In urma cu foarte multi ani am primit cadou un mar. Familia mea nu imi putea oferi mai mult. Putin poate pentru un copil, memorabil insa pentru un adult.

Pentru mine sarbatoarea are legatura cu ceea ce adaugi in suflet, iubirea pe care o daruiesti si de care ai parte. Este o zi in care ar trebui sa daruim si sa primim multa iubire si caldura sufleteasca.

Toti ne gandim in preajma acestei Sarbatori la ce am facut bine si ce am facut rau.

Nu pot sa nu ma intreb insa ce simt aceia care au distrus destine si, pe nedrept, au pricinuit suferinte. Unii oameni se cred Dumnezeu pe pamant si nu au pic de constiinta.

Pot ei oare sa se uite cu sufletul impacat in ochii copiilor lor? Or avea ei copii, frati, parinti, oameni pe care sa ii iubeasca neconditionat?

Stiu ei oare ce inseamna dragostea, onoarea, respectul, curajul sau demnitatea?

Cine are sufletul gol degeaba poarta pantofi cu toc cui.

In ceea ce ma priveste, le doresc tuturor, indiferent de varsta, de optiunea politica, de statutul material sau social sa aiba parte de respect si dragoste din partea semenilor, sa traiasca in pace si cu rost pe acest pamant.

20 COMENTARII

  1. ☀ ☀ ☀

    Pentru BĂSESCU CRIMINAL DE STAT , criminal mongol şi moşier :

    krăciun ai avut
    revelion o să ai
    dar paşte n-o să mai ai .
    în groapă nu ie „paşte” . în groapă ie vierme . care roade . din tine .

  2. MINUNEA DE CRĂCIUN

    Cu sufleul spălat de jegul vieţii,
    Un bob de mei în ceata de creştini,
    Privesc la Prunc, alături de cretini
    D-avalma-nghesuiţi, în buza dimineţii.

    Câţiva mai liberi, cu lanţuri la picioare,
    Cer lui Isus dreptatea morfolită – vai –
    De judele spurcat c-o pungă de “mălai”,
    Oferta lui Irod-Ciclop de la descălecare.

    Un gângurit dă sensul : “şi răul va fi bun,
    Şi suflete de piatră se vor muia-n iubire,
    C-am fost trimis spre-a voastră mântuire”.
    Altminteri fără sens Minunea de Crăciun.

  3. Caracterul omului nu se dezminte !! Deși este închis , se simte liber ( ca orice om care știe că nu are ce căuta acolo ) .

  4. Nu prea cred ca exista urari potrivite pentru acest moment si aceasta situatie. Va doresc insa sa fiti sanatos, sa va bucurati macar un pic chiar daca pare imposibil si sa ajungeti candva sa cuprindeti din toate unghiurile ceea ce vi s-a intamplat! Sa auzim de cat mai multe lucruri bune! La multi ani!

  5. „Unii oameni se cred Dumnezeu pe pamant si nu au pic de constiinta”
    da, asa e. sa nutrim, deci, nadejdea, ca recluziunea v-a lasat fara putere, dar v-ati redescoperit constiinta si v-ati trezit inzestrat cu un nesperat spirit autocritic?

    inca ar fi un castig… dar daca ma inseala, pe mine, telepatia?

  6. Ma surprinde ca nu gasesc postat niciun comment, dupa atatea succesiuni de informari la stirile Antenei 3, pe parcursul zilei de astazi, ce se incheie in mai putin de 7 minute! Cu putin noroc, daca mi se va permite, am sa incerc sa postez, in acest debut, doar cateva urari sincere: VA DORESC, DOMNULE VOICULESCU SA VA PASTRATI TARIA DE CARACTER SI SANATATEA! INDIFERENT DE ACUZE SAU REALITATI, SA STITI CA MAI SUNTEM SI NOI PE AICI CARE NE GANDIM CA MERITATI O URARE, O APRECIERE SI UN GAND BUN! LE MERITATI CU PRISOSINTA! Cu respect, Emanuel Fercu.

  7. D-le Voiculescu, țara asta s-a clădit din 1947 și până în 1989 datorită în primul rînd unor oameni hotărâți (așa ca Domnia Voastră), competenți și profesioniști, care au crezut într-o idee,așa cu toate greșelile care s-au mai întâmplat pe parcurs….Din păcate, multă lume (și în primul rând tineretul român de azi), confundă din neștiință comunismul cu ceaușismul (care a fost un regim de dictatură personală și pe parcursul căruia s-au făcut multe greșeli)…..comunism a fost și lângă țările vecine cu noi) ,dar lumea era mulțumită…..drept dovadă aici au fost peste tot revoluții de catifea și nu porcăria de la noi! În decembrie 1989, țara asta era plină de fabrici și uzine (e drept,unele trebuiau restructurate…..dar nu distruse), hidrocentrale sau termocentrale, fără datorii etc.etc. Din păcate,guvernele de după 1989 au distrus aproape totul prin neprofesionalism sau incompetență, au vândut străinilor băncile, resursele, transporturile etc.etc. Ba chiar guvernările de stânga nu au vrut să repare nimic,nu au pregătit cum trebuie prima suspendare a Băsicului (au făcut asta total neprofesionist, ca și cum s-ar fi dus să cumpere o franzelă),und so weiter (apropo de noul prezident)……Să fie soarta acestei țări deja predestinată?! Încotro ne îndreptăm?! Eu unul cu experiența mea și la vârsta mea nu prea văd unde va duce acest drum…..românii, prin conducătorii lor se pare că nu sunt capabili să pună această țară pe un făgaș normal! Iar dacă apare un tip deștept și experimentat ca Domnia Voastră, repede-repede i se dă în cap…….

  8. … eu Şerban , sāḥīḥ ŞERBAN cel autentic , PROPUN :

    Să ne organizăm , să strângem semnături pentru un referendum prin care poporul să decidă CONDAMNAREA LA MOARTE A CRIMINALULUI DE STAT TRAIAN BĂSESCU . Criminal moşier , mongol , slugă de ghiutănştaini şi duşman al poporului
    .
    ===

    Noi poporul ,
    suveran şi conştient de marea noastră putere , suntem încredințati că vocea noastră este legea cea supremă , care-i deasupra oricărei alte legi şi peste orice impuneri şi condiționări străine nouă , condiționări impuse de diverşi străini , spioni şi sabotori ce şi-au făcut coteață şi sălaş în Țara Românească .
    Drept pentru care şi imperativ NOI CEREM SĂ DECIDEM dacă bestia asta duşmană de popor merită să fie lăsată vie , bințuitoare , liberă şi îmbuibată cu miliardele furate de la noi

    -SAU-

    să-i fie luate zilele din el şi-apoi să fie aruncat în gropi de morți , unde să putrezească .

    POPORUL SĂ DECIDĂ !!!
    poporul , nu politicienii . Nu sekuriştii , nu străinii , nulandele , ghiutănştainii , tizmănenii şi alți spioni diversionişti şi făcători de rele .
    Ce vin aici pentru a jumuli şi a batjocori românii .

    Ce vin aici spre a ne fura şi apa de băut .

  9. ☀ ☀ ☀

    Mandatul mongolului Băsescu , duşmanul românilor şi în acelaşi timp valiul străinilor şi îmbuibătorul lor s-a încheiat .
    Dacă va fi lăsat să bințuie în libertate şi să-şi roază liniştit miliardele de euro pe care le-a furat (dosindu-le-n străinătățuri) , atunci România se va acoperi de ocară veşnică . De umilire mare , profundă , de neşterş .

    Dacă lui Băsescu nu i se vor plăti toate crimele , toate trădările şi toată batjocura pe care a scuipat-o din el în ultimii 35 de ani , atunci Românii vor dispărea ca națiune . Şi din istorie şi după harta lumii . Un popor care suportă placid aşa ceva fără să facă nimic nu merită decât disprețul , distrucția , neantul şi blestemul veşnic .
    Un popor care înghite ce-a înghițit de la acest criminal de stat ŞI NU CRÂCNEŞTE de frica americii şi-a ghiutănştainilor aciuați acolo , ei bine … acel popor e gloată laşă şi turmă de iobagi fricoşi , bicisnici , fătălăi , kastrați . Care sărută biciul pe spinări în loc să se răscoale !!!

    Fricoşii , împăciuitorii , contemplativii , caiafele şi alte arătări asemenea nu sunt nici cetățeni , nici oameni !!! Sunt lepre de popor şi sunt rebuturi . Şi merită „răsplăți” corecte , pe măsura laşității .
    Merită să fie înhămați şi puşi la jug , să tragă pluguri de străini .
    Şi merită scuipați pe fețe şi în ochi . Şi asta o eternitate şi până la ziua sfântă a judecății de apoi .
    Zi când îşi vor încasa arginții , recompensa şi folosul . Ca plată a nevolniciei .

    Adică până se vor prăvăli în iad şi-n gropi de morți .

  10. Eu sunt Mark Gitenstein , ambasador al Statelor Unite .
    Şi miliardar . În dolari şi-n euro .
    Şi mare acționar la “Fondul Proprietatea”. Din România . De fapt , fondul îmi aparține mie în totalitate , deoarece şi restul acțiunilor sunt tot ale mele , dar prin interpuşi .
    Eu sunt şeful vostru suprem . Țara voastră este la cheremul meu .Vă conduc viețile aşa cum vreau eu şi asta prin reprezentantul meu absolut .
    Prin preşedintele vostru .
    Prin Traian Băsescu .
    Nu sunt aici ca să discutăm . Pentru că eu nu discut . Eu ordon sau dau comunicate . Astăzi doresc să vă spun nişte lucruri care vă privesc :

    Îl felicit pe preşedintele Băsescu . Deşi cam târziu şi ezitant şi-a îndeplinit misiunea . E drept că această misiune nu era numai porunca noastră . Era şi dorința dumnealui . Dorință sălbatică , plină de ură . De om şi de popor .
    Desigur , v-ați dat seama despre ce e vorba : despre condamnarea lui Dan Voiculescu . Acest Român neruşinat şi patriot . Acest ins impertinent care îşi iubea poporul şi ținea cu oamenii , nu cu străinii .
    Era milos , îi ajuta şi le era prieten . Şi asta în disprețul nostru .
    Aşa ceva era absolut intolerant pentru noi . Indivizi de soiul lui Voiculescu trebuiesc stârpiți . Trebuiesc omorîți în pântecele mamelor lor .
    Ca să nu se mai nască , să crească şi să facă agitații dăunătoare nouă .
    Să fie pavăză pentru popor în calea noastră şi-a altora ca noi . Care avem aicea interese serioase , de bani mulți . Pe care voi trebuie să-i scoateti şi să-i dați . Adică să ni-i dați nouă .
    Traian Băsescu s-a descurcat relativ bine . Noi însă l-am sprijinit logistic în această lucrare frumoasă . Cu spionii noştri , cu propagandiştii şi urzitorii noştri . Cu intelectualii , pleşii , tizmănenii , turceştii şi liicenii noştri . Care s-au comportat admirabil , grandios .
    Au proferat prin ziarele şi televiziunile voastre toate diversiunile şi minciunile necesare în astfel de situații delicate . Vor fi aşadar răsplătiți .
    O vom răsplăti cu generozitate şi pe judekătoarea de sekuritate ; cea care a executat în viteză şi cu eficiență maximă toate ordinele primite . Şi l-a înfundat pe Voiculescu de nevinovat .
    Asta şi numai asta se cheamă „celeritate judekătorească” !!!
    Şi e bună , e cinstită .
    Adică asta vă e „justiția” , pentru că asta e opinia şi voința mea , singura care contează . Iar voi să nu cârtiți chiar dacă lucrătura , urzeala , crima şi minciuna sunt vizibile din alt univers .
    Pe prokuroarea Kioveşi am gratulat-o dinainte . Poate o să-i mai dăm câte ceva , că a fost magnifică de-a dreptul . Şi ce-ați văzut e numai începutul ! O să propun să i se dea cetățenie americană şi onorifică …
    Nu l-am uitat nici pe Daniel Morar . Om de excepție şi de bază . L-am onorat cum trebuie , dar nu v-am spus asta până acuma : noi l-am înscăunat mare judekător la CCR . De unde ne serveşte tot pe noi , îndeplinind întocmai şi la timp cele necesare şi ordonate tot de noi .

    În altă ordine de idei , preşedintele Băsescu doreşte ceva de la noi , de la americani .
    Doreşte ceva . Doreşte febril , turbat , cu patimă .
    Doreşte să primească Medalia de aur a Congresului Statelor Unite . Care este decorația noastră supremă . Şi se aşteaptă să i-o dăm acum . Ca răsplată pentru încarcerarea duşmănosului Dan Voiculescu .
    Îi transmit public : nu o va primi acum .
    Pentru că nu este suficient ce a facut . Închisoarea nu este exact ce-i trebuie lui Voiculescu . Din închisoare se iese , şi asta nu e bine .
    Românii îl iubesc pe Voiculescu . Iar acum sunt trişti şi supărați .
    Sunt furioşi pentru aşa-zisa „nedreptate” . Dacă se răzvrătesc ? Dacă îl eliberează ?
    Dacă se răscoală în contra regimului impus de noi şi a judekăților şi justițiilor aranjate sekurist tot de noi ? Situatia e fluidă şi ne poate crea complicații importante , neplăcute .
    Deci : dacă Băsescu vrea Medalia Congresului , atunci trebuie să îl omoare pe Voiculescu .
    Acum , cât este arestat şi-n puşcărie . Acum , până nu se trezeşte şi nu se mobilizează poporul . Până nu iese iureş în România asta sălbatică , valahă , anapoda şi neascultătoare de stăpâni străini , rapaci şi hoți .
    Dacă Băsescu o face , are medalia de la noi . Mă pun chezaş c-o va primi . Îl decorez cu mâna mea !!! Şi el se va mândri cu asta !!!
    Îi dăm şi-un supliment bănesc , ca să se bucure şi ca să-l motivăm cum trebuie : o pensie mare şi americană . De merit . Pentru cele ce le-a făcut timp de 40 de ani pentru noi .
    Pentru misiunea lui de-o viață şi pentru faptul că şi-a urât şi prigonit cum trebuie poporul . Prigoana lui Băsescu a fost bună şi cu sălbăticie . Şi asta de demult , nu de acuma : din vremurile bune , din timpurile lui Pacepa . Cel care ni l-a recomandat ; şi-n plus l-a instruit ca să spioneze , să vă vândă .

    În incheiere vă spun ceva români : al doilea Voiculescu nu veți mai avea . Şi nu veți mai avea pentru că noi nu vom permite .
    De acum veți fi supuşi , veți fi docili , tăcuți . Fără diversiuni prosteşti şi româneşti . Fără tâmpenii patriotice . Fără voiculeşti . Fără „iubiri” de țară , pentru că voi nu mai aveți țară . Şi nu mai aveți pentru că nu vă dăm noi voie să aveți .

    Atenție deci la mine , voi români :
    trebuie să aflați şi să vă obişnuiți cu ideea că viitorul vostru e în posesesia mea , că el e luminos şi sună bine : adică veți fi obligați şi veți ajunge să executați fără de împotriviri şi fără voiculisme tot ce vă ordonă preşedintele Băsescu .
    Fără crâcneli şi mârâieli .
    Acum şi-n viitor şi pentru toată viața voastră . Pentru totdeauna .
    Că n-ați scăpat , aşa cum vă iluzionați nătâng . Băsescu va rămâne şeful vostru bun şi de acu-nainte . Pentru că prin vocea lui vorbesc eu . Şi structurile pe care le reprezint eu . Cele care conduc o mare parte din planeta asta . Şi fac ce vor . Şi nu vă dau vouă socoteli .
    Voi nu aveți decât drepturile pe care vi le dăm noi . Şi nimic mai mult .
    Dacă pricepeți asta , atunci e bine . Dacă nu , tot bine .
    Pentru că altfel şi dacă nu înțelegeți … vă transformăm pe toți în voiculeşti .
    Şi vă aruncăm în ocne şi în gropi comune .

    Adică vă vom da ce meritați .

    – – – – –

    post scriptum :
    cine ascultă de noi , cine execută ce spunem noi şi cine ne este folositor nouă , acela va fi răsplătit
    precum Băsescu , Kioveşi , Morar şi alții . mulți alții .
    cine face pe patriotul , pe iubitorul de români , acela va fi zdrobit
    precum Voiculescu .

  11. Domnule Dan Voiculescu,va doresc multa sanatate,putere sa treceti peste toate vitregiile la care ati fost supus,D-voastra. si toti cei care au fost privati de libertate pe nedrept.Doresc ca anul care vine,sa fie un an mai bun(asa speram la sfarsitul fiecarui an),iar cei care v-au condamnat pe nedrept sa plateasca.Anul 2015 sa va aduca bucuria de a fi alaturi de familie,fizic,pentru ca sufleteste stiu ca sunteti impreuna,asa cum multi dintre noi,cei care va apreciaza pentru tot ceea ce ati realizat,suntem alaturi de Domnia Voastra.Va doresc tot binele,cu respect,Adriana.

  12. ===Stimate domnule Profesor,
    Sper ca ati primit Scrisoarea de la Noi!
    LA MULTI ANI! MULTA SANATATE si ELIBERARE GRABNICA! DUMNEZEU^^^ESTE CU NOI!!!AMIN***
    Cu respect,
    dr.Adrian Tatu
    http://www.facebook.com/adrian.tatu.98
    p.s.sunt si angajati ai Domniei Voastre de la Trustul INTACT care Va Iubesc!..cam putini,dar exista!!!..
    p.s.p.s.si SRI A INFORMAT CA IN SISTEMUL PENITENCIARE-ANP-MJ LEGEA ESTE SISTEMATIC INCALCATA!!!SE STIE CE MISIUNE SPECIALA AU OFITERII SPECIALIZATI CAND IN REPUBLICA ATEE DIN UE ESTE INCALCATA LEGEA,CHIAR IN CURTEA MINISTERULUI JUSTITIEI!!!***
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=742372802505517&set=a.243387705737365.58460.100001984128680&type=1&theater

  13. Ochii nu pot sa vada ce mintea nu poate accepta.Mintea multora nu poate accepta realitatea de zi cu zi fiindca cineva ca un sistem le arata diversiuni si o fata falsa a „traim bine”
    Parerea mea ca ati gresit fiindca nu v-ati sustinut indeajuns de mult apararea in fata armatei propagandiste si nu i-ati dat-o in bot alora care se hranesc cu minciuna, prin aceasi arma -mass media-.

    Mi-as dori sa dati in judecata statul roman la CEDO, sa castigati cateva zeci de milioane de euro ,daca nu peste 100 mil de euro, iar cu o parte din bani sa infiintati primul muzeu comunist din Romania in care sa fie prezentat fiecare personaj elitist inca din anii 60 pana in prezent cu distinsul marinar si al sau sistem. Nimeni nu ii va putea contesta veridicitatea muzeului si multi il vor adula.
    Sunt multi prosti cu drept de vot in Romania si sunt mai multi prosti care voteaza si nu protesteaza.

  14. să trăieşti stăpâne al meu . şi slavă multă ție !!!

    stăpâne , tu eşti mare . iar dacă mi te pui chezaş că îmi obții Medalia cea de Aur a Congresului American , atuncea fac ORICE stăpâne . doar ştii , sânt omul tău !!!
    stăpâne , dă-mi medalia !!! şi io voi face aicea-n românia distrucție şi prăpăduri multe .
    omor , dau foc , distrug spitale şi iau copii orfani şi-i schilodesc pe toți . pun să se darâme poduri şi biserici , stric căile ferate , prefac totul în țăndări şi-n ruină şi-n moloz !!!

    dă-mi medalia stăpâne !!! DĂ-MI-O !!! şi eu slugoiul tău te voi glorifica , te-oi mulțumi ca pe un zeu .

  15. Emotionanta postare domnule profesor. Veti avea taria de caracter, ca atunci cand veti iesi din puscarie sa nu cereti razbunare si sa nu va razbunati pe cei ce v au judecat astfel incat sa nu produceti suferinta lor si familiilor lor, copiilor lor? Sa va ajute Judecatorul Suprem sa nu va razbunati.

Comentariile sunt închise.