Decizia de azi in dosarul Telepatia reprezinta o nedreptate.

Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori indiferenta administrativa; batrani uitati de stat si de societate.

Voi ataca, desigur, decizia instantei.  Am in continuare incredere deplina in magistratii corecti si in sistemul de justitie romanesc si european. Ma bazez pe ideea ca singura acuzatie care mi se poate aduce – halucinanta pentru orice sistem de drept – este cea de influentare telepatica. Inclusiv judecatoarei Gratiela Constantin, pe drept cuvant, i-a fost greu sa creada ca exista o astfel de acuzatie in dosar. Insa la fila 165 din rechizitoriul DNA scrie negru pe alb:  “Toti cei implicati (n.r. in acest dosar) au actionat in interesul Grivco S.A. din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie”.

Am un scurt mesaj pentru cei care ma cunosc – si stiu cat de mult imi place lupta: sa nu-si faca griji!

Iar cei care nu ma plac sau nu ma cunosc sa nu se bucure prematur: orice s-ar intampla, REVIN :) .

79 COMENTARII

  1. Stai linistiti Dane, suntem alaturi de tine, eu locuiesc in Bucuresti si tot blocul unde locuiesc este alaturi de tine, peste 50 de persoane. Sunt zeci de mii in cartierul in care locuiesc, sute de mii in Bucuresti si milioane in tara! Daca e czul iesim in strada cu totii!!!!

  2. Am incredere in d-voastra d-le VOICULESCU -si va sustinem -A inceput numaratoarea inversa a lui BASESCU-zilele ii sant numarate ca si la CEAUSESCU-…asteptam finalizarea definitiva a lui BASESCU ,foarte mult rau a facut ROMANIEI si multor oameni ,trebuie sa dea SOCOTEALA.–DUMNEZEU SA VA AJUTE d-le VOICULESCU.

  3. Aveti dreptate in prima parte a comentariului. Ceea ce nu specificati este ca nimanui (inclusiv d-voastra) nu le pasa ca exista „copii ingropati de parinti, din culpe medicale ori indiferenta administrativa”. Deci faceti de pomana aceasta comparatie. Doamna Oana Florea (pe atunci, in martie 2011, directoare FACIAS) stie ce vreau sa spun. Cazul unui copil nascut cu multiple handicapuri neurologice, maltratat si condamnat de indiferenta administrativa, a lasat-o complet plictisita. Poate ca nu avea audienta?? Domnule Voiculescu, cazul de care vorbesc este si acum judecat in justitie tot la TB, dosar inceput inca din 2008 si care pana acum numara 27 termene. Dar situatia medicala a copilului (nascut in 2004) s-a agravat considerabil. Asta este tot. Restul sunt interese politice. http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/220909/-Nimeni-nu-i-trateaza-pe-copii-ca-fiind-oameni-

  4. Capul sus, domnule Voiculescu. E doar o lupta pierduta, insa razboiul continua, iar romanii sunt alaturi de dumneavoastra.

  5. Aceasta decizie ii va supara si mai mult pe romani care deja au o incredere foarte scazuta in justitia din tara. Nu mai exista independenta si obiectivitate in justitie, iar oamenii sunt condamnati in functie de ce simt Traian Basescu sau Monica Macovei. Trebuie sa ne trezim si sa luam atitudine!

  6. Cred ca mare parte din tara este alaturi de voiculescu. Cu totii am vazut cum basescu indemna public procurorii sa-l scoata vinovat. Este incredibil in ce tara corupta traim.

  7. Doar in Romania dictaturii se poate intampla asa ceva. Telepatia ca baza de acuzare intr-un dosar. Despre adevaratele jafuri (flota, casa din mihaileanu, autostrazi, fonduri europene) nu se mai stie nimic, dar adversarii marinarului betiv de la Cotroceni sunt condamnati. Incredibil ce am ajuns sa traim.

  8. Se duce dracu actul de justitie din Romania, ieri a fost Nastase, azi Voiculescu, maine tu sau eu….. Vinovat sau nevinovat te duci la puscarie pentru ca asa vrea DUMNEZEU. Dumnezeu adica BASESCU ! Asa meritam, sa ne ducem la dracu cu totii, ne meritam soarta. Ne-a pus DRACU pe toti sa votam un DEMON ca sa ne fie presedinte! Azi ne este noua greu, maine v-a fi greu copiilor nostri! Suntem blestemati

  9. Esti un om inteligent, pacat ! Dumneata posibil sa ajungi la puscarie, iar angajatii dumitale care au iritat justitia si ti-au puso-n cap sunt bine mersi fericiti , isi petrec concediile in locuri exotice ! Eram pusti cand lucram pe nava Segarcea de 5000 tone si admiram in Libia un domn imbrcat in alb cu palarie si un Mercedes tot alb ! Sincer , parerea mea este ca tot necazul ti se trage de la excesul de zel al angajatilor dumitale !

  10. Si inca ceva: plecati cat mai repede din tara asta, in curand se v-a duce la naiba TOTUL!!! Adio libertate, adio bunastare! Romania = varza cu carne la cuptor!

  11. A iesit alcoolicul pe post si a zis ‘sa fie vinovat’ si au si executat ordinele. Dar se vor schimba lucrurile curand, nu poate sa ramana asa.

  12. O MARE MARE GRESEALA .(Pentru Basescu)
    Va sustin in continuare .Si daca este cazu ma alatur partidului si fundatiilor.
    PENTRU ROMANI SI ROMANIA. In sectoru 4 suntem mai multii cei care vam votat in colegiu. Si mai aduc sustinatori.

  13. Domnule Voiculescu, propuneţi o lege prin care să plătească şi nenorociţii ăştia de procurori şi judecători care altă raţiune de a fi nu au decât să condamne fără probe. Suntem de râsul curcilor în toată UE datorită acestor slugi împuţite băsiste. De ce să plătesc eu, ca simplu cetăţean, în urma condamnărilor CEDO slugărnicia unor nemernici?

  14. toata tara este alaturi de voiculescu si toti au vazut ca basescu a instrumentat totul.eu cred ca decizia nu va ramane asa si criminalul de la cotroceni va plati scump faradelegile facute.

  15. tara asta va fi linistita si va merge si economia si tot cand piratul si betivanul de la cotroceni va pleca cu barca pe mare si se va ineca.

  16. Eu n-o numesc nedreptate. Se vede de la o poştă că este un abuz cras şi o comandă politică.
    Oricât de mult o să atacaţi această decizie d.le Voiculescu, ptr. decizia fianală va conta (după părerea mea), doar „indicaţia preţioasă de la vârf”. Să dea Dumnezeu să mă înşel eu şi dvs. să câştigaţi în această „nedreptate de parcurs” cum aţi numit-o dvs., dar sincer şi cu părere de rău, nu cred. Într-un final, slugoii băsişti vor face front comun împotriva dvs. şi vor executa comanda politică aşa cum le-a fost trasată. Şi din păcate repet, toate acestea au fost posibile ptr. că în 2012 după referendumul de demitere al preşedintelui, atât Ponta cât şi Antonescu au fost două cârpe cărora le-au tremurat chiloţii când s-au răţoit în ei Merkăliţa, Clintoneasa şi Barroso să-l lase pe Băsescu în pace, împotriva voinţei unui popor. Nu, Băsescu nu trebuia lăsat în pace şi trebuia demis atunci. Dacă acest rău era tăiat de la rădăcină şi atât Ponta cât şi Antonescu erau BĂRBAŢI politici, astăzi acum, am fi avut cu toţii un dram de linişte, normalitate şi speranţă de mai bine în ţărişoara asta. Pe mine nu mă încălzeşte cu nimic să văd că abia după plecarea lui Băsescu de la Cotroceni ţara asta începe să se reaşeze spre o normalitate dpdv instituţional iar până atunci sunt obligat să văd numai instituţii aservite politic şi toţi adversarii politici ai lui Băsescu hărţuiţi de instituţiile de forţă de sub comanda acestuia. Asta în timp ce adevăraţii infractori, loaze fidele şi loiale lui Băsescu, sunt lăsaţi bine-mersi, nici dracu nu-i întreabă de răul provocat acestei ţări. Cât să mai suportăm toate mizeriile astea ? O întrebare adresată retoric, lui Ponta şi lui Antonescu, principalii vinovaţi în opinia mea, de prelungirea la nesfârşit a acestui calvar numit Băsescu ptr. poporul român. Mă aştept ca după postarea acestui comentariu să mă trezesc şi eu că mă „saltă” cineva să mă întrebe de sănătate. Ce dracu o să ne facă ? Ne saltă pe toţi, doar ptr. că în 2012 am votat DA la referendum ?

  17. Telepatia, prostia sau necunoasterea se platesc! Dupa multe demisii , realegeri , stramutari peste stramutari , teleportari de bunuri sau terenuri din buzunarul statutului(deci si al meu si al oricarui cetateam roman) in buzunarul unora sau altora incepe sa se faca dreptate. Pacat ca banii , terenurile si ce a mai disparut , duse raman …

  18. Esti naiv sa crezi in sistemul judiciar roman. Toti au un pret si totul este de cumparare. Mult succes in continuare

    Basesc jos labele de pe JUSTITIE!!!!!!!!!!

  19. De vina pentru condamnarea de 5 ani este excesul de zel al unor jurnalisti care au atacat furibund unii magistrati , CSM-ul ! Sincer, cu ce-l ajuta pe Voiculescu domnii Gadea, Badea , Ciuvica sau Radu Tudor ? Ei vor fi liberi, nu le va sechestra nimeni averea, casele ! Voiculescu plateste pentru excesele unora care au dat dovada de exces de zel jurnalistic ! Tot ce ma mira este ca un om inteligent ca domnul Voiculescu nu intelege inca asta !

  20. Voi carel urati pe domnu profesor sunteti condemnati. A ramas decit citeva luni.
    Rautatea voastra se v-a intoarce. A-ti lovit un om bun, care a dat locuri de munca. Nu esista nici o dovada pentru condemnarea asta, e decit iscenare. Unde sa mai pomenit sa fie condemnat un om serios numai cu banuieli??? Lasa, ca nu ramine asa, nu s-a terminat. M-ai este si recursul. Unde sa m-ai vazut sa zica lumea ca e condemnat daca nu a fost recursul? Iar dusmanii lui domnul profesor vor plati! Eu nu sunt de acord sa primeasca 5 ani, e nedrept!

  21. In sfarsit dreptate! Tu si cu Ponta, Sova, Hrebenciuc, Sarbu, Nastase, Zgonea sunteti niste hoti notorii, care in curand, daca justitia isi va face treaba, te vor urma si ei la inchisoare, sa fiti colegi de celula. Ati furat romanii!!! Sa va fie rusine cu USL-ul vostru ca nici bine n-ati venit la guvernare si deja faceti cozi la spagi. Ati adus canadieni sa va umple buzunarele nenorocitilor. Si tu in special, manipulezi opinia publica in functie de spaga pe o care o primesti cu trustul tau mincinos. Ne-am saturat de hoti si de spagari si de CORUPTIE. Rosia Montana o sa scoata toti spagarii si hotii la iveala, cel mai mare caz de coruptie din Romania din ultimii 23 de ani este legatura stransa, aproape fraterna din Statul Roman (condus de politicieni hoti) si RMGC!

  22. Inca o chestiune. Cautati si voi sa vedeti cate apartamete si terenuri are de pilda Savulescu Vlad Nicolae care lucreaza la CNSC. Sunt date publice. Puteti gasi probabil si declaratii de avere ale lui Sandu Catalin, Popa, Pop si ale celorlalti care au lucrat la ADS, AVAS etc. Cum au facut atatea case, terenuri si bani in conturi???????

  23. „consilier prezidential” cei ca tine accepta lesa, cei ca tine scuipa pe sacrificiile facute de cei ce au murit in Revolutie, exact pentru a avea dreptul de a ne exprima. Daca nu exista excesul de zel, asa cum il numesti tu, al celor enumerati de tine, dictatura in forma ei cea mai perversa isi intindea si mai mult jegul peste poporul asta amarat.

  24. V-am votat 70% din romani sa ne scapati de basescu si sleata lui si ce s-a intamplat???? unde este udrea,videanu,duta,berceanu,boureanu,etc???? de ce nu sunt cercetati macar???? stati cu mainile in san pana o sa intre tot USL-ul la puscarie. Chiar atat de indobitociti sunteti ,nu vedeti ca asta urmareste basescu,sa va lichideze pe toti????

  25. ESTE O NEDREPTATE STRIGATOARE LA CER !
    I.C.A. a fost in imposibilitatea platii salariale pe multe luni, iar cand Domnul Voiculescu a luat institutul sub aripa lui protectoate, platile s-au efectuat retroactiv, aducand salariile la zi, spre bucuria si multumirea salariatilor.
    Conditiile de lucru in laboratoarele vechii cladiri erau sub orice critica, frigul bantuia incinta cladirii, de credeai ca esti la Polul Nord, corpurile sanitare erau defecte si nu mai puteau fi reparate din cauza vechimii instalatiei si multe-multe alte neajunsuri care le ingreuna activitatea.
    Domnul Voiculescu nu s-a inspaimantat de cate cheltuieli trebuiau facute pentru a imbunatati locul de munca al oamenilor.
    Cum spune o vorba din popor „a pus osul la treaba” si astazi, I.C.A. este amenajata in cladirea ICECHIM-ului la etajul 4, avand imbunatatiri si dotari ale laboratoarelor cu aparatura performanta la nivel international. Conditiile sunt incomparabile cu cele din trecut, cand iti tremura mana pe eprubete si iti inghetau reactivii in sticle, de nu stiai cum sa-i incalzesti, in asa fel incat sa se poata face analizele, dar si in acelasi timp, sa nu fie pericol de explozie.
    A salvat salariatii I.C.A. de la infometare si de frig.
    Ar trebui acestui OM sa i se recunoasca MERITELE si sa nu dam curs unei RAZBUNARI POLITICE de cea mai joasa speta.

  26. Bestiile de progenituri ale hâlpovului mongoloid numit băsescu , cele zise „prokurori” sau judekători” să nu se iluzioneze metafizic.
    Traian Băsescu nu e nemuritor.
    Și nici pe vecie cocoțat în magistratura supremă a tării.
    Și nici crimele în contra poporului nu se uită ca-n poveștile cu proști.
    Și nu mai e mult și vin socotelile.
    Alea mari.
    ~ ~ ~
    [ eu ȘERBAN am scris toate acestea . Și-încă multe altele … și mai și ]

  27. Eu noaptea visez ca a castigat la loto (desi nu joc) si dupa cat de libera este justitia in ziua de azi s-ar putea sa fiu condamnata pentru vise.
    Am visat ca l-am dat jos pe basescu
    Am visat ca din pensia mea voi putea calatorii acum ca am timp liber
    Am visat ca imi pot ajuta copii si nu invers
    Am visat ca in tara mea va fi democratie
    Am visat ca valorile vor fi respectate
    Am visat ca politicienii nu vor mai minti
    Am visat ca in tara mea oamenii vor fi sinceri si cinstiti
    AM VISAT CA JUSTIA VA FI LIBERA SI NU SUBORDONATA POLITIC
    JOS MINA DE PE JUSTIE BASESCULE!

  28. Mi-ati sters comment-ul referitor la condamnatul Catalin Sandu care a lucrat la Grivco, ca si fosta lui sotie Mariana Sandu…Nu e frumos. Dumnezeu nu da cu parul…

  29. Dle Voiculescu, suntem alaturi de dvoastra. orice s-ar intamplasa nu va opriti din lupta. adevarul va iesi la lumina dupa ce va veti intoarce!

  30. Cel mai bun comentariu este cel de la nr 27. Scurt si cuprinzator. Ce a inceput basescu a finalizat ponta.

    Daca justitia lui basescu era stramba, justitia lui ponta-kazanciuc lipseste cu desavarsire! Asta nu mai e justitie. E coabitare.

    „Am un scurt mesaj pentru cei care ma cunosc – si stiu cat de mult imi place lupta: sa nu-si faca griji!”

    Faceti ce? Buru buru…?

    Permiteti-mi sa va fac un bilant:

    -Antena 3, varful de lance in lupta impotriva coruptiei, compromisa definitiv de coabitarea gretoasa cu un individ care are
    1. doua suspiciuni de crima (si-a batut tatal bolnav terminal cauzandu-i moartea prematura-vezi declaratiile doamnei naum si cazul procurorului Panait-vezi declaratiile matusei lui Panait)
    2. o tentativa de genocid (proiectul Rosia Montana)
    3. tradare a intereselor nationale
    4. cea mai mare frauda electorala postdecembrista

    -USL in prag de dizolvare (vezi doar declaratiile lui nastase care nu stie ca o promisiune facuta trebuie respectata si nu e „blana ursului din padure”. Declaratiile restul jmenarilor PSD nici nu le mai pun la socoteala)

    -„telepatia” din dosar este ceva grotesc dar cred ca a fost deliberat introdusa sa distraga atentia si avocatii apararii sa „pedaleze” pe ea uitand esenta: La vremea privatizarii ICA, pretul de achizitie a fost cea mai buna oferta pe care vanzatorul (disperat sa vanda sau nu ) a avut-o.

    Ce as considera eu „lupta”: scapati de ponta si aliati-va cu Crin!
    Acuma, nimeni nu este perfect si nu pot sustine ca detin adevarul absolut… dar stiu ca o lupta pierduta inseamna regandirea strategiei.

    Succes, domnule Voiculescu. Rugati-va sa va dea Domnul cea mai buna inspiratie.

  31. FINALA ÎNCĂ SE JOACÂ

    Pe mogul închis şi l-ar dori, în puşcărie la Jilava
    Dar s-ar putea ca Voiculescu, pân’ la ultimul recurs ,
    De la Cotroceni spre Poarta Albă, via Pelendava ,
    Să-i confirme dânsul lui Băsescu… foaia de parcurs .

  32. dinafara se vad alte lucruri,:se vede ca de multi ani USL-ul a investit in partid pt. a lua puterea.!de unde au avut bani muciosii astia?acum 23 de ani nu aveau ce manca,multi dintre ei habar nu aveau cei cu ei!Au vandut romania inca din 1990!crede cineva din Romania ca pe hotii astia ii intereseaza daca respira romanii?deci ca urmare nici nu ar mai trebui sa fie judecati astia,se pierd prea multi bani,,ce arest si judecata!!!!direct in cimitir cu ei!!ce se cred ei fratilor,trezitiva sau imprumutat 100 si ceva de miliarde pana acu si nu sa skimbat nimic!!vorbesc si ne compara cu tari ca germania,italia,franta,america pe cand Nici nar trebui sa le rosteasca numele!sa ne compare cu bulgaria,albania tari care ne-au luat in fatza de mult!!!!TOTUL E VRAJEALA,HABAR NU AU CEI CU EI NUMAI FURA!pacat ca romanii nu sant uniti,mare pacat!

  33. Da si iara da…..nu este telepatie si am spus-o in multe postarii Miscarea Rosia Montana din Piatza Universitati sunt la comanda lui Basescu-Ungureanu si toate ONG urile finantzate de Soros care ia dat banii greii pentru semnarea acestui contract, ce-a ce ma duce la condamnarea lui Basescu pentru prejudiciu de un articol grav in Constitutia Romaniei

    ONG-urile implicate în campania “Salvaţi Roşia Montană”, inclusiv Alburnus Maior, au anunţat boicotarea lucrărilor Comisiei speciale a parlamentului. Unul dintre protestatarii din stradă, lectorul SNSPA Claudiu Crăciun, a adăugat că revendicările străzii sunt clare: retragerea legii din legislativ, interzicerea mineritului cu cianuri şi, nu în ultimul rând, demisia lui Victor Ponta şi a guvernului.

    Dupa postarea pusa impotriva domnilor Gadea si Badea R.I.P. acum cer Demisia lui Ponta si Antonescu este ultima carte aruncata de Basescu in apropierea alegerilor europarlamentare care cu Miscarea Populara sa ia cit mai multi Europarlamentarii , domnilor Basescu a reusit sa sparga USL iar propaganda pe care o face in Piatza Universitati fara ca Ponta si Antonescu sa nu ia nici o masura ,Basescu va arunca tara intru-n Razboi Civil si nimeni nu ia nici o masura contra lui Basescu

  34. Domnule Voiculescu,

    Sunt un om matur am 70 de ani am slujit lui Cristos in Biserica Preotului Calciu Dumitreasa , nu sunt ghicitor, nu telepatic ,ce-a ce se intimpla de evenimentele actuale sunt ce-a ce Dumnezeu il va pedepsi crunt este ultima lovitura pe care Dumnezeu io va da , vreau sa va spun si va spun nu ca ghicitor, vo spun ca Dumnezeu este in control dumneavoastra nu ve-ti face o secunda puscarie mi sa arat azi noapte intr-o viziune, pentruca eu ma rog cu rugaciunii fierbintii la miezul noptii, adevarata judecata va fi curind impotriva Satanistului Basescu el nu are nimica cu credintza Ortodoxa, el este SINGE DE SINGE TATAR se crede un GINGINSHAN dar linistiti-va nu va emancipati JUDECATORU DUMNEZEU ESTE IN CONTROL si va veni Domnule Voiculescu Blestemul lui Dumnezeu peste el pentruca vreau sa va spun ca invatzatorii nostrii ai Biserici Ortodoxe cum a fost Sfiintul ILIE CLEOPA va rog sa cititi,, cine omoara un ciine va avea parte de Blestemul lui Dumnezeu si va avea , am avut o viziune cind m-am rugat in rugaciunile mele despre acest film care a fost pus de cineva din Galati, http://m.wowbiz.ro/article/68199 un catzelus mi sa rupt inima, sa i se puna benzina pe el si sa i se de-a foc, m-am rugat lui Dumnezeu sa faca dreptate in dreptatea lui ce-a mare.A DOUA ZI NOAPTEA LA MIEZUL NOPTII DUMNEZEU SI-A ARAT DREPTATEA NICI STINTZA METEOROLOGICA NU ANUNTZAU VREME REA S-AU PLOAIE, ERAU ZILE CU SOARE DE TOAMNA, MARTORII SPUNEAU CA LA MIEZ DE NOAPTE SA PORNIT SI AU AUZIT UN VUIET SI ASTA A FOST

    Am postat pe Blogul Domnului Radu ca va veni nenorocirea peste Galati si ma blokat o fi zis ca sunt nebun, nu sunt Dumnezeu i-mi raspunde la Rugaciunile mele cu Post si Smerenie va rog analizati ce zice Preotul ILIE CLEOPA mai jos

    Judecatile Lui Dumnezeu” – Arhim. Ilie Cleopa (1912-1998)

    Am sa va arat acum cum lucreaza Dumnezeu in lume, caci noua ni se pare ca nu dupa vrednicia omului ii da. Oamenii au obiceiul de a se judeca unii pe altii. Mai, de ce ii merge bine aluia care injura, bea, fumeaza, e desfranat si totusi e bogat are copii sanatosi, iar cutare om desi e drept, cuminte, evlavios, ii merge tot rau, ii bolnava sotia, copiii, animalele din ograda… si uite asa judecam noi oamenii…

    “Planurile Mele nu sunt ca planurile voastre, ci cat este de departe cerul de pamant atat de departe sunt judecatile Mele de judecatile voastre , zice Domnul”…Fratii mei, sa stiti ca pe doi ii trazneste Dumnezeu, pe doi deodata si pe cel bun si pe cel rau. Oare ce se petrece aici? Cel bun prin aceasta moarte isi gaseste mantuirea iar cel rau ajunge in iad, prin pedeapsa lui Dumnezeu, dupa faptele sale. Dumnezeu face cum stie, cum vrea, dar toate le face bine, Dumnezeu fiind BINELE cel mai mare din lume.

    Si va mai spun ca, unul dintre animalele care insotesc pe om,in tot parcursul vietii lui pamintesti este ciinele.Si chiar este animalu dintre toate necuvintatoare cel mai fidel prieten al omului, de unde si zicala,, credincios ca un ciine,atasamentul lui fatza de stapin mergind,dupacum se cunosc numeroase cazurii,pina la jerfa suprema, el moare sa salveze vietile copiilor si al oamenilor.Chiar trebuie sa multumim din suflet lui Dumnezeu pentruca ne-a daruit la facerea lumii si eu va spun ca ce-l ce omoara un ciine ,poarta Blestemul lui Dumnezeu
    Arhim. Ilie Cleopa

    Domnule Voiculescu nu uitati Dumnezeu va iubeste dumneavoastra a-ti facut si faceti numa bine copiilor si oamenilor NU VE-TI FACE O SECUNDA INCHISOARE si va rog sa cititi aceasta Rugaciune in fiecare zi va rog in numele lui Cristos

    Doamne Iisuse Hristoase, ai mila de cei ce ma pizmuiesc, de cei ce ma urasc si de cei ce ma clevetesc ca sa nu patimeasca pentru mine, Doamne.
    Ci zdruncina si sfarma pe vicleanul sarpe care ii invrajmeste pe ei impotriva mea.
    Si Te rog Stapane sa ii ierti pe fratii mei care ma hulesc pe mine acum, asa cum m-ai iertat si pe mine, robul Tau, de cate ori am gresit si am venit spre mila Ta.
    Amin.

    Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si duhurile necurate nu-mi dau pace, dar intru Tine imi pun toata nadejdea si pazei Tale ma incredintez intreg (intreaga), ca Tu cunosti pricina raului care ma bantuie si esti dezlegarea tuturor legaturilor necurate. La Tine toti perii capului meu sunt numarati.

    De Tine toti demonii stiu si se cutremura. Deci pe Tine Te rog, Doamne, Atotputernicule, sa indepartezi de la mine orice duh necurat si orice rau pierzator de suflet, scotandu-ma pe mine biruitor peste toata facatura diavoleasca, sub acoperamantul dreptei Tale si intru crucea Ta cea atotizbavitoare.

    Ca Tu esti intarirea si scaparea noastra in veci, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava Iti inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.

    Dumnezeu sa va Binecuvinteze

    si nu uitati Dumnezeu este sub control ….eu simnt si ce simnt este dela Dumnezeu

  35. Observăm cu un zâmbet amar că lupta „politicienilor” autohtoni contra poporului român a întins coarda suportabilității până a rupt-o. Cu cât „politicienii” încearcă să manipuleze populația cu minciuni fabricate de servicii sau mass media, cu atât mai multi oameni încep să facă paralela cu situația explozivă din preajma zilei de 21 decembrie 1989. Cine a crezut că poate mușamaliza demonstrațiile „ecologiștilor de duminică” a stârnit curiozitatea din ce în ce mai multor oameni. Si, surpriză, oamenii se alătură demonstranților când află cerințele tinerilor care manifestă în diverse orașe din țară. Momentan protestele nu au lideri, ca și cele din 21 decembrie 1989, dar cerințele protestatarilor ar putea fi rezumate în lozinca:

    „Vă rugăm să ne scuzați, nu producem cât furați”

    Cu siguranță “politicienii” știu că, dacă s-ar face un referendum, peste 96% dintre români ar cere ca TOȚI „politicienii” corupți, colaboratorii și slugile lor, care împreună au distrus România în ultimii 24 de ani, să fie judecați în procedură de urgență pentru trădare de țară și subminare a economiei naționale și condamnați conform legilor în vigoare la închisoare pe viață cu confiscarea totală a averii. Bineînțeles că, având în vedere situația explozivă actuală, s-ar ridica surprinzător de multe voci extremiste cărora chiar și o asemenea măsură li s-ar părea prea blândă.

    Proiectul de la Roșia Montană e doar picătura care a umplut paharul. Protestele sunt împotriva întregii clase politice care s-a perindat la putere din 1989 până în prezent și sunt susținute moral de majoritatea populației. In mod surprinzător, orice încercare de manipulare folosită de servicii sau mass media nu are ca rezultat decât mărirea dezgustului față de clasa politică și amplificarea sentimentului patriotic adormit până acum. De exemplu orice declarație care sprijină preluarea aurului, gazelor etc de către străini ii îndârjește și mai mult pe cetățeni. Indiferent de „deciziile” „politicienilor”, majoritatea românilor vor ca metalele de la Roșia Montană să rămână urmașilor noștri care îl să le exploateze cu tehnologii nepoluante, vor salvarea patrimoniului de la Rosia Montană, iar dacă e nevoie sute de mii de tineri din toată țara sunt gata să apere Munții Apuseni. Toate celelalte cerințe sunt în aceeași notă patriotică, amplificată ca răspuns la orice încercare de manipulare folosită de „politicieni” și slugile lor. România va redeveni a românilor, cu orice risc.

    In momentul de fată se pare că este doar o chestiune de timp până la înlăturarea clasei politice printr-o revoltă populară atipică, cu inflexiuni anarhice, la finele căreia vor avea de suferit toți cei care, direct sau indirect, au beneficiat de pe urma distrugerii României în ultimii 24 de ani, iar cei care au intuit corect pericolul încearcă diverse manevre disperate menite să le salveze pielea.

    Rămâne de văzut în ce măsură va suferi fiecare dintre cei vinovați, momentul și amploarea suferinței.

  36. Domnule Dan Voiculescu,

    Nu sunt de partea nimanui, nici a dvs., nici a altcuiva, insa dupa cum spunea cineva mai sus:”Se vede de la o poştă că este un abuz cras şi o comandă politică”. Trebuie sa va compatimesc pentru ceea ce aveti de patimit.
    In primul rand sunt speriat de faptul ca azi, in Romania, un om poate primi o condamnare pentru ca a influentat niste persoane sa faca ilegalitati prin telepatie.
    Doamne, e noaptea mintii !!! cum spunea cineva.
    Unde, in ce tara, in ce justitie s-a mai pomenit ca cineva sa fie condamnat pe acelasi motiv? Si apoi cum dovedesti asta?
    Cum au stabilit procurorii faptul că dansul ar fi influenţat telepatic conducerea ICA să facă ilegalităţi si ca „singura cale” prin care ar fi putut „influenţa membri de partid, Agenţia Domeniilor Statului (ADS) şi pe cei din ICA era prin telepatie, fara sa existe nicio probă, martori, înregistrări telefonice sau ambientale ori documente şi niciun indiciu direct sau indirect care să dovedească acuzaţiile?
    A fost adus vre-un mare specialist in telepatie care a dovedit ca acuzatiile aduse sunt corecte? Nu!
    Acest lucru dovedeste inca odata ca justitia din Romania, daca nu va inceta sa primeasca comenzi politice, va trage Romania in jos.
    Din cauza acestui tip de condamnari iar vom fi pe prima pagina a ziarelor straine . Si pe buna dreptate, deoarece in Romania justitia „judeca” cu picioarele. Or sa rada si curcile de noi!
    Pacat ca suntem o tara a UE. Sau n-ar fi trebuit sa fim?
    Probabil ca nu.

    Mie unul mi-e frica unde s-a ajuns. Imi pare rau sa o spun dar daca eram mai tanar cu 20 de ani, as fi plecat din tara asta fara niciun regret si fara sa ma mai uit inapoi.
    Intr-un final…
    Vorba aceea: Romania e o tara frumoasa, pacat ca e populata!

    Domnule Voiculescu, va doresc sa aveti mult curaj ca sa va dovediti nevinovatia!

  37. Caracterul unui om se vede in conditii de stres maxim ! Domnul Voiculescu nu s-a pierdut cu firea , in schimb nu vreau sa fiu rautacios dar angajatii dumnealui ieri nu s-au agitat prea tare la auzul verdictului nedrept ! Gadea vorbind cu Mircea despre eventuale proteste la Cotroceni :”asa e Mircea de ce sa ne riscam la o adica vietile?” , Mircea:”pai da , la o adica vorbim de niste condamnari, e vorba de niste ani” ! Puteau face un protest spontan legal pentru sustinerea domnului Voiculescu caruia i s-a inscenat un proces oribil , dar asa sunt oamenii , la franzela alba e bine , cand e sa iasa la proteste cica-si risca vietile ! Oricum , nu mor caii cand vor cainii ! Domnul Voiculescu e un om tare , va trece peste toate greutatile da ar fi bine sa deschida mai bine ochii sa vada ce are in jurul dumnealui , sa se dezica de lingusitorii care la franzela alba sunt primii iar la greu uita totul !

  38. Actul de justitie in Romania a devenit o Ana Pauker iubindu-se cu Stalin si pentru mine nu mai are nici o credibilitate,cand este doar razbunare si unealta in mana unora. Daca sunteti vinovat domnule Voiculescu,de ce tocmai acum vi se da sentinta? De ce nu sunt pe rol si dosarele lui Udrea,Cocos si restul gastii basiste?
    De ce nu se aplica pentru toti cei care din 90 incoace au scos tara pe taraba?
    Cand se vor intampla toate astea,fara sa se tina cont din ce partid fac parte acuzatii, fara sa se intample doar ca avertisment politic in preajma de alegeri,atunci da, o sa cred ca „‘justitia este oarba”.

  39. Va mai aduceti aminte? daca era altu ce patea?

    Ginerele preşedintelui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, iertat de justiţie
    de M.Z. • 16 Iul 2013 • 07:31 Comenteaza
    Ginerele preşedintelui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, iertat de justiţie 418
    Foto: Agerpres

    Ginerele preşedintelui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, poate răsufla uşurat, după ce instanţa a decis neînceperea urmăririi penale în urma accidentului rutier în care a fost implicat în aprilie.

    Bogdan Ionescu, cel care este cunoscut şi ca Syda, a fost cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce a lovit un motociclist de 73 de ani, pe un bulevard din Capitală. Bătrânul nu a suferit răni grave, dar ginerele lui Băsescu a acţionat greşit. În loc să sune la ambulanţă şi poliţie, a urcat bărbatul lovit în maşina lui şi l-a dus la spital.

    Nu a fost prima dată când ginerele preşedintelui a încălcat regulile rutiere. El a mai fost surprins de jurnalişti în timp ce mergea prin Bucureşti cu aproape 140 de kilometri pe oră, ignorând limita de viteză de 50 de kilometri pe oră.

    De ce s-a aflat după 7 ore de accidentul în care a fost implicat ginerele lui Băsescu

  40. Voi aistia care tot va agitati ca a fost condamnat pe nedrept sau pe drept, stiti voi care e adevarul? Adevarul il stie in mod sigur dl. Voiculescu, opinia publica stie ce trebuie din acel adevar, procurorii la fel. Pana una alta, cred ca trebuie sa lasati justitia sa se pronunte daca e sau nu vinovat.Pot sa afirm, fara sa se considere aluzie la cazul prezent ca: este enorm de greu sa faci bani fara sa faci afaceri cu statul. Iar statul, prin fisc, a ajuns sa ia de la saraci si sa dea la bogati. De cele mai multe ori Curtea de Conturi da „recomandari” la nereguli si cam atat se intampla (de exemplu, vezi constatarile si recomandarile referitoare la fisele pe platitori de la fisc – SUNT VARZA !!! )

  41. Dl Voiculescu, o sa ajungeti la puscarie pe nedrept, la fel ca Dl Nastase sau ca Becali, este evident ca Basescu asta a dorit. Problema este ca atunci cand magistratii ar trebui luati la intrebari de CSM, vine repede Macovei si spune ca justitia este in pericol, acest mecanism abject este imposibil de ocolit.

    Urgent trebuie schimbata Constitutia, printr-un referendum care sa dureze 3 zile si imediat dupa, suspendat Basescu si trimis la puscarie impreuna cu Blaga, Udrea, Macovei, Videanu, Berceanu, si restul slugilor basist-comuniste.

    Altfel, prietenii Dvs Dl Voiculescu, vor ramane mirati cand vor vedea ca ati fost condamnat definitiv pe motive de „telepatie” … dar va fi prea tarziu. Vor urma si altii, a anuntat Basescu … problema e ca daca stati ca strutii cu capul in nisip, asa se va intampla, iar javra ordinara va jubila.

  42. Este evident ca V-i s-a cautat „nod in papura” . Si iar cred ca nu aveti un advocat bun sau judecatorii sunt nu orbi ci surzi… :(

  43. Victor Alistar invitat la o emisiune A3, sambata . Nu prea e lasat sa vorbeasca. As fi vrut sa vad parerea lui profesionala despre dosarul Telepatia. Pacat! O valoare care „nu incape” .
    Alistar merita o emisiune la A3. E un profesionist. O valoare.

  44. Am 67 de ani si o experientza de 25 de ani in acest sistem Capitalist, nu sunt Analist Politic, nu am treaba cu Politica atita timp cit faci afacerii nu trebuie sa faci politica, ori politica, ori afacerii, cred ca stiti foarte bine.
    Vedeti dumneavoastra MC DONALD in America a pornit cu un carucior de facut hamburgherii, dar toate generatle lui au muncit zi si noapte sa ajunga milionarii fara sa depinda de influentza vrunui Partid Politic, in Romania au aparut milionarii ca ciupercile prin minciuna ,furaciune coruptie sub influentza Politicului
    Domnule Ministru

    Omenii vo-r sa munceasca in tara lor nu sa umblatii dupa investitorii ca ceii din clasa politica sa incaseze milioane din Comisionele date de cel care vrea sa faca o investitie cinstita in Romania, pe Guvernantii ii intereseaza Comisioanele, Coruptia cine si cum semneaza contractele si cit de marii sunt comisionele

    In anul 2000 cind am venit la Bucuresti sa bag un mare Proiect de construirea a 1 milion de Case din Otel , case cu 3 camere, incalzire electrica, apa calda toata ziua si noaptea, case cu canalizare propie case foarte ieftine 30-35000Euro, case care se puteau contrui in Romania in afara oraselor marii, la sate, pentru turism, case care se puteau date cu chirie pe timp de 30 de ani chirie de 150 de Euro pe luna 100 chiria si 50 intrau impozitele anule pentru casa, am plecat dela premiza ca oamenii nu mai pot locui in blocurii comuniste, de 4 peretii de beton fara a avea o eficientza si necesita multa intretinere si foarte scumpe, alta este viatza la curte unde omul tinarii, pot sa sadeasca un rasad doua de legume, poate pune un pom fructifer, poate creste o pasare, un animal, si rezolvam si problema ciinilor cite unulla fiecare casa, nu aveam atitia ciinii cite case se contruia

    Am fost foarte suparat si am invitat pe fostul Ambasador domnul Rossapepe aici in vizita in Comunitatea de romanii din Texas, ne-a fost onorata vizita si ne-a spus ca nu se poate face ceva in Romania, am spus ca noii Romanii cetatenii americanii sa fim investitorii care sa mearga in Romania sa investeasca ajutati de Guvernu american, cu cine domnule Ministru cind ni se cer marii comisiunea, acest mare proiect de construire a 1 milion de asemenea case se dadea de munca la peste 2 milioane de oamenii prin Antreprenoriat Independentii de politic se pot da cu chirie catre toate primariile din Romania fara apartenentza politica la totii primarii, se pot exporta in toata lumea se pot confectiona cu OTEL DIN GERMANIA S-AU DIN ANGLIA SI MATERIALE DIN AMERICA, ORICE BANCA MONDIALA SE VA BAGA PENTRUCA INVESTIA REVINE INAPOI PE TERMEN LUNG ESTE ADEVARAT 30 DE ANI,,,DAR OAMENII AU DE MUNCA STATUL CISTIGA PRIN IMPOZITAREA SALARIATILOR

    Am scris domnului Sova poate daca ii scriam in limba chineza i-mi raspundea e jale domnule Ministru este jale cu J mare oamenii nu mai suporta pina se va umple paharu si va da pe afara, referitor la Rosia Montana se poate esxploata si fara Cianurii cum exploatau Dacii nostrii acum 2000 de ani destinul mi-a fost dat sa vad cum indienii Azestii prelucreaza aurul si argintu din minereu, cum fac fel si fel de bijuterii din Aur si Argint am ramas uimit ce am putut sa va folosesc APA- UN MINEREU NATURAL SI NISTE PLANTE CARE SE CULTIVA IN TOATA LUMEA deci exista normal ca exista cum acum 2000 de ani Dacii nostrii extrageau vagoane de Aur fara Cianura

    Nu mai manipulati oamenii si treceti la treaba aveti nevoie de ajutor ma ofer voluntar fara plata dar incepeti sa faceti ceva sa nu fie prea tirziu

  45. Vosganian: Putem iesi din criza in acest an daca sprijinim industria si daca ne orientam catre piete din afara Uniunii Europene (interviu acordat Agerpres)

    aM PUS ACESTE POSTARII PE PAGINA DOMNULUI MINISTRU

    Cind am fost in tara am luat legatura cu o Consultanta din Cluj am renuntzat fara comentarii

    Stimate Domnule Aurel Gheorghe

    Analizând produsele realizate de firma dumneavoastră va lansam o propunere de colaborare. Dorim vânzarea produselor dvs pe piaţa României, a Europei si a tarilor din orientul apropiat.
    Intr-o prima discuţie pe care am avut-o cu mai mulţi specialişti din domeniul construcţiilor (arhitecţi, specialişti in rezistenta, constructori, instalatori, agenţi imobiliari) s-a tras concluzia ca distribuirea sistemelor de case realizate de dvs. poate fi o oportunitate ca afacere. România reprezintă o piaţa in expansiune deoarece exista un deficit de locuinţe, construcţiile ce se realizează aici au costuri mari nefiind accesibile tuturor categoriilor sociale.
    Va propunem sa coordonez lansarea acestei afaceri in România si in aceasta parte a Europei.

    Mă numesc sunt de profesie expert contabil si auditor financiar, sunt cenzorul Camerei de Comerţ si Industrie din Cluj-Napoca, care este capitala istoricei Transilvanii. Totodată sunt membru in biroul executiv al Asociaţiei Patronilor si Meseriaşilor Cluj, având contacte cu mediul de afaceri din Transilvania.
    Deţin o firma de consultanta financiara, in afaceri, contabilitate si audit financiar ce colaborează cu peste 100 de clienţi, majoritatea lor fiind străini (germani, austrieci, unguri, italieni). Pe sit-ul departamentului de Comerţ al Statelor Unite apărem ca local service provider pentru investitorii interesaţi de afacerile cu România. Suntem consultanţi la organizaţii neguvernamentale (una din ele patronata de George Szoros).
    Dintre firmele cliente exista liderul naţional in sisteme de alarma, producător de subansamble electronice pentru autoturismele BMW si Mercedes, un arhitect renumit, firme de prelucrare a lemnului.

    Aceasta prezentare am realizat-o cu scopul de a dovedi interesul nostru in dezvoltarea unei afaceri solide, durabile si eficiente.
    In cazul in care sunteţi interesaţi in demararea unei colaborări cu noi va rugam sa ne transmiteţi detalii despre produsele care le realizaţi, capacitatea de producţie, condiţiile de livrare, cotaţiile de preţ si orice alte informaţii pe care le consideraţi utile in vederea demarării acestei afaceri.
    Derularea unei afaceri rentabile oferă următoarele argumente:
    o piaţa românească cu peste 100.000 case.
    o piaţa in zona de cel puţin 20.000 case.

    Impozitul pe profit in România este de 25%, costurile de constituire ale unei firme sunt reduse (ex. Un capital social de 100$ la un SRL si costuri de constituire 300$ sau 800$ capitalul social la un SA si cheltuieli de constituire 500$).
    Preţul terenurilor este următorul:
    in zonele centrale preţul terenului este de 150-300$/mp iar la periferii 30-50$/mp. Valori ce pot sa se reducă in funcţie de suprafaţa de teren cumpărata. De aceea realizarea unui cartier cu acest tip de case ar reprezenta o afacere oportuna.
    Informaţii despre firma noastră puteţi accesa de pe pagina
    In speranţa unei colaborări viitoare va transmitem salutari cordiale.

    Cu stima

    Vedeti se poate numai sa vreti si fara Comisione

  46. V-am spus ca Basescu nu iarta, iar aliatul dvs Ponta nu misca in front – pana cand ii va veni si lui randul. Treptat, se adevereste suta la suta sloganul „PSD si USL/Aceeasi mizerie”. Asta nu-i justitie, daca din cohorta de imbogatiti ai tranzitiei s-a oprit la Gigi Becali, Dan Voiculescu si alte cateva nume mai putin rezonante – toti fara amestec in lungul fenomen de jefuire a Tarii si bogatiilor sale si de risipire a avutiei agonisite de romani in anii comunismului.
    Asta nu-i guvernare – si e regretabil ca PC se afla la guvernare, in aceste conditii straine de principiile democratiei si drepturilor omului. Cat timp mai lasati teroarea portocalie sa macine tara si poporul?
    Solutia e simpla: lasati PSD-ul lui Ponta sa coabiteze cu cine vor ei si apropiati-va de popor, de alegatorii pacaliti de Ponta si mai ales de cei ce nu mai merg demult la urne. Miscarea pentru Constitutia Cetatenilor si-a „finisat” pe baze stiintifice proiectul de revizuire a Constitutiei – si nu trebuie decat sa-i deschideti portile Antenei3 pentru o serie de dezbateri pe tema respectiva, ca sa va convingeti si sa convingem electoratul ca inclusiv drumul PC este bine jalonat si corespunde intrutotul cu viziunea marelui conservator care a fost Nicolae Filipescu.

  47. Basescu : “Voi ramine in politica. Am sa preiau formula lui Iliescu, probabil o sa ies din politica doar cu picioarele inainte”

  48. USL s-a decredibilizat total în urma condamnărilor pe bandă rulantă din ultima vreme. Este reacţia preşedintelui după ce Dan Voiculescu a fost condamnat în dosarul Institutului de Cercetări Alimentare, dar nu numai. Şeful statului spune că şi Sorin Ovidiu Vîntu a fost sprijinit de USL, iar după condamnarea acestuia, USL a intrat într-o mare criză de credibilitate.

    ”Mă întreb cum se simt oamenii ăștia care știau că Voiculescu are probleme mari, că televiziuena lui are probleme mari. Că Vîntu are, că televiziunea lor are probleme mari. Cum se simt când văd că pleacă unul câte unul din sala de judecată cu condamnări. Care este responsabilitatea lor și până unde cred ei că au dus compromisul?”, a explicat președintele. O DECLARIE DE DECREBILIZARE A DOMNULUI PRESEDINTE IN FATZA POPORULUI CARE DUPA ACEASTA DECLARATIE OAMENII I-SI DAU SEAMA CE FEL DE PRESEDINTE ARE ROMANIA ADICA DAI COMANDA SA ARESTEZI OAMENII DIN TABARA ADVERSA SA II DESCRIBILITEZI THIS IS THE PRESIDENT OF ROMANIA DAR IN PDL TOTII NU AU AVUT PROBLEME AU FOST CEII MAI CINSTITII NU CREDETI DOMNULE PRESEDINTE ACOLO NU AU FOST PROBLEME CA AU MURIT BATRINII DE FOAME SI DIN LIPSA DE MEDICAMENTE, AU MURIT COPII ARSII IN MATERNITATII OAMENII DIN PDL PE CARE I-ATI PROTEJAT SA FURE SI SA DISTRUGA TARA ASTA AU FOST CINSTITII DE NU AU AJUNS IN SALILE DE JUDECATA PRIN ACEASTA STUPIDA DECLARATIE VA-TI DECRBILATIZAT SINGUR IN FATZA POPORULUI NU SUNTETI CINSTIT IN CE TARA TRAIM?

  49. Domnule Voiculescu,

    Rugaciunile mele au fost ascultate de Dumnezeu incepe sa se lipezeasca dosarul dumneavoastra judecat de judecatorii coruptii, v-am spus si va mai spun Dumnezeu este in control

  50. Manevre de panica produ-se de servicile lui Basescu, de intimidare ,nu exista probe , tot ce se da pe piatza de presa lui Basescu sunt numai URA SI VENIN el stie ca este pierdut si ca Leul cind il bagi in cusca,,,,nu stie ce sa faca , nu are nici o sansa rog pe Doamna Camelia sa se linisteasca nu se va intimpla nimica nu dati atentie la provocarii lasati va rog pe Dumnezeu sa decida ….nu exista nici o proba juridica , toate prostiile care le arunca astia pe piatza, oamenii nu le cred se vede ura si veninul lui Basescu asupra Statului de Drept, in nici o tara din lume Trusturile de presa nu sunt chemate in judecata aceste instituti sunt Indepentente si private, nu fac afacerii cu Statul , Basescu se face ca nu stie? toate Trusturile de presa pe timpul Comunismului erau platite de Stat si trebuia sa spuna ce zicea Dictatoru…….dupa 90 Presa este Independenta si Privata si aparata de Constitutie , Basescu nu lupta impotriva familiei Voiculescu, el da ordine contra Trusturilor de Presa si asta este foarte grav in toate declaratile lui contra posturilor de televiziune Antena 3…..pai domnilor este mai panaroic ca Ceausescu cind lupta contra Radiolului Europa Libera si cauta sa ii nimiciasca asa si cu Basescu mai rau ca Ceausescu aloooooooo in ce tara traim?

  51. “ŞI TE-AI DUS DULCE MINUNE”

    DEMOCRAȚÍE s.f. Formă de organizare și conducere politică a societății în care puterea supremă este exercitată de popor. cf. gr. demokratia : demos = popor, kratos = putere.

    Închistaţi de doctrinele ceauşiste ne-am bucurat când fraţii noştri români şi-au dat viaţa în Revoluţia din 1989 pentru instalarea Democraţiei, dar ne-am şi jelit eroii, care şi-au jertfit viaţa ca noi, să ne descătuşăm de toate opreliştile care ne-au subjugat existenţa ani de-a rândul.
    După această Revoluţie am răsuflat uşuraţi că vom putea să spunem lucrurilor pe nume, fără a ne teme că “cineva” în urma noastră, posesor de “urechi performante” ne va auzi şi ne va pune o mână dură pe umăr, săltându-ne şi aruncându-ne în beciurile închisorii.
    Ne-am bucurat, bucurie care se pare că a fost de scurtă durată, dispărând odată cu instalarea la putere a “polpo arancione” care şi-a întins tentaculele acaparând instituţiile cheie din stat, pentru a putea manipula mârşav, ducându-şi până la capăt răzbunările politice, incriminând oameni care au avut curajul de a pune “punctul de i” şi de-a informa populaţia de toate manevrele meschine, menite a ne arunca un văl negru pe ochi, de-a ne îndobitoci ca în timpurile ceauşiste.
    Este inadmisibil să lincezim în teama de-a ne uni forţele şi este de neacceptat să-i părăsim pe cei care ne-au fost alături, zi şi noapte şi care au adus ADEVĂRUL în casele noastre, fără a se teme de repercursiunile ce vor urma.
    Trebuie să fim alături de ei şi să luptăm alături de ei pentru a nu fi îngropată din nou DEMOCRAŢIA.
    Nu trebuie să fim laşi, îngropându-ne capetele în nisip, aşteptând doar să treacă FURTUNA şi după aceea să ne continuăm traiul mizer, păşind spăşiţi spre locurile de muncă, unele prost plătite, care ne adâncesc sărăcia şi nemulţumirile sufleteşti.
    Trebuie să fim “uniţi în cuget şi în simţiri” şi să nu dăm “bir cu fugiţii” în faţa duşmanului şi să ne reamintim că în 1989 nişte oameni simpli, ca noi toţi, şi-au dat viaţa pentru noi, pentru toată populaţia ţării şi nu numai pentru un partid dornic de-a se instala la cârma ţării pentru veşnicie.
    Cu tăcerea noastră, înseamnă că milităm pentru instalarea NEOCOMUNISMULUI şi după toate probabilităţile, inseamnă că ne este dor să ne repunem “LACĂTUL LA GURĂ” şi să muncim pe brânci ca proştii, pentru ca “O MÂNĂ DE CĂLĂI” să pună biciul pe noi, ca ei să trăiască în bunăstare, iar noi, să ne dăm “OBŞTESCUL SFÂRŞIT” în mizerie şi nevoi.
    TREBUIE SĂ NE GÂNDIM LA COPIII NOŞTRI, LA LIBERTATEA LOR DE EXPRIMARE, SĂ LE FACILITĂM UN TRAI DECENT, FĂRĂ TEAMA ZILEI DE MÂINE. LE SUNTEM DATORI EROILOR DIN 1989, CELOR DIN MASS-MEDIA ŞI PROGENITURILOR NOASTRE !

    “Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
    Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
    Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
    Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni! ”

  52. Apele incep sa i-si revina la normalitate cit de curind usurel si Basescu si Macovei vo-r crapa de oftica

    Procurorul Lucian Papici, selectat de Monica Macovei si tinut sase ani de Basescu la sefia Sectiei I a DNA, e cel care a girat rechizitoriul Antena 3 i send BEY BEY

  53. Si acuma trebuie sa ii dau lui Basescu cu adevarata placinta stricata si preparata impreuna cu Tovarasa Procuror comunista Macovei si sa incep cu inceputul evenimentelor al acestor 2 infractorii politici, 2 demagogii

    n funcție de poziția față de justiție, mandatele președintelui Traian Băsescu sunt împărțite în două: în primii ani era extrem de virulent la adresa magistraților, pe care era hotărât să îi schimbe „de sus până jos”, după care, în special după 2009, a început să vorbească despre independența justiției.

    Această schimbare de atitudine are legătură cu faptul că între 2005 și 2009, Traian Băsescu, în colaborare cu Monica Macovei, a numit 3011 procurori, majoritatea celor înlocuiți fiind obligați să se pensioneze anticipat. Așadar, după ce a eliminat magistrații incomozi, Băsescu și-a schimbat discursul războinic, într-unul în care dorea ca justiția să fie independentă. Mai precis, independentă față de alții, dar obedientă față de el.
    În 2005, în plină campanie împotriva magistraților, iată ce opinie avea Traian Băsescu despre independența acestora: „Dacă peste şase luni se constată că s-au limitat doar la telenovele, la actualităţi, e clar că sistemul e mai putred decât îl cred eu şi atunci scoatem lege şi schimbăm oamenii de sus până jos. Inamovibili? S-o creadă ei! Dacă constatăm că sunt o cangrenă, o pulverizăm prin lege de nu se vede”. Având în vedere că inamovibilitatea judecătorilor este una din principalele garanții pentru independența acestora, este clar cam ce avea în minte Traian Băsescu la acea vreme. Ce independență, pulverizare direct! Continuăm cu anul 2008, când în direct la televiziunea sa preferată, Băsescu declara că justiția din România va continua să aibă probleme încă mulţi ani, pentru că nici preşedintele, nici premierul, nici parlamentarii nu pot întreba judecătorii despre deciziile luate. Dar asta nu e tot! În continuarea declarației, Băsescu spune: „Constituţia României îi face pe judecători intangibili”. Adică în urmă cu cinci ani, acest vrajnic apărător al independenței justiției, președintele Băsescu, era supărat că politicienii nu îi pot lua la rost pe magistrați pentru deciziile lor? Nu cumva acest lucru ar fi un amestec al politicului în justiție? Cam da! Probabil cea mai mare supărare a lui Băsescu era că pe procurori îi poate manevra mai ușor decât pe judecători, și degeaba ai influență asupra celui care face dosarul, dacă nu-l poți controla și pe cel care decide sentința.
    Hotarirea CC la Referendumu din 2012 cind 7 milioane de oamenii au decis Demiterea lui Basescu du pa care procurorii au fost pusi sa jure oamenii pe SFINTA SFINTELOR CARE ESTE BIBLIA au adus o jignire asupra Divinitati lui Dumnezeu , iar ca om a lui Dumnezeu va atrag atentia Domnule Basescu ca acest Blestem va fi crunt pedepsit nu v-om apuca sfirsitul acestui an si o sa vedeti ce inseamna Dumnezeu pentru tara asta
    Probabil puțini sunt cei care n-au auzit celebrul avertisment „nu e bine, domnule chestor!”. După câteva zile, print-o coincidență, deci absolut întâmplător, fără nicio legătură cu această declarație a președintelui, chestorul Constantin Manoloiu era pus oficial sub acuzare pentru abuz în serviciu, în legătură cu referendumul pentru demiterea președintelui.
    Am ajuns și în zilele noastre, când Băsescu a folosit același avertisment, de data aceasta adresat Procurorului General Tiberiu Nițu. Cu nonșalanță, președintele a recunoscut în direct că l-a sunat pe Nițu și i-a spus „nu e bine, domnule procuror!”, în legătură cu schimbările ce urmau a fi făcute în cadrul conducerii DNA. Ceea ce a scăpat lumii până acum este faptul că Băsescu a recunoscut că știa de câteva zile că vor avea loc aceste schimbări, ceea ce contrazice restul mesajelor transmise, conform cărora încetarea delegării lui Papici a fost o acțiune spontană.

    Am făcut în aceste rânduri o scurtă trecere în revistă a principalelor momente în care Traian Băsescu s-a implicat în justiție. Am văzut cum, deși pozează într-un martir al independenței magistraților, Băsescu joacă mai degrabă rolul păpușarului, fiind mai interesat de legatul sforilor, decât de tăiatul lor. Traian Băsescu este cel mai grăitor exemplu de persoană care în public spune ceva, dar care în culise face exact opusul. El dorește independența justiției într-o manieră selectivă, în care magistrații „să nu aplece urechea” la altcineva în afară de el dar nu va fi asa PAPUSOII TOAMNA CE SE FAC CU EII FRATILOR

  54. Domnule Administrator al acestui Blog va ro as dori o adresa a domnului Voiculescu ,as dori sa ii prezint un Proiect pentru relansare a Agriculturii , va veni o Criza Mondiala de Alimente am adresa de email la postare

  55. Domnule Voiculescu,
    Am fost atacați în inima Țării, Munții Apuseni, de către trădători de neam care vor să arunce România în brațele corporațiilor multinaționale.

    Sperăm că sunteți patriot. De ce nu trece Antena 3 de partea poporului?
    (fără cei compromisi – Gadea, Ciuvica, Chireac, Badea și cei care au făcut reclamă pro-corporații)

    Mișcarea națională e puternică, e doar o chestiune de timp până când vom învinge.

    Nota: mesajul e pentru dvs, nu pentru publicul care știe că acesta este motivul pentru care demonstranții strigă și lozinci împotriva postului Antena 3

  56. Domnule Administrator v-am rugat sa i-mi dati o adresa a Domnului Voiculescu….nu mi-ati dat va multumesc si transmiteti Domnului Voiculescu dupa aceasta furtuna cind se vo-r limpezii Apele sa ma caute eu va multumesc nu mai postez nici o Postare va doresc mult succes vorbim aici pe acest Blog fara nici o directie asta inseamna ca suntem niste Papagalii …….nu suntem sa va intre bine in Cap si daca dumneavoastra credeti ca IGNORATII OAMENII LUI DUMNEZEU VA INSELATII AMARNIC DUMNEAVOASTRA AVE-TI DRUMUL DUMNEAVOASTRE EU AM DRUMUL MEU SI NU VA AMENINTZ DAR O SA FIE GREU FARA DUMNEZEU….EU PRESIMNT CA IGNORATI PUTEREA DIVINA SI ESTE FOARTE GRAV AVETI GRIJE MARE GRIJE CA VIN VREMURII GRELE

Comentariile sunt închise.