Intr-o declaratie publica Traian Basescu afirma ca eu pun presiune, evident fara sa spuna pe cine :

„Intuiesc o presiune uriasa a lui Voiculescu. Este o reactie de tip mafiot. Ai vrut sa te atingi de noi, ia sa-ti dam noi tie comisii parlamentare. Este un act de retorsiune pentru Dunărea”.

Confirm, inca o data, ca nu am nimic de ascuns in relatiile mele cu intreprinderea de comert exterior „Dunarea”.

Din punctul meu de vedere, poate fi desecretizata TOATA arhiva Dunarea.

De altfel, Theodor Stolojan, care stie foarte bine activitatea de aport valutar, spunea tot public: Operaţiunile ICE Dunărea erau de trei feluri: normale, speciale şi secrete. Cele normale vizau prestările de servicii către diferiţi parteneri de afaceri, cele speciale se desfăşurau prin intermediul direcţiilor specializate din fiecare minister, de exemplu Romtehnica, (societate care exporta armament) şi cele secrete”.

Eu am derulat cu Dunarea operatiuni normale, de import-export, asa cum am facut-o cu inca 5-6 intreprinderi de comert exterior care functionau legal in Romania anilor ‘80.

Basescu, opreste-te din minciuni !

14 COMENTARII

  1. Traian Basescu a incercat sa va sperie cu aceasta arhiva, domnule mogul, insa daca dumneavoastra ati jucat cartea adevarului, l-ati speriat si mai tare. Poate e timpul sa puneti dumneavoastra presiune pe el sa desecretizeze toate dosarele in care este implicat.

  2. Nu stiu ce intentioneaza Basescu sa faca, dar aceste declaratii sunt menite sa creeze scandal si barfa unde nu e cazul. Omul asta e presedinte sau o baba senila prea plictisita?

  3. Domnule Voiculescu, hotii de la CEC Bank au schimbat conditiile pentru acordarea unui credit imediat dupa ce a inceput scandalul cu Ioana Basescu. Va rog, in numele cetatenilor din Sectorul 5, sa luati masuri pentru ca acesti hoti sa nu ne mai calce in picioare.
    Laurentiu, Sectorul 5.

  4. domnul basescu ne-a dezamagit foarte mult cu atatea minciuni si cu atata nedreptate facuta…este incredibil cum seful unui stat poate face acest lucru si poate fi atat de indiferent de soarta tarii

  5. Basescu nu este din nou mincinos, ci mereu. Acest betiv fara pereche trebuie adus in fata unui tribunal al poporului, judecat si condamnat la o „baie de multime” asa cum ii place lui.

  6. Basescu a fost mereu MAFIOTUL !!! Acest turnator ce a contus tara atat de mult timp ar trebuii sa cada , caci doar ne intoxica cu propaganda lui basista !!!
    Domnule Voiculescu ati avut perfecta dreptate in articolul domneavoastra !

  7. In incercarea de a masca furturile sale Traian Basescu arunca cu invinuiri asupra lui Dan Voiculescu, daca acesta din urma era slab ar fi picat victima si asa Basescu si-ar fi putut face treaba linistit. Din pacate Dan Voiculescu este un om puternic si din acest motiv, acum, Basescu incearca sa-l elimine pe toate caile posibile.

  8. Băsescu este unul dintre cei mai mari mafioți în cele doua mandate ale sale nu și-a vazut decât de interesele personale și cele ale grupului sau.

  9. HANDICAP

    Băsescu suferă de-un handicap :
    (Pe mogul având un dinte)
    El mult creier nu mai are-n cap
    Ci, mai degrabă … minte .

  10. E buna desecretizarea arhivei “Dunărea”.
    Dar mult mai bună e desecretizarea ăleilalte. O arhivă cu mult mai interesantă .
    Arhiva Anvers.
    Deci , întreb public toate structurile statului care au ca obligație siguranța României :
    CE A FACUT BĂSESCU LA ANVERS ?
    Adică : sub ce fel de ordine funcționa securistul Traian Băsescu ? Ale statului Român ? Sau ale superiorului său de atunci și de acum , slovakul Ion Mihai Pacepa , bimbașa trădătorilor de neam ?
    De cand trădează josnic acest Traian Băsescu pe Români ?
    De la Anvers , sau de dinainte ?
    Și mai întreb : au legatură aceste lucruri cu sprijinul fățiș , colonialist ,nerușinat dat de diverse cercuri de peste mări și țări aceluiași Traian Băsescu ?
    Și cat ne-a costat pe noi , poporul acest sprijin dat “presedintelui” de catre unii și de alții ?
    Cate zeci de miliarde de euro am platit NOI pentru aceasta ?
    Și-am terminat de achitat , sau încă mai avem plăți de făcut ?
    Că de , în cazuri d`astea nu se știe … Băsescu n-a fost susținut pe gratis și pe depomană .
    Pentru că oamenii de acolo nu sunt proști .
    Ba , dimpotrivă : sunt chiar versați ; hulpavi , haini ,apucători.
    Și puși pe japkă și pe luat de-a gata.
    Și știu cu certitudine că oricât-și-oricum ar scormoni pe-aici, așa ceva n-or mai găsi.
    în veci-de-veci.
    Nimeni nu are așa structură perfectă de Servitor.
    de Târâtor .
    Și de Pacepă .
    Acest tâlhar-tătar infect e prea-placut străinilor …
    și de folos DOAR-LOR-ȘI-NUMAI-LOR . nu nouă .
    Minunile sunt rare, dar totuși mai apar din când-în-când .
    Băsescu este una dintre ele.
    Minunea este insă REA și NEAGRĂ .
    Strâmbă , hâdă . . . și clocind în ea blestem .
    ~ ~ ~
    Post scriptum :
    Români : Stârpiți și nimiciți “Minunea”
    Și s-alungăm blestemul ;
    drept înăutru` iadului de unde îngrozitor a năvalit pe noi și peste viața ce-o trăim.
    și peste țara asta.
    Și să redăm neprețuitul zâmbet al Românilor de pretutindeni.
    Și bucuria și SPERANȚA lor . Amin . Să se-mplinească cele ce le-am zis. .

    *****

  11. Buna dimineata domnule profesor , vizavi de transporturile secrete , stiti cumva intamplator poate, cine agentura , brokera sau astepta navele romanesti care faceau transporturile acelea speciale ? Cine era persoana cu palarie si costum alb care astepta navele pe chei ? Nu de alta , da domnul Basescu incearca sa-si aduca aminte numele si pronumele membrilor echipajelor acelor nave , care au vazut personajul cu palarie si costum alb pe chei ! Daca si-ar aduce aminte probabil ca cei de la Evenimentul Zilei , Revista 22 , sau Romania Libera , ar fi tare interesati sa le ia un interviu ! Dar deh , ce sa-i faci ?, varsta , are si domnul Basescu probleme cu memoria si nu-si aduce aminte ! Cu respect si consideratie domnule profesor , salutari de la domnul comandant de nava Basescu !

  12. Când Moscova te ia-n carâmb
    E clar c-ai apucat-o strâmb.
    Guvernatorule, te-ai dus la fund ;
    Românul are cugetul profund.

    “Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care o serie de cetăţeni străini au fost decoraţi pentru contribuţia lor la consolidarea prieteniei şi cooperării cu Rusia, dezvoltarea relaţiilor ştiinţifice şi culturale, activităţi caritabile.”

    Europa de Est în epoca post-modernă. Implicaţii geopolitice. Partea a II-a
    ……………………………………………………………………………………………

    ALFONSO DE LA DISCOTECĂ

    […] P.S. În tot acest context foarte serios, observ râvna președintelui Basescu de a deveni vizibil – prin insolență la adresa Rusiei și mai nou a Chinei – într-un context internațional în care este cu totul insignifiant. Nu știu exact de ce, dar îmi vine în minte un banc din vremea liceului:
    „Puricele bate la poarta casei elefantului. Deschide elefănțica: „Ce doriți?” îl intreabă pe purice.” Elefantul e acasă? Aș vrea să vorbesc cu el”, spune puricele. „Cine îl caută? “Alfonso de la discotecă”.

    Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2013_12_07/Europa-de-Est-in-epoca-post-moderna-Implicatii-geopolitice-Partea-a-II-a-5882/

Comentariile sunt închise.