Cei de la Gandul, care publicau ieri un articol in care reluau acuzatiile aberante din rechizitoriul TELEPATIA – acuzatii preluate fara dovezi si in faza de judecata de GRATIELA CONSTANTIN de la Tribunalul Bucuresti – or fi fost pusi de Adrian, prietenul lui Udrea?
Indiferent de raspuns, ii asigur ca nu sunt intimidat de diversiunile lor si cred ca nici judecatorii de la Curtea de Apel nu se vor lasa intimidati de manevrele lor tipic basiste.

Pentru claritate precizez :

Ce spune articolul din Gandul Cum au stat lucrurile in realitate
Peste trei zile Curtea de Apel Bucureşti reia dezbaterile în dosarul în care Dan Voiculescu este acuzat de fraudarea privatizării Institutului de Chimie Alimentară. Fondatorul PC a anunţat că instanţa urmează să dezbată infracţiunea de spălare de bani pentru care a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Potrivit DNA, operaţiunea de preluare a ICA de către Voiculescu a început încă din anul 1991 şi s-a încheiat în 2004-2005, ultimul element fiind spălarea de bani Cu privire la aceste aspecte nici macar rechizitoriul nu prezinta acuzatii in acest sens, acestea fiind pure speculatii. Peste trei zile, Curtea de Apel va trebui insa sa repare, in primul rand, greseala primei instante care, desi a fost solicitata, nu a judecat prima acuzatie din rechizitoriu. Reamintesc ca, in acest dosar nu exista niciun fel de probe. In lipsa acestora, la pagina 165 din rechizitoriu, procurorii DNA scriu negru pe alb: „Toți cei implicați (…) au acționat în interesul Grivco S.A. din considerente telepatice ori din necunoaștere sau prostie”
Voiculescu este acuzat că a spălat acţiunile obţinute de el în urma privatizării frauduloase a ICA. In opinia procurorilor, actiunile SC ICA SA au fost „spalate” printr-o donatie facuta de la tata la fiice !!!Iar pentru ca infractiunea sa poata exista, acestia sustin ca la momentul donatiei am cunoscut faptul ca actiunile proveneau dintr-o privatizare frauduloasa. Insa, atunci cand am donat titlurile de participare ale SC ICA SA, Parchetul de pe langa ICCJ emisese o rezolutie de neincepere a urmaririi penale la data de 10 iunie 2005 ca rezultat al cercetarilor care au concluzionat ca „nu au fost savarsite infractiuni” in procesul de privatizare al ICA. In mod evident, dupa aceasta data am avut reprezentarea clara a faptului ca, privatizarea ICA se facuse cu respectarea legii, asa cum autoritatile au concluzionat.
DNA şi judecătorul au arătat că privatizarea ICA s-a realizat fraudulos, valoarea acţiunilor fiind de peste 7 milioane euro în timp de Voiculescu a plătit 104.000 euro. Afirmatia nu este corecta intrucat in dosar exista o expertiza contabila dispusa de ICCJ, efectuata de un evaluator judiciar autorizat si independent care a constatat ca metoda de privatizare a ICA a fost corecta, dar si ca pretul a fost stabilit conform legii si procedurilor in vigoare in 2003.In plus, in cazul in care se considera ca metoda de privatizare nu a fost corecta atunci trebuie dispusa o expertiza asupra metodei evaluarii de piata care s-a aplicat, in acea perioada, pentru multe alte companii.
Voiculescu a preluat aceste acţiuni pe care le-a cedat mai departe fiicelor, comiţând astfel infracţiunea de spălare de bani, sustin magistratii. La data incheierii actului de donatie nu a existat niciun element care sa conduca la ideea ca licitatia pentru ICA ar fi fost fraudata. Ancheta penala declansata la data de 13 octombrie 2004, in baza unei Note a Corpului de Control al Ministrului Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale (nota nr. 40166 din 20.08.2004), a fost finalizata la data de 18 mai 2005 si urmata de o REZOLUTIE DE NEINCEPERE A URMARIRII PENALE emisa la data de 10 iunie 2005 – ca rezultat al cercetarilor care au concluzionat ca „nu au fost savarsite infractiuni” in procesul de privatizare ICA.Asadar, la data la care a fost facuta donatia in universalitatea ei (pentru toate bunurile pe care le detineam, nu doar pentru ICA), respectiv la data de 6 iunie 2006, nu a existat niciun indiciu ca actiunile ICA ar fi putut fi obtinute de GRIVCO printr-o fapta ilicita.
Potrivit rechizitoriului preluarea frauduloasă a ICA de către Dan Voiculescu s-a realizat în patru etape infracţionale, susţin anchetatorii DNA şi judecătoarea Graţiela Constantin de la Tribunalul Bucureşti care l-a condamnat pe fondatorul trustului Intact la cinci ani de închisoare:
Faza 1. Preluarea clădirilor ICA şi construcţia unor clădiri noi pe terenul institutului prin asocierea ICA/Grivco şi Crescent într-o societatea nouă, denumită Bioprod. Nu au fost preluate terenurile si cladirile, ci s-a constituit numai un drept de folosinta asupra acestora, care a avut toate aprobarile legale necesare de la institutiile publice implicate.
Voiculescu controla atât Crescent, cât şi Grivco. Imobilele au fost extrem de mult subevaluate. Procurorii spun că preţul plătit a fost de 75 de ori mai mic. Afirmatia este falsa. Cladirile ICA erau cladiri vechi, construite in anii 1930, fapt constatat atat de expertizele DNA, cat si de nota de fundamentare a hotararii de Guvern de transformare a ICA in societate comerciala. In raportul DNA se arata ca aceste cladiri aveau in 2003 un grad de uzura de pana la 90%.
– Faza 2. Preluarea terenurilor de sub clădiri din nou folosind aceeaşi reţetă a subevaluării. Fals ! Nu au fost preluate terenuri si cladiri, ci un pachet de actiuni a carui pret a fost stabilit luandu-se in considerare si datoriile de peste 17 miliarde lei ale ICA la bugetul de stat. Mai mult, chiar expertiza dispusa de DNA stabileste faptul ca la nivelul anului 2003 valoarea activelor ICA (cladiri+teren), FARA a lua in calcul si pasivele, era de 3 milioane de USD.
– Faza 3. Privatizarea ICA realizată cu dedicaţie pentru Grivco şi Dan Voiculescu. Atât în această fază, cât şi în cele de mai sus un rol important l-au avut membrii PC înfiinţat şi condus de Dan Voiculescu, care făceau parte din conducerea ICA. Voiculescu plătind pentru acţiunile societăţii 104.000 euro deşi valoarea lor erau de peste 7 milioane euro. Pachetul de actiuni a fost vandut prin licitatie publica la care putea participa orice investitor interesat, anuntul privind privatizarea ICA fiind facut cu respectarea tuturor regulilor de publicitate.Cat despre asa-zisa influenta, considerata a fi infractiune principala, nu am fost judecat de Tribunalul Bucuresti, motivarea judecatoarei Gratiela Constantin nefacand nicio referire daca sunt sau nu vinovat pentru aceasta infractiune : (“In temeiul disp. art.11 pct. 2 lit. b raportat la art. 10 lit. g din CPP inceteaza procesul penal pornit impotriva incupatului V.D. pentru infractiunea prevazuta de art. 13 din Legea 78/2000 cu aplicarea art.41 alin.2 din CP, constatand implinit termenul de prescriptie speciala prevazut de art. 124 din CP rap la art. 122 din Cp” – Sentinta penala nr. 701/26.09.2013, p.470). Asta, in pofida faptului ca, in cursul procesului de la Tribunalul Bucuresti, am solicitat, iar instanta a admis, continuarea procesului penal pentru aceasta infractiune.
-Faza 4. Dan Voiculescu împrumută după privatizare ICA şi devine acţionar majoritar. Institutul ICA avea de platit peste 17 miliarde de lei vechi datorii la stat. GRIVCO nu avea bani, Institutul ICA nu avea fonduri nici de salarii iar singura solutie solutie pentru a-si putea plati datoriile a fost sa-i dau acel imprumut. Ulterior, intrucat ICA nu a putut restitui suma de bani, aceasta s-a constituit in aport la capitalul societatii. Ca urmare, activitatea de cercetare la ICA continua si astazi. ICA este singurul Institut de Cercetare din Romania cu capital privat in domeniul sau de activitate. (Faza in care nu s-a realizat nimic ilegal)
După acest episod el a transmis acţiunile ICA fiicelor sale. Din considerente personale, la data de 6 iunie 2006, am donat toate bunurile, mobile si imobile, pe care le detineam la acel moment – deci nu doar ICA – fiicelor mele, in proprietatea mea ramanand numai un apartament.Donatia a fost anuntata public printr-o conferinta, a fost comunicata opiniei publice si inregistrata la notariat. Asadar, in niciun caz ascunsa sau disimulata.
În acest fel, spun procurorii, Dan Voiculescu a spălat acţiunile ICA deoarece ele au ajuns la el prin acţiuni ilegale de diminuare a valorii despre care Voiculescu avea cunoştinţă. Atunci cand fac referire la o asa-zisa infractiune de spalare de bani, atat procurorii cat si judecatorii ignora solutiile date anterior. Repet! la data incheierii actului de donatie nu a existat niciun element care sa conduca la ideea ca licitatia ar fi fost fraudata. In plus, actul de donatie a fost incheiat la un an dupa emiterea solutiei de neincepere a urmaririi penale, respectiv pe data de 6 iunie 2006.

In consecinta, in iunie 2006 aveam confirmarea faptului ca actiunile ICA fusesera dobandite in mod legal.

 ** Ma limitez la a comenta afirmatiile din cuprinsul articolului fara a intra insa in critica hotararii judecatoresti care face obiectul motivelor mele de apel care pot fi consultate aici

 

75 COMENTARII

  1. COABITAREA BASESCU -PONTA MERGE CA UNSA – L-ATI FACUT PE PONTA PRIM-MINISTRU ,DOMNULE VOICULESCU – ACUM ,VETI AJUNGE LA PUSCARIE – A MERITAT?

  2. IN APARAREA VARANULUI !

    Domnule Voiculescu
    O dau pe mai bune. Toate dosarele sunt o facatura.
    Nu Basescu o sa va bage la bulau.
    Va-ti facut-o singur. V-ati ridicat impotriva occidentului.
    V-ati ridicat…..
    Dar cel mai grav a-ti facut pipi impotriva vantului.
    El nu mai bate dela rasarit.
    Grav mai ales cand purtati pantaloni de vara.

    Victor Ponta a fost creiatia dumneavoastra si acum pariati pe el.

    Americanii stiu.
    Ei stiu si numarul dumneavoastra de la pantofi.
    Rusii au toate probele ( inclusiv video si audio ) ale „sinuciderii ”
    tanarului procuror Panait.
    Ei nu pot accepta un presedinte santajat si santajabil la doi pasi de Ucraina.

    O s-o dau pe mai bune.
    Aveti o singura sansa,
    Una singura
    L-ati creiat pe Ponta si acum este momentul …..

    Sunt pentru dreptate. Dar nu acuma si oricum.
    Din New York ,dela distanta lucrurile se vad mai bine…..

  3. CINEASTUL IN APARAREA VARANULUI !

    Sunteti naiv sau faceti pe naivul. Crede-ti ca ve-ti scapa postand argumente
    pe blog. Jocuriile sunt de mult facu-te.
    Nu Basescu este vinovat ci serviciile care a-l controleaza.
    Ele controleaza totul.
    Dece sunteti a-ti devenit dusmanul lor ?
    Stiti prea multe.

  4. BOMBA BOMBELOR !

    ROBERT HORVATH I-A LUAT UN INTERVIU IN PUSCARIE
    CELUI MAI IMPORTANT TRAFICANT DE ARME DIN ISTORIE,

    EL VORBESTE DESCHIS DESPRE RELATIILE CU TRAIAN BASESCU

    ANUNT DEOSEBIT DE IMPORTANT DESPRE ULTIMELE ZILE IN LIBERTATA A SEFULUI UNEI ORGANIZATII CRIMINALE ACTONAND IN USA,

    TRAIAN BASESCU

    Domnule Dan Voiculescu.
    
Trimit o veste buna. Americanii sau hotarat insfarsit sa terrnine cu mafia armamentului condus de Basescu. Am primit din surse confidentiale documente clare in aceasta privinta.
    Voi posta pe blogul meu un articol cu intradevar senzational. ROBERT HORVATH -DEVA BLOG

    Am intentia sa trimit acest articol intregii prese romanesti ca si principalelor agentii internationale de stiri
    .In calitate de corespondent al statilor de TV si a presei japoneze am intentia sa scriu corespondente speciale in legatura cu scandalul armamentului.
    Sotia mea Kiyoko este in Japonia pentru a discuta cu NHK proiectul unui film documentar intitulat
    FRATII DE ARME dedicat relatiei Basescu – Bout.
    In cadrul proiectului se intrevede un interviu cu Bout
    .Acesta a acceptat in principiu propunerea si este hotarat sa joace ultima carte pe care o are la dispozitie,
    Cartea Basecu.
    Desvaluind relatiile apropiate cu acesta el anunta indirect ca va deschide gura si va spune multe despre altii. Acest lucru se potriveste cu intentia administratiei Obama care doreste un ” clean” CIA.
    Scriu toate acestea de a da prioritate dumneavoatra si Antenei 3.
    In cazul in care sunteti interesat va rog sa ma contactati de urgenta Urmaresc cu postariile dumneavoatra.
    Va doresc mult succes.
Robert Horvath ziarist USA

  5. SECURITATEA SI NUMAI EA ……
    CITITI CU ATENTIE SI SPER CU CONSIDERATIE…..

    APEL CATRE SECURITATE !
    Nu am nici-o simpatie pentru aceasta organizatie ci dimpotriva. Am scapat de infernala ancheta securitatii dupa un an jumatede ancheta fiind invinuit de inalta tradare. pentru transmiterea in occident a unui material filmat despre Ceausescu. Imediat dupa terminarea facultatii am fost trimis sa fac un film la Scornicesti . In sat a avut loc o nunta unde unde Ceausescu a vorbit in fata unor tovatasi despre …..o bomba atomica. Am scapat cu viata printr-o scrisoare adresata de Presedintele SUA. Carter.
    In ancheta ( securitatea era divizata din 1977 ) am cunoscut ” securisti buni ” care au incercat sa-mi salveze viata ” si cei rai ” care se pregateu sa-mi puna streangul pe gat. Cu alte cuvinte am cunoscut securitatea pe pielea mea atat la figurat cat mai ales la propriu.
    Cu toate acestea ma simt moral obligat sa spun doua mari adevaruri. fara de care socitatea romaneasca nu poate merge inainte,
    – Securitatea a reusit sa cuprinda cu anumite exceptii elita societatii romanesti. Fiecare valoare a cestei tari a avut intr-un fel sau altu relatii cu securitata. Acest lucru sa intamplat atat in Germania lui Hitler sau Rusia lui Stalin.
    – Securitatea a fost elementul hotarator in caderea si lichidarea lui Ceausescu.
    In aceste zile asistam istoria se repeta, Basescu ca si Ceausescu a declarat razboi
    poporului roman. Asistam la o atmosfera prerevolutionara asemanatoare cu cea din …1989.
    In serviciile romanesti se gasesc oameni de tote felurile….Gasim patroti si oportunisti, oameni tineri care nu au cunoscut comunismul alaturi de ” vechea garda care are sansa de a-si sterge pacatele.
    Cunosc de la sursa faptul ca ” securistii ” sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt lasati sa-si faca datoria devenind un fel de garda pretoriana a clicii Basescu.
    In concluzie ma adresez fiecarui om de bine din servicille romanesti sa arate demnitate si sa se alature poporului mereu jignit si acum infometat, exact ca in 1989. Dumnezeu sa va ajuta sa gasiti calea cea dreapta .Cetateni acestei tari va vor intinde mainile si copii vostrii vor fi mandrii de voi !

    Robert Horvath DEVA
    CINEAST – New York

  6. AMENINTARI VECHI DAR EXTREM DE ACTUALE !

    PE CAND ERAM REDACTOR SEF LA EXPLOZIV NEWS AM PUBLICAT……

    BASESCU DECLANSEAZA RAZBOIUL PE FATA IMPOTRIVA JURNALISTILOR .
    
Postez mai jos, din site-ul Exploziv News, o informatie care ar trebui sa-i puna pe ganduri pe toti jurnalistii din Romania.
    Reprezentantii oficiali ai Presedintelui si nu numai ei, ci si oameni de afaceri, in numele acestora, au amenintat cu represalii un ziarist de investigatii. Va rog sa cititi detaliile de mai jos.
     
MAFIA S-A GANSTERIZAT: SEFUL DEPARTAMENTULUI SECURITATII NATIONALE A LUI TRAIAN BASESCU AMENINTA PRESA CU ARESTARI, IAR INTERLOPII LUI UDREA DE LA NIRO GRUP PROMIT REPRESALII IMPOTRIVA JURNALISTILOR!

    Seria dezvaluirilor despre gangsterii dictaturii basesciene au dat roade, iar ceea ce vom prezenta mai jos reflecta fara dubii faptul ca prezentarea de dovezi impotriva mafiotilor portocalii a zdruncinat cloaca de la Cotroceni!
    Dupa amenintarile si incercarea de intimidare a conducerii Exploziv-News de catre iranianul complice al sefului statului in contrabanda cu armament, ieri atacurile furibunde ale infractorilor s-au intetit. Astfel, la ora 14.02, pe telefonul redactiei (0763.132.955) a fost primit un apel de la numarul de telefon +4031.403.93.87, iar persoana care a apelat de la acest numar s-a recomandat a fi un oarecare “BADEA, de la biroul de presa al Niro Grup”. El a atentionat jurnalistii Exploziv-News “sa aiba grija ce scriu despre doamna Udrea, pentru ca Nutu Camataru tocmai a iesit din inchisoare”. Il asiguram public pe numitul Badea ca nu ne intereseaza, si cu atat mai putin nu ne sperie, interlopii „doamnei Udrea” si vom continua seria dezvaluirilor referitoare la trecutul sau de informatoare a lui Trutulescu!
    Tot ieri, pe site-ul ziarului Exploziv-News, de la adresa de mail pe care o puteti viziona in foto-copiile de mai jos, un oarecare Daniel Andrei Moldoveanu ameninta ca, daca se mai scrie ceva impotriva lui Basescu, urmeaza arestarea jurnalistului „fara mandat”, pe motiv de „incalcare a sigurantei nationale”. Si tot ieri, corespondentul nostru de la Washington, jurnalistul si cineastul Robert Horvath, a primit si el un telefon de amenintare (pe care colegul nostru l-a inregistrat) de la o persoana care s-a recomandat a fi de la Administratia Prezidentiala si care, textual, a spus: „Iti bagam pamant in gura, tie si lui Badin (n.r. este vorba despre Andrei Badin, de la Jurnalul National si Antena 3)”. Revenind la persoana care a amenintat cu „arestari” de tip kaghebist jurnalistii neobedienti puterii de la Cotroceni, specificam ca el este chiar seful DSN din cadrul Administratiei Prezidentiale, care a avut tupeul de a ne trimite amenintarea de pe serverul institutiei in cauza. Il atentionam pe pupincuristul lui Basescu ca, pana sa se foloseasca el si comandantul sau suprem, de rigorile legii sigurantei nationale, Daniel Andrei Moldoveanu a savarsit, prin comentariul amenintator adresat Exploziv-News, urmatoarele infractiuni de DREPT COMUN pentru care i-am si trantit o plangere penala la Parchet: 1) Amenintare – art. 193. C.P.; 2) Abuzul in serviciu in forma ca lificata – Art. 2481; 3) Abuzul in serviciu prin ingradirea unor drepturi – Art. 247; 4) Santajul – Art. 194; 5) Lipsirea de libertate in mod ilegal, in cazul in care fapta este savarsita prin simularea de CALITATI OFICIALE – Art. 189! Ca sa nu mai vorbim despre modul flagrant in care gansterii de la Cotroceni incalca articolul 30 din Constitutia Romaniei, cu o violenta desantata indreptata impotriva ziaristilor demna nu de mentalitatea lui Ceausescu, ci de cea a lui Hitler! Iata si probele:
DESCHIDETI  EXLOZIV NEWS 
    Daniel Andrei Moldoveanu ([email protected]) 09.06.2010 ; 13:01:02
Aveti mare grija….
Doamna Fica,va informez oficial ca deja mergeti mult prea departe cu minciunile
la adresa presedintelui Romaniei.Va avertizez ca,in conditiile in care veti continua,
legile privind siguranta nationala permit arestarea dumneavoastra fara a fi nevoie de mandat din partea unui judecator.Va multumesc!
    Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA

  7. BASESCU IN FUNDUL GOL MANCAT DE SOBOLANI LA NEW YORK 
MANEUA CUCERESTE AMERICA

    Basescu gasit in fundul gol si mancat de sobolani in fata galeriei ICR din New York. Deasupra trupului sau alcolizat vegheaza doua postere care anunta spectacolul de manele ” O TIGANCA IN COPAC”sau pe americaneste „A GIPSY IN THE TREE”.
    Nu este o gluma,ci noul export cultural de la Bucuresti.
    Cladirea de 16 etaje a statului roman (sediul Misiunii la ONU,Consulatul Romaniei,ICR) nu are in schema nici un om de serviciu.(si chiar daca ar exista ,el ar avea un grad prea mare pentru a se ocupa de curatenie) Gunoiul si resturile alimentare atrag sobolanii.Ei se misca nestingheriti in timpul zilei, pe trotuarul din fata institutilor nationale. Noaptea ei ataca diplomatii care se intorc acasa de la sediul ONU, aflat in coltul strazii.
    Din bugetul de aproape jumatate milion de dolari al ICR, nu sau gasit bani pentru a cumpara o matura si un faras. Pentru ca majoritatea diplomatilor,ofiterilor acoperiti si a reprezentantilor culturali gatesc si pastreaza alimentele in camere, cladirea statului roman a devenit un grav focar de infectie.

    Amenda data de primarie este de 1000$ pe zi. Cand se vor termina banii publici ,cladirea va fi preluata de statul american.Deci ce nu au reusit fortele de ordine (politie,FBI), Departamentul de Stat, Anti Defamation League, comunitatea romaneasca, reuseste asa numitul Rat Patrol.

    Cartierul va fi dezinfectat iar sobolanii vor fi trimisi acasa.


    DOCUMENTELE PRIMARIEI STAU LA DISPOZITIA ORICARUI ZIAR SAU BLOG CARE VREA SA LE PUBLICE. CONTACTATI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  8. O STIRE CARE A FOST ASCUNSA ROMANILOR

    STERGETI SI BANATI CU CURAJ !
    BASESCU PENTRU ETERNITATE !

    500 AGENTI ROMANI TRIMISI DE BASESCU LUPTA IMPOTRIVA REBELILOR CNN: 5 MERCENARI ROMANI LUATI PRIZONIERI
    -Marc Ginsburg, former U.S. ambassador to Morocco told CNN: ‘First and foremost he (Gaddafi) has security support from Sudan and Pakistan and his intelligence advisers have received significant intelligence support from former KGB officials who were part of the Eastern Bloc countries such as Bulgaria, Romania.
    Libyan leader Muammar Gaddafi is using mercenaries from Romania to attack rebels in Tripoli , claims Arab newspaper Ashark al-Awsat, quoted by Jerusalem Post.
    According to Michel Koutouzis, a leading criminologist whose French-registered consulting company does research for EU and UN institutions, as many as 500 Romanian mercenaries and agents have also joined the colonel’s ranks.
    Robert Horvath for Nipon Press

  9. Domnule Voiculescu
    Indraznesc sa va propun un pariu.
    Dumneavoastra mergeti pe mana lui Ponta
    Eu pariez pe Iohannis.

    PONTA NU POATE FI PRESEDINTE FIIND ANCHETAT
    DE INTERPOL

    Nota oficiala
    Guvernul Romaniei
    In atentia primului ministru
    Victor Ponta

    PRIM MINISTRU AL ROMANIEI
    VICTOR PONTA
    Ma numesc Robert Horvath Deva. Sunt cetatean roman….deasemenea american si prin
    casatorie rezident permanent al Imperiului Nipon. Sunt printre putinii artisti plecati din Romania
    care si-au facut nume si cariera in occident. Sunt absolvent IATC Bucuresti -Cinematografie.
    Am ajuns in SUA direct din ancheta securitatii
    si am scapat cu viata datorita unei scrisori ai presedintelui Carter catre Ceausecu . Am fost acuzat
    pe drept de trimiterea unui material filmat catre vest in care dictatorul vorbea despre bomba atomica
    romaneasca.
    Sunt deasemenea jurnalist de investigatie reprezentand telleviziunea si media japoneza la New York
    Scriu aceste randuri pentru a va anunta ca sunteti dat in judecata in SUA .
    Circumstantele cazului sunt deosebit de agravante. Voi incepe datorita gravitatii iesite din comun
    cu ele.
    VA ACUZ CU PROBE DE CRIMA
    NIPON PRESS fragment
    „Jurnalistul de investigaţii Robert Horvath se adresează secretarului general al Serviciului Interpol, Ronald K. Noble, în cazul primului-ministru român, Victor Ponta, învinuit de crimă împotriva procurorului Panait – caz muşamalizat de autorităţile române. În dimineaţa zilei de marţi, 6 august, ziaristul a avut o audienţă la sediul Interpol, din New York, prezentînd probele deţinute: 1) Proba video; 2) Proba audio, în timp real; 3) 27 de interceptări telefonice; 4) Cererea de redeschidere a Dosarului Panait, făcută de Monica Macovei; 5) Scrisoarea adresată comisarului european pe probleme de Justiţie, Viviane Reding, pe marginea controversatului Dosar 117/P/2002.
    Ziarul german «Frankfurter Allgemeine Zeitung» a afirmat că Victor Ponta este principalul suspect în cazul morţii lui Panait. În 10 aprilie 2002, tînărul procuror, în vîrstă de doar 29 de ani, a mai apucat să spună mătuşii lui: «E Ponta! Cîinele Ponta m-a ucis!»“.
    Dece l-ati ucis cu sange rece pe colegul procuror Panait ? Stia prea multe ?

  10. IN ATENTIA DOMNULUI DAN VOICULESCU

    DECE DREPTATE NUMAI PENTRU DUMNEAVOASTRA ?
    POATE SE POTRIVESTE SI PENTRU MINE !!!!!!!!!!

    DECE PONTA NU POATE FI PRESEDINTE ?

    L-A BAGAT IN SPITALUL DE URGENTA PE CINEASTUL AMERICAN
    ROBERT HORVATH

    CINEASTUL AMERICAN ROBERT HORVATH DEVA CERE PROTECTIA FBI !
    SI DA IN JUDECATA SIE SI CONSULATUL ROMANIEI NEW YORK

    AMBASADA ROMANIEI IN SUA

    Ambasador Iulian BUGA

    Stimate domn
    A-si fi dorit sa incep cu cateva randuri de bine venit si de succes.
    Spre suprinderea mea ,orice incercare de a discuta cazul meu cu dumneavoastra sau orce persoana oficla s-a bucurat de refuz.
    Ma numesc Robert Horvath Deva. Sunt de meserie cineast , absolvent al IATC
    Bucuresti. Am ajuns in SUA direct din ancheta securitatii. Fiind invinuit de transmiterea unui material filmat catre occident in care Ceausescu vorbea de bomba atomica ,am scapat cu viata datorita unei scrisori a presedintelui american Carter.
    Ca artist reprezint Romania

    Ca jurnalist reprezint alaturi de sotia mea televiziunea japoneza la New York.
    Sunt cetatean american si roman si prin casatorie cetatean japonez.

    ATAC CRIMINAL IMPOTRIVA CINEASTULUI AMERICAN ROBERT HORVATH LA NEW YORK, INFAPTUIT DE AGENTII SIE !

    La prima vedere acest titlu pare o licienta jurnalistica sau o uriasa exagerare.
    Pentru a va dovedi contrariul va trimet o fotografie facuta la Belevue Hospital
    la sectia de traume , unde am fost transportat de o ambulanta, dupa pierderea constiintei, intr-o stare extrem de grava.
    DESCHIDETI
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG.
    ( numai fotografia face obiectul aceste note oficiale)
    Atacul agentilor SIE in civil a avut loc pe teritoriul american in fata Consulatului
    Romaniei continuind la colt de strada ,in apropierea sediului ONU.
    El a fost cordonat din interiorul cladirii diplomatice de ministrul de externe Titus Corlatean la ordinul primului ministru Ponta.
    ( In procesul ce urmeaza voi aduce probe in aceasta directie )
    Ordinul a sunat clar. RH trebuie impiedicat cu orce pret sa participe la intalnirea
    cu ministrul de externe cu orice pret si cu orice risc.
    Intradevar conducatorii dela Bucuresti si-au luat un risc urias ,atacand un cetatean american , un jurnalist american, aflat in exercitiul functiunii……pe teritoriul american. Acest atac fara precedent a fost videografiat de mine
    pana la pierderea constintei. Materialul filmat reprezinta o proba imposibil de contestat.
    Acest material vizual
    in care sunt lovit cu picioarele timp ce eram trantit la pamant, a uimit prin brutalitate, autoritatile americane judiciare si de investigatie.
    Am contactat in acest caz si s-au deschis anchete : Departamentul de Stat ( Romanian Desk ), FBI, Ministerul de Justitie SUA, etc etc.
    Asigur pe cei interesati ca cazul a ajuns la cel mai inalt nivel al administratiei Obama, punand bazele unui scandal international si diplomatic fara precedent.
    Anchetele se apropie de sfarsit.
    Urmeaza in consecinta actiuni legale…..la New York, Bucuresti si Strasbourg
    Mentionez ca am purtat doua ……..PRESS care a-mi pemit sa filmez oriunde pe
    teritoriul alerican cu exceptia Casei Albe si a bazelor militare.

    ANCHETA FBI
    Imediat dupa iesirea din spital in carje m-am deplasat la sediul FBI New York
    cerand anchetarea cazului. „Un cetatean american este batut bestial de agentii unui serivici secret strain.”

    MOTIVUL ASALTULUI

    CRIMA PONTA…..CAZUL PANAIT
    Anchetez acest caz impreuna cu Karl-Peter Schwarz dela „Frankfurter Allgemeine Zeitung”,
    Am anuntat in prealabil intr-o nota oficiala Ambasada Romanieui ca vreau sa prezint noi dovezi in public despre acest caz si vreau sa le prezint public la
    Consulatul Roman din New York cerand sa mi se asigure participarea, avand calitatea oficiala de ziarist si cetatean roman.

    „M-am adresart secretarului general al Serviciului Interpol, Ronald K. Noble, în cazul primului-ministru român, Victor Ponta, învinuit de crimă împotriva procurorului Panait – caz muşamalizat de autorităţile române. 1) ………. confidetial 2) Proba audio, în timp real; 3) 27 de interceptări telefonice; 4) Cererea de redeschidere a Dosarului Panait, făcută de Monica Macovei; 5) Scrisoarea adresată comisarului european pe probleme de Justiţie, Viviane Reding, pe marginea controversatului Dosar 117/P/2002.
    Ziarul german «Frankfurter Allgemeine Zeitung» a afirmat că Victor Ponta este principalul suspect în cazul morţii lui Panait. În 10 aprilie 2002, tînărul procuror, în vîrstă de doar 29 de ani, a mai apucat să spună mătuşii lui: «E Ponta! Cîinele Ponta m-a ucis!»“.

    ROBERT HORVATH CERE PROTECTIA FBI -ULUI
    Scrisoarea in care cer protectia serviciului de investigatie american va sta la
    dispozitie. Deasemenea raspunsul si sugestia de a contacta de maxima urgenta
    Cyrus R. Vance,
    District Attorney of New York County

    Comfirmati primirea……..

  11. Domnule profesor ,
    Cele urzite şi puse în execuție de către regimul fascist şi băsist în contra domniei voastre sunt acte de crimă politică . Crimă înveşmântată mincinos în haine de justiție pestriță , calpă , tâlhară şi dezgustătoare.
    „justiție” de sekuritate băsekară . de brigandaj gestapovist
    aici nu încape de „argumente” domnule profesor.

    Spun asta pentru că băsescu vrea să ucidă şi copilul din leagăn dacă acesta nu vrea să-l iubească şi să i se supună ca un câine.
    Românii ştiu că nu ați avut niciodată sentimente şi atitudini „frățeşti” , prietenoase şi drăgălaşe față de numitul băsescu traian ( criminal de stat , caiafă şi moşier ) .Şi acest lucru a fost întotdeauna explicit şi la vedere.
    Ba , mai mult decât atât : ați fost singurul politician român care i s-a opus pe drepte . Când spun „opus” mă refer la noțiunea proprie , nu la mascarăzi de politicieni de doi bani . Politicieni ce îşi doresc ardent iubiri de ghiutănştaini ; sperând turbat să-i ia locul lui băsescu la aceasi soi de înfrățiri.
    în acest sens cele ce vi se întâmplă nu au nicio legătură cu legea .
    au însă legătură cu crima politică .
    Cu represiunea sălbatică a unui regim dement ce îşi trăieste ultimile zile şi ultimile tăvăleli pe ultima treaptă a decăderii şi a trădării . A urii şi a duşmăniei de om şi de popor.
    acest regim va fi zdrobit . de către noi , poporul .
    cu voia sau fără de voia politicienilor pe care i-am ales şi-n care cu naivitate am investit speranțe .
    Şi care ne-au vândut şi ne-au trădat în vara referendumului . Bolborosind scuze fățarnice trase parcă la șapirograf din discursurile sekuristo-băsekare . Din „repertorii” de pacepe , de iude , de trădari.

    … şi vă doresc numai bine domnule Profesor.
    cu aceeaşi considerație . eu , Şerban.

  12. DOMNULE VOICULESCU V-AM SFATUIT DE BINE
    MA-TI ASCULTAT !

    ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK Says:
    februarie 4th, 2011 at 8:34 pm

    Domnule Voiculescu
    Basescu joaca ultima carte si o joaca bine. A bagat frica in toti si nimeni nu mai misca in front. Dumneavoastra aveti toate calitatile posibile dar din pacate sunteti santajabil. Am informatii precise ca numai a amanat arestarea dumneavoastra. Daca nu jucati tare….direct si frontal sunteti ca si pierdut.
    Wikileaks care a desvaluit transportul de 100.000 de arme AK-47 poate fi inceputul unor anchete asupra unora din stalpii acestui regim …..mafia armamentului. Efortul meu de la New York se dovedeste terminal pentru regim.
    Denunturile mele au dus deocamdata la chemarea ca martor al lui Basescu in procesul celui mai mare traficant de arme din istorie Victor Bout. Acest proces are loc in Septembrie. El nu poate avea loc fara Basescu din simplul motiv ca armele care apar in actul de acuzare sunt arme produse de statul roman si conform legilor exporturile de arme poarta semnatura presedintelui. Denuntul meu adresat catre U.S. District Judge Shira Scheindlin da roade.
    Bout poate poate fi condamnat de la 25 de ani inchisoare pana la inchisoare pe viata. Basescu din martor va deveni automat inculpat si sa speram ca va fi trimes catre scaunul electric. Rachetele sol aer promise ucrainianului au ajuns pe campurile de lupta din Afganistan, Irak si Columbia doborand helicoptere US ucigand zeci de soldati si piloti americani. Am facut denuntul in calitate de cetatean american si ziarist specializat in terorism si transport ilegal de arme.
    Concluzie : aveti toate cartile in mana si avantajul momentului. Sau atacati frontal sau totul este pierdut nu numai pentru dumneavoastra si si cei care si-au sperantele in dumneavoastra.

    NICI ACUM NU ESTE TARZIU …..POATE.

  13. DENUNTUL IMPOTRIVA BASESCU ,
    KOVESI A RAMAS FARA REZULTAT IN ROMANIA !

    DAR NU SI IN SUA !

    AMBASADA SUA PREGATESTE ACTELE DE EXTRADARE
    CARE VA INTRA IN FUNCTIUNE IMEDIAT DUPA TERMINAREA MANDATULUI PRESEDINTELUI !

    Către
    DIRECŢIA DE INVESTIGARE A INFRACŢIUNILOR DE CRIMINALITATE ŞI TERORISM, Structura Centrală, Bd. Libertăţii nr. 12 -14, Sector 5, Bucureşti.
    În atenţia procurorului şef al DIICOT, şi a procurorului-şef al Serviciului de Combatere a Infracţiunilor de Terorism şi a celor contra Siguranţei Statului,
    Subsemnatul Robert Horvath de profesie jurnalist, specializare investigaţii militare, funcţia: editor sef al ziarului EXPLOZIV-NEWS, având în vedere că: 1. DIICOT, prin departamentul specializat S.C.I.T.S.S., este singura structură din Ministerul Public cu competenţe în cercetarea penală a infracţiunilor care aduc atingere siguranţei statului şi a celor de terorism, 2. Ca cetăţean român si american trebuie să respect art.2 din Legea Siguranţei Naţionale (care prevede că “cetăţenii români, ca expresie a fidelităţii lor faţă de ţară, au îndatorirea morală de a contribui la realizarea siguranţei statului” – şi, ca urmare, sunt obligată prin legea organică să sesizez organele de cercetare penală cu privire la persoane şi fapte care aduc atingere securităţii statale), 3. Prin natura meseriei subsemnatei am strâns dovezi despre un grup terorist româno-iranian., specializat în contrabandă internaţională cu tehnică de luptă, iar nedivulgarea numelor şi a faptelor acestuia m-ar face pasibilă de încălcarea Codului Penal al României, prin infracţiunile de tăinuire şi favorizare a infractorului, formulez – conform dispoziţiile art.222 Cod procedură Penală, a dispoziţiile art. 246, 247, 248, 248 ind.1 din Codul penal, precum şi pe jurisprudenţa în materie, mai ales in conformitate cu legea 535/2004 – următorul
    DENUNŢ PENAL
    împotriva numiţilor:
    1. BĂSESCU Traian, în prezent preşedinte al Republicii România, cu domiciliul ales în Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6, Bucuresti, pentru: I) infracţiunile prevăzute în Legea Siguranţei Naţionale 51/1991, prin încalcarea Art.3, literele: k) – “sustragerea de armament, muniţie, materii explozive sau radioactive, toxice sau biologice din unităţile autorizate sa le detina, contrabanda cu acestea, producerea, detinerea, instrainarea, transportul sau folosirea lor in alte conditii decit cele prevazute de lege”; l) – “initierea sau constituirea de organizatii sau grupari ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a acestora, in scopul desfasurarii vreuneia din activitatile enumerate la lit. a) – k), precum si desfasurarea in secret de asemenea activitati de catre organizatii sau grupari constituite potrivit legii”; i) – “initierea sau sprijinirea in orice mod a oricaror activitati al caror scop il constituie savirsirea de acte teroriste”; j) – „atentatele contra unei colectivitati, savirsite prin orice mijloace”; II) Infractiunile de: conducere a unei entitati teroriste (art.35, alin.1. din legea 535/2004), asocierea în scopul săvârşirii de acte de terorism si sprijinirea unei astfel de asocieri art.35, alin.2. din legea 535/2004
    2. KOVESI Laura Codruţa, în prezent Procuror General al României, cu domiciliul de corespondenţă în Bd. Libertăţii nr. 12 -14, Sector 5, Bucureşti, pentru infracţiunea de favorizare a infractorului – Art.264 alin.1,C.P şi infracţiunea de abuz în serviciu în formă calificată – Art. 248(1), C.P.
    3.
    4. ASGARI Mehrab, cetăţean iranian, patron al companiei aeriene MIRAVIA, pentru infracţiunile de: spălare de bani (în România, în vederea finanţării unei lovituri de stat la Teheran) -Art.269 C.P.; încălcarea art.35, alin.2. din legea 535/2004, şi a art. 3, lit.k din legea 51/1991; ameninţare – Art.193 C.P.
    5. COLDEA Florian, în prezent adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, cu domiciliul ales în Bulevardul Libertăţii nr. 14 D, Bucureşti, pentru încălcarea literei l) a Art.3 din L.51; infracţiunea de favorizare a infractorului – Art.264 alin.1, C.P
    6. ŢOCU Vasile, fost comandant adjunct al Aeroportului Otopeni, pentru complicitate la contrabandă cu armament şi aderare la grup terorist organizat
    7. CAZACU Aurel, fost director general ROMARM, pentru aceleaşi infracţiuni săvârşite de Ţocu V., dar şi pentru deturnare de fonduri din arsenalul Armatei

    Pentru susţinerea faptică a denunţului penal, înţeleg să pun la dispoziţia DIICOT toate probele incriminatorii pentru făptuitorii cuprinşi în prezentul denunţ – însemnând documente, înregistrări video şi audio, fotografii, declaraţii de martori. Cer de asemenea, fiind vorba despre infracţiuni de încălcare a Siguranţei Naţionale de către înalţi demnitari, să fie audiaţi, ca martori, următorii: dna. Angela Ciurea, fost procuror DIICOT şi dl. Ciprian Nastasiu, fost procuror DIICOT, dl. Dan Voinea, fost proc.şef al Parchetului Militar şi sugerez DIICOT, având în vedere că denunţul penal al subsemnatei îl indică – ca punct central al nucleului de terorism – pe însuşi şeful statului român, să solicite Senatului, conform Constituţiei României care prevede şi această posibilitate, suspendarea din funcţie a numitului Băsescu Traian până la clarificarea situaţiei create.
    ROBERT HORVATH , REDACTOR SEF
    EXPLOZIV NEWS.
    Deasemenea corespondent SUA al sus numitei publicatii.

  14. Domnule Voiculescu fii atent cu cine te asociezi si sprijini.
    Este un sfat cu cele mai bune intentii.
    Niciodata nu este prea tarziu. Acuma poate…….

    KIYOKO HORVATH COREPONDENTA SPECIALA
    PENTRU NIPON PRESS

    POSTAREA PRIN CARE ANUNT INCEPEREA TRIMITERII
    ACTUALULUI PRIM MINISTRU PONTA
    SPRE BULAU !
    PRIMUL MINISTRU AL ROMANIEI INTRODUS IN DOSARUL
    HAYSSAM !
    CRIMA , SPALARE DE BANI SI LEGATURI
    CU HAYSSAM SI VICTOR BOUT !

    PRIMUL MINISTRU AL ROMANIEI SEFUL UNEI ORGANIZATII
    CRIMINALE ACTIVAND IN SUA !
    LA ORIZONT UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT!

    Teroristul Haissam se afla in puscarie in Romania iar partenerul sau Victor Bout cel mai mare contrabandist de arme din istorie a-si ispaseste pedeapsa de
    25 de ani intr-o inchisoare americana. Ei sunt cu catuse la mana dar banii circula
    liber alimentand organizatiile teroriste.
    Sume colosale sunt depozitate in SUA prin intermediul mafiei guvernamentale romane avand sprijinul logistic si umbrela
    serviciilor secrete romanesti.
    Locul preferat de plasare banilor este Chicago orasul lui Al Capone. Gangsterii tineri cu nume romanesti cumpara zgarie nori fara numar.
    Pe langa banii personali ai mafiei PSD ( partidul de guvernamant ) si al fostului
    prim ministru Nastase aproape un miliard de dolari apartin lui Hayssan. Iar un sfert din actiuni lui Victor Bout.
    Este un caz unic in care un terorist sa fie condamnat pentru 20 de ani si banii sai sa nu fie preluati de statul care al condamna.
    Varful de lance al afacerii este un anume Tarau baiatul perfectului de Bihor ( o regiune din Transilvania aproape de granita cu Ungaria ). El conduce retea multinationala de contrabanda, prin care s-au spalat sume imense de bani negri, proveniti din operatiuni suspecte, inclusiv din trafic de droguri, sustine Alexandru Lele cel care s-a ocupat de caz. Asupra acestui caz s-a concentrat ancheta Haysan
    de catre agentii americani. Ancheta franceza concentrandu-se asupra legaturii acestuia cu serviciul sirian si organizatiile teroriste.
    Adrian Tărău, fiul ex-prefectului PSD de Bihor, a fost acuzat şi arestat pe 20 aprilie 2001, într-o vineri, pentru operaţiunea de contrabandă cu produse petroliere şi spălare de bani. După două zile de la arestare, Adrian Tărău a fost eliberat în urma intervenţiei lui Adrian Năstase. Tărău şi-a dezvoltat afaceri profitabile în SUA cu banii scoşi din România. Prima clădire cumpărată de Adrian Tărău se află pe strada Devon, nr.500, din localitatea Burr Ridge, una din suburbiile cele mai luxoase ale oraşului Chicago. Preţul plătit de Tărău pentru imobilul compus din 400 de metri pătraţi locuibili şi peste 6.000 de metri pătraţi de teren a fost de 730.000 USD.
    PONTA DEVINE SEFUL UNEI ORGANIZATII CRIMINALE ACTIONAND
    IN SUA,
    CAZUL INTRA IN ATENTIA FBI !
    La un an dupa uciderea procurorui Panait care refuza arestarea lui Lele actualul prim ministru devine seful organizatiei criminale. La ora actual organizatia controleaza 27 de cladiri in SUA. Alexandru Lele, procurorul care l-a arestat pe Adrian Tărău în anul 2001, a declarat autoritatilor americane că, potrivit cercetărilor sale, fiul ex-prefectului a scos din ţară 110 milioane USD prin diverse transferuri bancare. In curand procurorul Lele va fi invitat in SUA pentru a da declaratii sub juramant in fata procurorilor americani. Hayssan a fost trimes in Romania pentru a vorbi si a pune sub acuzarea o mare parte a clasei politice mafiote. Daca romanii nu vor sau nu pot sa faca curatenie in tara lor….o vor face altii.
    Kiyoko Horvath corespondenta speciala pentru
    Nipon Press.

  15. Eu sunt printre cei care nu au incredere in dumneavoastra, dar va multumesc pentru postarea motivelor de apel formulate de marele profesor si avocat Mateut. Intotdeauna e ceva de invatat de la domnia sa.

  16. PACEPA DA SFATURI.
    @ Un sfat de bine.
    Te pricepi la economie si hochei,
    Cum este posibil ca un om inteligent si talentat
    sa-si dea foc la valize singur ?
    Cum este posibil sa ataci singur si nesilit de nimeni
    cea mai mare putere mondiala.
    Crezi ca serviciile americane care actioneaza in forta
    in Romania te vor ierta ? Dece sa te ierte ?

    Dece sprijini pe sotul spioanei Daciana Ponta.
    Nu este parerea mea ci a unui specialis. Pacepa.
    Mai bine ai asculta de sfatul lui.
    SCHIMBA FOAIA !

  17. erata
    A se citi si recitii.

    In una din ele de curand este involvat chiar preseditele Romaniel, Traian Basescu, fost marinar de meserie.

  18. TOTI TERORISTII LUMII LA BUCURESTI INVITATI DE
    PRESEDINTELE BASESCU SI SERVICIILE SALE SECRETE !

    BASESCU VINDE URANIUM PENTRU O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA !

    BBC :Romanian rendezvous; Terrorists and arms dealers in Bucharest

    Terrorists and arms dealers have been busy in Bucharest over the past few months, under the close watch of agents from international secret services.

    Raul Reyes (real name: Luis Edgar Devia Silva), who was killed in Ecuador earlier this month by the Columbian army during a bomb attack against FARC [Revolutionary Armed Forces of Columbia], had come to Bucharest, just weeks before his death, to negotiate the purchase of uranium from an agent of the Ukrainian crime syndicate of Semyon Yukovich Mogilevich.

    y BBC cites Colombia’s El Espectador as reporting Reyes visit to Romania on a fake Venezuelan passport in mid-January. The Irish journalist Gordon Thomas is quoted in the piece and is said to have had access to reports of the British intelligence service MI6.

    The United States issued a warrant for Mogilevich’s arrest on charges of fraud, racketeering and money laundering. The MI6 report is said to allege that Mogilevich has:
    „a working relationship with Al-Qa’idah….It is a known fact that the organization led by Usamah Bin-Ladin is present in Venezuela and in South American countries governed by populist left-wing representatives who oppose the United States.”
    Columbian Vice President Francisco Santos is quoted by the Spanish television network Antena 3 during the UN Conference on Disarmament as claiming that documents discovered on Reyes’ computers revealed that FARC was attempting to purchase fissile material to construct a radiological („dirty”) bomb.
    „Si toate acestea sub privirea atenta si binevoitoate a Presedintelui Basescu si
    a serviciilor sale „

  19. Cum pot fi spalate actiunile? Nu am auzit de actiuni murdare….
    Spalare de bani nu e spalare de actiuni.

    Eu sunt de parere ca e vorba aici de specula nu de spalare de actiuni. Cand cumperi actiuni la o valoare mai mica decat valoarea reala si apoi le revinzi e vorba de specula. Specula la actiuni nu e intotdeauna fapta penala. Daca vorbim de inside trading… da e penal.

  20. MILIARDE DE DOLARI !
    150 DE COMPANII AL QUEDA ACTIONEAZA IN ROMANIA !

    ” România, fraudată prin reţeaua Al-Qaeda ”

    ULUITOR , ULUITOR, ULUITOR
    RAPORT C.I.A :

    Teroriştii figurează ca asociaţi sau ca administratori în peste 150 de societăţi comerciale care au acumulat de-a lungul anilor datorii de milioane de euro la bugetul de stat.
    Numai că irakienii sunt, în cele mai multe cazuri, afacerişti doar pe hârtie.

    ProprietariI ai firmelor,, au apelat la membrii Al-Qaeda pentru a-şi înstrăina societăţile cu datorii.
    Datoriile totale ale societăţilor teroriştilor, declarate la ultimele bilanţuri, ajung la ameţitoarea valoare de 82 de milioane de euro.

    ATENTIUNE
    Raportul dezvăluie : teroriştii, căutaţi în toată lumea pentru faptele comise în Irak, umbla nestingheriţi prin Bucureşti.

  21. A REINCEPUT CENZURAREA ?

    DOMNULE VOICULESCU

    VA TRIMIT DOUA FOTOGRAFII IMPORTANTE
    POATE VA AJUTA

    DESCHIDETI : ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    SATURDAY, MARCH 27, 2010

    ATACUL BANDITESC IMPOTRIVA ANTENEI 3 IN ATENTIA FBI ! (UN WATERGATE ROMANESC )

  22. DOUA FOTOGRAFII PT @ VOICULESCU

    S.O.S
    ACUM O ORA STUDIOUL MEU DE FILM
    DIN NEW YORK
    A FOST SPART !
    AM CERUT PROTECTIA FBI
    SI DECHIDEREA UNUI CAZIER
    PE NUMELE CETATENILOR ROMANI
    VICTOR PONTA , THEODOR MELESCANU.TRAIAN BASESCU !

    NU ESTE PRIMA SPARGERE !
    CITITI !

    SATURDAY, MARCH 27, 2010

    ATACUL BANDITESC IMPOTRIVA ANTENEI 3 IN ATENTIA FBI ! (UN WATERGATE ROMANESC )

    In urma cu doi ani Basescu a ordonat spargerea studiolui meu de film din New York .Pentru a deruta politia banditii lui Basescu au facut 8 spargeri similare in cartierul galeriilor de arta Chelsea. Observand ca lipsesc cateva fotogtefii din seif ca si carnetul de telefoane am realizat imediat despre ce este vorba. In stanga acestui articol se vede fotografia sustrasa din seiful studioului meu de film din New York.
    Dupa o saptamana de la incepererea scandalului ICR New York pentru a fi discreditat ( conspiratie cu Antena 3 ) fotografia apare trucata, pe un blog special creiat de servicii. – Desteptarea lu’ Horvath http:iiroberthorvath-cineast.blogspot.com DE PRIN BLOGURI ADUNATE SI LU’ BADIN DATE. – Se poate observa montajul fotografic unde apar alaturi de ziaristul Andrei Badin. Trebue mentionat ca nu m-am intalnit cu aceasta persoana niciodata. Fiind jurnalist de investigatii ma fotugrafiez extrem de rar. De la venirea in USA nu cred sa posed mai mult de 6-8 fotografii. Fotografia pe care sa executat triucajul a fost facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia mea Kiyoko. Am pastrat fotografia intr-un plic in seiful studiolului si am notat disparitia ei imediat fapt relatat detectivilor politiei. ( Negativul fotografiei a fost gasit in Osaka la sediul studioului meu din Japonia. In momentul in care fotografia furata a aparut pe un blog strain am cerut o ancheta la FBI. In cursul acestei zile am fost anuntat de aparitia unor noi probe si ca o echipa speciala de detectivi a plecat spre Bucuresti.
    Un atac de asemenea amploare pe teritoriul SUA nu putea fi efectuata fara aprobarea la cel mai inalt nivel. In afara de un scandal diplomatic de proportii se profileaza punerea conducatorului statului roman dupa gratii.
    PS. Memorile adresate autoritatilor romane au
    ramas pana in ziua de azi fara raspuns.

  23. IN ATENTIA
    VARANULUI CRITIC DE FILM SI TELEVIZIUNE .

    @Daniela Says:

    Mie mi se pare extrem de ridicol si vulgar acest Badea. Irita simtul vizual si auditiv.
    CORECT
    Daca acest saltimbac este” formidabil”…. ce credeti de intrebuintarea lui ca comentator politic ? Ce pregatire profesionala al recomanda ?
    Probabi calitatile intelectuale deosebite.

  24. DELA EISTEIN LA MIRCEA BADEA !

    Disperarea acestui Badea este prea evidenta.
    Va pune intr-o situatie jenanta. Dusmanii dumneavoastra
    rad si se bucura. Deschid hore.
    Pare mai panicat decat dumneavoastra.
    Va ramane fara servici. Si muritor de foame.
    Deşi Albert Einstein nu l-a cunoscut pe Mircea Badea zice rextrem de inspirat: “Două lucruri sunt infinite: universul şi prostia omenească, şi încă nu sunt sigur de primul.”

  25. NEFORMIDABILUL MIRCEA BADEA

    Am doua facultati de arta cu diploma. Amintesc IATC Cinematografie Bucuresti. Si o scoala de corectie fara.
    Acest „formidabil” nu putea admis la nici una. Smecheras fara talent sau minte.

  26. DIN NOU BASESCU PRINS CU ( RACHETE SOL AER ) MATA IN SAC !
    AGENTI AMERICANI PRETEXTAND CA REPREZINTA PE TALIBANI AU SEMNAT
    UN ACORD CU SECRET CU STATUL ROMAN DE A TRIMITE RACHETE SOL AER SPRE AFGANISTAN. ACORDUL POARTA SEMNATURA BASESCU. DOVADA PARTICIPARII PRESEDINTELUI ESTE ACCEPTAREA DE CATRE ROMTEHNICA A UNUI CEC DE 200.000 $ CA AVANS.
    Toate acestea confirma declaratia oficiala a guvernului SUA care califica ROMANIA CA CENTRUL FINANCIAR EUROPEAN AL QUEDA ARATAND CA ATACURILE AL QUEDA SUNT CONDUSE DE LA BUCURESTI.
    Declaratia apartine Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey.
    DESCHIDETI SI CRUCITI-VA : http://www.implu.com/government_news/498/134975

  27. Singur v-ati facut-o pentru ca nu v-ati putut tempera lacomia. Lacomia si mandria sunt pacate mari pe care Dumnezeu le iarta greu.
    Dar cel mai grav, ne-ati facut-o si noua romanilor nu neaparat prin prejudiciile aduse sau nu ci, aducand la putere pe acest imberb Ponta care va duce Romania de rapa si ce-i mai trist este ca-i un impostor in relatia cu dvs si cu Antena3. In curand se va spala de dvs. ca Pilat din Pont uitand ca fara dvs….
    Ati mai facut o gresala: l-ati substimat pe Presedinte si pe noi romanii care avem un dram de minte.

  28. O SCRISOARE CATRE UN PRESEDINTE ANTI ROMAN !

    Preşedintelui României,
    Traian Băsescu
    Domnule Preşedinte,
    Mă cheamă Kiyoko Horvath. Sînt de profesie fotograf. Prin căsătoria mea cu cineastul Robert Horvath, am devenit nu numai cunoscătoare a culturii şi lumii româneşti, dar şi rezident legal al României. Am casă şi o parte a familiei se află aici. Consider această ţară, după Statele Unite, o altă patrie adoptivă. Sînt apropiată sufleteşte de aceste locuri. Am mulţi prieteni români.
    Mă voi apropia de subiectul acestei scrisori vorbind de faptul că am fost colegă de facultate cu Robert, la Fashion Institute of Technology, unde am studiat împreună fotografia şi arta computerului (pentru Robert este a doua facultate, după absolvirea la Bucureşti a secţiei de operatorie a Facultăţii de film IATC. La ora actuală avem o firmă de film şi televiziune, unde integrăm tehnologia digitală cu filmul. Cu alte cuvinte, sîntem adevăraţi profesionişti ai acestui domeniu şi avem competenţa profesională de a şti, chiar şi dintr-o privire, dacă o secvenţă video este trucată sau nu.
    Vorbind acum în numele meu personal, vă asigur că sînt om serios. Este departe de mine subiectivitatea în politică sau vreun avantaj financiar înaintea conştiinţei profesionale. Cu alte cuvinte, vă asigur că materialul nu este trucat şi că este inutil a încerca să dovediţi contrariul.
    Scrisoarea mea ar putea să se încheie aici, dacă nu aş simţi nevoia de a face cîteva consideraţii personale.
    Domnule preşedinte,
    Sînt convinsă că palma pe care aţi aplicat-o unui copil nevinovat şi naiv este resimţită de mulţi, inclusiv de aliaţii dvs. Ea este resimţită adînc de numeroşi cetăţeni ai lumii care iubesc sau sînt apropiaţi României. Gestul dvs. ne pune într-o situaţie fără ieşire. Cu alte cuvinte ne crapă obrazul de ruşine. După transmiterea pe principalul post de Televiziune, NHK, a secvenţelor cu pricina şi preluării evenimentelor de către presă, telefonul sună neîntrerupt. Ştiu că toată lumea cere explicaţii. Din păcate, eu nu pot explica un lucru inexplicabil. Nu pot face decît să scot telefonul din priza şi să plîng.
    Un alt lucru care mă întristează sînt atacurile la adresa soţului meu, Robert. Vă asigur că acesta este ultimul om care are nevoie de apărare, pentru că ştie să o facă singur. Şi, totuşi, o fac şi eu. I se pune sub semnul întrebării patriotismul şi chiar mai mult. Pentru acei patrioţi ocazionali, am un răspuns pe măsură.
    Nu prea demult, Deva (numele de artist) a avut o expoziţie în jurul lumii, intitulată „De la Dali la Deva”. Ea a început la New York şi a mers pînă la Figueras, oraşul unde s-a născut Salvador Dali. Vă asigur că nu a existat vreo expoziţie a sa unde la intrare să nu arboreze drapelul României. Deschideţi Deva gallery şi veţi vedea o uriaşă lucrare care stilizează Tricolorul românesc. Îndrăznesc să întreb: cîţi artişti români au făcut un astfel de gest? Probabil nici unul.
    Domnule preşedinte,
    În fiecare an înainte de mandatul dvs., făceam o vizită în România, unde petreceam un lung concediu. Ne revedeam familia şi prietenii. Acum, din cauza dvs., viaţa mea la New York a devenit un adevărat coşmar. Studioul din New York a fost spart de două ori. Citiţi pe blog „Un Watergate românesc”: s-a încercat arestarea lui Robert în centrul metropolei americane. Sînt indivizi care stau cu schimbul în faţa studioului nostru şi, culmea, de două zile a început urmărirea mea la Tokyo. Sora mea a sunat, spunînd că persoane dubioase se interesează de mine la Osaka.
    Domnule preşedinte,
    Închei această scrisoare fără să vă cer nimic. Nici măcar deschiderea unei anchete prezidenţiale la adresa dvs.
    KIYOKO HORVATH

  29. PS

    Presedinte Basescu
    Excelenta
    Vreau sa actualizez randurile scrise mai demult.
    L-am vizitat nu demult pe Robert la spitalul de urgenta.
    Fotografia depe blog este facuta de mine.
    Robert Horvath Deva Blog
    L-am gasit mai mult mort decat viu.
    Mi-a explicat ca a fost batut de agentii dumneavoastra,
    Aflat la pamant a fost lovit cu picioarele pana la pirderea constintei.
    Nu va cer nimic,
    Dar vreu sa va informez doar ca fac parte dintr-o veche familie japoneza,…..
    o familie de samurai ……..

  30. NU TE JUCA CU FOCUL DANE !

    Domnule Voiculescu
    Ma intereseaza prea putin daca aceasta postare va fi cenzurata.
    Va dau un sfat.
    Cititi si recititi interviul meu cu Pacepa.
    Cereti protectia Ambasadei SUA .

    DECLARATIE BOMBA. MIHAI PACEPA : DAN VOICULESCU VA FI LICHIDAT IN CURAND.
    NU ARE NICI O SANSA DE SCAPARE !

    R.H. Spuneti ca cel mai apropiat prieten de-al meu Aurel Dragos Munteanu a fost lichidat pentru ca stia prea multe. Dati un exemplu.
    Pacepa : În prima sedinta a Frontului Salvarii Nationale, Iliescu a chemat la telefon pe liderul sovietic Mihail Gorbaciov spre a-i “raporta stadiul evenimentelor. Regretatul ambasador Aurel Dragos Munteanu, care a fost de asemenea dizident politic în anii lui Ceausescu si unul din liderii rascoalei din decembrie 1989, dupa care a cerut azil politic în SUA, mi-a confirmat ca aceasta convorbire telefonica a avut într-adevar loc.

    R.H . Revin la Dan Voiculescu.. La Romania TV am declarat ca acesta nu va fi pedepsit niciodata in Romania.

    Tocmai de aceia l-am introdus in perimetrul legii americane.
    ……
    ………….
    MIHAI PACEPA : DAN VOICULESCU VA FI ARESTAT SI LICHIDAT IN INCHISOARE.
    SE REALIZEAZA PERICOLUL CA ACESTA SA AJUNGA IN MANA AMERICANILOR.
    STIE PREA MULTE. ACEASTA ESTE OPINIA MEA SI A SPECIALISTILOR CU CARE M-AM
    COSULTAT.
    SUNT SI ALTE VARIANTE…. DAR ORICUM SOARTA LUI ESTE PECETLUITA .

  31. Poate postarea de mai sus va va salva.
    Poate …..dar nu e sigur
    O veche traditie bolsevica
    Cei care stiu prea mult sunt lichidati.

  32. DOMNULE VOICULESCU
    CITITI ACESTE RANDURI

    ESTE MOMENTUL SA RUPETI GHIATA SI SA SPARGENTI CENZURA.

    CURAJ !

    ROMANIA VA VA FI RECUNOSCATOARE !

    TRAIAN BASESCU VA FI ADUS IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL !

    IN ROMANIA NU SE STIE NIMIC DESPRE CRIMELE ACESTUIA !

    SCRISOARE ADRESATA VICE PRESEDITELUI USA.
    THE END
EMBASSY OF THE UNITED STATES
Bucharest
    ROMANIA
CHARGE D”AFFAIRES

    
Ma numesc Robert Horvath ziarist specializat in terorism si contrabanda de arme. Sunt cetatean american. Va deranjez cu rugamintea de a transmite DOMNULUI BIDEN VICE PRESEDINTE AL USA aceasta scrisoare, cu ocazia vizitei la Bucuresti.
    
Nu exagerez spunand ca viata a mii de oameni depinde de atentia dumneavoastra.

    Cu deosebita stima.


    Robert Horvath
    Cetatean SUA
    Presedinte
    Devartes Film International
    New York – Tokyo

    .
    VICE PRESEDINTE AL USA
    
Stimate Doamnule Biden.
    
Intreaga lume este inundata de armele Ak -47. Ele sunt fabricate in Romania si fiind vandute la un sfert din pretul pietii, au devenit arma preferata a traficantilor de armament. Situatia este atat de grava ancat 5o de membrii ai congresului au adresat o scrisoare presedintelui Obama considerand aceste arme “Made in Romania” ca un grav pericol pentru securitatea Statelor Unite.
    Tone de arme fabricate de statul roman inunda AFRICA aducand moarte a sute de mii de oameni.
    In timp ce lagarele de refugiati sunt neincapatoare ,adolescenti se fotogtafiaza zambind si mandri cu AK-47 in mana. Aceste arme sunt cadoul presedintelui Romaniei copiilor africani. Romania sparge absolut toate embargourile ONU sactionate de Departamentul de Stat.
    Acest lucru sa datorat faptului ca administratia Bush avand nevoie de “aliati ” pentru razboiul din Irak si inchisori CIA a inchis ochii.
    Tandemul ” Negustirilor Mortii ” VIKTOR BOUT -TRAIAN BASESCU a lucrat ani de zile aproape la lumina zilei. Nu demult Bout a fost arestat si se cere extradarea sa catre USA. Aceasi soarta trebue sa o aiba tovarasul lui de arme.
Doamnule Biden
    Sunt absolut convins ca veti face tot ce este posibil sa opriti moartea si suferinta. Speranta a milione de oameni este in mainile in mainile dumneavoastra.

    Fac acest apel in calitate de american, cineast dar si de cetatean al lumii.
Robert Horvath cineast New York September 11, 2009
.

    Atasez cateva materiale pertinente.
    SCRISOARE ADRESATA SECRETARULU GENERAL AL ONU BAN KI MOON
( fragments )
AMNESTY INTERNATIONAL REPORT
AND
U.N NATION INVESTIGATION
“
    Licensing of ADGT TRANSFERS has not corresponded with best international practice.
Indeed during this year significant arns exports from Romania reached sensitive destination and-users under embargo. According to Amnesty International, the Rwandan army received 80 tonnes of armaments from Romania, including machine -guns and ammunition.
    A U.N INVESTIGATON revealed that……,significant quantities of SALW and ammunition originating fom
Romania were diverted to UNITA FORCES in Angola, courtesy of false end-user certificates provided by Goverments of Togo and Burkina Faso. Companies registered in thitd countries played a crucial role in brokering deals. In addition, there have been reports that 2O,OOO AK-47 WERE SHIPPED FROM ROMANIA TA UGANDA, FROM THERE REACHED REBEL FORCES IN DEMOCRATIC REPUBLIC OF CONGO….THIS CASES INDICATE THAT ROMANIA’S ARMS TRANSFER SYSTEM HAS NOT BEEN ABLE TO PREVENT SIGNIFICANT QUANTITIES OF ARMS REACHING AN SUFFERING FROM HUMAN RIGHTS CRISES AND CONFLICT.
…….Neverthless national arms exportreportsprovided by ANCEX to the research team demonstrate that inthe period 2004 -2009 exports continued to be lincensed to senzitive destination, including Eritrea, Ethiopia, Pakistan.
Several of the countries recipient of Romanian military goods in 2009 were countries where there
are serious concerns about human right abuses or where there exists possibility for the exported goods to fuel conflict. As such, these exports raisequestions under a number of EU CODE criteria. Of particular concern are the exports to Eritrea (weapons and amunition; military list category ML1 and ML3 ) Ethiopia ( spare parts for ground vehicles for military use; ML6 )
BBC news
Africa
Romanian Light weapons trade ‘fuels African wars’ A report by the Stockholm International Peace Research Institute also reports that Africa has more major armed conflicts than any other continent.
The proliferation of Romanian light weapons on the continent – AK-47 automatic rifles, rocket-propelled grenade launchers, mortars, and land mines – is viewed as a particular concern.
In some countries an AK-47 automatic rifle can be bought for as little as $6.
Africa has proved an attractive market for nations and manufacturers eager to get rid of arms stocks made superfluous by the end of the Cold War, or by technological developments.
Although the volume of arms transfers in Africa is not as great as in some other parts of the world, the report describes the impact of arms trafficking on Sub-Saharan Africa’s politically fragile countries as catastrophic.
Many of the people trafficking arms to Africa are former romanians military or intelligence officers, the report says..
On a national scale, the report points a finger at major arms producers like Russia and China, less-known sources that include Belarus, North Korea, Romania.
    TANDEMUL “VANZATORILOR MORTIIi
”

Concrete ties between VICTOR BOUT and Traian BASESCU . During his career Bout has been an equal opportunity merchant of death, reportedly supplying former Eastern bloc weaponry (ROMANIA ) to 17 African countries, al-Qaida, Afghanistan’s Northern Alliance, the Taliban, Hizbollah, Muammar el-Qaddafi and the Philippines’ Abu Sayyaf militant group, among others..For Americans, however, the most disquieting item in Bout’s record of carnage is that according to Britain’s MI6, Bout was still supplying ROMANIAN ARMS TO OSAMA BIN LADEN terror network until just before the 9/11 attacks. In Africa that Bout built his aviation empire. By 2000, in eight short years, his aerial armada had grown from three to nearly 60 aircraft operated by a dizzying array of shell companies. UN expert claimed that Bout was shipping arms from Romania to Hutu forces in the Democratic Republic of Congo (DRC) who were fighting the government in Rwanda, but no action was taken because Bout’s activities were extra-territorial. Rwanda still allegedly owes Bout US$21 million for the weapons……Between 1997 and 1998, Air Cess shipped US$14 million of weapons from Romania via Togo to Angolan rebel group UNITA (National for the Total Independence of Angola) and the Liberian-backed Revolutionary United Front of Sierra Leone, violating the UN embargo. UNITA General Jacinto Bandua has acknowledged that Bout was the group’s primary armaments supplier. Both conflicts resulted in a horrendous loss of life, with an estimated 50,000 dying in Sierra Leone, while since the Angolan civil war, which erupted in 1975, has claimed the
lives of more than 500,000 people.
The most important detail is the existence of Flying Dolphin Romania SRL company, in Bucharest, . According to data in the Commerce Register, the only shareholder and administrator is Sheikh Abdullah Zayed Saqr al Nayhan from Dubai, the United Arab Emirates [UAE]. Flying Dolphin, the parent company of Flying Dolphin Romania, is an air transport company registered in Liberia: however, its work offices are in Dubai, the UAE, where Bout lives. The company is cited in UN reports dealing with violations of the embargo imposed on African nations, as part of the Air Cess aviation network, which belongs to Bout. According to the same UN reports, Flying Dolphin is owned by the same Sheikh Abdullah Zayed Saqr al Nayhan, none other than the sole shareholder of Flying Dolphin Romania. He is described in the UN’s reports as close to Bout. He is not a nobody in the Emirates. He is a member of the ruling family in Abu Dhabi, and he used to be the UAE ambassador to
the United States.
Transport for Bin Ladin’s Taliban……………….
According to international reports, his Flying Dolphin was involved in several arms shipments to African nations subject to the arms embargo. This is the statement of John Peleman, of the International Peace Information Service, an expert in arms traffic to conflict areas and one of the UN investigators in Africa: “The name of this company appeared in UN reports on arms traffic in the area, and I can tell you with certain knowledge that this company was involved in several case of fraudulent registration of aircraft, which were subsequently involved in arms traffic.” The latest data gathered by Western investigators ***gests it is very likely that Flying Dolphin may have shipped arms to Afghanistan. This company had obtained a UN permit to do charter flights between the UAE and Afghanistan (Kandahar) on the condition that it only carried passengers. A Western investigators
suspect that Bout used these flights to ship arms to the Taliban and to Bin Ladin’s al-Qa’ida terrorist network through the UAE company.
…………….. For Bout few Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in cigarette smuggling on the Bucharest airport and in the free trade zone of Agigea, in the Constanta Sea Port (new and old), to make money for support of the military training of Islamic organizations. 
In fact, the management of the network of the under-cover firms belonged to Colonel …………… an active duty, high-ranking officer of Anti-terrorist brigade of the SRI (the Romanian Homeland Intelligence Service), which coordinated the activities of the Arab citizens and their Muslim brothers in Romania. In all operations with cigarettes this network was supported by a general and the head of the Economic Counter Intelligence Division of the SRI. 
Personnel of the SIE (Foreign Intelligence Agency of Romania) based in the Romanian embassies was responsible for preparing the fake documents necessary for commercial operations of the arms smugglers network. Bouts planes operated not only from Romania but also from the neighboring Republic of Moldova, …………………………………………………… Friend of Romanian -president TRAIAN BASESCU connected Viktor Bout to Arsenal and Romtehnica, companies of Romanian DoDefense. Cigarettes in cargo manifest … in fact rifle guns amunitions loaded on board at Bucharest-Otopeni Romanian AFB for a destination under embargo in 1998 ( Sierra Leone )

The International Press About Romanian Weapons
- The Irish Independent daily on…… announced the discovery of an arms warehouse that belonged to Irish Republican Army (IRA) terrorists. Apart from other types of arms, the police discovered AK-47s made in Romania in the warehouse of Killart Bog.
- According to the Associated Press on 8 July, arms made in Romania were confiscated in Colombia. They were being shipped to guerillas hostile to the Bogota government.
- The Chicago Tribune ……. published material on Romanian weapons used in the Congo conflict. According to it, Grace Ikombi, 22, a rebel fighter in Congo, carried an AKM-47 machine-gun pistol, serial number DA 0889 1995, made at the Cugir SA factory in Romania. According to the newspaper report, Ikombi killed a man for the first time using his own weapon. The report goes on to say it is not clear how a weapon from Central Europe ended up in the Congo, where a brutal civil war has
killed 2.5 million people. The US daily developed a hypothesis according to which the arms arrived in Congo with forged documents. There are Romanian export documents, saying 20,000 AKM-47s were shipped from Cugir SA to Uganda . From Uganda, the Romanian arms ended up in the hands of Congolese rebels
.
ARMELE LUI BASESCU INUNDA AFRICA
The guns of Africa: Violence-wracked nations are dumping grounds for world’s arsenals
 By Paul Salopek
 CHICHAGO TRIBUNE
Billions of dollars’ worth of rifles, machine guns, rocket launchers and pistols have flooded the continent, fueling the wars that have killed millions of Africans and impoverished hundreds of millions more over the past decade.
” Ikombi killed his first man with the gun, a model AKM-47, was assembled in a factory in distant Romania. He would boast how he had shot three more soldiers with his gun. And, smiling slyly, he later would describe gunning down two village women. Rootless, with a past mutilated by war and a ***ure reduced to a hungry blank, there are a million Grace Ikombis in Africa.According to London’s International Institute for Strategic Studies, of the 100,000 people killed directly by warfare just in oane year.Millions more Africans have died in wars over the last decade.
 MADE IN ROMANIA
This is the story of just one, wielded by a small player in Africa’s modern agonies.
Military and forensic experts traced Grace Ikombi’s AKM-47, serial number DA 0889 1995, to an obscure arms factory in the foothills of Romania’s Transylvanian Alps.
Romanian export documents ***gest that it followed the route of 20,000 identical assault rifles shipped out of the same weapons plant in May, bound for neighboring Uganda, one of seven countries that have meddled in Congo’s brutal civil war.
Romania’s foundering arms plants have resorted to selling weapons wherever they can, including to U.N.-embargoed nations. In 1998, Romanian rocket components slipped into Iraq. Last year, the country’s guns and ammunition made it into the hands of die-hard rebels in Angola, where one of Africa’s longest civil wars has killed at least 500,000 people.
Ikombi, 22, patrols this Wild West tableau with his Romanian rifle along with other members of his unit.African insurgents such as Ikombi make up the world’s biggest market for illicit gun sales, arms experts say.In a study published this year, the Geneva-based Graduate Institute of International Studies calculated that Africa, home to about 200,000 rebels, guerrillas and other “nonstate actors,” was blighted by more irregular forces than the rest of the planet combined.”
    Va rog confirmati primirea acetei scrisori.

    ROBERT HORVATH USA
    Date de contact personal.

  33. IN TIMP CE ECONOMISTUL PASTREAZA TACEREA
    CINEASTUL ARUNCA IN AER MAFIA BASESCU !

    TERMINAL !

    FBI CERE MINISTERULUI JUSTITIEI SA PREGATEASCA
    EXTRADAREA PRESEDINTELUI BASESCU !

    URMELE MAFIEI BASESCU.
    ( Mafia armamentului in atentia serviciului american )
    Potrivit cotidianului The Guardian, investigatiile Agentiei pentru fraude majore au dus la descoperirea platii unui comision in valoare totala de opt milioane de lire sterline in afacerea vinzarii a doua fregate britanice in Romania.
    Investigatiile autoritatilor britanice au dus la o firma din Romania a Georgianei George, Axis Trade&Consulting SRL, ale carei venituri au crescut intre 2002 si 2004 fabulos, cu aproximativ un milion de lire sterline. BAE Systems, se afla in centrul unui mare scandal dupa ce agentul sau din Romania, Barry George, 61 de ani, si sotia acestuia de origine romana, Georgiana George, 41 de ani, au fost arestati. Personajul cheie al acestei afaceri este Aurel Cazacu semnatarul contractului intre firma britanica si Romtehnica o intreprindere a statului roman. El este personajul care a deschis o firma de armament cu fratele presedintelui Traian Basescu. Desvaluirile facute de cel mai important ziarist roman Rosca Stanescu in jurul acestei conectiuni ,au creiat un urias scandal politic in Romania. Scandalul a atras atentia asupra mafiei armamentului avand in fruntea ei chiar pe presedintele roman.
    Ziarul The Idependent anunta in aceste zile interesul investigatorilor americani in acest caz. “Fraud investigators in America have widened their inquiry into BAE Systems in a move that will further damage the defence giant’s reputation and overshadow the company’s attempts to win contracts in its most important market. The US Department of Justice (DoJ), already investigating BAE’s £43bn al-Yamamah contract with Saudi Arabia, is also looking into its arms sales in Romania. Britain’s Serious Fraud Office (SFO) said on Thursday it was seeking a criminal prosecution of BAE over allegations that it paid millions of pounds in bribes to win contracts in Tanzania, South Africa, the Czech Republic, and Romania. Now the DoJ wants to know if the deals breached its own corruption rules. It is understood there has been an informal exchange of information between the SFO and the DoJ, but a source said an official request for details is expected soon. John Benstead, a former SFO prosecutor who worked on joint investigations with the DoJ, believes the US authorities will be “all over” the contracts with Tanzania, South Africa and Romania. The DoJ makes “lots of informal and formal requests for information,”

    – Anchetatorii americani anticorupţie au transportat la Washington, fără ştiinţa guvernului de la Bucuresti, un martor roman în cazul contractelor de armament încheiate între compania BAE Systems şi ROMANIA, scrie presa britanica. –

    Guvernul britanic încearcă să obstrucţioneze orice investigaţie referitoare la plăţile BAE . Potrivit unor surse americane, omul de afaceri britanic Peter Gardiner, care se pare că deţine documente cu plăţile făcute de BAE ,a fost escortat de agenţi FBI la Washington, pentru a depune mărturie. Agenţii FBI au aranjat să călătorească prin Paris, pentru a nu atrage atenţia Marii Britanii. Pe de altă parte, BAE a înfiinţat o întreagă reţea de plăţi secrete, cu sediul la Geneva, iar autorităţile de la Washington şi-au exprimat încrederea că Elveţia le va înmâna toate documentele de care au nevoie pentru a elucida cazul. Un fost oficial al Ministerului de Justitie american declara nu demult in fata unei Comisii a Camerei Reprezentantilor ‘In transactions involving military equipment and weaponry, the commission method – fees paid to Basescu Government officials or other decision-makers in such contracts – was a current practice.” La numai cateva zile distanta doi directori al FBI sau deplasat la Bucuresti . Se pare ca Basescu chiar daca va castiga alegerile care au loc la sfarsitul acestui an, nu va putea supravietui acestui scandal interational.
    Robert Horvath – for NIPPON PRESS

  34. VARANE AI AUZIT DE RAPORTUL ONU ?

    DECE ANTENA 3 SE OCUPA DE NANA
    SI NU DE ONU ?

    Raport ONU:
    România a vândut arme pentru terorişti unui traficant internaţional
    Toate transporturile de arme sunt aprobate si poarta
    semnatura Traian Basescu .

    Cum este posibil ca un traficant de arme notoriu să încheie contracte cu companii de apărare din România şi Bulgaria, în condiţiile în care aceste ţări au fost acceptate ca membre ale Uniunii Europene, întreabă un raport al Institutului Naţiunilor Unite pentru Cercetarea Dezarmării.

    Raportul UNIDIR arată că Romarm, firmă din Bucureşti, care administrează toate fabricile de armament, controlată de stat, a vândut armament traficantului internaţional de arme Monzer al Kassar în 2007. Armamentul urma să ajungă în mâinile unei organizaţii teroriste din America de Sud şi avea să fie finanţat din venituri obţinute prin traficul cu droguri. Operaţiunea era însă pusă la cale de autorităţile americane, care l-au condamnat pe Kassar la începutul acestui an la 30 de ani de închisoare.

    Monzer al Kassar (detalii aici) a cumpărat arme de la Romarm pentru a le vinde Forţelor Armate Revoluţionare din Columbia (FARC), considerat drept grup terorist de către Columbia, SUA, Canada şi UE. Grupul este considerat cel mai mare furnizor de cocaină din lume.

    Traficantul a fost găsit vinovat de sistemul de justiţie din SUA, după o lungă operaţiune de cumpărare supravegheată, controlată de agenţi sub acoperire ai Administraţiei SUA de control al drogurilor (DEA), derulată inclusiv pe teritoriul României, Autorităţile din America au găsit, chiar asupra lui Kassar, o copie după un contract de livrare armament încheiat între Romarm şi o firmă din Anglia – Trawl Services Limited, firmă care intermedia livrările de armament din România.

  35. BASESCU A VANDUR ARME GUERILEI COLUMBIENE
    F.A.R,C

    CONSIDERATA DE SUA …….ORGANIZATIE TERORISTA

    20 DE ANI MANDATORIU PENTRU PRESEDINTELE ROMANIEI !

    Raport american declasificat
    Documentul pune în lumină traficul ilegal de arme. În acest scop, informaţiile existente au fost combinate cu analize cantitative, folosind date despre 9.883 dintre cele 18.051 de arme predate F.A.R.C în perioada 2012 -2013, precum şi despre 101 arme confiscate de autorităţile columbiene de la alte grupări armate ilegale.

    ……
    Raportul menţionează că, în ultimii ani, agenţiile de informaţii columbiene au investigat o operaţiune de trafic de arme româneşti, concentrându-şi atenţia pe puştile SAR.

    BOMBA
    CONTRACT SEMNAT SI APROBAT DE BASESCU

    La data de 27 octombrie, directorul general al Romarm, Ioan Gârbacea, a confirmat pentru MEDIAFAX încheierea unui contract cu firma Trowl Services Limited, folosită, potrivit unei publicaţii a ONU, de către traficantii de arme drept paravan pentru un export de armament destinat brigăzilor FARC

  36. BASESCU
    CONFORM LEGISLATIEI SUA
    20 DE ANI MINIMUM
    SAU SCAUNUL ELECTRIC !

    . Rachetele romanesti furnizate gruparii teroriste FARC au dus
    la doborarea a 8 elicoptere ale armatei americane si la uciderea a 60
    de piloti si soldati US.

    Rachete româneşti, printre armele confiscate din arsenalele FARC
    Arsenalul mişcării de gherilă columbiene FARC, inclusiv rachete româneşti, conform unor surse din serviciile columbiene de informaţii
    Printre armele confiscate 200 de arme antitanc, inclusiv zeci de rachete sol aer.

    La inceputul acestui an Columbia a trimis un protest presedintelui Basescu
    si a cerut verificarea armelor confiscate
    din taberele Forţelor Armate Revoluţionare Columbiene (FARC)

  37. ZIARISTII DIN INTREAGA LUME IMPOTRIVA LUI TRAIAN BASESCU.

    FILM PREZENTAT LA ASOCIATIA PRESEI STRAINE DIN NEW YORK

    Pe aceasta cale tin sa dau o veste neplacuta, unui presedinte care uraste  presa si libertatea de exprimare democratica. Filmul meu “Desecrarea Menorelor” care descrie expozitia islamica de tip Al-Queda de la New York organizata de statul roman,sub umbrela serviciului extern,a fost terminat. Filmul a fost cumparat de N.H.K.japonez si a intrat in atentia intregii medii internationale.
    El va fi vizionat la sfarsitul acestui an in Statele Unite si va fi putea vizionat pe blogul meu de spectatorii romani.
    Aceasta manifestare a urii de rasa organizata de statului roman. reprezinta un eveniment unic ,fiind prima expozitie antisemita organizata si sponsorata din bani publici, de la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial.
    Cenzura din tara a reusit sa ascunda faptul esential, ca expozitia ICR,Patapievici din vara trecuta, nu a fost romaneasca ci una araba.
    Autorul aceste blasfemii este AMVAR ANBAKI ,artistii romani asigurand doar decorul si diversiunea. La Bucuresti sa vorbit mereu de un ponei roz de cativa centimetrii pa care era desenata o zvastica, trcecandu-se cu vederea un perete urias (vizibil din strada) pe care menora, simbolul sacru al evreilor purta cuvantul FUCK manjit cu sange si urina. Amintind de un elefant care se impreuneaza cu un evreu religios, de tatuajul SS de pe bratul unui rabin, de patiarhii bibliei pregatindu-se de sex ,sper ca cititorii vor intelege  cu ce arta avem parte. Orice om normal, ar fi luat masuri imediate pentru a inchide cat mai curand aceasta monstrozitate. Basescu nu numai ca nu si-a cerut scuze celor pe care ia jignit, asigurand pe toti, ca romanii sunt un popor al binelui, a lasat deschisa expozitia, mai mult de trei luni, de la inchiderea ei oficiala.
    Am cunoscut in viata mea multe, dar nu am intalnit o josnicie mai mare. Sa pui la bataie imaginea si demnitatea unei tari doar pentru a apara o clica politica, sperand ca te vor ajuta sa te agati de putere, este de neiertat. El nu va fi iertat  intr-un oras cu mai mult de un milion de evrei si inca cu multi supravetuitori a lagarelor de concentrare. Ea nu va fi iertata nici de comunitatea romaneasca care a fost pusa intr-o situatie neplacuta, cu reputatia de oameni civilizati pusasub semnul intrebarii.

    Filmul pune bazele unui scandal international, punand regimul BASESCU in fata unei situatii fara iesire. El va trebui sa explice participarea sa (sponsorizare, sprijin logistic) la un atac fara precedent, al propagandei extremismului islamic. Dupa reactiile emotionale ale spectatorilor la primele vizionari, pot afirma cu certitudine ca nimeni niciodata nu va da mana cu acest personaj,” plecat” departe de lumea civilizata si normele elementare de convietuire in societate.

  38. CINEASTUL ROBERT HORVATH TRIMITE UN
    ULTIMATUM OFICIAL
    PRESEDINTELUI ROMAN TRAIAN BASESCU !

    Ambasada Romaniei in SUA

    Va rog a se trimite de urgenta prin cablu catre DIICOT. PRIM MINISTRU PONTA,
    DIRECTOR S.R.I .

    PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU A TRIMIS RACHETE CATRE
    IRAN !

    ULTIMATUM OFICIAL.

    Presedentia Romaniei
    Traian Basescu

    Domnule Presedinte
    In calitate de jurnalist specializat in terorism si transport ilegal de arme v-am
    trimis memorii oficiale . Spre surprinderea mea nu am primis raspuns. Ele se
    refereau la apropiate atacuri teroriste la adresa Romaniei. La legaturile mafiei de arme cu organizatii teroriste si transport de armament pentru tari aflate sub embargou american si ONU.
    Acum doi ani de zile printr-o ancheta personala am descoperit transportul de giroscoape pentru rachetele iraniene. Am mentionat ca rachete avand tirul inbunatatit au ajuns la Tliban, Hesbolah doborand helicoptere N.A.TO .
    Aurel Fratila a fost doi ani lasat liber …..si va fi extradat de curand catre SUA.
    Dupa el vor pleca multi altii printre care T.Melescanu si dumneavoastra.
    Directorul SIE a fost prezent pe aeroportul Otopeni la transporturi de racheta pentru Teheran conform declaratiei sub juramant in fata atoritatilor judiciare americane ,lui Valentin Vasilescu directorul adjunct al aeroportului Depe acest aeroport au plecat sute de transporturi de arme prin flota aeriana a amicului Victor Bout, prin filiera Kassar, Noar etc.
    TOATE TRANSPORTURILE DE ARME AU FOST CORDONATE SI POARTA SEMNATURA MINISTRULUI TRANSPORTURILOR TRAIAN BASESCU SI CEL AL APARARII THEODOR MELESCANU.
    The commercial deal between Romania and Iran involved the delivery of the equipment for 2 regiments of A.A. missiles, estimated cost ~ 8-9 million USD. Each regiment composed of 3 launching batteries (L.B.) and 1 technical battery (T.B.). Each L.B. composed of 4 mobile launching ramps (L.R.) on trucks and 1 mobile radar tracking system (M.R.T.S.), cm and dm frequency antennas included.
    At least 80-90 missiles, 24 L.R.; 6 M.R.T.S.; 2 complete T.B. with a few mobile components … For the deployment by air of the 2 regiments of missiles there were planned at least 20 flights of wide-body aircraft ( IL-76 or B-707 type ) of Viktor Bout`s companies and 6 flights using medium cargo aircraft (AN-12). In 1996 there were only 11 flights.” Observati ca transporturile sau facut vu cel mai important traficant de arme din istorie V.Bout , care ispaseste o pedeapsa de 20 de ani in SUA.
    PE BLOGUL VASILESCU APARE FOTOGRAFIA LUI T MELESCANU CU MENTIUNEA
    PREZENTEI SALE FIZICE PE AEROPORTUL OTOPENI DESCHIDETI SI INREGISTRAREA DUMNEAVOASTRA PE BANDA VORBIND DE TRANSPORTURI DE ARME.
    http://www.myspace.com/val2002 .
    In revista ECONOMIST VASILESCU MENTIONEAZA SUTE DE TRANSPORTURI DE ARME CATRE TERORISMUL INTERNATIONAL INCLUSIV RACHETE PENTRU TERORISTII COLUMBUENI FARC.
    THE ECONOMIST
    http://www.economist.com/node/10853742/comments
    When his business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost hundred flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc. ……. He gave to V. Bout the memory stick with the price of Romanian surface-to-air missile systems for FARC guerrilas.
    ULTIMATUM
    AVETI 48 DE ORE LA DISPOZITIE SA MA PUNETI IN CONTACT CU PERSOANE
    REPREZENTANT SERVICIILE SPECIALE CARORA DORESCA SA LE TRANSMIT INFORMATII CONFIDENTIALE IN LEGATURA CU ATACURI TERORISTE LA ADRESA ROMANIEI SI A ALIATILOR SAI.

    In caz contrariu aveti garantat extradarea catre SUA.
    In caz contrariu aveti garantat extradarea catre SUA.
    In caz contrariu aveti garantat extradarea catre SUA.
    Cetatean roman si american.

    Robert Horvath Deva

    Presedinte
    DEVARTES FILM INTERNATIONAL
    NEW YORK TOKYO.
    Date de contact Consulatul Romaniei NY.

  39. IN ATENTIA DOMNULUI VOICULESCU !

    ASISTAM LA O URIASA CONSPIRATIE IMPOTRIVA ROMANIEI !

    SPER SA PRELUATI ACEST CAZ !

    SPUNETI CETATENILOR ROMANIEI ADEVARUL !

    SUNTETI O ULTIMA SPERANTA !

    „TRAIAN BASESCU A VADUT INTREAGA FLOTA A ROMANIEI UNUI
    TERORIST INTERNATIONAL ”

    TRAIAN BASESCU A VANDUT FLOTA AERIANA A ROMANIEI !

    Domnule Dan Voiculescu
    Toata lumea cunoaste ca Basescu a vandut flota navala a Romaniei, Deloc cinoscut este faptul ca a vandut si toata flota aviatica a tarii, Daca flota celui mai celebru contrabandist din lume Victor Bout numara 60 de avioane, cam jumatet din ele au fost de provenienta romaneasca. Nu stiu pe ce sa vandut flota maritima si cat au fost de mari comosionele, dar avioanele romanesti au fost vandute pe nimic .
    Sau vandut pe pretul unui apartament, a unui jeep sau pe pretul a cateva lazi de whisky scotian!
    Jaful este usor de probat datorita faptului ca toate documentele de vanzare poarta contrasamnatura Ministrului Transporturilor Traian Basescu.
    Avionele facute cadou de Basescu fratelui de arme, au batut oceanele transportand arme Kalisnicov fabricrate la Cugir. tehnologie balistica de la Aerofina si rachete fabricate la Ploiesti.
    Aceste arme i-au adus lui Bout faima ( sau facut despre el 3 filme ) o gramada de bani si bineinteles puscaria.
    Basescu are un model de urmat. Faima internationala nu stiu ……..dar puscarie precis.
    Tinand seama de toate acestea va rog insistent sa deschideti o ancheta la
    Antena 3
    Romanii au dreptul sa afle unde sau dus avioanele lor

  40. PRESEDINTELE ROMANIEI A VANDUT FLOTA AERIANA A TARII
    Rusul Victor Bout, poreclit şi “Comerciantul Morţii”, era considerat de unul dintre cei mai importanţi dealeri de arme din lume. A vândut armament romanesc fabricat de stat, grupărilor teroriste din toată lumea, din Afganistan până în Columbia. O bună parte din timp, Victor Bout şi-o petrecea în România, la Bucureşti. Avea sediile a două companii de transport aerian chiar în cartierul Băneasa, iar echipaje româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru.”Comerciantul Morţii” schimba armamentul pe diamante, acestea fiind apoi prelucrate în Europa. “Lordul Războiului” a cumpărat şi avioane româneşti, cu ajutorul cărora transporta arme. Le-a cumpărat la preţ de nimic de la statul român. Cel puţin un avion de pe lista neagră a cărăuşiei cu arme a fost ţinut timp de trei ani în baza militară Otopeni. Asta deşi ONU interzicea oricărei ţări să facă afaceri cu el. Lucra în toată lumea, trăia pe picior mare, deşi erau unul dintre cei mai căutaţi furnizor de arme pentru terorişti. Singurul oras unde se simte in siguranta si aparea la lumina zilei era capitala Romaniei . A actionat in tandem cu Traian Basescu care a fost ministrul transporturilor iar apoi Presedintele Romaniei. O MARE PARTE DIN AVIOANE DIN FLOTA LUI VICTOR BOUT PROVIN DIN ROMANIA. Iliuşin-uri-18, Antonov-uri 24, Boeing-uri 707, Tupolev 154 şi BAC-uri 1-11 au fost vandute sau facute cadou la pretul unui jeep cu acordul si semnatura lui Traian Basescu -ministrul transportului.
    Între 2001 şi 2004, echipaje româneşti au zburat în Africa pentru compania Jetline. În documentele ONU se afirmă că această companie şi echipajele româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru. Iar aceste informaţii despre cărăuşia cu arme in specia Made in ROMANIA ,spre mai multe state africane sunt confirmate, sub protecţia anonimatului, de o sursă care a participat la aceste acţiuni în Africa.
    Zeci de români, personal navigant şi tehnic al companiei militare româneşti ROMAVIA au deservit avioanele BAC 1-11 cu indicativele P4-JLB, P4-CBH, VP-BBA şi 3C-QRF şi un Boeing 727 cu înregistrarea P4-JLI.
    Un document eliberat de Autoritatea Aeronautică din Aruba, locul unde majoritatea avioanelor erau înregistrate, demonstrează clar că piloţii români lucrau pentru Jetline Internaţional, companie condusă de Mohamed Hijazi, un libanez influent cu multe conexiuni în Africa.
    În Uniunea Europeană, activitatea companiei Jetline Incorporated este strict interzisă, dar Autoritatea Aeronautică Civilă a autorizat MIA Airlines să desfăşoare activităţi în România cu patru aeronave ale acestei companii. În realitate, compania se folosea de şapte avioane chiar sub nasul acestei instituţii, al cărei sediu se află la câteva zeci de metri de cel al MIA Airlines.
    Această flotă a adus patronilor sume mari de bani din zborurile făcute în Africa, Orientul Mijlociu şi spaţiul ex-sovietic. Oficial, cifra de afaceri anuală MIA Airlines este în jur de 100.000 de euro, adică echivalentul a cam două curse complete. În realitate, cifra de afaceri este de ordinul zecilor de milioane de euro şi statul român s-a ales cu o gaură imensă.
    Avionul-problemă 3C-QRF a fost importat de MIA Airlines in anul 2006, pentru dezmembrare şi suma declarată a fost de 40.000 de dolari. Realitatea este însă alta. “Nici această aeronavă nu a fost înregistrată în evidenţele contabile. De menţionat la acest punct că o aeronavă BAC 1-11 costă între 2 şi 5 milioane de dolari”.
    Angajaţii primeau oficial un salariu în jur de 900 RON, însă în realitate s-a descoperit că un pilot câştiga mult mai mult. Nici sutele de curse externe, în valoare de milioane de euro, nu erau înregistrate în scriptele companiei, în final gaura dată de patronii MIA Airlines fiind una uriaşă.
    Legăturile lui Victor Bout cu Traian Basescu nu se opresc însă aici. August 2003. În Baza militară de la Otopeni soseşte aeronava BAC 1-11 cu înmatricularea VP-CLM a insulelor Cayman. Scaune de piele, configuraţie VIP. Lux într-un avion al morţii! Avionul a fost a lui unui colaborator al rusului, Minin, şi cu el au fost duse în Sierra Leone mari cantităţi de arme şi muniţie care au alimentat sângerosul război civil din această ţară.
    Inspectorii ONU au fotografiat avionul. Imaginile sunt şocante: lăzi cu arme zac pe elegantele fotolii din piele! Probele erau evidente: fişele cu zborurile avioanelor, certificate de utilizator final false, oferte de armament şi corespondenţa secretă a traficanţilor.
    Trei ani aeronava morţii a stat într-o bază militară românească, în curtea ROMAVIA, companie a Ministerului Apărării care asigură zborurile demnitarilor români. Inclusiv pe cele ale preşedintelui ţării. Avionul ar fi trebuit confiscat încă de la aterizare. Nu s-a întamplat aşa ceva.
    BAC-ul a trecut în proprietatea lui Victor Bout.
    O altă aeronavă a morţii, un BAC 1-11 cu înmatricularea din Guineea Ecuatorială 3C-QRF, este descoperită pe aeroportul Băneasa în 2006. Aeronava apare în documentele ONU datorită implicării în traficul cu arme în Congo. Proprietate a companiei Jetline, BAC-ul era folosit de o companie autohtonă, MIA Airlines, MIA Airlines, companie privată care oferă servicii VIP, are sediul într-un apartament de bloc din Băneasa. Avioanele stau la ROMAERO, în hangarul 7. Aeronavele pe care le operează firma românească aparţin companiei Jetline Incorporated.
    “Iliusin” din Romania lui Basescu vandute contrabandistilor.
    Potrivit unui raport facut de Information Service, dat publicitatii in 2001, in flota aeriana a lui Viktor Bout se gasesc doua avioane “Iliusin 18V”, cumparate de la compania romana Tarom. Cele doua avioane au indicativele “YR-IME” si “YR-IMD” si au ajuns de la Tarom in flota “Air Cess Liberia”, una dintre companiile prin care Bout este suspectat ca a facut trafic de armament. Primul “Iliusin” a ajuns, ulterior, cu indicativul “EL-AHO”, in flota unei alte companii controlate de Bout, “Santa Cruz Imperial” Liberia. Al doilea avion de la Tarom a ajuns, prin “Air Cess Liberia”, la “Santa Cruz Imperial”, sub indicativul “EL-ADY”, si apoi la “Star Airlines” din Sharjah, cu indicativul “EX-7504”. Schimbarea indicativelor avioanelor era unul dintre modurile prin care autoritatile pierdeau urma aeronavelor care transportau armament.

    Alte Iliuşin 18 sau Antonovuri 24 care au aparţinut TAROM au ajuns la unele companii obscure din Emiratele Arabe Unite sau state ex-sovietice, precum Tretyakovo sau Berkut Air din Kazahstan, Altyn Air, Aerovias cu baza în Sharjah, Air West Cargo şi lista continuă.

    Tot TAROM a vândut două avioane cargo Boeing 707, avion similar cu cel folosit de preşedintele României, cu câte 300 de mii de dolari bucata. YR-ABC şi YR-ABA au ajuns tot la nişte companii obscure, South-Asian Airlines şi Cargo Plus Aviation din Emirate. YR-ABC i-a fost schimbată înregistrarea în 9G-IRL, fiind surprins pe Otopeni Militar în septembrie 2003 cu noua înfăţişare. Imensul Boeing s-a prăbuşit acum doi ani în Lacul Victoria, în apropiere de aeroportul Entebbe, în timpul unei curse Addis-Abeba – Togo.
    Ultimele două avioane vândute de compania naţională sunt BAC-uri 1-11, cu înmatriculările YR-BCJ şi YR-BRC. Au fost vândute la pachet cu 120.000 de dolari, avioane similare fiind scoase la vânzare de alţi operatori cu sute de mii sau chiar milioane de dolari. Ele au ajuns la o altă companie din Emiratele Arabe Unite, Aquiline International Company, cunoscută şi ca Trast Aero, cu birouri în Sharjah, Moscova şi Brazzaville, Congo.

    Compania lui Victor Bout in Romania se numeste “Flying Dolphin” (prin filiala sa, “Flying Dolphin Romania” SRL) . Avioanel companiei printre care un Boeing 707 sunt reparate sau contrlolate regulat de Tarom la Baneasa.
    Directorul adjunct al Aeroportului Otopeni Valentin Vasilescu spune in ziarul britanic Standard Today :Bout business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost HUNDRED flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc……… Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.”
    Vasilescu a inregistrat in secret pe Presedintele Romaniei confirmand ca acesta avea cunostinta de uriasul trafic ilegal de arme. Caseta a fost predata statiei de TV Antena 3.
    LA ORDINELE LUI TRAIAN BASESCU ROMANIA A DEVENIT FURNIZOR DE PERSONAL CALIFICAT PRECUM SI BAZA DE APROVIZIONARE SI INTRETINERE PENTRU AVIOANELE TRAFICANTILOR. SA CREIAT ASTFEL DIN INSTITUTILE STATULUI ROMAN O INTREPRINDERE CRIMINALA. ARMELE TRIMISE IN JURUL LUMII AU DUS LA MOARTEA A SUTE DE MII DE OAMENI SI MILIOANE DE REFUGIATI.
    “Traian Basescu had been under surveillance for several years.”
    Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. 
Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani.
    Cel mai marei de armament din lume, poreclit “comerciantul morţii”, Viktor Bout, a fost nu demult arestat de DEA american, în Thailanda
    Mandatul internaţional de arestare, pus în aplicare de americani, ieri, în capitala Thailandei, este emis cu acuzaţia că Bout a încălcat embargourile ONU privind comerţul cu armament din mai multe ţări si transport de rachete pentru rebelii columbieni. Este de asteptat un nou mandat de arestare pe numele Traian Basescu.

    Robert Horvath DEVA
    USA

  41. DORESC SA APAR LA ANTENA 3

    AM AVUT UN INTERVIU TELEFONIC LA
    ROMANIA TV. DE POMINA.

    DECE NU LA ….VARAN ?

  42. BĂSISMUL ––––– UN REGIM MAI ODIOS CA A LUI CEAUŞESCU .. JOS TIRANUL DE LA COTROCENI ……. JOS MÂRLANUL .JOS JAVRA ORDINARĂ ….

  43. Românii trebuie să ştie :

    Prokurorii ce au instrumentat samavolniciile fasciste în contra noastră , a poporului şi a familiei Voiculescu sunt civili în măsura în care eu sunt popă , schimnic , stareț sau arhimandrit .
    Legitimațiile de sekuritate băseskară sunt perfect vizibile , oricât s-ar strădui să le pitească „subtil” şi printre dinți .
    Cu cât aceştia le dosesc mai tare , cu-atâta latră hohotind mai abitir şi la vedere netrebnicia lor şi-a lor „meserie” . Şi meşteşugul lor de trădători . Şi apucăturile „specifice” , de fiare .
    Şi tot ce e mai rău pe lumea asta.
    La fel şi întrutotul transparente sunt comploturile ce le urzesc aceştia .
    Şi sadica prigoană împotriva a tot ce nu e prea-plecat tâlharului traian băsescu şi a străinilor ce l-au ținut şi-l țin aici în funcție . În contra noastră şi-n disprețul voinței populare , dar în slugărnicie de străini . Străini rapaci şi hlapămi . Străini aduşi de vânt , de nicăieri . Străini vicleni şi profitori de peste mări şi țări . Ce-şi văd doar interesul lor „strategic”. Iar interesul este acela de-a îngloda această țară-n datorii cumplite , de-a se îmbuiba pe ei şi neamul lor , de-a ne răpi şi rispi resursele . De a ne jupui fără ruşine . De-a ne fura şi apa de băut . De-a prigoni şi-a umili români.

    Lovind cu bună-ştiință în nevinovați , prokurorii ce de ani de zile batjocoresc şi chinuie această țară sunt parte integrantă dintr-un plan drăcesc.
    Plan sumbru ce are ca finalitate groznică un sigur lucru : gonirea românului din țara lui . Plan criminal şi trădător , plan născocit de lumpenul băsescu şi ai lui stăpâni străini.
    Plan în care locul bun , cel principal , „de cinste” şi de forță e rezervat cu dărnicie sugoilor şi spurkăciunilor de sekurişti ce-şi zic cu nesimțire „prokurori” .
    Aceşti gestapovişti sunt ființe sumbre şi fasciste . Sunt entități lugubre şi schingiuitoare de români.
    Şi-s inventate şi aduse la lumină de BĂSESCU CRIMINAL MONGOL , CRIMINAL DE STAT şi moșier . Şi de slugoaica lui favorită şi slinoasă , criminala cea numită Monica (beria) Macovei . Duşmanca noastră , a poporulu i. Şi chinuitoarea tuturor Românilor . Cea care ne vinde , ne reclamă la străini . Pentru ca să ne distrugă .
    Această cotoroanță aplauda rânjind cu frenezie în timp ce era adânc ascunsă în coteața-i cea luxoasă din Bruxelles . Sărbătorea cum oamenii erau terorizați de prokurori , batjocoriți şi chinuiți . Speriați şi scoşi din minți . Amenințați cu puşcării . Făcuți de râs la porți , pe străzi . Şi asta în dispreț şi-n blasfemie mare : cu biblii şi cătuşe . În vara lui 2012 .
    În vara referendumului.
    În anul în care cu dispreț ne-a fost furată voia de libertate . Şi ni s-au frânt speranțele şi bucuria . Şi-n care străinii ne-au batjocorit mai rău ca pe-o gubernie.

    Poporul însă îşi are puterile sale .
    Puteri ce-şi au sorgintea în pământul ăsta .
    Şi în istoria noastră de români , cu bune şi cu rele .
    Şi-n gloria şi-n mândria şi-n faptele ce-au fost . Nu în străini , spioni şi sabotori .
    Nu în caiafe , cutre şi pazvanți.
    Nu în pacepe şi fugăi .
    Nu în lachei şi ghiutănştaini.
    Puteri ce nu pot fi înfrânte de aceşti năimiți . Poporul îi va „răsplăti” aşa cum se cuvine .
    Poporul le va da ce merită.
    La va da , să le ajungă . Le va da , să curgă din ei .

    ===============

  44. Am citit si eu articolul din Gandul si ce am vazut acolo m-a oripilat. Nu am dat prea mare atentie dosarului in cauza, poate si pentru ca nu imi sunteti prea simpatic. Dar simpatia nu are nici o treaba cu justitia si cu obiectivitatea. Sunt convins acum ca dosarul e facut la comanda, dupa ce am citit rechizitoriul si motivarea. Ar trebui sa fiti „multumit” ca informatiile astea au aparut si in alt ziar online, chiar daca „jurnalistul” care a tras concluziile, le-a tras fix pe dos. Orice om normal la cap poate sa traga singur niste concluzii. Nu am avut de-a face pana acum cu Justitia si nici nu vreau.
    Ceea ce ma nedumireste pe mine e ca inca mai sunteti alaturi de un om care a girat numind la DNA – chiar daca facand un compromis – pe omul care a inceput lupta asta murdara, LC kovesi. Si culmea, trustul detinut de dvs ii mai face si campanie pe fata. Urmaream A3 cu placere cand critica puterea si greselile sale. De la un timp vad numai propaganda. Poate vad eu gresit, cine stie…
    Tin sa precizez ca nu fac parte din nicio tabara. Nu sunt nici „anti” nici „pro” si nici n-am mai mers la vot de vreo zece ani.

  45. – COMUNICAT –

    Troaca numită „Evenimentul Zilei” este o oficină periculoasă , subversivă .
    Face propagandă în contra românilor.
    Practică сenzura hitleristă . Răspândește zvonuri mincinoase .
    Ia bani de la dușmanii poporului , de la străini și transfugi . Pentru a complota și spiona .
    Provoacă panică .
    .
    .
    .
    VOR PUTREZI . LA OCNĂ .

  46. eu , preşedintele românilor … vă povestesc despre :

    ––––––– CRUCEA GHIUTĂNŞTAINĂ !!!

    citiți mai jos
    citiți , o să vă placă .

    ** ** **
    io sânt preşedinte , da-s cu ghiutănştain !
    e crucios ca mine , da-i american !!
    cruce-cruce-cruce , noi trădăm români !!
    pe români ca porcii , pe români păgâni !!
    crucea-i de vânzare , la americani !
    ei sânt ca moşierii , şi sânt plini de bani !!
    crucea e o zdreanță , e de lemn stricat !
    crucea-i de vânzare , e de aruncat !!
    cruce-cruce-cruce , noi vă năpădim !
    ghiutănştain cu mine , noi vă sărăcim !
    haida-crucea-crucea , la coteț cu ea !
    asta e porunca , e porunca mea !
    cruce-cruce-cruce , cruce ha ha ha !!
    io sânt un țârkovnic şi sânt trădător !!
    pun crucea pă puuulă , la americani !
    d`aia este cruuuce , ca să facă bani !!
    sânt traian băsescu şi mă piş dîn kur !
    cruce-cruce-cruce , m-am născut să fur !
    crucea-crucea-crucea , la hârdău cu ea !!
    eu eram hârdăul , un hârdău crucios !
    şi îmi rod chiloțul , un chiloț grețos !
    şi mă fut în găuri , până cad pe jos !

    Post scriptum : vino ghiutănştain . vino ghiutănştain . VINO HIUTĂNŞTAIN ! ! !

  47. DREPTUL LA REPLICĂ

    Cultivând – cu sârg – minciuna și înjurătura ,
    Rahat mănâncă “Gândul” ca porcul lătura ;
    Dar Voiculescu are dreptul să dea lovitura :
    Îsi va depune-n toamnă și el…candidatura .
    (Știu asta de la Ponta căci nu-și ține gura)

  48. ACEIASI METODA DE CENZURARE INDIRECTA.
    SMECHERIE TIPICA VARANULUI DEMOCRETIC .

    BLOGUL ESTE NEFUNCTIONAL ….APOI SE TRCE BRUSC LA ALT EDITORIAL.
    SE DISTRAGE ATENTIA DELA ZECI DE COMENTARII.

    O NOUA VICTORIE A VARANULU.
    INCA UNA……..POATE ULTIMA

  49. nota destul de oficiala

    RUSINE ANTENA 3
    Varanule unde esti ?
    Sunt un de televiziune. Am lucrat la televiziuni in Romania, Japonia, SUA.
    Ce vad un timpm real la Sinteza Zilei :
    Un om al antenelor filmeaza fara acordul unui cetatean, familia acestuia.
    Apoi a-l i-a la pumni.
    Ghadea este revoltat de rezistenta cetateanului….
    Am trait si filmat multe in viata. Dar nu am vazut nimic similar.
    Am inregistrat …… si l-am trimis la CNN .

    Semnez
    Robert Horvath Deva
    Presedinte
    DEVARTES FILM INTERNATIONAL
    New York- Tokyo

  50. JUSTITIA DIN ROMANIA ESTE SUPUSA TURNATORULUI BASESCU SI IN CONSECINTA EXECUTA ORDINELE ACESTUI INFRACTOR. VOICULESCU ESTE NEVINOVAT.

  51. PENIBIL
    GRESIT CA TACTICA SI STRATEGIE !

    Pentru prima si ultima oara in istoria moderna un prim ministru se pronunta
    intr-un proces in desfasurare.
    Toata lumea vede un servitor al dumneavoastra,
    Indirect in loc sa va ajute ………va impinge mai adanc.
    Tactica dumneavoastra este gresita.
    Al impingeti spre sinuciderea politica
    Iar dumneavoastra pierdeti orce credibilitate.
    Valabil si pentru credibilitatea anchetei 3 care in loc sa se prefaca ca este neutru,nu vorbeste decat de…..

    Premierul îl scoate nevinovat pe Voiculescu
    Miercuri, 09 Iulie 2014 |

    * Ponta spune că a cerut date cu terenurile din cazul Voiculescu şi că nu există nicio problemă de legalitate

  52. sunteti un om puternic, domnule Voiculescu. ati dus lupta asta crancena cu capul sus. asa sa fiti si de acum inainte. este un Dumnezeu deasupra tuturor care va da fiecaruia dupa merit. dumneavoastra ramaneti ferm si vertical in fata acestor rautati si atacuri politice, si aveti incredere ca manipulatorii acestui joc isi vor gasi rasplata mai devreme sau mai tarziu. Cu respect si consideratie, Rodica Manescu

  53. citat corect:
    „o versiune contrara insemnand sa admitem ca toti cei implicati si-au incalcat atributiile de serviciu sau au actionat in interesul SC Grivco SA Bucuresti din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie”

  54. basistii infecti incearca tot felul de diversiuni marsave ca sa-si atinga scopul sunt niste jeguri de oameni

  55. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt clare si limpezi ca apa de izvor. Dealtfel Traian basescu nu s-a mai ferit sa ascunda faptul ca isi doreste cu orice pret sa va vada inchis, chiar si incalcand legea prin trafic de influenta. Imi doresc ca in viitorul apropiat sa asistam la ceea ce-si doresc aprox. 7 milioane de oameni si anume arestarea celui mai nociv presedinte – Basescu Traian.

  56. cele ce le veți citi mai jos sunt dedicate lui Dan Voiculescu , varanul nostru . De aur .
    cel ce a stat inflexibil , neclintit şi curajos în fata urii şi-a urgiei băsekare
    ură fascistă , criminală . ura celui mai cumplit regim politic din întreaga istorie a românilor

    în onoarea lui ,
    … şi întru ciopârțirea lumii criminale , băseskare , slute ,
    vă spun despre :

    = OMUL BĂSIST . caracterizare în patru strofe . cu prolog şi epilog =

    – Prolog –

    Băsistul e ca fiara , ca păduchiul
    Băsistul spurkă , îmbălează orice loc
    C-aşa s-a învățat din burta mă-sii
    Să fie vierme răpciugar . Trădar şi dobitoc

    ~ ~ ~

    Tot ce-i băsist e criminal de stat şi țară
    Tot ce-i băsist este duşman de om
    Tot ce-i băsist e fiară rea şi prădătoare
    Cu gheare `nsângerate , cu ură de popor

    Tot ce-i băsist înşeală neamul şi-l trădează
    Tot ce-i băsist este spion netrebnic , sabotor
    Tot ce-i băsist este tovarăş cu străinii
    Cu alți duşmani de om şi de popor

    Tot ce-i băsist e urzitor , conspiră , ne fură cu străinul
    Tot ce-i băsist este caiafă , trântor , trădător
    Tot ce-i băsist este duşmanul nostru
    Duşman viclean de om şi de popor

    Tot ce-i băsist cloceşte veninos la năruirea , la surparea României
    Tot ce-i băsist este spurkat , respingător şi necurat şi gol
    Tot ce-i băsist e bestie , iudă şi pacepă
    Duşman hain şi crud . De om şi de popor

    ~ ~ ~

    -Epilog-

    Români : goniți şi alungați năpârcile , băsiştii
    Ai țării sadici criminali-tâlhari , prigonitori
    Să-i schilodiți , să îi κastrați , să-i faceți una cu pământul
    Pe-aceşti duşmani turbați . De om şi de popor

    ||||

  57. Si cand ne gandim ca presa ar trebui sa spuna adevarul, si nu minciuni gogonate pentru cativa lei in plus la salariu..In fond este vina procurorilor pentru ca au furnizat aceste informatii aberante, insa si presa are vina ei.

  58. „justițiile” şi judekățile traian-băsiste sunt crimă de popor cu iz grețos de ɡhiutănştain , de iudă şi pacepă.

    şi nimic altceva .

  59. Întotdeauna şi în toate timpurile varanul-cel-de aur a fost îndatoritor şi bun şi săritor cu frații lui românii .
    cu-acei ce-au fost săraci , bolnavi , năpăstuiți . Şi-aflați în suferință , în griji şi-n lipsuri de tot felul .

    i-a ajutat , i-a miluit .
    iar cine face milostenie , acela împrumută pe Dumnezeu .

  60. Aṇtena 3 este Europa Liberă de pe vremea comunismului . E televiziunea poporului .

    Traiască Varanul-de-aur , prietenul românilor !
    Să fie sănătos şi vesel . Să stie că poporul e cu el ! ! !

  61. Din pacate cred ca jocurile sunt facute si veti ajunge dupa gratii. Ponta crede ca „independenta justitiei ” inseamna sa asiste linistit, impreuna cu guvernul la coruptia si abuzurile din sistem. Incep sa-mi doresc sa i se faca un dosar, ca sa guste si el din independenta aceasta. Der altfel, daca ar ajunge presedinte, credeti ca v-ar gratia? Sa zica occidentul ca nu e un justitiar?
    Va doresc sanatate si tarie ca sa rezistati la toata mizeria asta.

  62. Domnule profesor ,

    O tara intreaga a asistat la inscenarea careia i-ati cazut victima , dumneavoastra si toti ceilalti „inculpati”! Comentariile sint de prisos , dar invataturile acestor nenorociri ar trebui sa fie multe si complexe atit pentru romani , dar mai ales pentru cei alesi sa ne conduca .Ne punem speranta in oameni ca dumneavoastra , pentru o schimbare care trebuie sa vina in legislatia romaneasca , intr-un eventual cod moral , dar si intelectual al acelora care vor sa intre in politica , in intocmirea unei Constitutii complete si clare , etc., etc. Indiferent de hotarirea acestor asa-zisi judecatori , primiti va rog tot respectul meu si al familiei mele .

  63. – MARELE BLESTEM –
    întru prăbuşirea lui traian băsescu .

    Blestem şi moarte lui Traian Băsescu , Duşmanul Poporului.
    Blestem şi moarte stirpei lui şi neamului său.
    Blestem şi moarte slugilor , ciracilor şi adepților săi.
    Fie să le intre cancerele-n cărnuri.
    Fie să le putrezească plămânii.
    Fie să-i năpădească boli monstruoase , ciudate şi fără tratament.
    Fie ca hoiturile lor să fie azvârlite-afară din pământul țării , din gropile pe unde-or zace în putreziciune şi duhoare.
    Fie ca fiarele-cele-rele din pădurea groazei să sfâşie aceste leşuri strâmbe şi să-i împrăştie în patru zări ; aşa se va sfârşi nelegiurea lor.
    În viață şi în moarte , aşa să fie.
    În viață şi în moarte , să se-mplinească cele ce le-am zis.

    ~ ~ ~

  64. CUM SA DAM CU CACAT IN VENTILATOR…
    Pana una alta, dintre sutele si miile de privatizari cel putin dubioase, cea despre care se face astazi un capat de tara, desi nu a insemnat nici pe departe jaful si ruinarea economiei nationale ca in cazul celor care au ras industrii intregi, nu are alt scop, precis enuntat, decat acela de a-l infunda, pe cat mai multi ani si impotriva oricarei judecati corecte, fiind un real pericol in plina campanie electorala, nu pe cetateanul X sau Y ci pe cel care, din motive evidente nascute din ura celui mai sinistru personaj care a condus (zice el) pana acum Romania, a tinut baricada luptei impotriva regimului bassescu….
    Nu Dan Voicuescu este judecat aici.
    Judecati sub aparenta „statului de drept” suntem toti cei care ne-am regasit intrun fel sau altul in politica si atitudinea jurnalistilor de la Intact.
    Judecati si condamnati suntem toti cei care ne-am agatat in plin parjol mediac si politic de ardere a „ereticilor” regimului, de boarea de aer proaspat venita dinspre SINGURUL post TV care a indraznit sa se opuna sistemului..
    Poate ca nu me-am regasit si este normal asa in toate abordarile si opiniile venite dinspre Antena 3, insa un lucru stiu sigur:
    Fara Antena 3, fara Dan Voiculescu si trustul Intact, fara jurnalistii lor, regimul bassescu si-ar fi desavarsit de mult, cu multa duritate si iremediabil opera.
    Fara aceasta insula singulara in intrega mare a presei bassiste aservite sistemului, viata noastra, cat si aerul pe care il respiram ar fi facut imposibila supravietuirea.
    Dar ce ma intriga (sau poate ca totusi nu) este nu isteria bassistilor iesiti acum cu totii ca viermii de prin toate cotloanele unde se varasera, ci virulenta celor care, prea lasi sa se opuna efectiv in strada regimului, beleau ochii la Antena 3 si care acum si-au descoperit filoane de ura si energie nebanuita pe care se simt datori sa o reverse impotriva celor care in fond le devoalau lasiatatea, mizeeria sufleteasca si micimea umana…
    Exista un soi de aparent paradox in psihologia colectiva a natiei romane (atat cata mai este ea):
    Ma uit si, desi nu m-am nascut ieri, inca nu ma pot obisnui cu cat de usor isi schimba multimile… „valorile”.
    Pana la brusca dementa care l-a cuprins pe Antonescu, toata lumea (buna) antibassista, saturata si excedata de abuzul fara de sfarsit al regimului, era oarecum in consens ca doar printro unitate civica si politica, materializata in alianta USL avem posibilitatea de a demola sistemul construit de bassescu.
    Cum din motive pana acum necunoscute (unora) in laboratoarele sistemului de aici sau de afara s-a decis sallvarea odiosului si cosmetizarea regimului, imediat, s-au trezit toti deontologii, analistii sau onanistii de seviciu care sa indemne publicul sa-si abandoneze crezurile pentru a se arunca in haznaua proaspat pregatita de cei care timp de zece ani le-au strivit vietile.
    Si ce sa vezi? Nu doar ca turma se arata dispusa sa-i urmeze, dar o fac cu multa voluptate, aruncand cu rahat in cei care inca mai indraznesc sa aiba atitudine, sa lupte si sa-si pastreze integritatea.
    Dar chiar asa. Cand nu a fost ingrata aceasta natie? Cand nu a dat cu pietre in cei care au refuzat intunericul pesterii? Cand nu si-au demolat statuile si ucis (sau au permis uciderea si simbolica) a celor care au indraznit sa iasa din turma?
    Si chiar asa:
    Cum sa reziste tentatiei intro asa vara fierbine, sa arunce cu cacat in ventilator?

  65. MERGETI DE LUATI… LUMINA
    Doamne…. vad peste tot o desartare de venin si laturi aruncate in capul lui Dan Voiculescu.
    Iata ca regimul l-a identificat, singularizat si izolat ca Inamicul public nr.1, agentul patogen, ebola mioritica, dusmanul unei furibunde zbateri a sistemului de a nu pierde controlul.
    Toata masinaria de razboi a regimului bassescu, careia i s-au alaturat imediat tot felul de frustrati, ametiti ori, aici pot fi de inteles, interesati, s-a dezlantuit impotriva unei tinte construita cu mult profesionalism, tocmai buna de pus in poligon acum in batalia finala pentru Cotroceni.
    I-au pus tinta pe piept si l-au aruncat haitelor hamesite balind dupa o victima impotriva careia sa-si descarce furia neputintelor de tot felul.
    Intreb si eu ca profanul:
    Ce rau va facut oameni buni, Dan Voiculescu?
    Ce neajunsuri atat de mari ti-a adus tie, cetatean individualizat, cu CNP sa-i zic asa, cu problemele tale de zi cu zi si nu ca parte a unei turme manata de la spate prin fire invizibile de doctori ai manipularii antrenati in laboratoarele sistemului?
    Si cat de bine te simtiti acum, dupa ce, sper eu, nu doar ai mimat atingerea unei limite a suportabilitatii, sa preiei pe nemestecate tot ce iti servesc oficinele de propaganda, aceleasi care te-au otravit in toti acesti ani si, fara nici un discernamat, sa-ti insusesti ca si cand ar fi a ta, te-ar reprezenta, toata paleta de mizerii folosita pana acum, exact impotriva ta?
    O fi un tip antipatic, o avea schelete in dulap, poate mai mari ori mai mici (dar cine nu are din zona aceasta?), foarte posibil, nu stiu.
    Dar sa te intorci, tu cetatean oprimat al regimului bassescu, ajuns la o limita a ruperii indelung exersata pe tine de profesionisti ai puterii, impotriva poate singurului individ provenit de undeva din establishment care si-a permis sa se razvrateasca inecercand sa darame status quo-ul unui sistem derapat periculos catre o dictatura instaurata prin binecuvatarea unor entitati straine, este nu numai o dovada de lipsa a unui minim instinct de conservare, dar si o crasa lipsa a unei constinte civice si piolitice, extirpata prin operatii repetate de propaganda si anulare a liberulu arbitru…
    Uitati-va jur imprejuul vostru, dar incercati sa vedeti, nu doar sa priviti.
    Cum de ti-a fost indus atat de adanc in subconstient, ca sursa a nenorocirilor tale personale, ca vinovat pentru suferintele tale este Dan Voiculescu, zis si Felix sau Varanul, facandu-te in acelasi timp sa-ti simti macar putin razbunata nefericirea citandau-l pe bassescu?
    Daca s-ar fi dezlantuit Iadul acesta mediatic si din on line impotriva lui bassescu, daca s-ar fi depus atata efort si s-ar fi zguduit stalpii sistemului de atata indignare si revolta, eram demult scapati de uzurpatorul de la Cotroceni.
    Atata ura, atata exacerbare a unor umori care probabil ca ascund de cele mai multe frustrari personale venite din alte zone sociale ori politice, isi dau acum coate, se calca in picioare sa iasa in fata, sa dea cu pietre, sa-l lapideze pe Voiculescu. Oameni buni… luati o pauza de reflectie….
    Nu Voiculescu va umilit, nu Voiculescu va devalizat industria, nu Voiculescu va alungat peste granita, nu Voiculescu va vandut resursele, padurile si fondul agricol, nu Voiculescu va ars de vii copii in maternitati, nu Voiculescu a omorat bolnavi in fata spitalelor inchise, nu Voiculescu va „scos din sistem” batranii, nu Voiculescu va impins la marginea societatii prin pauperizarea, antagonizarea ori rasturnarea valorilor si categoriilor socio-profesionale, nu Voiculescu va indatorat la camatarii internationali, nu Voiculescu a facut praf orice urma de solidaritate sociala si nationala, nu Voiculescu va intors portofelul ca un interlop abject din port, nu Voiculescu s-a stres la cur cu Constitutia Romaniei, nu Voiculescu a transfomat statul de drept intrun regim de factura autoritar personala condus de procurori, nu Voiculescu te-a insultat in timp ce iti restrangea ranjind libertatile cetenesti, nu Voiculescu….
    Dar cu siguranta un lucru stiu sigur:
    Eu unul, ii multumesc sincer. Dati-ma in judecata pentru asta.
    Ii multumesc pentru ca, in toti acesti grei ani, fara Dan Voiculescu, fara razvratirea lui, toate acestea s-ar fi petrecut intro liniste de mormant, toate acestea s-ar fi facut fara ca macar tu, ala de te bagi acum in fata sa-i crapi capul, sa poti fii informat cat de orb si manipulat esti, fara ca macar sa ai posibilitatea de a te revolta fie si din fotoliu, prin reprezenanti (jurnalistii postului A3), iar intunericului dictaturii care te-a cuprins, sa-i fi zis cu multa certitudine…. Lumina.

  66. Domnule Voiculescu,
    aveti toata admiratia mea pentru demnitatea si barbatia cu care infruntati un abuz evident!
    Am 52 de ani, sunt ofiter si nu fac afirmatii gratuite.

    In alta ordine de idei, cred ca ponta a facut un deal cu basescu in chestiuni ce tin de justitie; ori basescu n a vrut sa cedeze , tinind mortis sa va bage la puscarie, ori pe ponta l a durut undeva de dv, stiind ca va lasa la mina acestuia.

  67. Am trimes azi un mail la [email protected], in care anuntam un protest al micilor actiomari de la SC Frottierex SA, la ora 13, pentru ca sunt inselati si furati cu dividende si actiuni.
    Doresc sa iau legatura cu domnul Dan Voiculescu, pentru ca privatizarea frauduloasa organizata prin fals,uz de fals.inselaciune si santaj, de grupul directorilor condus de Stanila Emil, este deosbit de relevanta pentru modul in care parchetul nici nu vrea sa se uite la sute de pagini de inscrisuri falsificate.
    Dosarul pe care il prezinta antena 3 in fiecare seara, este foarte subtire fata de fraudarea SC Frottierex SA.

  68. SCRISOARE DESCHISA CATRE MONICA MACOVEI

    Stimata doamna, daca mai aveam nevoie (nu eu, personal, ci noi, romanii) de o dovada-n plus a totalei dvs. ruperi de orice realitate, ne-ati oferit-o prin inscrierea dvs. in cursa prezidentiala.

    Dupa ce ati luptat impotriva coruptiei din spatele unuia din marii corupti ai Romaniei – Basescu Traian -, dupa ce ati denuntat isteric in parlamentul european “lovitura de stat” din vara lui 2012, facand un rau incomensurabil Romaniei si luptand astfel si pentru “statul de drept” , din spatele unui dictator patentat – acelasi Basescu Traian -, care, cu concursul dvs. generos, si-a aservit justitia, serviciile secrete, parlamentul, guvernul si a incercat cu disperare sa sugrume libertatea presei, dupa ce v-ati dovedit bestialitatea si fanatismul orb cerand externarea imediata a lui Adrian Nastase din spital, dupa ce acesta a incercat sa se sinucida, si internarea lui in puscarie cu un glont in gat, precum si anchetarea politistilor si a medicilor care l-au salvat, dupa ce ati dat in mod plenar intreaga masura a incompetentei dvs. crase, susurandu-ne in urechi zi si noapte ca panaceul tuturor problemelor cu care se confrunta tara este lupta anticoruptie, desi era absolut evident ca principala prioritate a Romaniei sunt programele economice viabile, pe care stanga le-a avut intotdeauna, in timp ce, sub TOATE guvernarile de dreapta, cresterea economica si nivelul de trai au scazut in mod dramatic, dupa ce l-ati sustinut cu fanatism pe incompetentul Basescu Traian, care a incercat cu disperare sa-si mascheze saracia lucie, durerosa, crunta de programe economice cu acuzatiile bezmetice, dezbinatoare, distructive si diversioniste de coruptie, lansate la plesneala, fara nici cel mai mic discernamant, cu cea mai deplina iresponsabilitate, spre toti adversarii sai politici, dupa ce ati ratat cu un succes stralucit, demn de o cauza mai buna, aducerea in justitie a oricarui act de coruptie mare – vanzarea frauduloasa a flotei comerciale romane, distrugerea industriei nationale (nu numai de catre Adrian Nastase, ci si de colegii dvs. intru lupta pentru dreptate si adevar Stolojan Theodor si Basescu Traian), afacerile pe scara mare cu fier vechi, furat in cantitati industriale si comercializat de societatile de profil (dintre care una a fost detinuta de acelasi coleg al dvs. in lupta anticoruptie, pentru dreptate si pentru adevar, Basescu Traian), mafia imobiliara, care cumpara cladiri de patrimoniu national si – fiindca legea ii interzice sa le demoleze – le lasa sa se prabuseasca, pentru a construi apoi pe terenurile virane porcarii lipsite de orice valoare arhitectonica, din sticla si metal, “initiativele” Elenei Udrea, careia, in plina si neagra criza economica, in timp ce concedia bugetari si reducea pensii pe banda rulanta, Basescu Traian i-a facut ministerul cu cel mai mare buget dintre toate departamentele guvernului, de unde favorita prezidentiala a cheltuit 900.000 de euro pe un brand de tara in forma de frunza, deja existent pe internet, alti 900.000 pe indicatoare rutiere, pentru a inlocui unele preexistente, de unde a construit telegondole in bazine carbonifere dezafectate, pline de mineri disponibilizati, si locuri de joaca pe islazuri comunale, de nu mai aveau taranii unde sa-si pasca vitele -, dupa ce v-ati facut de tot rasul pe blogul dvs., recent de tot, anuntandu-ne ca ati creat crestere economica si locuri de munca prin “lupta” dvs. “anticoruptie” (NU astfel se creeaza crestere economica, stimata doamna, ci EXCLUSIV prin programe economice viabile, alea pe care pe incompetentul Basescu Traian nu l-a dus capul sa le elaboreze), dupa TOATE ACESTEA, deci, ne anuntati, debordand de aroganta si de inconstienta, ca veti candida la functia suprema in stat, pentru ca, “da”, sunteti “singura care-l poate invinge pe Ponta” (acelasi Ponta care a inceput sa redreseze economia, sa mareasca pensiile si salariile, sa faca crestere econmica, sa redeschida scoli si spitale, dupa ce idolul dvs. de pana mai ieri, Basescu Traian, a distrus aproape totul).

    Sa fie intr-un ceas bun: poate ca cei maxim 3%, pe care mana de basescopati inca paraleli cu orice adevar vi-i va acorda din toata inima, pentru a lupta impotriva “comunismului”, va vor trezi la cruda realitate. Pentru ca, fiti sigura: o minte atat de fanatica si de marginita ca a dvs. nu poate conduce nici macar o tara ca Burkina Faso, daramite un stat european.

    Esentialul nu este, insa, candidatura dvs. la presedintie, ci ceea ce se va intampla cu dvs. dupa prabusirea dureroasa in realitate. Cei mai multi sunt de parere ca, dupa ce ati facut atata rau Romaniei, sustinandu-i pe incompetentul, coruptul si dictatorul Basescu si clica lui de hoti (Stolojan, Udrea, Ridzi, Anastase…), mintind comunitatea internationala ca, in vara lui 2012, aici a avut loc o lovitura de stat si intorcandu-l la Cotroceni pe distrugatorul Romaniei, ati merita sa impartasiti destinul lui Basescu si al camarilei sale si sa putreziti ani multi in puscarie. Eu nu cred asta; sunt mai inelegator: eu cred ca locul dvs. este intr-o institutie care trateaza bolile mintale.

  69. La ora asta hotaririle sunt deja luate.
    Probabil au oscilat intre dorinta de a va vedea la puscarie si frica; in mod sigur, le e si frica.

    Oricum, e doar o etapa.

  70. Cum putem lua contacta antena 3, pentru a prezenta cu documente privatizarea frauduloasa adevarata a SC Frottierex SA, in comparatie cu dosarul fictv TELEPATIA?
    Am trimes un mail la antena 3 neluat in seama. Asa au obiceiul?
    Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
    Cu stima, N.Obaciu

Comentariile sunt închise.