DV

14 COMENTARII

  1. Balada Capitanului Nero de Rouen! Marele lup de mare/Ce a aprins Rouen-ul in zare/ Va ramane cu ochii-n soare/Deoarece nici un armator/Nu-l va pune sef pe vapor de frica/ Sa nu-i vanda nava /Sau s-o transforme in torta plutitoare. Morala ” Securitatea iti da slujba dar nu te desteapta”

  2. Dacă se oftică băseskarii ?. . .?
    Păi …sunt deja verzi.
    Îi văd . Au crapat . acum . ACUM ! ! !

  3. TROC ŢIGĂNESC

    Perspectiva morţii protestantului Cioabă l-a speriat îngrozitor pe *Jon, propunându-i doctorului Brănişteanu, prin interpuşi, închiderea “dosarului medical” Adrian Năstase contra serviciul “medicului de familie”… ţigănească. Curâd se va afla că aşa stau lucrurile.Toată istoria coabitării lui *Jon cu “ţiganca-mpuţită” a stat sub semnul oacheş al unui interes enorm (bani, voturi, imagine). Moartea lui Cioabă ar putea să însemne şi decesul Demisului.

  4. Sunt unul din cei 7,4 milioane și vă propun un exercițiu: timp de o săptămână, nu difuzați ABSOLUT NIMIC la Antene despre individul ăla, suspendatul. Dacă, printr-o eroare se transmite vreun comunicat oficial al Guvernului sau al primului ministru (acte oficiale, nu flegme și păreri coabitante), numele individului să fie înlocuit cu beep. Ce ziceți ?
    Atunci s-ar oftica de-adevăratelea, pentru că el iese la cerșit atenție publică. Arătați-i că, de fapt, el NU există. Când vrea să existe ne face rău.

  5. PRIPAS şi IMPAS

    Fosta familie prezidenţială Băsescu a decis să vândă salba de 0.5kg cocoşei aninată la gâtul Mariei , de însuşu Regele Căldăralilor care a mierlit-o pe meleagurile străbătute de strămoşii lui cu ceva sute de ani în urmă, pentru a-i achita datoriile cele din urmă pe reparaţii medicale.Transportul cadavrului se va face într-un coşciug cu miere, tractat de cabalinele Guvernului roman, coviltirul fiind sigurat prin grija Demisului care îl va trece şi peste Apa Neagră, ca plută, pe baza brevetului de căpitan reactualizat mai ună zi
    .
    PS : Fusta ţigănescă nu se valorifică, cu ea urmâmd să-şi pună poalele-n cap, dăruita prezidenţială.Vedeţi că se poate, domnule Premier Ponta, dacă iaşte voinţă politică…

  6. DIALOG POSIBIL

    Dacă ar fi să pună Traian Băsescu întrebarea
    „Alo ! Detractorii mei de la Antena 3 mai sunt pe-aici?”,
    Din” Mamaia” i-ar răspunde soarele și marea :
    Da ! Și o duc mai bine decât Ponta … la Miami Beach .

Comentariile sunt închise.