Aseara, in cadrul unei emisiuni televizate, Traian Basescu a declarat ca Antonescu nu a sprijinit legea amnistiei ca semnal pentru Dan Voiculescu. Apreciez sinceritatea lui Basescu cand anunta ca s-a inteles cu Antonescu sa ma « bage » la inchisoare, ca si cum ei doi ar hotara acest lucru, nu instantele de judecata. Apreciez onestitatea cu care anunta instantele de judecata ca sunt un « viitor puscarias », sugerandu-le sa se conformeze viziunii sale.

Presedintele Pinochio a revenit si la veche obsesie cu patronii de presa. Cand spune ca „un politician nu trebuie sa se dea pe mana patronilor de presa”, Traian Basescu, evident, minte. Vreau sa-i amintesc intalnirea de la Crowne Plaza cand se caciulea la mine sa apara la Antena 1 ca si candidat la Primaria Capitalei. Sau cand il ruga pe Marius Tuca sa ne intalnim la Taverna Sarbului. Ori scena in care imi explica servil sa nu mizez pe un „cal mort” (Tariceanu) si sa fac pact cu el.

Cele de mai sus sunt fapte, nu vorbe, intamplate, nu imaginate. Iar daca Presedintele Masaverde mai are un pic de onoare, il invit sa le recunoasca.

Referitor la „albia de porci” despre care vorbeste Traian Basescu precizez ca in „albia de porci” te bagi singur, nu te baga nimeni.

29 COMENTARII

  1. În Postul Mare
    Sinceritatea-i o valoare.

    SINCERITATE

    “Nu-s uşă de biserică”,
    Nici piedestal de predică
    Sunt, poate, imoral
    Sau gură de canal.

    Am vrut să-ngrop un ban
    Murdar, aici, în Bărăgan.
    Să iasă bob curat,
    Sămânţă CEC am semănat.

    Plebeilor, ce aia mea ?
    S-anunţă un covor de nea.
    UE mă vrea imaculat.
    Monica, toarnă ! Sunt în rahat !

  2. Eu nu sunt de acord cu „puscaria” pentru fostii sau actualii demnitari!!! Oricum ei nu au actionat numai in interes personal, poate asa a fost situatia, ..”ordinele”!?. Poate au fost obligati s-a „puna mana”. Atata timp cat au facut-o spre binele tari: ” sa fie primit”.

    Si binele tarii inseamna: „paine”. Avem paine mai ieftina!!!!

  3. mi se pare aberant! se pare ca singurul interes al acestui presedinte este cum sa va faca rau dumneavoastra. nu are nici un fel de respect fata de nimeni, cu atat mai putin fata de tara noastra, fata de romani si fata de indatoririle pe care le are! acest presedite nu ne onoreaza! fiti tare, domnule voiculescu, in curand se va afce dreptate cu acest presedinte

  4. Basescu face lucruri concrete, ii distruge incet dar sigur pe dusmani (nu numai din USL), iar ei se rezuma la a vorbi pe bloguri (de parca ar avea vreun efect asupra lui sau a opiniei publice) sau si mai rau, a semna cu el pacte de coabitare. Cand 87% dintre votanti au vrut demisia lui Basescu, era glasul unei inteligente colective, glas care trebuia urmat, si nu ignorat. Basescu trebuia si INCA TREBUIE cu orice pret dat jos fortat din functia de presedinte. Acest lucru trebuie insa facut cu pastrarea principiilor justitiei. Desi justitia este aservita, principiile ei nu trebuie compromise, asa cum s-a facut la acel vot din Camera Deputatilor. Rezolvarea problemei justitiei aservite trebuie facuta complet transparent, nu prin tertipuri. Trebuie sustinut clar public faptul ca justitia este compromisa, fara frica celor din exterior. In acelasi timp, trebuie venit cu probe, oameni convinsi sa marturiseasca, actionat ferm si corect, fara dedesubturi.

  5. Mai Voiculescule!
    Fum fara foc nu iese! Sa nu spui ca nu ai interese in toate zonele politico -economice ale Romaniei, ca nu te cred.
    Nici ca basescu, dar nici ca ponta, Antonescu, etc.
    Tot ne sfatuiesti la gadea show, descpre ce si cum in Tara asta.
    1. Vezi ca gadea a cam ram as singur in emisiune cu badea, si alti realizatori a3. Ar trebui sa te puna pe ganduri.
    2. Ar trebui sa dai o parere, despre ce am putea alege. Nu prea Mai avem pe cine public acum.
    3 ar trebui gadea al tau sa ne explice el cum e cu cp, amnistie, gartiere

  6. Asa va trebuie deoarece il tratati cu menajamnete pe Escrocul National No.1. E asa de greu sa-i faceti CV de escroc lui Basinescu si sa-l publicati in mass-media interna si internatioanala trimitandu-l totodata si tutor ambasadelor si guvernelor tarilor vestice, la PE si ONU pentru a se lamuri toata lumea cine este in fapt presedintele Romaniei???

  7. Domnule Voiculescu, sunt de acord cu tine, Basescu e un duplicitar ca intotdeauna…dar si tu la fel. Sper sa ajungeti amandoi in puscarie.

    Succes.

  8. Mamaaaaa… ce de spalati pe creier pe-aici. Nu va puneti mintea la contributie milogi ce sunteti. Voi mai credeti ca USL va vrea binele? Nu! Avea nevoie de voturile voastre, oilor. Va meritati soarta…niciodata n-o veti duce mai bine….

  9. Domnule Voiculescu,

    atata timp cat procurorul nu a putut demonstra ca ati facut trafic de influenta sau intr-un anumit fel i-ati influentat pe cei care v-au vandut terenul sa il subevalueze, ei nu au nicio dovada ca sunteti vinovat.

    Imi pare de domeniul absurdului justitia portocalie sa condamne o persoana ca a beneficiat (fara niciun fel de influenta asupra vanzatorului) de o vanzare foarte profitabila. Daca e o fapta penala ca o persoana a acceptat o oferta foarte avantajoasa atunci toti cei care si-au cumparat casele pe legea 112/95 se fac vinovati de aceiasi fapta penala ca dumneavoastra!
    Toata lumea care beneficiaza de oferte la magazine sunt la fel vinovati. (marfurile pe care ei le cumpara sunt si ele subevaluate)
    Daca justitia considera ca pretul de vanzare al terenului cumparat de dumneavoastra a fost subevaluat atunci de vina sunt vanzatori pentru delapidare ATATA TIMP CAT NU SUNT DOVEZI CA ATI INFLUENTAT SUBEVALUAREA.

    Aveti un caz foarte clar de abuz in justitie. Abuzul in justitie nu se rezolva printr-o „amnistie” umilitoare ci printr-o achitare. Cei care au facut trucul din parlament cu legea amnistiei au vrut doar sa va compromita.

    De ce nu se lupta sa curate justitia de judecatori corupti? De ce nu se lupta sa curete CSMul de „mutanti”? Au ministerul justitiei si in plus mai au si the „silver bullet” = referendumul.

    Se poate organiza un referendum pentru schimbarea celor corupti de la DNA, CSM si Curtea Suprema. Decizia poporului la un astfel de referendum este lege! Nici macar barosso nu mai poate comenta.

    Nu cred ca Antonescu are intelegeri ascunse cu basescu, Intelegerile la ceas de noapte sub masa verde sunt apanajul copilotului.

  10. voi astia de sunteti platiti de varanul, nu aveti pic de demnitate ??? va vindeti tara pe cativa lei ?? ma refer la voi cei care veti citi acest post si pe care il veti cenzura bineinteles… poate la un moment dat veti da si voi socoteala pentru ceea ce faceti, pentru ca in opinia mea sunteti COMPLICI

  11. Nu mai crede nimeni minciunile lui Basescu. Nici daca ar spune adevarul nu l-ar mai crede nimeni. Si-a pierdut orice urma de credibilitate in randurile oamenilor.

  12. Poate ca asa este mai bine. Adrian Nastase a revenit mai puternic pe scena politica dupa episodul nefericit. Sunt sigur ca si domniei voastre, putina „puscarie”, cum se exprima matrafoxul de la Cotroceni, nu v-ar dauna reputatiei. Sunt sigur ca ati reveni mai puternic dupa un asemenea episod. Fruntea sus! Si Corneliu Coposu a facut inchisoare. 10 ani de inchisoare ar fi o onoare pentru domnia voastra.

    Asa sa ne ajute Dumnezeu

  13. NU E BINE CA IL ATACATI PE CRIN ANTONESCU – IMPREUNA CU PSD , DVS VRETI SA II DATI TEAPA LUI CRIN – S-AR PUTEA SA VI SE INTOARCA CA UN BUMERANG

  14. Domnule Dan Voiculescu, eu sunt sigur ca cetateanul Traian Basescu, actualmente ocupant ilegal al Cotroceniului, obisnuieste sa transmita instantelor ce solutie trebuie data!!!

    La referandumul de demitere a presedintelui, Basescu a transmis judecatorilor cum sa interpreteze „articolul cu erata” (art.2, alin. (1) lit.c) din Legea 370/2004, modificata).
    Interpretarea data de Traian Basescu si preluata de judecatorii CCR cu obedienta, nu corespunde cu textul de lege.
    Traian Basescu in mod gresit a transmis:
    „Pentru referendumul care vizează demiterea preşedintelui României lista este în conformitate cu Legea 370/2004 şi care este definită în articolul 2, lista electorală permanentă. Cuprinde toţi cetăţenii români cu vârstă peste 18 ani, indiferent unde s-ar afla ei”. http://www.antena3.ro/html5/#179459 (cand a inmanat ziaristilor de teren, pacalindu-i si pe ei, un material „care ia fiecare lege pentru fiecare tip de alegeri, şi vă redă articolul din respectiva lege…..”

    Pacaleala a fos enorm de mare. Base’ a pacalit tot: MEDIA, PARLAMENTARI, GUVERNANTI, chiar si pe dumneavoastra, domnule Dan Voiculescu.

    Pevederile care definesc LISTELE ELECTORALE PERMANENTE, stabilesc in mod imperativ, fara o alta posibilitate de interpretare, ca din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot , se trec in LISTELE ELECTORALE PERMANENTE numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI.

    De drept referendumul trebuia validat, penrtu ca prezenta la referendum, in conditiile din Hotararea nr.6 din 21 august, a fost mult mai mare de 100% fata de numarul electorilor care se trec in listele electorale!!! Cati electori cu varsta de 18 ani (intre 18 si 19 ani fara o zi) erau in ziua referendumului???

    Am facut un denunt impotriva judecatorilor CCR, pentru care v-am cerut ajutorul si nu mi l-ati dat. Va rog din nou!!!

    http://jurnalul.ro/stiri/observator/inculpa-ii-lui-traian-basescu-zegrean-cojocaru-lazaroiu-minea-motoc-puskas-629116.html

  15. IDILĂ CU FINALIZARE

    Mogulul arhitect al USL a fost
    Şi firesc ar fi să i se plătească truda ,
    Dar din păcate Crin îl ia la rost ,
    Deşi ca mâine-l va pupa … ca Iuda .

  16. * ISTERISC

    Dacă cele două momente parlamentare româneşti (codu penal şi amnistia) care au determinat depăşirea presiunii de timbru la unele “ambasade prietene” ar fi fost protejate de un asterisc, mai corect spus “isterisc”, circul celui mai neghiob şef de stat mioritic ar fi fost, cel puţin, amânat.
    Doar atât : * Cu excepţia lui Adrian Năstase şi Dan Voiculescu.

    PS : Cu ce i-aţi speriat de moarte, domnule Dan Voiculescu. ?

  17. ACROSTIH

    R âma roşie de bălegar
    O ftează-n felul ei de avatar.
    M omeală-n ac îi fu destinul ;
    A ltminteri n-are treabă cu festinul
    N ababilor, cu peşte la grătar.

  18. Da’ de cei 7,4 milioane care de fapt au fost vreo 5 mil de saraci prostiti cu faina si bere ce zici Tanasa? Lasa ca-ti dau USL si Voiculescu taxe si accize sa-ti iasa pe nas sa te inveti minte sa mai votezi.

  19. Dacă niţică minte n-ai
    Ăst acrostih te va-nbuna.
    Nimicule, te du cu Băse-n Rai,
    Un clopot, cel din urmă, va suna ;
    Ţărâna e la Nana, şi nu-i bai.

    Notă : Bun de publicat.

  20. Domnul Basescu , considera ca veti primi ce va hotara legea !
    Vad ca sunteti o fire deschisa, asa ca va rog sa raspundeti public urmatoarelor intrebari :

    1) Dumneavoastra ce spuneti, Gadea face jurnalism sau propaganda (asta ca sa stie toata lumea cum stau lucrurile) ?
    2) Intr-o tara civilizata , in SUA, in Germania, se permite unui trust de presa sa faca propaganda in loc de jurnalism ?
    3) Ce spuneti, licentele de televiziune se dau pentru a face jurnalism, sau pentru a face propaganda prin spalarea creierelor ?

    Va rog sa raspundeti intrebarilor de mai sus !

    Multumesc anticipat pentru raspunsuri, domnule profesor !

  21. Metoda asta insidioasa folosita pentru a obtine ce doreste nu se numeste „influenta telepatica” ????
    De fapt jignesc actul telepatic daca afirm asta !

  22. ACUM 3773 DE ANI

    Codul lui Hammurabi, scris probabil în jurul anului 1760 î.Hr., cuprindea un Prolog, 282 de articole de lege și un Epilog
    ……………………………………………………………………………………………………..
    • Dacă cineva acuză pe altcineva, fără să poată aduce vreo dovadă, acuzatorul va fi omorât.
    • Dacă un judecător ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedește că a greșit, va fi pus să plătească de douăsprezece ori cât a impus el acuzatului, și nu i se va permite să mai judece.
    ………………………………………………………………………………………….

  23. DL. Voiculescu,

    Daca vi se atribuesc atitea acuzatii… sigur ceva adevar exista, altfel nu s-ar screme atita lume in preajma dv. Daca nici macar ceea-ce este bine cunoscut si admis in istoria noastra contemporana (revolutia 89), nu se regaseste limpede in manualele scolare, atunci ce sa mai spunem despre intimplari ascunse, obscure din viata unui om ca dumneavoastra.
    Este o problema in Romania, anume ca nu stim cine suntem.
    Nu ati vrea dumneavoastra sa creeati si sa finantati un institut pentru evidentierea si cercetarea fostilor si actualilor demnitari romani?! O o institutie libera la care orice roman sa aiba liber acces pentru a se documenta si a se inspira in perioada campaniilor electorale. Ati face in sfirsit o fapta buna pentru un popor prea batut de vinturi. Orce om la rascruce de drumuri face si bine pentru posteritate. Multumim si va dorim viata lunga si liniste sufleteasca.

Comentariile sunt închise.