In legatura cu aberatiile lansate de Marian Capatana la adresa mea, ii atrag atentia sa inceteze cu minciunile.

Pe de alta parte, ma gandesc serios sa intentez o actiune legala impotriva lui Marian Capatana, solicitandu-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranta banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundatie de binefacere sau de un caz social.

Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise “dezvaluiri” de senzatie, sunt tactici dezvoltate in laboratoarele celor care se incapataneaza sa demonstreze ca ridicolul nu doare.

In sensul celor de mai sus, am formulat urmatoarea solicitare in atentia doamnei Lia Savonea – presedintele Curtii de Apel Bucuresti.

SOLICITARE CAB

 

57 COMENTARII

  1. Daca a spus-o sa-si asume si sa plateasca cu varf si indesat. El sau protectorii lui, familia Basescu. Dar parerea mea este ca declaratiile au fost inventate de evz (a se citi Excrementul zilei) pentru a mai curata imaginea deja distrusa a presedintelui marinar, caz in care EVZ ar trebui dat in judecata si pus sa plateasca.

  2. Domnule Voiculescu, va rog sa nu il dati in judecata pe Marian Capatana pentru ca publicul o sa afle ca presupusa lui marturie a fost o inventie a noastra, cei de la Evenimentul zilei. Deja suntem in faliment, nu avem de unde sa platim si despagubirile. Noi suntem prinsi la mijloc de catre Traian Basescu si Elena Udrea. Va rog sa va ganditi la familiile noastre.

    Cu stima,
    Dan Andronic,
    director EVZ.ro

  3. acest capatana este omul de legatura dintre bercea si mircea basescu si merita sa putrezeasca in inchisoare pe vecie acest infractor care a furat tara asta de tot.

  4. Domnule Voiculescu ce tot vorbeste dan capatos de concedii ca vrea 3 luni de concedii cand dvs. sunteti in situatia asta asa grava,eu nu inteleg dc nu se discuta la un show pacatos de cazul dvs de abuzuri ca are un rating imens macar sa vina cineva sa spuna adevarul

  5. S.O.S
    Spre cenzurare

    Un material declasificat vorbeste de santajarea lui Ponta de catre rusi.
    El poate trezi pe domnul Voiculescu.
    Cazul Panait este bine cunoscut.
    Cu cat se va deslipii de acest individ lipicios si mincinos cu atat mai bine

    Domnule Voiculescu
    Pentru a devenii credibil trebuie sa deveniti cat de cat echidistant.
    La propaganda basista nu trebuie sa raspuns cu acelasi gen de propaganda.
    Vezi Antenele prea mult iubite
    Ma astept mai mult de la dumneavoastra.
    Va doresc de bine…..

  6. MEMORIU CATRE FBI
CER OFICIAL EXTRADAREA LUI BASESCU CATRE SUA
.
    Ambasada Romaniei in SUA
Domnule Ambasador
Va rog transtmiteti acest memoriu document remis catre FBI guvernului pe care al reprezentati . Cer deschiderea unei anchete, Va rog sa-l trimiteti deasemenea Presedintelui . Deasemenea trimiteti-l domnilor Antonescu, Ponta si Voiculescu. Find un caz de maxima urgenta va rog sa-l trimeteti prin cablu diplomatic. Mentionez ca intarzierea sau obstructionarea acestui caz poate avea consecinte grave.

    FBI New York
26 Federal Plaza, 23rd Floor
New York, NY 10278-0004
Assistant Director in Charge
Janice K. Fedarcyk
Special Agents in Charge Gregory A. Fowler

    Stimata doamna Romania condusa de Traian Basescu reprezinta centrul mondial de sprijin al terorismului international. Comform doctrinei americane cei care ascund sau ajuta pe teroristi sunt teroristi, Va rog deschideti o ancheta . Trimet atentiei dumneavoastra documentele acestui caz de o gravitate iesita din comun. Sper ca cei vinovati in special Traian Basescu sa fie extradati catre Statele Unite si sa suporte rigorile legislatiei americane, Fac acest lucru in calitate de cetatean american si ziarist de investigatii specializat in terorism si comert ilegal de arme.
    IN CURSUL ACESTEI ZILE AM AVUT O AUDIENTA PENTRU A EXPLICA MATERIALUL SI DOCUMENTELE PREZENTATE . AU PARTICIPAT URMATORII
    Speciali Agents in Charge Grigory Fowler si Mary Galigan. Cu alte cuvinte dosarul cetateanului roman a fost deschis . Mentionez ca exportul de rachete sol aer care doboara helicoptere si ucid militari purtand uniforma US se pedepseste cu pedeapsa capitala. BASESCU SE INDREAPTA SPRE SCAUNUL ELECTRIC.

  7. Comentariile acestui blog sunt scrise de dv abia asteptam ziua cind veti merge la puscarie Va apare si acest mesaj?

  8. Domnu Capatana trebuie sa isi asume astfel de declaratii. Nu poti sa arunci cu noroi in halul asta si apoi sa te astepti sa scapi basma curata.

  9. Cum vă numiți voi, aia care apărați hoții și securiștii? Lăsați justiția să își facă treaba. Antenele vă învață zi de zi că e justiția lui Băsescu, ca să fie mai ușor de distrus. Vor distruge tot, DNA, ANI și tot ce le mai ține piept. Halal români de rând, ați ajuns să apărați oe infractori. Absolut toți vinovații să intre la închisoare. Jos Băsescu, Ponta și Antonescu!

  10. Foarte bine faceti dle. ca nu perimteti de acuze! Domnul Capatana este acum liber sa-si justifice declaratiile, in caz contrar trebuie sa plateasca pentru fiecare cuvant spus, ceea ce si merita defapt.

  11. Troaca numită ” Evenimentul zilei ” este o oficină periculoasă , subversivă.
    Face propagandă în contra românilor.
    Practică cenzụra hitleristă . Răspândește zvonuri mincinoase .
    Ia bani de la dușmanii poporului , de la străini și transfugi . Pentru a complota și spiona.
    Provoacă panică.
    .
    .
    .
    VOR PUTREZI . LA OCNĂ .

  12. Noi poporul iubim Antena 3 , unicul și cel fără de egal stindard al libertății Românilor .
    Noi poporul decretăm : „Varanul-cel-de-aur” este cel mai mare și cel dintâi dintre Români .
    Și cel ce-a fost primul și cel mai de seamă apărător al nostru , al poporului .
    În contra diktaturii sălbatice , sekuriste și fasciste clocită și pusă-n aplicare de caiafa și arnăutul ce zace ascuns și fraudulos la Cotroceni , făcând pe „președintele” ghiutănștainilor și al potailor de peste mări și țări . Al sabotorilor , spionilor și prăbușitorilor de neam și de popor de pretutindeni . Și nu al nostru , al românilor !

    În același timp :
    Noi , poporul îl declarăm pe moșierul Traian Băsescu CRIMINAL DE STAT și dușman al oricarei ființe vii .
    Îi jurăm URĂ VESNICĂ și dincolo de mormânt .
    Și răzbunare lui și familiei lui hidoase , pasmarghioale și mongole .
    Îi datorăm REVANȘĂ FĂRĂ ÎNDURARE , fără limite și până-n adâncurile beznei

  13. BASESCU A ORDONAT :
    COVER -UP ! STERGEREA URMELOR !
    Am incheiat acum cateva minute o lunga convorbire cu Sabin POPESCU, Ministru Consilier la Ambasada Romaniei. Discutia s-a concentrat la eforturile de a sterge
    urmele asaltului impotriva mea, prin coruperea unei intergi sectii de politie . Realizezind ca afirmatiile mele pot fi privite cu suspiciune
    ,l-am asigurat de seriozitatea lor.
    Asistam probabil la cel mai grav caz de coruptie din istoria politiei metropolitane.
    La ora aceasta, ancheta departamentului special INTERNAL AFFAIR BUREAU cerceteaza doi detectivi si 8 ofiteri banuiti de luare de mita si coruptie, in acest caz. Am fost vizitat de doua ori de detectivii acestui departament de investigatie interna. ajutandu-i prin „inregistrari” audio si video sa faca lumina in acest caz.
    Am devenit suspicios chiar pe patul de spital.
    Intai a disparut raportul politiei dela locul accidentuluii . Apoi a disparut apelul telefonic prin care s-a chemat ambulanta.
    Apoi un numar de 9 rapoarte semnate de mine, au disparut si ele fara urma. Un detectiv a sters din compiuter datele cazului meu , in timp ce altul a falsificat certificatele meducale. Apoi au inceput amenintari directe .
    diplomatic romanesc ( in cladire se afla sediul SIE ) si statia de politie care asigura securitatea cartierului diplomatic, in care se afla sediul ONU.

    TOATE INREGISTRARILE SI DRUMURILE DUC SPRE TRAIAN BASESCU !

  14. ATENTIUNE ! ARENTIUNE !

    PRESEDINTELE OBAMA STUDIAZA CAZUL !
    BASESCU ELIBEREAZA ECHIPA DE REZERVA A ATACULUII 9/11
    NEW YORK !

    Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”
    Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ’70, cu paşaport egiptean.
    A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o şcoală de pilotaj si deschiderea unei tabere de antrenament in Muntii Fagaras. ( era insusi un pilot de inalta clasa urmand cursuri de pilotaj in Libia lui Gadaffi. se Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate,
    face “excursii” în Egipt şi Emiratele Arabe Unite;
    se mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite arabi în SUA, prin intermediul firmei sale;
    face un profit de 2 milioane de dolari din export de fier vechi;
    e condamnat în lipsă, pentru trafic de influenţă in 2008
    fuge în SUA, unde se află în vizorul FBI.

    Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.

  15. AM PREDAT SERVICIULUI INTERPOL DE LA ONU
(Office of the Special Representative for the International Criminal Police Organization (INTERPOL) to the United Nations
One United Nations Plaza, Room 2610, New York, NY 10017)
URMATOARELE DOCUMETE PERTINENTE ACTIVITATII CRIMINALE AL ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU

    2 inregistrari cu Traian Basescu recunoscand:
Falsificare de probe
Sechestrare de persoane
Incendiere de nave
Contrabanda in zone de razboi
    Prima inregistrare audio cu Traian Basescu povestind despre o intamplare in care a fost implicat la inceputul carierei sale de comandant de nava, mai exact cand era comandant al navei Arges, prima nava primita in comanda.
Ce s-a intamplat?
Era la vreo 3 luni comandantul acestei nave, nava ancorata intr-un port din Franta, a izbucnit un incendiu in care au fost implicate 38 de nave, efectul a fost o poluare masiva a Senei, nava sa fiind suspectata ca fiind cauza incendiului.
Ce a facut presedintele nostru Traian Basescu in timpul si dupa cele 28 de zile de ancheta?
Ascultati-l pe el personal, cu atentie maxima in jurul minutului 2 al inregistrarii audio:
Inregistrare AUDIO 1:


    BASESCU TRAIAN
1. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI CRISANA (1983), A SECHESTRAT LA BORDUL NAVEI SI A RAPIT DE PE TERITORIUL SIRIEI CINCI CETATENI SIRIENI PE CARE I-A ADUS IN ROMANIA, LA CONSTANTA (NU SE CUNOASTE PRETUL RASCUMPARARII);
2. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI ARGES, IN 1981, A INCENDIAT 38 DE NAVE SI RADA PORTULUI ROUEN – FRANTA. ADEVARUL A FOST AFLAT IN 1998;
3. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI PETROLIERE CRISANA, A EXECUTAT ACTIVITATI DE CONTRABANDA (1983-84) CU PRODUSE PETROLIERE, PENTRU UNUL DINTRE STATELE COMBATANTE, IN ZONA DE CONFLICT – RAZBOI (LIBAN), ZONA SUPUSA EMBARGOULUI ONU PROBA FAPTELOR TERORISTE.
- APOLOGIA FAPTELOR TERORISTE ENUMERATE MAI SUS, FACUTA DE BASESCU TRAIAN IN EMISIUNEA “STAREA DE VEGHE – IN SPATELE USILOR INCHISE” REALIZATA DE ZIARISTUL SORIN ROSCA STANESCU – DIRECTOR AL COTIDIANULUI IN LIMBA ROMANA “ZIUA”, IN CARE BASESCU TRAIAN A FOST SINGURUL INVITAT EMISIUNEA A FOST DIFUZATA IN DIRECT DE CATRE POSTUL DE TELEVIZIUNE NATIONAL DIN ROMANIA “PRIMA TV BUCURESTI”.
DATA REALIZARII EMISIUNII, IN DIRECT CU TELESPECTATORII A FOST IN 23/24 IUNIE 1998,
INCEPAND CU ORA 23:30.
SUBIECTUL DE BAZA AL DEZBATERII A FOST “COLABORAREA LUI TRAIAN BASESCU CU ORGANELE FOSTEI SECURITATI DIN ROMANIA”.
Inregistrare AUDIO 2:
    ROBERT HORVATH -DEVA 
BLOG

  16. SERVICIILE SPECIALE JAPONEZE IN ALERTA GENERALA.
    ( SECURISTII LUI BASESCU ATACA JAPONIA )
    Acum nu demult ambasada a comandat o masina romaneasca.
    Faptul de a aduce un automobil peste oceane in tara soarelui rasare si a automobilelor, a atras atentia serviciului japonez. Pretinzand ca sunt beti si conducand sub influenta alcolului cativa agenti au busit masina la cateva ore de la sosire. Imediat a intervenit politia care a ridicat masina. Surpriza mare nu a fost instalatie ultramoderna de ascultare, monotorizare audio si
    video ci diferite echipamente…….. Incidentul nu este secret si a patruns in ziarele japoneze.
    Serviciile japoneze nu-si ascund nervozitatea. Conducerea Serviciului Roman de informatii este formata din fosti diplomati la Tokio. Actualii generali SIE, Valcea, Isac, Isar si Ruset conduc cele mai importante directii din Serviciul de Informatii Externe. Toti au ceva in comun. Sunt produse ale vechiului DIE/CIE Toti generalii de mai sus au fost diplomati in Japonia. Generalul de patru stele Isac Adrian a fost cu Basescu la Anvers. Alti generali-diplomati erau trimisi la post pe filiera Ministerului Economiei si Comertului.

    Corespondenta din Tokyo

  17. CIA STING OPERATION IN ROMANIA !
    BASESCU DESCONSPIRAT !

    REUTERS:

    Serviciul american a subtilizat un urias numar de documente la Uzina de cercetari nucleare Pitesti.

    Testimony by Director of Central Intelligence John Deutch before the Senate Permanent Investigations Subcommittee on global proliferation of weapons of mass destruction and illicit trafficking of nuclear materials.
    „There are other sites in Bulgaria, Romania , as well as elsewhere in the world, but the amount of nuclear material, the accessibility and the leakage makes Pitesti the most dangerous. It requires immediate action.”

    DOCUMENT SECRET SUSTRAS LA PITESTI :
    NUMELE OAMENILOR DE STINTA ROMANI LUCRAND PENTRU… SALARIUL PRIMIT…….TEHNOLOGIE ETC

  18.  
      Stimate Varan,Motan,Dan
    Vreau sa public o carte.
    DOSARUL CRIMINAL TRAIAN BASESCU.

    Vreo 300 de pagini. Articole , documente etc.
    Poate ma sponsorezi.
    Prietenul la nevoie se cunoaste.

  19. MAFIA ROMANO ARABA
    TRAIAN BASESCU UN BUN PRIETEN AL TERORISMULUI INTERNATIONAL !

    Orice retea de contrabanda, cu atat mai mult una cu caracter interlop, precum lumea „mafiei arabe” care a proliferat in Romania nu doar inainte de 1989, dar si ulterior, are nevoie de ceea ce specialistii numesc
    „brat de acoperire”.

    De pilda, cand Osama ben Laden spunea ca Romania a fost una dintre „bazele” sale de finantare nu gresea. Inainte de 1996 indeosebi, regimul Iliescu, prin reprezentanti de varf ai autoritatilor statului, a fost chiar el acest „brat de acoperire”. Atunci s-au facut cele mai mari afaceri, s-au tras cele mai multe „tunuri”.

    Primii care au profitat de pe urma lor sunt fosti studenti arabi in Romania Socialista. Prin incurajarea „mafiei arabe”, Romania post-comunista si serviciile ei secrete – cei care au „fixat” sistemul pe teritoriul tarii – se fac vinovate cel putin de complicitate la contrabanda. Iar tara noastra se dovedeste, din nou, odata cu „afacerea Omar”, a se numara printre cele care au acordat, cel putin inainte de 1996, sprijin financiar terorismului, prin alimentarea cu mari sume de bani a sistemelor mafiei arabe.

    Aceste circuite cu caracter transnational sunt cele care au sustinut, ani de-a randul, terorismul, impotriva caruia au luptat si lupta toate statele civilizate. La noi insa, persoane de varf ale vietii politice se fac vinovate de a fi avut relatii stranse cu capii unor retele mafiote de contrabanda – care, daca nu au profitat direct de pe urma relatiilor de amicitie cu sefi ai acestor retele arabe care au scos ilegal din Romania sume imense de dolari, arme si chiar secrete de stat, macar au tolerat cu buna stiinta asemenea practici.
    Va urma
    BRATUL BASESCU !

    URMARITI CU INCREDERE
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  20. este inadmisibil modul in care vor astia vor sa va implice in mizeriile pe care le-au facut si sper ca procesul pe care il veti porni pt aceste acuzatii sa se solutioneze repede! nu m-as mira ca acest individ sa indeplineasca niste comenzi de mai sus ca vorba aia, nu mai are nimic de pierdut, oricum parnaia il va manca!

  21. Momente vesele la televiziunea Cotroceni. Va dati seama cat sant de disperati. Si atat de ridicoli.
    Chiar ne cred prosti! Prostia lor o pun si pe seama noastra. Probabil a fost ideea lui Kovesi. Si ea pare la fel de retardata ca stapanul ei. Dar ce amenintari o fi primit Capatana.
    Sa nu vina cutremurul acela mare despre care se tot vorbeste, ca tot vina dvs. va fi. Cu telepatia.

  22. O VESTE BUNA PENTRU VARAN !

    EROUL MEU CASTIGATOR !
    GOLANUL DE PORT A PIERDUT PARTIDA SI IN CURAND BRETELELE !

    Locotenentul Gheorghe Alexandru, care in iarna anului 2012 a protestat la Piata Universitatii in uniforma, fapt ce i-a atras excluderea din Armata in baza unei decizii a Comisiei de disciplina de la Flotila 71 Campia Turzii, a castigat, azi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

    Urmare a acestei decizii, Ordinul Ministrului Apararii dat in februarie 2012 reste anulat, iar locotenentul va fi reincadrat in Armata, urmand ca MApN sa ii dea toate salariile din urma cu dobanda legala pana la data achitarii efective.

    Reply

    ROBERT HORVATH SUA says:
    Ianuarie 30, 2012 at 8:05 pm
    DECLAR GREVA FOAMEI IN FATA SEDIULUI ONU NEW YORK. IN APARAREA OFITERULUI EROU ALEXANDRU GHEORGHE IN SPRIJINUL REVOLTEI ANTI BASESCU !
    SUNT ALATURI DE ALEXANDRU GHEORGHE REPREZENTANTUL MORAL AL ROMANIEI !
    Lt. Alexandru Gheorghe şi-a asumat în mod conştient riscurile prezenţei sale în piaţă şi că a fost dispus să facă acest sacrificiu, pentru a le transmite românilor că inclusiv persoane care lucrează în armata română, sunt de partea protestatarilor. Gestul lui a dinamitat mafia politica care simte ca ai fuge pamantul de sub piciore.
    Servicile in colaborare cu intreaga medie a inceput denigrarea sa. Este la un pas de tribunalul militar……….
    Acest tanar care ne face pe toti mandrii este in mare pericol !

    INCEP PROTESTUL MEU SIMBOLIC IN FATA SEDIULUI ONU SI IN FATA CLADIRII DE 16 ETAJE A SECURITATII !
    MIERCURI FEBRUARIE 2012 . VOI POSTA UN MATERIAL VIDEO DE LA FATA LOCULUI
    Consulatul general
    200 E 38th St # 3 Av. New York United Nations Headquarters
    760 United Nations Plaza, New York, New York 10017, U.S.

  23. O POSTARE VECHE DAR DEOSEBIT DE ACTUALA !
    SERVICIUL PENTAGONULUI IN AJUTORUL UNUI OFITER ROMAN !

    TUESDAY, APRIL 24, 2012

    NOUL SERVICI DE SPIONAJ AL ARMATEI AMERICANE SPRIJINA ARMATA ROMANA !
    SI PE ALEXANDRU GHEORGHE !

    Acesta este un articol de exceptie. El va da informatii care sunt ascunse voua
    de servicile secrete penetrate in toata media romaneasca. Se vor face eforturi
    de discreditare. Voi fi declarat nebun de legat . Nu conteaza. Deseori nebunii spun
    adevarul.
    De un an de zile cu exceptia blogului meu personal
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    postez numai pe blogurile militare ……Motivul este simplu. Armata este cheia evenimentelor politice , sociale si economice care se petrec in Romania.
    Voi incepe cu doua stiri care trebuie puse impreuna. Fara exagerare aceste stiri
    au o importanta extraordinara.
    Incerc sa rezumez
    PENTAGONUL ARE UN NOU SERVICI DE SPIONAJ
    WASHINGTON (AP) — The Pentagon is rebranding and reorganizing its clandestine spy shop, sending more of its case officers to work alongside CIA officers to gather intelligence in places like …….Romania after a decade of focusing intensely on war zones.
    Pentagonul va crea un nou serviciu de spionaj, care va trimite agenţi sub acoperire în toată lumea pentru a oferi autorităţilor americane un flux global de informaţii despre eventualele ameninţări, anunţă The Guardian.
    Spionii săi vor fi recrutaţi din interiorul Pentagonului şi, potrivit informatilor mele jurnalistice actioneaza deja in Romania.
    UN REPREZANT AL NOULUI CLANDESTIN DEFENSE SERVICISA INTALNIT CU ALEXANDRU GHEORGHE
    Comunicat oficial :
    Joi, 11 aprilie a.c., un expert al Pentagonului in probleme romanesti a avut o
    intalnire cu grupul de ofiteri din jurul lui
    ofiterului rebel Alexandru Gheorghe.
    va urma
    Robert Horvath Deva ziarist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme.
    New York- Tokyo

  24. VA ROG A PUBLICA ACESTE VORBE PLINE DE EMOTIE !
    A FOST O VICTORIE A BINELUI ! SAU MACAR O SPERANTA !

    ROBERT HORVATH SUA says:
    Februarie 1, 2012 at 6:03 pm
    A sosit un inger in Piata Universitatii inbracat in uniforma millitara .
    Cu ajutorul lui DUMNEZEU am trait si asta. Am trait multe si am vazut
    multe dar niciodata un asemenea moment de eroism Poate sunt prea
    dramatic….dar prin acest tanar am invins.
    Dece am invins ? Pentru ca gestul lui face cat zece milioane de protestatari
    Am o dovada .
    Dupa douazeci de ani DUMNEZEU si-a intors obrazul si catre noi.
    PENTRU EL MA DUC ASTAZI IN FATA LA ONU
    SA STRIG : TRAIASCA VIITORUL PRESEDINTE AL ROMANIEI
    ALEXANDRU GHEORGHE !

  25. Corect ce spuneti poate nu exista nici un amestec cu Bercea dar: cine a platit camera lui Nelson Mondialul la acelasi hotel cu viceptresedintele american Joe Biden? Cine a sugerat interlopului sa stea cu Biden in hotel? Cine a sustinut-o pe invatatoarea fomista? cine l-a promovat pe tanarul care l-a scuipat pe Basescu? cine l-a laudat pe TVR-istul care s-a aruncat de la etajul parlamentului? cine a accelerat viteza mainii lui Basescu cand mangaia un baiat? si cate si mai cate…Daca nu ar fi fost toate astea as fi iesit in strada sa va sustin :(. In perioada asta de lupta cu Basescu au fost puse pe piata tote tehnicile KGB-iste de manipulare, aceste tehnici nu trebuiau sa fie facute publice. Problema este ca in tot ce am crezut s-a dovedit a fi regizat in „laboratoare”: Loteria, Revolutia, Fotbalul, Economia, Biserica, Antenele, Bogatasii acestei tari :(. Int-radevar banul este ochiul dracului. Putini unt cei ce ar putea rezista tentatiei. Cine s-a gandit sa penetreze pe la Mircea Basescu…a dat dovada de muulta disperare!!!

  26. Băsescu :

    Huligan.
    Asocial.
    Sălbăticiune-rea.
    Conştiință de cârpă.
    Jupuitor notoriu al propriului popor . Îmbuibător şi mai notoriu de străini.
    Chinuitor sălbatic de Români şi odăiaș abject de Ghiutănştaini.
    Moşier , mongol şi criminal.
    Încă se târăşte înainte.
    Ca o hienă fără ochi.
    Şi fără tiroida aia ce-a dat-o la găleată.
    Uită ; sau nu ştie . Pentru că este bișnițar incult de blugi putrézi şi de cafele ştocărite . Cu care pe vremuri înşela şi otrăvea poporul.
    Ins lumpen , om grobian , de port şi de vapor.
    Din cale de vapor.
    Din lumea cea de jos , soioasă şi mizeră.
    Îi spun : Adolf Hitler s-a crezut „Mesia Germanilor” . Făcea pe invincibilul , pe cel „venit” de sus , din Walhalla , stupidul „paradis” germanic ! Carira individului s-a incheiat frumos : a pieit josnic : şi împușcat şi otrăvit.
    Ceauseșcu s-a visat „geniul Carpaților” . Făcea pe voievodul , pe „eroul neamului” . Şi a crăpat la zid , ca un tâlhar netrebnic ce era .
    Zelea Codreanu făcea pe „Căpitanul” ; aidoma bubosului şi stârpului Traian Băsescu.
    Dar … nu era mongol , era alt soi , mai „nobil” ! Dar tot străin şi năvălit pe-aicea .
    De meserie criminal cu sânge rece , dement şi paranoic . Era o corcitură pripăşită . De polonezi cu nemți . Adică o arătăre dezaxată şi nazistă . Şi în realitate îl chema Zielinski . Şi tot trădător de țară îmi era .
    Şi culmea : întrutotul şi aidoma moşierului mongol Traian Băsescu , era spion şi vânzător tot la străini . Nu la americanii lui Băsescu care pe vremea aia nu erau ce-s azi . Pe la Germania hitleristă . Aia „mare” . Pe care o slujea cu sârg , cu abnegație multă …
    Vai ce coincidență ! . . . ( oare ?)

    Dar alții , mai şmekeri şi mai „căpitani” l-au strâns de gât pe „Căpitanul” ucigaş Zielinski ce-şi zicea „Codreanu” ! Şi i-au luat zilele cu lațul , prin pădurea Tâncăbeştilor.
    … L-au pedepsit cinstit , pe merit ; ca pe un criminal spion şi trădător notoriu , ca pe un calpuzan închinător la alte zări şi garduri . Întru distrucția şi prăbuşirea Romaniei .

    Există însă un proverb străvechi ; de peste trei milenii.
    Acesta spune aşa : ” Pe ce-ai fost , nu dau doi bani ”
    Băsescu va vedea-n curând câți „bani” şi câte alte-alea face.
    Şi alții vor vedea .
    Adepții lui .
    Şi slugile lui .
    Şi sekuriştii lui.
    Şi judecătorii lui.
    Şi prokurorii lui.
    Şi potăile lui.
    ŞI TOȚI PROFITORII LUI.

    ~ ~ ~

  27. Tâlhar-postac băsist , găsire-ai plozi-ți verzi .
    Și târfa-ți de nevastă ținând în gură apa morții.
    Pe care să ți-o scuipe-n față în loc de bun-venit .
    Așa să fie . D`asta n-ai să scapi.

    ■■

    Văd ca ai cam multe „solicitări” la domn` profesor . Dat fiind multitudinea lor şi imposibilitatea de a fi satisfacut cum meriți ;
    şi avand în vedere că acest blog nu e aşezământ de pomeni , îți adresez invitația de-a mă căuta pe facebook . Un loc mult mai propriu rezolvării diverselor tale solicitări .

    Caută-mă aici : https://www.facebook.com/nelson.orlaundante

    Caută-mă , voi fi generos .
    Caută-mă , am să-ți dau ce meriți .
    Ți-oi da , ca să te saturi.
    Ți-oi da să ai ce povesti la morți.
    Că printre vii prea mult n-o să mai stai .

    Post-scriptum
    Gunoiul slinos , băseskar n-are de-a face cu dizerțatia pe bloguri. Şi nici cu farsoria postacă , semidoctă , găunoasă . Pe care o exsersezi bicisnic şi anapoda pe aici .
    În speranța absurdă că vei căpăta ceva . Nu , nu vei căpăta cele cerute . Pentru că nu meriți .
    Vei căpăta de altele . Caută-mă şi le vei primi .

  28. Tâlhar-postac băsist , găsire-ai plozi-ți verzi .
    Și târfa-ți de nevastă ținând în gură apa morții.
    Pe care să ți-o scuipe-n față în loc de bun-venit .
    Așa să fie . D`asta n-ai să scapi.

    ■■

    Văd ca ai cam multe „solicitări” la domn` profesor . Dat fiind multitudinea lor şi imposibilitatea de a fi satisfacut cum meriți ;
    şi avand în vedere că acest blog nu e aşezământ de pomeni , îți adresez invitația de-a mă căuta pe facebook . Un loc mult mai propriu rezolvării diverselor tale solicitări .

    Caută-mă aici : https://www.facebook.com/nelson.orlaundante

    Caută-mă , voi fi generos .
    Caută-mă , am să-ți dau ce meriți .
    Ți-oi da , ca să te saturi.
    Ți-oi da să ai ce povesti la morți.
    Că printre vii prea mult n-o să mai stai .

    Post-scriptum
    Gunoiul slinos , băseskar n-are de-a face cu dizerțatia pe bloguri. Şi nici cu farsoria postacă , semidoctă , găunoasă . Pe care o exsersezi bicisnic şi anapoda pe aici .
    În speranța absurdă că vei căpăta ceva . Nu , nu vei căpăta cele cerute . Pentru că nu meriți .
    Vei căpăta de altele . Caută-mă şi le vei primi .
    .

  29. ≡ Lui Dan Voiculescu , cu considerație ≡
    – — –
    Şi din adâncuri s-a ridicat biruitor poporul …
    Şi-a arătat puterea lui cea mare şi a zdrobit clica cea infectă , băseskară şi-ntotdeauna trădătoare .
    Pe udrele excroace , dezmățate , slinoase , obraznice , pungașe .
    Pe ebele ciochiste , analfabete , ridicole şi botoxate ; şi insolente până la prostie , cu aere de beizadele “nobile” de mahala , stupide , imbecile şi ceauşiste în acelaşi timp.
    Pe-acele ioane cutre , kurve , notare şi borfaşe , puse pe acaparat moşii întinse şi pe maimuțărit maniere boiereşti .
    Poporul i-a luat şi azvârlit în noroiul celor şase şi ceva la sută pe toți dușmanii lui cei travestiți , ce mincinos se prezentau a fi “europeni” , occidentali . Veniți din patru zări şi puşi pe luat , nu pe adus ceva .
    Poporul i-a aruncat cât colo pe înveşmântatii-n haine pistruiate , false și băsiste .
    Pe cei în “uniforme” de haini , de burtăverzi pestriți ca viermii .
    Pe derbedeii “populari” abjecți și veninoși ! pe Udre și Tomaci și Prezi .

    Acum şi pentru toate acesta vreau să mulțumesc cuiva .
    Acelui făr`de care toate aceste lucruri ar fi fost şi-ar fi rămas un vis frumos dar imposibil de atins .
    Cuiva care a fost în toți anii aceştia sprijinul nostru cel mai de seamă .
    Cuiva care a stat ca stânca în fața prigoanei sekuriste şi băsiste , făcând aceasta fără frică , senin , cu zâmbetul pe buze . În timp ce alți “viteji” se-ngălbeneau şi se piteau ca viezurii.
    Vreau aşadar să-i mulțumesc lui Dan Voiculescu ,”varanului” nostru cel-de-aur ( cu aripi grațioase , aşa cum s-a mai spus !)
    să fie sănătos şi vesel !
    să ştie că poporul e cu el !

    În schimb , duşmanii şi cei ce se-ndoiesc , să afle : NOI VOM FI PREZENȚI ACOLO.

    ÎN MAREA DUPĂ-AMIAZĂ a și mai marii răfuieli . CELEI DEFINITIVE .

  30. tot ce-i băsist e făcator de rele
    tot ce-i băsist e trădător , sălbatic şi fascist
    tot ce-i băsist să afle : întreg nu va scapa niciunul
    de furia noastră , de răzbunare , de popor .

  31. Este o nedreptate evidenta ceea ce Vi-i se-ntampla in ultima vreme.
    Trebuie informate forurile europene
    Sper ca advocatii iau in calcul plangere la CEDO !

    Cat despre diversiunea lui m. capatana…este jalnica si ma bucur ca Ati luat atitudine.

  32. ADEPȚII MEI ( BĂSIŞTII !) FURĂ ŞI OMOARĂ .

    EU TRAIAN BĂSESCU SUNT IMPERATORUL LOR . ŞI-I APĂR .

    EU ŞI ADEPȚII MEI ( BĂSIŞTII !) NE ÎMBOGĂȚIM . PE VOI ROMÂNII VĂ SĂRĂCIM .

    EU ŞI ADEPȚII MEI ( BĂSIŞTII !) SUNTEM JUPUITORII ROMÂNILOR SI ÎMBUIBĂTORII STRĂINILOR . PE VOI , VĂ FLĂMÂNZIM .

    Aşadar :
    Români , aveți grijă ! Temeți-vă şi nu mai comentați .
    Nu mai cârtiți , că vă omor .
    Este ultimul meu avetisment .
    Ori ca mine , ori vă termin : SUPUNERE SAU MOARTE !

    – –- –

  33. Se şuşoteste peste tot că zilele astea o să vie pe aicea la voi , pe forum şi fi-mea Eba cea analfabetă , cretină , ciochístă şi europarlamentară . Nu va lipsi nici Ioana ( cutră , k….ă , notară şi borfaşe ) .
    Vine şi Udrea , rampandulă şi grofoaică de pleşcoi , cea pe care io am înfundat-o cu miliarde . De euro , nu de surcele !
    Vor să vină şi Bakonsky , (trădar şi delapidator , fraudator nemernic de alegeri , la Paris ) şi Eugen Tomac , fost „preşedinte” criminal şi popular , castrat , de mucava . Tot spion şi sabotor , dar mai de soi : e urkrainean !
    La toți le place pe-aici !
    Toți vor să fie văzuți şi „lăudați” pe forumul acesta !
    Toți se vor îmbulzi !
    Toți vor să facă atmosferă . Mare !

    Ei bine , vor veni ! VOR VENI !

  34. „justiția” lui traian băsescu = securitatea lui ceaușescu .
    „justiția” lui traian băsescu = organizatie subversivă , teroristă .
    „justiția” lui traian băsescu = poliție politică samavolnică .
    „justiția” lui traian băsescu = baza puterii politice a acestui regim .
    „justiția” lui traian băsescu = oficina care bagă nevinovați în închisori , deliberat și programatic .
    „justiția” lui traian băsescu = mecca tuturor criminalilor , delapidatorilor și borfașilor traian-băsiști . Şi salvatoarea lor !
    „justiția” lui traian băsescu = crimă în contra poporului .
    „justiția” lui traian băsescu = genocid

    din decembrie vom face acestei „justiții”socotelile .
    TOATE SOCOTELILE .

  35. Domnia lui băsescu criminal mongol (proxenet şi moşier) a fost o lovitură de stat perpetuă , dată împotriva poporului . Urzită cu sprijinul spionilor şi-al sabotorilor străini , încârdăşiți cu ghiutănştainii aferenți ; ce-au fost cu toții îmbuibați cu zeci de miliarde de euro drept plată trădătoare pentru susținerea fățişă a acestui regim .
    Regim criminal , hitlerist , dușman de om și vânzător de popor.
    Regim drăcesc ce-a jupuit românii , în schimb a înfundat cu aur , cu bani şi cu scumpeturi pe străinii cei nemernici , burțosi şi hoți. Dedimpreună cu plozii lor obezi şi retardați .

    – –

    LIBRTATE , nu borfași străini !
    INDEPENDENȚĂ NAȚIONALĂ , nu ghiutănștaini ! ! !

  36. O POSTARE VECHE DAT LA ORDINEA ZILEI !

    UN REPREZANT AL NOULUI CLANDESTIN DEFENSE SERVICI S-A INTALNIT CU OFITERUL REBEL !

    Cum se pot explica aceste intalniri ce par a avea un caracter de urgenta ?
    Americanii cunosc tensiunea din armata romana. Ei sunt informati ca armata sau cel putin o
    mare parte din ofiterii superiori sunt nemultumiti de preluarea puterii de catre serviciile secrete.
    In cazul in care apare un vid de putere armata se pregateste sa preia franele puterii.
    Noul serviciu american vrand sa controleze situatia tine o legatura activa cu celule ufiterilor rebeli
    si cu sindicatul ofiterilor disponibilizati.
    Iata fragmentul unui material care circula ………………
    “Din surse personale demne de incredere……. Dupa primele zile de manifestatii violente din Piata Univesitatii armata a fost gata sa umple golul de putere si sa ia puterea. 
Ofiterul Alexandru Gheorghe a fost trimis inainte pentru a incerca apele. El a reprezentat un grup larg de ofiter rebeli cu un program politic bine stabilit. Celulele secrete din armata sunt in continua legatura cu militatii disponibilizati. 
Zeci de inalti ofiteri au fost pusi sub o stricta monitorizare, pentru a nu deveni liantul unor manifestari ale politistilor si militarilor nemultumiti de actualele lor conditii de viata. De asemenea, structurile speciale depun toate eforturile pentru a impiedica germenii unei potentiale lovituri de stat paramilitare, folosind diverse metode, de la prelucrarea directa a angajatilor de catre ofiterii de contrainformatii, pana la intimidarea fatisa a acestora. Nemultumirea militarilor si-a gasit refugiu pe internet.
    Utilizatoriii se indeamna unii pe altiii sa fie in prima linie a marilor manifestatii anti Basescu care ar urma ……..
    Robert Horvath jurnalist de investigatii New York Tokyo

  37. O scrisoare pe care o voi trimie in curand

    PRESEDINTELE ROMANIEI
    Palatul Cotroceni,
    Bulevardul Geniului nr. 1-3
    Sector 6 – Bucuresti – Romania,
    Cod postal 060116

    MULT STIMATE PRESEDINTE ALEXANDTRU GHEORGHE
    EXCELENTA
    Va felicit. Perioada nefasta Basescu s-a incheiat.
    Nu stiu daca veti putea rezolva problemele acestei tari dar macar
    sunteti o speranta !
    Robert Horvath cineast SUA

  38. O POSTARE VECHE DAR LA ORDINEA ZILEI !

    CIA :
    traducere libera din engleza
    A INCEPUT REVOLTA ARMATEI ROMANE !

    Un locotenent din Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii a sosit, în uniformă, în mijlocul protestatarilor din Piaţa Universităţii din Capitală si a facut declaratii de sustinere la adresa protestatarilor . Acestia sau ridicat impotriva regimului Basescu ( actualul Presedinte al Romaniei )
    EL DECLARA CA REPREZINTA UN GRUP DE OFITERI DIN ARMATA ROMANA .
    ACEST GRUP MILITAR ESTE IN LEGATURA CU CELULE SECRETE PREGATIND O ACTIUNE ANTI BASESCU MAI MULT DE DOI ANI . IMEDIAT DUPA APARITIA LUI IN BUCURESTI IN ARMATA AU APARUT GRUPURI LARGI DE SUSTINERE PE INTERNET.
    UN GRUP ARE 3.000 DE MEMBRI, ATAT MILITARI ACTIVI CAT SI IN RETRAGERE.
    PERICOLUL TERMINAL PENTRU REGIM AL REPREZINTA ASOCIATIA PENSIONARILOR SI A DISPONIBILIZATILOR MILUTARI. ACESTIA INCEP SA-SI SINCRONIZEZE ACTIUNILE CU CADRELE DIN ARMATA REGULATA.
    PROTESTATARII INCEP SA SE STRANGA IN JURUL BAZELOR MILITARE
    IN SPRIJINUL REVOLTEI MILITARE
    Locotenentul Alexandru Gheorghe a primit sprijin chiar la baza aeriană din Câmpia Turzii. Zeci de manifestantii s-au înfiinţat cu pancarte în faţa unităţii militare, scandând totodată în favoarea ofiţerului protestatar.
    Pe pancarte scrie: „Cinste”, „Ai spălat obrazul armatei, care a tras în noi în decembrie 89”, „Şi nouă ne pasă, domnule locotenent”. „Nu vrem să fie pedepsit. Acţiunea lui e una de onoare”, şi-au explicat protestatarii prezenţa în faţa unităţii militare. „Nu suntem doar doi, ci 22 de milioane”, au conchis aceştia.
    „(Militarii din doua unitati militare din Turda, una de tancuri si alta de antiaeriana, s-au saturat de promisiunile desarte facute de mai marii Ministerului Apararii si au trimis un apel de sustinere a protestului….surse )
    (Aproximativ 3.000 de membri ai Sindicatului Cadrelor Militare in rezerva au protestat marti, 24 ianuarie, in Piata Victoriei si au sustinut un mars pana in fata Televiziunii publice. Sindicalistii, condusi de Mircea Dogaru, au scandat impotriva Guvernului si a presedintelui …Militarii au strigat ” Vrem un presedinte impuscat “.nota autorului )

    Raport CIA:

    Revolta din Egipt seamana perfect cu Revolta romana: Armata va trece de partea cetatenilor !
    Situatia poporului roman este dramatica, la limita supravietuirii. Orice scanteie poate sa aprinda incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scanteia. Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi. Militarii cheama direct la solidaritate in vederea unei noi revolutii si pedepsirea Presedintelui Basescu si a clicii de la putere. Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane. Inca din anii din ‘90, in numele modernizarii Armatei, ceruta de alinierea la exigentele armatelor statelor NATO, au fost desfiintate mari unitati, unitati militare traditionale, categorii intregi de forte ale armatei. Zeci de mii de ofiteri si subofiteri au fost disponibilizati. In paralel, prin decizii de natura „economica”, a fost trecuta la fier vechi o industrie militara ca urmare au fost condamnate la foame alte mii, zeci de mii de specialisti de inalta clasa impreuna cu familiile lor. In 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiteri, subofiteri si militari in termen. In 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numarul acestora se va diminua la 65.000. Au disparut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizarii armatei.

    – in anul 1998: 36.500 ofiteri;
    – la 31.12.2003: 14.252 ofiteri;
    – la 31.12.2009: 11.250 ofiteri;

    Nicio alta institutie fundamentala a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatica transformare in anii de dupa revolutie!

    CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATE SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA.

    Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice. O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit Stabilizarea Romaniei care trebue citit invers. Politica de dezbinare a lui Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona militara le accentueaza. Prezenta militarilor in uniforma chiar in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim.

  39. Secretary Janet Napolitano
 Department of Homeland Security
 U.S. Department of Homeland Security
 Washington, DC 20528
       
    NOTA OFICIALA (fragment) 
        
    ……..Nu demult serviicile secrete si cancelariile occidentale au putut vedea cine este Traian Basescu – un prieten bun si de nadejde al teroristilor……………….. O celula Al QUEDA extrem de periculoasa care pregatea actiuni terioriste , dupa o filare de doi ani de zile a fost chemata la sediul SIE . Dupa o masa inbelsugata ata si zimbete pline de intelegere , fiecarui membru i sa intins o bucata de hartie prin care teroristul promitea ca nu se intoarce in Romania in urmatoarele 15 ani. CONDUCATORUL GRUPULUI ERA UN APROPIAT A LUI BEN LADEN venise dIn Afganistan cu misiunea de a atrage tineri musulmani in a deveni ” suicide bombers ” . EI trebuiau sa fie trimisi in Europa cu scopul de a ucide oameni nevinovati si a creia un nnumar cat mai mare de victime. Liderul celulei era cetatean al ARABIEI SAUDITE avand numele de Musaab Ahmed Mohamed Mujall. Camarazii sai celula se numeau Monir Nabhan, Yousuf Ali Mohamed Al Balushi, Aymen Ahmed Fouad Jadkareem and Asad Abrar Qureshi……. La ordinul special al presedintelui Romaniei Traian Basescu acest protocol al eliberarii este repetat in sute de cazuri. Oparte din teroristi sau banuiti de a fi teroristi se intorc in cateva luni in timp ce altii continua JIHADUL in Liban, Afganistan sau Cecnia. Multi dintre ei devin agenti sau colaboratori ai serviciilor speciale romanesti.

  40. @- Ș E R B A N – :

    Fac abstractie de cele cateva doage lipsa. Am o curiozitate basista: matale cine ti-a dat voie sa vorbesti in numele ‘poporului’? Sau e doar ‘poporul de la Balaceanca’ din salonul unde esti cazat?

  41. Nasol Varane !
    Am vrut sa te felicit pentru publicarea unor postari nefavorabile.
    Dar m-am razgandit.
    Un scurt comentariu despre atacul dela New York ordonat de Naum Ponta
    la adresa persoanei mele a fost cenzurat.
    Cine credeti ca a incercat sa stearga crima?
    Dusmanul de moarte si prietenul la nevoie Traian Basescu,
    Deschideti pentru amanunte
    Robert Horvath Deva Blog

  42. NOAR LA CANTAT PE BASESCU FRANCEZILOR !
    AM VAZUT DOSARUL CRIMINAL BASESCU LA AMBASADA FRANCEZA
    NEW YORK !
    In vara lui 1999, Romania a fost zguduita de scandalul „Filiera arme”, avandu-l ca protagonist pe Shimon Naor, fost viceamiral al Israelului (nascut in Romania, la Galati, la 19.10.1949, cu numele Simen Herscovici), unul dintre cei mai cunoscuti comercianti de arme de la acea data. In calitate de asociat al „Orient Energy Agencies & Services Ltd” din Israel, in primii 10 ani dupa Revolutie, Shimon Naor a vandut arme fabricate in Romania in valoare de peste 800 milioane de dolari, salvand intreprinderi de armament romanesti de la faliment, insa datorita spagilor tot mai mari care i se cereau din partea oficialilor MApN, in schimbul licentelor de export, a decis sa raporteze situatia la Palatul Cotroceni. Gestul i-a fost fatal. Precizam ca impotriva lui Naor in 1999 s-a pornit toata mafia politico-financiara – ajutata de complicii ei din SRI – serviciu care a cheltuit sume masive pentru a-l fila si asculta zi si noapte, in scopul arestarii sale.
    VA URMA SPRE DISPERAREA LUI TRAIAN BASESCU !

  43. @ Dan Voiculescu

    ANTRENORAT

    Oricât s-ar da de tare în dantură ,
    Ori iute de picior şi lung de mână ,
    Tu să-i dai măcar un cap în gură
    Şi un croşeu direct în …Căpăţînă !

  44. ” VOI FACE PUSCARIE , NU-I PROBLEMA
    DAR VOI FI CEL MAI LIBER OM IN ROMANIA ”
    Spunnea
    ofiterul roman Gheorghe Alexandru

    “Locotenentul Alexandru Gheorghe lupta impotriva mafiei din interiorul sistemului. Cu cine? Aduceti-va aminte! In anul 1989, Romania avea in randurile armatei 10.000 de spioni GRU(serviciul de spionaj al armatei sovietice) aflati in slujba URSS. Astazi, acestia conduc MApN. Haideti sa-l sprijinim pe tanarul locotenent care s-a saturat de toate mizeriile pe care cei din conducerea Ministerului Apararii le fac Romaniei. Ne-am saturat de impostori!”

    ROG PE SIMPATIZANTI SI PRIETENI AI OFITERULUI EROU SA POSTEZE
    PE BLOGUL DAN VOICULESCU
    . A SOSIT MOMENTUL ADEVARULUI !

  45. PACEPA SPARGE GHIATA SI VORBESTE DE DAN VOICULESCU !
    Fragment
    Am inchis acum cateva minute telefonul.
    Stiu ca am intrat pe un teritoriu minat. Pacepa este un subiect contraversat.
    Voi incepe cu un adevar care supara.
    Pacepa nu a tradat Romania ci pe Ceausescu. El este si azi o piesa
    de baza a contraspionajului american. Parerea lui este cautata.
    In lejgatura cu cazul spioanei rosii Corina Cretu insa-si presedintele SUA
    Obama a avut cu dansul doua convorbiri telefonice. Cazul are o importanta
    deosebita fiind vorba de o infiltrare la cel mai inalt nivel.

    Robert Horvath : A-ti vazut fotografiile probe ale relatiei sexuale intre Powel
    si Corina Cretu ?
    Pacepa : Am vazut aceleasi fotografii . Exact aceleasi vazute de Presedintele
    Obama care imediat la trimes pe seful CIA la Bucuresti. Acesta a prezentat romanilor nu numai fotografiile ci si probele interceptarilor neautorizate desfasurate pe teritoriul Romaniei. In special convorbiriile intre Corina Cretu si
    Daciana sotia actualului prim ministru Ponta.

    R.H. Povestea cu hacherul este o facatura ?
    Pacepa :Nu a existat nici o legatura prin internet intre Powel si Cretu. Plasarea unor convorbiri este o incercare disperata a rusilor de a prezenta publicului o relatie
    aproape nevinovata. O diversiune marca KGB.

    R.H Noi probe ?
    Agentii nostri au avut numeroase conversatii cu Harold Nicholshon fostul
    sef C.I .A la Bucuresti care a fost racolat de rusi cu sprijinul romanesc.
    Pot spune ca spionajul romanesc a reusit o performanta unica , Nicholshon
    este ofiterul nostru cu cel mai mare grad racolat de o putere straina servind 27 ani de puscarie. Agentura romaneasca lucreaza mana in mana cu rusii.
    Amintesc numai de Mark Sullivan primul secretar al Ambasadei SUA la Bucuresti.
    Incercare de racolare s-a facut prin serviciul secret romanesc si un ofiter KGB pe
    nume Fiodr Bodnari.
    Nicholshon colaboreaza cu noi si noutatile aduse sunt rterminale.

    Cum a-si pemit romanii sa lucreze impotriva SUA ?
    Aceasta intrebare a fost pusa si de seful CIA trimis special de Presedintele Obama
    la Bucuresti

    Ce parere aveti de cazul Voiculescu ?
    Voiculescu este un om talentat. Un bun economist.
    L-am cunoscut personal. Putea sa fie un politician anti sistem cu un program
    economic personal. Noi avem nevoie de stabilitate.
    Si-a facut-o singur. L-ai atentonat se pare pe blogul personal…..
    …………
    VA CONTINUA
    In caz de cezurare
    Robert Horvath Deva Blog

  46. Ma uit si eu cu mirare la antene si vad pe la partid cum dl Constantin isi reinoieste juramintele de iubire fata de Ponta. Eroare maxima, eu nu cred ca Ponta o sa fie candidat in toamna. Am mai dat un mesaj acum vreo doua zile (inainte de chemarea la DNA), acum imi permit sa-l intaresc, dle Voiculescu a venit vremea pentru opozitie, nu exista alta rezolvare la problemele care vor fi din ce in ce mai mari. Nu va mai imbatati cu apa rece …

  47. Judecatoarea Camelia Bogdan care va fi maine in completul aservit, a fost judecatoare la Constanta. Oare nu este si ea un pion in traficul de influenta privind judecarea dosarelor Bercea? A mai judecat si unele dosare ale lui Vantu, pana la urma fiind recuzata din complet deoarece dadea termene cu viteza luminii si se mai si antepronuntase fata de un alt inculpat din dosar. Motivarea admiterii recuzarii, de catre ju. Burlan Elena este foarte pertinenta.De asemenea, CSM a emis in iunie 2014, in lucrarea 10389/2014, Hotararea nr. 508 prin care acesteia i-a fost aprobata, la cerere, detasarea in cadrul organizatiei MONEYVAL, ceva care lupta, in zadar probabil, impotriva spalarii banilor si terorismului.
    Dar ea poate fi si colo, si colo? Si transferata si detasata? Informatiile sant pe internet.
    De asemenea, a mai judecat si dosarul Loteria, prin aceeasi manevra, a aparut subit in complet.
    Judecatorul Mihalcea era anul trecut in mai, judecator la Judecatoria sector 4. Cam repede a sarit la 2 instante, avand in vedere ca pentru aceasta se sustine un examen si nici el, nici Camelia Bogdan, nu apar ca sustinand si promovand un asemenea examen.

  48. Iar in declaratia de avere depusa in 2013, judecatoarea Camelia Bogdan, subit are foarte multe conturi deschise majoritatea in 2012.

  49. Căpățînă asta nu este decât un mafiot, merita sa înfunde pușcăria pentru tot ce a făcut.

  50. Domnule profesor Voiculescu,
    Până la vârsta de peste 70 de ani, pe care am depăţit-o, am reuşit să creez un model de sistem filosofic, matematic-raţionalist, eminamente românesc, prezentat în lucrările mele, deja publicate, ” Modelarea raţionalităţii … şi dincolo de fizică” şi „Genesesdiceae”.
    Ca măsură a valabilităţii lucrărilor mele, afirm că în baza variantei engleze „Modelling rationality … and beyond physics” preluată pe site-ul de internet al University of New Mexico, am fost ales membru de onoare al „The Paradoxist Literary Movement Association” din Phoenix, Arizona şi am fost invitat să prezint comunicarea ştiinţifică „The intangible absolute truth” la „First International Conference on neutrisophy” din SUA în 1-3 dec. 2001.
    Între timp, am reuşit să elaborez lucrările „Un model nonconformist al raţionalităţii”, „Monoteismul – esenţă a moralei naturale” şi „Epistemologie biblică”, toate trei, replici moderne necesare la cele trei „critici” ale ilustrului filosof clasic Immanuel Kant.
    Am făcut toate demersurile posibile către ICR, ba şi către Comisia de cultură a parlamentului României, pentru publicarea lucrărilor mele, dar sub pretextul că ICR nu se ocupă de ştiinţă ca parte a culturii, am fost refuzat, aş spune, cu ostilitate atât în timpul domnului Patapievici cât şi în cel al mai tânărului meu coleg de universitate, Magda şi nu mai vorbesc de noul preşedinte Zamfiroiu, de profesie istoric. (Una din cauzele invocate a fost lipsa de finanţare, deşi am sugerat că aceasta poate fi obţinută din „fonduri europene”.
    Între timp, comitetul pentru acordarea premiului Nobel a acordat în 2011 şi în 2013 premiul respectiv la fizică unor teme derizorii combătute cu argumente ferme în lucrările mele, motiv ce m-a determinat să elaborez lucrarea „Aristotle vs Plato sau Fizică şi metafizică” în care tratez şi demonstrez teme ştiinţifice încă nerezolvate de fizica şi cosmogonia contemporană, fiecare dintre ele aspirante la nominalizarea pentru un Nobel românesc la fizică, cu condiţia să fie făcute cunoscute în mediul ştiinţific contemporan.
    Noul ICR, a invocat aceleaşi motive, adică lipsa de finanţare, absenţa prin lege a ştiinţei din competenţele unui institut numit „cultural”, pentru a refuza propunerea traducerii cel puţin în engleză a cărţii menţionate, tipărirea şi distribuirea gratuită în mediul ştiinţific american şi european către marile biblioteci universitare şi către cele mai cunoscute personalităţi ale fizicii contemporane.
    Apelul meu disperat către dumneavoastră speră să vă determine ca o anume parte din despăgubirile pe care le veţi obţine de la mafiotul mincinos Căpăţână să fie direcţionate către serviciile ICR pentru traducere, tipărire şi mai ales distribuire nominală şi mai ales controlată, de către membrii filialelor ICR din principalele state occidentale.
    P.S. În cazul că ideea mea vă atrage cât de puţin atenţia, vă cer favoarea să mă contactaţi telefonic la 0752145670 şi să-mi solicitaţi să vă trimit atât câteva exemplare din cele două lucrări deja publicate, cât şi „manuscrisul” cu subiectele de noutate în fizică şi cosmogonie (pe care să le supuneţi unei eventuale aprecieri a oamenilor de specialitate).
    Cu speranţa că un om dedicat neamului, poate lua în seamă „nebunia” unuia ca mine, deşi mafia de la cel mai înalt nivel vă face şicane, mă prezint al dvs. prof.Gh.C.Dinulescu-Câmpina.

Comentariile sunt închise.