Plictisit in surghiunul de la Cotroceni, dezamagit de nepopularitatea miscarii populare, epuizat de dusuri cu multime atent selectata, Traian Basescu a incercat ieri sa mai castige cateva secunde de atentie abordand un subiect extrem de important: agricultura.

Evident, impactul a fost irelevant. Publicul nu mai este deloc interesat de initiativele Suspendatului. Insa specialistii sunt ingrijorati. Traian Basescu s-a mai ocupat si de educatie, si au urmat reduceri de salarii, concedieri si rezultate catastrofale la bacalaureat si testele nationale.

Trebuie sa recunoastem, in materie de dezastre, Suspendatul are inzestrari exceptionale. Pe ce pune mana, arde! Chiar si la propriu, cum a fost in cazul incendiului din portul Rouen.

Asadar, interesul domnului Basescu pentru agricultura nu prevesteste nimic bun.

Din fericire, in acest moment, Suspendatul nu poate face nimic mai mult decat demagogie…

8 COMENTARII

  1. Buna ziua,

    Sa inteleg ca pentru a viziona inregistrarile emisiunii „In gura presei” , de acum incolo, va trebui sa platesc ?
    Pai multa lume in Romania abia are bani pentru necesitatile zilnice de baza…
    Nu inteleg ce urmariti prin aceasta actiune ? Se vede treaba ca aveti niste manageri foarte iscusiti in arta de a termina posturi tv prin ,chipurile, maximizarea profitului….:-)))))))) Eu unul cu siguranta nu o sa platesc acest abonament suplimentar si nu aveti decat sa pastrati Antena 3 pentru cei apropiati dumneavoastra , bineinteles atata timp cat va mai rezista ca urmare a acestor straluciti manageri ….
    Nu sunt nici interesat sa am Antena 3 altundeva dacat pe calculatorul personal si numai cand ajung acasa…Cat despre Antena 1 nu am fost vreodata interesat si cu siguranta nu voi fi interesat nici in viitor.Prea multa prosteala, ingalare , ignoranta…
    Numai bine si mult succes cu noul proiect .

  2. @ Dan Voiculescu

    POVAŢĂ

    Decât ai da dovadă clară de acrime
    Şi să mi-l supui mereu la denigrare ,
    Mai bine îl laşi pe Zeus să se-afirme
    Ca un erou … al noii revoluţii agrare .

  3. Domnule Profesor,
    luandu-va de individul Basescu „doar” pentru simplul fapt ca are-n cap sa mai distruga ceva in tara asta , adica agricultura, va manifestati aproape elegant fata de aceasta creatura cu-totul-si-cu-totul oribila.
    Ce , parca”agricultura” lui e problema ???
    In realitatea cea cruda si de cosmar umilirea Romaniei este singurul scop care-l mai anima pe Traian Basescu.
    Dorinta lui de razbunare oarba , animalica, este vizibila de departe. Nici nu trebuie sa fii vreo persoana docenta in analiza fizionomiei chipului omenesc. Asta pentru ca Basescu nici macar nu se mai foloseste de prefacatoria sa congenitala. Nu-si ascunde „sentimentele”. Este la vedere ,este transparent in furia sa in contra acestui popor. Popor care nu-l vrea , considerandu-l piaza rea si sursa tuturor umilintelor si a dezastrelor de tot felul.
    Basescu ne-a fost impus ,dupa referendum , cu ajutorul interventiilor din afara Romaniei. Nu cu forte armate , ci cu amenintari de tip modern. Romania a fost santajata cu provocarea unui colaps economic devastator. Acest lucru trebuie spus deschis si fara frica si fara false prefacatoreli pudibonde …
    Basescu nu mai este interesat decat de un singur lucru acum : sa faca maximum de rau acestei tari. Romania in genunchi ar fi incununarea mandatelor sale de „sef-de-stat”. Nu va avea nici o mila. Pentru ca mila i-a fost straina si refuzata de la natura. Priviti-l drept in ochi ! Si intelegeti ce se afla acolo. Mai precis , ce zace acolo .
    Pana va pleca din magistratura-i ce cu micime umana a „onorat-o” acest individ va face tot posibilul sa lase in urma lui jale, ruina si dezolare .
    Doar asa inima sa cea neagra se va concilia cu lipsa-i de umanitate nascuta , nu dobandita …
    Doar asa isi va procura „concordia” atat de necesara fapturii sale complet detracate.
    Denigrarea tarii in fata strainilor a fost si este placerea perversa suprema a lui Traian Basescu. Pe care a „savurat-o” intes si cu nesat.
    Bucurindu-se macabru , sadic si absolut dement atunci cand vede coltul umil in care este exilata aceasta tara. Tara si popor ce poarta groaznica vina si greu pacat : rezista si nu-l iubeste , oricat ar fi de prigonita de strainii ce-l tin interesat in bratze pe Basescu.
    Pentru toate blestematiile sale , Basescu va plati.
    Iar daca va scapa ,noi , Romanii trebuie sa ne gasim alt nume. Sincer , nu-mi imaginez vre-un nume care sa exprime in clar ocara lasitatii….
    Dar, fara discutii ,nu mai meritam sa purtam si sa folosim numele gintei care facut Romania Mare. Si asta nu acum un mileniu ; acum mai putin de un secol.
    Spun asta pentru ca Basescu Traian este mai mult decat un simplu inamic public.
    Este fara exagerari patetice cel mai mare dusman pe care l-au avut Romanii vreodata .
    Este nu raul absolut, ci insasi abominatia.
    Iar daca scapa nepedepsit pentru relele ce le-a facut , atunci ne vom merita si ocara si nefericireasi destinul .
    Si blestemele celor ce vor veni dupa noi.
    Cu stima, Serban.

  4. CA SLANA PE ARCUŞ

    Când sapi la rădăcină şi patria străbună,
    Nu faci agricultură, toţi ştiu că nu-i a bună.
    Efectul e acelaşi, ca slana pe arcuş,
    Norocul ni-i Traiane, că mori… acuşi, acuşi.

  5. Pentru ca Elena Udrea are nevoie urgent sa isi imbunatateasca imaginea, are nevoie de comapsiunea, simpatia si mai ales de voturile femeilor. In cazul de fata tinta este formata din sotiile inselate si parasite.
    Ai vazut fata ce a patit Elena Udrea, saraca? Sa o insele nemernicul ala cu una mai tanara si mai slaba, o pitipoanca de 26 de ani?
    Dar ai vazut fata ca a fost desteapta si a plecat cu avere multa. Lasa ca asa le trebuie nemernicilor care nu isi apreciaza sotiile. Trebuia sa il lase in fundul gol. Si nemernicul vrea sa isi refaca viata in timp ce “doamna” Udrea este singura si sufera. Isi dorea saraca un copil dar nemernicul ala nu a vrut. Asa “e” barbatii!!! :D
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/03/vom-afla-oare-ca-elena-udrea-a-fost-inselata-de-cocos-nu-m-ar-mira-daca-ar-infia-un-copil/

  6. Sugestie de forţare a natalităţii
    pentru d-l Guvernator din Cotorceni,
    capabil de orice,
    prea temător că rromii au luat-o
    razna cu-mpuiatul…?

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    “Place Tahrir : 91 agressions sexuelles en 4 jours

    C’est une violence terrible qui sévit en marge des manifestations place Tahrir, au Caire. Des bandes d’hommes s’en prennent à des femmes avec une fréquence effrayante. Près d’une centaine d’agressions sexuelles ont ainsi été recensées par Human Rights Watch sur la place Tahrir et ses environs en quatre jours, alors que les elepho manifestaient contre le elephone Mohamed Morsi.
    L’organisation rapporte ainsi 46 agressions sexuelles uniquement pour le dimanche 30 juin, journée de très forte manifestation, 17 le 1er juillet et 23 le 2 juillet. Au moins 91 cas d’agressions certaines tournant au viol collectif, ont été recueillis en quatre jours, sur la base d’informations fournies par des associations locales luttant. Le elephon le plus souvent décrit par les elepho est celui d’un groupe de jeunes elep “qui repère une femme, l’encercle, la sépare de ses amis”, avant de l’agresser, de lui arracher ses vêtements et de la violer. Dans certains cas, la victime est elepho au sol pour continuer d’être agressée dans un autre endroit.
    Selon, les témoignages, très éprouvants, recueillis, certaines attaques ont duré près d’une heure et ont conduit à des elephone s ions. Human Rights Watch rapporte que certaines femmes ont été “battues avec des chaînes métalliques, des eleph, des chaises, et attaquées avec des couteaux”. L’une d’entre elle a été violée avec un « objet elephone » et a nécessité une intervention chirurgicale lourde.

    L’ONG elepho “le désintérêt du gouvernement” et le sentiment “d’impunité” que cela procure aux agresseurs. Les elepho ne portent ele plus plainte, faute d’investigation. Comme aucune arrestation n’a été faite, les auteurs de ces elephone s restent mal elephone . Devant l’ampleur du phénomène, des groupes de volontaires se sont mis en place au Caire depuis plusieurs mois pour recenser les elephone s sexuelles et tenter de protéger les femmes lors des manifestations. Ces derniers jours, ils ont réussi à interrompre une trentaine d’agression sur la place Tahrir. Ces volontaires sont font eux ele attaquer lorsqu’ils tentent d’intervenir. Ils rapportent aussi que certaines femmes se font également agresser alors qu’elles étaient en groupe, mais aussi avec leur mari.
    Des elephone s de ce genre sur la place Tahrir ont été dénoncées depuis novembre 2011, notamment depuis que plusieurs elephone s elephone s en ont été elepho. 19 cas ont été recensés en janvier 2012, 7 en juin et une dizaine en novembre. Une femme avait déjà subi un viol avec un couteau.
    Des comptes tweeter d’organisations de elepho des femmes, comme OpAntiSH, permettent aux femmes sur place de se tenir au courant, donnent les lieux à éviter ou elephone à l’évacuation de la place lorsque la situation dégénère. Plusieurs numéros de elephone sont également à disposition.”

Comentariile sunt închise.