Felix Rache obisnuieste sa spuna ca o poză face cat o mie de cuvinte. Prin extensie, un film face cat un milion de cuvinte.

Pentru a „ajuta” propaganda basista, dar mai ales pentru ca opinia publica are dreptul sa cunoasca adevarul, vreau sa aflati, dincolo de orice interes partizan si politic, istoria I.C.A.

16 COMENTARII

  1. Ce pretentii putem avea de la propaganda basista? Nu ma astept sa aiba vreun efect asupra lor. Ei stiu una si buna…

  2. Adevarul este ca nimeni nu se gandeste la cum a ajuns ICA astazi datorita privatizarii. Atata propaganda si nimeni nu stie adevarul..Multumim pentru acest reportaj!

  3. va felicit pentru taria de caracter. orice ar fi, nu va abateti de la promisiunea de a va lupta permanent cu basescu si cu gasca lui de sustinatori indoctrinati. suntem alaturi de dumneavoastra in orice miscare. avem nevoie de oameni ca dumneavoastra

  4. Domnule profesor ,
    regimul moșieresc traian băsescu este bazat pe închisori .
    pe sekurități
    pe represiune nemernică , fascistă.
    pe propagandă deșănțată , mincinoasă ; susținută cu ticăloșie din banii noștri , ai poporului ,
    și din bani grețoși , bani ai trădarii ; veniți din viziuinile și din cotloanele străinătățurilor .
    bani de pacepe și de iude .
    acest regim politic e nepasător și sfidător cu orice fel de realitate , indiferent de cum ar arăta aceasta .
    acest regim rânjeste hâd în fața oricărui argument .

    acest regim este dușman de om și de popor .

  5. Asta nu e documentar, e un advertorial video :)

    Voice overul-ul al nu face decat sa citeasca un script, n-are valoare de adevar ceea ce spune el. Poate sa aiba aceeasi voce grava si pe un „documentar” despre Basescu in care sa zica de bine de presedinte.

    Spalatii tai pe creier te-ar fi crezut si fara acest „documentar”. By the way, ce iti veni cu acest filmulet de l-ai facut abia acum? Iti tremura chilotii pe tine, cinstitule?

    Reteta nici nu e noua, am mai vazut-o atunci cand un beneficiar al Fundatiei „Dan Voiculescu” iti multumea pentru ca ai investit in el. Toate „realizarile” tale le scoti din joben doar atunci cand te simti incoltit.

    Off topic: Cum de baiatul ala de te facea securist in 2004 a ajuns sa stea toata ziua in platouile A3? Ati dat la pace? Banii au gust bun, nu? Mugur Ciuvica trebuie ca stie prea bine asta.

    Poti sa ii transmiti asta si latraului de Badea, individul ii baneaza pe toti cei care nu-i inchina ode :)

  6. Ce filmulet frumos,dar pacat ca-i mincinos.Eu cunosc Ica din 90 cand s-a facut prima restructurare si nu era cum se prezinta in film.Imaginile aratate sunt facute dupa abandon.Daca Danel isi pareste conacul si lasa tiganii o saptamana sa ia tot ce le trebuie sau nu le trebuie va asigur ca va arata la fel.Rusine Danut , mai bine mergi la mititica, ca poate vine si baselu si mazare cu zmeul si braziliencele.si va fi bine

  7. Mirciulică – o zi bună să ai aşa cum ne-ai făcut-o şi nouă,deci
    – Domnule Profesor Dan Voiculescu ştim cu toţii că sunteţi singura persoană din ţara asta care se luptă cu regimul actual,ştim de asemenea că USL-ul este creaţia Dumneavoastră de la care antonescu(nu merită majuscula ) , în mod ciudat a abandonat, ştim că veţi reuşi,ştim şi vă admirăm rezistenţa(casa Cameliei spartă!) aşa cum zice Mircea-prin extensie românii trebuie să afle odată şi odată cine le distruge perspectiva zilei de mâine pentru copii lor !!!

  8. Binevenit reportajul!!! Pentru cei care nu cunosc realitatea si mai ales pentru cei care doresc sa o ascunda !! Chiar si acum .

  9. @ Dan Voiculescu

    RECOMPENSĂ

    Ai investit în I.C.A., timp şi bani ,
    Cercetarea să n-o lasi să moară ;
    Dar te vor în puşcărie vreo 5 ani
    Procurorii din…Mişcarea Populară .

  10. Tot asa zice si Popoviciu desepre afacerea cu terenul din Baneasa. Ca pomii incepusera sa se usuce, ca nici prunele nu mai erau ca pe vremuri. Asa ca a facut o sandrama care produce parale. Sunt curios daca sediul ICA era pe la Peris se mai facea vreo smenozeala, restructurare ceva?

  11. @Un fost fan a lui Mircea Badea, daca taceai, filosof ramaneai. Miros banii lui Udrea pe tine de la o posta.

  12. domnule VOICULESCU
    CURAJ
    SE VA FACE LUMINA.
    MICUTA ROMANIE A MANCAT COLIVA A 4 IMPERII.
    O VA MANCA SI PE CEA A IMPERIULUI PREGATIT DE ,,SEMIZEUL ”BASESCU TRAIAN SI CLICA LUI DE INTUNECATI.
    SUNT NEGRI CA CERUL GURII UNUI CAINE RAU.
    DAR PAMANTUL ROMANIEI E SFANT SI VIU.
    II VA INGHITI DE VII.

Comentariile sunt închise.