Va doresc sa strabateti Noul An cu sanatate, forta si credinta. Alaturi, desigur, de familie si de cei apropiati.

La Multi Ani pentru 2014!

11 COMENTARII

  1. CERTITUDINI

    Vom trăi la anul, mai bine ca-n poveşti ,
    (Pe cuvântul meu, nu vă vând fantasme)
    Doar aleşii noştri, cum îi ştim, modeşti
    Ne-au promis că vom trăi … ca-n basme .

    P.S. Proprietarului acestui blog si tuturor comentatorilor le urez un An Nou mult mai bun si le transmit stramoseasca urare „La multi ani ! „

  2. CERUL NE UREAZĂ
    PENTRU ANUL NOU 2014

    Pe astrograma zilei când dădui o tură,
    La dreapta şi la stâga e doar cuadratură.
    Mai rău nici că se poate, Doamne Sfinte ;
    Trimeteţi mila către noi, Ceresc Părinte.
    ……………………………………………..

    – Până atunci iubiţi-vă, copii sărmani !
    De-aci din Cer primiţi dumnezeescul

    LA MULŢI ANI !

  3. LA MULȚI ANI BUNI ȘI FRUMOȘI domnule Profesor !

    . . . și ceva în plus ! un eseu despre „prietenul” nostru comun Traian Băsescu și moșierii lui .
    așa … ca de-nceput de an !

    _ _ _ _ _

    Cândva , în viitor , istoria Românilor va vorbi așa :

    „Pe vremea când traian băsescu și familia sa bogătașă locuia în palate cu policandre de cleștar , iar cei cu palmele bătătorite în cocioabe …Bucureștiul avea un centru unde boierii și moșierii băsiști se urcau pe scări de marmură .
    Se adunau acolo să se-arate la „prostime” , să-i vază lumea cum arată , să-i invidieze pentru cât erau de grași și leneși .
    Vorbeau între ei pe englezește , lăbărțat , vrând să-i imite pe gangsterii americani ; și-și lăudau unii la alții boturile unse cu grăsime și ciocurile lacome de moșieri jnapani și bine îmbuibați.
    Apoi își povesteau fuduli nevoie mare cum jumuleau și oropseau poporul .
    Ei dimpreună cu tâlharul ,
    cu bimbașa vânduților ,
    cu regele moșierilor . Cu TRAIAN BĂSESCU .
    … Și Bucureștii mai aveau pe-atunci și mahalale nesfârșite , unde igrasia se urca pe pereți fără ascensor , pe unde locuia poporul …
    ~~~
    . . .Până când disperați de ură și încovoiați de poveri și săracie cruntă , Românii s-au adunat cu mic , cu mare…
    . . . Și l-au făcut una cu pământul pe moșierul cel mongol .
    Și i-au luat zilele .
    Și după aia nici un ghiutănștain n-a mai călcat prin țara românească ”

    Ei bine , eu Șerban vă zic vouă : acest lucru se va petrece necruțător și implacabil . E doar o chestiune de timp, de oportunitate , și nu de conjunctură.

    Cu voia sau fără voia Americanilor .
    Marii tâlhari și profitori ai domniei arnăuțești , criminale , sălbatice , păgâne , drăcești și tătărești a celuia ce-a fost Băsescu Criminal Mongol ( și moșier ).

    ~ ~ ~

  4. Intrati pe Google, pe „Fara secrete Romania”. Recent a aparut: „Scrisoarea maestrului mason de grad 33, Albert Pike, catre Gp. Mazzini, in care se planuiau cele 3 razboaie mondiale. Din aceste 3 razboaie trebuie sa rezulte o Noua ordine Mondiala, cu Guvern Mondial Totalitar…”. Pana acum, totul a fost „ca la carte”, ceea ce ne face sa credem ca si urmatoarele se pot intampla in acelasi mod. Surprinzator e faptul ca pana la distrugerea Crestinismului, Sionismul politic (cel care pare ca, acum, isi exercita conducerea lumii si pare partener al Iluminatilor) va fi pus in conflict direct cu islamismul („de catre agentura Iluminatilor”), conflict ce trebuie sa duca la DISTRUGEREA TOTALA a celor doua tabere !!! Ulterior, mai puteti intra pe Google si pe „Efemeride.ro” si „Secretele lui Lovendal”.

  5. La multi ani! Si mult curaj! Se spune ca in vremuri de amagire universala, sa spui adevarul este un act revolutionar. Dumneavoastra, prin televiziune, prin Antena 3 in special, asta faceti, spuneti adevarul. Si ati luptat pentru noi mai mult decat a facut-o guvernul, care uneori a esuat lamentabil.
    La multi ani si Antenei 3 si ii urez forta, sa lupte in continuare, sa fie invincibila.

  6. Domnule Voiculescu , ce cauta Tudor Barbu la d-voastra in partid, l-ati ascultat astazi vorbind despre arestarea domnului Nastase? Sau mai bine vizionati bucuria lui cand anunta victoria lui Basescu impotriva lui Geoana.Eu cred ca Basescu l-a trimis in partid.Sunt o anonima , votanta de stanga , pierzatoare a vremurilor astea in plan personal, care ma minunez de tot ceea ce se intampla Mi se pare ca traim intr-un absurd total

Comentariile sunt închise.