le ca pentru ei Romania nu mai e tara lor . Sa simta asta ; sa se teama ! Sa-si caute paduri unde sa se ascunda !! Si vizuini de fiare ,dupa chipul si-a lor apucaturi ! Jos Basescu !!! Jos Basistii , dusmanii poporului ,infamii travestiti in haine pistruiate de haini si „P o p u l a r i” veninosi !

  3. SFÂRŞIT BAHIC

    Traian Băsescu, într-a lui furie ,
    E-n stare să distrugă fără vreun regret ,
    Chiar o fundaţie de filantropie ,
    Dacă-i beat şi pică … cu botu-n closet .

  4. dragane tata, medicamenteeeeeeeeee, medicamenteeeeee…de unde ai scapat? o iei pe urmele lui vadim? macar ala e simpatic.
    daca ai peste 40 de ani iti spun sincer…de abia astept sa mori. sa va duceti dracu` astia imbuibati de comunism. mai lasati si tineretul in fata ca ne-ati macat zilele cu mentalitatea asta bolnavicioasa. si sincer…toti de la putere fura…dar ce pana mea te doare pe tine ca eu vrea sa fure basescu de la mine si nu slinosii de usl?

  5. CE GANDESTE UN BASIST :::Domnul presedinte Traian Basescu este un om de stat autentic. Are toata admiratia mea. Mie insa , nu-mi plac romanii. Sunt fiinte murdare , blestemate, lenese si hoate. Sunt rusinea europei. Bine fac strainii ca ne descriu ca pe animale in presa lor de buna calitate. Si bine face si Traian Basescu ca uraste acest popor. A luat dealtfel cea mai justa masura : a indatorat Romania in asa fel incat sa se prabuseasca definitiv. Cetatenii ei vor saraci , asa cum merita. Vor trebui sa-si vanda casele americanilor,contra unor sume derizorii.La fel si terenurile agricole. Capitalul american , aflat in conlucrare perfecta cu domnul presedinte va exploata pe nimic gazele de sist. Provocand cutremure catastrofale in tara. Desigur , multi vor fi ucisi sub daramaturi. N-are importanta insa. Pot fi adusi maghiari sa le ia locul. Acestia sunt civilizati si muncitori. Buni europeni.Si ,eventual, niste tatari, conationalii domnului presedinte. Pentru ca sa puna biciul pe Romanii astia prosti, sa-i trimita la munca. Este o solutie corecta si judicioasa.Presedintele a calculat bine.

  6. Laszlo Tokes si Traian Basescu sunt ca fratii.Stau cu bucurie si incantare draceasca la aceeasi masa. Beau , chefuiesc , susotesc precum talharii ! Amandoi , dusmani de moarte ai Romanilor. Amandoi , animati de acelasi gand sinistru in mintile lor nemernice : pieirea noastra. Si ruperea in bucati a Romaniei.

  7. Orice basist este un tradator calificat ,slinos. Si cand tace , tot urla ca o hiena : te vand…… TE VAND !! …….. VA VAND !!

  8. buna ziua dle Dan Voiculescu,stiu,sunt of topic,dar nu stiu unde as putea sa va scriu si acest post fiind cel mai recent am indraznit…am 2 copii care fac karting,au rezultate bune,dar acest sport in romania nu este mediatizat deloc si nu este sustinut de nimeni,efortul financiar este doar al parintilor.Sunt inscrisi sub sigla federatiei,dar federatia nici cand ajung pe podium nu le ofera nimic,nici macar o diploma care sa ateste cupa.nu vreau sa o lungesc,vreau sa intreb daca exista vre.o fundatie sau ceva de genul care ar putea sa ne sustina sa continuam,efortul copiilor si sacrificiile copiilor fiind enorme,antrenamente pe 40 grade,tot timpul lor liber alocat lor…multumesc anticipat

  9. Domnule Voiculescu,cu tot respectul vreau sa va reamintesc ca au trecut 23 de ani de cand Romania este o democratie.Iar daca ati uitat,imi permit sa va reamintesc,ca democratia se diferentiaza de dictatura ,printre altele, prin dreptul la libera exprimare.In timpul dictaturii trebuia sa lasam capul in pamant,sa nu ne contrazicem ”tatucul”
    Daca la dumneavoastra in trustul”Intact” nu carteste si nu are curajul sa va contrazica nimeni,pentru ca acolo sunteti stapanul si dictator suprem,va rog sa nu considerati Romania intreaga ca pe propria ograda,iar pe locuitorii ei ca pe slugile dvs.Deocamdata Romania nu va apartine si ma rog la Dumnezeu ca lucrul acesta sa nu se intample vreodata.
    Asa ca va convine sau nu,romanii au dreptul legal sa-si exprime parerile personale,chiar daca unele dintre ele nu va sunt favorabile.

  10. vad ca cenzura e sub orice critica, inteleg sa cenzurati mesaje obscene si mesajele tip reclama, insa chiar sa nu publicati mesaje care sint de bun simt insa nu sint pe placul domnului Voiculescu asta e o bataie de joc.

  11. Imitandu-l in mod grotesc pe fostul lui idol si stapan si “comandant suprem” Nicolae Ceausescu, “presedintele” lui Merkel si Gitenstein (si nu al Romanilor) se tine de “vizite de lucru” aranjate ridicol si fatarnic. In care “poporul” este substitut cu tarani echipati cu ochelari “Ray-Ban”,marca preferata a securistilor. Si cu “fete” din popor care numai ca nu-si tin legitimatia de Sereiste in dintzi. Poarta clop, bea Chivas Regal editie limitata , dar zice ca-i “Palinca” neaosa.
    Romani !! Priviti-va drept in ochi dusmanul , naparca-cea-basista !!
    Cum mananca , cum bea , cum chefuie , cum va sfideaza !!
    Cu 500 de securisti si securiste dupa el , platiti cu 7000 de Euro luna-de-luna. Securisti si sepepisti deghizati in oameni! Imbracati precum poporul .Ce farsor , ce zdreanta , ce papusar abject !
    Acum se indoapa ! Dar voua v-a luat lefurile ! Acum bea bauturi fine si scumpe , de 200 de euro sticla ! Dar voua v-a luat pensiile ! Acum joaca de bucurie pentru relele ce v-a facut ! Dar voua v-a luat spitalele ! Si nu se va opri decat atunci cand va fi luat si inimile din voi !
    Romani !! Cat veti mai rabda sa-l vedeti ?? Romani ! Cat veti mai rabda sa va sfideze cu nerusinare ? Romani ! Stramosii nostri n-ar fi rabdat aceasta ocara !! Romani ! Daca e lasata, bestia de mongoloid ne va lua si zilele si sufletul din noi ! Romani ! cat il mai rabdam fara sa-i platim pentru toate chinurile si nemerniciile-i tradatoare ??

  12. Este bine ca presedintele Romaniei sa fie seful statului?
    De ce vor PNL-istii ca in noua Constitutie presedintele sa fie seful statului?
    Acesta formulare nu exista in Constitutia actuala dar a fost foarte des folosita de Basescu Traian, de prezentatorii si moderatorii de la televiziunile aservite lui Basescu, de intelectualii basisti, de liderii PD-L care erau invitati in emisiunile politice, de basisti in general.
    Stim bine ca acesta formulare starnea foarte multa nervozitate.

    http://theodora0303.wordpress.com/2013/06/08/de-ce-vrea-pnl-ca-presedintele-romaniei-sa-fie-seful-statului-cum-comentati/

  13. O idee buna, dar nu stiu sa avem fundatii cu obiectul self development sau trainer, din pacate. Astfel de cursuri se platesc la sereleuri cu bani grei si nu se face nici o inlesnire pentru cei vizati de Dv. care, evident sunt in nevoie de remodelare a caracterului.

  14. Up-date:
    doar Miscarea de Integrare Spiritula in Absolut -hulita scoala de yoga integrala M.I.S.A.- a avut gratuitati pentru cei cu probleme sociale sau cu reala chemare, dar… nu orice instructori acordau aceasta facilitate. De Dl.ing.Nicusor Catrina stiu ca in anii ’90 a facut astfel de gesturi.

Comentariile sunt închise.